Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜ Ν11

Recommended Posts

α καλε κ εσυ!! ουτε που μου περασε απο το μυαλο!!! :lol::lol::lol:

εγω δε σκοπευω να μεινω τοσο πολυ μεσα βεβαια.. 1 η 2 μερες θα κατσω, εννοειται φυσικα να ειμαστε καλα κ εγω κ ο μικρος!

αχ οταν ημουν εγκυος στον ανασταση που ειχε περασει ολος ο χειμωνας (γεννησα τελη μαρτη) κ φορουσα μονο παντελονια χοντρα καλσον... εκει επρεπε να δειτε γουρουνοτριχα στο ποδι!!!! :lol::lol::lol::lol:

κ γενικα δε μακραινουν γρηγορα οι τριχες μου αλλα ανετα εκανα κοτσιδακια! :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 949
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

α επισης νομιζω οτι σημερα ειχα την πρωτη μου "κανονικη"συσπαση!

σαν πονοι περιοδου δεν ειναι?

α η γυναικολογος μου γεννησε!!!!!!!!!!!!

ενα κοριτσακι 3800 φυσιολογικοτατα!

κ του αγ. δημητριου θα παω να δω παλι τον μπεμπουλη μου!

Κι εγώ έτσι σκέφτομαι. Θα κάνω αποτρίχωση κανονικά, και την περιοχή και ό,τι άλλο χρειαστεί οι νοσοκόμες. Άλλωστε, δια της αφής, τι να κάνουμε κι εμείς; Πάντως, στην απόξεση ξυρίστηκα μόνη μου και μετά δε με ξαναξύρισαν, ούτε καν με έλεγξαν. Αλλά τώρα φαντάζομαι είναι πιο ζόρικα τα πράγματα.

Απορώ πάντως με αυτές που κάνουν χαλάουα εκεί κάτω... Με τί-πο-τα!

Α, να ας πω και τα καινούρια της μάνας μου. Με πήγε σήμερα ο άντρας μου σπίτι της μετά το γιατρό, για να πεταχτεί αυτός στο σούπερ μάρκετ που είναι δίπλα. Λοιπόοοοοοοον. Αρχίζουμε:

-Να συμφωνήσετε από τώρα, όταν κλαίει το μωρό τη νύχτα και δεν είναι για τάισμα, να σηκώνεται μια ο ένας μια ο άλλος, όχι μόνο εσύ.

-Το έχουμε συμφωνήσει ήδη.

- Και να αλλάζει και πάνες, κ.λπ.

-Είπε θα αλλάζει.

-Ναι, αλλά θα τα καταφέρει; Όχι να το διαλύσει το μωρό. Αφού δεν ξέρει.

Ντόινγκ...

Μετά άρχισε να με πρήζει να βρει ο άντρας μου δουλειά. Της λέω, άσε καλύτερα να κάθεται σπίτι να βοηθά. Απάντηση:

-Θα έρχομαι εγώ να σε βοηθώ.

-Όχι, ευχαριστώ, να μου λείπει.

-Γιατί, υπάρχει περίπτωση να σε βοηθά καλύτερα απ' τη μάνα σου;

-Τουλάχιστον δε θα μου σπάει τα νεύρα μου.

-Αφού έτσι κι αλλιώς στα σπάει, όλη μέρα τσακώνεστε.

Ξανα-ντόινγκ...

Λένα, εγώ έχω συσπάσεις, αλλά καθόλου πόνο. Να της ζήσει της γυναικολόγου! Εγώ τώρα 31/10 θα ξαναπάω!

Μπραβο η γυναικολογος,να της ζησει καλοθρεμενο το μωρακι της!!

Αννα Μαρια κατι παρομοιο ειχα κι εγω σημερα συζητηση με τη μαμα μου....ποσο να κατσει, και να ειναι αυτη μαζι μου στην κρεβατοκαταμαρα και ο αντρας μου που θα ξερει και να κοιματι σε αλλο δωματιο και τετοια.Αν δεν τον βαλω απο την αρχη πως θα μαθει?λες κι εγω τα ξερω?Εγω προχθες εκανα αποπειρα να το συμαζεψω λιγο και οταν το ελεγξα στον καθρεφτη ηταν σαν της μαιμους τον πισινο.... :lol: κουτσουρεμενο γιατι δεν εφτανα!!

Λενακι :lol::lol: κοτσιδουλες εεεε?Αμα ειναι χειμωνας η αληθεια ειναι πως τις αμελουμε λιγο τις τριχες!!!

αχαχαχαχα αννα μαρια κ εμενα τετοια μου ελεγε την πρωτη φορα!

αλλα εγω τελικα ειχα αλλο προβλημα, νομιζα οτι μονο εγω ξερω να τα κανω ολα σωστα, κανεις αλλος, ουτε ο αντρας μου ουτε η μανα μου, αλλα ειδικα ο αντρας μου!

κ φυσικα ο μικρος απο οταν αρχισε να καταλαβαινει ηθελε μονο εμενα, οχι αυτον

στον ανασταση με ειχε ξυρισει ο τολης, αλλα παλι με ξυρισαν εκει, δε θα το εκανε καλα!

Έλα ντε, άμα δεν αρχίσει να φροντίζει το μωρό απ' την αρχή πώς θα μάθει; Σάμπως ξέρουμε εμείς; Εγώ είμαι ασχετότατη!

Πάντως, να με ξυρίσει δεν του έχω εμπιστοσύνη. Μια φορά με ξύρισε και έκανε 800 ώρες... Και δε με ξύρισε και καλά!

Ο δικος μου ουτε που να το πλησιασει με ξυραφι,δεν εχει χαμπαρι απο ξυρισμα....ολο με ξυριστικη κανει τα δικα του!!!Καλυτερα να με σφαξουν στη γεννα παρα αυτος!!! :lol::lol:

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα και από εμάς...;)

Μαράκι μου, να σας ζήσει ο παίδαρος....να είναι γερός και ευτυχισμένος καλή μου.....ασφαλώς και δεν σε ξεχάσαμε.....περιμένουμε να μάθουμε νέα σας....σε φιλώ κουκλίτσα μου....και το αγοράκι σου φυσικά..;)

Πραγματικά έχω πάθει πλάκα με τα δωματιάκια σας κοριτσια....όλα είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ....ΤΥΧΕΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ..:)

Εμείς ειμαστα καλά, ευτυχώς έχουμε αποχή μέχρι και την Τετάρτη και χαλαρώνουμε λιγουλάκι....αλλά ακόμη δεν άρχισα δουλειές γιατι ο καιρός είναι πάρα πολύ άσχημος......απίστευτο κρύο...από αυριο που θα στρώσει λιγάκι λέμε να ξεκινήσουμε..:)....

Κατά τα άλλα σας πεθύμησα....χαίρομαι που είσαστε όλες καλά....και οι εγκυούλες και οι ήδη μανούλες με τα βλασταράκια σας....;)

σας φιλούμε πολύ γλυκά....;).....

Λυδία και μπεμπεδάκι....;)

ΥΓ:...αυτός ο λόξυγγας πραγματικά έχει πολύ πλάκα....αλλά βρε κορίτσια κρατάει αρκετά λεπτά και στενοχωριέμαι...νομίζω ότι πονάει και ταλαιπωρείται το μικράκι μου.... :roll::roll::roll:

αντε καλε λυδια μην ανησυχεις!!!! τιποτα δεν παθαινει το μπεμπεδακι!

ειναι απολυρα φυσιολογικο!!

ο λοξυγγας προερχεται απο το αμνιακο υγρο που καταπινει μεσα στην κοιλιτσα σου κ επισης προετοιμαζεται κ για τη μεγαλη στιγμη που θα παρει την πρωτη του ανασα!!

ο αναστασης ειχε παααααααρα πολλες φορες λοξυγγα, αυτος οχι τοσο συχνα..

Καλησπερα κουκλιτσες!

Τι μερα κι αυτη!ο μικρος εκλεισε σχεδον δεκα ωρες χωρις υπνο..κοιμωταν για λιγο και ξαναξυπουσε..κι ολο πονουσε ο καημενος..τον παιρνει ο υπνος στην αγκαλια μου αλλα μολις τον βαλω στην καλαθουνα ξεκιναει η γκρινια..απο ιηλασμο, συνεχεια με ενα στηθος στο χερι..κυκλοφορω στο δωματιο σαν την τρελη..θηλαζαμε συνεχεια και δεν προλαβαινα η καημενη να κατεβασω γαλα..σαν αγελαδα νιωθω..ουτε για πιπι δεν προλσβσινς σημερα..πραγματικα προβληματιζομαι..μα να μεινει τοσες ωρες ξυπνιο?τι στο καλο?red bull εχει το γαλα μου?!

Καλε, γεννησε το μαρακι12? απιστευτο μου φαινεται?να σου ζησει κοριτσαρα μου!περιμενουμε λεπτομερειες!

Παλι για τριχες μιλατε?εγω ειχα ξυριστει κακην κακως μια μερα πριν σπασουν τα νερα και επειδη γεννησα με καισαρικη, ουτε καν με αγγιξαν..

Αυτα φιλεναδες..παω για νανι..φιλια πολλα..

Καλησπέρα κούκλες τι κάνετε εμείς τώρα μαζευτηκαμε πήγαμε και μέχρι το ικεα να πάρουμε μια ντουλάπα για το πλάτυσκαλο για τα παπούτσια και τα Μπούρας να μην τα βάζουμε μεσα στο Σπιτι και για τους ξένους φυσικά.....

Μαρακι μου είναι δυνατών να σε ξεχάσουμε περιμένουμε με αγωνία να μας τα πεις όλα....

Γαι τα ξυρισματα που λέτε εγω κάτι κάνω αλλα το παλεύω πολυ με αυτήν την τεράστια κοιλιά ...χαχαχχαχαχαχ

Καληνύχτα αγγελικουλα καλη ξεκουράζει κούκλα μου ......

Νία, φαντάζομαι τα μπούρας τα φοράς όταν τρως μαρμελάδα Βερολίνο.

Αγγελική, καλή ξεκούραση!

Λυδία, μην αγχώνεσαι καλέ, τίποτα δεν παθαίνει με το λόξυγκα. Να, εμένα τον έπιασε πάλι!

Πριν λίγο μου έστειλε μήνυμα μια μαθήτριά μου και μου είπε ότι γέννησε η γυναίκα του παιδιού που μας έβαψε τα δωμάτια, που είναι κι αυτός μαθητής μου! Πολύ χάρηκα! Γέννησε 23 μέρες πριν την ΠΗΤ!

Αγγελική, καλή ξεκούραση!

Λυδία, μην αγχώνεσαι καλέ, τίποτα δεν παθαίνει με το λόξυγκα. Να, εμένα τον έπιασε πάλι!

Πριν λίγο μου έστειλε μήνυμα μια μαθήτριά μου και μου είπε ότι γέννησε η γυναίκα του παιδιού που μας έβαψε τα δωμάτια, που είναι κι αυτός μαθητής μου! Πολύ χάρηκα! Γέννησε 23 μέρες πριν την ΠΗΤ!

Χαχαχαχαχα μπουφανννννννννννννν.......... :lol::lol::lol::lol::lol:

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA TA MPOURAS TA XEIMONIATIKA TA KATEVASATE H AKOMA???????AXAXAXAXAXAXAXAXAXA

MAS KOLISES OLES SYMPETHERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ARXISE KAI H LENA TWRA..........AKOU....απολυρα φυσιολογικο!! XAXAXAXAXAXAXA!DEN YPARXOUME KALEEEEEEE!!!!!!!!!

AGGELIKOULA MOY O MIKROS SOU KANEI NOUMERA E???????YPOMONH MONO MPORW NA SOU PW NA KANEIS KAI EMENA STIS ARXES ETSI ANHSYXOS HTAN!!THA STRWSEI POU THA PAEI????EMENA SHMERA KORITSIA HTAN PARA POLY HSYXOS...ALLO PAIDI..TI NA PW MAKARI NA SYNEXISEI ETSI!!!!!!!

Συμπεθεραααααααα είσαι τρελαραααααααααα..ήσυχος είναι ο γαμπρουλις μου εεεεεεεεεεεεεε??φιλακια στα μπουτακια του μόλις τον γδυσεις....

XAXAXAXAXAXA NAI NAI POLY FRONIMOS OSO PAEI KAI HREMEI ....THA STON FILISWWWWWWWWW!!!TWRA EINAI EDW DIPLA MOU STHN KOUNIA TOU KANEI NANI!!!!!!KALE KORITSIAAAAAAAAAAAA POTE MEGALWSE ETSI????????????????OLOKLIRO PAIDAKI EXEI GINEI..DEN TON THYMAMAI KATHOLOU WS NEOGENITO.......AXXXXXXXXX KAI POU EIMAI AKOMA.....MEALWNOUN TOSO GRHGORA EINAI APISTEYTO!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

α ρε τιτινακι... ετσι ακριβως ειναι!

κ εγω καθομαι κ τον κοιταω τωρα που ειναι 2.5 χρονων κ παθαινω πλακα!!

ποσο μικρουλης ηταν κ πως εχει γινει τωρα!!

ελπιζω οταν αρχισουν να βγαινουν ραντεβου οπως λεει κ η αννα μαρια να μην παθουμε κανενα ταρακουλο!!

Λένα, άσε, εγώ ήδη το σκέφτομαι! :P

Εν τω μεταξύ σου λέω, εντελώς εμπιστευτικά, ότι η Χριστίνα σε διασύρει στο φέισμπουκ μ' αυτό το "απόλυρα".

Ε τι μόνο εμένα θα κάνει ρόμπα???? :lol::lol::lol::lol::lol: ας πει και για καμία άλλη....χαχχαχαχαχχχαχα .....σκεφτητε να μην είμασταν και συμπεθερες....

χαχαχαχαχα με διασυρει εεεεεεεεεεεε???

ετσι ξαπληρωνει τα βραδια που ξενυχτουσαμε μαζι στο φατσομπουκι???

αχ σημερα εχουμε επετειο γαμου με τον αντρα μου.. 3 χρονια!

να ζησουμε!!!!

Χριστίνα, φορέστε κι μπούρας μην κρυώσετε.

Λένα, είδες αχαριστία ο κόσμος; Να ζήσετε βρε! Εγώ την επέτειο γάμου μου δεν τη γιορτάζω. Θέλω να ξεχάσω εκείνη την απαίσια μέρα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...