Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα!

Ειμαι μονη με τον μικρο και ευχομαι να με αφησει να γραψω! Χθες το "παρτυ" μας ηταν καλο, οσο καλο θα μπορουσε να ειναι με τα πεθερικα μονο παρεα. Μου σπασανε τα νευρα κλασικα οπως καθε χρονια γιατι δεν μπορουσανε να μας βγαλουνε μια οικογενειακη φωτογραφια! Ελεος πια καθε φορα τα ιδια. Μιλαμε για ντιπ για ντιπ και οι δυο τους. Δεν θα σας την εβαζα αλλα θα την βαλω να δειτε τι εννοω. Μεσα στην θολουρα μου εβαλα τις λαθος μπαταριες να φορτιζουνε και δεν ειχα φωτογραφικη και ετσι βγαλανε 3 ολο και ολο απο το κινητο. :twisted: Ο μικρος να κλαιει οοοολη την ωρα και να μην ησυχαζει με τιποτα! Ποσο σπαστικα..Εν το μεταξυ χθες ημουν τοσο κουρασμενη που δεν ειχα ορεξη για τιποτα...λες και ολη η κουραση των τελευταιων 9 μηνων μου βγηκε χθες :roll: Μετα πηγαμε σουπερ μαρκετ με τον Π. και διασκεδασαμε και εμεις :lol: Αυτα τα ωραια μας..Η τουρτα εγινε πολυ ομορφη και νοστιμη αλλα φωτο δεν την εβγαλα το ζωον :twisted: Ενα μυαλο που να τα θυμηθει ολα....

Συμπεθερα τι να πω για τον Αλεξ! Δεν υπαρχει αυτο το παιδι με αυτα που λεει και κανει! Ακου να με δειρεις! Αρχισαν τα οργανα με τα δοντακια στην νυφουλας μου ε? Και εγω τα ιδια τραβαω αστα να πανε σε νιωθω τα μαλα. Ο μικρος αρρωστησε ναι, ολοι μας βασικα αλλα αυτος τη περασε πιο βαρια. Πυρετο 4 μερες και βηχα με φλεμματα ακομα και σημερα. Μυξες πρασινες και διαρροια, απο ολα ειχαμε αστα.

Παναγιωτα :YMHUG::YMHUG::x

Αργυ ελιωσα με αυτο που ειπε ο Λ. Τελικα καταλαβαινουνε περισοτερα απο οσα νομιζουμε.

Αφρο συλληπητηρια για τον παππου σου...ολο ξεχναω να στο πω :oops:

Δεν θυμαμαι τι αλλο ειπατε... :oops: Τα λεμε αργοτερα. ελπιζω δηλαδη...

Καλη Κυριακη σε ολες!

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Συμπεθέρα Βίκυ περαστικά στην νυφούλα :x και ξάπλωσε λίγο γιατί πρέπει να αντικατασταθεί το υγρό που σου πήρε!!! :!::!::!:

Ιουλία περαστικά και στον Γιώργη σου :x

Λενάκι και σε σας περαστικά.......βασικά σε όλα τα παιδάκια :x

Φρανίτα :lol::lol::lol::lol::lol: γέλασα με το χαζοχαρούμενη :lol::lol::lol::lol:

καλά ρε συ δεν φοβάσαι που αφήνεις τον Σεμπ μόνο του έξω με ξένους και εσύ μέσα? εγώ, να ομολογήσω, ένα φόβο θα τον είχα!!! :?:?

εμείς σήμερα πήγαμε σε ένα μουσείο που εκθέτει ελέφαντες από την εποχή της εμφάνισής τους μέχρι σήμερα, έχει την νεοληθική εποχή, Ρωμαϊκή περίοδος και μοντέρνα τέχνη.....πολύ ωραίο μουσείο ...... ένα 3ωρο μας πήρε και πάλι δεν θα είδαμε με λεπτομέρεια αφού κάποια στιγμή τα παιδιά δεν ενδιαφέρονταν πια!!! :roll::roll::roll: είχε ένα δωμάτιο σκοτεινό, που οι τοίχοι του ήταν βαμένοι μαύρο και κόκκινο (μοντέρνα τέχνη) , κόκκινος χαμηλός φωτισμός και το πάτωμα όλο καλυμμένο με καθρέφτη ....... πάει ο άντρας μου πρώτα, από έξω ο Λ. και η Ρ. δεν τολμούσαν να μπουν, πάει μια γυναίκα και ρωτά τον Λ. αν ο μπαμπα΄ς είνα μέσα και μετά ρωτά τον άντρα μου αν είναι επικίνδυνα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ........ ήταν μια μικρή οφθαλμαπάτη ότι θα έπεφτεες στο κενό!!!! :lol::lol::lol::lol: .......πολύ γέλιο....στην αρχή τα παιδιά μου έπιασαν το χέρι τόοοοοοσο σφιχτά :roll::roll::roll::roll: , αλλά τελικά μπήκαν 3 φορές μέσα!!!! :roll::roll::roll:

μετά πήγαμε βόλτα στο κέντρο και για φαγητό.....γενικά ήταν μια ωραία οικογενειακή Κυριακή :D:D

τα παιδιά πολύ καλά και η Ρ. 6 ώρες που είμασταν έξω δεν πήγε τουαλέτα :o:o:o:o:o:o

αυτά πάω να διαβάσω το άρθρο της Φρας!!! :)

Δημοσίευση

μαλλον ολες χαλαρωνετε!

εγω τσου!

η Μ-Ι παραπονεθηκε για εντονο πονο στο αυτακι της και εφτασε 40 πυρετο!

καλεσαμε παιδιατρο...ωτιτιδα...αντιβιωση!

ηρθε κουνιαδα και πεθερα και μας εκαναν γενικη στο σπιτι...εστρωσαν και χαλια....

εγω προσπαουσα να χαλαρωσω αλλα δεν μπορουσα...καθε λιγο και λιγακι σηκωνομουν!

εκανα και 2 εμετους μετα τα χαπια!

τωρα εφυγαν ...καθισα στο καναπε να χαλαρωσω λιγακι γιατι νοιωθω εντονες συπασεις και εω χεστει...>!

ηρθε η κολλητη να με δει!

νυσταζω!

Λενακη να σου ζησει!

Μητσακι πυ ειναι οι φωτο?

λουκια περαστικα!

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

πολύ ησυχία το ΣΚ στο τρενάκι :?:?

Η Έλανα έκανε 2 φορές διάρροι το πρωί αλλά τώρα είναι μια χαρά, ελπίζω να είναι κανένα κρύωμα και όχι γαστρεντερίτιδα.

Δήμητρα πολύ ωραίες οι φωτογραφίες, στην βάπτιση ήσουν κούκλα.

Βίκυ να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς, όλα καλά θα πάνε :D

Περαστικά στην Μ-Ι

Φραν διάβασα το άρθρο σου και με βρίσκει απολύτως σύμφωνη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η εκκλησί να εξαιρείται πάντα από όλα.........

Ιουλία περαστικά στον Γιώργο

Αργυρώ το Europa Park που είναι?

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από μένα στο τρενάκι μας!!!!

Όλες αραχτές σ/κ και εγώ δουλεύω :(:( ...

Άντε 2 ωρίτσες μείνανε και μετά 2 ρεπό επιτέλους!!!

Βίκυ μου όλα καλά θα πανε ρε ;);) θέλει να σε αγχώσει λίγο ο μπέμπης μάλλον

Έχεις θετική ενεργεια από όλες μας οπότε σίγουρα θα πάνε όλα τέλεια!!

Από Δευτέρα δεν είχες πει τα πρώτα αποτελέσματα;Τώρα γιατί Πέμπτη;

Ξεκουράσου όσο μπορείς.....

Περαστικα στα άρρωστα μωράκια μας!!!Δεν θυμάμαι ποια είναι άρρωστα :oops::oops: σόρρυ

Άργυ τι ωραία φώτο ρε!!!!Όσο για το πάτωμα :lol::lol::lol: και εγώ θα φοβομουν...

Λοιπόν να σας πω κάτι να σας κουφάνω τελείως;Πέρυσι μου κλέψανε το πορτοφόλι στη Θεσ/κη(στο κόσμος που αλλού;)

Πήρανε λοιπόν τηλ τη μαμά μου από την αστυνομία ότι βρέθηκε :shock::shock::shock: μα είναι δυνατόν;μετα από ένα χρόνο;

Χωρίς λεφτά εννοείτε :lol::lol::lol: αλλά είχε ταυτότητα και χαρτιά μέσα.

Πολύ χάρηκα!!!Άντε να δούμε πότε θα πάω να το πάρω τώρα,θα σκάσω.....

Σας φιλώ,έχουμε γκρουπ ΚΑΠΗ μέσα και με ζάλισαν....

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια!!

τι κανετε?

περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα παιδακια...

κ ο αναστασης χαλια ειναι, τον εχει πιασει το ασθμα του βηχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολυ εχουμ να κοιμηθουμε 2 βραδια κ προβλεπεται κ τριτο.. αυριο θα παρω τηλ τον παιδιατρο να τον δει

ειναι χαλια το μαναρι μου ουτε ανασα δε μπορει να παρει

Δημοσίευση

Λενάκι περαστικά και σε σας ρε :(:( ψυχούλα μου,ο βήχας είναι το χειρότερο πράγμα....

Ρε τι γαιδούρα που είμαι....και εγώ ξέχασα να πω συλληπητήρια στην Αφρο...

Να ζήσετε να τον θυμόσαστε κορίτσι μου.....

Μητσάκι να σου πω ότι οι φώτο σας είναι τέλειες!!!Μια υπέροχη,πανέμορφη οικογένεια!!

Όσο για σένα τι να πω,έλαμπες!!!Φτου φτου!!

Τόνια κουράγιο ρε μανούλα..ο Άλεξ πραγματικό θηρίο ε;Δεν θυμάμαι ποια το έγραψε,έχεις τρομερή υπομονή πάντως,μπράβο!!!Και δόντια η μικρή;Ε πάει πολύ νομίζω.....

Δεν αντλείς άλλο αλήθεια;

Λενάκι που είναι η φώτο από τα γενέθλια οεο;Ελα ρε μην γκρινιάζεις..περάσατε......οικογενειακά :lol::lol::lol:

Την τούρτα ευτυχώς που δεν την έβγαλες γιατί θα μας λιγούρευες και δεν είμαστε όλες 46 κιλά σαν εσένα....

Φρανίτα το κοριτσάκι ακούγεται ακόμα; :(:(:( Δεν μπορώ να το βγάλω απ το μυαλό μου,ψιχούλα....

Άντε σε μια ώρα σχολάωωωωωωωωωωωωωωω :D:D:D:D

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!!

Το μικρό μου καμάρι με ξύπνησε από τις 8 σήμερα! Και έχει και όρεξη!!!

Σε λίγο θα ξυπνήσω και την Ε για να ετοιμαστούμε και να πάμε στο κολυμβητήριο!!!!

Καλημεεεεεεεεεεεεεεεραααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

εμείς δεν έχουμε σχολείο για 2 εβδομάδες και ξυπνήσαμε από τις 8.00 :shock::shock::shock::shock:

και αργά ήταν :? χθες π.χ. η Ρ. ξύπνησε στις 7.20 και με φώναξε, πάω της λέω είναι νωρίς και κοιμόμαστε, αλλά η σουσουράδα πήγε στον Λ. και παίζανε.......μέχρι τώρα μόνο μία μέρα ξυπνήσαμε στις 9.00!!! :D

οπότε για 2 εβδομάδες δεν ευελπιστώ να ξυπνήσω αργότερα από τις 8.00!!!! :?

Νατασούλα το Europa Park είναι στα Νότιο-δυτικα της χώρας σύνορα με Γαλλία...... πάρε και το λινκ!!! :lol::lol::lol::lol:

http://www.europapark.com/lang-de/c266/default.html

μου έδωσες ιδέα να πάμε και εμείς ;) πήρε άδεια ο άντρας μου για την 2η εβδ., για να δούμε.....δεν περιμένω και τίποτα βέβαια........!!!!

Κατερίνα πάλι καλά βρε, μετά από 1 χρόνο βρέθηκε.....να το απολυμάνεις, δεν ξέρεις πού ήταν!!!.....άσε που θα έπαιρνα τα χαρτιά και θα το πετούσα, το πιθανότερο!!! ;)

Βίκυ περαστικά στην νυφούλα μου :x

δεν θα σε εξετάσει στο μεταξύ ο γιατρός?

ο γιατρός που μου έκανε την αμνιο μου είπε μετά από 1 ή 2 μέρες να πάω να με εξετάσει ο γυναικολόγος για να δει την ποσότητα του αμνιακού υγρού, γιατί αυτό ενδιαφέρει......και πήγα και μου λέει "ευτυχώς όλα εντάξει, το υγρό είναι οκ" και τον ρωτώ αν δεν ήταν? και μου είπε ότι θα με έβαζε εκεί στο ιατρείο σε άλλο δωμάτιο να ξαπλώσω, να ηρεμήσω μέχρι να μου αυξηθεί το υγρό :o:o:o:o:o

δεν είχα ούτε ξεκούραση ούτε τίποτα, μόνο την 1η μέρα.....και πάνω - κάτω την σκάλα :?

επίσης απαγορεύεται το σεξ!!! για ένα μήνα (αν θυμάμαι καλά!!!) :?

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Ξυπνησαμε απο της 8 και εμεις. Η Ε. χθες κοιμηθηκε βραδυ στην γιαγια της. Για να δουμε τι ωρα την βαλανε για υπνο.

Εδω και 3 μερες περιπου μετα τον θηλασμο με ποναει η περιοχη γυρω απο την θηλη, κατι σαν εντονες σουβλιες να το πω..χθες πονουσε τοσο πολυ που δεν με αφησε να κοιμηθω καλα. Σημερα νιωθω το ιδιο και στο αλλο στηθος αλλα σε μικροτερο βαθμο. Τι ειναι λετε?

Παω να αλλαξω το τικερακι της Ε. και να φαω τα μουσλι μου. Καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Δημοσίευση

Ευχαριστώ Αργυρώ, το έχω δεί το site αλλά δεν ήξερα που είναι η πόλη Rust και βαριόμουν να ψάξω :roll::roll:

Έχετε πάει?

Οργανώνουν εκδρομή από τον παιδικό της Έλενας το Πάσχα στην Ελβετία και στο Εuropa Park

Λένα πως είναι ο Αναστάσης καλύτερα?

Λενάκι κατά την διάρκεια του θηλασμού πονάς ή μόνο μετά?

Σίσσυ καλημέρα :D

Δημοσίευση

εγώ ψιλοδιαφωνώ με το άρθρο της Φρανίτας.....δεν έχω ψάξει για τα οικονομικά της Εκκλησίας, δλδ δεν ξέρω πώς έχουν αποκτηθεί, ξέρω όμως ότι πολλά χρήματα χρησιμοποιούνται για φιλανθρωπικούς σκοπούς και βεβαίως καλά έκαναν και εξαιρέθηκαν από την εφεδρεία ή απολύσεις, (φανταστείτε να μην υπάρχουν ιερείς, ποιός θα τελεί τα μυστήρια? γάμους, βαφτήσεις, κηδείες?) όπως άλλωστε εξαιρέθηκαν και οι εκπκοί, ιατροί, στρκοί......αυτοί θεωρούνται ότι κάνουν λειτούργημα και όχι επάγγαλμα (με εξαίρεση τους στρατιωτικούς :? )....αυτό που μπορούν να κάνουν είναι να πληρώνονται από την Εκκλησία και όχι από το κράτος...........αλλά πόσο έχει φορολογηθεί ο ΥΠΕΞ που κυκλοφορεί με BMW 720.000 ευρώ θωρακισμένη από κάθε είδους όπλο? :?::?::?:

πόσο φορολογείται ο πρέσβης της Γερμ. που κυκλοφορεί με ένα Α8 με τα πάντα μέσα?

γιατί αποφάσισαν να φτιάξουν ολοκαίνουργιο κτήριο-Πρεσβεία? ενώ το άλλο ήταν μια χαρά?

γιατί όλοι οι πολιτικοί κυκλοφορούν με τα πιο ακριβα αυτοκίνητα?

και όταν διαβάζω ότι ο ΥΠΕΞ λέει ότι δεν έχει 7.000ευρώ να πληρώσει το χαράτσι του ακινήτου.....μόνο γέλια μου προκαλεί και οργή......

ξέρετε τι άκουσα χθες? ο δήμος της Κολωνίας απαγόρευσε το κάπνισμα στον πεζόδρομο :o:o:o:o και αυτό διότι η καθαριότητα του πεζόδρομου από τα αποτσίγαρα κοστίζει τον χρόνο 420.000 ευρώ!!! έτσι το πρόστιμο για έναν που καπνίζει εκεί είναι 20 ευρώ!!! :?

το μέτρο δεν ισχύει την περίοδο των Χριστουγέννων και τις απόκριες!!!! :!:

Νατασούλα δεν έχω πάει φαίνεται ωραίο όμως και η πόλη ωραία φαίνεται.......θα πάτε? τι ωραία εκδρομή, αλλά για τον παιδικό? :shock::shock::shock::shock::?:?:?:?

Δημοσίευση

Αργυρώ δεν ξέρω αν θα πάμε, εξαρτάται από το κόστος :?:?:?

Για την εφεδρεία ναι καλώς εξαιρέθηκαν και οι ιερείς (αν και δυστυχώε δεν το βλέπουν όλοι σαν λειτούργημα.....) αλλά γιατί να μην φορολογηθεί η εκκλησία???????

Το ότι δίνονται χρήματα για φιλανθρωπίες δεν μου λέει κάτι γιατί πιστεύω ότι τα ποσά που δίνουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς είναι ελάχιστα σε σχέση με τα έσοδα

Δημοσίευση

Νατασουλα ποναω κυριως μετα. Κατα την διαρκεια σπανια να πονεσει λιγο. Η Ελενα πως ειναι σημερα?

Αργυ και εδω το καπνισμα ειναι απαγορευμενο στον πεζοδρομο εδω και 10 χρονια σχεδον.

Το αρθρο δε το διαβασα ακομα...ΟΤΑΝ βρω χρονο θελω να το διαβασω.

Λενακι περαστικα στον Α.

Κατερινακι φωτο θα βαλω καποια στιγμη αν και δεν ειναι καμια ενδιαφερουσα.

Θα παμε να φαμε στην πεθερα παστιτσιο σημερα :D

Δημοσίευση

Λενάκιιιιι!!!! :oops::oops::oops::oops:

Δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά είχα την εντύπωση οτι σου είχα ευχηθεί για την Ε. σου και τελικά δεν το είχα κάνει...! :oops::oops::oops: Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Παντα ευτυχισμένο να είναι!

Τελικά δίκιο έχουν οι δικοί μου οτι ζω στην κοσμάρα μου! :roll:

Αργυρούλα θα συμφωνήσω μαζί σου, όχι σε ολα, αλλά στα περισσσότερα, ήθελα και γω να το πω αυτό στη Φραν.

Οι ιερείς έγιναν "Δημ. υπάλληλοι" με αντάλλαγμα. Η εκκλησία εκχώρησε στο κράτος μεγάλο μέρος της περιουσίας της.

Για διαφάνεια όμως και πλήρη καταγραφή περιουσιακών και εταιρειών θα συμφωνησω με την Φραν.

Είναι μεγάλο κεφάλαιο η περιουσία της εκκλησίας, αλλά δε μπορώ να συγκεντρωθώ αυτή τη στιγμή, κάτι κάνω στο γραφείο.

Νατασσούλα πως είναι σήμερα η Έ.;

Δημοσίευση

καλημερα!!

Αργυρουλα εαν καποιος οργανισμος του δημοσιου ειχε 1.300.000 στρεμματα, μετοχες, 6.500 ενοριες γιατι να μην φορολογηθει? Οι εκπαιδευτικοι με 30χρονια υπηρεσια μπηκαν εφεδρεια, αυτο δεν ειναι λειτουργημα? Η μονη Τοπλου στην Κρητη εχει στην κατοχη της ΟΛΗ την εκταση του φοινικοδασου στο ΒΑΙ..εχει νοικιασει σε γερμανικη εταιρεια ενα μερος που δεν θεωρειται εθνικο παρκο και παιρνει εκατομυρια ενοικια το χρονο και εκμεταλευεται την παραλια..Χρεωνει 5 ευρω το παρκινγκ ανα αυτοκινητο, και φυσικα ολα τα αναψυκτηρια, εστοατορια κλπ πληρωνουν βαρβατο ενοικιο στη μονη...Οσο γαι φιλανθρωπιες, οκ κανει αλλα παντα με το αζημιωτο...Να ξεχασουμε τη ΜΚΟ Αλληλεγγυη που κανουν τωρα μηνυσεις ο ενας στον αλλον, διοτι δεν μπορουν να "βρουν" τα εκατομυρια ευρω που υπεξαιρεσαν και που επαιρναν περισσοτερο απο ολες τις ΜΚΟ απο το ΥΠΕΞ..Το κρατος εχει μια ιδιαιτερη προστασια στην εκκλησια και αναρωτιεμαι γιατι...

Κανονικα πρεπει ΟΛΟΙ να φορολογηθουν, και οι εφοπλιστες, και οι βουλευτες και οι κτηματομεσιτες..ΟΛΟΙ..Πανω απο ολα ομως πρεπει επιτελους να διαχωριστει η Εκκλησια απο το κρατος...Φτανει...

Οκ τωρα εχουμε πιο σημαντικα προβληματα, ερχεται και το¨"κουρεμα" στο 50% και ειδωμεν..και αυτο σημαινει και 50% μειωση εσοδων κ μισθων για τους πολιτες...γενικα κρυβει πολλους κινδυνους, αν και δεν νομιζω πως υπηρχε και αλλη λυση ετσι οπως φτασαμε...

Αυτο το αρθρο ειναι καλυτερο παντως για την ανεργια των νεων..αν εχεις ορεξη διαβασε..

http://www.theinsider.gr/index.php?opti ... &Itemid=82

Αν δεν ανοιγει θα το βρεις στο ινσαιντερ με τιτλο ΟΗΕ απελπιστικη η ανεργια των νεων στην Ελλαδα...

Τεσπα..πολλη πολιτικη πρωι πρωι...

Εγω νυσταζω...χτες γυρισα αργα κ ξυπνησα στις 7.30 σημερα..βρεχει..κ ηθελα να παω κ γυμναστηριο..ουφ..\

Δημοσίευση

Το θεμα ειναι Σισσιω οτι οπου υπαρχει μυστικοπαθεια γεννωνται υποψιες...Οποτε ας δημοσιευσουν ΟΛΟΙ τι ακριβως περιουσια διαθετουν, αναλυτικα τι φορο πληρωνουν (οχι αυτα που δημοσιευτηκαν) και μετα ας κρινει ο καθενας...Υπαρχει μια προστασια της εκκλησιας απο το κρατος και δνε συμφωνω, οπως γενικα υπαρχει μια συντεχνιακη νοοτροπια στις ελληνικες κυβερνησεις να αλληλοπροστατευονται (δε μιλαω για την Εκκλησια τωρα), και ας εχουν γινει αμοιβαιες παραχωρησεις...Αλλα γενικα στην Ελλαδα δεν μας πληροφορουν για τιποτα...Και οταν εχεις υπουργο τον Βενιζελο τι περιμενεις...

Δημοσίευση

Καλημερα...Τι κάνετε κοριτσάρες;;;Μου λείψατε...Τι νέα;;;Εμείς σχετικά καλά...Τα κοριτσια μου συνεχίζουν με βηχαλάκι και η μπέμπα και μύξες...Εγώ έχω αρχίσει να αγχωνομαι...Σε μια εβδομάδα τέτοια ώρα θα είμαι δουλειά... :?:?:?

Θέλω και δε θέλω...Απο τη μια θα ξεφεύγω, θα νιώθω δημιουγική, θα δω τη φίλες μου, θα κουτσομπολεύουμε, αλλά από την άλλη θα αφήσω τα ζουζουνάκια μου και θα έχω πάνω από το κεφάλι μου τον μαλάκα προϊσταμενο που ειδικά όπως έχουν γίνει τα πράγματα θα μου ζητάει παπάδες... :twisted::twisted:

Η μπέμπα όόοοοοολη την ώρα μιλάει..... :D:D:D:D:D Μπαμπαααααααα...Αλλά ασυνείδητα....Μπλέκεται η γλωσσίτσα της... :lol::lol::lol: Συνεχίζει σταθερά με τα 2 ξυπνήματα τη νύχτα... :?:?:? Απορώ πως αντεχω...Και ξυπνάει στις 7 το πρωί... :o:o:o:o

Η τράπεζα έφτασε τα 30μπουκάλια.... :D:D:D:D Μέχρι να τελειώσουν θα έχει αρχίσει και γιαουρτάκι φαντάζμαι, οπότε μια χαρούλα... :D:D

Μας έστειλαν μειλ από τον παιδικό...Την Πέμπτη μας είπαν ότι τα παιδάκια θα κάνουν παρέλαση μεσα στον παιδικό, θα πουν τραγουδάκια και τα μεγαλύτερα και ποιηματάκια...Εγώ έχω μάθει και στην Ιω ένα ποιημα και σκέφτομαι να πω στη δασκάλα της να τη βάλει να το πει...Της πήρα μπλε φουστίτσα, άσπρο μπολουζάκι και παπουτσάκια καλά... :D:D

Λενάαααακι μου χρόνια πολλά για την Ειρηνούλα..Γερή κι ευτυχισμένη να είναι...Δεν πειράζει για τις φωτος... :):)

Αρτζι είχα ξεχάσει να σου ευχηθώ για τον Λουκάκο.... :oops::oops::oops: Χρόνια πολλά στο κουκλάκι μας...Ό,τι επιθυμεί... :x:x:x Ωραία ρε η λατέρνα σας... :D:D:D

Βικάκι μου ελπίζω τα αποτελεσματα να είναι καλά και να λαβει τέλος το βασανιστηριο σας... :x:x:x Σε σκέφτομαι...Να το ξέρεις... :x:x:x Περαστικά στη Μ-Ι...

Μαγδούλι μπήκες να με αναζητήσεις ε;;;; :lol::lol::lol::x:x:x:x:x Κοριτσαρα μου.. :x:x Φιλιά στο Μαρκελάκι..Με τον παιδικό καλά;;;;;

Τόνιαααα άλλαξε ρότα η μικρύλα;;;;;; :o:o:o:o Υπομονή φιλενάδα...Η γκρίνια δεν παλεύεται... :roll::roll::roll: Εγώ παλι με τον άλεξ πεθαίνω..Ρεεεεε είναι τέλειοςςςςς..Τον αγαπώ.... :x:x:x

Εράκιιιι η Ιω εδω και 3 εβδομάδες τρώει τα νύχια της... :o:o:o Πάω να της τα κόψω και τα έχει φαγωμένα... :o:o:o Της είπα "μην τα τρως...Μπορεί να πεθάνεις.." :oops::oops::oops: Τώρα δεν της λέω τίποτα..Όποτε τα τρώει, της βγάζω το χέρι από το στόμα χωρίς να της πω τίποτα...Κι εγώ τα έτρωγα...Κι ακόμα τα τρώω δηλαδή που και που... :oops::oops::oops:

Γκρούσι χάρηκα που σε ξαναείδα... :x:x

Σισσάκι γέλασα με το Χαριλινάκι και τιη ζωγραφιά... :lol::lol::lol: Σα να σε έβλεπα... :lol::lol:

Θουυυυυυ ρε τι να σου πω;;;Είσαι ήρωας..Προσκυνώ... :x:x

Μιτσάκιιιι εγώ σε είδα ζωντανά..Απήλαυσα την ομορφιά σας... :lol::lol::lol::x:x

Αναστασι ακόμα το σκατό πάει συννεφο το βρακάκι;;;; :lol::lol: Θα έρθεις καμια βολτα στα μέρη μας να σε δούμε;;;;

Φρανιιιι διαβασα για το κοριτσάκι..Πολύ στενοχωρήθηκα ρε.. :cry::cry::cry::cry: Τι μαλάκες γονείς... :evil::evil::evil: Για τη φορολόγηση της εκκλησίας είμαι υπέρ.... :twisted::twisted:

Νατασάκι καλά η Δανάη και η γλωσσού η μεγάλη;;;

Μαράκιιι περαστικά στην Ιωάννα..Καλή αρχή με το μεταπτυχιακό...

Γιωτίνι μου περαστικά και στη Ντιντία... :x:x:x:x Αθηνα θα ξαναερθετε καθόλου;;;;

Συμπεθερονι μου τι κάνει η κοιλίτσα;;;;;Να μου φιλήσεις τον Στάση... :x:x:x

Πάω σουπερ μάρκετ και θα τα ξαναπούμε..

Ξέχασα μερικές ε;;;;; :oops::oops::oops::oops: Θα επανορθωσω... :x:x:x

Δημοσίευση

Καλημεραααααααααα!!!!!

Φραν φιλια κοριτσαρα μου!!!Παω να διαβασω τα αρθρα σου.τι εγινε τελικα με την συναντηση που ειχες;;;

τι φορεσες;;; :P:P

ρε συ ειμαι νταουν γιατι δεν βλεπω καμια προοπτικη... :?:? δεν με νοιαζει να δουλεψω πια για το ξεροκοματο αλλα θα βγει κατι;;; δεν βλεπω φως στο τουνελ.....

Μα οταν εχεις μια χωρα που εχει μονο εξοδα και μηδενικα εσοδα εεεεεεεε τοτε δε σε πιανει απελπισια;;;

Παω να σας διαβασω γενικοτερα...miss you!!!

Δημοσίευση

Σισσακι μου δεν πειραζει βρε! Ενα μυαλο τι να κανει? Εγω να δεις ποσο στον κοσμο μου ειμαι... :roll: Η Χαριλινα συνηλθε?

Νατασουλα δεν εχει κανει καμια πληγη οχι. Αυτο που μπορω να σκεφτω ειναι μηπως απο το πολυ πιπιλισμα καταπονηθηκαν οι θηλες? Παιζει? Δεν ξερω τι να πω...καντιτα δεν ειναι ε? Πες οχι :lol

Αργυ τελεια η φωτο με τον ελεφαντα και τα παιδια! Με το ζορι ξεχωριζουν στα ποδια του! :D

Φραν πως περασες χθες δεν μας ειπες! :)

Παναγιωτα καλημερα! :)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...