Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα!!!! :)

Γυρισα στης 9:30 απο τον παιδικο αλλα μονη μου! Η Ε. δεν ηθελε να ερθει και μου ειπαν πως δεν υπαρχει προβλημα να την αφησω και σημερα εκει παρολο που δεν ηταν προγραμματισμενο. Καναμε την λατερνα και εγινε ωραια. Οχι οπως την ειχα φανταστει. Μας δωσανε μονο 2 σχεδια να διαλεξουμε και κανενα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα. Μετα που θα παω να την παρω την Ε. θα σας την βγαλω φωτο να την δειτε. Ειχα και τον μικρο μαζι στο καροτσι και τον αναλαβαν οι δασκαλες της γιατι εκλαιγε ο σκατιαρης συνεχεια. Τωρα ξεραθηκε στον υπνο μαζι με τον μπαμπα του. Μα τι ησυχιαααα! :D

Παναγιωτα ευχομαι να μην ειναι καμια γαστρεντεριτιδα. Περαστικα σας!

Συμπεθερα κριμα ρε που κολλησε και ο Μ. και η μαμα σου..να ταν η πεθερα σου θα ελεγα δεν πειραζει :lol: Ο Αλεξ ποσες ωρες μενει στον παιδικο? Θα αρχισει να τρωει σιγα σιγα η νυφουλα μου μωρε και θα φουσκωσουν παλι τα μπουτακια.

Λαλα εσενα ξεχασα χθες! :oops: Ποσο χαιρομαι που μας γραφεις και παλι!!! Καλα εμεινα με το ποδι της φακης! Μα τι παιδι! Τοσο γηργορα εμαθε τα γερμανικα στον παιδικο? Εχω αγχος με την Ε. που δεν καταλαβαινει και ολο αυτο σκεφτομαι.. :roll:

Γωγουλι εδω στην Γερμανια εχει αλλαξει το συστημα εισαγωγης τροφων σρα μωρα και δινουν απο ολα στα μωρακια απο 4 μηνων. Μην φοβασαι να της δινεις καινουρια πραγματα αρκει να τα δεχεται το στομαχακι της, γιαυτο και σου ειπα για το μπροκολο. Πολυυυ λιγο ισα να την βοηθησει στο χεσιμο :D

Αργι αφησε το αμαξι ο Μ? Και εδω εχει πολυ μαλακο καιρο. Πριν λιγο εβγαλε και ηλιο. Η Ρ. καθεται να παιξει μονη της?

Μιτσακι μου μακαρι να μην σηκωσει πυρετο και να γινει η βαφτιση. Κριμα να αναβληθουν ολα. Εγω θα την βαφτιζα αν δεν εκανε πυρετο.

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ρε Βικυ τωρα το θυμηθηκα...1200 για το Δημοσιο;;; :shock::shock: μηπως εκανες λαθος;;;

και ο γιατρος επιπλεον;;;

Αργυ και εγω τη συγκεκριμενη ελληνικη ταινια τη λατρευω!!!! :lol::lol: ελπιζω να συνεχισεις ησυχα τη μερα σου.

Νατασα μου προσθεση και αφαιρεση;;πω πω πολλα δεν ειναι ρε συ;;;μου φαινεται στο νηπιο θα πρεπει να του κανω απογευματινα μαθηματα στο σπιτι του Ν. :roll::roll:

Λενακι μου τι σχεση εχει η λατερνα με τον παιδικο;;;Η το εγραφες καπου πριν και δεν το ειδα;;; :oops::oops: Μπραβο στην Ειρηνη που τα παει καλα.

Θου ελα να κανουμε παρεα!!!!

Δημοσίευση
Τοσο γηργορα εμαθε τα γερμανικα στον παιδικο? Εχω αγχος με την Ε. που δεν καταλαβαινει και ολο αυτο σκεφτομαι.. :roll:

μην ανησυχείς καθόλου, σε ένα μήνα θα είναι ξεφτέρι, θα μιλάει άνετα! :) αυτό γίνεται με τον προφορικό λόγο, αμέσως τα παιδιά μαθαίνουν......και ο Λ. όταν ξεκίνησε δεν μιλούσε γερμ., αλλά καταλάβαινε τα πάντα και μετά λύθηκε και η γλώσσα! ;)

εγώ είχα πει να κρατήσω όλες τις λατέρνες που έκανε στον παιδικό-νήπιο, αλλά τις χάλασε.....δεν πειράζει όμως, που θα τις βάλουμε όλες αυτές?!!! :roll::roll::roll::roll:

πάντως τις έκαναν μόνα τους τα παιδιά....και στο δημοτικό το ίδιο.....εγώ βαριέμαι να πάω την βόλτα τους όμως!!!! :roll::roll::roll:

Παναγιώτα ήρθε στην αγκαλιά μου η Ρ. και με φιλούσε και την ρωτώ "όταν θα έρθει ο Λ. θα κάθεσαι καλά και δεν θα φωνάζεις?" με κοιτά και μετά μου λέει "ναι"!!!! :lol::lol::lol:

όμως δεν έχω παράπονο χθες το βράδυ μου είπαν ότι με αγαπάνε, όπως κάθε βράδυ άλλωστε.....τώρα το εννοούν ή είναι μέρος της βραδυνής ρουτίνας? :?::?::?:

Δημοσίευση

Παναγιωτα μου η λατερνες ειναι κατι φαναρακια που φτιαχνουμε απο ριζοχαρτο συνηθος για μια γιορτη που κανουν στον παιδικο. Λατερνε τα λενε στα Γερμανικα. ;)

Αργι εγω ανυπομονω να παω την βολτα τους!! Εσυ τα εζησες πολλες φορες αυτα και λογικο να βαριεσαι ;) Μου αρεσει πολυ το τραγουδακι που λενε. Φυσικα και σε αγαπανε βρε μην λες χαζα! Δεν γινεται παιδι να μην αγαπαει τον γονιο του. Σιγα μη κατσει καλα!! :lol: Και με την Ε. ολο συμφωνιες κανουμε και ποτε δεν τις τηρει! :lol: Δινουμε και τα χερια πιο πριν :lol:

Θου κουραγιο ρε μανα...σε νιωθω! Γαστρεντεριτιδα λες και εσεις? Ευχομαι οχι!

Βικυ γιατι ασθενης? Πηρες αδεια? Τα ρουχα μην τα πετας ακομα...κατσε να δεις πρωτα τι εχεις.

Εμενα δεν μου αρεσουν οι Ελληνικες ταινιες καθολου. Δεν εκατσα να δω ποτε. Μονο μια ειδα με τον Ζικο και πεθανα στα γελια, δεν θυμαμαι πως λεγοταν! Οι αλλες δεν...ειδικα αν δω Βιουγιουκλακι μου γυρνανε τα μυαλα :D Παω να κανω ψαρακι φιλετο στον φουρνο. Θα δωσω και στον μικρο με ρυζακι. Φιλιαααα!

Δημοσίευση

Ηρθα σαν το εξυπνοπουλι να κανω ενα κοπυ αυτα που εγραψα 1 ωρα πριν αλλα δεν

καταφερα να υποβαλλω!!!!Ναι βρε ζωον!Οταν ομως κανεις επανεκκινηση τον υπολογιστη για να ξεκολλησει χανεις και την αντιγραφη σου!Τουβλο!!!! :P:P

Καλημερα σας!!!!

Νομιζω πως θα πλυνω τα πιατα κ θα προλαβω κ να σας γραψω! :D (η Αννυ ειναι στην πεθερα μου :roll: )

Δημοσίευση

Καλημέρα! :|

Με γεια το τρενάκι! Βένη δεν ήξερα οτι είναι το πρώτο σου! :P:D Μπράβο στο Φιλιππάκο! Έτσι όπως πάει θα περάσει και την δική μου την σαμιαμίδω! ;)

Περαστικά σε όλα τα άρρωστα παιδάκια! Εμείς ευτυχώς, φτου φτού και να μην το ματιάξω, ειμαστε μια χαρά προς το παρόν.

Νατασσούλα 7 καθηγητές;;; :shock::o:o Η πληροφορική πάντως είναι απαραίτητη. Ο σημερινός αναλφάβητος είναι αυτός που δε μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Η/Υ. :?

Βίκυ αν κάνεις χορό μην αρχίσεις τα πεντοζάλια και τα ικαριώτικα! :P Μπράβο στην μικρή γλωσσού. Μακάρι να είχαμε και μεις κάποια δραστηριότητα (δωρεάν κατα προτίμηση ή χαμηλού κόστους έστω) κοντά μας.

Αργυρούλα μόνη σου ε; :roll: Νομίζω οτι θα ήθελα να ήμουν στη θέση σου! Χρειάζομαι λίγη μοναξιά νομίζω...

Γωγώ δε θέλω να σου το πω, αλλά θα στο πώ! :lol::lol::lol: Στα έλεγα οτι είναι μικρή μωρή η Ιω για δραστηριότητες! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: (Ο,τι θυμάμαι σχολιάζω μη με παρεξηγείς...) :oops::oops: Η μικρή σου είναι καλύτερα;

Μαράκι πολύ λυπάμαι για την γιαγιά ευχομαι να πάνε όλα καλά με την επέμβαση.

Όσο για τον πόνο που λες οτι φοβάσαι, δεν ειναι κάτι που δεν ξεπερνιέται, συνήθως αυτό που δεν ξεπερνιέται είναι αυτό που μετανιώνεις, π.χ. αν δεν ήσουν κοντά της όσο θα ήθελες, αν δεν της είπες κάτι που ήθελες να ξέρει, ή αν είπες κάτι που δεν έπρεπε κλπ.

Συμφωνώ με την Αργι και την Γωγούλα όταν χάνεις τον μπαμπά ή την μαμά σου τότε τα πράγματα ειναι λίγο διαφορετικά. Δεν ξεπερνιέται, απλώς συνηθίζεται. :roll:

Θουλάκι βγάλατε τα ράμματα; Με γειά το χεράκι! Με γεια και το δοντάκι! Μακάρι να βγάλει όλα τα δοντάκια χωρίς να το καταλάβετε! :x

Νατάσα ακόμα τηλεφωνιόμαστε... :roll::oops::oops::oops:

Σόρι ρε..., αλλά μία που η Χ απαιτεί όλη την προσοχή μου, μία η άσχημη ψυχολογία μου... το μάμησα το θέμα. Πάντως χθες σε συζητούσαμε την κουμπάρα μου, λέγαμε για τοκετούς και επειδη είσαι το πρότυπό μου, έλεγα "η Νατάσα αυτό ή Νατάσα εκείνο" κλπ :lol::lol::D:x

Φραγκίσκα είσαι θεοπάλαβη! Πρώτα δεν ήθελες να ακούσεις για Ουγκάνατα και τώρα στεναχωριέσαι που φεύγεις;; :lol::lol: όταν έρθεις Αθήνα θα βρεθούμε. Σε διαβάζω στο ινσάιντερ, έχω από το πρωι άνοικτο το άρθρο, αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμα... :geek:

Μιτσάκι μου μη στεναχωριέσαι μωρέ... μπορεί να μην είναι και τίποτα. Παρακολούθησε την και αυτό το 24ωρο και παραγγέλνεις αύριο τα γλυκάκια!

Παναγιώτα θέλετε να πάμε για καφέ μετά τη βάπτιση το Σάββατο, αν τελικά πάνε καλά τα πράγματα και για σας;; :D

Πάμε στον παιδότοπο της Γωγούς;; :idea::idea:

Λένα μαϊμού και γω νομίζω οτι σκέφτεσαι πολύ... Σταμάτα! :) :) Μια χαρά θα πάνε όλα και τη ζήλεια του Ανασταση την αντιμετωπίζεις στην ώρα της. :x

Τόνια, Λενάκι, Λουκία και λοιπές τσούπες απούσες (ξέρετε ποιες είστε (Έρη, Άναστασί;;;;)) και παρούσες σας φιλώ! :x

Γράφω άλλα' ντ' άλλων, μη με παραξηγάτε... σας διάβαζα τοσες μερες, χωρίς να σχολιάσω και γράφω ό,τι θυμάμαι... :oops: Το ξέρω οτι σας έλειψα και γι' αυτό επανήλθα παρα την σχεδόν κακή μου διάθεση... :geek::mrgreen::roll::|

Δημοσίευση

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ναι αλλαξαν οι τιμες απο 1/10...σε ολα τα νοσοκμεια και για πολλες παθησεις ακομα!

ειπαμε οικ. κριση!

τι εγινε με τα μικρα?

γιατι δεν βαζει λιγο μκτρικο γαλα στη μυτουλα του?

αφου εχουν κανει ορο!

Σσσιω....ρωτησε στο δημο σας η σε καποια ομοσπονδια?

σιγουρα θα χει κατι....εδω εχει ο δικος μας που ειναι και υπερ-υπερχρεωμενος

το ξεχνω συνεχως....τι δουλει ακανει ο αντρας σου...στειλε μου πμ

Μητσακι....δες μεχρι την παρασκευη και αναλογα πραξε... πριν προλαβει να φτιαξει τα γλυκα!

αν ειναι ιωση καλως...αν εινα κρυωμα...και αν εκεινη την ημερα κανει κρυο τοτε θα ειναι πιο δυσκολα τα πραγμτα!

οσο για το τραπεζι...αν ειστε οι 2 οικογενεις δεν παιζει να το κανει σπιτι?

με κετερινγκ?

Λενακη τι ειναι η λατερα?

απο την ομωνυμη ταινια ¨λατερνα- φτωχεια και φιλοτιμο¨?

αν ναι τοτε συμπασχουν μαζι μας και οι Γερμανοι..... ;);););)

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!

παναγιωτα περαστικα ρεσυ! ελπιζω φετος να μην εχετε πολλες αρρωστιες.

τελικα της γριπης θα τοκανετε?

εμεις κατα πασα ναι..

τονια κ αργυρουλα ο τολης καθε μα καθε μερα τον βγαζει εξω τουλαχιστον ενα τριωρο

περνανε καλα, δε γκρινιαζει, δε με ψαχνει

απλα οταν γυρναει (μαλλον γιατι νιωθει οτι τον ξεφορτωνομαι) θελει να του τα κανω ολα εγω, δηλ θελει να του βγαλω εγω τα παπουτσια, αν παει να του τα βγαλει ο τολης γινεται Ο χαμος

κ στο σπιτι καθεται με τον τολη, παιζουν, δε μπορω να πω..

απλα τον πιανουν κατι κρισεις υστερικες κ δεν ξερω πως να το διαχειριστω, εχω την εντυπωση οτι τους τελευταιους μηνες επειδη δεν εχω υπομονη κ τον μαλωνω περισσοτερο αντιδραει κ αυτος περισσοτερο, δεν ξερω.. δεν ξερω αν "πρεπει" να ειμαι πιο αυστηρη η οχι κ με στεναχωρει ολη αυτη η κατασταση. τεσπα δε σας πρηζω αλλο

νατασουλα περιμενουμε αυριο να μας πεις για τον παιδικο!!

καλε μπραβο για το μιχαλακη!! για τα γραμματα μην ανησυχεις, μετα τα χριστουγεννα μπορεις σιγα σιγα να τον βοηθησεις να τα βελτιωσει, συνηθως τα παιδια δεν κανουν ωραια γραμματα απο την αρχη

πολυ ωραια ιδεα αυτο με την κρεμαλα1!

πεμπι αληθεια δεν εχουν εκει τετοια πακετα?

επισης ισχυει ακομα οτι η αμοιβη του γιατρου ειναι οσο κ το δωματιο?? μα τι λογικη ειναι αυτη?

θουλιτσα τονια μιτσακι κ οοοολες οι αρρωστομανουλες περαστικα!

σισσακιιι πως εισαι καλο μου? τι κανει η κουκλιτσα?

με τον παιδικο εισαστε οκ τωρα ε?

αναστασακοοο τι κανει η κορακλα?

αχ νομιζω οτι θα αρρωστησω... με εχει πεθανει η κοιλια μου το στομαχι μου εχω απο το πρωι ταση για εμετο.. τι καλα!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Τρεχω...χαμος...

Βικυ νομιζω οτι οι ατρες σας ειναι συναδελφοι!!!!

εχω τρομερο πονοκεφαλο...μιλαμε.,..πεθαινωωωωωωωωωωω

Παναγιωτα νομιζω οτι σηγουρη διαγνωση για το παιδικο ασθμα δεν μπορει να γινει πριν απο καποια ηλικια

εμεις θα ξαναεξεταστουμε οταν γινει 6 ετων..μεχρι τοτε ειμαστε σε καθεστος προδιαθεσης

Βικυ-κουμπαρα ελα!!!

θα ειμαι και παρον στη γεννηση του βαφτηστηριου μου..χιχιχιχι..μπιμπερο αποστειρωτες εχω...γαλα σκονη θα βρουμε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θου υπομονη...σε νιοθωωωωωωωωωωωωω

αχ ποσο σε νιοθω

νατασα και Νατασουλα ταφιλια μου

Αναστασι ακομα πιατα πλενεις;;;

Λενακη τελεια η Αιριν....μπραβο της!!!!!

Παιδια εχωχοντρο θεμα με τον μικρο..θα παρω μπιμπερο αλλου τυπου να δω αλλα χλωμο τοβλεπω

μα πως παχαινει αμα τρωει τοσο λιγο;;;;...υποτιθετε οτι το γαλα μου ειναι σαν νερο...αυτο ειναι 90% λιπαρα τοτε!!!!

Λενα ενα θα σου πω...ο φοφος εκανε..και κανει ακριβως τα ιδια...ετοιμασου γιατι θα λαλησεις!!!!

Δημοσίευση

τονια κ αργυρουλα ο τολης καθε μα καθε μερα τον βγαζει εξω τουλαχιστον ενα τριωρο

περνανε καλα, δε γκρινιαζει, δε με ψαχνει

απλα οταν γυρναει (μαλλον γιατι νιωθει οτι τον ξεφορτωνομαι) θελει να του τα κανω ολα εγω, δηλ θελει να του βγαλω εγω τα παπουτσια, αν παει να του τα βγαλει ο τολης γινεται Ο χαμος

κ στο σπιτι καθεται με τον τολη, παιζουν, δε μπορω να πω..

απλα τον πιανουν κατι κρισεις υστερικες κ δεν ξερω πως να το διαχειριστω, εχω την εντυπωση οτι τους τελευταιους μηνες επειδη δεν εχω υπομονη κ τον μαλωνω περισσοτερο αντιδραει κ αυτος περισσοτερο, δεν ξερω.. δεν ξερω αν "πρεπει" να ειμαι πιο αυστηρη η οχι κ με στεναχωρει ολη αυτη η κατασταση. τεσπα δε σας πρηζω αλλο

Λενάκι μου ειναι πολύ γνωστη αυτη η κατάσταση , νομιζω ειναι της ηλικιας (και κατα διαστηματα ερχεται και φευγει) γιατι και η φακη ετσι αντιδρουσε σ΄αυτη την ηλικια . Πηγαιναμε τοτε στο πλειγκρουπ και ενω το πρωι στο σπιτι ο τσακωμος μας ηταν οτι ηθελε να τα κανει ΟΛΑ μονη της (να ντυθει , να πλυθει , δοντια κλπ) μετα εκει εβλεπε τα παιδακια που αλλαζαν με τη βοηθεια της μαμας ή τα βοηθουσαν να φανε κλπ . Εγω νομιζα οτι απο κει επηρεάστηκε μπορει να κανω και λαθος ή μπορει να ειναι συνδιασμος και των δυο. Ε σε πληροφορώ , η φακη που μεχρι εκεινη την στιγμη δεν ηθελε ΠΟΤΕ να την ταισουμε και ετρωγε απο μονη της παντα , μας ελεγε να την ταισουμε και γενικα εκανε κατι πραγματα που απορουσα .

Γενικα παντως βλέπω πως καθε φορα που "μεγαλώνει" , καθε φορα που κανει ενα καινουργιο βημα (απο δω και περα ειναι και δυσκολα τα πραγματα γιατι αρχιζουν να ψαχνονται και να σκεφτονται "ειμαι μωρο ? ειμαι μεγαλός ?") τοτε εχει και περισσοτερο αναγκη να "γυρισει" πισω στη μαμα και στην "γνωστη ηλικια" . Ξερεις πολλες φορες λεμε ζήλεια διαφορα πραγματα και τα εξηγουμε "α εχει αδερφακι γιαυτο κανει ετσι" ομως εγω που δεν εχω δευτερο παιδι εχω δει διαφορες συμπεριφορες στη φακη που ειναι ιδιες με αυτες ενος παιδιου που εχει αδερφακι . Οποτε καταληγω πως καποια πραγματα ειναι της ηλικιας και τα μικρα μας "φοβουντε" καπως που μεγαλωνουν και φευγουν απο την αγκαλια της μαμας . Και σου μιλαω για τη φακη που ειναι ΤΟ ανεξάρτητο παιδι απο πολυ νωρις .

Η συμβουλη μου παντως ειναι να τον πηξεις !!! Να μην προλαβαινει καν να σου ζηταει ΄να του βγαλεις τα παπουτσια να το κανεις απο μονη σου . Να τον εχεις πολυ αγκαλια , να περνατε πολυ χρονο μαζί , να τον "κακομαθαίνεις" και να του δινεις απλοχερα την αγαπη σου . Δεν εννοω να μην υπάρχουν ορια οπως υπάρχουν παντα αλλα φερσου του λιγο σαν "μωράκι" . Θα δεις οτι σε λιγο καιρο θα αλλαξει , θα χει παρει την επιβεβαιωση που ηθελε και θα παει μπροστά . Κανενα παιδι δεν γυριζει πισω και κανενα παιδι δνε μπορεις να το κρατησεις σε μωρουδιακή ηλικια . Ειναι στη φυση μας αυτο !

Οταν τα μωρα ειναι χορτασμένα απο τη μαμα τους δεν γατζωνονται πάνω της . Αν το κανουν θα ειναι για λιγο , ισα ισα για να βρουν ξανα την ισσοροπία τους και να τραβήξουν μπροστά .

Δημοσίευση

Καλημέρα !

Δεν γινετε να γραφω σε ολες , αν με αγαπάτε συγχωρεστε με . Οτι πιάνει το μάτι μου και μπορω να γραψω κατι πανω σ΄αυτο θα γραφω αλλιως ...αχχχ διωωωωξτε μεεεεε !!!! :lol::P

Λενακι εκ Γερμανίας δεν καταλαβαινει καθολου γερμανικά η Ειρηνη ? Η φακη καταλαβαινει εδω και καιρο δεν μιλουσε ομως τοσο πολυ . Παντως ειναι πραγματικά εντυπωσιακό , ειχαν δικιο , τα πιάνουν αμέσως . Μας πετάει κατι "Νατουρλιχ" και "Σβεα(βαρύ)" που μενουμε :shock: Στα ελληνικα δεν τα λεει τοσο καθαρά!

Περαστικά σ΄ολα τα παιδακια , νωρις αρχισαν οι ιωσεις φετος ή μου φαινετε ?

Νατασσουλα πολλα δεν ειναι αυτα που τους βάζουν ? Καλα λενε , οι μαθητες ειναι οι πιο σκληρα εργαζομενοι .

Εχω απιστευτο πονοκέφαλο , με χει σαπισει και αυτος ο καιρος . Αργυρω τζαμπα η χαρά σου μες τη μουχλιλα ειναι σημερα . Η μηπως εκει ειναι καλυτερος ο καιρος ?

Δημοσίευση

Αχ Λαλα...μακαρη..ετσι οπως τα λες πολυ με παρηγορεις

Λενα σου λεω σημπεριφορα καρμπον..

η μαμα θα δεσει το καρεκλακι...η μαμα θα δωσει φαγητο...μονος σου θα φας...βαλε το νινι στο μπλε(ριλαξ) κλπ

καθε πρωη εχουμε τον Ξανθοπουλο στον παιδικο που φευγει απο το σπιτι με ενθουσιασμο...

κουβαλαειτην τσαντα, φερνει μπουφαν και παπουτσια..τρεχοντας...μετα...με το που τον δινω στην δασκαλα..αρχιζει το δραμα ...η μαμα εζω ειναιιιιιιι...η μαμα εζω ειναι.......

ολη μερα ειναι τελειος....με εξαιρεση οτι εχει τρομερη προσκολληση σε μια δασκαλα ...ουτε τουαλετα δεν την αφινει να παει-και μετα αρχιζει..η μαμα ησε...η μαμα παντα εχετε.,.....

Στην πεθερα μου ακομα δεν θελει να κατεβαινει...σπανια και για λιγο....και μονο αμα εχει κανενα παιχνιδι...

βαλε τις ταρζανιες που κανει..αυτες που σας ελεγα.

Δεν ξερω...

μακαρι να εχει απολυτο δικιο η Λαλα και να περασει

Δημοσίευση

λαλα μου σε ευχαριστω παρα πολυ!

αυτο περασε κ απο το δικο μου μυαλο αλλα μετα σκεφτομουν πως αν τον "κακομαθω" μετα αυτες τις 2 μερες που θα λειψω στην κλινικη δε θα ειναι χειροτερα? δε θα με αποζηταει περισσοτερο? αυτες τις 2 μερες τις τρεμω! πως μπορει να νιωσει ο μικρος, τι θα κανει που θα ειναι με τον τολη κλπ

και ειναι φυσιολογικο που τον ανρητισμο τον βγαζει στον μπαμπα του?

Δημοσίευση

Geια σας κ παλι!!!

Αστα να πανε Χρυσα μου!!!Μονο πιατα???Εχω ξεσηκωσει το σπιτι!

Μου εχει βγαλει το λαδι η Αννυ!Πραγματικα...Δεν υπαρχει!!!Και παρολα αυτα αν με ρωτησει καποιος "ειναι ησυχο παιδακι" απανταω ΝΑΙ!...Οκ...Ησυχο...Θελω να κοιμηθωωωωωωωωωωωωωωωωωω!Και οταν δεν κοιμαμαι θελω να παιζουμε χωρις γκρινιες,ψευτοκλαμματα,τσισα στο βρακακι...Γινεται? :lol::P

Αν εχει το θεο της.Χθες ολη μερα στη γυρα...Επιστρεψαμε στις 10.Με δουλευε κ απαιτουσε τα 1000μυρια μεχρι τις 11+...Ε,λεω θα κοιμηθει καλα.Ξυπνησε κατα τις 3-4 κ με τουτ τουτ για ποοοοοση ωρα...και μετα ξυπνησε στις 6-6.30 εντελως!Δλδ ελεος!Αν κανω 2ο παιδι δεν παιζει να το θηλασω ουτε να το καλομαθω...Θα το μεγαλωσουν οι γιαγιαδες! :P:P:P:P:P Ασε που θα εχει μονο μια γιαγια...Αφου θα το κανω με δωρητη σπερματος! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κοριτσια ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σε ολα τα μωρα!!!Η μιση παρεα αρρωστουλια... :(:(:(:(

Κουραγιο μανουλες!

Εμεις ειμαστε καλα(απο υγεια)!

Σας εγραφα αρκετα το πρωι αλλα τωρα ξενερωσα...Θα εχετε δικιο να μη μου μιλατε καν! :oops:

Σας φιλω κ παω να ξεσπασω στη νουτελα!

Δημοσίευση
λαλα μου σε ευχαριστω παρα πολυ!

αυτο περασε κ απο το δικο μου μυαλο αλλα μετα σκεφτομουν πως αν τον "κακομαθω" μετα αυτες τις 2 μερες που θα λειψω στην κλινικη δε θα ειναι χειροτερα? δε θα με αποζηταει περισσοτερο? αυτες τις 2 μερες τις τρεμω! πως μπορει να νιωσει ο μικρος, τι θα κανει που θα ειναι με τον τολη κλπ

και ειναι φυσιολογικο που τον ανρητισμο τον βγαζει στον μπαμπα του?

To καλοκαίρι η Χριστιάννα περασε μια φαση που ολα ήθελε να τα κανει μαζί μου . Φυσικά και εβγαινε με τον αντρα μου ή εκαναν πραγματα μαζι αλλα ελεγε συχνα "να ρθει και η μαμα μαζι" και εβλεπα οτι ειχε κολλησει λιγο με μενα. Τοτε ειχα προβληματιστει λιγακι , η αληθεια ειναι οτι οσο και να το ξερεις μεσα σου οτι ειναι φυσιολογικό , οταν βλεπεις ενα πολυ ανεξάρτητο παιδι να "κολλαει" σε πιανει κατι . Σκεφτομουν πως θα παει παιδικο σε 2 μηνες , πως θα με αποχωριστει , θα ζοριστει κλπ κλπ . Οπως ήρθε περασε αυτη η φαση και η φακή πηγαινει παιδικό με χαρά , με χαιρετάει και τρεχει μεσα . Γιαυτο σου λεω ανταποκρισου τωρα που μπορεις , ενισχυσε την αυτοπεποιθηση του , βοηθησε τον να καταλάβει οτι εχει γερές βασεις η μαμα παντα και πανω απο ολα τον αγαπάει με ολη της την καρδιά ! Θα λειψεις 2 μερες και θα γυρισεις πισω , αυτο θα του πεις και αυτο θα κανεις . Μην φοβασαι , πολλες φορες μη πω σχεδον παντα , τα πραγματα εξελισονται πολυ πιο ευκολα απο τις σκεψεις και τα τρελα σενάρια που κανουμε !

Αυτο με τον μπαμπα ειναι πολυ φυσιολογικό και μενα το κανει ή πολλες φορες κανει το αντιθετο . Επειδη ο αντρας μου δουλευει νυχτα και μες την εβδομαδα δεν εχει χρονο με τη φακη , τα Σαββατοκυριακα απο μονη της λεει "μονο τον μπαμπα μου θελω" και εχουν χρονο για τους δυο τους. Επισης σ΄εμας (και σε αλλες οικογενειες που το χω συζητήσει) η φακη ειναι καπως πιο "ανησυχη" , πιο "δυσκολη" οταν ειμαστε και οι 3 μαζί .

Δημοσίευση

Να σας πω επισης οτι το καλοκαιρι περασαμε και τη φαση που ήταν "μωρακι" . Μου κυκλοφορουσε στο σπιτι βαζοντας στο στομα κατι χαζομαρες που ελεγε οτι ειναι πιπιλα :shock: Ν

α μου λεει κατι τρελα που απο την μια με επιαναν τα γελια και απο την αλλη ελεγα "δεν παμε καλα" . Ετυχε ειδαμε νεα μωρακια εκεινη την εποχη απο φιλες που γεννησαν και μαλλον κατι ξυπνησε μεσα της . Γιαυτο κοριτσια μην τρελαινεστε δεν ειναι μονο το αδερφάκι το θεμα , δεν ξερεις απο που θα σου ρθει!!!χαχααααα

Τωρα με χει φαει να κανουμε ενα μωρακι , να το θηλάζω εγω αλλα μετα θα το χει μονο αυτη αγκαλίτσα . Ενας φιλος της εχει μικρη αδερφούλα και δεν της λεει οτι ειναι μονο δική του και η φακη ζηλευει , θελει και αυτη αδερφάκι ! Νομιζει κουκλα ειναι ....

Κοιταει μια μερα το στηθος μου και μου λεει " Τι το χεις αυτο αφου δεν εχει γαλα?? Να βαλεις μωρακι στην κοιλιτσα , να παμε στον γιατρο να το βγαλει και μετα να το βαζεις να πινει γαλα !"

Δημοσίευση
Λενακη τι ειναι η λατερα?

απο την ομωνυμη ταινια ¨λατερνα- φτωχεια και φιλοτιμο¨?

αν ναι τοτε συμπασχουν μαζι μας και οι Γερμανοι..... ;);););)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

είναι η γιορτή του Αγ. Μάρτιν και βγαίνουν όλα τα σχολεία παιδικοί-νήπια-δημοτικά στους δρόμους με τα φαναράκια στο δρόμο και τραγουδούν ένα τραγουδάκι.....κάτι σαν τον Επιτάφειο :?

να ένα δείγμα φαναριών, σαν το 1ο είχε ο Λ. πέρυσι, γίνεται από μπαλόνι!!!:

Δημοσίευση

Βίκυ ο Π είναι υπεύθυνος (Δ/ντης) σε σούπερ μάρκετ εταιρείας ελληνικών συμφερόντων.

Λενάκι καλα είναι η μικρή, εγώ :| Με τον παιδικό δεν είχαμε θέμα τελικά. Εγώ το είχα κάνει! Μόνο οι δύο πρώτες μέρες ήταν δ΄σκολές και τελικά κατάλαβα οτι έφταιγα έγω γι' αυτό.

Αναστασί δε σου μιλάω! :P

Λαλα καλωσήρθες.

Χρυσάκι μου είσαι καλά; Υπομονή τελικά μόνο μπορουμε να κάνουμε με τα παιδάκια μας.

Και μενα καθε φορά που την κάνω μπάνιο μου ζητάει να την κάνω μωράκι! :P

Γενικά είμαι πολύ εκδηλωτική με τη μικρή. Μερικές φορές πάω να την φιλήσω και με σπρώχνει! Την κουράζω νομιζω... :roll:

Εχθές το πρωί που πηγαίναμε σχολείο τραγουδουσα στη διαδρομή το τραγουδάκι που ακούγεται στο τρέιλερ του παπαδάκη για το πρωινό του ΑΝΤ1 (Κάθε φορά που το ακούμε στην τι βι τρέχω, την παίρνω αγκαλιά και χορεύουμε βάλς και όταν τελειώσει πέφτουμε στο πάτωμα, πολύ το διασκεδάζει το καινούργιο μας παιχνίδι) μόλις φτάσαμε στο σχολείο και μπήκαμε στο ανσασέρ, μου ειπε: "Μαμά μην τραγουδήσεις τώρα, δεν είναι ωραίο"!! :o:shock::shock::shock: (ενώ είχα σταματήσει να τραγουδαω)

Καταλάβατε η κυρία;;; Δεν ήθελε να την κάνω ρεζίλι στους συμμαθητές της! Να λένε οτι η μαμα της είναι σούργελο! :oops::cry::cry::cry::cry::oops::oops::oops:

Το μεσημερι που γυρίσαμε σπίτι μου είπε να να τραγουδήσουμε το τραγουδάκι και της είπα: "Μπαααα... δεν είναι ωραίο..."! :mrgreen: και μου έλεγε "όχι μαμα! ωραίο είναι"! :lol::lol::lol::lol: Η σκατούλα!

Μεγαλώνουν γρήγορα μωρέ... :roll::?

Δημοσίευση
μου ειπε: "Μαμά μην τραγουδήσεις τώρα, δεν είναι ωραίο"!! :o:shock::shock::shock: (ενώ είχα σταματήσει να τραγουδαω)

Καταλάβατε η κυρία;;; Δεν ήθελε να την κάνω ρεζίλι στους συμμαθητές της! Να λένε οτι η μαμα της είναι σούργελο! :oops::cry::cry::cry::cry::oops::oops::oops:

Το μεσημερι που γυρίσαμε σπίτι μου είπε να να τραγουδήσουμε το τραγουδάκι και της είπα: "Μπαααα... δεν είναι ωραίο..."! :mrgreen: και μου έλεγε "όχι μαμα! ωραίο είναι"! :lol::lol::lol::lol: Η σκατούλα!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Αναστ. και δωρητή σπέρματος να πάρεις πάλι θα έχει κάποια γιαγιά απλά δεν θα σε πρήζει!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Σωστα!!!!Ουτε αυτη ουτε κανενας!!! ;););)

Εσυ βρε κορμι!?Μου θελεις και βιβλια κ μουσικη!Τρομαρα σου!!! :lol::lol::lol::P:P:P Σε πειραζω,αλλα γελασα πολυ το πρωι που σε διαβασα!!!

Λαμπρινη τι εγινε???Τη μια ριχνουμε μαυρη πετρα κ την αλλη γεμιζουμε σελιδες??? :lol::lol::P:P:-*:-*:-*

Και η Αννυ "ειναι μπεμπουλα"!Βαζει μια "πιπιλα" ενος αρκουδου(δεν εχει θηλη),ξαπλωνει στην αγκαλια κ κλαιει στα ψεμματα...!!!!

Σισσιω ουτε εγω σου μιλαω! :P:P:P Εισαι και παραφωνη!(Θεα η Χαρα!!!!)

Δημοσίευση

Σισσιω να πεις του αντρα σου να μας ενημερωνει για κατι προσφορες σουπερ που κανουν...οχι τιποτε αλλο...πηγα την προηγουμενη ευδομαδα να παρω πανες λιμπερο και δεν προλαβα!!!

Παιδσια..αυτος ο μικρος θα μετρελανει....

αμα δεν ειναι η ωρα του να φαει...οχι μπιμπερο...ουτε βυζι θελει...

εχει ενα δυωρο που εφαγε απο το στηθος.....μετα κοιμαται...τον ξυπναω για να φαει και να παω να παρω τον αλλον..και δεν ξυπναει...του γαργαλαω τη μυτη με τη ρογα...τιποτα...χαμογελαει...δεν το ανοιγει το στομα..και τωρα ειναι στο ριλαξ..και μασουλαει το χερι..μεχρι να γυρισω θα εχει λυσσαξει στην πέινα

Παντως Σισσυ αυτο που λες...εχω παρατρησει και στον φοφο πως οταν ειμαι νευριασμενη...ειναι που κανει τις χειροτερες ταρζανιες..και ειναι ακομα πιο τσιτομενος

Αναστασια ασε..δυσκολα τα πραγματα...η Αννυ νομιζω οτι αισθανετε τον δικο σου εκνευρισμο-οχι απαραιτητα μαζι της-και ειναι ετσι..

σκεψουοτι θελει πολυυυυ να ασχοληθεις μαζι της

οσο για το σπιτι χεστο..πιστεψε με..μονο οταν θα παντρευτει θα ειναι καθαρο...η μαμα μου γι'αυτο θελει να παντρετειο αδελφος μου....να μη καθαριζει ολη μερα

Λοιπον...απο βδομαδα-πρωτα ο θεος-κανονησε να ερθεις..

ειμαι σπιτι 9-2:30..μετα παω για τον φοφο..αλλιως ΣΚ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...