Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

λενακι μια χαρα το ειρηνακι σου!!! μπραβο, καθε μερα να τα παει κ καλυτερα!

αχ ουτε να το σκεφτομαι δε θελω για τη ζηλεια του...

στην αρχη πιστευω οτι θα ειναι καλος, ολο λεει τι θα κανει με το νινι κλπ αλλα αν περασουν λιγες μερες κ συνειδητοποιησει οτι το νινι ηρθε για να μεινει νομιζω οτι θα εχουμε χοντρο προβλημα..

καληνυχτα σας!

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Η ΘΟυλη θελει να αποθηλασει? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λενακη μπραβο για τον παιδικο

καλη συνεχεια!

Συμπεθερα....αρχθσαν οι εργασιες του γαμπρου μου?

υπομονη μονη με 2 παιδια!

προσπαθω να τελειωσω με τα χειμερινα της μικρης...

μπαχαλο γινεται!

δεν μπορω να φυλλαξω ρουχα γιατι δεν ξερω αν τελικα θα εχω κοριτσακι ;);););););)

υπομονη μεχρι να μαθω!

αυρο εχω ραντεβου με γιατρο του ΙΚΑ για να γραψει φαρμακα...χαχχαχ παλι θα τσιτωσουμε και οι 2!

εχω ενα γαιδουροβηχα....δε θελω να παρω σεκλορ ...αλλα για ποσο?

ΑΑΑΑΑΑ! Παναγιωτα....σολντεσανιλ οτνα κανει κριση...οχι προληπτικα....απλα εχε στο σπιτι...

ααααα και δεν δινεις και στοπ....μειωνεις σταδιακα!

αλλα καλυτερα να πας σε παιδιατρο!

Δημοσίευση
Ρε κοριτσια πω πω, δυσκολα τα δευτερα εεεεεε?? Αργυρω ο αντρας σου δεν μπορει να βοηθησει λιγο???....

δεν είναι εδώ, Παρ. έρχεται :roll::roll::roll::roll:

Αργυ ζορι μονη με τα μικρα ε? Κουραγιο μανα! Τοσο ατακτος ειναι ο Λ? Δεν του φαινεται! .......Εμενα παντως η ασκηση ετσι οπως την εξηγησες ευκολη μου φανηκε. Βεβαια αλλο να την βλεπεις ζωντανα και αλλο να μας το εξηγεις.

όταν είναι μόνος του είναι ήσυχος, όταν είναι με την Ρ. ενώ παίζουν καλά στα δωμάτιά τους όταν αποφασίσουν να έρθουν κάτω θα κυνηγιούνται στο σαλόνι ή αν τρώνε θα διακόπτουν και θα κάνουν χαζά και όλη την ώρα ο Λ. τραγουδάει, τον μιμείται η Ρ. και πάει λέγοντας :roll::roll::roll:

με λίγα λόγια δεν μπορώ να ακούσω μουσική, να διαβάσω ένα βιβλίο της προκοπής, ούτε καν κόμικς....άρχισα ένα βιβλίο όταν ήμουν έγκυος και ακόμη δεν το τέλειωσα :o:o:o:o:o πέρασαν πάνω από 3 χρόνια δλδ!!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

η άσκηση δύσκολη δεν ήταν, αν είχε και ένα παράδειγμα ή το εξηγούσε κιόλας.....με ένα σκέτο χαρτί τι να καταλάβεις? :lol::lol::lol::lol::lol:

μπράβο στην Ε., αλλά αν σου είπε ότι χτύπησε, μάλλον το έκανε και η δασκάλα δεν το πήρε είδηση....και εμείς θα φτιάξουμε τις λατέρνες, δεν ξέρω πώς θα γίνει στο δημοτικό....στο νήπιο τα παιδιά την έφτιαχναν μόνα με τις νηπιαγωγούς, θα δούμε!!! :roll::roll::roll:

σας καληνυχτώ και εγώ......γέλασα τόσο με την ταινία :lol::lol::lol:

"πάμε Λαγονήσι"

"δεν πάω σε ένα νησί γεμάτο λαγούς"!!! =))=))=))=))=))=))

"θέλεις ένα ποτό?"

"όχι θέλω κάτι χωρίς αλκοόλ, .... ένα ουίσκυ" :lol::lol::lol:

"α κάνετε καλή αντιαλκοολική θεραπεία" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καληνύχτα σας :x

Δημοσίευση

Καλημέρα,

χθες επιτέλους πήραμε το πρόγραμμα από το σχολείο του Μιχάλη. Τοποθετήθηκαν όλοι οι καθηγητές και έτσι βγήκε το πρόγραμμα. Εκτός από την δασκάλα τους θα έχουν άλλους 7 καθηγητές :o:o:o ούτε στο Γυμνάσιο δεν είχαμε τόσους........... Έχουν κι ένα μάθημα Βιωματικές δράσεις :shock::shock: τι είναι ιδέα δεν έχω.......

Παναγιώτα για την πληροφορική που με είχες ρωτήσει αυτή την βδομάδα κάνανε σε εργαστήριο. Τους έβαλε να πληκτρολογήσουν τις λέξεις που έχουν μάθει μέχρι τώρα.

Αργυρώ πόσες εργασίες έχουν για το σπίτι? χθες ο Μιχάλης είχαν 4 φωτοτυπίες αλλά δεν είχαν να κάνουν αντιγραφή. Ξεκίνησαν και αφαίρεση χθες.

Λένα τα πάει πολύ καλύτερα. Έχουμε μειώσει πολύ τον χρόνο διαβάσματος, έχει αρχίσει να κάνει αρκετά γρήγορα τις εργασίες. Τα γράμματά του βέβαια δεν μου αρέσουν, αλλά δεν δίνω πλέον πολύ σημασία, αρκεί να τα κάνει σωστά.

Ιουλία δεν βολεύει τελικά να πηγαίνεις με άλλους συναδέλφους και πας με το λεωφορείο?

Λενάκι μπράβο στο Ειρηνάκι που τα πήγε τόσο καλά :D:D

Θου με γειά το δοντάκια, σιδερένιο

Βίκυ της άρεσε η ρυθμική?

Τόνια πως είστε σήμερα? καλύτερα?

Η Έρη που είναι μίλησε καμιά μαζί της?

Φραν εγώ διαβάζω τα άρθρα σου μόνο αν κάνεις παράθεση εδώ ;)

Γωγώ κι εμένα πολλά μου φαίνονται τα φροούτα που βάζεις, ίσως γιατί δεν έτρωγαν τα δικά μου τόσο πολύ. Η ντομάτα αν θυμάμαι καλά μετά τον 8ο μπαίνει

Δημοσίευση

Νατασούλα φτάσανε κιόλας στην αφαίρεση???? :o:o:o:o:o:o

καλά με τι ρυθμούς πάνε? είτε εμείς πάμε κανονικά και εσείς γρήγορα είτε εμείς πάμε με ρυθμούς χελώνας, αλλά ένα μήνα τώρα σχολείο και κάνουν και αφαίρεση? :?

συνήθως έχει μόνο μία φωτοτυπία, χθες είχε 2, μία αριθμητική, όπου έπρεπε να γράψει το 6 και μία γλώσσα και καμμιά φορά δεν έχει καθόλου!!! :?

ρε συ αφού υπάρχουν πολλοί καθηγητές κάπου πρέπει να τους απορροφήσουν, ε τους βάζουν στα δημοτικά!!!...........

παλιά είχαμε μόνο μία δασκάλα για όλα τα μαθήματα!!! :!:

και ο Λ. έχει βελτιωθεί στην γραφή, αλλά μην ανησυχεις χρειάζονται και αυτά τον χρόνο τους!!! ;)

ο Λ. χρειάζεται λιγότερο από μισή ώρα για να κάνει την εργασία, μπορώ να πω ότι σε 10 λεπτά έχει τελειώσει, αλλά μιλάμε για μία σελίδα!!! και πάντα, μα πάντα με την ""βοήθεια" της Ρ. από δίπλα!!!! :roll::roll::roll::roll:

το πολύ σημαντικό για μένα είναι ότι του αρέσει το σχολείο και πάει πάντα με χαρά μέσα, υπάρχουν άλλα παιδάκια που ακόμη προσαρμόζονται!!!

Δημοσίευση
ελα βρε Λενα τι σκεφτεσαι....ΣΤη Δανια κανονικα φευγεις σε 4 ωρες εαν η μαια θεωρησει οτι εισαι καλα κ εχεις χασει λιγοτερο απο 0.5λ αιμα...

και εδώ έτσι είναι μπορείς να φύγεις αμέσως μετά την γέννα, με την προϋπόθεση ότι θα σε επισκεφθεί η μαία στο σπίτι και θα το δει το παιδί ο γιατρός!!! :) , αλλά εδώ και η νοοτροπία είναι διαφορετική!!!.......και εγώ την πρώτη φορά ήμουν ικανή να σηκωθώ και να πάω σπίτι αμέσως μετά την γέννα :D ,.....

αλλάσ την Ελλάδα επειδή τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά...... ε για αυτό φοβάται και η Λένα!!!! :?

επίσης Λένα μην το δένεις σκοινί κορδόνι ότι ο Α θα ζηλεύει πολύ και θα είναι όλα δύσκολα.....εντάξει θα ζηλεύει αλλά δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει, μπορεί να το πάρει πιο ομαλά από ότι εσύ νομίζεις ;);););) και να σε εκπλήξει!!! ;););)

εκεί που θα δυσκολευτείς είναι στην "εξυπηρέτηση", επειδή έχει να μάθει να τα θέλει από σένα, εκεί θα κουραστείς πιστεύω, εκτός και προλαβαίνεις να αλλάξεις την κατάσταση.......θα σε βοηθήσει πολύ αν ο Τόλης τον παίρνει έξω βόλτες πολύ συχνά!!!! ;)

Δημοσίευση

α δεν σας είπα: ο καιρός είναι πολύ καλός, είναι λίγο συννεφιασμένος βέβαια, αλλά πολύ γλυκός, μαλακός και δεν χρειάζεσαι μπουφανάκι για να βγεις έξω :D:D ....έχουμε 16 βαθμούς!!! :D και έχω όλα τα παράθυρα του σπιτιού ανοιχτά :D

Δημοσίευση

Kαλημέρα τσούπρες!

Δεν σας έχω διαβάσει, γιατί τρέχω με τις τελευταίες λεπτομέρειες της βάπτισης, που είναι ουκ ολίγες!

ΑΝ γίνει τελικά..... :(:(:(

Το βράδυ μας ψιλοχάλια, το μικροβιάκι ξυπνούσε μπουκωμένο ανά 2 ώρες, θήλαζε και ξανακοιμόμασταν αγκαλίτσα! :( Το πουλάκι μου! :( Και είναι εξαιρετικά πιθανό να είχε και λίγο πυρετούλη, γιατί ήταν ζεστούλα. Τώρα περιμένω να ξυπνήσει, για να την θερμομετρήσω κι αναλόγως, να πάρω την παιδίατρο!

Αν είναι αρρωστούλι; Τι θα κάνω με τη βάπτιση; Πως θα τα αναβάλλω όλα; Και πως θα τους ειδοποιήσω όλους; ΣΚΑΤΑ!!!!!!! :(:(:( Καλά, κυρίως έχουν κοπεί τα πόδια μου που μου αρρώστησε, γιατί ως γνωστόν είμαι φοβερά ψύχραιμη με τις αρρώστιες :oops: αλλά κι η βάπτιση... :?: ΟΥΦ!!!!! :(

Αν μπορέσω, θα σας διαβάσω και ίσως επανέλθω αργότερα! Ευχηθείτε να ξυπνήσει καλά το μικρουλάκι μου!!! :(

Δημοσίευση

Καλημερα ομορφες!!! :D

Φρανιτακι για ησυχο μωρακι τον εκοψες το Παντελακο;;;;; καμια ρακη θα ειχες πιει πρωι πρωι και ησουν μεθυσμενη!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Τελικα ειναι σιγουρη η Κορεα;;;; :? και ποσο καιρο θα μεινετε εκει;;

θα ερθεις καθολου Κρητη το καιρο που θα εισαι Ελλαδα;;

Θουλακι μεγεια το δοντι!!!!! βρε το κουνελι!!!!! :lol::lol::lol::lol: τον αγαπω πες του του γκρινιαροσκατουλη σου!!!!!!! :YMHUG::YMHUG::x

Νατασακι μεχρι το μπαλκονι;;;;το καψες κι εσυ χθες βλεπω!!! :lol::lol::lol:

Συμπεθερακι τελεια με το Ρηνακι!!! :D ελπιζω να μη σου αρχισει τα παρατραγουδα σε λιγες μερες! :? στανταρ δε την ειδαν οι νηπιαγωγοι οτι χτυπησε το παιδακι γιατι αν ειναι οπως εκεινες του Λουκα θα σε παραπεμπανε σε ειδικο!!!! :lol::lol::lol:

Αργυ να διαβασεις βιβλιο με τα παιδια στο σπιτι;;;;μεγαλες προσδοκιες εχεις ρε κοριτσι κι εσυ!!!! :lol::lol:

Καλα η ταινια που εβλεπες χθες ειναι ολα τα λεφτα!!απο τις αγαπημενες μου !!!! Παστα Φλωρα φορ εβερ!!!! :lol::lol::lol:

Ο Αλεξ σχολειο...τι ηρεμια!!!! :P η μικρη καλυτερα αλλα δε τρωει...μονο γαλα πινει με περισσοτρεη ορεξη.. :roll:

Εν τω μεταξυ κολλησε και ο Μακης και η μανα μου τη γαστρεντεριτιδα!!!! :?

Παναγιωτα μου πως ειναι τα μικρα;;;ο πατατουλης με το βηχα;;;

Μαρη Γωγω δε χεζετε την Ιταλια,να ερθετε εδω μια βολτα;;;; Στα καλυτερα θα σε παω!!!! :P

Νατασουλα 7 καθηγητες;;;;; :shock: και 4 φωτοτυπιες ασκησεις;;;;;; :shock: πολυ τα φορτωνουν τα μικρακια ρε γαμωτο... :roll:

Η Ελενα βλεπει εφιαλτες με το σχολειο;;; ζοριστικε στην αρχη η καημενουλα ε;;; πηγαινε καμια βολτα μια μερα να μιλησεις με τη δασκαλα της να σου πει πως περναει... :roll:

Ιουλια δε χανεις πολυ χρονο με τα λεωφορεια;;; δεν υπαρχει κανενας συναδελφος να πηγαινετε μαζι να μοιραζεστε τη βενζινη;;; :roll:

Λενα μου αρχισε απο τωρα να τον ξεκολλας απο πανω σου γιατι θα φτυσεις αιμα μετα!!! :? να τον παιρνει ο Τολης να πηγαινουν βολτες,να φευγεις εσυ να πηγαινεις καμια βολτα μονη και να τον αφηνεις,να τον εξυπηρετει ο Τολης σε καποια πραγματα....ακου κι εμενα τη καμενη που ο Αλεξ δεν ηταν και κολλημενος μαζι μου... :?

Για το αλλο που λες,γιατι να φυγεις σε 2 μερες;;; κατσε κανονικα ρε συ..οχι για να μη παθει τιποτα το μωρο,αλλα για να εχετε οι δυο σας λιγο περισσοτερο χαλαρο χρονο να "γνωριστειτε"! ;)

Μιτσακι ωωχχ!!! πλακωσε το μικροβιο στους ορους μη σου κανει καμια μεχρι το Σαββατο!!!! κι αν παλι ειναι λιγο αρρωστουλα βαφτιστε τη βρε κανονικα,αλλα μετα μαλλον θα πρεπει καποιος να γυρισει σπιτι μαζι με το μωρο... :roll:

Δημοσίευση

Καλημερααααααααααα

Ο Νικολας βηχα+πυρετο και εμετο = γαστρεντεριτιδα μαλλον ε;;; :?:?:?

Πιφφφφφφφφφ

Ο μικρος βηχα και κιτρινη μυξα.

το απογευμα παμε παιδιατρο.

Θεουλη μου ας μην κολλησουμε γαστρεντεριτιδα!!!!! :ympray::ympray::ympray::ympray:

Εν τω μεταξυ αρρωσταινουν καθε φορα που κανονιζουμε να ερθει καποιος στο σπιτι... :?:?

Την προηγουμενη Τεταρτη ηταν να ερθουν τα κοριτσια και αρρωστησεο Ν, τωρα ηταν να ερθει ενα φιλικο ζευγαρι και ξανααρρωστησε.Δεν ξανακανονιζω... 8-)8-)

Θουλη θα πας στους παγουραδες ρε;;;φαε και κανα μπακλαβαδακι!!!!Απο κει το Αγρινιο ειναι 2 ωριτσες παντως.

Νατασα μου τι κανετε εσεις;;;Δε ξερω αν τραβαει ζορι γιατι και αγκαλιτσα που τον εχω παλι κλαιει.αυτο ολο ξεκινησε το καλοκαιρι που αρχισαν τα δοντια...αλλα μιλαμε για πολυ κλαμα.Σαν τον Παντελακο ενα πραμα και εμεις!!!!!

Τονια μου ποσες μερες σας κρατησε η γαστρ;;;

Δημοσίευση

Παναγιώτα περαστικά, ελπίζω να μην είναι γαστρεντερίτιδα :?

σε άλλο ΄παιδίατρο θα πας τελικά?

Μιστάκη και στο μικροβιάκι περαστικά, εύχομαι να ξυπνήσει καλά.....για την βάφτιση, τι να σου πω δεν ξέρω, βλέποντας και κάνοντας?! αλλά αν είναι και αρρωστούλα, πώς θα το αντέξει?!!! :?

Τόνια να φήσει την Ιταλία και να έρθει Κρήτη? :lol::lol::lol::lol::lol: πας καλά? ωραίο ανέκδοτο μας είπες πρωί πρωί!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερα Αργυρουλα μου.

Τωρα ετσι οπως ειμαστε θα παω μονο στη δικια μας.Που να τα τρεχω και τα 2...

Εσυ πως τα πας;;;Τι βραδυ ειχατε;;το πρωι ξυπνησαν ανετα;;;

Καλε εγω οπου να ναι παω αρκει να μην ακουω το ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι του μικρου και το :ymsick::ymsick: του μεγαλου .... :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Παναγιωτα μια μερα ηταν μονο ευτυχως! ;) αν μπορεις βγαλε γαλα σου να δωσεις στο Νικολα..η μπεμπα μονο οταν της εδινα γαλα μου δε ξερνουσε!!

Πως θα τη παλεψουμε φετος με τις κωλοιωσεις δε ξερω... :?

Αργυ λεω ρε παιδι μου τωρα εγω...επειδη ειναι δυσκολοι καιροι...πολλα τα εξοδα... :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Πω, πω, όλα τα μικρουλάκια άρρωστα ρε γμτ και ακόμα δεν ξεκίνησε η χρονιά!!! :?

Τόνια μου, μόνο εγώ μπορώ να γυρίσω πίσω μαζί της, ποιος άλλος; Και να προθυμοποιείτο κάποιος, σιγά να μη την άφηνα αρρωστούλα κι εγώ να τρέχω στη ταβέρνα!!! :(

Οπότε, σ' αυτή τη περίπτωση, άκυρο το τραπέζι, αφού μόνο οι 2 οικογένειες θα είμαστε! Χωρίς τα βασικά μέλη; :P

Αργυρούλα, μάλλον βλέποντας και κάνοντας. Αν είναι αρρωστούλα ρε, δεν θέλω να την ταλαιπωρήσω, με πυρετό μάλιστα, δεν το συζητάω καν!! Να μου πάθει καμία πνευμονία; :shock: Άλλωστε δεν έχει και νόημα. Οκ, το μυστήριο πάνω απ' όλα, αλλά είναι και μια μέρα χαράς, αν δεν το χαρούμε... :( Σκ@τ@ και ξανά σκ@τ@ !!!! :evil: Θα δείξει... :roll:

Να πάω να τα παραγγείλω τα γλυκά ή όχι; Γκρρρ!!! :evil:

Συγγνώμη που δεν σχολιάζω, αλλά δεν έχω μυαλό. Σας διάβασα όμως! :x

Δημοσίευση

Μητσακι μου αν εχει πυρετο με τπτ ρε συ!!Αλλα τουλαχιστον εχεις 3 μερες ακομη μεχρι τη βαπτιση.

Για τα γλυκα δε ξερω αγαπη μου τι να σου πω..Να εισαι αισιοδοξη!!!! :D:D

εγω θα την εκανα την παραγγελια γιατι αν γινει η βαπτιση τι θα κερναγα;;;

Τονια μου μια μερα ε;;;Μακαρι.

Ρε συ με το θηλαστρο δε βγαζω τπτ...τουλαχιστον να τη γλιτωσει ο μικρος.

Δημοσίευση

Παναγιώτα από τις 20.00 και έπειτα είχα απόλυτη ηρεμία, η τιβι στο αθόρυβο, δεν ακουγόταν τίποτα, εγώ ξαπλωμένη στον καναπέ να απολαμβάνω την γαλήνη....έστυψα και ένα λεμόνι και ήπια, έφαγα και τα ξηρά καρπά μου, είδα και την ελληνική ταινία, γέλασα και όλα καλά....το πρωινό πολύ καλό θα έλεγα :D μέχρι τώρα....όταν έρθει ο Λ. τι θα κάνουμε δεν ξέρω!!! :lol::lol::lol::lol:

Μιτσάκι αν τα παραγγείλεις και να τους πεις ότι υπάρχει και η πιθανότητα να μην τα πάρεις? :lol::lol::lol::lol: θα σε βρίσουν!!!

σου εύχομαι όλα να είναι καλά :D:x:x:x

Η Μαρία δεν μας έγραψε τι έγινε με την επέμβαση της γιαγιάς της τελικά!!! :?

Δημοσίευση

Που είναι η δημοσίευσή μου??????? :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Ξαναγράφω στα γρήγορα

Δήμητρα μίλα με την παιδίατρο και αναλόγως πράτεις, αν είναι μόνο μυξούλες και δεν κάνει πυρετό δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, αλλά και ίωση να είναι μέχρι το Σάββατο λογικά θα περάσει

Τόνια συνάντηση έχουμε σήμερα, αύριο θα έχω να σας πώ πολλά. Πριν από λίγο μίλησα και με ΕΕΤΑΑ για να μάθω ακριβώς τα δικαιώματά μου και να μπορώ να το χειριστώ αναλόγως γιατί έχω πολλά θέματα για συζήτηση με τον συγκεκριμένο παιδικό.......

Οι φωτοτυπίες δεν μου φάνηκαν πολλές οι 4 γιατί δεν είχαν τίποτα άλλο ούτε αντιγραφή ούτε ορθογραφία νέες λέξεις, τις τελέιωσε σε λογότερο από 1 ώρα. Όταν έχουν αντογραφή και ορθογραφία τους βάζει συνήθως 1 φωτοτυπία.

Αργυρώ τις 2 προηγούμενες εβδομάδες κάνανε πρόσθεση (μέχρι το 5) και αυτήν την εβδομάδα ξεκίνησαν την αφαίρεση πάλι μέχρι το 5

Οι φωτοτυπίες ευτυχώς είναι πολύ κατανοητές, μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα.

Χθες είχαν 1 που μου άρεσε πολύ. Είχε σκίτσα και δίπλα 4 κουτάκια με 1 συλλαβή το κάθε κουτάκι. Έπρεπε να βρούν ποια συλλαβή περιλαμβάνεται στην λέξη από το σκίτσο να χρωματίσουν το αντίστοιχο κουτάκι και να γράψουν την συλλαβή κάτω από το σκίτσο.

Αρχίσαμε να παίζουμε και κρεμάλα με τον Μιχάλη με τις λέξεις που έχουν μάθει μέχρι τώρα και έχει ενθουσιαστεί. Ιδίως όταν τις βρίσκει χωρίς να κάνει κανένα λάθος. Εγώ πάλι λέω και κανένα γράμμα λάθος και ο Μιχάλης μου απαντάει: "προσπάθησε περισσότερο" :lol::lol::lol::lol::lol:

Παναγιώτα μακάρι να μην είναι γαστρεντερίτιδα, μήπως ο εμετός είναι από τον βήχα?????

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol: αμάν βρε Νατασούλα να κάνεις λάθος πια!!! :lol::lol::lol: σε κρέμασε δλδ? :roll::roll::roll::roll: .....ωραία ιδέα μου έδωσες, θα την κλέψω, με την άδειά σου!!!! :roll::roll::roll:

οι 4 φωτοτυπίες τι είχαν? τι έπρεπε να μάθουν? την αφαίρεση?

έκαναν και πρόσθεση? :o:o:o:o οϊμέ!!!! :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

καλημερα!

γελασα πολυ με την κρεμασμενη Νατασα!

παντως ωραια ιδεα....

χχαχαχ θα την πω στην αδελφη μου....αν και με την προταση και μονο θα ετοιμασει θηλια....να με κρεμασει!

η Μ-Ι κοιμαται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χθες κοιμηθηκε στι 12:30 αλλα ειχε παει στοκρεβατι της απο τις 11:00....

εβαζε τις μπαρμπες να κανουν ρυθμικη....

δινοντας εντολες μαλιστα...και τις μαλωνε αν δε το εκαναν καλα!

προσπαθω να μαζεψω το σπιτι....βαριεμαι απιστευτα....αχ αυτα θα κανω και την αλλη εβδομαδα που θα ειμαι σπιτι?

σας ειπα οτι ειμαι ασθενης....η το ξεχασα?

αλλα ρε γμτ πως περνουν οι μερες!

ολο και κατι εχω να κανω!

πρεπει να παω για λειζερ....

αν ειχα χρηματ θα εκνα και στο επιμαχο σημειο!

αλλα Χρηματα ΓΙΟΚ...

οοταν θα φτασει η ωρα να γεννησω ...θα ανοιξω ενα λογαριασμο να ενισχυσετε τη γεννα μου εκει που εφτασαν οι τιμες!

αλλιως θα παω στη κουμπαρα (Χρυσα) να με φιλοξενησει και να επιλεξω το 2μερο πακετο....εδω Αθηνα δεν παιζει κατι τετοιο πουθενα!

βασικα παιζει στην ευτοκια καποια στιγμη που ειχα διαβασει αλλα δεν βλεπω να με αφηνει ο Π. να γεννησω ετσι...!

Δημοσίευση
:lol::lol::lol::lol::lol: αμάν βρε Νατασούλα να κάνεις λάθος πια!!! :lol::lol::lol: σε κρέμασε δλδ? :roll::roll::roll::roll: .....ωραία ιδέα μου έδωσες, θα την κλέψω, με την άδειά σου!!!! :roll::roll::roll:

οι 4 φωτοτυπίες τι είχαν? τι έπρεπε να μάθουν? την αφαίρεση?

έκαναν και πρόσθεση? :o:o:o:o οϊμέ!!!! :roll::roll::roll:

Ελεύθερα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οι 2 φωτοτυπίες ήταν μαθηματικά 1 πρόσθεση και 1 αφαίρεση

και οι άλλες 2 γλώσσα, η μια είχε αυτό ε τα σκίτσα που έγραψα και η άλλη ήταν με το γράμμα π

στην αρχή να γράψουν 2 σειρές με το π μικρό και κεφαλαίο μετά είχε λεξούλες και έπρεπε να βρούνε το πι και να το κυκλώσουν, σκίτσα με λέξεις που ξεκινούν από π και έπρεπε να τις γράψουν από κάτω

και στο τέλος σκίτσα και έπρεπε να βάψουν όσα περιείχαν το π

Δημοσίευση

δεν ξερω να παιζει κατι τετοιο εδω!

καθε αλλο ...εδω κοτουν πως θα μεινεις παραπανω!

ασε που τα φακελακια ειναι υπερογγα...λες να νομιζουν οτι βγαζουμε πιο πολλα απο εκει?

χαχχαχχα

οτνα με πιασουν οι πονοι θα παρω το κτελ και θα ερθω....να γεννησω εκει!

Δημοσίευση

καλημερα...

κ σημερα εχω το μικρο..κ ολη τη βδομαδα μαλλον

χθες με εκανε 2 διαρροιες..

κ γω σημερα χαμος :oops::oops::oops::oops: φλατ κοιλια εκανα μιλαμε :lol::lol:

χθες ξυπνησα αλλα δε ειχα κουραγιο να παω να βαλω το θοδωρη να κατουρησει...

κ σηκωθηκε ο Θ 7 το πρωι με κλαααμα..

τιγκα κατουρημενος..

τον αλλαζω στα τυφλα βρακι αφου με σπαει τα νευρα κ φωναζω...

ερχετε μετα ο αντωνης με λεει..εκανε κ κακα? :o:o:o:o:o:o

πανω στο υπνο του νομιζε μαλλον οτι θα εκλανε κ του φυγαν :o:o:o:o:o:o:o:o:o

τον πηρα το αλλαξα..δε ηταν διαρροια αλλα ηταν κρεμωδες..σορυ για τη περιγραφη :roll::roll::roll:

τι στο καλο παθαμεεεεε

κ ετσι τα χω κ τα 2...μεςςςςςςςςςςς στη γκρινια ειδικα το μικρο..δε παλευεται..

σας φιλω ολες..δε διαβασα ;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...