Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

να μαι και εγω εδω!

θα πω τα συνταρακτικα νεα μας σημερα!

ξεκινοντας απο το πρωι...

1) ηρθε η ΔΕΗ μαζι με το χαρατσι....250 ευρω...ημ ληξης 17/11...ενοειται 1 απο 2 δοσεις ειναι αυτο!

2)απο το ΙΚΑ θα παρω ....μπιπ..... για την αμνιοπαρακεντηση

3)Η Μ-Ι τα παει αρκετα καλα στη ρυθμικη....σουρτουκευει ολο και λιγοτερο κατα τη διαρκεια του μαθηματος...

4)-100 ευρω στο 15μερο....ητοι...390 ευρω...αρα 780 το μηνα....

αποφαση...δεν θα βαλουμε πετρελαιο....

θα κανουμε μπανιο ολοι μαζι 1/εβδ....

το φαγητο θα το τρωμε 3 ημερες....ενοειται οσπρια

θα μαζευομαστε σε ενα δωματιο ολοι μαζι για να ειναι πιο ζεστα

θα βαζουμε πλυντηριο 1/εβδ

δεν θα σιδερωνω

θα το παιζω ρομαντικη με κερια

θα κανω σεξ καθε μερα για να αναβω περισοτερο

και μετα απο ολα αυτα απο τα νευρα μου με εχουν πιασει νευρικα γελια!

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
θα βαλλουν εκτακτη εισφορα..καθε παιδι ενα χιλιαρικο...και μετα θα βαλουν φορολογια στους Παπουδες...οποιος εχει παπου ξηλωνετε...ε και μετα θα φορολογησουν τη λεκανη..αναλογα με το ποσα κουραδαια βγαζεις///δειχνει ποσο εχεις φαει..αμα εχεις φαει λιγοτερα απο τονΠαγκαλο...ξηλωσου!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol: για γελια και για κλαμματα!!!!

Εχω τον Νικολα με ωτιτιδα.... :(:(:(

Τωρα τον παει ο Γ. στον παιδιατρο.

Ρε κοριτσια ωτιτιδα κινδυνευω να κολλησω και εγω ή οχι;;;Για να ξερω να παρω προφυλαξεις.

Βίκυ μου απο το μωρακι σου κανα νεοτερο;;;;

Και εμας μας ηρθε το χαρατσι... :roll::roll::roll:

σισσακι τελεια στο χωριο.Την καλυτερη δουλεια κανατε.Θα πατε και καμια Αραχωβα;;;;

Τονια μου εκτος απο τα favorites που σου προτεινε η Αργυρω ο browser-φυλλομετρητης(internet explorer, mozilla firefox κτλ) εχει κολλητα στο πλαισιο που γραφεις τη διευθυνση και ενα βελακι.Αν το πατησεις θα σου βγαλει τα τελευταια site Που εχεις μπει για να μην γραφεις τη κατεβατουρα. ;)

Αργυρουλα τελικα θα πατε πουθενα;;;

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια..

Βικυ τι να πω...Γενικα τι να πω περι χρεοκοπιας..Μαλλον θα τα γραψω επισημως συντομα..

Μονο δυο σχολια...Αυτα που γινονται σημερα επρεπε να ειχαν γινει πριν 2 χρονια, οταν ακομα υπηρχε η δυνατοτητα να μην καταφυγουμε σε δανεια απο κυβερνησεις αφου ειχαμε ιδιωτικο χρεος..Και ακομα πιο πριν επρεπε να ειχαν ληφθει μετρα...Οσο για το κουρεμα, το καταλαβατε πως μα κοροιδευουν και οι θριαμβολογιες ειναι μερος του συστηματος για να μας κλεισουν το στομα..Τα περι πρωτογενους πλεονασματος που θα εχει η χωρα ειναι απλα αστεια..ακομα κ ΑΝ το κατορθωνε θα ηταν μονο για να πληρωνει δανεια κ οχι για αναπτυξη...

Δευτερον κοριτσια λαθος σταση το τι να γινει τωρα θα το φαμε το παλουκι..Οπως λαθος σταση και η ξαφνικη εθνολατρεια (η κριτικη σε αυτο δεν σημαινει απαξιωση αλλα ρεαλισμο)..Τωρα χρειαζεται οργανωση των πολιτων..

Αυτα και σταματω τα επαναστατικα μου.Σημερα πηρα τηλεφωνο την αδερφη μου, να της πω να προετοιμαστει..θα γινουν σταδιακα δυσκολα τα πραγματα...πολυ δυσκολα...δυστυχως..Ελπιζω η αλληλεγγυη και η οργανωση μεταξυ των πολιτων να δωσει απαντηση...Και θα το κανει...

Εχω γενικα στεναχωρηθει με το θεμα...Το παραδεχομαι ανησυχω κυριως για τους δικους μου....

Εδω καλα ειμαστε....δεν θα πω αλλα....

Νατασουλα καλα να περασεις!! Τελεια!!!

Τονια, Αργυρω, Παναγιωτα,Αφροδιτη, Χρυσα, Ελευθερια (σε ειδα μεσα!!)...πολλα φιλια..να ειμαστε καλα και ισως σας δω τον ιανουαριο παλι!!

Δημοσίευση

Ωχ ξεχασα τη Σισσιω!!! Τι τελεια που τα λες με το τζακι!! ΕΓω παντως στη Δανια με το ψοφοκρυο ετρεχα..τα πρωτα 5 λεπτα παγωνεις κ αυτο βριζεσαι που το εκανες αλλα μετα ειναι τελεια!!

Εδω παω γυμναστηριο σας το ειπα????? 3 φορες την εβδομαδα..την Δευτερα ξεκινησα...θα παω κ αυριο κ το σαββατο για spinning..να δουμε!!

Δημοσίευση

Καλησπερα!! Τι ωραια κοιμηθηκα αγκαλια με τον μικρουλι μου :D

Συμπεθερα δεν υπαρχεις λεμε :lol::lol::lol: ποσο γελασα που μπαινεις τοσο καιρο απο γκουγκλ :lol: Μαρη οντος λες να εισαι ποντια? :lol::lol::lol: Τον παιδικο της Ε. και εγω τον βλεπω λιγο χυμα αλλα εχω παει λιγες φορες για να διατυπωσω ξεκαθαρη γνωμη. Θα δειξει... Εγω σε καταλαβαινω που ειπες ετσι στον Αλεξ ;) Να δω ποια μερα θα αξιωθω να βρω χρονο να σου τηλ. :oops: Η νυφουλα μου καλα ειναι?

Λενα τελειος ο μπεμπαρος ρε!! Σαν κουκουτσι να τον φτυσεις! Αντε πλησιαζει ο καιρος!

Αργυ για το πιπιλισμα που ρωτησες, αυτο που λες το εκανα οταν ηταν βρεφακι και επιανε μια χαρα, του εβαζα και την πιπιλα και ολα οκ μεχρι προν ενα μηνα περιπου που εκοψε την πιπιλα και αρχισε την βυζοπιπιλα. Απο την πρωτη μερα που το εκανε αυτο προσπαθησα με καθε τροπο να του το κοψω αλλα δεν πιανει τιποτα :twisted: Δεν ειναι απο τα μωρα που θα τα βαλεις στο κρεβατακι τους, θα τα χτυπησεις λιγο στην πλατη, θα τους πεις και ενα τραγουδακι και θα ησυχασουν..Αυτος κλαιει λες και τον σφαζουν αν δεν του δωσω μεμε και κανω πως τον βαζω στο κρεβατι του ξυπνιο. Σου λεω τα εχω δει ολα...με ενοχλει αφανταστα το πιπιλισμα και δεν ξερω πως να το κοψω...

Εγω εχω βρει βιβλιοπωλεια που στελνουνε εξωτερικο αλλα δεχονται μονο πιστωτικες :twisted: και εγω δεν εχω οποτε δεν παραγελλνω.

Σισσακι μπραβο στο Χαριλινακι!! Πως να μην συγκινηθεις μωρε με το αγγελουδι που εχεις? Τι καλα τζακι και ζεστουλα! Και εγω θελωωωωω!

Βενη τα πηρα ασχημα με την πεθερα σου! :twisted: Ελεος ρε συ δεν καταλαβαινει πως τιθεται θεμα υγειας με τα χαζα που κανει? Εγω θα της τα εψαλνα παντως.

Νατασουλα και εγω το ιδιο με σενα εκανα στην αποτριχωση και μαλιστα την εκανα για τον γαμο...ειχα αποφασισει ποδια-μπικινι και μολις εκανα ποδια και πονεσα λιγο το αφησα το μπικινι :lol: η κολλητη μου με κοροιδευε αλλα εγω κολωσα. Δεν το τολμησα απο τοτε..ξυραφακι και παλι ξυραφακι :D Να περασετε τελεια στο Μπανσκο και να γυρισεις ανανεωμενη!!

Αφρο παλι καλα που δεν σας πηρανε τιποτα. Βαλτε τα αλλου τετοια χρησιμα πραγματα.

Χρυσα παλι ωτιτιδα ρε? Περαστικα σας!

Για την Ελλαδα που λετε θα συμφωνησω λιγο πολυ με ολες! Καπου στην μεση ειμαι και εγω αλλα δεν εχω χρονο να επεκταθω. Αλλη φορα.

Η Ε. σημερα θα κοιμηθει στην γιαγια της. Με πηρε πριν τηλ και μου το ανακοινωσε! Ουτε με ρωτησε το σκατουλι. Μολις εβαλα τον Γ. για εναν υπνακο.

Δημοσίευση

Ρε συ Αργυρούλα πως μαρέσει που απολαμβάνει τον ύπνο η κουκλάρα μου! Ο δικός μου 7 η ώρα το μάτι γαρίδα! Δεν υπαρχουν μέρες εξαιρέσεις! :cry:

Αμαν ρε Βενι με τη πεθερά! Μα ντιπ ζεβζέκω δεν σκέφτεται το παιδι! :evil:

Ρε σεις και εγώ φοράω στον Κώστα απο αυτα τα φανελάκια που κουμπώνουν απο κάτω.. Κρατάνε ζεστό το κορμάκι του.. Τα φανελάκια όλο τα βγάζει απο το παντελονάκι του και εχει έξω την κοιλίτσα.. :D

Εμεις σημερα έχουμε κρυουλάκι.. αλλά το καταλαβαινω μονο αν βγω έξω να καπνίσω.. Και μου θυμίζει την Ξάνθη αυτος ο καιρός.. Μυρίζω τα νιάτα μου! :ymdaydream::ymdaydream:

Πάντως ρε παιδιά.. στην Ελλάδα κρύωνα περισσότερο.. Εδώ μέσα στο σπιτι είμαστε με τα σορτσάκια.. με ζεστη κοιμόμαστε με ζέστη ξυπνάμε.. :roll:

Το 50% κουρεμα δεν σημαινει ελεγχόμενη χρεοκοπία?

Βικυ κουράγιο! Εχεις και άλλα αποτελέσματα σημερα? δεν ειναι αυτα που ειχες χθες - προχθες? :?:

Αφροδιτουλα, Σισσάκι, Φρανίτα, Μητσάκι , Λενάκι, Τονάκι, Λενάκι Γερμανία, Παναγιωτάκι, Γιωτάκι, Μαράκι, Γωγουλίνι, Χρυσουλάκι τα φιλιά μουυυυυυυυυ :x:x:x

Δημοσίευση
Καλησπερα κοριτσια..

Βικυ τι να πω...Γενικα τι να πω περι χρεοκοπιας..Μαλλον θα τα γραψω επισημως συντομα..

Μονο δυο σχολια...Αυτα που γινονται σημερα επρεπε να ειχαν γινει πριν 2 χρονια, οταν ακομα υπηρχε η δυνατοτητα να μην καταφυγουμε σε δανεια απο κυβερνησεις αφου ειχαμε ιδιωτικο χρεος..Και ακομα πιο πριν επρεπε να ειχαν ληφθει μετρα...Οσο για το κουρεμα, το καταλαβατε πως μα κοροιδευουν και οι θριαμβολογιες ειναι μερος του συστηματος για να μας κλεισουν το στομα..Τα περι πρωτογενους πλεονασματος που θα εχει η χωρα ειναι απλα αστεια..ακομα κ ΑΝ το κατορθωνε θα ηταν μονο για να πληρωνει δανεια κ οχι για αναπτυξη...

Δευτερον κοριτσια λαθος σταση το τι να γινει τωρα θα το φαμε το παλουκι..Οπως λαθος σταση και η ξαφνικη εθνολατρεια (η κριτικη σε αυτο δεν σημαινει απαξιωση αλλα ρεαλισμο)..Τωρα χρειαζεται οργανωση των πολιτων..

Στο πρώτο θα συμφωνήσω απόλυτα Φραν. Τα έβλεπα εκ των έσω τα τελευταία 3 χρόνια που προσπαθούσαμε να γλιτώσουμε στην (οικονομικη) υπηρεσία μου και το Ευρω και όλοι (τεχνικές υπηρεσίες) μας αντιμετώπιζαν σαν γραφικούς.

Στο δεύτερο συμφωνω στο οτι οι πολίτες θα πρέπει να δράσουν μαζικά,συλλογικά και υπεύθυνα. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει να φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Φαίνεται πως υπάρχει απόθεμα ακόμα και αρκετό μαύρο χρήμα.

Την ξαφνική εθνολατρεία δεν καταλαβαίνω που τη βλέπεις... :roll:

Αν πάρω παραδειγμα απο μένα αυτές ήταν πάντα οι απόψεις μου για την Ελλάδα.

Είχα και έχω υψηλό το φρόνημα του πατριωτισμού, δε μπορώ να καταλάβω γιατί εγινε ΤΩΡΑ ξαφνικά κακό αυτό.

Ο πατριωτισμός μου, μου δημιουργούσε και το αίσθημα ευθύνης να είμαι καλή στη δουλειά μου, να δουλεύω 15ωρα χωρις να αμοίβομαι στο δημόσιο. Δεν πιστεύω οτι είμαι η μόνη και δεν υπάρχει καποιος που μπορεί να με πείσει γι'αυτό.

Αν ο πατριωτισμός είναι το εναυσμα για να κινητοποιηθούν οι πολίτες τότε ας είναι.

Ειλικρινα σου το λέω, δεν έχω μάθει με τα πολλά και ξέρω οτι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τα καταφέρω, αλλα το να νιώθω "φτωχός συγγενής", να νιώθω εθνικά αναξιοπρεπής αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να καταπιω.

Θα ήθελα να το αναλύσω, αλλά επειδή δε συγκεντρώνομαι όσο μου χρειαζεται για να γραψω άρτια, θα το κάνω κάποια άλλη στιγμη σύντομα.

Εγω ρε κορίτσια της τα έκοψα αυτα τα φορμάκια, αλά της βάζω το φανελάκι μέσα απο το βρακάκι της και δεν της βγαίνουν. ;)

Θυμάστε που σας έλεγα το μεσημέρι για το τζάκι και την πολυθρόνα;; Ε δεν έχω σηκωθεί ακόμα!! :shock: Ούτε για κατούρημα δεν έχω πάει! :oops::oops::oops: Σε λίγο θα μου φέρει και η πεθερα μακαρόνια με κιμά να φάω, να αναπληρωσω και θερμίδες! :mrgreen:

Δημοσίευση
Τονια μου εκτος απο τα favorites που σου προτεινε η Αργυρω ο browser-φυλλομετρητης(internet explorer, mozilla firefox κτλ) εχει κολλητα στο πλαισιο που γραφεις τη διευθυνση και ενα βελακι.Αν το πατησεις θα σου βγαλει τα τελευταια site Που εχεις μπει για να μην γραφεις τη κατεβατουρα. ;)

Α καλα.... κινεζικα αυτα που μου λετε!!!!!!!!Ειπαμε ειμαι τουβλο!!!!! 8-}8-}:-B:-B:(|):(|)

Αφρο σου στελνω πμ τα τηλεφωνα! ;)

Βικυ πες μας ρε για τα αποτελεσματα!!!!! ειναι καλα ο μπεμπαρος ε;;;;;; :ympray::ympray::ympray:

Παναγιωτα περαστικα στο Νικολιο σου! αν η ωτιτιδα ειναι ιωγενης κινδυνευεις να κολλησεις την ιωση η οποια ομως σε σενα δεν ειναι απαραιτητο να εκδηλωσει ωτιτιδα..μπορει να τη περασεις πολυ ελαφρια! ;)

Σισσακι 3 ωρες λιωνεις μπροστα στο τζακι;;;;; ζηλευω!!!!! βαλε και κανενα καστανο να ψηνεται!!! :P

Φρανι συμφωνω σε αυτα που λες! πως να δρασει ομως συλλογικα ο λαος;;;δηλαδη τι να κανει;;;

Συμπεθερακι ε μαλλον κυλαει στις φλεβες μου λιγο ποντιακο αιμα!!!!! :lol::lol::lol:

Η νυφουλα σου ειναι πολυ καλα!!εσκασε και το 3ο δοντι και ηρεμησε! :D μονο που κοιμαται λιγο τη μερα...ειναι ομως ησυχη η καρδουλα μου!!! :x:x:x

Ο γαμπρος μου σε εχει πεθανει στη βιζοπιπιλα;;;; δε ξαναδοκιμαζεις πιπιλα;;; αν τον ηρεμησεις ξεγελοντας τον με κατι αλλο πριν τον αφησεις στο κρεβατι;;; αυτος που θα ανακαλυψει αποσπομενα βυζια θα θυσαυρισει!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ερακι! :-*

Δημοσίευση

Ρε Έρη δεν ευλογάω τα γένια μου, δε διεκδικούμε κανένα βραβείο εδω.

Ξέρεις όμως τι δεν αντέχω; Το οτι αφορίζουμε έτσι ελαφρά τη καρδια.

Παίρνω έμενα ως παράδειγμα (και όχι ώς υπόδειγμα), γιατί ούτε κοινωνιολόγος είμαι για να έχω κάνει μελέτη πάνω στους νεοέλληνες, ούτε στατιστικολόγος για να μιλάω με ποσοστά.

Προσπαθώ, όσο μου κόβει και απο τα λίγα που ξέρω και με το φτωχό μου μυαλό (δεν ειρωνεύομαι) να αντιληφθώ γιατί πρέπει να φάμε τις σάρκες μας και να βγάλουμε τα μάτια μας, επειδή είμαστε αυτοί που είμαστε. :roll:

Προσπαθώ να καταλάβω σε ποια χαρακτηριστικά υπολοιπομαστε απο τους άλλους, που θεωρούνται υποδείγματα και πρέπει να παραδειγματιζόμαστε και να νιώθουμε δέος απεναντί τους.

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί μιλάμε έτσι για το έθνος μας, αφου το έθνος είμαστε εμείς οι ίδιοι, αυτοί που στην ουσία πρέπει να προσπαθούν για το καλύτερο, πρέπει να προσπαθούν να ακολουθούν σωστό ήθος και να το διδάσκουν στα παιδιά τους.

Δεν πιστέυω οτι σε ένα ευρύ κοινωνικό σύνολο είμαι η μόνη που νιώθει έτσι, γι' αυτό και ίσως να σου ακούγομαι και λίγο σαν τον ΕΤ που προσπαθεί να βρει τους "δικούς του"

Εσύ έφυγες και πολύ καλά έκανες για σένα και την οικογένεια σου, όπως και άλλοι έλληνες για να αναζητήσουν καλύτερες ευκαιρίες, άλλοι θα μείνουν εδω να φάνε το σκατό και ίσως προσπαθήσουν με υγιή μέσα να κάνουν κατι καλύτερο για τις οικογένειες τους σ' αυτόν τον τόπο, βοηθώντας ίσως αυτόν τον τόπο και άλλοι θα καρπωθούν πάλι κόπους άλλων για προσωπικο όφελος και ίσως πάλι αργότερα να το παίζουν σωτήρες. ΟΚ έτσι είναι οι κοινωνίες, έχει ξαναγίνει και στο παρελθον. Ποιοι λοιπόν είναι αυτοι που πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία αν όχι όλοι εμείς;;

Ποιοι είναι λοιπόν όλοι αυτοί οι νεοέλληνες που όλο αφορίζουμε αν όχι έμεις; Είμαστε όλοι ίδιοι;;

όλο λέω οτι δε θα το αναμοχλεύω το θέμα, αλλά όλο ψεμματα λέω... Το θεωρώ όμως σημαντικό ρε κορίτσια... γιατί είμαστε μανούλες και μεγαλώνουμε παιδιά, είναι κακό να θέλω να μάθω με τι είδους πρότυπα και παραδείγματα μεγαλώνουν οι άλλοι τα παιδιά τους;

όταν ήμουν έγκυος είχα τη φαεινη ιδέα να κάνω τον προγεννετικό έλεγχο στο ΙΚΑ (ακομα τσακωνόμαστε γι'αυτό όποτε το θυμάται ο Π), περιμέναμε όλες τη σειρα μας ως επι το πλείστον νέα κορίτσια, βγαίνει η νοοκομα και λεει στις δεκα πρωτες να μπουν για την εξεταση, οπότε ακούω τον μπαμπα (60αρης περιπου) της πισινης μου να την προτρέπει να χωθεί και αυτή μεσα "τωρα που είναι ευκαιρία"! Η κοπέλα τον αγριοκοίταξε και τον αγνόησε.

Ένιωσα πολύ καλά γι' αυτην! Θεωρώ οτι υπάρχει ελπίδα! Δεν είναι σωστο και καλό να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας να μη γίνουν έτσι; Να μην αποδέχονται τέτοιες συμπεριφορές; Να αγαπούν την αξιοκρατία και να σέβονται;

Έγραψα πάρα πολλά και ξέρω οτι σας έγινα κουραστική! Θέλω όμως να γράψω πώς συνδέονται όλα αυτά σε άλλο ποστ και μετα ας σωπάσω για πάντα... :mrgreen:

Μόλις μου τελειωσει την κουπ η Χ όμως, γιατι τώρα αδυνατώ. :geek:

Πραγματικά συγγνώμη που σας κούρασα μ' όοοολα αυτά τα άκυρα ποστ μου... :oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Δεν ειναι ακυρα βρε κοριτσάκι μου, αλλά μερικές φορές αντιδράς και παίρνεις τα πράγματα πολύ προσωπικά ενώ πραγματικά δεν πρέπει..

Το οτι προσπαθουμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας ωστε στο μέλλον να ειναι αλληλέγγυα, ανεξάρτητα, να έχουν αυτοπεποίθηση, να ειναι ειλικρινή και έντιμα δεν έχει να κάνει με καμία "Εθνική ταυτότητα". Ολες προσπαθούμε για το καλύτερο για τα παιδιά μας, είτε ειμαστε εθνικόφρωνες όπως εσυ είτε όχι, έιτε είμαστε θρήσκοι είτε άθεοι.

Δημοσίευση

Έρη πραγματικά δεν πήρα κάτι προσωπικά, γιατί ουτε εσύ, ούτε καμία φίλη εδω μέσα δεν έγραψε κάτι που θα μπορούσα να το πάρω προσωπικα. Το οτι παθιαζομαι μερικές φορές είναι μέρος της γοητείας του χαρακτήρα μου :P:mrgreen:

Μη φανταστείς οτι έχω φωτο του Άδωνη κάτω απο το μαξιλάρι μου και οτι πίνω νερό στο όνομα του Καρατζαφέρη. Καμία σχέση απολύτως!

Σε όλη τη συζητηση δε θίξαμε την εθνικοφροσύνη κανενός, είμαι υπέρμαχος της διαφορετικότητας και θεωρώ τον διαλογο εποικοδομητικό.

Σε όλα όσα εγραψες συμφωνώ. Ολοι έχουν δικαίωμα να προσπαθήσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους όπως ακριβώς περιέγραψες.

όμως όταν ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων πιστεύει οτι έχουμε χάσει το παιχνίδι στο ηθικό, πολιτιστικό, ανθρώπινο κομμάτι, είναι σα να λέμε οτι και τα παιδιά μας θα γίνουν τέτοιοι άνθρωποι, είναι σα να λέμε οτι οι Έλληνες δε μπορούν να μεγαλώσουν τέτοια παιδιά. Δεν έβαλα ταμπέλες πουθένα στα ποστ μου... νομίζω...

Και γενικά με τις ετικέτες έχω ένα θεματάκι! Όταν λοιπόν ακούω οτι οι Έλληνες ειναι ο περίγελος της Ευρώπης, είναι κομπιναδόροι, φοροφυγάδες, μαφιόζοι, τεμπέληδες και διεφθαρμένοι, ε τότε ναι νιώθω την αναγκη να υπερασπιστώ τουλάχιστον την αντίληψη,ή πεποιθηση αν θες, οτι δεν είναι όλοι έτσι, ότι δεν είναι γνώρισμα ενος λαού, οτι καλοί και κακοί υπάρχουν παντού και οτι δεν είναι αναγκη να είμαστε απαξιωτικοί.

Αυτά και ΤΕΛΟΟΟΟΟΣ!!!

Παντως χαίρομαι που την κάναμε αυτή τη συζήτηση και ας μην καταδέχτηκες την πρόσκληση μου για Δελφικό τοπίο!! :P:P:P:lol::mrgreen:

Δημοσίευση

Σισσάκι μου γλυκό, αγαπημένο που ξέρεις ποσο σαγαπώ και οταν έρθω θα σε κάτσω στο σβέρκο στο Δελφικό Τοπίο, τα εχουμε ξαναπεί αυτά και ξέρεις καλά την γνώμη μου, εγώ δεν βλέπω εθνικότητες βλέπω ανθρώπους.

Μας τα έχουν πρήξει με την Λάρισα και τα καγιεν στα blogs..

Εγώ το μονο καγιεν που ηξερα ηταν το πιπέρι..

Τωρα φαγωνονται παντου για την Λάρισα και τους Λαρισαίους που δηλώνουν εισοδημα 50 χιλιάρικα και έχουν καγιέν..

Δημοσίευση

Καλημεραααααααα

Σισσιω δε μας κουραζεις καλε! Να γραφεις, εμενα μου αρεσει να διαβαζω τις αποψεις σου. Το καταλαβες ετσι πως δεν αναφερομουν σε σενα με τα περι εθνολατρειας ετσι???? Απλα βλεπω μια τετοια ταση που γιγαντωνεται τον τελευταιο καιρο αλλα γιγαντωνεται για λαθος λογους κ με λαθος νοοτροπια. Δεν θα αναλυσω πιο πολυ γιατι θα γινε εγω κουραστικη τωρα!!

Κοιτα ολα αυτα περι ενος λαου τεμπελη, κλπ κλπ που κυκλοφορησαν ευρεως πριν την επισημη χρεοκοπια φυσικα και δεν ηταν τυχαια. Ειναι μερος του συστηματος, αυτο που εχω πει πολλες φορες..Κανενας δεν εκανε τον κοπο να ψαξει τους αριθμους..πρωτον πολλες χωρες εμφανιστηκαν με ψευτικα στοιχεια για να μπουν στο ευρω και οι εταιροι μας, οταν τα εκανε αυτα ο Σημιτης με την Goldman Sachs τα γνωριζαν αλλα εκλειναν τα ματια..Σε εμας φυσικα το πουλησε εσωτερικα ως ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ο "καθηγητης¨"..Επειτα κανεις δεν ειδε οτι οι ελληνικοι μισθοι ηταν οι κατωτεροι στην Ευρωπη, οτι οι δαπανες σε υγεια κ παιδεια ηταν ελαχιστες σε σχεση με τον μεσο κοινοτικο ορο κλπκλπ..Ομως ολα αυτα δεν εμποδισαν την προπαγανδα οτι οι τεμπεληδες απομυζουν τον κρατος..Αυτο δεν σημαινει πως δεν υπηρχαν ευθυνες του λαου....πως οντως χαθηκαν κονδυλια, πως οντως φτασαμε να εχουμε 60% δημοσιους υπαλληλους και οι περισσοτεροι με μεσον (δεν αναφερομαι σε σενα)..κατι που σημαινει πως δεν υπηρχε παραγωγη.αρα που ειναι το πρωτογενες πλεονασμα που μας πρηζει ο ΓΑΠ? Τωρα θα το βρει? Στην Ελλαδα καλλιεργηθηκε ενας μυθος απο ς πως λεφτα υπαρχουν (χα χα..μολις τελιωσε το φαγοποτι μετα κοινοτικα κονδυλια βουλιαξαμε), πως ο ελληνας ειναι μαγκας και θα βρει την ακρη (χα χα χα), κατστραφηκε η αγροτικη παραγωγη επι της ουσιας, εισαγαμε ακομα και προιοντα που παραγαμε, δεν εγιναν ποτε σωστες επενδυσεις, η δημοσιοομικη πολιτικη ειναι για κλαμματα, καμια καινοτομια, καμια αναδιαρθωση του κρατους, καμια στηριξη νεων επιχειρηματιων κλπκλπ..Ετσι φτασαμε εδω σημερα...

Αντε σας ζαλισα εγω τωρα..

Τονια η οργανωησ των πολιτων ειναι εφικτη μεσα απο ενα δικτυο αλληλεγγυης..Θα σου πω ενα παραδειγμα αν και δεν μου αρεσει να συγκρινω την Ελλαδα με την Αργεντινη διοτι ειναι τελειως διαφορετικα μεγεθη...Οταν ξεσπασε η κριση και ο κοσμος πεινουσε και το νομισμα ειχε πεσε στα ταρταρα που λενε, ο λαος μεσω τοπικων οργανωσεων ανα γειτονια αποφασισε να ξανανοιξει τις εταιρειες που εκλεισαν χωρις τους ιδιοκτητες και να συνεχισει την παραγωγη..Παραλληλα μεσα απο αυτο το δικτυο γιατροι και δασκαλοι συνεχισαν να προσφερουν υπηρεσιες ..Δημιουργηθηκαν ανταλλακτικα παζαρια προιοντων και υπηρεσιων τα λεγομενα τρουεκε...ψαξτε το λιγο...Φυσικα το συστημα το πολεμησε και το κατεστρεψε αλλα εδωσε καρπους...

Αυτα δεν λεω αλλα σημερα..

Τωρα σας επρηξα εγω!!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

σήμερα τα παιδιά ξύπνησαν στις 8.30, αλλά κατέβηκαν κάτω στις 9.05 :D:x δλδ είχα χρόνο για την γυμναστική μου και για ένα καφεδάκι :D:D

Συμπεθέρα Καναδή τι ώρα κοιμάται ο γαμπρούλης το βράδυ?

η Ρ. μέχρι τις 20.00 είναι στο κρεβάτι και κοιμάται κιόλας! :D , αλλά μεσημεριανό ύπνο, τον έκοψε!!! και εμείς αυτές τις μέρες ε΄θχαμε ζεστούλα το μεσημεράκι, αλλά έχουμε και την θέρμανση αναμένη και εγώ α΄νοιξα και τα παράθυρα :oops::oops:

Συμπεθέρα εγκυμονούσα, υποθέτω ότι και τα άλλα αποτελέσματα είναι καλά για αν μην μας πεις :D

..... Όταν λοιπόν ακούω οτι οι Έλληνες ειναι ο περίγελος της Ευρώπης, είναι κομπιναδόροι, φοροφυγάδες, μαφιόζοι, τεμπέληδες και διεφθαρμένοι, ε τότε ναι νιώθω την αναγκη να υπερασπιστώ τουλάχιστον την αντίληψη,ή πεποιθηση αν θες, οτι δεν είναι όλοι έτσι, ότι δεν είναι γνώρισμα ενος λαού, οτι καλοί και κακοί υπάρχουν παντού και οτι δεν είναι αναγκη να είμαστε απαξιωτικοί.

συμφωνώ πολύ σε αυτό που λες για αυτό, σιγά μην αισθανθώ μειονεκτικά εδώ επειδή είμαι Ελληνίδα, όχι βέβαια.......μια φορά που προσγειώθηκα στο Α/Δ Μακεδονία (στη Θεσ/νίκη και όχι στα Σκόπια!!!!) περίμενα τις βαλίτσες και βλέπω μια πιτσιρίκα 16 ετών περίπου Ελληνίδα που πήγε να πάρει το καρότσι και ερχόμενη προς την ράμπα (έτσι δεν λέγεται?) ανέβηκε πάνω στο καρότσι σαν πατίνι, και της είπε η αδελφή ή φίλη να μη το κάνει και εκείνη απάντησε "σιγά μωρές στην Ελλάδα είμαστε" :o:o:o:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: τούρκος έγινα, την σταμάτησα και της τα έσυρα ένα χεράκι δλδ αυτή στην χώρα που μένει (Γερμ.) συμμορφώνεται στους νόμους και στους κανονισμούς της χώρας, γιατί αν το έκανε αυτό σε Α/Δ της Γερμ. θα ερχόταν ο αστυνόμος αμέσως, στην Ελλ. κανείς δεν ήρθε.....αλλά τι νοοτροπία είναι αυτή? με κάτι τέτοιες δηλώσεις πολύ τα παίρνω......μετά το παραλύρημά μου συμμορφώθηκε ;) .....και μια άλλη φορά που είχα πάει Σαντορνίνη με τον άντρα μου, περιμέναμε το λεωφορείο και δίπλα μας ήταν ένα ζευγάρι Σουηδών και έτρωγε κάτι, μόλις τελείωσε πέταξε κάτω το χαρτί :evil::evil::evil::evil::evil: πάλι τούρκος έγινα και τους τα είπα ένα χεράκι και τελικά πήραν το χαρτί και το πέταξαν στον κάδο, ο οποίος ήταν δίπλα τους!!!! :evil::evil::evil::evil:

μ@@@@@ς!!!! :evil::evil::evil::evil:

όμως συμφωνώ και με την Φρανίτα, με την 1η παράγραφο,.....όταν πήρε δάνειο ο ελαιώνας από την Goldman Sachs, για να έχουμε το ευρώ, όλοι ήξεραν ότι η χώρα δεν θα μπορέσει ποτέ να το πληρώσει πίσω, όλοι έκαναν τον αδιάφορο, ίσως τους συνέφερε....γιατί κανείς δεν είπε "όχι να μείνετε στην δρχ. μέχρι να είστε άξιοι να αποκτήσετε το ε, όπως είπαν σε άλλες χώρες μελλοντικά?!!!

όλοι ήξερα, εκτός από τους έλληνες.....

πάω να ετοιμάσω το πρωινό στα παιδιά......

Δημοσίευση

επίσης σε ποιά δημοκρατική χώρα, μόνο στην Ελλάδα, γίνεται ο πρωθ. ή ηγέτης μιας χώρας να μην παραιτείται όταν βλέπει ότι ο κόσμος έχει εξεγερθεί ακόμη και νεκρός υπάρχει......αυτά γίνονται μόνο στις δικτατορίες....στην Ιαπωνία τώρα με την Φουκοσίμα ο πρωθ. παραιτήθηκε διότι έκανε καποια λάθη.....

ρε κορίτσια, τις προάλλες μετρώ τα δοντάκια της Ρ. και τα βρίσκω 22 :o:o:o:o:o:o

μετρώ και τα δοντάκια του Λ. και τα βρίσκω 20 :o:o:o:o:o:o:lol::lol::lol::lol::lol::lol: μάλλον δεν μέτρησα σωστά ε?!!!! :roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol:

Τόνια πού είναι το δύσκολο να το βάλεις στα αγαπημένα από δίπλα? εγώ εκεί τα έχω όλα όσα χρησιμοποιώ, νομίζεις ότι κάθε φορά π.χ. πληκτρολογώ το μπλογκ της Φρα ή της Έρης? :?:

αυτό που κάνεις εσύ θέλει χρόνο!!!1 :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

καλημερα .

σημερα το μωρο ξυπνησε απο τις 6 !!! δεν παει καλα ...αλλα δεν φταιει αυτο αλλα ο μ ,πρτη φορα μετα απο 5 μηνες το βραδυ οταν ξυπνουσε το μωρο ξυπνουσε και αυτος και γκρινιαζε ....τα νευρα μου ,πανω που κοιμηζα το μωρο γκρινιαζε ο Μ και μου το ξανα ξυπνουσε :twisted::twisted::twisted::twisted:

ε στις 6 που εγινε αυτο το νινι ξεσαλωσε και γελουσε ,το εβγαλα εξω ξυπνησα την μανα μου που θα ξυπνουσε σε μια ωρα και εκατσε με το μωρο και εγω κοιμηθηκα μεχρι στις 10 !!! :D

οΜβγαζει αυτες τις 2-3 μερες πολυ ζηλια ...μα παρα πολυ ....

Δημοσίευση
Το θεωρώ όμως σημαντικό ρε κορίτσια... γιατί είμαστε μανούλες και μεγαλώνουμε παιδιά, είναι κακό να θέλω να μάθω με τι είδους πρότυπα και παραδείγματα μεγαλώνουν οι άλλοι τα παιδιά τους;

:x:x:x:x:ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Σίσσυ συμφωνώ σε όλαααα

Όσο για τη Λάρισα και τα καγιέν τα έγραψα σε προηγούμενες σελίδες...

Καλά το να ακούω για χρήμα στη Λάρισα και ακριβά αυτοκίνητα τη στιγμή που οι περισσότεροι κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να βγάλουν το μήνα με κάνει :evil:

Δε μπορεί κάποια λαμόγια που τα κάνουν κατα καιρούς πλακάκια με την πολιτική ηγεσία να χαρακτηρίζουν ολόκληρη περιοχή!

Όσο για τη χρεωκοπία ας μην την πέρνουμε ελαφριά, είναι μια πολύ σκληρή κατάσταση για όσο κρατήσει...

Θα ετοιμαστούμε για παρέλαση! Έχουμε και σημαιάκια!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!

Λυπαμαι αλλα δεν εχω καμια διαθεση να εκφερω αποψη σε αυτα που συζητατε :oops::oops::oops:

Εχω πολλα στο κεφαλι μου και προσπαθω να επικεντρωθω μονο στα μικροτερα...

Της φορεσα παμπερς σημερα που πηγε με τον μπαμπα της στην παρελαση :(:(:(:(:(:(:(:( ...

Εγω εμεινα σπιτι να κλαψομουνιασω μονη μου!Στα χωρια,ξερετε,οι εθνικες επετειοι ειναι ευκαιρια για ολους να βαλουν τα "καλα" τους,να παρουν τις οικογενειες τους(που τις υπολοιπες μερες εχουν γραμμενες στα τετοια τους) και να βγουν να χειροκροτησουν τα παιδια τους ή γενικως το σχολειο(μια κουτσουλια παρελαση αλλα παλι καλα που εχουμε και λυκειο)...Μετα μοιραζονται στα λιγοστα καφενεια-καφε-παιδοτοπο,παλι με τις "ευτυχισμενες" τους οικογενειες και με τους "λατρεμενους" τους φιλους και τελος καταληγουν στους γονεις(ειτε ειναι 5 ειτε 65 τα "παιδια") και τρωνε!!!Μου ερχετε να ξερασω αλλα θα κρατηθω γτ μεχρι τωρα κ εγω ημουν μεσα σε αυτο το συνολο! :roll:

Καλημερα σας και ΟΧΙ δεν ειμαι ο κυριος Γκριντς!Θα γινω τον επομενο μηνα για να υποδεχτω με οση περισσοτερη αηδια γινεται τα χριστουγεννα! :P:P

Δημοσίευση

Afro :lol::lol::lol::lol: , έτσι να κάνει και η γιαγιά κάτι!!!! ;)

Μαρία καλή παρέλαση, παρελαύνει κάποιο μέλος της οικογένειά σου? :)

Αναστ. μημείσαι την Χρύσα ρε? για τον Γκριντς λέω!!!! :lol::lol::lol::lol:

έτσι όπως το περιγράφεις, πράγματι :ymsick::ymsick:

εσείς γιατί δεν κάνατε κάτι διαφορετικό?

η Άννυ τι είπε για την πάνα?

μην στεναχωριέσαι όταν γυρίσει θα την βγάλεις πάλι! :!:

Δημοσίευση

Argi μου δεν τη μιμουμαι!Την εχω ξεπερασει εδω κ καιρο!!!! :lol::lol::lol::P:P:P

Εμεις κανουμε κατι διαφορετικο!Ειμαι εγω,εδω κ εκεινος αλλου!ΧΩΡΙΣΤΑ!Ετσι πρεπει! ;)

Αν εννοουσες παντως να κανουμε κατι διαφορετικο,πιο ευχαριστο κλπ...Δεν θα ηταν ευχαριστο αν θα ειμασταν μαζι...Αλλα κ τοσα χρονια που το "μαζι" ηταν ευχαριστο...Ειναι τοοοοσο μιζερος κ κολλημενος που μονο για εδω ειναι!..Απορω 1000 φορες το δευτερολεπτο τι κοινο βρηκα μαζι του κ παντρευτηκαμε!Το μονο που σκεφτομαι ειναι πως ειμαστε κ οι 2 εξυπνοι(δε θελω σχόλια :lol: ) αλλα κ αυτο απορριπτεται γτ οι εξυπνοι δεν κανουν τετοια λαθη! :P

Αντε παιρνω το πρασινο τομαρι μου και παω να μιζεριασω αλλου!!! :D

Δημοσίευση
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ε κάτι θα έχει και αυτός που θα τον κάνει αγαπητό, δεν μπορεί!!!! ;)

για ψάξε λίγο πιο βαθιά!!! :lol::lol::lol::lol:

Γκντουπ!!!Εφτασα στον πατο!Πιο βαθια δεν παει!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Για φιλος καλος ειναι!Ισως κ για γκομενος! ;)

Ωραιο τικερακι εβαλα!Το καμαρωνω μονη μου!!!! :lol::lol::lol:

Υποτιθεται εφευγα αλλα ξεχασα πως δεν εχω πουθενα να παω! :lol: Να σιδερωσω?Να ντυθω κ να παω στης μανας μου οπου ειναι ο αγαπημενος μου θειος και πηγε κ η Αννυ?Να παω να κανω μπανιο,ξυρισμα,καλωσπισμο,ντυσιμο,βαψιμο και μετα να κατσω στον καθρεφτη κ να με θαυμαζω?>???? :lol:

Δημοσίευση

Καλημερα!!! :D

Ηλιος με δοντια εξω! Μου λειπει η σκατουλα μου... :( το απογευμα θα μου την φερουνε. Πηρα και τον γιατρο και της εδωσε αλλο σιροπι γιατι ακομα βηχει.

Θα συμφωνησω σε ολα με το Σισσακι και την Αργυ. Και αυτο με τα σκουπιδια και τους τουριστες εμεις τους το περασαμε. Ερχονται σε μια χωρα βρωμικη επι των πλειστων και λογικο ειναι να κανουνε οτι βλεπουνε. Αν εμεις οι ιδιοι δεν σεβομαστε την χωρα που ζουμε πως θα την σεβαστουνε και οι υπολοιποι? Τες πα μεγαλη συζητηση και δεν εχω ορεξη για περισσοτερα.

Αναστασακι ελα ρε κατι θα του βρηκες για να τον παντρευτηκες :mrgreen:

Χθες το μεσημερι εκανα παστιτσιο και το ζωον το ξεχασα το βραδυ μεσα στον φουρνο. Στην κουζινα δεν αναβω καλοριφερ και ειναι σχετικα δροσερη. Λετε να χαλασε? Δεν δειχνει κανενα ιχνος αλοιωσης. :roll: Λυπαμαι να πεταξω ολοκληρο ταψι γμτ....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...