Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σας!!

ρε βενι ελεος!!! που ζει η γυναικα, σε ποιον πλανητη?????

παιδευεστε τοσο καιρο κ παει κ δινει μιραντα?????????????????? μα τι να πω...

κ αν δε λυπαται εσας δε λυπαται το παιδι??

αφρο τι κανεις?

συμπεθερα η νυφη μου ειναι θεααααααααααααααααααααααααααααααα

χρυσα καλα ελεος κ αυτοι!! απο τωρα μπας κ μεινει αδυνατο το παιδι??

νατασουλα κ εμεις μια απο τα ιδια, ολα του ειναι πολυ μεγαλα στη μεση, εχω βαρεθει να μαζευω παντελονια, μοδιστρα θα γινω στο τελος :lol::lol:

αχχχ ο μιχαλιος... ειπε κ ποιηματακι το μαναρι μου?

να περασετε σουπεεεεεεεεεεεεεερ!!

αργυρουλα ασε, κ εγω ολο καφε μαυρα γκρι ρουχα βρισκω.. ειναι δυνατον?? παιδακια ειναι, απο τωρα να φορανε τετοια μουντα χρωματα?

γιωτα εγω δε μπορω, ειπαμε σημερα να κανουμε καμια δουλεια με τον τολη στο σπιτι γιατι ειναι μπουρδελο κ ετσι θα μεινει μεχρι να γεννησω μου φαινεται... κ αφου συμφωνησε δε θελω να χασω την ευκαιρια

Δημοσίευση

Tσα!!!! να μαι κι εγω!!!!! :D

Ρε σεις δε μπορουσα να μπω 3 μερες τωρα γιατι πατουσα μαμμυλαντ και μου εβγαζε ο γκουγκλ κατι σελιδες διαγωνισμων με iphone !!!! :shock::shock::shock: τωρα μου κοψε και μπηκα απο το bing...οι κατεχουσες του αθληματος μηπως γνωριζουν γιατι δε μπορω να μπω απο google;;;;

Καταρχην να ευχηθω στο Μιτσακι μας χρονια πολλα κι ευτυχισμενα για χθες!!!! :YMHUG::YMHUG::x:x

Κατα δευτερον ξερει καμια τι εγινε με τα αποτελεσματα της Βικυς γιατι με τρωει η αγωνια;;;;; εχει καμια το τηλ της να τη παρει;;;;; :roll::roll:

Γωγω ζουρλομανδυα;;;;;; :lol::lol::lol: ε τα μετρα μου παιρνουν τωρα!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αργυ για πτωχευση της Ελλαδας λενε εκει;;;;;παλι;;;; ε ας πτωχευσει το μπουρδελο να ησυχασουμε!!!! ε μα για ποσο πια θα μας εχουν στη πριζα με αυτη την απειλη;;;;;;!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted: αν και δε ξερω κατα ποσο θα αφησουν αυτο να συμβει οι Γερμανοι και οι Γαλλοι γιατι ειμαστε τα καλυτερα πελατακια τους!!!! :twisted::twisted::twisted: τωρα αν στεκουν και οι φημες περι διαλυσης του ευρω και οτι η Γερμανια ειναι σταντ μπαι να τυπωσει μαρκα..ε τοτε στανταρ θα μας αφησουν να βουλιαξουμε!!!

Κι εγω εχω το ιδιο κολλημα με τους χρωματικους συνδιασμους με την Αργυ...για να βαλει πρασινη καλτσα στανταρ θα επρεπε να εχει πρασινο και το παντελονι,μη σου πω και τα παπουτσια!!! :P

Σκεφτειτε οτι η μπεμπα εχει αυτη τη στιγμη 10 ζευγαρια παπουτσια για να ταιριαζω ολα της τα ρουχα!!!!καλα βεβαια μιλαμε για παπουτσακια που κανουν 3-5 ευρω και κανα δυο που κανουν 10-15ευρω..

εχω μεγαλο ψωνιο τπ παραδεχομαι!!!! αφου η αδερφη της Θουλης με κραζει!!!!!! :lol::lol:

Συμπεθερακι νομιζω οτι το συστημα που εχει ο παιδικος σταθμος της Ειρηνης ειναι λιγο βλαμενο...το να πηγαινει το παιδι ποτε ποτε δοκιμαστικα,του παιρνας το μνμ οτι ειναι κατι σα παιδοτοπος που παμε ποτε ποτε και δε το αφηνεις να προσαρμοστει σε μια καθημερινη ρουτινα...κανενα νοημα δεν εχουν αυτα τα δοκιμαστικα...οταν ειναι να παει κανονικα,πηγαινε την και σε λιγες μερες θα ειναι μια χαρα! ειδες ο Γιωργακης της Ιουλιας;;; ζοριστηκε λιγο(δηλαδη μαλλον το Τζουλακι μας ζοριστηκε πιο πολυ! :lol::lol: ) αλλα τωρα ειναι οκ! ;)

Βενη σορρυ αλλα η πεθερα σου ειναι για πολλες σφαλιαρες!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: μιλαμε θα με ακουγατε μεχρι εκει απο τα μπινελικια!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Χρυσα μα πατατα και μαλιστα δικια τους 3 μηνων;;;;;; οντως δε παει καλα ο κοσμακης!!!! :twisted::twisted:

Α Γωγω μαρεσει που σε κραζαμε γι αυτο που ειπες στην Ιω οτι θα πεθανει με τα νυχια...τι ειπα εγω στον Αλεξ εχθες;;;;ειμαι και παιδαγωγος τρομαρα μου!!! :? Του ελεγα τη χιονατη κι εκει που ειπα οτι πεθανε η μανουλα της με ρωταει ο Αλεξ "γιατι πεθανε η μανουλα της;;;" και τι του λεω ρε παιδια;;;; "ε γιατι η χιονατη τη στεναχωρουσε πολυ που δε την ακουγε και εκανε ολο ζημιες και δεν ετρωγε το φαγητο της και η μανουλα της αρρωστησε και πεθανε"!!!!! :shock::shock::o:o:o μεγαλη μαλακια το ξερω,στεγνος ψυχολογικος εκβιασμος!!!αλλα ρε παιδια εχω απελπιστει τοσο πολυ που δοκιμαζω θεμιτα κι αθεμιτα μεσα μπας και ηρεμησει λιγο γιατι το ζουρλομδυα οντως δε το γλιτωνουμε εδω μεσα!!!! :?:?:?

Θουλακι τι τελεια φωτο στο αβαταρ!!!!!μου λειψανε τα σκατουλια σου!!!!αντε λιγο εμεινε ρε,ουτε μηνας!!!!! :x:x:YMHUG::YMHUG:

Νατασουλα ΤΕΛΕΙΑ να περασετε και περιμενουμε λεπτομεριες!!! :P

Λενακι ετοιμος ο μπεμπαρος;;; μεγαλος ομως ο κερατας,ακου 2200!!!! αλλα θα μου πεις 1 κιλο ειναι μονο τα αρχιδακια του!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Οσο εσεις μιλατε για την κατασταση της ελλαδας ....εγω που δεν θελω να ξανα πεσω ψυχολογικα θα μιλαω για παραμυθια :lol::lol::lol::lol:

λενα τι κανεις ? ο αναστασης καλα ?

για πες λιγα λογακια για τα δυο παραμυθια του τριβιζα που εχεις ....

εχω κανει εναν μεγαλοκαταλογο στο περιζιτιτο με τα παραμυθια που μου αρεσουν ....φυσικα δεν μπορω να τα παρω ολα αλλα τα βαζω στην γουισ λιστ να ξερω πια μαρεσουν .....

για πειτε κανενα και εσεις .....

Δημοσίευση

τονια γιατι κ τη τσουτσουναρα μας που τη βαζεις??? :lol::lol::lol:

ασε εγω σημερα ειμαι κομματια ο μικρος μεσα στη γκρινια κ ολο του φωναζω....

γαμωτο.. κ οσο δε θελω..

οπου ναναι λογικα θα γυρισουν, τον εχει παρει ο τολης βολτα

αφρο καλα ειμαστε μωρε.. ο μικρος με το βηχα καλυτερα

Δημοσίευση

XΡΥΣΑ ψωνισες απο αυτο το σαιτ;;;Ειναι αξιοπιστο;;;Εχει αντικαταβολη;;;

Εμεια ψωνιζουμε mothercare αλλα στην Αγγλια ειναι πιο οικονομικα...για πες!!!!

Α και εγω τετοια φανελακια του φοραω του Ν. για να ειναι μεσα η μεση του.

Τονια τι εννοεις καλη μου;;; :?:? δεν γραφεις πανω στο πλαισιο που ειναι για τις "διευθυνσεις" internet

http://www.mammyland.com :?::?::?:

Δημοσίευση

Αργυρουλα 2 ερωτησεις για τον αντρα σου τον οικονομολογο

1) Πως αποφασιζεις να μειωσεις το χρεος ενω οι δανειστες δεν εχουν καμια τετοια προθεση;;; :shock::shock::shock:

2)πως θα αποπληρωσεις τα δανεια εφοσον τα εσοδα σου ειναι μηδενικα και δεν κανεις καμια προσπαθεια να τα αυξησεις????

Πραγματικα οποιος μου απαντησει σε αυτες τις ερωτησεις θα τον ψηφισω στις εκλογες.

ΑΑΑΑΑΑΑ καλυτερα να ψηφισεις Πασοκ ή οποιοδηποτε κομμα παρα να πινεις καφε στη παραλιακη και να το παιζεις επαναστατης που και καλα δεν πηγε να ψηφισει και τους εδειξε τη μαγκια του!!!!! :evil::evil::evil::evil:

Λενα λιγο καλυτερα αλλα ακομη εχει.Μαλλον ετσι θα ειμαστε ολο τον χειμωνα.

Ο στασης;;;σε ειχα ρωτησει.καλυτερα το μαναρι μου;;;

Δημοσίευση

Aργυ :lol::lol::lol::lol: καλε αφου μονο ο ελεφαντας φαινεται!!!!τα παιδακια σου ουτε τι φορανε καλα καλα δε φαινεται τοσο μακρυνη που ειναι!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ρε συ μεχρι τωρα ανοιγα το ιντρνετ,μου εβγαζε πρωτη σελ το γκουγκλ,πατουσα μαμμυ κι εμπαινα..τωρα μου βγαζει σελιδες απο διαφημισεις και διαγωνισμους!!! και τωρα μαλιστα ουτε απο το bing δε μπορεσα να μπω και μπηκα ετσι οπως λες το οποιο ευτυχως και σκεφτηκα το τουβλο!!! :?

Ρε ειδες τι ειπα του παιδιου;;;;;; μα για να καταλαβεις σε τι απελπισια εχω φτασει!!!! :roll:

Αφρο καλα κανεις κι ασχολεισαι με τα παραμυθια παιδι μου!!! μα ουτως η αλλιως περα απο το να αγχωνομαστε τιποτα αλλο δε θα καταφερουμε!!!! :twisted: α ηθελα να σε ρωτησω..ο Μανωλακης καθεται να ακουσει τα παραμυθια του τριβιζα;;; γιατι ειναι μεγαλα ρε γαμωτο και σε αυτη την ηλικια δε καθονται συνηθως να παρακολουθησουν τοσο μεγαλο παραμυθι;;; αν ναι παρτα ολα ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!! ;)

Παναγιωτα οχι ρε βαριεμουν να γραφω τοσα πολλα και πατουσα στο γκουγκλ px mamm κι εκεινο με πηγαινε κατευθειαν εδω...

Λενακι :lol::lol::lol::lol:

Ναι ρε γαμωτο αυτη η γκρινια ειδικα σε στελνει!!!!! :twisted:

Δημοσίευση

Παναγιωτα μου αυτο το καταπληκτικο υπεροχο σαιτ...δυστιχως πλεων δεστελνει Ελλαδα...

αλλιως ναι..μεχρι στιγμης οτι μαδερκερ εχουμε ηταν αγορασμενα απο εκει..σε τιμες τζαμπα

Σου μιλαω οτι πληρωσα το σετ τα τριαπιζαμακια ολοσωμα 13 ευρω

τοκρεβατι και αλαξιερα μας βγηκαν 300 μαζι με τα μεταφορικα

αλλα...εδω και εναμιση χρονι δεν στελνουν πλεων Ελλαδα

Αφροοφοφος τη βρισκει με τα Αστεριξ και τιςπεριπετιες του σκρουτζ

Λενιω...πολυ παιδαρος το νινι...χαχαχαχα

Παναγιωτα σορυ..αλλαδενμπορω να σου απαντισω....εκτος της δευτερης ερωτηση..

θα βαλλουν εκτακτη εισφορα..καθε παιδι ενα χιλιαρικο...και μετα θα βαλουν φορολογια στους Παπουδες...οποιος εχει παπου ξηλωνετε...ε και μετα θα φορολογησουν τη λεκανη..αναλογα με το ποσα κουραδαια βγαζεις///δειχνει ποσο εχεις φαει..αμα εχεις φαει λιγοτερα απο τονΠαγκαλο...ξηλωσου!!!!

Δημοσίευση

καθησε την πρωτη φορα και ακομα 1 στα λυκακια ολοκληρο να το διαβασω και τωρα διαβαζουμε επιλεκτικα και το λεει και μονος του !!!το πιπι στον μισισιπη μια φορα ολοκληρο και τωρα βλεπει επιλεκτικα ....αλλα μου τα φερνει να τα βλεπουμε μαζι και καθετε και μονος του και λεει πχ "ρουνι ρουνι φουυυυυ πατ πατ παει σπιτι ,κακο ουνι ρουνι " :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

παναγιωτα νομιζω οτι οσο καθυστερουν την επισημη πτωχευση τα πραγματα θα γινονται ολο κ χειροτερα..

καλυτερα ειναι ο μικρος, αχ ασε, εχουμε να τελειωσουμε αερολιν κ φλιξοταιντ απο τα φαρμακεια φετος... :?:?

τονια ουτε εμενα καθεται πολυ ωρα... του λεω με λιγα λογια δικα μου γιατι βιαζεται να γυρισουμε σελιδα

Δημοσίευση

και μενα ετσι πηγε να κανει αλλα του ειπα "θες να στο διαβασω ?" "ναι" "ε τοτε ακουσε με και μην γυρνας"και εκατσε 8-) αλλα ηξερε οτι αν δεν καθοταν θα το αφηνα και δεν θα του το διαβαζα 8-)8-)

Δημοσίευση
και μενα ετσι πηγε να κανει αλλα του ειπα "θες να στο διαβασω ?" "ναι" "ε τοτε ακουσε με και μην γυρνας"και εκατσε 8-) αλλα ηξερε οτι αν δεν καθοταν θα το αφηνα και δεν θα του το διαβαζα 8-)8-)

:lol::lol::lol::lol: εεετσιιιιιι!!!!! δημοκρατικα πραγματα!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλησπέρα όμορφες!! :D

Ήρθαμε για τριήμερο στο χωριο του Π, να σας πω την αλλήθεια αρχικώς βαριόμουν να έρθω, αλλα τώρα νομίζω οτι κάναμε την καλύτερη δουλειά. :D Είμαι καθισμένη δίπλα στο τζάκι τρεις ώρες και δε λέω να σηκωθώ! :D

Η Χαριλίνα το πρωί έκανε παρέλαση, χόρεψε καλαματιανό και τραγουδησε τρία τραγουδάκια και αυτή ήταν η γιορτή τους, δεκαπέντε λεπτα στο σύνολο η διαρκεια της! Περιττό να σας πω οτι ρεζιλεύτηκα, αφού με πήραν τα ζουμιά και δε μπορούσα να τα κρατήσω... :oops::oops::oops::oops:

όπως λέει και η Γωγώ, όχι επειδή είναι κόρη μου, αλλά ήταν θεά με τα ασπραμπλε! :mrgreen::D

Κατερίνα το ξέρω! Τον μπέρδεψα! Πάντα τον μπέρδευα. Του άξιζε πάντως ένα. :P;)

Ρε Βένη σόρι κιόλας , αλλα άι σηχτηρ με τη τζατζεμένη! Αλλαξέ της ρε τα πέταλα! :twisted::twisted::twisted::twisted: Τι πράγματα είναι αυτά! Για το παιδί σου προκειται!! Να πας να την διαολοστείλεις!!! Και μη μου ει καμία οτι μιλάω έξω απο το χορό! :twisted::twisted::twisted: Και ο πεθερός μου τις κάνει τις μαλακίες του, αλλά μια χαρα τον ακούει τον εξάψαλμο! Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για θέμα υγείας. :twisted::twisted::twisted:

Αρνούμαι φυσικά να μιλήσω για κρίση κατα το τριήμερο μου! ;)

Τί άλλα ήθελα να γράψω;; Διαβασα αυτό της Βένης και απο τη σύγχιση τα ξέχασα!

Νατασσούλα να περάσετε τέλεια εκεί στα ΣΠΑ που θα πάτε.

Λενάκι μακάρι να σου κάνει τη χάρη ο νεαρός και να έχεις εύκολη γέννα. :x

Κορίτσια δεν έχω αγοράσει τίποτα από το ίντερνετ... φοβάμια μηπως χασω τα λεφτά μου. :oops::oops::oops:

Μόνο αεροπορικά εισιτήρια εχω κλείσει.

Αχ δε θυμάμαι άλλα!! Θα επανέλθω! :D

Τόνια και εγω έτσι ακριβως της λέω! Αν δε ακούει δεν της διαβάζω.

Α δε σας είπα! Δοκίμασα σήμρα το παντελόνι μεζούρα μου (το βάζω για να μετριέμαι αν έχω πάρει) και όχι απλως δε μού έκανε, αλλά δεν κούμπωνε καν!!! :shock::shock::shock: Δεν υποφέρομαι πια! :twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

Αφρο :lol::lol: με δημοκρατικές διαδικασίες!!!

Τονια μήπως είσαι και εσύ ποντια και όχι κρητικό;;; :lol:

Πληκτρολογήσέ το όπως σου είπα, θα σου βγάλει την σελίδα και μετά βάλτο στα αγαπημένα (Favorites) !!

Έτσι κάθε φορά που μπαίνεις Ίντερνετ θα το πατάς από τα αγαπημένα!!!

Στην Ολλανδία έχουν φόρο για τις κουρτίνες!!!!

Δημοσίευση

αν ντυθείς με αθλητικά και αρχίσεις το έντονο περπάτημα δεν θα κρυώνεις και σιγά τι κρύο κάνει εκεί...πόσους βαθμούς έχετε?

αν έχεις κουρτίνες πληρώνεις φόρο!!! για αυτό και τ απερισσότερα σπίτια δεν έχουν κουρτίνες!!!! :shock::shock::shock:

Δημοσίευση

υποστηριζουν οτι δεν εχουν τιποτα να κρυψουν και δεν εχουν κουρτινες ...οποιος εχει κουρτινες πιθανον να θελει κατι να κρυψει ....η να τους χαλαει το μοτο της χωρας το "δεν θελουμε κουρτινες" :lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...