Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ/

Μητσακη χρονια πολλα!

Γωγω να χαιρεσαι τον πεθερουλη σου!

οσο για το ονομα....γιατι εχεις κολλημα με τα 2 ονοματα?

εμεις δεν αντιμετωπισαμε κανενα..μαλιστα αν καποιος την αποκαλεσει με ενα απο τα 2 τον διωρθωνει!

μονο η αδελφη της μαμας μου τρωει κολληματα και τη φωναζει Μαρια...εεε μια η Μ-Ι δεν απαντα!

οσο για την κυστικη ινωση...δεν ειχαμε κανει εξεταση...μονο για στιγμα...οπου το χει μονο ο Π.

γιατι ποια απο εσας εχει κανει?

εγω οσες εχω ρωτησει καμια....

εγληματικο....

να χαλαρωσω απο ολα αυτα κια θα παω την Μ-Ι για εξετασεις στο παιδων!

ειμαι λιγο καλυτερα!

αλλα δεν βγαινει απο το μυαλο μου!

Κουμπαρα συμφνω σχετικα με του προγονους μας και οσους μας κυβερνουν!

Παναγιωτα τι εγινε και θα ενημερωσεις τους αντιμν?

ενημερωστε και εμενα

Σισσιω....ωραιο το φορεμα?

χρειαζομαι παπουτσια!

αλλα το ταμειο ειναι μειων...

πρεπει να κανω και το τριπλεξ εμβρυου στο ωνασειο ...

αχ αχ αυτα τα λεφτα πως τελειωνουν ετσι?

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

θα ψάξω στα χαρτιά που έχω να δω, αλλά γι ανα το κάνω αυτό πρέπει τα παιδιά να απασχολούνται, αλλιώς θα με ακολουθήσουν :?

Γιώτα πώς περνάς? η Νίνα τι κάνει, που ήταν άρρωστη? :?:

Δημοσίευση

Γεια σας!! Τωρα μπηκα σπιτι! Ο μικρός κοιμάται, η Ανετ εχει καθαρισει και σιδερωσει...χμμ αρχιζω να γινομαι αποικιοκράτης!!! Πλάκα κανω, αλλα είναι σημαντική βοήθεια πάντως!!

Τωρα χαλαρωνω γιατι είχα δουλειά σήμερα...θα φτιάξω κ καφέ σε λιγο!

Σας διάβασα...Βικυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα, θα δεις θα σου φυγει το αγχος κ ολα θα πανε καλα!!

Ρε κορίτσια τι ειναι αυτη η ελληνολατρεια...Δεν ειμαι εναντιον απλα την βρισκω λιγο ετεροχρονισμένη...Παντως ας μην παθαίνουμε και εθνικιστικη φρενιτιδα (δεν το λεω για ΚΑΜΙΑ προσωπικα, ετσι??γενικα μιλαω!!)...Πολλοι λαοί εχουν και σημαντικη ιστορια και ποιητες κ συγγραφεις με νομπελ, και επιστημονες...Αυτο δεν λεει κατι απο μόνο του...

Επισης δεν συμφωνω ουτε με το καλα να παθουμε...Αλοιμονο οι ευθυνες ειναι τεραστιες οι δικες μας και σιγουρα πολλα ανεχτηκαμε και σε ΠΑΡΑ πολλα κλείναμε τα ματια..Ομως αυτη η συλλογικη ευθυνη ειναι μερος του συστηματος...Εαν νιωσεις συνενοχος τοτε σου κλεινουν το στομα...Το Συστημα σε κανει να πιστευεις πω ειτε δεν υπαρχει αλλη λυση ειτε πως φταις εσυ για ολα..Οποτε σκασε και αποδέξου τα πάντα...Ομως ρε κοριτσια ας μην ξεχναμε τα χρηματοπιστωτικα παιχνιδια που παιζονται σε παγκοσμιο επιπεδο ουτε τις τεραστιες ευθυνες των κυβερνωντων που δεν ελεγαν την αληθεια και συμμετειχαν (και προσφατα πχ ο Βενιζελος τα πηρε χοντρα απο την ιστορια της Proton) σε ενα οργιο διαφθορας...

Τεσπα μη με φορτιζετε τωρα!!

ΜΙ θα συμφωνησω σε οτι γραφεις για τα καγιεν...

Κατα τα αλλα καλα..βρεχει ΠΑΡΑ πολυ εδω περα...Θα βγω το βραδυ...

Εγραψα κ νεο κειμενο στο μπλογκ, οποιος εχει ορεξη ας το διαβασει

http://franmeg.blogspot.com/2011/10/blog-post_26.html

Αχ αυτα...παω να φτιαξω καφε!!

Δημοσίευση

Καλε ειναι του αγιου δημητριου σημερα?? εδω στην ξενιτια το εχω χασει!! Μητσακι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Νατασα να χαιρεσαι τον αντρα σου!!

Ποιος αλλος γιορταζει κ δεν ευχηθηκα??????

Δημοσίευση
...Θα βγω το βραδυ...!!

Με τον Άγγλο? 8-}8-}8-}8-}

βλέπεις από όλα τα σημαντικά που έγραψες, μου έμεινε αυτό!!!! :lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll:

πλάκα κάνω, θα διαβάσω μετά το μπλογκ, που θα είναι τα παιδιά έξω....

Δημοσίευση

έλα ρε πε μου, πε μου :lol::lol::lol::lol::lol:

η απόλυτη ευτυχία δε λες τίποτα........ενώ εδώ, ο ήλιος λάμπει :D:D , τα παιδιά είναι έξω, μόλις διάβασα το άρθρο σου, σκέφτηκα ότι μάλλον έτσι θα καταλήξει ο Έλλ., σαν τον Φράνσις και απογοητεύτηκα ........

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

Μιτσάκι Χρόνια Πολλά και ότι επιθυμείς

Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου

Νατάσα να χαίρεσαι τον άντρα σου

Βίκυ χάρηκα πολύ για τα αποτελέσματα, και τα επόμενα θα είναι καλά.

Για κυστική ίνωση ούτε εγώ είχα κάνει εξετάσεις, και απορώ γιατί δεν την βάζουν την εξέταση

οι γυναικολόγοι στον προγγενητικό έλεγχο :evil::evil::evil::evil:

Σήμερα αργία και επιτέλους λίγο χαλάρωση, πήγαμε για κεφεδάκι το πρωϊ με τη Γιώτα, Βένι, Μάρθα και Λένα :D:D

Δημοσίευση

καλησπερα .

χθες ηθελα να σας γραψω ...σας εγραψα και δεν μπορουσα να ποσταρω :twisted: τα κρατισα για να σας τα βαλω :D δειτε ..

καλησπερα !!!

πηγαμε βολτα σημερα με τον Μ στα Τρικαλα μονοι μας !!!πηγαμε στο βιβλιοπολειο και επιλεξαμε μαζι παραμυθια ,εγω του επελεξα 3 και αυτος 1 :lol::lol::lol::lol:

του πηρα ακομα ενα του Τριβιζα του "ποιος εκανε πιπι μεσα στον Μισισιπι" ενα για τον θυμο και ενα για την ζηλεια .Αυτος πηρε ενα με ενα πιανο και τραγουδακια ...και απο εκεινη την στιγμη τραγουδαω οτι παιζει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σας διαβασα πεταχτα .

Σισσακι μου τι μαναρακι ειναι αυτο που σου εδωσε τα λεφτα της !!!

βικακι υπομονη 1-2 μερες ακομα .

παναγιωτα τα κακαροσε το τηλ σου ? :lol::lol::lol::lol:

σημερα το πρωι επαθα μεγαλο πατα τρακ ,αφου μιλησα με την Παναγιωτα στο τηλ...μιση ωρα μου στελνει μν η φιλη μου που μενει διπλα μου στην Αθηνα ,την παιρνω τηλ να τα πουμε και εκεινη την στιγμη της ελεγε ο διαχειριστης οτι ειδε κατω στο υπογειο οτι μας ανοιξαν ολες τις αποθηκες !!!Σοκ εγω γιατι ο Κ ειχε παει εκει τους σκλυρους δισκους ,το διαβατηριο και τα βιβλιαρια της τραπεζας !!! :o:o κατεβηκε κατω και ο διαχειριστης και ο αντρας της φιλης μου και να μην τα βρισκει ...πηραμε τηλ για ακυρωση των βιβλιαριων και ετρεξα να δω αν ηταν μεσα τα λεφτα ....πριν 15 λεπτα πηγε αφου τελιωσε απο την δουλεια ο νονος του Μ και τα βρηκε εκει ...ουφ ουφ ουφφφφφφ !!!

κατε να ποσταρω μην τα χασω και παω να σας διαβασω

α ναι χρονια πολλα σου Δημητρα και Γωγω χρονια πολλα στην μελοντικη ...Δημητουλα :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αμάν βρε αφρό τι πάθατε!!!!!

Και εσείς εκεί τα κρατάτε; Και αν πλημμυρίσει το υπόγειο;

Εμείς είμαστε στην παιδική χαρά τώρα και σε λίγο πάμε πίσω για να πάμε στην εβδομαδιαία μας διασκέδαση!!!!

Νατασουλα ωραία περάσατε στον καφέ;

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορτσούδια μου?

χρονια πολλά στο Μητσάκι!

Στην Γωγώ δεν λέω χρονια πολλά γιατι μου φαινεται οτι θα το γλιτώσει το όνομα!

Εχω πολλές δουλειές σημερα και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιι

Δημοσίευση

ναι ρε συ αργυρο τι χαζομαρα ...φοβηθηκε ο Κ μην ανοιξουν το σπιτι και τα πηγε στο υπογειο ...αλλα εκει η κλειδαρια ειναι της πλακας ενω στο σπιτι βαλαμε καλη παραβιαστη ...τα ειχε βαλει ψηλα καλε δεν θα παθεναν τιποτα απο πλημμυρα .Αλλα κοιτα πυ φτασανε κανουν πλατσικοοπου μπορουν ακομα και σε αποθηκες ! που εκει βαζεις καυσοξιλα και αποθηκευεις οτι δεν χρειαζεσε ....τι θα επερναν τα ρουχα του μπεμπη η τους ανεμιστηρες η τα παπουτσια μου ?

σας διαβασα αλλα δεν μπορω να σχολιασω με περιμενει η μαμα μου μετον πανουλι στα χερια...με θελει το μικρουλι μου .

α! κοριτσια οσες μποριτε ψαξτε να βαλετε αν μποριτε ηλεκτροκαυστιρες ,ειναι καλη η τιμη τους σε σχεση με οσα θα δωσουμε για πετρελεο .

ερη μου ΓΕΙΑ!!! σε πετυχα λιγακι ,φιλακια

Δημοσίευση

Πάλι στο iphone είσαι? Προσεξέ το αυτό γιατι εγώ σε κάποια φάση αποκάλεσα την Φρανίτα Φρανκφούρτη! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αφροδιτάκι, περνάς καλά? ευτυχώς μωρε που δεν σας πήραν τίποτα.. μπορει και να το σκέφτηκαν κουτοπόνηρα σου λέει επειδή κλέβουμε συνέχεια σπίτια ας κλέψουμε τα υπόγεια! :roll:

Δημοσίευση

Καλησπερα!!! Τι κανετε?

Σημερα πηγα ακομα μια φορα την Ε. δοκιμαστικη μερα στο παιδικο αλλα με στεναχωρησε..Δεν ηθελε με τιποτα να φυγω χωρις αυτην. Το τι κλαμα εριξε αλλο πραμα..στραβωσε μαλλον απο την προηγουμενη φορα που δεν την αφησαν να βγει εξω και το ειδε αλλιως..αλλη εξηγηση δεν βρισκω :roll: Τελικα την πηρε η δασκαλα της αγκαλια και πηγανε να με αποχαιρετισουνε απο το παραθυρο. Οταν πηγα να την παρω επαιζε εξω και μου ειπανε οτι που και που εκλαιγε αλλα οχι πολυ. Μολις με ειδε εβαλα τα κλαματα και μου ειπε: μαμα εγω δεν συνηλθα :cry: Σπαραζει η καρδια μου γμτ γιατι θα τραβηξει μεγαλο ζορι απο 1 του μηνος...

Μιτσακι χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα!! Να χαιρεσαι το ονοματακι σου!! Και του χρονου με υγεια!

Νατασα να χαιρεσαι το καμαρι σου!!

Γωγουλα και εσυ τον πεθερο! :D

Βικακυ πολυ χαρηκα με τα πρωτα αποτελεσματα!! Και τα αλλα ετσι καλα θα βγουνε θα δεις!!

Φτου ξυπνησαν τα μικρα! Τα λεμε αργοτερα. φιλια!

Δημοσίευση

Έρη η Αργυρούλα γράφει συνέχει το Μητσάκι Μουστακι! :P:lol:

Βίκυ δύο είναι τα φορεματάκια. Το ένα λίγο πιο καλό, αυτό με τα 50 € που μου άρεσε και πολύ είναι καρώ και φοριέται με ζιβαγκάκι από μεσα!

Το άλλο με τα 42,5 € πιο καθημερινό σούπερ και αυτό, αλλά τι να το κάνεις... :roll:

Φραν συμφωνώ μαζί σου, όμως όσο επικινδυνη είναι η φρενίτιδα, άλλο τοσο είναι και η απαξίωση.

Άφρο πάλι καλά που δεν είχατε απώλειες! ;)

Νατασσούλα τέλεια! Περασατε σούπερ φαντάζομαι. :x

Αναστασί βρήκα ευκαιρία να σε πάρω τηλέφωνο το απογευμα, αλλά δεν το σήκωσες και έτσι έχασες την ευκαιρία να ακούσεις τη θεσπέσια φωνούλα μου! :P

Αχ πάω! Ξύπνησε η μικρή.

Δημοσίευση

ειμαι κοματια..δουλειε δουλειε δουλειεσ

εκανα κ κολοκυθοπιτα σπιτικη...πφφφφφφφ

μιτσακι χρονια πολλα κοπελα μου...να χαιρεσαι τη οικογενειασου :D:D:D

συμπεθερα να χαιρεσαι το συμπεθερο :D

γωγω να χαιρεσαι.....το φανταστικο πεθερο σου

σημερα δε το πηγα παιδικο το μικρο..ειμαστα οικογενειακα..κ αυριο,..απο βδομαδα θα το στειλω

αφρο :o:o:o:o:o:o:o

λενα τι εγινε με τη αγγελικη????????ολα καλα????????

α νατασα κ για εδω θερμη ακουσα κλεψαν ενα σπιτι :?:?:?:? παναγια μου

Δημοσίευση

καλησπερα!

χρονια πολλα δημητρουλα!να χαιρεσαι την οικογενεια σου κ να εισαι παντα ετσι ηρεμη κ ευτυχισμενη!μονο χαρές να βλεπεις!

κοριτσια εμαι καπως κ δεν εχω πολλη διαθεση να γραφω οπως παλια..

λιγο οι συνθηκες στη δουλεια,λιγο ο γιωργος με την παλιοωτιτιδα παλι..δε θελει κ πολυ..

μαρθα πώς θα τον εστελνες καλε παιδικο σημερα;αφου ειναι κλειστα! :shock::shock:

ο γιωργος δεν πηγε καθολου αυτη την εβδομαδα..θα τον κρατησω κ αυριο σπιτι καλου κακου..δεν κανει πυρετο,αλλα το συναχι δεν εχει υποχωρησει κ τον εχω ολο με φυσιολογικο ορο..τον εχω ξεκανει..

εγω κ σημερα δουλευα κανονικα,αφου στο σταυρο δεν ειναι πολιουχος ο αγιος δημητριος,κ αυριο,αφου αναπληρωνουμε τις καταληψεις των μαθητων..

δεν εχω διαθεση να σχολιασω τιποτα..συγχωρεστε με..

καλο βραδυ σε ολες!

Δημοσίευση

κοριτσια μου τι κανετε?????

λοιπον σημερα πηγαμε γιατρο!!!!

το παλικαρι μου εχει παρει θεση!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

δε μπορειτε να φανταστειτε τι αγχος μου εφυγε! κ μου ειπε οτι αν παραμεινει ετσι μεχρι κ την ωρα της γεννας θα τον φτυσω σαν κουκουτσι!! :mrgreen: πηγε κ 2200 ο μπουλης μου!!!

σημερα το πρωι πηγαμε για καφε με τα κοριτσιααααααα πω πω κ κουραστηκα παρα πολυ...

θουυυυ εισαι θεα κοριτσι μου!!!!!! τα προσκλητηρια ιεναι τελειαααααααα

Δημοσίευση

lena αγχωθηκες?αποκλειεται :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλε αφρατος θα μας βγει :lol::lol::lol: ο λεβεντης μου..που ηθλες κ κοριτσι :lol::lol:

ιουλια εδω ο πολιουχος ειναι ο αγιος νικολαος..οποτε τα σχολεια λειτουργουσαν κανονικα ;)

ελα μη πεφτειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς 8-)8-)8-) δε σε ξερω ετσι...οσοσ για τη μυξα..ποτε δε θα φυγει΄΄καλη ανοιξη τωρα..εμεις ετσι ειμαστε ολο το χειμωνα

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από μένα!!!!

Είμαι στη δουλειά και μπήκα στα γρήγορα...

Χρόνια πολλά στο Μητσάκι μας!!!Να σε χαίρεται η πανέμορφη οικογένεια σου κοριτσάκι μου!!!

Υγεία πάνω απ'όλα!!!

Νατασάκι να χαίρεσαι τον αντρούλι σου!!!Πάντα αγαπημένοι να είστε!!!

Γωγώ να χαίρεσαι τον πεθερό σου ρε,πάντα αγαπημένοι και εσείς :lol::lol::lol:

Πήγα να γράψω και χθες αλλά είμουν τόοοοοσο κομμάτια......

Ήθελα να πω στη Σίσσυ ότι ο Καβάφης δεν πήρε νομπελ και έγραψα δεν πήρε όσκαρ :lol::lol::lol: ότι να ναι....είχα πιει και το κρασάκι μου βεβαίως.....είδα δεν αντέχω και κοιμήθηκα...

Θα συμφωνήσω με τη Γωγώ πάντως,κάπου στη μέση είμαι και εγώ,συμφωνώ και με τις δύο απόψεις...Δεν έχω χρονο να επεκταθώ τώρα...

Νατασούλα καλά να περάσετε στο Μπάνσκο!!!Ζηλέυωωωωωωωω

Αναστασία εμένα πάντως από όταν έκοψε τον βραδυνό θηλασμό κοιμάται σερί η δικιά μου :D:D

Η Άννυ είναι ειδική περίπτωση μάλλον :?:? Την άλλαξες δωμάτιο τελικά;Δεν θυμάμαι :oops::oops:

Διώξτε με σχολάω σε μισή ώρα και δεν έκανα τπτ....

Φιλιά!!

Δημοσίευση
Πάλι στο iphone είσαι? Προσεξέ το αυτό γιατι εγώ σε κάποια φάση αποκάλεσα την Φρανίτα Φρανκφούρτη! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φρανκφούρτη? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τώρα το είδα ότι έγραψε "συν πεθερά" και όχι "συμπεθέρα"!!! :lol::lol::lol:

Καλημέρα σας :x

ο Λ. ξύπνησε η Ρ. ακόμη κοιμάται :o:o:o είναι 9.05 εδώ!! :?

Σισσιώ 50ε για ένα παιδικό φόρεμα? :o:o:o:o:o και άντε να ήταν 6 χρονών πάει στο καλό, αλλά 3? εγώ, προσωπικά, δεν δίνω....!!!!

Λενάκι, νομίζω, ότι φταίει το ότι πήγε μια-δυο μέρες και σταμάτησε, ξαναπήγε και σταμάτησε......ίσως να μην ήταν και πολύ καλό αυτό :? γιατί πάνω που έλεγε ότι θα πηγαίνω εκεί, την επομένη δεν πήγε, μετά συνήθισε στο σπίτι μαζί σου, μετά ξαναπήγε κ.ο.κ, τώρα από 1 Νοε που θα πηγαίνει κάθε μέρα, πιστεύω, θα είναι καλύτερα, θα δεις.....!!!! :);)

χθες μου είπε κάτι η αδελφή μου και έμεινα εστι :o:o:o:o:o

ο γιος της και ανηψιός μου πέρυσι πήγαινε προνήπιο και ερχόταν σπίτι με μελανιές, της είπε ότι τον χτυπούσαν τα άλλα παιδιά (ήταν μόνο 2 προνήξπια και τα άλλα νήπια) και τα παιδιά τα έπαιρναν και τα 2 και τα έβαζαν σε κύκλο και τα χτυπούσαν!!!! :o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

και πάει η αδελφή μου να μιλήσει στην δασκάλα και εκείνη είπε ότι δεν είδε τίποτα :evil::evil::evil::evil::evil: πιστεύω ότι δεν θα είδε γιατί απλά δεν θα παρακολουθούσε τα παιδιά :evil::evil::evil::evil: μα τότε πώς ερχόταν με μελανιές? :?:

και ο ανηψιός μου δεν λέει ψέματα δλδ η αδελφή μου τον εμπιστεύεται πολύ..........και μια άλλη μάνα, της είπε για το παιδί της, ότι συνέβη το ίδιο πράμα!!! :shock::shock::shock::shock:

φέτος είναι καλύτερα γιατί είναι νήπιο...............αλλά τέτοιο πράμα? μου θύμισε κατάσταση φυλακής!!!! :evil::evil::evil::evil:

Θούλη τι ωραία φωτό :D:x:x αγαπημένα αδελφάκια :x

Ιουλία και σε έσες είναι ψυχολογικά πεσμένες τα :-*:-*:-*:-*:-*:-* και την :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Βίκυ περιμένουμε τα αποτελέσματα σήμερα :!::!:

μέχρι να γρ΄ψω το μήνυμα ξύπνησε το μπουμπούκι :roll::roll::roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...