Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

α Παναγιώτα ήθελε και εγώ να το αναφέρω αυτό με τις φωτό, μου φάνηκε κάπως.....και στην αρχή δεν έβαλα......δεν κατάλαβα ποιό το όφελος? που αποσκοπεί?

πάω να βγάλω και αυτήν με τα παιδιά που έβαλα, ήθελα να βάλω και μία άλλη που ταϊζει ο Λ. την Ρ. γιαουρτάκι, αλλά......μου την δίνει έτσι όπως έχει γίνει!!! :evil::evil::evil::evil:

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Σισσιω μημασας ρεεεεε...καταρχας μεγεια...

καταδετερον...αν δεν τοβρισκεις...δειξτο μας...θα το βρουμε εμεις εδω και θα στο στειλουμε

Επισης σηγα μη δεν εδινα ουτε εγω τοσα λευτα

Για ενα μπουφαν ναι...για ρουχο οχι

Αργη λατρευω τοχιονι..αλλα ετσι οπως τοθες εσυ...ειναι ιδανικο!!!!!!

Δημοσίευση

Σισσιω μημασας ρεεεεε...καταρχας μεγεια...

καταδετερον...αν δεν τοβρισκεις...δειξτο μας...θα το βρουμε εμεις εδω και θα στο στειλουμε

Επισης σηγα μη δεν εδινα ουτε εγω τοσα λευτα

Για ενα μπουφαν ναι...για ρουχο οχι

Αργη λατρευω τοχιονι..αλλα ετσι οπως τοθες εσυ...ειναι ιδανικο!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρααα...Τι κάνετε;;;;

Μιτσάκι μου γλυκό χρόνια σου πολλά!!!!Να εισαι πάντα γερή, ευτυχισμένη, να σε χαίρονται τα παιδάκια σου και ο αντρούλης σου!!!

Νατάσαααα να χαίρεσαι το στεφάνι σου... :x:x:x:x

Αναστασάκο μόνο εσύ θυμήθηκες να μου ευχηθείς για τον λατρεμένο μου.... :lol::lol::lol::lol:

Αργυρούλα ευτυχώς που είναι μακριά και έτσι δεν μπορώ να του δώσω τη χαρά της παρουσίας μου... :D:D:D Τον πήρα όμως τηλ και του ευχηθηκα...

Α, δε σας είπα...Μια μέρα ξαναέπρηζα τον Γ. για το όνομα της μικρής...Του είπα ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ το όνομα του πατέρα του..Δε νιώθω ότι πρέπει να τον τιμήσω και να τον ευχαριστήσω δίνοντας στο παιδί μου το όνομά του σε αντίθεση με τη μανα του...Αυτός επέμενε να δώσουμε κι τα δυο ονόματα, του είπα όχι, έτσι θα μπερδεύεται το παιδί.... :roll::roll::roll: Και στο τέλος μου είπε "δωσε ό,τι όνομα θελεις στη μικρή, αλλά μη με πρεσαρεις..Απλώς να ξέρεις ότι θα είμαι πικραμένος...Αλλά δε θα στο χτυπήσω ποτέ..." :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Και του είπα "Όχι, δώσε εσύ ό,τι όνομα θες αφού ούτως ή άλλως σειρά σου είναι να δώσεις όνομα από τους δικούς σου, απλώς να ξέρεις ότι κι εγώ θα είμαι πικραμένη και θα το κουβαλάω πάντα μέσα μου.." :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Ε, βαρέθηκα....

Δεν θέλω το όνομα του πθερού μου, πρώτον γιατί δε θέλω να του δώσω τη χαρά, δεύτερον γιατί δε θέλω να τον τιμήσω και τρίτον γιατί δε μου αρέσει το όνομα.... :evil::evil::evil::evil: Κουράστηκα...Ας κάνει ό,τι νομίζει...Αλλά μια ζωή θα του το χτυπάω.... :oops::oops::oops:

Βικάκιιι χάρηκα πάαααρα πολύ για τα πρώτα αποτελέσματα.... :D:D:D Αλήθεια..Να σε ρωτήσω κάτι ρε μαναράκι;;;;Κυστική ίνωση πως είναι δυνατόν να έχει;;;; :roll::roll::roll: Ο πρώτος μου ξάδερφος έχει κυστική ίνωση και έχει επειδή και οι δυο του γονείς ήταν φορείς... :roll::roll: Αυτό πάει όπως η μεσογειακή αναιμία.... :roll::roll::roll::roll: Εγώ πριν παντρευτώ με τον Γ. πήγα στο κέντρο γενετικής του Πάγκαλου και είχα κάνει εξέταση για να δω αν είμαι φορέας.... :roll::roll::roll: Η εξέταση δίχνει το 98% των μεταλλάξεων και ευτυχώς δεν ήμουν... :roll::roll::roll: Θέλω να πω ότι για να έχει τέτοιο πρόβλημα το παιδί πρέπει να είστε και οι 2 φορείς..Και αν ήσασταν και οι 2 φορείς, λογικά θα είχε και η Μ-Ι πρόβλημα.... :roll::roll::roll: Επομένως λογικά δε νομίζω ότι τίθεται τέτοιο θέμα.... :roll::roll::roll:

ΌΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.... :x:x:x:x:x:x:x:x

Για τα υπόλοιπα που λέτε δε θα σχολιάσω...Είμαι κάπου στη μέση..Συμφωνώ και με τις δυο πλευρές... :roll::roll::roll: Αλλά γενικά είμαστε πολύ υποτιμημένοι σαν λαός.... :(:( Παρά την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας..Και αυτό λόγω των πολιτικών επιλογών των δικών μας...

Καρότο και μαστιγιο...Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα με την ψηλή...Όσο μας πηδάνε, τόσο μας αρέσει...Τα λουζόμαστε...Ειδικά οι ΠΑΣΟΚΟΙ είναι αμετανόητοι..Και πόσοοοοοο το ευχριστιέμαι τώρα....ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕ... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Καλά είναι Αργυρώ σήμερα πήγε σχολείο συνεχίζουμε αντιβίωση μέχρι Κυριακή. Ο πυρετός σταμάτησε Κυριακή βράδυ. μπάινω διαβάζω αλλά είχα δουλειές αυτές τις μέρες και δεν προλαβαίνω..εχω να δώσω εργασία, και είμαι στη δουλειά και έχω και δουλειά

σου απάντησα στο τσατ αλλά μαλλον δεν έλαβες τίποτα :?

Δημοσίευση

Γωγω εαν και οι δυο γονεις ειναι φορεις,το παιδιεχει 25% πιθανωτηνα να νοσισει.

Επισης...θα σου πω ενα παραγειγμα να το πεις του Τζορτζ!!!!

Πηρε τηλ ο θειςο μου τον μπαμπα μου και μιλουσαν και του λεει..τυχερε...θα παρεις ο εγγονος το ονομα σου....

ε του λεει ο δικος μου..και εσενα η εγγονη θα παρει το δικο σου

τι λες ρε του λεει ο θειος..Γεωργιτσα με λενε εμενα;;;;; ;);););)

Οποτε...πραξε αναλογα...χαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρια παλη καλα...αλλα πολλες μερες ρεσυ..μηπως ειχε και δευτερευουσα λοιμωξη;;;;

Δημοσίευση

Γεννικα πως ηταν;;;

γιατι η μιση ταξη του φοφο ειναι π-αλη κρεβατωμενη με ιωση που κανει πηρετο,διαροια, ανορεξια αδυναμια και ωτιτιδες η λοιμωξεις του ανβωτερου αναπνευστηκου...

εμας γιαβ την ωρα μονο βηχει..ελπιζω να τη σκαπουλαρει γιατιδεν θα αντεξωκαι αλλονσοβαρα αρρωστο

Δημοσίευση

Χρύσα νομίζω ότι έχει 75% πιθανότητες να νοσήσει και 25% να είναι απλός φορέας... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Όσο για τον θείο... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαράκι περαστικά ρε στο κοριτσάκι σου... :x:x:x:x Τι λέει η Λάρισα με τα καγιέν;;;;; :lol::lol::lol::lol: Μωρή μη μου πεις ότι έχετε κι εσείς καγιέν, θα σε αποκηρύξω.... :twisted::twisted::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

γωγώ πιστεύω αυτές ειναι βλακείες

ναι υπάρχει πολύς κόσμος που κρατάει ένα καλό αυτοκίνητο στο παρκινγκ του και το βγάζει κάθε κυριακή βάζει 5 ευρώ βενζίνη και περνάει μπροστά από καφέ και πλατείες για να ψαρέψει γκόμενα... :lol:

αλλά δεν πιστεύω αυτό που λένε για τη Λάρισα

Εξαιρέσεις παντού υπάρχουν αλλά κατα τη γνώμη μου δεν ισχύει το "υπάρχει πολύ χρήμα στον κάμπο"

Απ'την άλλη εμείς ίσως κάνουμε παρέα με φτωχούς και δεν τα βλέπουμε αυτά τι να πω... :roll::roll::roll:

Εμείς έχουμε 2 αλφα ρομέο.

έχω άσκηση με νεκρό σημείο σε ποιά να τη στείλω?? :geek:

Δημοσίευση

Γωγουλινι δες εδω το διαγραμμα

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF% ... essive.svg

Καλε εννωειτε οτι εχουν καγιεν...τετοια κουκλαρα με τι νομιζειςοτι κυκλοφορει :lol::lol::lol::lol::lol:

Επισης..στη Χαλκιδυκη υπαρχουν πολλα λεφτα...και ας κλαιγονται

Δημοσίευση

ναι ρε συ δεν έγινε και τιποτα αν δεν απάντησες σιγά ;) .... αν έχεις εργασία, άσε δεν προλαβαίνεις τίποτα...... ξέρω αν και το δικό μου ήταν πτυχιακό......με παιδιά, δουλειά είναι λίγο δύσκολο......

περαστικά και καλή επιτυχία στην εργασία σου :)

εγώ πάλι νομίζω ότι με τα ονόματα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, θα το κουβαλάει σε όλη του την ζωή....π.χ. εμένα τώρα το Λ. δεν μου αρέσει και εδώ υπάρχουν τόοοοοσοι πολλοί με αυτό το όνομα :? ενώ στην Ελλάδα όχι τόσοι......γενικώς πρέπει να είναι ένα όνομα που να είναι και λίγο ωραίο ή να μην δημιουργεί πρόβλημα στο παιδί αργότερα.......και αυτή η παράδοση να δίνουμε τα ονόματα των πεθερών-γονιών...... για αυτό και οι περισσότεροι Έλληνες έχουν τα ίδια ονόματα......μου αρέσουν και τα αρχαία ονόματα :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

πάλι σχετικά με το κείμενο και τις καγιέν το αμφισβητώ όπως καταλάβατε ;)

πετάει κάποιος από το γραφείο του πρωθυπουργού μια ατάκα για να προκαλέσει όλους μας χωρίς ουσιαστικά να δίνει στοιχεία ή αριθούς να βγάλουμε κι εμείς το συμπέρασμα μας βρε αδερφέ...

Απλώς για να βάλει τον κόσμο πάααααλι στη λογική του "μαζί τα φάγαμε"

ε όχι κύριε τάδε μαζί δεν τα φάγαμε :twisted: και αν υπάρχει κόσμος που δηλώνει ψίχουλα στη φορολογική του δήλωση και μετά αγοράζει υπερπολυτελή αυτοκίνητα είναι δουλειά είναι δουλειά του κράτους να τους εντοπίσει και να τους τιμωρήσει όπως πρέπει..αλλά φυσικά και δεν το κάνει γιατί τα έχουν βρει μεταξύ τους.

Πετάνε και μια είδηση - πρόκληση στο λαό και νομίζουμε ότι καλά παθαίνουμε αυτά που παθαίνουμε

Δημοσίευση

σιγά ούτε πιστεύω ότι η Λάρισα έχει τις περισσότερες στον κόσμο, μεγάλη υπερβολή.....έχει πάει στο Ντουμπάι να δει πόσες έχει?

η πιο φθηνή κάνει 58.000 !!!! .....θα συμφωνήσω με την Μαρία.....άκου στον κόσμο :lol::lol::lol::lol:

τώρα για την πόλη με ποιά την συγκρίνεις? με την Αθήνα?! υπάρχουν κάποιοι αγρότες που τα έχουν, αλλά οι περισσότεροι είναι φτωχοί.......αλλά πιστεύω ότι όλοι οι Λαρισαίοι έχουν κάποιο ακίνητο!!! :?

Δημοσίευση

στην πόλη αρκετοί

αλλά μην ξεχναμε ότι οι περισσότεροι Λαρισαίοι είμαστε από κάποιο χωριό και βρεθήκαμε στη Λάρισα

οπότε ναι στα χωριά μας όλοι έχουμε από ένα ακίνητο (εννοώντας το σπίτι στο χωριό)

οι υπόλοιποι που δεν είμαστε αγρότες και δουλεύουμε εδώ και εκεί

δουλεύουμε για 600-700 ευρώ. Εδώ δεν υπάρχουν μεγάλες εταιρίες και μπόνους κλπ κλπ και γενικώς ευκαιρίες, δουλειές και μισθοί που ίσως υπάρχουν Αθήνα-Θεσ/κη.

Οι καγιέν μάλλον θα ανήκουν σε μεγαλοχωραφάδες της περιοχής που τα είχαν κάνει πλακάκια τότε με την εκάστοτε κυβέρνηση πήραν τις επιδοτήσεις και τις χρησιμοποίησαν σε αυτοκίνητα, γυναίκες και μπουζούκια. Οι περισσότεροι όμως εδώ όχι δεν είναι έτσι ;);)

Δημοσίευση

Μαρακι ακριβως

Οι καγιέν μάλλον θα ανήκουν σε μεγαλοχωραφάδες της περιοχής που τα είχαν κάνει πλακάκια τότε με την εκάστοτε κυβέρνηση πήραν τις επιδοτήσεις και τις χρησιμοποίησαν σε αυτοκίνητα, γυναίκες και μπουζούκια. Οι περισσότεροι όμως εδώ όχι δεν είναι έτσι ;) ;)

Εδω με πιανεις!!! ;););)

Οπως επισης και πριν που ειπες οτι ειναι δουλεια της να τους πιανει

Δημοσίευση
Καλέ πότε πήρε νόμπελ ο Καβάφης?

Εγώ μωρε δεν λέω οτι καλά να πάθουμε και τα λοιπά, απλά το να καυχιομαστε κάτω απο άλλες πλάτες (γιατι άλλες είναι) το θεωρώ λάθος και απόδειξη ότι δεν προκειται να φτιάξουν τα πράγματα..

Τελος πάντων οκ, είπαμε ο καθένας σκέφτεται και αποφασίζει με τον τρόπο του.

Εμ δεν πήρε! Αν τον έλεγαν Ελύτη θα έπαιρνε! :oops::geek:

Τι να κάνω τους μπερδεύω αυτούς τους δύο, απο μαθήτρια ακόμα...

Συμφωνώ. Ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά. Δεν πιστεύω όμως οτι οι μεγάλοι αυτοί έλληνες αρνήθηκαν ποτέ την ταυτότητα τους... :roll::roll::?

Καλημερα! Κατι κάνω στη δουλειά σημαντικό. Θα επανελθω σε λίγο να σας τα ζαλίσω. :x:x:x

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...