Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βικυ :ymparty::ymparty::ymparty:

τελεια!!!

Αντε με την ευχη για να βγον τελεια και τα υπολοιπα αποτελεσματα!!!

Λενακι ναι..κι'ολας...αχ!!!

ΚαΠΟΙΟς ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ τι θα κανω με τις αντλησεις...

λοιπον...θα αντλω ΚΑΙθα θηλαζω...θα φευγω...και 3 που θαγυριζω θα ξαναντλω και θα ξαναθηλαζω...

μετα θα πηγαινω να παιρνω τον φοφο..

κοινως...ατα τα 5 εως 9 κιλα που θελω να χασω...αμαδενπλακοθω στις μπουγατσες...θα τα χασω μεχρι τη βαφτηση

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αχ φοβαμαι να χαρω!

τιποτα δεν ειναι ξεκαθαρο ακομα!

αναμονη!

απο εβδομαδα λεω να γυρισω για δουλεια ..μπας και ξεχνιεμαι λιγο...αν και εκει τα παντα αλλαζουν...δεν ξερω αν το θελω και αυτο!

δεν ξερω τι θελω ....η μαλλον ξερω...

να ειναι υγιες το μωρο...μονο αυτο σκεφτομαι!

σας διαβαζω ...αλλα εχω ενα μυαλο κουρκουτο...συγχωρεστε με!

Δημοσίευση

αχ Βικακη πωσ σε καταλαβαινω.

Το εχω περασει και στος δυο εγκυμοσυνες.

Ισως με την δουλεια ξεχαστεις!

Χρυσα φιλακια!

αργυρω μου στις 6 Σεπτεμβριου γιναμε ενος!Φιλακια σε ολες!

Ξυπνησανε!

Δημοσίευση

Βικάκι ηρέμησε! ;)

όλα βαίνουν καλώς! όλα δείχνουν οτι θα πάνε καλά! Μη σκέφτεσαι το χειρότερο και το γρουσουζεύεις! :roll: Υπομονή λίγες μέρες ακόμα και μετά θα πανηγυρίσουμε! :x:x:x

Αναστασί η εγγονή σου θα είναι έξυπνη, αλλά σίγορα δε θα έχει πάρει απο σένα!!! :P:P:P:P:P:D

Ενδεικτικά θα αναφέρω τον Παπανικολάου με το ΠΑΠ τεστ, τον Σεφέρη, τον Καβάφη. Είναι αυτοι που μου έρχονται στο μυαλο αυτή τη στιγμή. Σίγουρα αν σκεφτώ θα βρω κι άλλους!

Ε ας κάνουν και τίποτα οι άλλοι λαοί, πάνω σε θεμελιώδεις κανόνες που οι έλληνες τους έδωσαν :P:P:P , όλα οι έλληνες θα τα κάνουμε πια;;; ;):P

Δημοσίευση

Βικάκι θα δεις όλα θα πάνε καλα!!! Πολυ χάρηκα με τα αποτελέσματα!

Αργυρούλα μου περαστικά σου! Πονάς ακομη? Μηπως έκανες καμια απότομη κίνηση?

Τονάκι μου παράφωνο λατρεύω τις συμβουλές σου!

Έκανα κάτι cupcakes με μερέντα και τα έχω τινάξει τα πέταλα! :@):@):@):@)3:-O3:-O3:-O3:-O

Ημουν στο αερομπικ κ σκεφτομουν :"Γτ να τα κανει πανω της?της ξεφευγουν?αντιδραει σε κατι?ειναι φαση?Ποσα βρακια αλλαξα σημερα?Παντου τσισακια....Οπς!Κατουριεμαι!!!!Λες να μου φυγουν?Κια της Ιουλιας της φευγουν καμια φορα :lol: !!Και καποιες αλλες μου ειπαν πως ισως τις εχουν ξεφυγει! :roll: -σασε,ροκ στεπ,σασε-δι στεπ-ωωωωωωωωωωωχ κατουριεμαιαιαιαιαι!!!!" :lol:

ααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εισαι Θεα!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σισσάκι σε κάποια πράγματα συμφωνούμε αλλά σίγουρα έχουμε εντελώς διαφορετική άποψη για το τι είναι γνήσια παραδοσιακό και τι όχι. Λατρεύω την παράδοση μας, γνωρίζω καλά την ιστορία μας αλλά μεχρι εκεί. Σε γενικές γραμμές πάντως ποτέ δεν κατάλαβα σε τι ακριβώς χρησιμεύει η εθνικιστική προβιά. Το σίγουρο ειναι ότι φτάσαμε να το παίζουμε βαριά πεπόνια λόγω των μακρινώωων μας προγόνων ενώ κανονικά δεν εχουμε καμια σχέση με αυτούς. Τελικά τα έχουμε σκατώσει big time! 8-)

Ολοι είμαστε άνθρωποι του κόσμου. Για μένα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία περι τούτου. Ο καθένας τα πιστεύω του.. το ξέρω οτι η πλειοψηφία έχει άλλη άποψη. Δεν φτασαμε τυχαία εδώ που φτάσαμε.. :oops: Συμφωνώ περισσότερο με την Αναστασία, σας έχω και παράδειγμα, η προπρογιαγιά μου η Μαντώ Μαυρογένους έδωσε όλη της την περιουσία γι αυτο το κωλοκράτος. Εγώ αν και απόγονος και αίμα της δεν τους δίνω δραχμή.. αν και εδώ που τα λέμε.. το πληρώσαμε το γαμοχαράτσι.. :roll:

Πάντως η πλύση γίνεται παντού και σε όλες τις χώρες.. όταν όμως βγείς παρα έξω καταλαβαίνεις ότι όλοι είναι γαμάτοι τελικά γι αυτο και όλος ο κόσμος πάει απο το καλό στο καλύτερο...!!!! :lol::lol::lol:

Σημερα έχουμε 2 εμβόλια....

Φιλάκια :x

Δημοσίευση

Αργυρούλα είναι Νομπελίστες! Όποιος δεν τους ξέρει... είναι προβλημα του... :roll:

Έρη δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρεπει να τιμάμε τους προγόνους μας που αντιστάθηκαν σε ιταλοαλβανογερμανούς με ηρωισμό, όταν όλη η Ευρώπη έστηνε κωλ@ για να... τον περάσουν οι κατακτητές... :roll: Άλλο να είσαι εθνικιστής και άλλο να είσαι εθνικά υπερήφανος.

Δε συμφωνώ καθόλου ουτε με την Αναστασί ούτε με σένα στο θέμα του νεοέλληνα, γιατί στην τελική νεοέλληνες είμαστε όλοι εμείς. Τί έχουμε κάνει για το έθνος (δηλαδή για εμας το λαο) ο καθένας μας ατομικά; Ο καθένας κοιτάει την πάρτη του.

Αλλοτριωθήκαμε. Μας έφαγε το πολύ φαί, η μπύρα, η κοκα κόλα και το λάιφ στάιλ.

Έγραψα οτι αισθάνομαι χρέος απέναντι στην ιστορία μου, αλλά δεν το σχολιάσατε αυτό. Έγραψα οτι οφείλω ως έλλην να εργαστώ σκληρά για να δικαιώνω την ιστορία μου, δε μου χρωστάει κανείς τίποτα, αλλά ούτε και γω χρωστάω σε κανέναν για να γίνομαι περίγελος.

Μας έφαγαν οι Αμερικανιές απο την μεταπολίτευση και μετα... :roll::roll: Οργανωμένο βέβαια το σχέδιο... και ο πεινασμένος μας (από κοινωνικές ελευθερίες, δικαιώματα, οικονομική ευφορία και άλλα αγαθά που είχε στερηθεί ) λαός έπεσε στη λόμπα.

Τες πα να μη σας τα ζαλίζω. Ξεκαθαρισα την άποψή μου!

Βγήκαμε και πήραμε αθλητικά παπουτσια για την Χ κάτι νάικι λευκά 28 € και δύο καλτσονάκια λεπτά 8 € ακριβα μου φάνηκαν τα καλσόν. :roll: Και μια σημαιούλα για τον παιδικό 2 € Φαρμακείο ο τύπος, αλλα δεν είχα χρόνο να ψάξω αλλού για σημαια. :evil::evil:

Είδα και δύο θεϊκά φορεματα της μαγιοράλ το ένα 42 και το άλλο 49 € έμεινα μ@λακας! :shock: Δυστυχώς δεν τα έχω πια για να τα δίνω, αααααν τα πετύχω στις εκπτώσεις μισοτιμής και ααααν μέχρι τον Φλεβάρη εξακολουθώ να έχω δουλειά και να πληρώνομαι θα της τα πάρω για του χρονου... :roll::(:evil:

Επίσης να σας εξομολογηθω την αμαρτία μου γιατι αν το κάνω θα πάψει να είναι αμαρτία! :P

Απο το πρωί έχω φάει ένα μαφιν με διπλη σοκο απο τα σταρμπακς, μια σοκοφρέτα, ένα λουκάνικο χωριάτικο τηγανητό, μιση φρατζόλα αυγόφετες με τύρι και τώρα τρωω μερέντα με το κουτάλι. :oops:

Δημοσίευση

Μωρε Σισσακι φτανει πια ρεεεεεεεεεε... :lol::lol::lol: θα σκασεις....

Επισης Μαρια Καλας,Μελινα Μερκουρη, Αριστοτελης Ωνασης, Ελ Γκρεκο και ποσοι αλλοι...

+ http://blogthea.gr/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%C ... CF%8C.html

Αργυρω πως ειναι ο γοφός;;;Το σποτ το λογοκρινε η ιδια η Ερτ... :roll::roll::roll: τι να πεις;;;;

Ερη τι μας κολλαζεις καθε φορα μωρε αδερφουλα μου!!!! =p~=p~=p~=p~=p~ α πα πα..βασανο μεγαλο εισαι...

Θου κοιμουνται τα παιδια;;;Εγω μολις εβαλα το μωρο και παω να κοιμησω τον Νικολη και να κοιμηθω και εγω.

Βίκυ μου πολυ χαρηκα με τα νεαααα!!!!! [smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif]

Ποντικακι μου παρε με οποτε θες να τα πουμε κοριτσαρα μου.

Λενα μου σιγκιουλερ ε;;;Εμενα ρε παιδι μου πρωτη φορα φετος εκανε τετοιο πραγμα...μεχρι τωρα δεν ηξερα τι σημαινει βηχας... :roll::roll:

Γωγω περιμενω τα κουτσομπολια αυριο... :mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!!

Σισσιω αι τσα πρρρρρρ μαρη!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Πειτε μου ρε γμτ γιατι δεν τα πιανουν ολα αυτα τα τσογλανια που ντυνονται "κουκουλοφοροι" και δεν τα χωνουν μεσα????? :evil::evil::evil::evil: Αντε 1-2-5-10 δεν ηταν μπροστα η αστυνομια κ αλλες τετοιες παπαριες...Πειτε μου για ποσο ζωα μας περνουν???? :evil::evil::evil: Φυσικα κ μεσα σε αυτους,διπλα κ με το μερος αυτων ειναι η αστυνομια.Μερος του παιχνιδιου ειναι...Ομως πειτε μου ποσο βλαμμενοι ειναι οι νεοελληνες για να καθονται να τα καταπινουν αμασητα??ΤΟΟΟΟΣΑ χρονια ρε κοριτσια...αι σιχτιρ πια!Καλα να παθουν ολοι.Και εγω και ολοι -αναγκαστικα-μαζι!!!Πολυ καλα να παθουμε ρε σεις.Μην ακουσω καμια να γκρινιαζει.Τοοοοοοσα χρονια τρωμε το παλουκι κ γουσταρουμε κ τωρα θυμηθηκαν ολοι να διαμαρτυρηθουν?τωρα που θα τρωμε παλουκι κ θα πρεπει να λεμε κ ευχαριστω???Για το γαμ*μενο ξεροκοματο που θα μας αναγκαζουν να παιρνουμε...Τωρα βγειτε στους δρομους,ΧΑ.τωρα καντε απεργιες,ΧΑΧΑ...οχι ρε κουφαλες.Τωρα απλα απολαυστε το! :twisted::twisted::twisted: Και μετα μας λεει η Σισσυ για 5-10 νομπελιστες-επιστημονες κλπ που ΑΠΛΑ κανανε τη δουλεια τους...και παλι χωρις να τους καιγεται καρφι για το συνολο.Ποιον να θαυμασουμε ωρε?????ΠΟΛΥ καλα να παθουμε.

Καλα κανουν κ οι εχοντες να πατανε σαν γοπα τσιγαρου τους υπολοιπους.αφου τα δικαιωματα μας τα θεωρουμε κερδισμενα,ομως οι περισσοτεροι ξεχνουν σε ποιους οφειλουν αυτα τα δικαιωματα.ΑΛΛΟΙ παλεψαν,αλλοι βγηκαν στους δρομους,αλλες πεταξαν τα σουτιεν τους και εμεις αντι να συνεχισουμε τον "αγωνα" φερομαστε σαν κακομαθημενα παιδια.1 σοκολατα μου εδινες,1 να συνεχισεις να μου δινεις κ να αυξανεις κ καθε χρονο!Βρε ουστ!Κανε το σκατο σου,"σοκολατα" τωρα κ φατο.

Υγ...τι να γραψω για υστερογραφο???Εμ τοσο καιρο τρελλιτσα...ανοιξα τη βαλβιδα! :P

Δημοσίευση
Ενδεικτικά θα αναφέρω τον Παπανικολάου με το ΠΑΠ τεστ, τον Σεφέρη, τον Καβάφη. Είναι αυτοι που μου έρχονται στο μυαλο αυτή τη στιγμή. Σίγουρα αν σκεφτώ θα βρω κι άλλους!

Μωρε Σισσακι φτανει πια ρεεεεεεεεεε... :lol: :lol: :lol: θα σκασεις....

Επισης Μαρια Καλας,Μελινα Μερκουρη, Αριστοτελης Ωνασης, Ελ Γκρεκο και ποσοι αλλοι...

ξεχάσατε τον πιο σημαντικό από όλους: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Γ. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γιατί στην λίστα συγκαταλέγονται μόνο όσοι φτιάχνουν? όχι όσοι χαλάνε? :lol::lol::lol:

Καληνύχτα σας :x

Δημοσίευση

Καλέ πότε πήρε νόμπελ ο Καβάφης?

Εγώ μωρε δεν λέω οτι καλά να πάθουμε και τα λοιπά, απλά το να καυχιομαστε κάτω απο άλλες πλάτες (γιατι άλλες είναι) το θεωρώ λάθος και απόδειξη ότι δεν προκειται να φτιάξουν τα πράγματα..

Τελος πάντων οκ, είπαμε ο καθένας σκέφτεται και αποφασίζει με τον τρόπο του.

Καναμε τα εμβόλια μας.. εκλαψε λίγο ο καυμένος αλλά το ξέχασε γρήγορα.. Μετά πηγαμε σε μια καφετέρια - ζαχαροπλαστείο που είχε εκει δίπλα στον γιατρο και κάτσαμε και φάγαμε τι άλλο μαφινς γαμώ το κερατό μου.. Ε εντάξει λίγο έφαγα.. Αφου το πρωι τσάκισα τα άλλα.. Μετά έπιασε βροχή και ηρθαμε με τα πόδια με τον Κωστα, κάτω απο την ομπρέλα να τον κρατάω αγκαλιά.. κουλάθηκα!!!

Δημοσίευση

Γεια σας μανούλες!

Χάθηκα λίγο......

Η αλήθεια είναι πως μου λείπει η όρεξη για να γράψω.....

Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο απλά μάλλον περνάω τη φάση μου. Είμαι ψιλοκουρασμένη και στην κοσμάρα μου. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σήμερα πήγαμε με τις φίλες ΑΑ στο Κοπερτί. Εμένα μου άρεσε!!!! Εσας ΑΑ;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Αφιερώνεις πάλι έτσι;;;;

Θου θα πάτε παιδότοπο;;; Εγώ δεν μπορώ αύριο γιατί γιορτάζει το καμάρι μου!!!!!!! :D:D:D

Αα η Άννυ δεν υπάρχει!!!! Μιλάμε για πολύ κούνημα και χορό!!!! Και να σου τα ντέφια και τα τσιφτετέλια!!! Πρωταγωνίστρια!

Φιλάκια και περαστικά στα άρρωστα παιδάκια!

Θα επανέλθω δριμύτερη και φορτωμένη όρεξη το υπόσχομαι!!!

ΈΡη,Argi Τα φιλά μου!

Δημοσίευση

Μπονζουρ!!!!

Τι κανετε;;

Νατασα να χαιρεσαι το στεφανι σου.

Συμπεθερα χρονια σου πολλα και υπναρουδικα!!!!!

Μπορω να τοποθετιθω επι του θεματος;;;;;

μερσι!!!!

Παιδιαειμαι περιφανη που ειμαι Ελληνιδα...ειμαι περιφανη γιατι εκει που εζησα τα πρωτα χρονια της ζωη μου οι Ελληνες απολαμβαναν σεβασμο

ΔιαβασατηνΕλληνικη ιστορια και αποαλλη σκοπια...

Εμεις οι Ελληνες πουβγαλαμε ολους αυτους που απαριθμησε η Σισσυ...βγαλαμε και αυτους που εξοστρακησαν τον Αριστοτελη, καταδικασαν τον Σωκρατη, φυλακησαν τον Κολοκοτρωνη

Το κακο με μας ειναι πως δεν κοιταμε ποτε το συμφαιρον μας. Ολοιοιλαοικανουν συμαχιες αναλογα με το τι τους συμφαιρει..εμεις παληοχι, ειδικα απο το1821 και μετααναζητουμε "προστατες"..μεγαλες δυναμεις κηδεμονες...λες και ειμαστε κατι 30 χροναπουαρνουμεστε ναεγκαταλειψουμε τηνπατρικη εστια για να ζησουμε ανεξαρτητα

ΠΟτε δενειμασταν ανεξαρτητοι..απο την Απελευθερωση σπο τον Τουρκικο ζυγο και μετα ειμαστε σκλαβομενοι..με τον εναν και τον αλλον τροπο...

και ειμαστε χειροτερα απο ολους σκλαβομενοι της νοοτροπιας μας, μιας νοοτροπιας που επετρεψε 300 τεμπελιδες να μενουν ατιμωρητοι για οσα κανουν...300 υπαλληλλους μας-γιατι αυτο ειναι...υπαλληλοι και υπηρετες του αλου- να μας κατσουν στο σβερκο και να δουλευουν για την πατρι τους και οχι για μας...

εμεις το επιτρεψαμε..εαν αντιδρουσαμε...δεν θα τα εκαναν

Αλλαποχι...τρογωμαστε μεταξυ μας και εξακολουθουμενα ψυφηζουμερ μετην λογικη της γιαγιας μας καιοχι μετο μυαλο μας

Αχ πολλα ειπα..

Την καλημερα μου

Δημοσίευση

Καλα ρε βαλανε ελεγχο για τις φωτο????

Εδω που μπαινει η καθε μια και λεει για την πεθερα και για τη γειτονισα και για τον αντρα της αν την κερατωσε???? :evil::evil::evil::evil::evil: (εννοω οτι γραφονται τρεις φορες χειροτερα)

Και οχι ελεγχο περιεχομενου,αυτο θα το δεχομουνα, αλλα ελεγχο αν ειναι ανθρωπος αυτος που ανεβαζει τη φωτο.... :shock::shock::shock::shock:

Δημοσίευση

Τες πα.....

θα στειλω πμ στον admin!!!! :!::!::!::!:

Kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D:D

Χρονια Πολλα στα συμπεθερια μου!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Μητσακο Χρονια πολλα κοριτσαρα μου!!!!Να εισαι παντα καλα!!!!!

Νατσασα χρονια πολλα στην καψουρα σου!!!!

Χρυσα ο παραπανω πινακας ειναι πανω σε αυτα που ελεγες.Πατηστε πανω και θα τον δειτε καθαρα.

Αναστασια μου μονη σου απαντησες για τους κουκουλοφορους!!!! ;)

Σαλλονικιες Χρονια Πολλα στον Πολιουχο σας!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερες!!!!!

Ρεβυθια σημερα!Θα κλανουμε ολη μερα!!! :lol::lol::lol:

Δημητρα χρονια σου πολλα κουκλαρα μου!!!!Οοοοτι επιθυμεις!!!

Γωγω να χαιρεσαι τον πεθερο σου! =))=))=))=)) Και ιιισως την κορη σου!!!! :lol::lol::lol:

Νατασουλι μου θα σε παρω τηλ να σου ευχηθω για τον χαρτοπαικτη κ γκομενιαρη κηπουρο σου!!!! :lol::lol::lol::P:P:P

Παναγιωτα μου φυσικα κ απαντησα μονη μου σε αυτη την ερωτηση!Στην ερωτηση "τι σκατα τρωμε τοσα χρονια και κοιμομαστε ορθιοι"???? :?:?:?

Τι κανουν τα αρρωστουλια σας σημερα??

Τι θα κανω με την Αννυ?Δεν αντεχω αλλο να ξυπναω ρε κοριτσια.... :(:(:(:(

Παλι καλα που αρχισε να τρωει! :ymparty:

Δημοσίευση

Αναστασια μου χωρις να θελω να φανω κακιά αλλα αυτοι που αγωνιστηκαν και καιγαν τα σουτιεν τους...εεεεεεεεε αυτοι μετα γιναν τα καραλαμογια που μας οδηγησαν εκει που ειμαστε τωρα.

θελω να πω πολλα αλλα δε γουσταρω στο δημοσιο φορουμ...

γιατι ολοι αυτοι μεγαλωσανε με την ψιλη(μηχανη κουρεματος) και με Παυλο βασιλια...μη :evil::evil::evil::evil: πρωι πρωι...

αντε γιατι θα αρχιζω να βριζω τωρα..... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Μπραβο ρε για το φαι... :D:D:D Πολυ χαρηκα.

Μην σκας με τον υπνο...να δεις που σε λιγο καιρο θα στρωσει...

Δημοσίευση

Παναγιωτα μερσι!!!!!

Αυτο ακριβως θελω να πω..

οτι σαν Εθνος Ελληνικο ειμαστε για κλαμματα

Οσουςπηγαν να κανουν κατι και κυριως ναμας αφυονησουν...ναμην ειμαστε προβατα αλλα να σκεφτομαστε......πουκαταντησανε...

Μονοοταν καταλαβουμε οτιΑγγλοι Γαλλοι Πορτογαλοι και δε συμμαζευετεδε μας αγαπησαν ξαφνικα και θελουν ναμαςβοηθησουν...μας αγαπησαν γιατι εκεινη τη χρονικη στιγμη εξυπηρετουμε τα συμφαιροντα τους....

μονο οταν ξυπνησουμε και αντι να αναζηταμε καποιον ναμας "αγαπαει"...αγαπησουμε με τηνσειρα μας αυτους που θα μας βοηθησουν θακανουμε βηματα μπροσ

Επισης...το ξερατε οτι ηΛαρισαειναι η πολη με τις περισσοτρεες; πορσε καγιεν στον ΚΟΣΜΟ!!!

Μηπεριμενετε να ξεσηκωθουν οι Ελληνες....η συντρηπτικη πλειοψυφεια ειναι βολεμενη

διαβαστε εδω http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63493267

Αγιασου Πανμαγιωτα...πως με πιανεις πως με πιανεις...

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

τα παιδιά μόλις ξύπνησαν 9.00!!! :o:o:o:o:D:D:D

δεν το κάνουν συχνά, η Ρ. πρώτη....τον Λ. δεν τον άκουσα ακόμη :?

ο γοφός μου, τον νοιώθω είναι εκεί, αλλά δεν μου πονάει ώστε να μην μπορώ να κάνω κάτι και νομίζω ότι επεκτάθηκε και στην μέση!!!! :? ....όταν ξαπλώνω ανάσκελα δεν μου πονάει καθόλου!!! :?

Δημοσίευση

Καλημέρα Χρύσα, έκανα χθες ένα ντουζάκι ζεστό και έριχνα με πίεση πάνω στην μέση, αλλά νομίζω είναι τα ίδια :lol::lol::lol::lol::lol:

ίσως αν πάρω το ποδήλατο γίνει καλά, μια μέρα έτσι μου πέρασε :?

αλλά αυτό προϋποθέτει ότι τα παιδιά θα είναι με τον μπαμπά τους......

Μιτσάκηηηηηηηη Χρόνια Πολλά καλή μου, όλη την ευτυχία του κόσμου να έχεις στην ζωή σου να σε χαίρονται τα παιδιά σου και το φως των οφθαλμών σου :D:x ,..... και εμείς φυσικά ;)

Νατάσα και εσύ να χαίρεσαι τον άντρα σου, Χρόνια του ΠΟλλά

Γωγώ :lol::lol::lol: , όπως λέει και η Αναστ., τον γλυκός σου πεθερούλη και την Δημητρούλα σου :lol::lol: τι δώρο θα του κάνεις? :?::?::?: την παρουσία σου? και τα λογάκια σου?!!! :lol::lol::lol::lol:

Έρη τι εμβόλιο έκανε ο γαμπρός?

αγόρασέ του ομπρέλα, αδιάβροχο και τέλος το πρόβλημα, η ζωή σου θα ευκολύνει!!!! ;) η Ρ. έχει ομπρέλα, αλλά από πίσω συνήθως είναι βρεγμένη :lol::lol::lol::lol:

Βίκυ η νυφούλα είναι καλύτερα? :x

σήμερα ίσως να πάω καμμιά βόλτα με τα παιδιά, δεν ξέρω......τα καημένα την Δευτ. δεν βγήκαν καθόλου έξω :( χθες μόνο στον κήπο!!! :?

Σισσιώ μεγειά τα παπουτσάκια και τα καλσόν :D .....μην στεναχωριέσαι για το φορεματάκι που είδες, ούτε εγώ θα το αγόραζα, σιγά μην αγόραζα σε ένα 3χρονο 40ε φόρεμα, για ένα χρόνο δλδ!!!! :!::!: .....αφού σε αυτή την ηλικία ακόμη αναπτύσσονται........προχθές είδα μπότες παιδικές για κορίτσι 120ε!!!! :o:o:o:o:o:o

ο άντρας μου άκουσε ότι τέλη Νοε αρχίζει το χιόνι και θα μας κάτσει μέχρι τέλη Φεβ :o:o:o:o:evil::evil::evil::evil::evil::evil: δεν το μπορώ το χιόνι, οκ μια εβδομάδα το πολύ, όχι άλλο........και να σας πω θα ήθελα να χιονίσει Παρασκευή απόγευμα και την Κυριακή το βράδυ να το λιώσει, ώστε Δευτ. πρωί να μην υπάρχει τίποτα.....και άντε πάλι το επόμενο ΣΚ!!!! :D:lol::lol::lol:

αυτά πάω να ετοιμάσω το πρωινό των παιδιών, εγώ ήδη ήπια το καφεδάκι μου!!! ;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...