Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χρυσα πλάκα κάνεις...7.200... :shock::shock::shock::shock: Ο δικός σου και της Αφρος σπάνε τις ζυγαριές... :lol::lol::lol::lol::lol: Μωρήηηη πως παίρνει τόσο βαρος;;;;; :roll::roll::roll: Μπράβο ρεεεεεε....

Ποια μου είπε για τα γαλλικά και τα αρβανιτικά;;;; :evil::evil::evil: Κυριες μου δε μιλάω αρβανιτικα...Αλλά με αυτά που μου λέτε θα με κάνετε να πω όσες λέξεις ξερω..Βρισιες δηλαδή... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θουυυυυ τι σκέφτομαι μωρή;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Παναγιώταααα λογικά εκεί θα είναι...Ξέρεις τι γινεται μωρέ;;;Δε θέλω να πάω για να μην τις κομπλάρω όλες τις γλάστρεος....Και κούκλα και πανέξυπνη και ΜΑΝΑ ε πάει πολύ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ποιον λες μωρή;;;;;;Για πεςςςςςςς....Ποιος παρουσιαστής;;;;; :roll::roll:

Σισσάκι έμπαινε γιούτσο μου, έμπαινε... :lol::lol::lol:

Μιτσάκι μουυυυυ όμορφο ασε μωρέ το μιρόβιο και πες μας κανένα νέο... :lol::lol::lol::lol:

Τι άλλο ήθελα να πω;;;

Α, Αρτζιιιιι ναι..Αυτό το καπάκι έχουμε... :D:D Πολύ καλό... ;););) Και ναι..Η Ιω είναι κούκλα..Το ξέρω... :x:x:x:x:x Κουκουβααααα.. :lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα,

σήμερα το πρωϊ η Έλενα έκανε πάλι διάρροια και δεν την έστειλα παιδικό

και είχαν την γιορτούλα σήμερα και περίμενε πως και πως :(:(:(

Νομίζω ότι οι διάρροιες είναι από το σιρόπι που παίρνει το αντισταμινικό, στις ανεπιθύμητες ενέργειες

γράφει για διάρροιες στα μικρά παιδιά. Θα πάρω τηλ την παιδίατρο το απόγευμα να δώ τι θα μου πεί.

Αν ήταν γαστρεντερίτιδα δεν θα έκανε συνεχόμενα?????????????? Έκανε 2 φορές την Κυριακή το πρωϊ και 2 φορές σήμερα το πρωϊ, μετά από 2 μέρες δηλαδή :?:?:?:?

Χρύσα ξεκινάς κιόλας δουλειά???????? Τι θα κάνεις θα αντλείς και στην δουλειά? κάτι είχες πεί ότι δεν θα μπορείς να αντλείς εκεί, ή θυμάμαι λάθος?

Για πες για Μπάνσκο? καλό το ξενοδοχείο που θα πάμε?

Αρχικά είχαμε κλείσει στο δικό σας (βασικά εγώ δεν το ήξερα ότι είναι δικό σας, χθες μου το είπε η Αργυρώ) αλλά μετά το αλλάξαμε γιατί το ζευγάρι που θα πάμε μαζί έχει πάει και στα 2 και το Best Western τους άρεσε περισσότερο.........

Αναστασία έγραψες πάλι, είσαι η ψυχοθεραπεία μου λέμε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έρη σε χάσαμε. θα κατέβεις τελικά Ελλάδα???????????

Μπάνσκο θα πάμε για 3μερο 28-30/10

Γωγώ γιατί καλέ να μην πάς στην παρουσίαση, ευκαιρία να ξεσκάσεις και φυσικά αύριο να κοτσομπολεύουμε :D:D:D

Μάρθα εγώ δεν μπορώ για καφεδάκι σήμερα, θα πάω για αποτρίχωση..... να περιποιηθώ λίγο για το 3μερο ;)

Αργυρώ γεράματα? :lol::lol: Περαστικά

Θα πάτε πουθενά τελικά την άλλη εβδομάδα?

Δημοσίευση

Μάρθα εγώ δεν μπορώ για καφεδάκι σήμερα, θα πάω για αποτρίχωση..... να περιποιηθώ λίγο για το 3μερο ;)

Οταν λέω εγώ, ότι απο το Μπανσκο θα γυρίσεις γεμιστή μου λες άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλημερα σας!!

α ρε σισσιω!!!! μια χαραθα τα πας δε σε φοβαμαι εσενα κοριτσαρα!!!!

συμφωνω μαζι σου σε οοοοοοοοοολ αυτα που λες!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: θεα η χαριλινα!!!

αναστασι 200 ευρω???? επιχρυσος ειναι ο φουρνος????

αντε παλι σε εξοδα σας εβαλε ο Α!!

πεθανα με την περιγραφη σου στο αερομπικ!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σιγα μη σκοτωνες το νωντα εσυ!! απο κ κλειεται!!

παναγιωτα καλεεεεεεεεε παλι ειδα στον υπνο μου οτι ησουν υπουργος παιδειας!

συμπεθερααααααα ο γιωργος εμεινε φανταζομαι ε?? :lol::lol::lol:

τονια 7.30?? :shock::shock::shock:

αχ ουτε εγω θελω το δευτερο να μαθει να τρωει πολλα γιαουρτια.. ο αναστασης μπορει να φαει κ 2 τη μερα

χρυσα 7250?? :shock::shock: ουαου!!!!!!!!!!! πρεπει να ειναι ζουμερουλης!! για φαγωμααααα!

νατασουλα κανονισε μανταμ!! γυρευοντας πας για το τριτο!! :lol::lol::lol: εφοδιαστειτε καταλληλως!! :lol:

κοριτσια ο μικρος ναι παλι εισπνεομενα πηρε.. χτες μαλιστα παραμιλουσε το βραδυ κ ελεγε

ντατσει ειμαι μαμα, οσι αλλο ολο (ορο) ουτε μακα (μασκα) :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

μας εδωσε για 5 μερες, αυτος γενικα δεν ειναι των φαρμακων

μιλησα με εναν γνωστο παιδοπνευμονολογο, μας ειπε τα ιδια με τον παιδιατρο κ οτι προς το παρον 9επειδη δε μπορει 100% να διαγνωστει ασθμα σε τετοια ηλικια) ααααν χρειαστει να παμε μετα τα 4-5

μπα αργυρουλα σε θεματα φαρμακων-υγειας δεν τον λυπαμαι καθολου :roll:

Δημοσίευση

Λενα φλιξοκατι σας εδωσαν;;;;.κανει και ομικρος...μαζι με αερολιν σε αεροθαλαμο μασκα

Ο φοφος οχιακομα...φετοςδεν εχει εκδηλωσει ακομακριση και ελπιζω να μην εκδηλωσει καθολου.

Νατασαμια χαρα...τελειο ειναι

Τοδικο μας ξενοδοχειο εκανε εργασιες ανακαινησης το καλοκαιρι για να διατιρησει το 5αρη

δεν ξερω αν τελειωσαν..αλλα παρα πολλα πραγματαηταν να αλλαξουν σταπερισσοτερα δοματια

Και πιστεωω πωςειναι λιγουλακι ακριβο αλλα το φαη εκει ειναι τελειο...με πολυ καλα και ποιοτηκα υλικα...

ειχα συνεργαστει σε καποια φαση με τηνομαδα προμυθειων..πολλαβ ερχονται αποdeliστην Ελλαδα..καιβ ο Μπαξεβανης ηταν αυτος που εκπαιδευσε τουςμαγειρες εκει...

Δημοσίευση

ρε κοριτσια ο Ν. ηταν για 10 μερες με αερολιν-φλιξοταϊντ (εισπνεομενα σε μασκα) και ακομη γαϊδουροβηχει. :roll::roll::roll: τι κανουμε μετα;;;

χρυσα ο μικρος ειχε ακροαστικα;;;

Σας αφηνω...Φιλακιααααααααααα :x:x:x

Δημοσίευση

Μπραβο βρε τσακαλακια!$ σλ!!!4 εννοουσα!! :lol:

Γωγουλι τελικα δεν εισαι κ τοοοοσο μικρη ρε!1,5 χρ εχουμε διαφορα! :lol:;) ή ειμαι ΚΑΙ εγω τζοβενο ή καμια μας!!! :lol:

Ρε ποσο να εχει το τζαμι του ρολεξ?αντε κανα 50ευρω... :?

Ο φουρνος ειναι μιλε...

Σισσακι μην αρχιζεις κ σε μενα τα ιδια περι τηλεφωνου!!! :lol::lol::lol::lol: Αληθεια μεχρι ποτε εχεις περιθωρια για πτυχιο?Δλδ στα συν ποσα πρεπει να το παρεις?

Για τα τραγουδακια 28ης κλπ δεν θα παρω θεση...δεν εχω κατασταλαγμενη αποψη..Μονο να πω οτι κ εγω σαν παιδι τα τραγουδουσα κ ξελαρυγγιζομουν αλλα ουτε κατα διαννοιαν δεν περασαν οποιουδηποτε ειδους μηνυματα στο κεφαλι μου! ;)

Επισης μας θεωρω μεγαλους(τους ελληνες) μακακες που νομιζουμε πως ειμαστε "κατι" επειδη ηταν "κατι' οι προγονοι μας!Εντελως χαμενα κορμια ειμαστε που αντι να κανουμε κατι σωστο πιπιλαμε την καραμελα των προγονων!Ετσι δλδ θα κανει πχ η εγγονη μου???Θα νομιζει πως ειναι εξυπνη επειδη η γιαγια της( :lol::P:P ) ηταν εξυπνη?????

Χρυσουλα μου οταν γινετε καλα, θα ερθω!Τωρα εχω κ το δωρακι στο αμαξι οποτε εχεις το πολυ 3 βδ μεχρι να με δεχτεις!!! :lol::lol:

Θουλιτσα μου μου ελειψες τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ!!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: Σημερα εχουμε κοπερτι καλη μου οποτε δεν μπορω να ερθω...

Δημητρουλι μου τοσο απαιτητικο ειναι το μικρακι εε?Κ εγω σου λεω για 3ο!!!! :lol:

Υποβολη κ συνεχιζω με τις 2 σελ αργοτερα!

Δημοσίευση

Κοριτσια (λενα-Παναγιωτα) ρε σεις τα λυπαμαι πολυ τα μωρακια σας με τα εισπνεομενα κλπ... :(:(:(:(:( Γμτ....

Νατασουλα κανονισε να την κανεις τη λάδια σου κ μετα να μας τα λες αλλιωτικα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αν ηταν γαστρεντ. θα ηταν συνεχεια τις πρωτες μερες...

Χρυσα εχεις μεριδιο στο ξενοδοχειο μαρη???Ξερνα τα ολα!!! :lol:

3 φορα θα της αλλαξω ρουχα-βρακι....Και παραμενω ψυχραιμη.....Την τυχη μου!

αντε γραψτε 4-5 σελ ακομη στην επομενη ωρα,να την κοιμισω κ να σας διαβασω!!!

Δημοσίευση

Χρύσα το δικό σας το βρήκα ποιο φτηνό 50€ ενώ αυτό τώρα το κλείσαμε 60€.......

Αν ξαναπάμε όμως θα σας τιμήσω

Λένα με 5 μέρες αγωγή του παιρνάει????????

Στον Μιχάλη θυμάμαι κάναμε 10 μέρες και μετά πάλι χαλια ήταν όπως λέει και η Παναγιώτα ο γαϊδουρόβηχας συνεχιζόταν.........

Αναστασία και έσύ με διαβάλλεις???????????

Φτού σου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

παναγιωτα μετααναλογα..

ιδια αγωγη παιρνει το νινακη μας..

7 ημερες σηγουρα και αναλογα με την πορεια 10..

κοιτα ο αλλεργικος βηχας ειναι κατι που δεν φευγει ευκολα..θυμαμαι τουΧριστοφορου...χαλι μαυρο..μηνες εβηχε, και ειχα παντα φλιξοταιντ μετο που αρχηζε κριση να μην ψαχνω

σημερα που θα παμε...θα δουμε τι θα μας πει

Αναστασια...δεν δουλευω καν πλεων γι'αυτο το ξενοδοχειο ...ανικει στο επενδυτικο portfolio του εδω αφεντικου μας...οποτε με τον διαχωρισμο...

αλλα δεν παυει να ειναι πολυ ωραιο ξενοδοχειο

επισης εχει Asana Spa ρε...κοτζαμαν Ελενη Πετρουλακι φεραμε

Κοιτα..με ενδιαφερει να μην εχει κατι κολλητικο...λιγος βηχας δε με πτωει...

Δημοσίευση

Το απαγορευμένο σποτ για την Biennale της Αθήνας:

Όπως δηλώνει ο ίδιος ο σκηνοθέτης «το σποτ αποτελείται από έξι στατικά κάδρα μιας βίαιης επιταχυνόμενης καθημερινότητας σε επιβραδυνόμενη κίνηση. Δεν κρίνουμε τις δράσεις που συμβαίνουν ως ηθικές ή ανήθικες αλλά ως αναπόφευκτες πράξεις που συμβαίνουν προς μια μονόδρομη κατεύθυνση».

Δημοσίευση

ηρθα..κοιμουνται..τι καλαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!1

τρωω κατι γκοφρετες απο λιντλ..δε υπαρχουν καλυτερες στο κοσμο..παιδια εχ φαει ηδη 4..κ θελω αλλες 34

αααααααααααα νατασουλα να σου δωσω το υγρο για το λαδι..βγηκαν οι λαδιες..ακους αναστα????????????

το κανα με το δικο σου 2 φορες..κ 5-6 με διαβολακι..οοοοχι δε γαργιασε..αλλα βγηκαν..σωθηκε...ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

εχω αερολιν κτλ δε ξερω τιποτα..απο σας τα εμαθα

χρυσα :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o 7,200 :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o μα ποοοοοοοοοοοοοσο χοντρος ειναι :lol::lol::lol::lol:

απο δευτερα δουλεια εσυ κ η γωγωκα 8-):roll:

Δημοσίευση

mphka να πω τα σημερινα νεα!

τα πρωτα αποτελεσματα βγηκαν ...

αρνητικα για 13, 18, 21, Χ και Υ

αρνητικο για F508del του γονιδίου της ινοκυστικής νόσου(πιο συχνη στην ελλαδα)

περιμενουμε σε 15 ημερες καρυοτυπο και σε 20 ημερες για αλλα 23 συνδρομα!

αν συνεχιζει σαν ευρημα το υπερυχογενες εντερο πριν το 20ημερο θα κανουμε αναλυση για τις υπολοιπες μορφες της κυστικης ινωσης(ως 90%)

η αμνιο δειχνει το 98%

ελπιζω να μην ειμαστε τοσο ατυχοι!

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα.Βικακη τωρα σε διαβασα.Ευχομαι να πανε ολα καλα!

Παναγιωτα μου εμενα ο βηχας σταματαγε με το aerius.Θα σε παρω τηλ.

Θουλη ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΩΣ(κιεγω χτυπησα μια σοκολατα).

Εμεις καλα με τα πανω μας τα κατω μας τις μυξες μας τις γκρινιες μας....Μια χαρα!

Φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

χρυσα ναι αερολιν κ φλιξοταιντ κανει

παναγιωτα εμας οταν εχει ακομα βηχα παρατεινουμε τη θεραπεια για 4-5 μερες με μειωμενη δοσολογια ομως

νατασσουλα τωρα μας εδωσε 5 μερες γιατι κανουμε παραλληλα κ αλλη θεραπεια (η οποια λογικα θα ειναι μονιμη) με το singulair

αντε βικυ ειδες?? ολα καλα θα πανε!

θουλαρα ασε εγω εφαγα 2 τσουρεκακια με μερεντα σημερα :mrgreen:

χρυσα ξεκινας δουλεια κιολας??

αχ σας ειπα οτι πρεπει να κανω απονευρωση????????? χριστε μου πως θα αντεξω παλι τον οδοντιατρο κ την ενεσα...

Δημοσίευση

Βίκυ άρα όλα καλά :D:D:D:D το 21 για Ντάουν ε ?

και τα άλλα θα βγουν μια χαρά θα δεις :D;)

Ποντικάκι τι κάνεις? ο Στελάρας έγινε 1 χρονών? τώρα? τι λέει το τικεράκι? να τον χαίρεσαι :D:x:x

λοιπόν σήμερα και χθες τα παιδιά έφαγαν κανονικά χωρίς φασαρία και διακοπές :D:D:D φτου φτου μην τα ματιάσω :roll::roll::roll:

εγώ έφαγα ένα μικρό παγωτό πύραυλο, λίγη σοκολάτα (4 κομματάκια) και κάτι άλλες αηδίες μέχρι τώρα :evil::evil::evil::evil:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...