Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

πάω να πλυθώ στην τουαλέτα και εκεί που έριχνα νερό στο πρόσωπό μου, με πιάνει ένας πόνος στον γοφό, Παναγία μου, για δεύτερα.....τώρα πονάω και είμαι και με τα παιδιά, πρέπει να ετοιμάσω πρωινό και να παίξω ένα παιχνίδι με τον Λ. που του υποσχέθηκα χθες!!! :!::!:

δεν διάβασα τα νέα σας ..... μόνο αυτό:

Παναγιώτα και Αργυρούλα μια χαρά είναι το τραγούδι! Τί έχει;;

Μην ξεχνάτε οτι γράφτηκε το '40 και το τραγούδησε η Βεμπω για να εξυψώσει το ηθικό των Ελλήνων στρατιωτών που πολέμησαν για την πατρίδα με αυτοθυσία. Τί θέλατε να λέει δηλαδη;

συμφωνώ απόλυτα Σισσιώ μου, αλλά όπως είπες γράφτηκε τότε σε καιρό πολέμου για να δώσει θάρρος στους στρατιώτες να διώξουν τον κατακτητή.............σήμερα, λέγοντας ότι θα μπούμε στην χώρα σας να υψώσουμε σημαία Ελλ. δεν έχει λίγο κατακτητικό θέμα, χαρακτήρα (ποιά είναι η σωστή λέξη), μισούμε τους γείτονές μας και πάμε να "φάμε" την χώρα τους!!! ενώ βρισκόμαστε σε περίοδο ειρήνης......θα μου πεις τώρα δεν το ξέρουν τα παιδιά? το ξέρουν, όμως του παιδικού σταθμού?

θα ήταν πιο έγκυρο αν έλεγε τραγούδι κατά της κυβέρνησης.....π.χ. θα μπούμε στην Βουλή και θα υψώσουμε σημαία ελευθερωτή!!!! :roll::roll::roll::roll:

πάω να βάλω κρέμα αχχχχχχχ

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρααα..Τι κάνετε;;;Εγώ πήγε την Ιω να την πάρει το σχολικό, το μπουμπούκι κοιμάται...Σήμερα το βράδυ πρέπει να πάμε στην παρουσιαση προγραμματος του καναλιού που δουλεύει ο Γιώργος... :?:?:?:?:?:?:? Τι να πάω να κάνω εγω εκεί;;Δεν έχω καμία ορεξη... :twisted::twisted::twisted: Αλλά πρέπει....Και πρέπει να φτιάξω μαλλιά, να βαφτώ, να σινιαριστώ, να δω τι θα φορέσω και να έχω έτοιμα τα παιδιά νωρίς νωρίς για ύπνο για να φύγουμε εμείς.... :roll::roll::roll: Ουφ, αγχώθηκα..

Αρτζι τι είναι αυτό ρε;;;Γεράματα;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα είχα τη μέση μου..Έσκυψα να πάρω κάτι κι εκεί έμεινα... :shock::shock::shock: Η πεθερά μου ήρθε και με σήκωσε... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συμπεθερούλα πάλι με το άσθμα ρε γαμώτο το μαναρακι;;;;; :(:(:(:( Αντε περαστικούλια..Ο μπέμπαρος τι κάνει;;;;;;;; :D:D:D:D:D Κοντευεις μωρήηηηηηηη...

Η Ψηλέγκω που είναι;;;;Τρώει σκατάκια από το βρακί της Αννυς;;;Ψηλήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.........

Α, θυμάστε που σας έλεγα ότι πολλές φορές κι εγώ με το ζόρι την πάω τουαλέτα την Ιω;;; :twisted::twisted: Δεν τα κάνει βέβαια πάνω της, αλλά μπορεί να κάτσε ώωωωωρες χωρίς τσισα...Ε, την Κυριακή άλλαξε ο Γιώργος καπάκι στην τουαλέτα και έβαλε ένα που έχει ενσωματωμένο και παιδικό καθισματάκι για μικρα κωλαράκια... :lol::lol::lol: Από τότε όλο τσίσα ζητάει... :roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol: Κι εγώ δεν την πάω συνέχεια... :oops::oops::oops::oops:

Βικάκιιιι καλά ρε;;;;;Ελα δυο μέρες έμειναν για τα πρώτα αποτελέσματα..Όλα καλά θα είναι..Θα δεις... :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση

Kαλημερα τσουπρες!!! :D

7:30 σηκωθηκε ο Αλεξ!!!!! :shock::shock::twisted::twisted: ε το μπουζουριασα και τον πηγα σχολειο!!! :P

Θουλακι αν γραφει πολλα ρε το παραμυθι,δε τα διαβαζεις ολα εννοειται οτι θα βαρεθει το 2,5χρονο!!! Το διαβαζεις πρωτα μονη σου να δεις τι λεει και μετα κανεις περιληψη προσθετοντας και δικα σου αν θελεις αναλογα τι θελεις να περασεις! ;) επισης εχει καλυτερα αποτελεσματα,αν το διαβασει η δασκαλα στο σχολειο! Οταν το παιδι αγαπαει τη δασκαλα του,δε ξερω γιατι αλλα ο λογος της πολλες φορες μετραει περισσοτερο απο της μαμας! ;)

Ξερεις ποσα παιδια ειχα καταφερει να κοψουν πιπιλα,παμπερ,να κοιμουνται στο κρεβατι τους κτλ εκει που η μαμαδες ειχαν δοκιμασει τα παντα χωρις αποτελεσμα;;;

Για τα πατριωτικα τραγουδια θα συμφωνησω με το Σισσακι,αλλα οντως μερικα δεν ειναι για παιδια τοσο μικρα!

Πχ 28η τους ελεγα κυριως το "βαζει ο Ντουτσε τη στολη του" που ειναι λιγο αστειο...του πολυτεχνειου ποτε δεν ειχα βαλει στα παιδια για να μη σας πω οτι δεν εκανα καν αναφορα στη μερα..δε μπορουν σε αυτη την ηλικια να κατανοησουν τετοιες εννοιες και πολλες φορες τα φοβιζουν..πχ θυμαμαι μια δασκαλα πορωμενη που τη 17 Νοεμβρη του εβαζε να ακουν το "εδω πολυτεχνειο..." και πολλα αρχισαν να κλαινε γιατι φοβηθηκαν!

Μωρη Γωγω ελα να ανοιξουμε ενα παιδικο σταθμο να χεστουμε στο ταληρο!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Α εχθες θυμηθηκα τη Ρεα της Αργυς που της ειπε να σταματησει να τραγουδαει!! ειμασταν στο αυτοκινητο και τραγουδουσα το "θα περιμενω" των c-real που επαιζε στο ραδιοφωνο και μια στιγμη μου λεει ο Αλεξ "μαμα μη τραγουδας εσυ,μονο η κοπελα να τραγουδαει"!!!!! :shock::-w:lol::lol::lol:

Ερακι τη προξενητρα θελει να κανεις ο φιλος σας;;;; :lol::lol::lol: καημο να παντρευτει εχει;;;; γιατι ειναι ολοι φιλοχρηματοι εκει;;; :-\

Α μαρη Γωγω και τι σε πειραζει αν παχαινει το προβειο;;;;; διαιτα κανεις του μωρου;;;;; :lol::lol: ρε συ και τα μεβγαλ κι ολα αυτα,τα ιδια σκατα ειναι...κι ο Αλεξ τρωει τα παιδικα ολυμπος με φρουτα που ειναι βιολογικα και καλα,αλλα κι αυτα βρωμογιουρτια ειναι..θα προσπαθησω στη μικρη να μη μαθει να τρωει τετοια...οχι οτι δε θα φαει καθολου,αλλα οχι σε καθημερινη βαση! ;)

Τωρα βεβαια αν δε της αρεσουν αυτα τα παραδοσιακα ε θα τι θα κανω...

Λενακι τι κανει ο Αναστασης με το βηχα;;; καλα η θεια σου θεα!!!!αυτη το γαμησε περισσοτερο απο τη Γωγω!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Παναγιωτα κι εγω τους ιδιους συνειρμους κανω...που εκανα μαλακια κι εκανα τοσο γρηγορα το 2ο κτλ κτλ και μετα με πιανουν οι τυψεις και νευριαζω κτλ... :?

ηρθε η νονα της μικρης σας αφηνω!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!!! :D

Τι κανετε????Σας διαβαζα αλλα...δεν!

Βλεπω εγραψε η Γωγω!!!Και χαθηκε η Μαγδα...τυχαιο????? :lol::lol::lol:

Κοντευω να πεσω κ εγω με αυτα που συμβαινουν γυρω μας αλλα κ στη ζωη μου συγκεκριμενα...Για δες καιρο που διαλεξε..!!! :? Αλλα θα αφησω στην ακρη ολα τα σοβαρα κ απαισιοδοξα και θα κρατησω μονο την τρελλιτσα!!!

Οχι οπως η Φρανιτα...που...γκουχου γκουχου....Θα παει 11ωρο ταξιδακι....Ααααχ ποσο χαλια θα περασεις???χαχαχαχα :P:lol:

Πριν λιγες μερες ο Νωντας(το 2ο σκυλι μας που εχει γινει καμια 70ρα κιλα :o ) καταφερε να μπει στο μπαλκονι κ ανοιξε τα σκουπιδια απο τη σακουλα...πανω πανω ηταν της τουαλετας...και πανω πανω ειχε ενα μεσημεριανο σκ@τ*μενο παμπερ της Α!!!!! #-o#-o#-o#-o Ποιαααααα θυμηθηκα λετε???Βεβαιαως την Τονια και τον Αλεξ που τα σκορπαει παντου σαν 5χιλιαρα(μου ερχεται συνειρμος με το σκατο-παξιμαδι-δραχμη-δραχμουλα! :lol: ) τα κακα του!!!!Πως αντεχεις φιλτατη Τονιαααααααααααα?Θα τον σκοτωνα τον Νωντα!!!! :lol::lol::lol: Ειμαι η νονα του,γι'αυτο κρατηθηκα! :P:P Φυσικα!Ειμαι η νονα κ των 2 σκυλιων του αντρα μου!Και μιση νονα της επιχειρησης του!Σε λιγο θα τον ξαναβαφτισω κ τον ιδιο! :P;)

Που λετε,το Σαββατο πηγα με τη Νατασα στη βιολογικη λαικη στην καλαμαρια...Με εκανε κ ψωνισα πεντανοστιμα λαχανικα!!!Τελεια ηταν ολα.Βεβαια δεν την ξαναπαταω με τα καροτα-υποθετα! :lol: αν ειναι να κανω 10 λεπτα μονο για το καροτο του φαγητου...καηκα!

Η Ειρηνη φωναζε "θελω ξυνοοοοοογαλο"!!!!Ηταν τοοοσο αστειο να βλεπεις ενα μικρακι να ζηταει ξυνογαλα!Την δουλευα μετα..Μηπως ηθελε κ βρωμη μαζι πριν παει για γιογκα!!! :lol:

Ο Α με την Α θα ερχοταν μετα για καφε ομως ακυρωθηκε γτ ο Α εσπασε το τζαμι του φουρνου! :o:o:o Πως????Πανω απο το φουρνο ειναι το μικροκυματων κ απο πανω ενα ντουλαπι με τα φαρμακα.Οπως επαιρνε κατι,επεσε το φενιστιλ(ρολ-ον) πανω στο χερουλι του φουρνου κ το τσαμι εγινε θρυψαλα! :o:o:o:o:o:o Απιστευτο???????Και τα 200ε που θελει για καινουριο ακομη πιο απιστευτα!!!Και αλλα 60 αν θελουμε δικο τους τεχνικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οπως ξερετε με εχει πιασει τρελλα με τα τσισακια(ευτυχως τα παει καλυτερα!)...Εμμονη ιδεα!Ημουν στο αερομπικ κ σκεφτομουν :"Γτ να τα κανει πανω της?της ξεφευγουν?αντιδραει σε κατι?ειναι φαση?Ποσα βρακια αλλαξα σημερα?Παντου τσισακια....Οπς!Κατουριεμαι!!!!Λες να μου φυγουν?Κια της Ιουλιας της φευγουν καμια φορα :lol: !!Και καποιες αλλες μου ειπαν πως ισως τις εχουν ξεφυγει! :roll: -σασε,ροκ στεπ,σασε-δι στεπ-ωωωωωωωωωωωχ κατουριεμαιαιαιαιαι!!!!" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Περαστικα στα μωρακια τα αρρωστα! :):)

Πολλα εγραψα αλλα πολλα αφησα ασχολιαστα!Ισως επανελθω! :PΚαλεεε ποση ωρα γραφω?δε σας διαβασα

Δημοσίευση

Καλημέρα κουκλάρες μανούλες!!! :x

Αχ κορίτσια δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω απο την προηγούμενη βδομάδα που δυσκολεύομαι πολύ να ξυπνήσω το πρωί... ήρθα αργοπορημένη στη δουλειά και δεν είναι και εποχές για αργοπορίες βεβαίως βεβαίως!

Σήμερα που πήγα την Χ στο σταθμό και έπαθε το μάτι μου απο τη σημαία και το κακό! Δεν έχω ξαναδεί ΤΟΣΕΣ σημαίες σε ένα χώρο (κλειστό) :D

Έρη τι εννοείς δε θα πάρεις; Αν εννοείς αυτό που εννοώ δε συμφωνώ καθόλου μαζί σου! Δεν αντιλέγω οτι πρέπει να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά, αλλά θεωρώ, ή μάλλον δε θεωρω, πιστευω οτι και εθνική συνείδηση πρέπει να έχουν και την εθνική τους ταυτότητα να γνωρίζουν.

Διαφορετικά θα καταλήξουμε μούλοι της παγκοσμιοποίησης μια ώρα αρχίτερα!

Επίσης γιατί να μη εχουμε γίνει ο περίγελος του κόσμου;;; Όταν βγαίνει ο Πρωθυπουργός μας στις Συνόδους και διαμηνύει οτι οι Έλληνες είμαστε τεμπέληδες και διεφθαρμένοι;

Προσωπικά ούτε τεμπέλα νιώθω, ούτε διεφθαρμένη. Είμαι Ελληνίδα και είμαι περήφανη γι' αυτό.

Το 60% των ιστορικών μνημείων της Ευρώπης βρίσκονται σε Ιταλία και Ελλάδα. Έχουμε παράγει πολιτισμό και όχι μόνο κλασσικό πολιτισμό. Προσφέραμε ως έθνος πολλά.

Όμως δεν πιστεύω επουδενί οτι μου χρωστάνε γι' αυτά. Δεν είμαι της άποψης οτι πρέπει να με ευχαριστούν και να "υποκλίνονται στο μεγαλείο μου", αντιθέτως πιστεύω οτι έχω, ως ελληνίδα, την υποχρέωση να εργαστώ σκληρά και με πολύ περισσότερο ζήλο να φανώ αντάξια των μεγάλων επιτευγμάτων του έθνους μου. Αλλά να μη συνεχίσω καλύτερα... είναι λεπτή η κλωστή μεταξύ εθνισμού και εθνικισμού.

Α θυμήθηκα επίσης αύτό που είχες γράψει για την ανθρωπιά των Ελλήνων. Ούτε σ' αυτό συμφωνώ!

Προτιμώ να κρίνω εξ' ιδίων τα αλλότρια! Ξέρω οτι εγω προσωπικά ΔΕ θα άφηνα ένα παιδάκι αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου! Το λιγότερο που θα έκανα θα ήταν να καλέσω το 100. Έσυ θα το άφηνες;

Κάποια φίλη απο εδώ μέσα θα το άφηνε;; Δεν το πιστεύω!

Έχουμε γίνει Μπρονξ δεν το συζητώ, αλλά δεν έχουμε γίνει εντελώς αναισθητοι στον ανθρώπινο πόνο... ακόμα. Και ξέρεις γιατί; Κατα την αποψή μου πάντα... γιατι ως έθνος ξέρουμε τι θα πει ανθρώπινος πόνος.

Κατάλαβες γιατί πιστεύω οτι δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιοι είμαστε;

Για να μην παρεξηγηθώ φυσικά και έχουμε πολλά ελαττώματα ως λαός. Καλό είναι να ξερουμε και να αναγνωρίζουμε και αυτά.

Γωγώ τι αλβανικά μωρή;;; :lol::lol::lol: Τρε μπαναλ αγαπητη μου!!! Δεν ξέρω αν θα καταδεχτώ να συνιαλεχτώ μαζί σου!

Λένα είμαι τρελό φοιτητριόνι και γουστάρω!!! :lol::lol::lol: Πέφτω σαν κοτόπουλο απο την κούραση μαρη!!! :oops::oops::oops: Γι' αυτό λέει ο σοφός λαός κάθε πράμα στον καιρό του...

Θουλάρα απαράδεκτο να καπνίζουν με τα μωρά μέσα στο χώρο. Μωρή Γωγώ α να χαθείς και συ! :lol::lol:

Και στη δική μας βάπτιση κάπνιζαν, αλλά ήταν ανοιχτός χώρος! :roll:

Θα επανέλθω, αφού διαβάσω 10 σελίδες εκκλησιαστική!

Πολύς τσακωμός ρε κορίτσια οι παπάδες... :lol::lol::lol: Χάθηκε να τα βρίσκανε νωρίτερα; Θα είχα και λιγότερη ύλη! Άι σηχτηρ πια! :mrgreen::D

Μέχρι να υποβάλω μου γράψατε ε;;; :evil:

Αργυρούλα τα τραγούδια αυτά, τα λεγόμενα απελευθερωτικά, είναι μέρος της παράδοσής μας. Δεν πιστεύω οτι πρέπει να τα αλλοιώνουμε. Σου είπα αποχτες οτι καλό θα ήταν να αποφεύγουμε να τα μαθαίνουμε σε μωρα παιδιά που δεν έχουν ακόμα το υπόβαθρο να κατανοήσουν.

Όσο για τον πόνο μπορέι να είναι και απο κούραση ρε, κανας νευρόπονος.

Εδω η Γωγώ που μας το παίζει τζόβενο τα χρειάστηκε με τη μέση! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερααααααααααα!!!! :D:D:D

Μωρη Στασα ελεος.... :lol::lol::lol: μα τι εβλεπες στον υπνο σου και εχεις τετοιο οιστρο καλε;;;;

Καλα το φενιστιλ εσπασε το τζαμι;;; :o:o:o

σισσακι μου... :x:x:x Καλε τι Αλβανικα;;;Μαλλον αρβανιτικα θα θελε να πει η ομορφη...

Καλε και εγω ειμαι υπερ της εθνικης ταυτοτητας...απλα το συγκεκριμενο τρ. μου φανηκε καπως.

θυμαστε και σε εμας που μας μαθαιναν "δεν την ξεχναω τη Β.Ηπειρο την ελληνικη....";;;

Ε τωρα δεν το λενε στα σχολεια. ;)

Επισης χαθηκε ο κοσμος να τους μαθαινουν το "Ενα το χελιδονι και η ανοιξη ακριβη για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολυ";;;;;;;;;;;;;;

Επανερχομαι....

Δημοσίευση

Μωρή Σίσσυ τι οίστρος είναι αυτός πρωί πρωί;;;; :-B:-B:-B@-)@-)@-)8-}8-}8-}8-}

Αι χάτσου που λέει και η ψηλή.... :lol::lol::lol::lol:

Αρβανίτικα θα σου μιλησω μωρή...Ξέρω 4-5 λέξεις, καθότι αρβανίτισσα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Έτσι για να σε εκδικηθώ που μου τη λες...Δεν δηλώνω τζόβενο..Είμαι τζόβενο....14-9-1984........Εσύ σε ποια δεκαετία γεννήθηκες;;;;;;; :twisted::twisted::lol::lol::lol:

Αναστασίιιιιιααααα μωρή κατουρηθηκα από τα γέλια με τις σκέψεις σου την ώρα του αερόμπικ... :lol::lol::lol: Παλι καλά που δε σου έφυγε καμια πριτς.... :oops::oops::oops:=))=))=))=))=))=)) 200 ευρώ για το τζάμι του φούρνου... :o:o:o:o Φανταστείτε πόσα θα θέλουν για το τζάμι του ρολεξ μου.... :shock::shock::shock::shock: Εχω μείνει χωρίς ρολόι... :twisted::twisted: Δεν ξέρω πόσο θα κάνει να το φτιάξω και δεν έχω λεφτά... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Και καλά να σου κάνει ο Νώντας.... :lol::lol::lol::lol:

Τόνιαααααααααα μωρή δεν θέλω να το κάνω χοντρό το μωρό... :lol::lol::lol: Κι εγώ της δίνω που και που Όλυμπος βιολογικά... ;););)

Εγώ χθες έλεγα στην Ιω ότι οι κακοί Ιταλοί και Γερμανοί ήθελαν να πάρουν την πατρίδα μας, την Ελλάδα και οι Έλληνες φαντάροι τους είπαν "οχι..θα πολεμήσουμε με τα όπλα..."Και νίκησαν.. :?:?:?:? Και μετά τις εξηγούσα τι είναι ο πόλεμος..Από το απόγευμα που της το είπα μέχρι να κοιμηθί θα με ρώτησε και 30 φορές για τους Ιταλιούς που είπαν "να πάρουμε την πατίδα σας.." και οι "φανάροι είπαν θα πολεμήσουμεεε με τα όπλα.." :lol::lol::lol::lol::lol:

Μετά της είπα ότι ο Παπανδρέου πούλησε την πατρίδα μας και ο κόσμος δεν έχει λεφτά... :roll::roll::roll:

Και ήρθε ο Γιώργος και άρχισε και του τα έλεγε...Και λέει ποιος του τα έμαθε αυτά του παιδιού;;; (για τους Ιταλούς και το όχι).... :?:?:? Του λέω γεμάτη καμάρι εγώ... :lol::lol::lol: Μου λέει ¨Της τα λες που της τα λες πες της τα σωστά τουλάχιστον....Ιωάννα δεν είπαν οι φαντάροι όχι...Ο Μεταξάς λέγεται ότι το είπε...Αλλά δεν είπε όχι....Είπε "λοιπόν έχουμε πόλεμο;;;;;" (στα γαλλικά το είπε)... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol:

Και μετά του είπε για τον Παπανδρέου η μικρή και έμεινε έτσι ο Γ... :shock::shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παναγιωτίνιιιιι αλβανικά-αρβανιτικα το ίδιο είναι... :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Τόνια τον έστειλες τον μικρό με συνοπτικές διαδικασίες ε; :lol::lol:

Μαρη Αναστασί τι κάνεις;;; Σε έχασα... Θέλω να σε πάρω τηλέφωνο, αλλά είναι ο Π στο σπίτι όλη μέρα, έχει άδεια, και κωλύομαι!

Κάθε φορά που μιλάω στο τηλ και είναι στο σπίτι κάνει σαν παλαβό! όλα εκείνη την ώρα τα θυμάται! Ουτε η Χ δε με ενοχλεί τόσο. :evil:

200 € ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ;;;;;; :o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock:~x(~x(@-)8-}

Παναγιωτίνι μου αυτό θα τους το μάθουν την 17η Νοεμβρίου και την 1η Μαΐου.

Ναι εδώ σταμάτησαν να μαθαίνουν τέτοια "εθνικιστικά" τραγούδια και τα παιδια του δημοτικού της Αλβανίας μαθαίνουν οτι η Θεσπρωτία είναι αλβανικό έδαφος!!! Μη χέσω λοιπόν!

Μας έφαγε η ανωτερώτητα! Πιστέυω οτι όλα αυτά κάπου αποσκοπούν!

Χρυσακι μου περαστικά σας και υπομονή! :x:x

Άι μαρη Γωγώ που θα μου την πεις και για την δεκαετία μου!!!! Στην ίδια γεννηθήκαμε αγαπητη!

Καλά αυτά για τον Παπανδρέου της τα λέω και γω!

Τις προάλλες μου ήθελε πίτσα η κυρία και εγω τη ρωτούσα αν έχει λεφτά, γιατί εγώ δεν έχω. Πάει λοιπόν και φέρνει το μπουφαν της, της είχε βάλει ο Π μέσα στην τσεπούλα 0,45 €, τα βγάζει μου τα δίνει και μου λέει με μια χαρά: "Μαμά πάρε τα δικά μου λεφτα! Εμένα δε μου τα πήρε ο Παπανδρέου"!!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Γιωργακης: Μπαμπάς ο Γιαννάκης στο σχολείο με λέει γκέυ!

Μπαμπάς: Και γιατί δεν τον σαπίζεις στις μάπες;

Γιωργάκης: Δε μπορώ! Είναι πολύ γλυκούλης!

Δημοσίευση

Γωγώ το ίδιο καπάκι τουαλέτας έχουμε, μας το πήραν τα πεθερικά για την Ρ. ως κίνητρο ;) είναι πολύ καλό, ανεβαίνει και δεν πέφτει!!!! :lol::lol::lol::lol: το δικό μας κλείνει μόνο του σιγά σιγά, το δικό σας? :?:

Αναστ. υποτίθεται ότι πάμε γυμναστήριο για να χαλαρώσουμε και ξεφύγουμε λίγο από τις ανησυχίες μας και εσύ σκέφτεσαι τα κακά της Α.? :o:o:o:o:o:o:lol::lol::lol:

Τόνια παράφωνη :lol::lol::lol::lol: .....

και εγώ θέλω να παραγγείλω μερικά βιβλία αλλά τα περισσότερα δεν στέλνουν στο εξωτερικό και δεν θέλω να φορτώσω τα αδέλφια μου και τον μπαμπά μου να μου τα αγοράσουν και στείλουν :?

Σισσιώ συμφωνώ με αυτό που λες 100% και καθόλου δεν ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα, σιγά.....αλλά εγώ αντίθετα με σένα σε κάθε ευκαιρία θυμίζω στον άντρα μου ότι όλοι μας χρωστάνε για τον πολιτισμό και τα φώτα που έδωσαν οι πρόγονοί μας :lol::lol::lol::lol::lol: μετά του θυμίζω πόσες ελληνικές λέξεις έχει η γερμ. γλώσσα και ότι το 24% της αγγλικής γλώσσα αποτελείται από ελληνικές λέξεις (είχα διαβάσει μια έρευνα) :roll::roll::roll::roll: το κακό είναι ότι κάποιοι Έλληνες έχουν εφησυχαστεί σε αυτό, στο παρελθόν και στο τι πρόσφεραν οι πρόγονοι και δυστυχώς δεν εργάζονται για να βελτιωθούν.....δεν έχουμε εφεύρει και τίποτα σαν χώρα τα τελευταία χρόνια.......για να μην πω ότι στο εξωτερικό δεν υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ διαφήμηση της χώρας, πάω στο ΣΜ και βλέπω τουρκικά προϊόντα, ούτε ένα ελληνικό......υπάρχουν διαφημήσεις που αναφέρονται σε χώρες, καμμιά για την Ελλάδα!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

μόνο τώρα με την κρίση η χώρα μας είναι παρούσα :evil::evil::evil::evil:

όσο για τον πρωθυπουργό τι να πω......γίνονται τόσα, κόσμος πεθαίνει και αυτός στην θέση του, σε ποιά χώρα γίνεται αυτό? τι σόι δημοκρατία είναι αυτή, που αν δεν ψηφίσεις αυτό που λέει το κόμμα σου σε διαγράφουν????!!!! :?::?:

κορίτσια εγώ αυτό που έκανα με τα γιουρτάκια ήταν να παίρνω κανονικά (για ενήλικες) και έβαζα μικρά κομματάκια φρούτων μέσα ή σε πουρέ και ήταν μια χαρά......γιατί τα γιαουρτάκια με φρούτα να ξέρετε δεν είναι καλά!!!! :!::!::!:

Συμπεθέρα Καναδή, προξενίτρα θα γίνεις? :lol::lol::lol::lol: πρόσεξε γιατί αν κάτι αποτύχει θα κατηγορήσουν εσένα ;) .....δεν κατάλαβα ο Β. θέλει να φύγει από τον Καναδά? γιατί?

για τον Λ. που λες, περισσότερο μοιάζει στην μαμά μου, μου την θυμίζει πολλές φορές όταν παίρνει κάποιες εκφράσεις :x:x η καημένη τον αγαπούσε πάρα πολύ.......ίσως επειδή είναι παιδί μου!!!....

φιλάκια και στους 2 σας :-*:-*:-*

έβαλα σπρέυ στον γοφό και είναι λίγο καλύτερα......

Θούλη πώς πάνε οι φωνές?!!!! :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

καλημερα..φωνες?ακουω φωνεςςςςςςςςςςςςςςςς

:lol::lol::lol::lol: αργι..κοιτα γενικως ειμαι ηρεμη

αλλα αν γρκινιαζουν κ τα δυο γινομαι :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

αναστασια δε υπαρχεις λεμε :lol::lol::lol::lol::lol:

σισσιω μα τι πορωση ειναι αυτηηη :lol::lol:

οσοσ για το ανεκδοτο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γωγω εισια ΘΕΑ..δηλ τι σκεφτεσαι..

αργι τα παιδια σου ειναι πανεμορφα..η μικρη δεεεε να τις ρουφηξεις τα μαγουλα..αν τη ειχα θα την ειχα κανει μελανιες απο τσιμπηματα :oops::oops::oops:

αυριο αργια :D ο αντρας μου θα κατσει 5 ημερο ομως..χθες ηρθε 10,10 :o:o

βικυ καλα εισια? :roll::roll::roll:

χρυσα ακομα αρρωστοι ρε?πω πωωω

ιουλια κ μεις τη πρωτη φορα πηραμε 2 αντιβιωσης καπακι

λεναρα περαστικα κ σε σας ρε..φιλια στη κοιλια

σας φιλω οοοοοοολες :D

Δημοσίευση

Καλημέρα τσούπρες!

Σας διάβασα χθες, προφανώς δεν πρόλαβα να επανέλθω και τώρα σας γράφω βιαστικά γιατί το μικρόβιο -ως συνήθως- λαλεί! Τα σημερινά λοιπόν αργότερα!!

Συμπεθερούλα μου, δεν είχα τρόπο να σε ειδοποιήσω, γυρίσαμε τελικά χθες και δεν ήταν κανείς στο σπίτι, αλλά θα περάσω σήμερα απ' την acs, να παραλάβω το πακέτο μου!!! :D Συγγνώμη μωρέ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι.

Αργυρούλα, η φωτογραφία με τα παιδάκια σου είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!! :YMHUG: Είναι κουκλιά και τα δύο, τα άτιμα!!! (*)(*) Και η Ρ μεγάλωσε πολύυυυυυυ!!!

Σχετικά με το άρθρο της Φραν, θα ήθελα πάρα πολύ να τοποθετηθώ, αλλά μου είναι αδύνατον, λόγω λαλίστατου μικροβίου!!! Ίσως κάποια άλλη στιγμή. Σε ορισμένα σημεία συμφωνώ, σε γενικές γραμμές διαφωνώ! :P

Τι άλλο ήθελα να πω; Πολλά!! :lol: Αλλά δε μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα τούτη τη στιγμή, η μικρή ΑΠΑΙΤΕΙ την προσοχή μου!!! 8-)

Περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια!!!!!!!! :x

Εμείς μάλλον γλιτώσαμε την αντιβίωση γι' αυτό το γύρο, η μικρή συνήλθε αρκετά!!!

Αλλά τώρα έπιασε βήχας τη Β!!!! :shock::evil:

Σας φιλώ όλες!!! :-*

Α! Κι εμείς έχουμε ποιήμα, σας το είπα, δεν σας το είπα!!! :!:

Η Β το έχει μάθει απ' έξω κι ανακατωτά και το λέει με στόμφο...

"Κι αν ο εχθρός μας έρθει πάλι,

με σκοπό να μας προσβάλει,

ΟΧΙ δε θα τον αφήσω

και θα του φωνάξω ΠΙΣΩ!!!" :D:D:D

Και παρεπιπτόντως, συμφωνώ απόλυτα με την Σίσσυ...

Όχι και να μας πατάνε στο σβέρκο κι εμείς να το παίζουμε πολιτισμένοι!!!! =;

Άλλος ένας τρόπος να μας αφανίσουν... Κάνοντάς μας να ξεχάσουμε την ιστορία μας!!! :evil: Και τα μύρια εγκλήματα που διέπραξαν στο παρελθόν εις βάρος μας, οι φίλτατοι Ευρωπαίοι!!!!!!!!!! :evil::evil::evil:

Οκ, το υπόσχομαι, σκάω!!! :P

Δημοσίευση

Μ'αρεσειπου ηθελα να παω στης Θολης αυτη την ευδομαδα....

ο φοφος εχει υγρο στο αυτι...και δεν ξερουμε εξεληξη...θα παω σημερα παιδιατρο

ο μικρος...καθολου συνεργασημος σημεραγια να κανω καμια δουλεια ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΝΕΙΑΚΩς..

Γωγω...7250 ηταν ο μπεμπης την προηγουμενη παρασκευη...υψος δεν ξερω..μονο βαρος μετρησε

Ειναι τωρα ξαπλακαι ακουω αποεμσα...αγου....αηηηηηη...εεεεειιιιι...αψου...γκου γκουχ γκουχ γκουχ..αψου...

Αχ θελω να γραψω και αλλα....παω να σουροσω τις φακιες

Ψηλεγκω...την επισκεψη την χρωστας..!!!!!

Δημοσίευση

Ε μα τι να κάνω που με έπιασε οίστρος;!;! Που να τα πω να ξεδώσω;;; :lol::D

Αλλά ρε κορίτσια μας τα έχουν πρήξει πια!! Σε λίγο θα ντρεπόμαστε και που αναπνέουμε!!!

Λες και όλοι οι άλλοι λαοί είναι υποδείγματα ανθρωπισμού και αλτρουϊσμου! Ρε ουστ!!!!

Μη με τσιτώνετε, γιατί αν τα πάρω γλώσσα δε θα βάλω μέσα!!! :mrgreen::lol::lol::oops::oops::?

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα ειμαστε οτι να ναι!!!

Γουσταρω τρελα λεμε να σας διαβαζω... :D:D:D ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΘΕΕΣ!!!!!!!

Ααααχχχ Γωγω..εμενα μου αρεσει ενας "δημοσιογραφος"-παρουσιαστης αλλα δε ξερω αν ειναι gay ή straight???επισης ειναι σε μια εκπομπη εντελως σουργελε... :(

Καλε γιατι παλι δε θες να πας στην παρουσιαση του προγραμματος;;;Θα λαμπεις!!!!!

Θα ειναι και η Σισσυ εκει??Οχι η δικια μας καλε ..η Χρ. :lol::lol:

Αργυρουλα ποσο απολυτα συμφωνω μαζι σου ρε!!!!Και εγω αυτο αναρωτιεμαι..."Που ειναι η δημοκρατια;;;" :roll::roll::roll:

Χρυσα περαστικα σας αγαπη μου!!!!

Λενα μου τελικα ο Αναστασης τι αγωγη πηρε;;;εισπνεομενα;;;;

Λενακι κουραγιο και με τα 2!!!Πως και δεν πηγε παιδικο η μικρουλα σημερα;;;

Α Γωγω και εμενα τις ιδιες σαχλαμαριτσες μου λεγανε για τους Γερμανους και μεχρι τα 7 νομιζα οτι ειναι τερατα και θα μου κανουν κακο...

Μητσακο μου τι συγγνωμη καλε;;; και τηλ. μπορεις να τους παρεις αν δεν προλαβαινεις να πας απο κει.

καλα περασατε;;;

Θου :x:x:x

Δημοσίευση

Χρύσα 2 μηνών και είναι 7200??? :o:o:o:o:o:o:o

τι τον ταϊζεις?!!! :roll::roll::roll::roll:

Σισσιώ εννοείς θα διαλύσεις το πληκτρολόγιο!!!! :lol::lol::lol:

πάω να πάρω τηλ. την Αθηνά!!! ... να δούμε τι κάνει και αυτή η ψυχή!!!!

και μια μέρα θ απάρω και σένα Λενάκι, αυτή την εβδ. λέω!!! :roll::roll::roll:

όλα αυτά αν έχω ηρεμία στο σπίτι!!! :roll::roll:

Δημοσίευση

"Και δεύτερο περιστατικό - σε διάστημα λίγων ημερών - τραγικής δολοφονίας μικρού παιδιού στην Κίνα: ένα πεντάχρονο αγοράκι χτυπήθηκε από φορτηγό, ο οδηγός του οποίου πέρασε στη συνέχεια από πάνω του, για να βεβαιωθεί ότι έχει πεθάνει, καθώς θα ήταν ακριβό το κόστος νοσηλείας του...."

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:evil::evil::evil::evil::evil::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

ΑΑΑΑ!!!!

Εγω θελλω να τσιτωσεις!!!

Πλιζζζζ

το εχωτοσηαναγκη να σας διαβαζω!!!

Δευτερα δουλεια....κλαψ κλαψ

Αργη 3 μηνων.....

Τον ταιζω ενα εντελως μα εντελως νερουλο γαλα..και τρωει ανα 3 ωρο 4 ωρο..επι 5-10 λεπτα μαξ...και ξυπναει τη νυχτα μονο για να του αλλαξω πλευρο..να τον χαιδεψω και να τον νανουρισω...συνολικα 1-2 φορες...

Δημοσίευση

Χρύσα έτσι ήταν και η Ρ. έπινε μόνο 10 λεπτά από κάθε στήθος και έβαζε τα κιλάκια της, ενώ ο Λ. που έπινε μισή ώρα από το κάθε ένα μινιατούρα!!!! :roll::roll::roll:

Γωγώ τι κούκλα η Ι. με τα της παρέλασης φτου φτου :D:x

Δημοσίευση
ΑΑΑΑ!!!!

Εγω θελλω να τσιτωσεις!!!

Πλιζζζζ

το εχωτοσηαναγκη να σας διαβαζω!!!

Δευτερα δουλεια....κλαψ κλαψ

Αργη 3 μηνων.....

Τον ταιζω ενα εντελως μα εντελως νερουλο γαλα..και τρωει ανα 3 ωρο 4 ωρο..επι 5-10 λεπτα μαξ...και ξυπναει τη νυχτα μονο για να του αλλαξω πλευρο..να τον χαιδεψω και να τον νανουρισω...συνολικα 1-2 φορες...

Χρύσα αυτό είναι σκάνδαλο!!! Τί παιδί είναι αυτό;;; Πάντα τόσο καλόβολο να είναι!

Επίσης να σας ενημερώσω οτι μου πέρασε! Έχω και το διάβασμα και δεν πρέεπι να σπαταλάω ενέργεια! Άφηστε που δεν ξερω και ποιοι άλλοι διαβάζουν! :roll:

Άι στο καλό πια! :oops::mrgreen::geek:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...