Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ευχαριστώ κορίτσια καλούλια είναι, να τα δείτε όταν γκρινιάζουν όμως...... :?:roll::roll::roll:

Αφρο μην "πέφτεις" ρε, τι φταίει ο Μανωλάκης?....πρέπει πάντα να χαμογελάμε για κάνουμε ευτυχισμένα παιδιά :?

μήπως αν πας πίσω Αθήνα να είσαι πιο ευτυχισμένη?

πρόσεξα ότι εκεί "έπεσες" λίγο!!!! :?

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αχ ρε Αρτζιιι μουυυυ ξέχασα να σου πω για τα κουκλιά σου...Είναι πραγματικά πανέμορφα....Και τα 2! :x:x:x:x:x:x:x Να σου πω κάτι;;;;; :oops::oops: Αντικειμενικά ο Λουκάκος είναι πιο όμορφος από το μπουμπούκι....Αλλά το μπουμπούκι έχει κάτι που την κάνει πιο όμορφη... :x:x:x Κατάλαβες τι θέλω να σου πω;;;;;; :?:?:?:?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Το ίδιο πιστεύω και για τις δικές μου..Η μπέμπα αντικειμενικά είναι πιο όμορφη, αλλά η Ιω έχει κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει...Και να φαίνεται πιο όμορφη από την μπέμπα.. :roll::roll:

Σισσάκιιιι σας παρακαλάω τόσο καιρό για έναν καφέ... :twisted::twisted::twisted: Είμαι σίγουρη ότι θα κανονίσετε σύντομα... :twisted::twisted::twisted: Αλλά εγώ θα δουλεύω.., :twisted::twisted::twisted: Εκτός αν κανονίσετε για ΣΚ... :roll::roll::roll::roll: Αλλα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝ βρεθούμε μη μας μιλάς εβραϊκά.... :lol::lol::lol::lol:

Νατασούλα τέλειο το ξενοδοχείο....Αχ καλά να περάσετε...Και να γυρίσεις με έναν 3ο παιδάκι στην κοιλίτσα... :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αφροοο μουυυυ μην πέφτεις ρε αγάπη...Όλα χάλια πάνε κι εμείς αυτό λέμε όλη την ώρα..Που θα φτάσουμε και πως θα ζήσουμε και αν αύριο θα έχουμε να ταϊσουμε τα παιδιά μας... :(:(:( Αλλά θα τα καταφέρουμε..Θα το δεις...

Για τον μπεμπουλίνο έμεινα που είπες ότι του φοράς τόσο μεγάλα ρούχα... :o:o:lol::lol::lol::lol:

Όσο για την αλλαγη της συμπεριφοράς ίσως οφείλεται στην αλλαγή περιβάλλοντος... :roll::roll::roll:

Ο Μανωλάκης τι καλός...Τι αγαπάκι... :x:x:x:x

Δημοσίευση
Αχ ρε Αρτζιιι μουυυυ ξέχασα να σου πω για τα κουκλιά σου...Είναι πραγματικά πανέμορφα....Και τα 2! :x:x:x:x:x:x:x Να σου πω κάτι;;;;; :oops::oops: Αντικειμενικά ο Λουκάκος είναι πιο όμορφος από το μπουμπούκι....Αλλά το μπουμπούκι έχει κάτι που την κάνει πιο όμορφη... :x:x:x Κατάλαβες τι θέλω να σου πω;;;;;; :?:?:?:?

ναι ο Λ., όπως λέει και η Φραν, μοιάζει σε μένα για αυτό είναι και ομορφούλης :lol::lol::lol::lol::lol:

και η Ρ. η τσαχπινιά της και το νάζι της την κάνουν ωραία, δικά μου και αυτά!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Νατασούλα τέλειο το ξενοδοχείο....Αχ καλά να περάσετε...Και να γυρίσεις με έναν 3ο παιδάκι στην κοιλίτσα... :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: μην μείνει το τρενάκι χωρίς έγκυες!!!! ;)

Δημοσίευση

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Eίσαι τρελή παιδί μου????????????????????????

Άσε που με τέτοιες προφυλάξεις που πέρνουμε είναι φύσην αδύνατο να συμβεί8-)8-)8-)8-)

Άφρο μην πέφτεις ρε κούκλα, θα τα καταφέρουμε ;)

Δημοσίευση

ο μπεμπουλης ειναι πολυ ψηλο αγορι !!!ναι ρε συ ηθελα να του παρω μπουφαν (τζιν με γουνα απο μεσα) και το 9-12 του ηταν τσιμα τσιμα ...αντε για κανενα μηνα ακομα ,επρεπε να του παρω το 12-18 για να το εχει τον χειμωνα !!!προχθες μου ειπαι ενας τεχνικος που εβαζε τα φωτοβολταικα οτι η κορι του 1 ετων ειναι τοσο μεγαλο !!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ο Μ ειναι μεγαλη μαφια και πολυ καλο παιδακια ...αλλα επεσε σε νευρικη μαμα ή σε δυσκολη περιοδο για την μαμα ... :(:(:(:(:(:(

οσο καθομαι και σκευτομαι οτι μοιαζω ωρες ωρες στην μανα μου με νευριαζω :twisted::twisted::twisted::twisted: προσπαθω και ειμαι πιο γλυκια πιο ελλαστικη με ενσυναισθηση αλλα ωρες ωρες μου βγαινει η σημπεριφορα της μαμα μου και μετα θυμωνω με μενα ..... :(:(:(:(

πειναω ...παλι ....

ευχαριστω κοριτσια ....θα ζησουμε ...στα παγκακια ....

Δημοσίευση

εδω ειμαι..αλλα κανω κ δουλειες..

σας διαβαζω ομως..

:-*:-*:-*

αφρο ερχονται δυσκολα χρονια :cry::cry: θα πεσει πεινααα

ααα με ηρθε ενα χαρτι απο οαεδ..να παω απο κει κατι χαρτια..σε ποιο επικουρικο ταμειο ανοικω κτλ

παω σημερα λεω τη κοπελα..γτ τα ζητανε/?

κ τι με λεειιιιιι

τα λεφτα που με χρωσταει το κρατος θελει να μη μου τα δωσουν ολα κ γω παω δικαιολογιτικα για να αποδειξω οτι τα δικαιουμε :o:o:o:o

επισης ακουσα απο οχι εγκυρη πηγη οτι απο το 2012 θα κοπει κ το ταμειο ανεργιας :o:o

δηλ να παρακαλας να σε απολυσουν φετος... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση
οσο καθομαι και σκευτομαι οτι μοιαζω ωρες ωρες στην μανα μου με νευριαζω :twisted::twisted::twisted::twisted: προσπαθω και ειμαι πιο γλυκια πιο ελλαστικη με ενσυναισθηση αλλα ωρες ωρες μου βγαινει η σημπεριφορα της μαμα μου και μετα θυμωνω με μενα ..... :(:(:(:(

Ακριβως τα ιδια Αφρο μου!!!!!! Λες και τα γραψα εγω!!!! :roll:

Πηρες το Ρουνι-ρουνι το υπουλο κακο γουρουνι;;;;; :lol::lol::lol: τελειο παραμυθι!!!! γενικα ο Τριβιζας ειναι φοβερος!!!!απιστευτη φαντασια ο τυπος!!!

Εγω παραγγειλα σημερα ενα παραμυθι που λεγεται "ο Πακι δε ζηλευει το αδερφακι του" μπας δουμε προκοπη εδω μεσα γιατι ο Αλεξ δε μπορει να ξεπερασει τον ερχομο του εισβολεα και σε λιγο θα ειμαστε με ψυχοφαρμακα!!! :?

Αργυ και τα 2 κουκλια,αλλα αυτος ο Λουκας σου ρε παιδι μου εχει κατι που με τρελαινει!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Γωγω μπραβο ρε για τα 30 μπουκαλακια!!! :-bd:-bd μια χαρα θα εισαι οταν πας στη δουλεια!!θα γυρνας με περισσοτερη ορεξη να ασχοληθεις μαζι τους! ;) θα της δωσεις γιαουρτακια τυπου αντβανς;;; ρε συ μετα απο αυτο που ειχε πει μια κοπελα εδω οτι ειχε μεινει κοντα 1 χρονο το γιαουρτακι εκτος ψυξης(ειχαν καλοκαιρινο μαγαζι και ειχε ξεχαστει στο ψυγειο) κι οταν το ανοιξε ηταν σα καινουριο,σοκαριστηκα και ειπα οτι δε θα της δωσω τιποτα τετοιο!!! :?

Τωρα πηρα γιαουρτι προβειο παραδοσειακο και της βαζω λιγο στη φρουτοκρεμα και σε λιγο θα ξεκινησω να της το δινω για απογευμα...

Φρανι 3 μερες με το μορφονιο και λες ο Κασπερ να μη φαει τα λυσσακα του;;;;;βλεπω να σας ερχεται παρεα!!!! :lol::lol::lol: και δε μας πρηζεις ποτε!!! οι εμπειριες σου ειναι πολυ ενδιαφεροντες!!! ;)

Νατασουλα τελεια θα περασετε εκει!!!!ζηλευω ΤΡΕΛΑ οφειλω να ομολογησω!!! :P κι εγω θα ηθελα να παω καπου με το Μακη,αλλα πλεον δε θελω να αφησω τα παιδια σε καμια απο τις 2 ηλιθιες γιαγιαδες!!! :evil: ειδικα τον Αλεξ!!!

Θουλακι αληθεια;;;;;; :o:o:o αχ Παναγια μου.....προσπαθω να μη σκεφτομαι τι ερχεται... :(:(

Δημοσίευση

καλησπερα!

περιμενω πως κ πως να παει 9 να παμε παιδιατρο..λενα λες να συναντηθουμε εκει; :o:o:o τί ωρα θα πατε;περαστικα στον ανασταση.. :(

ο γιωργος απο εχθες βραδυ δεν εκανε πυρετο,αλλα το αυτακι ποναει..σα την αλλη φορα ακριβως..στανταρ ωτιτιδα λεω..γμτ :(

περαστικα σε ολα τα μωρακια!

νατασουλα να περα;σετε υπεροχα!

επισης,στην ελβετια κ νοτια γερμανια εχω παει κ ηταν υπεροχα!αλλα πανακριβη η ελβετια :roll::roll::roll::roll::roll: ειχε στεναξει η τσεπουλα μου θυμαμαι.. :shock::shock::shock: να φανταστειτε,επειδη αμεσως μετα πηγαμε παρισι,το παρισι μου φαινοταν παμφθηνο! :shock::shock::shock:

θουλιτσα εγω δε ρισκαρω να σας κολλησουμε τιποτα..

σας φιλω ολες!

καλο απογευμα!

Δημοσίευση

Γεια σας και παλι!!!

Καλα δεν το πιστευω...σημερα παρηγγειλα και εγω τα ιδια βιβλια με την Αφρο και την Τονια... :o:o:o Απιστευτο ρε συ.....Αντε να δουμε.ειδικα αυτο με τον Πακι το περιμενω πως και πως!!! :!::!::!:

Επισης παρηγγειλα το "ο Ντόντο δε δανείζει τα παιχνίδια του" μπας και δωσει κανα παιχνιδι!!!!

Αφρο μου ελειψες ρε κουκλα!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Μη σκας.Και εγω τα παθαινω αυτα. Μετα τα βαζω με τον εαυτο μου που εκανα 2ο παιδακι τοσο γρηγηρα ,μετα σκεφτομαι τι σκατανθρωπος που ειμαι και μετα σκεφτομαι οτι αλλοι δεν εχοπυν στον ηκιο μοιρα και εγω παραπονιεμαι...και μετα επανερχομαι δριμυτερη....

ΓΩΓΩ δε θελω δωρο μαρη...να σε δω θελω..α να σας πω και για τον φετινο μου τηλεοπτικο ερωτααααααα :x:x:x:x αααααααααααααααχχχχχχχχχχ!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Τονια τελικα τα ιδια σκατα και εμεις το ΣΚ...μα να μη μπορουμε ουτε μισο λεπτο να χαλαρωσουμε ρε αδερφε!!!!!

Γεια σου μητσακο_συμπεθερουλα μου!!!

η χρυσα τι να κανει;;;

Ιουλια μου περαστικα αγαπη μου.Και εσυ Λενα μου...

Θουλακι τελικα την βιτρινα την εκανες;;;;

Μολις καθαρισα το κλιμακοστασιο και τωρα αραζω....

Νατασουλα μου τι σουπερ νεα ειναι αυτα ρε!!!Να περασετε τελειααααααααααα..... [smilie=love6.gif][smilie=love6.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif]

Δημοσίευση

Ασχετο...

ρε κοριτσια εγω ειμαι πολυ ευσυνειδητη ελληνιδα..πραγματικα...(δεν το λεω επειδη ειμαι εγω :P:P )

επειδη το πισω μου μπαλκονι βλεπει τον παιδικο σταθμο και ακουω τι γινεται εκει σημερα τραγουδουσαν τα γνωστα ασματα για την 28η...και σε καποια φαση ακουω

....Ιταλια η πατριδα σου η γελοια... :o:o:o

....και οταν θα μπουμε μεσα

ακομη και στη Ρωμη γαλανολευκη θα υψωσουμε σημαια ελληνικη.... :shock::shock::shock:

Εσας δηλαδη σας ακουγονται ωραιοι αυτοι οι στιχοι;;; :?:?:?:?:roll::roll:

Μητσακι μου λειπατε κοριτσακι μου;;;το πρωι δεν ηταν κανεις σπιτι;;;(για το courier ρωταω)

Δημοσίευση

ο και την Τονια... :o

Επισης παρηγγειλα το "ο Ντόντο δε δανείζει τα παιχνίδια του" ]

αυτο μήπως έπρεπε να το πάρει η Μάρθα ;;; Επειδή έχει το όνομα ντοντος!!! :roll:

Αυτο με τα τραγουδάκια το έχω σκεφτεί πολλές φορές .........μήπως κάποια πράγματα πρέπει να αναθεωρήσουν χωρίς να διαστρεβλωνεται η ιστορία μας!!!

Μουστάκι πως περάσετε;;;

Ξεκουραστηκατε;

Ιουλια περαστικα, ο Γ. Δεν πήγε παιδικό;

Δημοσίευση

Παναγιώτα και Αργυρούλα μια χαρά είναι το τραγούδι! Τί έχει;;

Μην ξεχνάτε οτι γράφτηκε το '40 και το τραγούδησε η Βεμπω για να εξυψώσει το ηθικό των Ελλήνων στρατιωτών που πολέμησαν για την πατρίδα με αυτοθυσία. Τί θέλατε να λέει δηλαδη;

Τώρα τα αν πρέπει να το τραγουδάνε παιδάκια στον παιδικό χωρις να έχουν τη γνώση και την αντίληψη (ακόμα) να καταλάβουν και να αξιολογήσουν σωστά το τραγούδι είναι άλλο θέμα.

Όμως μην τα ισωπεδώνουμε όλα! Οι παππούδες μας (τουλάχιστον ο δικός μου) πολέμησαν τότε!

Γύρισα απο τη σχολή. Προσπαθούν οι καθηγητές να μας ντοπάρουν εθνιστικώς και πήρα φόρα! :P

Ρε κορίτσια μην τρελαίνεστε! Ας δούμε πρώτα τί είναι να έρθει... έτσι κι αλλιώς αν δε γίνει κάτι δραστικό (τύπου εξέγερση) θα τα φάμε όλα στη μάπα και θα τα ευχαριστηθούμε κιόλας!

Κοινώς: Φάτε σκατά! Κερνάει η Κυβέρνηση!

Μωρή Γωγώ εσένα ειδικά θα σου μιλάω μόνο Εβραϊκά! :P:lol: Αν είναι να κανονίσουμε ΣΚ με συγχωρείς αλλά μπορώ με τις 5 Νοε! :mrgreen::geek:

Δημοσίευση
και όταν μπήκαν τα παιδιά στο αυτοκ. ο Λ. λεει στον μπαμπά του: "μπαμπά δεν είμαστε κακοί άνθρωποι, να παίζουμε θέλουμε μόνο"!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o:(:(:(:(

μωρε τον γλυκούλη τον Λουκά!!! Γιατι δεν έχετε 2 εβδομάδες σχολείο?

Το αντικαπνιστικό μέτρο για τα πεζοδρόμια έχει ισχύ και στην Νέα Υόρκη.. Στο μικρό WC της κρεβατοκάμαράς μου, απομονωμένη θα καπνίζω στα κρυφά λες και πίνω μπάφους. Να μου το θυμηθείτε...

Μα τι κουκλάκια που ειναι τα παιδιά στην φωτο! Ρε συ οσο μεγαλώνουν ο Λουκάς μοιάζει σε σενα και η μικρή στον πατέρα της με αντίστροφα χρώματα και οι δυο!!!! :x:x

Για την εκκλησία που λέτε εγώ συμφωνώ στον διαχωρισμό απο το κράτος. Πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν μια κανονική επιχείρηση. αυτο ακριβώς ειναι εξάλλου. Το θέμα ειναι πως θα ελέγξουν τα έσοδά τους αφου κατα το πλήστον είναι μάυρα. :roll:

Εράκιιιι η Ιω εδω και 3 εβδομάδες τρώει τα νύχια της... :o:o:o Πάω να της τα κόψω και τα έχει φαγωμένα... :o:o:o Της είπα "μην τα τρως...Μπορεί να πεθάνεις.." :oops::oops::oops:

Αααααααχαχαχαχαχαχαχχα!!!! Βρε όργιο μονο εσυ θα μπορούσες να το πεις αυτο στο 3χρονο!!! Μωρη τρελάρα τι λες στο παιδι!!!! :?:lol::?

Καλή δουλειά την Δευτέρα! Θα συννηθίσεις γρήγορα ρε και θα γουστάρεις..

Νατασούλα είναι τέλεια στο Μπάνσκο, πότε θα πάτε? Και σπα κιολας! Ολα τα λεφτα! ;);)

Φραν καλή φάση η γνωριμία, είμαι σίγουρη πάντως ότι θα συνεχίσεις να γράφεις ακόμη πιο συγκλονιστικά κείμενα και θα κάνεις και φανταστικές συνεργασίες! Και αντε να πάτε και καμια Νέα Υόρκη αργότερα και να βρεθούμε! ;;);;)

αφρο κοριτσάκι μου υπομονη! Κοιταξε να περάσετε καλά τώρα εκεί και μετά θα δειτε τον μπαμπάκα σας! Σκέψου θετικά..! Αστα τα άλλα.. :YMHUG:

Σισσάκι πολύ χαιρομαι που πηγαίνεις στα μαθήματα μπράβο! :ymapplause:

για την 28η που λέτε ποιηματάκια και τα συνεφή με συγχωρείτε αλλά δεν θα πάρω..

Εμεις είμαστε καλά αν και εγώ σέρνομαι λίγο σήμερα.. Ο Κώστας εινα ιμια χαρά και δεν τρώει τα νυχια του! :shock:

Χθες ειχαμε τραπέζι σε εναν συνάδελφο του Βαγγ Ελληνα ο οποίος ειναι 8 χρονια εδώ (σπουδες μεταπτυχιακά και μαλακίες) και έχει λυσσάξει να βρει γυναίκα γιατι έχει βγάλει ρόζους [smilie=jerk.gif] Εγώ μέσω ιντερνετ έχω γνωρίσει μια κυρία Ελληνίδα η οποία ειναι 54 χρονών αλλά γενικά δεν της φαινεται και ειναι και γαμώ τα άτομα. αυτη έχει μια κρεπερί σε ενα τουριστικό χωριό εδώ και πηγαίνω και την βλέπω που και που. Ε αυτη έχει 2 παιδιά ενα αγορι 31 χρονών και ενα κορίτσι 25. Και αυτος ο συνάδελφος του Βαγγ θέλει σονι και καλά να γνωρίσει την κόρη.. οπότε πηγαμε χθες και γνώρισε την φίλη μου (την μάνα).. και μπιρι μπιρι να της μιλάει συνέχεια.. σε κάποια φάση σκέφτηκα ότι η γυναίκα θα νομίζει ότι της την πέφτει.. Κάτσαμε 3 ώρες και βαρέθηκα..

Θα δουμε πως θα πάει αυτό.. Πάντως μου την δίνει λίγο ότι νομίζω πως αυτος έχει πάρει λίγο απο την εδώ νοοτροπία και ειναι φιλοχρήματος.. Εδώ είναι όλοι τρομερά φιλοχρήματοι.. οτι σιχαίνομαι δηλαδή..

Χθες λέγαμε με τον Βαγγ ότι ισως να είναι καλύτερα στην Ευρώπη αλλά του είπα ότι τώρα ουτε στην Ευρώπη είναι καλά τα πράγματα και γενικά σήμερα είναι πολύ δυσκολο να είσαι Έλληνας μετανάστης.. Εχουμε γίνει ο περίγελος του κόσμου..

Μετά μου έλεγε να πάμε αμερική αλλά εκεί και αν υπάρχει ρατσισμός! Ειναι τρομερά ρατσιστές οι Αμερικ(λ)άνοι.. Δεν μπορώ να ζω σε τέτοιο καθεστός..

Ο Καναδάς ειναι η καλύτερη χώρα πραγματικά αλλά ειναι πολύ μακριά απο την Ελλάδα ρε γαμώτο.

αντε σας αφηνω πολλά είπα..

Φιλάκια πολλά! :x:x:x:x

Δημοσίευση

χθες πηγαμε σε μια ταβερνα μετα απο βαφτιση..κ καπνιζαν :o:o:o:o:o

κ γω με τα μωρα :cry::cry::cry: μεχρι να ερθουν τα φαγητα βγηκα εξω με το μωρο...μα ποοοοοοοσο νευριασα..εβλεπα να καπνιζει ο μπαμπας του παιδιουκ απο πισω το 4μηνο παιδι του :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

δε κατσαμε πολυ :roll::roll::roll::roll:

ελευθερια τα φιλια μου...

ιουλια περαστικα ρε :cry::cry::cry: τι σας ειπε ο γιατρος?

βικυ καλα η μικρη?

ο αναστασης λενα/.?

περαστικα σε ολα τα μωρα ;);)

Δημοσίευση

Καλησπέρααααα....Σαςγράφω και βλέπω το τουρκικο..Τον Πειρασμό... :oops::oops::oops::oops:

Παναγιώωωωωτα ο δικός μου φετινός τηλεοπτικός έρωτας είναι ο Μπεχλούλ.....Μα τι ομορφιάαααα.... @-)@-)@-)@-)@-) Πειρασμός όνομα και πράγμα....(φατσούλα που τρέχουν τα σάλια) :lol::lol::lol: Ο Μπραντ Πιτ είναι ένα τίποτα μπροστά του..Αχ τι μωρό... :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

Μωρήηηηη αντε κανονίστε...

Σισσάκι κι εγώ θα σου μιλάω αλβανικά.... :lol::lol::lol::lol: Έτσι για να μάθεις μωρή...

Τόνια γιαούρτια θα αρχίσουμε τον άλλο μηνα...Προς το παρόν 2 γεύματα, φρουτόκρεμα και φαγητό...Γιαουρτι δε νομίζω ότι θα δώσω adavnce... :?:?:? Μεβγαλ με φρούτα που δίνω στην Ιω..Το πρόβειο ξέρω ότι παχαίνει..

Καλέ σήμερα πήγα παιδιατρο..Είχε η μικρή εμβόλιο...Από 6.700 που ήταν πριν ένα μηνα πήγε 7.400... :o:o:o:o:o Πάααρα πολύ μου φάνηκε..Μου είπε ότι μπορώ να της δίνω πλέον και ζυμαρικά... :roll::roll::roll:

Α, είδε και τις δυο...Πεντακάθαρες...Τίποτα δεν έχουν οι αγαπες μου..Πάλι καλά... :D:D:D

Θουυυυ τι κάνεις μαρή;;;Πάλι καθαρίζεις;;; :twisted::twisted::twisted: Τι μαλάκες;;;;; :evil::evil::evil: Να σου πω την αλήθεια κι εμείς καπνίζαμε στη βάφτιση της Ιως κι είχε μερικά μωρά μέσα... :oops::oops::oops: Οπότε συγκαταλέγομαι στους μαλάκες... :lol::lol::lol:

Τζούλιααα περαστικα ρε στο κουκλάκι σου...Αμαν με τις κωλοωτίτιδες... :evil::evil::evil:

Αχ δείχνει τον Μπεχλούλ...Τι μωρό... :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream: Μετά έχει Ράδιο ΑΡβύλα.... :D:D:D:D

Δημοσίευση

συμπεθερα κ που ηταν η ιω :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ρε εισαι κ γαμω τα ατομα..οχι απο αυτο που ειπες΄...απλα το λεω :lol::lol::lol::lol::lol:

ασχετο..καλε γιαουρτι απο τωρα?μετα το 10 ξερω :shock::shock::shock::shock:

κ γω ανβανς εδινα στο θοδωρη για αρκετο καιρο.

ζυμαρικα μετα το 8 ξερω...

Δημοσίευση

Συμπεθέρα το ξέρω ότι είμαι και γαμω τα άτομα... :D:D:D:D:lol::lol::lol::lol: Καλέεεεε η Ιω στο μαγαζί που καπνιζαμε ήταν.... :roll::roll::roll::oops::oops::oops::oops: Ε, εντάξει μια φορά έγινε.... :?:?:?:?:?:?

Ζυμαρικά η Ιω ειχε ξεκινήσει στον 7ο νομίζω...Και γιαούρτι 7-8 μηνών....Οπότε καλά αρχίζει και η μπέμπα...Νομίζω... :?:?:? Αλλα ούτως ή άλλως της τα ξεκίνησα νωρίς τα φαγητα...Αλλα μια χαρά παμε... :D:D:D:D:D:D

Α για την 28η Οκτωβρίου και τα ποιηματα που λέγατε..Εγώ συμφωνώ με τη Σισσιώ..Μου αρέσουν αυτά τα τραγουδάκια...Οι Έλληνες τότε πολέμησαν με την ψυχή τους απέναντι σε ¨ΓΙΓΑΝΤΕΣ¨και γι'αυτό νίκησαν.... :roll::roll::roll:

Επίσης, ακούστε σκηνικό σήμερα από τον παιδικό...Είχα μαθει εγώ πριν καμια εβδομάδα στην Ιω ένα ποίημα στην Ιω.."Της πατρίδας μου η σημαία έχει χρώμα γαλανό και στη μέση χαραγμένο έναν κάτασπρο σταυρό..Κυματίζει με καμαρι, δε φοβάται τον εχθρό, σαν τη θάλασσα γαλαζια και λευκή σαν τον αφρό..." :D:D Το έμαθε αμέσως και το έλεγε το ψυχάκι μου μόνη της.... :x:x:x:x Σήμερα γυρίζει από τον παιδικό και μου έγραφε η δασκάλα της στο τετράδιο ότι αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθούν με την 28η Οκτωβρίου κλπ και από πίσω μου έγραφε...

"Της πατρίδας η σημαία έχει χρώμα γαλανό...."Η Ιωαννα το έμαθε όλο το ποιηματάκι...... :)):)):)):))=))=))=))=))=))=))=))=))

Και σκέφτομαι αύριο να της γράψω ένα σημειωμα που να της λέω ότι το ποιηματακι το είχε μάθει από τη μαμά της.... :lol::lol::lol::lol::lol: Θα νομίζει ότι έχω το παιδί θαύμα.... :lol::lol::lol: Θα σκέφτεται "μα μια φορά το είπα και το έμαθε απ'έξω;;;" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τελικά παιδαγωγός έπρεπε να είχα γίνει.....Και μαζί με την Φραου Τονια θα βγάζαμε παιδιά διαμάντια.... :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!

παναγιωτα μην πεφτεις.. σε καταλαβαινω σε νιωθω αλλα μην πεφτεις

σισσιωωωωωωω φοιτηταριοοοοο τι κανεις κοριτσαρα?

φρανιτα σεμναααααααα :lol::lol:

αργυρουλα τι κουκλακια τα παιδακια σου!!! φτου φτου!

θουλαρα αγαπη τι κανετε?

συμπεθερα γλωσσου θα γινει κ η μικρη?? πως θα σας αντεξει ο γιωργος?? :lol::lol:

αφρο λατρευω τριβιζα!!! εγω εχω παρει για τον μικρο τον ανασταση κ την ουρα της στασης :lol::lol::lol: κ την πουπου κ την καρλοτα! πολυ του αρεσουν!

τονια καλα ξεμπερδεματα ελπιζω να σας βοηθησει ο πακι!

νατασσουλα καλα να περασετεεεεεεεεεεεεεεεεεε τι καλα!!

καλε ειχα συνατηση μεγατονων σημερα1! ειδα την ιουλια με την φαμιλια στον παιδιατρο!!!!!

πλακα ειχε, μονο καφε που δεν κατσαμε να πιουμε μετα!!! :lol::lol::lol::lol:

μα πως το αγαπαω αυτο το κοριτσι!!κανω να τη δω τοσο καιρο κ ειναι παντα τοοοοοοοοοοοοοοοσο καλη μαζι μου!!τελικα ο γιωργακης ωτιτιδα παλι, αντιβιωση..

ο αναστασης παλι με το ασθμα του, σε καποια φαση θα του κανουμε κατι αιματολογικες για περιαλλοντικες αλλεργιες.. θα δουμε

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...