Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:o:o:o Καλε Φραν γιατι τετοια επιθεση στο κειμενο σου;;;Ακου να πας στον ψυχιατρο... :oops::oops:

Πια δε ξερω τι να πιστεψω.Μα καλα δεν μπορουν τοσα χρονια να αποτιμησουν την περιουσια της εκκλησιας;;;

Επισης οι εκπ/κοι απο τον Ιουλιο του 2012 θα μπαινουν σε εφεδρια εφοσον ειναι ανω των 53 ετων και εχουν συμπληρωμενα 35 χρονια υπηρεσιας.(ασχετο απλα το ειδα που το αναφερεις)

Αργυρω καλα να περασετε στις διακοπες σας.Ελπιζω να πατε καπου .

Λενακι δεν πειραζει για το παρτυ μωρε..Σημασια εχει να ειναι καλα το κοριτσακι σου.. :x:x

Για το στηθος δε ξερω.εχεις καποιο αλλο συμπτωμα;;;κοκκινιλα,πληγη, σκληρο σημειο;;;

Καλημερα Σισσακι.Πηγες στη σχολη καθολου;;;

Τονια μου που εισαι ρε;;;πως περασατε Σκ;;;

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ναι και εγώ είμαι υπέρ της διαφάνειας και της πλήρης καταγραφής περιουσιών χωρίς καμμια εξαίρεση και όχι κατ΄επιλογήν......δήθεν θα δημοσιοποιούσαν τα στοιχεία των μεγαλοφειλετών....τελικά στα κρυφά και αυτοί......!!!! :!:

Γωγώ τι είναι αυτά που της λες καλέ για τα νύχια? :shock::shock::shock::lol::lol::lol:

Φραν τι φόρεσες τελικά φούστα ή παντελόνι? :P

Δημοσίευση

Παναγιωτα μου ποτε επιστρεφεις δουλεια???

Γωγω καλημερα, καλο θα σου κανει η επιστροφη...θα δεις!

λενακι, νατασουλα καλημερα!!

Ολο αρρωστιες ακουω...

:D ααα τζην εβααλα τελικα χτες...ωραια περασα...γυρισα αργα ομως και νυσταζω τωρα..Αυριο θα παμε το μεσημερι για φαγητο...Συνταρακτικες λεπτομερεις με πμ μονο χα χα!!! :lol::D

Σοβαρα τωρα, επειδη θελω να παω στην ΒΑ Ουγκαντα να δω κατι για το θεμα, μαλλον θα κανονισω να παμε παρεα...ειναι 11 ωρες διαδρομη να παμε κ θα εχω κ παρεα στην πολη κ θα παμε μαζι να δουμε τα χωρια...

Χα χα Παναγιωτα αυτο για τον ψυχιατρο δεν ηταν για μενα καλε!! αλλα για ενα σχολιο ενος αναγνωστη που μιλαει για τον χριστιανισμο!!

Δημοσίευση

Χα χα Παναγιωτα αυτο για τον ψυχιατρο δεν ηταν για μενα καλε!! αλλα για ενα σχολιο ενος αναγνωστη που μιλαει για τον χριστιανισμο!!

#:-s#:-s#:-s A ok..ειπα και εγωωωωωωωω!!!!! :lol::lol::lol:

9 Γενναρη επιστρεφω..Αμην και πότε λεω...Καιρος ειναι πια.

11 ωρες μαζι στο αυτοκινητο;;; :-?:-?:-? Μα τι θα πει ο Κ;;; :lol::lol::lol:

Νατασουλα ωραια ακουγεται η εκδρομη αλλα θα συμφωνησω με την Αργυρω.Στον παιδικο τετοιες εκδρομες;;Στο Λυκειο δηλαδη που θα πάνε;;; :o

Δημοσίευση
...Συνταρακτικες λεπτομερεις με πμ μονο χα χα!!! :lol::D

!!

γκούχου γκούχου εγώ περιμένω πμ!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

11 ωρες μαζι στο αυτοκινητο;;; :-? :-? :-? Μα τι θα πει ο Κ;;; :lol: :lol: :lol:

L-)L-)L-)L-)L-):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μήπως της φορτώσει τον Σεμπ για να είναι ήσυχος!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερα ομορφες!!! :D

Συμφωνω με το αρθρο για την εκκλησια!!!! ΣΙγα τις φιλανθρωπιες που κανει!!!!! μπροστα σε αυτα που μπορουσε να κανει, ειναι ψιχουλα!!!ετσι για να ριχνει σταχτη στα ματια!!!! :twisted::twisted::twisted:

Βαριεμαι ομως να τοποθετηθω περεταιρω...ασε που θα βρισω ασχημα και δε θελω να παρει η μπαλα και καποιους αξιους σα το στεφανι του Μιτσακιου μας!!! :roll:

Το αλλο αρθρο για την ανεργια δε προλαβαινω να το διαβασω τωρα...

Παναγιωτα μου πως περασαμε Σ/Κ;;;;; αστα μη τα ρωτας...μας τεντωσε τοσο πολυ ο Αλεξ που μας εξουθενωσε... :(:(:(

Κατερινακι δεν εχω ρε και τοση υπομονη,αλλα τι να κανω;;;να το σκοτωσω;;;;ειναι φορες που ερχομαι σε τετοιο σημειο που στο μυαλο μου φτιαχνω σκηνες να το τσακιζω στο ξυλο!!!!! απλως εκεινη την ωρα σκεφτομαι αυτο που ελεγα απο πριν κανω παιδια οτι δε θελω να γινω σα τη μανα μου που το ξυλο το ειχε πανω πανω(καλα μη φανταστειτε τραγικα πραγματα) και δε θελω τα παιδια μου αργοτερα να νιωθουν για μενα οπως εγω... ασε που πλεον εχω τοσο πολυ κουραστει που δεν εχω αντοχη ουτε να αντιδρασω πολλες φορες! :?

Γωγω γουσταρεις Αλεξ;;;;;αν δεν ειχες συμπεθερεψει με το Λενιω και θα σου τον εδινα για γαμπρο!!!! Το σπιτι του Αλεξ και της Ιωαννας θα ηταν εμπολεμη ζωνη!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Οι συμπεθερες παντως φινα θα τα περνουσαν!!!!! :lol::lol::lol::x:x

Ομως ρε συ θα εκαναν καλο σεξ..μες το παθος!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βαζε πολυ ορο στη μυτουλα της μπεμπας για το βηχα και τις μυξες!

Συμπεθερακι βρε μηπως ειναι καμια καντιντιαση;;;;; :roll: κι εγω ειχα παρομοιους πονους ποτε ποτε,αλλα το απεδιδα στο θηλαστρο και δεν εδινα και πολυ σημασια...

Με τα πεθερικα τη περασατε;;;;;;μμμμμμμ λαμπρα!!!!!! :?

Αργυ γιατι σου ευχονται καλε για το Λουκα;;;;γιορταζε;;;;;; αν ναι να ευχηθω κι εγω εστω και καθηστερημενα στον αγαπημενο μου Λουκακο να ειναι παντα ευτυχισμενος!!!!! :x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Νατασουλα περαστικα στην Ελενα σου και στο Γιωργο της Ιουλιας!!! :(

Βικυ πως εισαι;;;οι συσπασεις περασαν;;;; μπες να μας πεις νεα...

Δε θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω...ειναι και τα κεφια σκατα και δε στροφαρει ο σκληρος... :roll:

Που εισαι μαρη Αναστασι να πεις παλι τα ξεκουδουνα πετυχημενα σου να ευθυμησουμε λιγο;;;!!! :lol::lol::lol:

Α Φρανι για τι θεματα συζητησατε με το δημοσιογραφο του αλ ζαζιρα;;;;

Α Αργυ και Παναγιωτα μαλλον η Φραν θα φορτωσει το σεμπινι στον Κ για να ειναι αυτη ησυχη και καλα θα κανει!!!!!! :lol::lol::lol: ε οχι να εχει αποψη και ο Σκαδιναβος μια κοπανια!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Νατασουλα ωραια ακουγεται η εκδρομη αλλα θα συμφωνησω με την Αργυρω.Στον παιδικο τετοιες εκδρομες;;Στο Λυκειο δηλαδη που θα πάνε;;; :o

Στο λύκειο θα πηγαίνουν μόνα τους, τώρα ευκαιρία να πάμε κι εμείς :D:D:D

Βασικά απ'ότι μας είπαν η εκδρομή διοργανώνεται για τους εκπαιδευτικούς αλλά

αν θέλουν μπορούν να συμμετέχουν και γονείς με παιδιά

Δημοσίευση

Τονιαααα τέλεεεειο ζευγάρι θα ήταν.... :lol::lol::lol: Η Ιω δεν κάνει μωρέ σκανταλιές, ησυχύλα είναι... :roll::roll::roll: Αλλά είναι ισχυρογνώμων και ξεροκέφαλη....Από που έμοιασε άραγε;;;; :lol::lol::lol: Και θέλει ό,τι βάλει στο μυαλό της να το κάνει....

Καλά και η μικρή είναι μια τσούχτρα.... :o:o:o Την Ιω συνέχεια από τα μαλλιά την πιάνει..Προχθες της έμεινε στο χεράκι της μια τούφα από τα μαλλιά της Ιως... :o:o:o:o Και η Ιω μου έλεγε "Μαμά να τη μαλώσεις..." :?:?:?:lol::lol::lol: Κι εγώ έκανα πως τη μάλωνα.... :lol::lol::lol:

Αρτζιιιι μου βγήκε αυθόρμητα.... :oops::oops::oops::lol::lol::lol: Της λεω αμα τρως τα νύχια σου, θα πεθανεις.... :?:?:?:?:?:?:?

Παναγιωτάκι μου καλά ειμαι...Δευτέρα πάω για δουλειά...Θα βρεθούμε καθόλου;;;Το δωρακι του Φωτάκη το πήγα πίσω και πήρα κάτι για την Ιω... :oops::oops::lol::lol::lol: Όταν βρεθούμε, θα πάω να σας πάρω καινούριο.... :roll::roll::roll: Εκτός κι αν δε θελετε να βρεθούμε, οπότε να το πάρω και να σας το στείλω με ταχυδρομείο... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Φρανιτάκι κι εγώ πιστεύω ότι θα μου κάνει καλό, αλλά στην αρχή θα είμαι κάπως... :roll::roll::roll::roll: Θα σκέφτομαι την μπέμπα, την Ιω που δε θα τη βλέπω πολύ.... :roll::roll::roll:

Καλά μαρή βρήκες και γκόμενο από Αλ Τζαίρα;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: Δεν το πιστεύω... :roll::roll::roll: Ο Δανός δε θα πει τίποτα για το ταξιδάκι με το πιπίνι;;;; :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Καλά μαρή βρήκες και γκόμενο από Αλ Τζαίρα;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: Δεν το πιστεύω... :roll::roll::roll:

μην ξεχνάς είναι Άγγλος :roll::roll::roll::roll::roll::roll: θυμάμαι όταν πήγαινα φροντηστήριο αγγλικά και είχαμε καθηγητή Άγγλο, όλες είμασταν ερωτευμένες μαζί του και τον κοιτούσαμε και εκείνος κοκκίνιζε!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ξανθούλης με κόκκινο πουλόβερ!!!! :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Λενάκι στην κάντιντα συνήθως πονάς την ώρα που θηλάζεις και ο πόνος είναι σαν να σε τρυπάνε βελόνες

Η μπορεί να κάνεις πληγές πάνω στην θηλή γιαυτό και σε ρώτησα αυτά τα 2 πρώτα

Οπότε δεν φαίνεται για κάντιντα, παρακολούθησέ το και το ξανασυζητάμε

Δεν σας είπα 3μερο τελικά θα πάμε στο Μπάνσκο Βουλγαρία σε ένα spahotel για χαλάρωση:D:D:D:D

Γωγώ εγώ πιστεύω ότι θα είσαι καλύτερα όταν πας στην δουλειά, θα χαλαρώσεις

Η Έλενα θα κάνουν αύριο γιορτή στον παιδικό και παρέλαση

Τόνια εσύ Φεβρουάριο γυρνάς δουλειά?

Αργυρώ όχι ακόμα δεν μας έχουν πεί τιμές

Δημοσίευση

χα χα! τρελλες!

Γωγω δεν ντρεπεσαι να λες τετοια σε μια χμμμμ παντρεμενη γυναικα!! :roll::roll: χα χα!! :lol::lol:

Τι φταιω εγω βρε κοριτσια που η διαδρομη ειναι 11 ωρες να παμε κ 11 να ερθουμε.Θα κατσουμε κ 2 μερες εκει...Σοβαρα τωρα για δουλεια θα παω..Τι να πει ο κ δηλαδη???? Θα κατσει με τον Σεμπ!!! :)

Λετε να μου φορτωσει τον Σεμπ για να μην εχει αγωνια??? :roll::roll::roll::roll:

Χτες λεγαμε διαφορα, βασικα το πως βρεθηκε αυτος στην Ουγκαντα, ποσο θα κατσει, για την καριερα του πολλα, μετα τα δικα μου, ξερτε τωρα, λιγο απο ολα..Αντε βρε θα με παρασυρετε και θα σας ζαλισω με τον ανθρωπο..Παντως Αργυρω, δεν ειναι απο αυτους που τους μιλας και κοκκινιζουν χα χα!!

Νατασουλα καλα να περασετε στη Βουλγαρια..θα παρετε και τα παιδια??

Τονια νομιζω ο Αλεξ σε δοκιμαζει...παντως οντως ειναι απιστευτος με αυτα που κανει!!!

Δημοσίευση

Αργυρω τελεια φωτο!!! Επιμενω ο Λουκας σου μοιαζει και η Ρεα σου μοιαζει λιγο αλλα πιο πολυ στον μπαμπα της!

Ααα παντως στο παρτυ που λες, ηταν στην βεραντα ο Σεμπ με τους υπολοιπους αλλα ειχα οπτικη επαφη απο το σαλονι..Αν κ δεν υπηρχε κινδυνος....

Δημοσίευση

Φρανίτα εγώ ήμουν περίπου 14 ετών τότε ρε, μου φάνηκε ότι κοκκίνισε :lol::lol::lol::lol:

πάντως ήταν ομορφούλης, ακόμη τον θυμάμαι!!!! :roll::roll::roll::roll: τον είχαμε για 1 χρόνο μόνο, μετά ήρθε ένας άλλος Άγγλος, δεν ήταν ωραίος αυτός!!! :roll::roll::roll:

σε βλέπω να πηγαίνεις με τον Σεμπ!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ο Λ. έχει τα μάτια μου, μεγάλα, ........ η Ρ. έχει τα μάγουλά μου, μεγάλα, :lol::lol::lol: και τα φρύδια μου, αλλά δυστυχώς δεν πήρε τα σαρκώδη χείλη μου!!!! :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

22 ώρες δρόμο? :roll::roll::roll::roll: καλά να περάσεις!!!! :D:D:D:D

δεν μας βάζεις μια φωτό του καλύτερα? :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ο Λουκάς και η Ρέα κουκλιά :D:D:D

Φραν καλά να περάσεις!!!!!!

Χωρίς τα παιδιά θα πάμε εννοείται, με ένα ζευγάρι ακόμα

η Χρύσα δεν θυμάμαι ποιο ξενοδονείο διαφήμιζε

εμείς θα πάμε σε αυτό:

http://www.booking.com/hotel/bg/florimo ... DgodxjVDKg

Δημοσίευση
Νατασούλα ωραίο και δεν είναι ακριβό!!! ;)

της Χρύσας, αν θυμάμαι καλά, είναι τό Premier Luxury Mountain Resort

Α ναι? εγώ σε αυτό ήθελα να πάμε, μου φάνηκε πιο ωραίο

αλλά οι υπόλοιποι ήθελαν το καζίνο........

Τέσπα ελπίζω να περάσουμε καλά

Οι τιμές είναι πολύ καλές, καμία σχέση με Ελλάδα

Εμείς κλείσαμε σουίτα με 60€ την βραδιά

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια ,τι μου κανετε ?

εγω ας τα πουμε καλα ...με αυτα που κανουν και αυτα που μας περιμενουν πως να ειμαι καλα ....

σας διαβασα λιγο πεταχτα ...τα μονα που θυμαμαι ειναι οτι η γωγω αρχιζει δουλεια απο δευτερα ,καλη αρχη κοριτσακι μου .Η λενα που της ποναει το μεμε ...αν δεν βλεπεις ασπρα δεν ειναι καντιντα ..αλλα και να ηταν τι σε νοιαζει ..εγω εχω 2,5 χρονια και τωρα το καταλαβα :?:roll: και τελος η νατασουλα που θα παει σε σπα ,καλα να περασετε

δεν εχω πολυ ορεξη ..με εχει καταβαλει ολο αυτο που γινετε ....

ο μικρος μου εχει σπασει τα νευρα με τον βραδυνο του υπνο ...ξυπναει συνεχεια !!!ακομα και μαζι να κοιμομαστε ξυπναει μολις κουνηθω :twisted: ξεσπαω στον Μ τα νευρα μου (απο μωρο και κατασταση χωρας) και αυτο με ριχνει ακομα περισσοτερο :(:(:(:(:(:(:(

α ναι !!!αργυρο τα παιδακια σου ειναι χαρμα !!!γλυκες !! :x:x

Ιουλια μου δυσκολα τα πραγματα ,παλυ καλα βρηκε και εσας να εχει ενα εισοδημα .

οτι θυμαμαι γραφω .

πηρα στον Μ ενα παραμυθι του Τριβιζα με τα τρια λυκακια και το κακο γουρουνι τον Ρουνι-Ρουνι και ο Μ εχει ξετρελαθει !!!και ακομα ενα με μια μαμα αρκουδα που χανει το αρκουδακι της και το ψαχνει ...εχει μεσα εικονες που πεταγονται προς τα πανω και του αρεσει πολυ ,την πρωτη φορα που του το διαβασα αγχοθηκε και ο Μ που ειναι το αρκουδακι ...το πηρα για να μην φευγει μακρια μου ;)

αυτα για την ωρα

Δημοσίευση

Νατασσούλα ζηλεύω!!! Τέλεια ρε μπράβο! Να περάσετε καταπληκτικά! :D:x

Παναγιώτα μου μη στεναχωριέσαι και μην απελπίζεσαι και αρρωστήσεις... τα παιδακια σου σκέψου! όχι άλλη μιζέρια. Θα επιβιώσουμε και θα τα καταφέρουμε. Το πιστεύω αυτό! Τώρα το θέμα είναι να ζούμε καλά και όχι απλώς να επιβιώνουμε... Προέχει όμως να είμαστε ψυχικά υγιείς!

Στη σχολή έχω παρακολουθήσει ήδη Εβραϊκά, Εκκλησιαστική Ιστορία και Εισαγωγή στην Κ.Δ. από την προηγούμενη εβδομάδα. Σε λίγο θα φύγω απο τη δουλειά να πάω στο μάθημα. Θα παρακολουθώ όλα τα απογευματινά και.... ό,τι προλαβαίνω και μπορώ απο τα πρωϊνά... :oops::oops:

Άρχισα και λίγο διάβασμα χαλαρά, αλλά θα φορτσάρω τις επόμενες μέρες.

Αργυρούλα κουκλιά τα παιδάκια σου! :x

Φραν!!! :?:?:? Σεμνάαααα....!!! :lol::lol::lol:

Γωγώ να γυρίσεις στη δουλειά σου μαρή!!! :lol::lol::lol: Έλα όλα καλά θα πάνε μην τρελάινεσαι. Είναι μεχρι να μπεις σε ρυθμό. Εγώ πιστεύω οτι θα σου αρέσει! ;):x

Δηλαδή πάει η ευκαιρία μας για καφεδάκι...;; :?:(:(:roll:

Θα κάνουμε και μεις γιορτούλα! :D:D:D Την Πέμπτη στις 10:30 θα ντυθούμε στα άσπρα-μπλε, θα πάρουμε και σημαιούλα και θα θα πάει ο Ντούτσε και θα έρθει!! :lol::lol::lol:

Με είχε ζαλίσει τις τελευταίες μέρες η Βέμπω με τον Ντούτσε :lol::lol::lol: και την Ελλάδα που ποτέ δεν πεθαίνει! :mrgreen:

Η αλήθεια είναι οτι όταν το παιδί μου τραγουδούσε το "Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει" ένας κόμπος ανέβαινε στο λαιμό μου... :roll:

Γεια σου Άφρο!

Σας αφήνω! Πάω να ετοιμαστω για τη σχολή! :geek::mrgreen:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...