Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα! :D

Βίκυ μου όλα καλα να πάνε κοριτσάκι μου! Τέλεια με τις αιματολογικές, θα δεις που έτσι θα είναι και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Σας παρακολουθούσα χθες, αλλά με τα χθεσινά γεγονότα δεν είχα όρεξη να γράψω. :?

Μόλις είδα περιστατικό στην Κίνα οπου δίχρονο κοριτσάκι παρασύρεται απο βανακι και επι δυο ωρες περνανε απο δίπλα του πεζοί και οχηματα και δε σταματαει κανενας να το βοηθήσει. όταν το πήρε χαμπάρι η μάνα του ήταν αργα!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ρε παιδια ο,τι και να είμαστε οι Έλληνες... τουλαχιστον είμαι σιγουρη οτι δε θα χάσουμε ποτε την ανθρωπιά μας!

Επεσα πολύ πάλι... :?:cry:

Αναστασί το "γλυκό παιδί" που είπες καμια 20αριά σελίδες πριν για μενα το είπες φανταζομαι!

Θα σε πάρω τηλέφωνο! ;):lol:

Δε γράφω άλλα... πραγματικά έπεσα...

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Συμπεθερούλα μου, το πήρα!!! :x:x:x:YMHUG:

Αργυρούλα, εδώ μουστάκι από δημητριακά!!! :lol::P

Ακριβώς αυτό, ήταν να μη πάρω φόρα!!! 8-):P

Κι η δική μας βασική διασκέδαση είανι το σούπερ-μάρκετ πια!!! :roll:

Γι' αυτό φροντίζω να το απολαμβάνω!!! :lol:

ΣΙσσάκι!!! :shock::shock::shock::?:?:?

Ελπίζω και εύχομαι να μη γίνουμε ποτέ έτσι... :roll: Στοιχειώδης ανθρωπιά. :(

Πέρνα μια βόλτα απ' την ομάδα, να σου φτιάξουμε το κέφι με τις ομορφόφατσές μας!!! 8-):lol::P

(Μη κοιτάς που κάνω το χαζοχαρούμενο, :oops: φρίκη τριγύρω...........) :-s:-s:-s

Και -δυστυχώς- ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.. :(:roll:

Δημοσίευση

Τι καλά που δεν γράψατε πολλά!!! :x:x:x

Βικάκι μου ξεκουράσου κοριτσάρα μου, ηρέμισε και θα δεις ότι όλ αθα πάνε καλά! Φιλάκια πολλά :x:-*

Αργυρουλα μου συγνώμη δεν σκέφτηκα ότι γιόρταζε ο Λουκάς, χρονια του πολλά! Γιατι δεν μπορεις την ώρα του μεσημεριανού? Πάλι σου κάνουν την ζωή ποδήλατο?

Μάγδα εγώ πάντως εχω σκοπό να κάνω στον Κώστα κανονικό μάθημα όπως κάνουν και τα παιδιά στην Ελλάδα. Στο site του υπουργείου υπάρχουν όλα τα βιβλία καθώς και οδηγός για τον εκπαιδευτικό. Τα κατεβάζεις όλα.

Μητσάκι είδα τις φωτος, δεν είχα ιδέα.. Εισαστε όλοι κούκλοι! :YMHUG:

Μαρία περαστικά στην μικρή!

Θουλάκι με τον Βαγγ όλα τέλεια! ειμαστε εδώ και πολύ καιρό παρα πολύ καλά. Το θέμα ειναι τώρα οτι μου λέει συνεχώς πως "του χρωστάω ενα παιδι ακόμα" εγώ όμως προβληματίζομαι και δεν του κάθομαι χωρις προφύλαξη.. :oops::oops::oops:

Σισσάκι εγώ θα διαφωνήσω σχετικά με την ανθρωπιά των Ελλήνων.. Σαφώς υπάρχουν και χειρότερα αλλά υπάρχουν και καλύτερα..

Φιλάκια σε όλες κορίτσια

Δημοσίευση

Ρε παιδια κι εμενα με στεναχωρει τοσο πολυ αυτη η κατασταση...σιγουρα δεν ειμαστε(ακομη) σα τους κινεζους που περιεγραψε το Σισσακι,αλλα ειναι ντροπη μας ολα αυτα!!!! Οι Ελληνες ρε γαμωτο και μονο λογω ιστοριας και προελευσης επρεπε να μας δειχνουν με θαυμασμο κι οχι να εχουμε γινει ο περιγελος της Ευρωπης!!!! :(:(:(

Παναγιωτα μου πως περναω τη μερα μου;;;;;μμμμ πολυ επικοδομητικα....ολη μερα ξεσκατιζω(ναι ακομη χεζεται 5 φορες τουλαχιστον),ταιζω,αλλαζω,μαγειρευω,μαζευω κτλ...εγινα αυτο που σιχαινομουν παντα..μια "νοικοκυρουλα" και μονο!!!! :twisted::twisted:

Ερακι κι εγω ετρωγα τα νυχια μου μεχρι το γυμνασιο! δε τα καταπινα,απλως τα εκοβα...ε καποια στιγμη το κοψα απο μονη μου! ;)

Ο Αλεξ εχει γεμισει σπυρια ΠΑΝΤΟΥ!!!ακομη και στο προσωπο..ατοπικη δερματιτιδα ειπε ο δερματολογος που απλως εκδηλωθηκε τωρα...τωρα το γιατι εκδηλωθηκε δε το ξερουμε...ισως απο ιωση,κατι τον πειραξε,ψυχολογικο..κανεις δε ξερει...

Εκτος απο αυτο τωρα συνεχιζει να κανει τα "ωραια" του!!! προχθες εβγαλε παλι το παμπερ και πασαλειψε τα σκατα παντου,τον βαζουμε για υπνο και γδυνεται,βγαζει ακομη και το παμπερ και το κανει τοσες φορες μεχρι να μας σπασει τα νευρα,πηρε το πουμαρο που ειχα ανοιξει και το εχυσε απο το καγκελο της σκαλας κατω στην εισοδο...τα νευρα μου σε ασχημη κατασταση οπως καταλαβαινετε!!! :twisted::twisted::twisted:

Ιουλιακι μπραβο στο Γιωργο ρε!!!!ειδες που σου ειπα οτι θα του αρεσει μετα το σχολειο και θα του κανει καλο;;;; και σε λιγο καιρο θα δεις ακομα μεγαλυτερη διαφορα!!! ;)

Ειδα οτι εμφανιστηκε και η Μαγδουλα και η Κατερινα ε;;;; αντε ρε κοριτσια και σας χασαμε!!! :D

Ρε Κατερινακι 20 μερες με 2 ρεπο;;;;πωπω πικρα!!!!! :?

Η Γωγω με το αγαπακι της σαλιαριζουν;;;;; :lol::lol::lol: καλα το κανουν πολυ τους χαιρομαι!!!

Βαλατε φωτο στην ομαδα;;;; παω να δω γιατι θελω να δω κι εγω μετα το γκρεις ανατομυ!!! ε οπως λεει και η Αναστασι πολυ μαρεσουν τα αλλαξοκωλικια που πεφτουν! :P

ΑΑΑΑΑΑ Η ΓΑΙΔΟΥΡΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!! :oops::oops::oops::oops::oops:

Λενακι μου να τη χαιρεσε τη κουκλιτσα σου!!!!! Πολυχρονη και παντα μα παντα ευτυχισμενη!!!! :YMHUG::YMHUG::x:x:x

Ο γαμπουλης μου τι κανει;;; κολλησε ιωση;;;; :(:( δωστου πολλα φιλακια του καλου μου!!! :-*:-*:x:x

Περαστικα και στη Ιωαννιτσα της Μαριας και στο μπεμπη της Χρυσας που μπηκε ο καημενουλης νωρις στα βασανα με τις αρρωστιες!!! :(:(

Δημοσίευση

κοριτσαρες!

αναστασι μου εχω γινει ενα στρογγυλο μπαλονι! ο αδερφος μου καρβελι με ανεβαζει χοντροφρατζολα με κατεβαζει! :lol::lol:

βραδια εγω δε μπορω μπεκρουδες μου! ημερα οποτε θελετε!!

τονια αφου το πινει η μιρη το γαλα παλι καλα

πω πω τι θηριο ειναι ο αλεξ καλε??????????????

σισσακι καλως η κακως υπαρχουν κ πολλοι ελληνες που θα εκαναν κ εδω το ιδιο

μα καλα κ αυτη η μανα του μετα απο 2 ωρες το αναζητησε/

Δημοσίευση

τι κανετε ομορφες????????εγω ως συνηθως εχω χαθει τελειως..... :( παντως μπαινω και διαβαζω νεα σας αλλα δεν προλαβαινω να σχολιασω..... :oops:

εκανα αυχενικη και ηταν μια χαρα.η αναστασια θηλαζει ακομα το βραδυ κυριως και το στηθος μου ποναει πολυ....ειπα στο γιατρο μου για φυσιολογικο τοκετο και μου ειπε να του δωσω χαρτι απο συμβολαιογραφο οτι αναλαμβανω εγω την ευθυνη και ετσι δεν εχει προβλημα λεει να προσπαθησουμε.... 8-) αντε να δουμε..... :mrgreen:

μαιμουδακι,φτανει ο καιρος ε????????

τονακι,τι κανετε ρε??????????ολα καλα????????

σισσιω,εχω ακουσει κι αλλα τρελα για κινεζουν που αφησαν το μωρο τους να πεθανει απο την πεινα γιατι επαιζαν παιχνιδια στο ιντερνετ..... :? στις ειδησεις το ειχαν πει..... :(

βικυ,πως πας????θηλαζεις ακομα εσυ????

σας αφηνω και ελπιζω να ξαναγραψω συντομα!!!!!! ;)

Δημοσίευση

Τι κανετε τσουπρες?

Ελεος...απο της 7 προσπαθω να κανω μια τουρτα και δεν με αφηνουν! :twisted: Τωρα την τελειωσα αφου εβαλα τα παιδια για υπνο. Βεβαια ο μικρος εχει ξυπνησει ηδη 3 φορες. :twisted:

Σας σιαβασα πανω πανω...τα ματακια μου κλεινουν και θα σχολιασω αυριο οσα θυμαμαι. Παω να δω τις φωτο του μουστακιου :lol: και μετα νανι.

Να πω μονο στο Βικακι πως ολα θα ειναι καλα και καλα αποτελεσματα με την αμνιο. Ξεκουρασου οσο μπορεις. :YMHUG::YMHUG::x

Καλο βραδυ να εχουμε. Φιλια!

Δημοσίευση

καλημέρα!

τελικά χτες πήγαμε στο γιατρό να δει την Ι γιατί ο πυρετός έφτασε 40 και , και επειδή μεσολαβεί ΣΚ έπρεπε να τη δει.. Ωτίτιδα τελικά ξεκινήσαμε από χτες το βράδυ αντιβίωση..Σήμερα είναι καλύτερα και μέχρι αύριο το βράδυ πιστεύω να είναι καλά..

Δημοσίευση

Μαρία περαστικά, 40 πυρετό? θα πάτε Θεσ. τελικά ή όχι? :?:

Σισσιώ το είδα και εγώ καιρό πριν, αλλά τι να πω? :!:

Τόνια με τον ίδιο επικοδομητικό τρόπο περνάω και εγώ την μέρα μου, εντάξει έχουμε κάποιες διαφορές αλλά το κυρίως θέμα είναι το ίδιο!!!! :(:(

ήθελα και άλλα να πω, αλλά δεν θυμάμαι.....

Συμπεθέρα Καναδή :lol::lol::lol::lol::lol: γέλασα για το 2ο παίδί και την προφύλαξη!!!! :lol::lol:

ρε ο γαμπρός μου θα είναι σαν τον άντρα μου με 2 μητρικές!!! ;);)

Λενάκι καλά να περάσετε στο πάρτυ σας σήμερα :D:x

έχουμε λιακάδααααα με λίγο κρύο!!!! :?

σας φιλώ καλό Σάββατο :x

Δημοσίευση

Αργυ καταλαβα..τοσο ωραια περνας κι εσυ τη μερα σου...μα δε νιωθεις οτι εχεις χασει τον εαυτο σου;;;; :(:(

Δυστυχως οταν δεν εχεις βοηθεια στο μεγαλωμα των παιδιων ετσι ειναι!!! :(:(:(

ΣΥμπεθερακι πως περασατε στο παρτυ;;; ωραια η τουρτα;;; :D

Ευακι που εισαι κι εσυ βρε ψυχη;;;; πως τη παλευεις με την εγκυμοσυνη;;; ρε συ αν γεννησεις σε καμια μεγαλη πολη(Αθηνα,Πατρα κτλ) να το τολμησεις το φυσιολογικο!!! ;)

Χαιρομαι που ηταν καλη η αυχενικη!!!αληθεια φυλλο ειδατε;;; :P

Ρε παιδια ο Αλεξ ειναι και μαζοχας εκτος των αλλων!!! τον βαζω σημερα για υπνο,αρχισε παλι να γδυνεται και του λεω "Βρε Αλεξανδρε μη τα βγαζεις παλι σε παρακαλω!" "Γιατι μαμα θα με δειρεις;;"(για την ιστορια,τη μερα που το ξεκινησε και εβγαζε τις πιτζαμες 40 φορες,τη τελευταια φορα του ειχα πει οτι αν το ξανακανει θα τον δειρω κι οταν το ξανακανε εφαγε μια ψιλη στο μπουτι,μαλακια το ξερω) "οχι αγαπη μου δε θα σε δειρω,δε μου αρεσει να σε δερνω,ειναι λαθος και στεναχωριεμαι μετα" " μααααα να με δειρεις!" "ρε μωρο μου θελεις να σε δειρω;;;" "ναι θελω να με δειρεις"!!!! :shock::shock::-o:-o [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif]

Βεβαια φλερταρω πολυ με την ιδεα γιατι τον εχω βαλει απο τις 2 για υπνο,ειναι 3:20 κι ολη αυτη την ωρα με εχει πανω κατω να τον αλλαζω και να τον ξεχεζω(εχει βρει τροπο να τα κανει σε δοσεις ετσι για να μου σπαει τα νευρα)!!

Πριν λιγο μπηκα στο δωματιο για 1000στη φορα,του εβαλα τις φωνες και ηρεμησε!!!! μα γιατι πρεπει να με φτασει στα ορια μου πρωτα ρε γαμωτο;;;;;; δηλαδη οσο του φερομαι γλυκα και με υπομονη και του εξηγω δε καταλαβαινει τιποτα και πρεπει να με φερει στα προθυρα της υστεριας για να καταλαβει;;;;;

Τωρα θα μου πειτε το κανει για να σου τραβηξει τη προσοχη και θελει να ασχοληθεις μαζι του κτλ κτλ..ναι αλλα ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να ασχολουμε ΟΛΗ τη μερα με τον Αλεξ!!!! το ερμο το μωρο ειναι μονιμως παρατημενο σε ενα καροτσι ή στο παρκο κι ασχολουμαι μαζι του μονο για την αλλαξω-ταισω-κοιμισω...και γκρινιαζει κι αυτο τωρα με τα δοντια και θελει αγκαλια και με το δικιο του το καημενο κι εγω ολο δε μπορω!!! :(:(

Δημοσίευση

Τόνια είχαμε και εμείς αυτή την φάση του γδυσίματος!!!! :roll::roll::roll:

η Ρ. (ποιός άλλος? :roll::roll::roll: ) το βράδυ και αφού έφευγα από το δωμάτιό της, έβγαζε τον υπνόσακο, την πυτζάμα και την πάνα, τελείως γυμνή!!! :o:o:o:o:o και επειδή το ήξερα, πήγαινα και την έλεγχα και την έντυνα πάλι ....... καμμιά φορά ερχόταν κάτω μόνη της, έτσι γυμνούλα......επομένως φάση είναι και θα περάσει!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

τότε λέγαμε ότι θα γίνει στριπτιτζού και τώρα το λέμε δλδ, αφού μια φορά στο κέντρο στο τσακ την πρόλαβα ήταν έτοιμη να κατεβάσει ο παντελόνι και το βρακάκι της!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Δημοσίευση

όσο για τις φωνές που λες. χθες είπαμε να πάμε για την "διασκέδασή" μας!!! και λέω στα παιδιά να ετοιμαστούν γιατί φεύγουμε και με έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια (για να μην πω τίποτα άλλο) και λέω στον άντρα μου να αναλάβει, πάει πάνω, βάζει μια φωνή και τα δύο σε χρόνο dt ήρθαν κάτω.....το πρόβλημα με τον άντρα μου είναι ότι δεν ξέρει πότε να στασματήσει την αυστηρότητα, του είπα εγώ "τέλος τώρα"....και όταν μπήκαν τα παιδιά στο αυτοκ. ο Λ. λεει στον μπαμπά του: "μπαμπά δεν είμαστε κακοί άνθρωποι, να παίζουμε θέλουμε μόνο"!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o:(:(:(:(:( μου το είπε το βράδυ και λυπήθηκα πάρα πολύ!!!!..........

πιστεύω ότι οδεύουμε σε λάθος δρόμο :(:(:(:( όμως τους μιλάς γλυκά και σε γράφουν, τους αγριεύεις και πάλι σε γράφουν.....για αυτό λέω ότι χάσαμε το παιχνίδι!!!! και δεν υπάρχει επιστροφή!!! :!::!:

Δημοσίευση

καλησπερες!!!

ειχα σημερα γυναικα για τις δουλειες,την αφησα σπιτι,πηρα το αυτοκινητο κ πηγα με τον γιωργο στους δικους μου!

πηγα κ του ψωνισα απο τα mayoral!το κατευχαριστηθηκα!μα τί τελεια σχεδια κ χρωματα!

τον αφησα στους δικους μου,τωρα θα παμε επισκεψη με τον χ. σε ενα φιλικο ζευγαρι κ το βραδακι θα παμε να τον παρουμε!

στεναχωρεθηκα σημερα..η γυναικα που καθαριζε,πρωτη φορα την πηρα,ειναι ελληνιδα κ δημοσιος υπαλληλος,συναδελφος της μαμας μου! :shock::shock::shock::shock::shock:

ηταν παρα πολυ καλα οικονομικα,αλλα με την κριση επεσαν εξω..επαθε κ εμφραγμα πριν 1 χρονο ο ανδρας της κ εμεινε χωρις δουλεια..συζητησαμε λιγο πριν φυγει..μου ειπε οτι θεωρει καταντια την κατασταση της..σε αυτη την ηλικια κ ενω ελεγε να ξεκουραστουν κ να απολαυσουν τη ζωη με τον ανδρα της.. :(:(:(:(

κ στο τελος της εδωσα παραπανω χρηματα..κ χαρηκε τοσο πολυ..κ εγω ενιωσα ακομη πιο ασχημα..

θα μπορουσε να ηταν η μαμα μου στη θεση της..ποσο δυσκολα ειναι να παρει :(:(:(:(:(

αργυρω μου δεν ξερω για τις φωνες..κ ο γιωργος ειναι φορες που με κανει να ουρλιαζω..αλλα τοτε γελαει! :evil::evil::evil:

α!ανεκδοτο!παιρνω στον παιδικο κ μου λεει η δασκαλα του"μα τί καλο κ υπακουο παιδι εχετε!δε μας δημιουργει κανενα προβλημα!ειναι συνεργασιμος κ ακουει ο,τι του λεμε!" :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

τονια ευτυχως η μπεμπουλα πινει το γαλα!για τον αλεξ κ τις ταρζανιες..τονους υπομονης!ειμαι σιγουρη πως τα κανεις ολα με τον καλυτερο τροπο!σκατα φραου εισαι!παιδι μαλαμα εισαι! :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

μητσακι ειδα φωτο!εισαι κουκλα!ολη η οικογενεια υπεροχη!!!!!να εισατε παντα ετσι αγαπημενοι κ μονιασμενοι!καλα..γελασα απιστευτα με τις αποριες της αναστασιας! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μαρακι περαστικα στην ιωαννα!ειχαμε περασει κ εμεις ωτιτιδα κ ειχε ταλαιπωρηθει αρκετα ο γιωργος..αλλα μετα επεστρεψε δριμυτερος!ολα θα πανε καλα!ηρθατε τελικα; :roll::roll:

αφρο λυπαμαι για τον παππου σου! :( να ζησετε να τον θυμαστε..

φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

Ιουλια :lol::lol::lol::lol: κι ο Γιωργος το καλυτερο παιδι στο σχολειο;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: κι ο Αλεξ!!!και μου λεει η δασκαλα του ετσι να μεγαλωσω και τη μικρη!!!!!!!! :shock::lol::lol::lol::lol:

Ρε δεν υπαρχουν τα παιδια μας λεμε!!!!πρεπει να κανουν παρεα αυτοι οι 2!!!!!! :lol::lol::lol:

Κριμα για τη γυναικα..στεναχωρηθηκα... :( αχ πολυ δισοιωνο το μελλον για ολους.... :?

Αφρο ναι ρε το ξεχασα η γαιδουρα!!! συλλυπητηρια για το παππου σου... :(

Αργυ ετσι ειπε ο Λουκακος;;;;πουλακι μου!!! :roll: οδευουμε σε λαθος δρομο;;; και ποιος ειναι ο σωστος ρε γαμωτο;;;; δηλαδη τη στιγμη που τους φερεσαι τοσο γλυκα και με υπομονη κι εκεινα σε γραφουν και σε τεντωνουν τι να κανεις;;;;; ποση υπομονη;;;; κι οταν σε πιεζει και ο χρονος;;;; κι αν πηγαινουμε με τα νερα τους συνεχεια,αργοτερα που θα βγουν παραεξω και φυσικα εκει θα συναντησουν πολλους αλλους που σιγουρα μονο με τα νερα τους δε θα πηγαινουν κατα το πλειστον,δε θα παθουν πολιτισμικο σοκ;;;;; :?

Αχ τι μου ειπε μολις τωρα;;(ναι παλι τον εχω βαλει για υπνο κι αυτος το χαβα του) του λεω "μα κοιμησου μωρο μου ειμαστε κουρασμενοι,μη μιλας αλλο" και μου λεει " μα βρε μαμα ειμαι μωρο, δε καταλαβαινω"!!!! :lol::lol::lol::lol: ρε θα το ζουμπηξω το τσογλανακι!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλησπερα βραδυνη!!

Τι κανετε??

Μητσακι ειδα τις φωτο απο τη βαφτιση κ εγω! Λοιπον νομιζω πως η βασιλικη μοιαζει στον μπαμπα της!

Ωραιο φορεμα κ βαψιμο! να σας ζησει κ παλι!

Δεν διαβασα πολλα, παρα μονο τη τελευταια σελιδα... :oops:

Αφρο πεθανε ο παππους σου πληρης ημερων...

Τονια τι κανεις??

Για ουρλιαχτο μιλατε?? Εγω παντως κατα διαστηματα βαζω αγριοφωναρες αλλα δε νιωθω τυψεις ρε κοριτσια μετα... :? Το ξεχναω ευκολα!

Αργυρουλα νομιζω εσυ με ρωτησες τι γλωσσα μου μιλαει ο Σεμπ πριν καποιες σελιδες...Μιλαει αγγλικα στον πατερα του κ ελληνικα με μενα αλλα πολλες φορες μου μιλαει αγγλικα..Του απανταω ελληνικα συνηθως αν κ μερικες φορες του απαντω κ αγγλικα..Καμια φορα λεω κατι ελληνικα κ παει κ το μεταφραζει στον πατερα του!

Χτες μας ειχαν καλεσει σε ενα παρτυ, ξεκινουσε στις 8.30 το βραδυ, πηραμε το Σεμπινι κ πηγαμε...Ηταν ο σταρ της βραδιας...επιασε κουβεντα με ολους τους καλεσμενους, εκατσε μαλιστα εξω μαζι τους, εγω ημουν μεσα, πηρε ενα ποτηρι νερο και επιασε κουβεντα κανονικη με εναν τυπο εκει..αυτος μπυρα ο Σεμπ νερο...Φυγαμε νωρις γυρω στις 12 κ ο μικρος δεν ηθελε να φυγει...την ειχε καταβρει ο ξενυχτης κ μιλαγε με ολους...Σηκωτο τον πηρα..

Γνωρισα εναν δημοσιογραφο εκει που δουλευει στο Αλ Τζαζιρα, ενας νεος ηταν...πολυ ενδιαφερουσα γνωριμια..Ανταλλαξαμε τηλεφωνα κ θα βγουμε μεσα στην εβδομαδα για κανα φαγητο κ ποτο. Ο Κ θα κρατησει τον Σεμπ, οποτε θα ειμαι ανετη..

Αυτα τα συγκλονιστικα μου νεα...

Δημοσίευση

γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

τονακι μου,την παλευω μωρε...τι να κανω....δεν προσεχω και πολυ ειναι η αληθεια...ειναι και η αναστασια ανταρτης ομως....αν ειναι ετσι και το δευτερο με βλεπω στο τρελοκομειο συντομα.... :lol::lol::lol::lol: φυλο την επομενη φορα θα δουμε μαλλον.αλλα μαλλον κοριτσι θα ειναι κι αυτο...ο αλεξ πολυ γελιο παντως.... :lol: σε καταλαβαινω παντως απολυτως..... 8-)

αφρο,συλληπητηρια.....

ιουλια,χαλια τα πραγματα...να δεις ποσα ζευγαρια εφυγαν γερμανια....αντε να δουμε τι θα γινει πια....

μακια κουκλιτσες!!!!! :)

Δημοσίευση

καλημερα!

μπαινω διαβαζω αποσπασματικα....προσπαθω να απαντησω αλλα ολο κατι θα τυχε!

απο την παρασκευη θα επρεπε να ειμαι ξαπλα...

εεε μονο ξαπλα δεν ειμαι!

η Μ-Ι την παρασκευη το απογευμα ξεκινησε πυρετο...

στο 4ωρο αντιπυρετικα....την εχει πιασει μαμακιαση αι δεν μπορω να μεινω ξαπλα!

εχει κολλησει επανω μου!

οταν ασχολουμαι μαζι της ξεχνιεται το μυαλο μου απο τα αποτελεσματα....τις υπολοιπες ωρες το σκεφτομαι συνεχως!

εχω χασει 10 χρονια απο τη ζωη μου!

να μην το περνα κανεις ολο αυτο!

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα

Βικυ εγω ειλικρινα πιστευω πως ολα θα ειναι καλα στο τελος...Σου το λεω απο την καρδια μου..το πιστευω και ο ευχομαι...

Παναγιωτα μου καλημερα...Ηρεμησε...τι εχεις?? η κουραση, η ολη κατασταση?? Αν ειναι το πρωτο υπομονη, αν ειναι το δευτερο, το μονο που εχω να πω ειναι αυτο που ειχα γραψει σε ενα κειμενο: ο μεγαλυτερος κινδυνος ειναι η δικη μας απελπισια, η παραιτηση και η απογοητευση..

Αργυρω παντα πρωινη.... διαβασε και ενα κειμενο φρεσκο

http://tvxs.gr/news/ellada/ksenos-typos ... po-ta-bari

Εγω καλα ειμαι..θα παμε για πρωινο και πισινα σε λιγο..Το βραδυ θα βγω με αυτον τον αγγλο απο το Αλ Τζαζιρα..Πολυ χαιρομαι, θα με βοηθησει σε ενα κειμενο για την κλιματικη αλλαγη..Σημερα ομως θα παμε για γνωριμια με κανα ποτο...χι χι....ο Κ κραταει τον Σεμπ κ εγω αλωνιζω!! Τα καλα του να χεις σκανδιναβο πατερα για το παιδι σου!!! Τι να φορεσω?? φουστα η παντελον??χμμμ

Κοριτσια δεν ειμαι χαζοχαρουμενη, ουτε αρνουμαι την πραγματικοτητα, αλλα ειπα να ελαφρυνουμε λιγο το κλιμα!! ΣΑς φιλω!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...