Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μέρααααααα (-| νυστάζω πάααααρα πολύ (-|(-|(-|

Κόλλησα το βράδυ με μια ταινία κι άργησα πολύ να κοιμηθώ - The black swan, πολύ καλό να το δείτε.... Ε, μετά ξύπνησε κι η Μαρκέλλα και με ήθελε για πιπίλα κι έβγαλα όλη τη νύχτα στο κρεββάτι της...

Βίκυ όλα καλά να πάνε με την αμνιο! Τα αποτελέσματα βγαίνουν αμέσως? Νομίζω πως θέλουν μερικές μέρες ε?

Χρύσα ο μπαμπάς που περιγράφεις μου θύμησε το δάσκαλο που είχα στην 4η δημοτικού... Όταν έβλεπε ότι κάποιος έκανε φασαρία, κατέβαινε αργά από την έδρα και ενώ συνέχιζε να παραδίδει το μάθημα σα να μην τρέχει τίποτα, πλησίαζε το μαθητή και έχωνε χαστούκι.. :shock: μετά γύριζε την πλάτη και επεστρεφε στην έδρα... Μα τι μαλάκας :evil::evil::evil: Είχα φάει κι εγώ και μάλιστα είχε ανοίξει η μύτη μου και δεν το είπα στη μαμά μου γιατί ντρεπόμουνα...

Αργυρούλα πολύ μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται η ΡεΑ :lol:

Δε μου λες... με τα Ελληνικά τι θα κάνεις? Θα προσπαθήσεις να τους μάθεις μόνη σου να γράφουν και να διαβάζουν? Έχεις πάρει βιβλία?

Κρύο έχετε κι εσείς μπρρρρρ

Αναστασίααααααα είπες ψέματα χτες :twisted: Δεν επανήλθες :P Τι έγινε? Άνοιξες καμια τρύπα -ως κομπρεσέρ- κι εξαφανίστηκες? Ελπίζω να κατάφερες να εκτονωθείς κάπως και να χαλάρωσες ;)

Η Γωγώ που ειναι? Δε μπαίνει γιατί τσαντίστητκε που είπα εγώ ότι δε μπαίνω γιατί τσαντίστηκα με αυτό που είχε πει τόοοοτε? :?:lol:

Λενάκι χρόνια πολλά για την Ειρήνη σου! Κι εγώ καφέ τούρτα θα ήθελα :D

ΜΙ τι μεταπτυχιακό κάνεις? Στο ανοιχτό?

Φιλιά σε όλες - πάω να βάλω καφε γιατί έχω μια σηνάντηση σε λίγο γμτ...

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Αργυρούλα πολύ μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται η ΡεΑ :lol:

Δε μου λες... με τα Ελληνικά τι θα κάνεις? Θα προσπαθήσεις να τους μάθεις μόνη σου να γράφουν και να διαβάζουν? Έχεις πάρει βιβλία?

Κρύο έχετε κι εσείς μπρρρρρ...

και σε αυτήν αρέσει, όχι όμως και στον Λ. :lol::lol::lol::lol::lol:

για την ώρα, με ενδιαφέρει περισσότερο να μάθει να διαβάζει και να γράφει στα γερμ. (μιλάω για τον Λ.) μετά θα του μάθω και τα ελλ., θέλω να ξεκαθαρίσει λίγο στο μυαλουδάκι του τις γλώσσες όσον αφορά στον γραπτό λόγο :?:!:

τώρα έχει -2 :o:o:o:o:o .....πιστεύω θα ανέβει γιατί έχει και ήλιο!!! :roll::roll::roll:

η Γωγώ είπε ότι ο άντρας της έχει άδεια και δεν πολυμπαίνει, απολαμβάνει την παρέα του!!!! :)

Δημοσίευση

Kalhmera !

Απο χτες προσπαθω να γραψω , αλλα ωσπου να διαβασω τα νεα σας κατι γινετε και δεν προλαβαινω .

Βικυ ευχομαι να πανε ολα καλα με την αμνιο ! Να εισαι χαλαρή και ηρεμη !!!

Αργυρω ο γιος της νονας της φακης (τι εγραψα τωρα!!!) παρολο που ειχε θεμα και κανει ακομα λογοθεραπειες (Στα γερμανικά) δεν μπερδευτηκε καθολου με το ελληνικό σχολειο και τα παει παρα πολυ καλα και στα δυο σχολεια . Και για μενα ειναι σημαντικό να μαθει απταιστα τη γερμανική γλώσσα αλλα παράλληλα θελω να μαθει πολυ καλα και τα ελληνικά . Θελω να μεγαλωσει εχοντας 2 μητρικές και παρολο που ξερω πως τα ελληνικα θα ειναι παντα πιο "ριγμένα" θα προσπαθήσω να τα μαθει σωστά .

Φρανιτα δεν ξερω τι σημαινει Ουγκάντα αλλα μου φαινετε απιστευτο να μην μπορει κανεις να κανει κατι . Σφιχτηκε η καρδιά μου μ΄αυτα που εγραψες ....

Ερη αν το θεμα ειναι οτι απλα δεν βλεπεις νυχια μην ανησυχεις . Και η φακη ενα διάστημα τα εκοβε με τα δοντια !!!! :shock: Πως της ηρθε , που το ειδε δεν ξερω αλλα ετσι τα εκοβε, την ειχα δει κανα δυο φορες . Εχει καιρο να το κανει αλλα αν δει καμια παρανυχιδα το πρωτο πραγμα ειναι να βαλει το χερι στο στομα να την κοψει ...

Μιτσάκη να σου ζήσει το μικροβιάκι σου !!! Να ναι παντα γερή και ευτυχισμένη και να σας γεμιζει παντα χαρα και υπερηφάνια .

Κατερινάκι τι κανετε ? Πως μεγαλωσε η μικρουλα σου !!!

Χρονια πολλα και στο Ειρηνάκι ! Να ναι παντα γερή και ευτυχισμένη !!! Να την χαιρεστε και να την καμαρώνετε παντα Λενακι μου !

Μπαμπουσκίτσα γιατι εισαι στα νταουν σου ? Πλησιαζει ο καιρος και χορευουν οι ορμονες ?

Αναστασί εγω το ενα μπλογκ (το φαμιλια) το ανοιξα πριν κανα 2-3 χρονια . Σαφως και οταν κανεις κατι δημοσια θελεις να σε διαβάζουν αλλα δεν ηταν ο σκοπος μου . Γιαυτο και δεν το "διαφημισα" , τα λιγα σχολια που εχω ειναι απο κοριτσια που με ξερουν απο το μαγειρικο μπλοκ που ημουν το HFL και με βρηκαν μονες τους τυχαια .

Βεβαια ο χαρακτηρας του ανθρωπου δεν αλλαζει και οπως δνε ειμαι συνεπης να χω ημερολογιο κλασσικο ετσι δεν εγραφα και στο μπλοκ . Το παρατησα , το ξαναπιασα , περασα απο διαφορες φασεις , δεν ηξερα τι χαρακτηρα θελω να δωσω και τι να πω . Οταν με πιανουν οι κλειστες μου και δεν γραφω σε φορουμ τοτε γραφω περισσοτερο εκει . Υπάρχουν και ποστς τα οποια δεν εχω εμφανισει γιατι ηταν πολυ προσωπικές οι σκεψεις ή οι φωτος . Το δευτερο με τις τουρτες το ανοιξα πριν λιγες μερες θελοντας να κανω κατι σαν πορτοφολιο με τις φωτο . Αυτο ναι , μακαρι να χει μεγαλη επισκεψιμοτητα και να το βλεπουν ατομα απο δω μπας και κατι γινει . Για ολες τις τουρτες που εχω κανει δεν εχω παρει σεντ , ειναι ολες για φιλους , γνωστους κλπ .

Νατασσουλα κοιτα και ο παιδικος μπορει να εχει σχεση με την εννοια της αλλαγης . Οχι οτι εχει προβλημα στον παιδικό και κραταει τα τσισα αλλα ειπαμε οι αλλαγες τρομάζουν τα παιδια γιατι "γυριζουν πισω" . Χαλαρωσε , δωστης χρονο και θα δεις σε λιγο καιρο θα περασει οπως ηρθε .

Λοβιτσα αστα και δω χαλια ειναι δεν βλεπω προκοπη με τις τουρτες . Ειναι κατι που μου αρεσει ομως και δεν με νοιαζει να το κανω και δωρεαν , ειανι σαν ψυχοθεραπεια για μενα .

Θελω τοσα να γραψω ακομα αλλα θα βαρεθηκατε ... Φιλια σε ολες !

Δημοσίευση

ο Τοι ειναι καλα παιζει στην αυλη ..η μαμα μου βαζει φωτοβολταικα στην σκεπη και "παιζει" με τους τεχνικους ...το παιζει μαστορας .

Ευτυχως εχει ηλιο χθες και σημερα .

ο μικρος δεν κοιματε ,ξυπναει σηνεχεια και ειναι ενα αλλο μωρο ...μου χαλασε :(

Εγω καλα ...δηλαδη χαλια με τα πολυνομοσχεδια ....

κανενα αλλο νεο ?

μονο για την βικη ξερω .

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου τι κανετε;;;;;;

Προσπαθω να σας διαβασω,αλλα χλωμο 20+ σελιδες!!! :-w:-w

Ρε σεις τι πακετο τρωω αυτες τις μερες;;;;;!!!!!!!! δε προλαβαινω να κλασω!!!!!! :? η μικρη βγαζει κανενα δοντι μαλλον και με χει πηδηξει!!!! Παντελακος στυλ ενα πραμα!!!!! :o:o:o ο δε Αλεξ...αχ μη σας τα λεω....ελπιζω το μεσημερακι να τα καταφερω να σας διαβασω και να σας τα πω....

Παω να παρω το λαμογιο απο το σχολειο...σας φιλω προς το παρον!!!! :-*:-*:-*

Δημοσίευση

καλημερα!!!

βικυ ολα θα πανε καλα! σε σκεφτομαστε! να εχεις καλα αποτελεσματα

χρυσα πως εισαστε σημερα?

λενακι καλε τι γουρουνα που ειμαι :oops: χρονια πολλα για το ειρηνακι!!!

να το χαιρεστε κ να ειναι παντα γερη κ ευτυχισμενη!

περαστικα κοριτσια σε ολα τα παιδακια

μιτσακι καλα να περασετε!

αργυρουλα ο δικος μου ειναι πολυ νοικοκυρης, παντα μαζευει τα παιχνιδια του απο μονος του οταν τελειωνει το παιχνιδι. ξεκινουσα να τα μαζευω ετω του ελεγα φερε μου λιγο το ενα, φερε μου το αλλο κλπ κ σιγα σιγα του ελεγα ελα να με βοηθησεις κ τωρα τα κανει μονος του

λαλα τι λες καλε που σε βαριομαστε!! να γραφεις να γραφεις!!

αφρο πως τα περνατε?

τα συλληπητηρια μου..

που εισαι ρε τονια? σε χασαμε.. υπομονη με τη μικρη

μαρακι μην αγχωνεσαι καλε τοσο πολυ με τη θεσσ!

ουφ νομιζω δεν ξεχασα καμια...

θου πως εισαστε σημερα?

νατασα λαβι τι κανετε? σε ειδα στον υπνο μου, ειδα οτι θελατε να μας πουλησετε ενα χωραφι :lol:

αναστασακοοοοοοο πως εισαι?

ιουλια τι κανεις κοριτσαρα?

Δημοσίευση

ευχαριστω κοριτσια για τα συλληπητηρια ,τον αγαπουσα πολυ τον παππου μου αλλα ο πονος ηταν πιο γλυκος πιο μιωμενος γιατι ειχε φτασει 101 και εδω και ενα μηνα ηταν στο κρεβατι και δεν μπορουσε να κουνηθει ,εφυγε να ξεκουραστει και να μην τελαιπωριτε αλλο .

ο μικρος εχει γινει πολυ μεγαλο μωρο !!! πηγα να του παρω μπουφαν και επρεπε να παρω 12-18 μηνων !!! αλλα δεν ειχε το νουμερο και αλλο σχεδιο δεν μου αρεσε ...μου εφερε η νυφη μου το παλιο μπουφαν του ανηψιου μου για αυτες τις μερες .

ο ανηψιος μου ειναι ενα υπεροχο κοκκινομαλικο μωρο ...αλλα δεν παει σε κανεναν μονο στσην μαμα -μπαμπα και παππουδες τους γονεις της νυφης ...ουτε να τον ακουμπισουμε δεν θελει :shock:

χαλια σημα εχω ...

Δημοσίευση

Αφρο θα γινει πιο μεγαλος απο τον μπαμπα του!!!

ευτυχως θα εχει 2 νονους!!!!!

Γιατι ετσι ρε συ;;;

καλα η μαμα σου ΘΕΑ!!!!!

Μπομπ ο μαστρορας!!!!

Λενακι ειμαστε καλυτερααλλα εχει ακομα βηχα..σαν κουταβακι κανει καιτο κλαμα του ειναι σαν νιαουρησμα..το καημενο

εσυ πως εισαι;;; απο ψυχολογικα;;;

Δημοσίευση

καλα ας μην ηταν η δουλεια το αδερφουμου τα φωτοβολταικα και σιγα να μην εβαζε ;)

τζαμπα τα βαζει μονο το δανειο -σημβαση με την ΔΕΙ εκανε ολα τα αλλα (εργατικα ηλεκτρολογους -τεχνικους-σηντιριση ) τζαμπα ....

κοριτσια φευγω ...παω μεσα να φαμε ..μετα δεν νομιζω να εχω σημα ....

Δημοσίευση
Αργυρω ο γιος της νονας της φακης (τι εγραψα τωρα!!!) παρολο που ειχε θεμα και κανει ακομα λογοθεραπειες (Στα γερμανικά) δεν μπερδευτηκε καθολου με το ελληνικό σχολειο και τα παει παρα πολυ καλα και στα δυο σχολεια .

πόσο χρονών είναι ο γιος της νονάς της φακής ? ( :lol::lol::lol::lol::lol::lol: )

όταν πάει 20 ετών τότε να μου πεις τι επιτυχίες είχε......γιατί εγώ προσωπικά δεν θεωρώ επιτυχία το να βγάλει το hauptschule!!!! :!: αν δεν σπουδάσουν θα ήθελα τουλάχιστον να έχουν ένα απολυτήριο λυκείου!!! που θα τους προσφέρει καλύτερες ευκαιρίες στην ζωή τους!!!

επίσης να υπενθυμίσω ότι στην δικιά μας οικ. δεν υπάρχει μία μόνο γλώσσα, ακούγονται τα ελλ., τα γερμ. και τα αγγλ.!!!...........σε μία οικ. σαν την δική σου ή της νονάς ή της Λενάκι ή της Αθηνάς σαφώς και είναι πιο εύκολο για το παιδί να μιλά άπταιστα και τις δύο γλώσσες......όπως ο άντρας μου που έχει 2 μητρικές την γερμ. και την αγγλ.!!!! ........

επίσης κάθε παιδί είναι διαφορετικό, άλλο πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο και άλλο λιγότερο....π.χ. ο΄άντρας της Λένας.......

Αφρο καλά να περνάτε, ψιλό το αντράκι σου ε?

φιλάκια και στα 2 :x:x:x:x άντε και σε σένα :x:x:x ....πότε γυρίζετε με το καλό? :?:

Δημοσίευση

γειααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

εδω ολα καλα..τι ωραια μερα...

αργι τελικα γιορταζε ο γιοκας σουχρονια του πολλα..οταν διαβαζετε τι του μιλας?ελληνικα?εσυ δε ξερε τοοοσο καλα γερμανικα ωστε να μιλας στο αντρα σου γερμανικα?ο αντρας σου καταλαβαινει ελληνικα?

λαλαλαλα φιλια στη φακηηη

λενακι τι κανει ο γιωργος σου?η ειρηνουλα?θελω κ γω τουρτααααααααααααα

ερη με τον βαγγελη καλυτερα?

σμερα μιλαω μονο στις μανουλες απο τα ξενα :lol::lol::lol::lol::lol:

βαριεμαι αλλα :oops:

α να πω κ μια καλησπερα στη αφρο...

Δημοσίευση

Kαλησπερες!Καφεδακι,μαφιν με ταχινι+σταφιδες...

και προβλεπω συντομα γκρευς ανατομι!Να'σαι καλα Μαγδουλα μου που μου ανοιξες τα ματια!Βεβαια δεν καταλαβαινω κ παρα πολλα αφου η ορολογια με μπερδευει,το εχω κ χαμηλα να μην ξυπναω την Αννυ...Αλλα ειπαμε,η αλλαξοκωλια ειναι που μ'αρεσει!!! :lol::lol::lol::lol:

Καλα εε?Τωρα πηρα μπρος...Χρονια πολλα στο Λουκα!

Συλλυπητηρια για τον παππου Αφρος...Περαστικα σε οοοοολα τα μωρα...Βικυ τις καλυτερες ευχες μου για τον μπεμπη!

Ιουλιακι μου σε διαβασα χθες οποτε δε θυμαμαι πολλα...μονο οτι ο Γ ηρεμισε και οτι θελεις κ εσυ σαν τρελλη(εεελα παραδεξου το!) να βγουμε να μπεκροπιουμε!!! :lol::lol:

Την κυριακη εχω σκοπο να βγω(οπως καθε βδ)...αν θελεις πες!Και οποια αλλη βεβαια! ;);) Αλλιως ..κατι θα κανονισω! :D:D:D

Λαμπρινη μου(φανταζομαι το καταλαβες) οτι σε πειραζα μεταξυ σοβαρου κ αστειου...δεν εχω απαιτησεις,αν ειναι δυνατον!!!!Απλα το λεω γτ ..σαν να σου ζητησα τα ρεστα απαντησες... :?

Τονια μεγαλωσε η μπεμπα εε???Σειρα της να σε τουτ τουτ! :lol: Πες νεα!Μ το γαλα???

Λενακι μου τι λεει???Ο μπεμπης?Φουσκωσες κ αλλο???

Γεια σου Αφρο με τον μικρο γιγαντα!!!!! :lol::lol::lol: 12-18 σε 5μηνο μωρο??? :lol::lol::lol:

δημητρουλα καλα να περασετε κοριτσακι!!!!Αχ μωρε λεει λογακια το Εφακι!!!!!? :x:x:x

Μαγδααααααα κρατας γερα???Πιπιλονι της κορης σου!!! 8-) Δεν εκτονωθηκα ακομη!Συνεχιζω να νιωθω σαν κομπρεσερ!Οχι απο αγχος κλπ....Πως να στο εξηγησω(ξερω πως καιγεσαι να μαθεις :P:lol: )...Σαν να ειμαι ενα φραγμα...λιγακι ετοιμορροπο και απο στιγμη σε στιγμη θα ξεχυθουν τοοοονοι νερου!!!!! :lol::lol::lol:

Δεν θα σας γραψω για την Αννυ αν κ πολυ θα το θελατε!!!!Με εχει εκπληξει αυτες τις μερες!!!Απο τη μια τα κανει πανω της κ θελω να την κουτουλησω :P:oops: κ απο την αλλη πεταει τις εξυπναδες της κ θελω να την φιλαω ατελειωτα! :D:?:D

Ελενα φιλια κ ευχαριστω για το κοπλιμαντ!!!(σουργελο) :lol::lol::lol: Να μας βαλεις φωτο απο το παρτυ σας οταν γινει!!!

Παιρνω νυστερι κ εφυγααααααααααααααααα!!!

Υγ.Ρε τι γινεται κοριτσια???δεν μπορω να δω τβ...θα σκασω... :cry::cry::cry:

Δημοσίευση

ειμαι σπιτι , ξαπλα!

και για ακομα 3 ημερες, μετα για 1 εβδομαδα ακοαμ πολυ προσοχη!

αντιβιωση για 10ημερες

τροφοκαρτ 2*3

δεν ποναει...απλα τσουζει κατα τη διαδικασια!

τη στιγμη που εμπαινε η βελονα μεσα..το μικρο απομακρυνθηκε και μετα για κανα 3ωροδεν το ενοιωθα!

τρομαξε το καλο μου!

οι αιματολογικες καλες!

τα πρωτα αποτελεσματα την πεμπτη, τα υπολοιπα σε 15 ηερες

ευχομαι και προσευχομαι να ειναι καλα!

ευχαριστυμε για τις ευχες σας!

Δημοσίευση

Αχ ψυχουλα μου...λειτουργει το ενστηκτο της επιβιωσης

Θαδεις ολα καλα θα ειναι!!!

Σταυρονω δαχτυλα για σενα!!!!!

Ζουζουνι μου γλυκο!!!!

Αναμενουμε λοιπον την πεμπτη!!..

Δημοσίευση

Βίκυ! :x:x:x

Πέρασε, τέλειωσε κι εύχομαι ολόψυχα σε λίγες μέρες να τελειώσει οριστικά και η αγωνία σας!!!!!

Όλα θα πάνε καλά!!!!

Το εύχομαι μέσα απ' τη καρδιά μου και το νιώθω!!!

Ερώτηση... το Βίκυ απ' το Βασιλική; ;)

Οι αιματολογικές τι είδους ήταν;

Άφρο, τα φιλιά μας και σε 'σένα και στο γιγαντομωρό σου!!! :lol:

Τα φωτοβολταϊκά μπορεί να αποδειχθούν ΣΩΤΗΡΙΑ οσονούπω... :roll:

Να περνάς καλά και να μη μας ξεχνάς!! :-*

Lala μου, σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!! :YMHUG:

Χαίρομαι πολύ που σε διαβάζω!! :D

Αναστασί, παρότι επαναλαμβάνομαι, θα το ξαναπώ...

Είσαι μεγάλο νούμερο μωρ' αδερφάκι μου!! :lol::x

Καλή τηλεθέαση!! ;)

Και πες μας τα ωραία της Άννυς μαρή... ψοφάμε για τέτοια!! 8-)

Και για gο check τσι φώτος, γιατί θα τις βγάλω και πάλι θα με λες κρυψινάκι!!! :evil::P:lol:

Α! Θουλάκι! :!: Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!!! ΟΛΗ μέρα αγκαλιά και γκρίνια!!! :shock:

Ειδικά σήμερις!!! :? Ούτε πιπίλα, ούτε βυζοπιπίλα, ούτε αγκαλιά!!! Μόνο αγκαλιά και όρθια και κουνιστή! :|

Για να μη νιώθεις μόνη!!! :x:));)

Πάω να φάω, ξελιγώθηκα!!! =p~

Δημοσίευση

Γαμωτο εκει που καταφερα να σας κουτσοδιαβασω ξυπνησε η μικρη σκατουλα και δε θελει να ξανακοιμηθει!!!! :twisted::twisted::twisted: αντε να ξαναστρωσει γιατι δε τη παλευω!!!!!!

Μονο να πω στη Βικυ που την εχω ολο στο μυαλο μου αυτες τις μερες οτι ελπιζω να πιασουν οι προσευχες ολων μας και να ειναι καλα το μπεμπακι!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG: θα αγωνιουμε μαζι σου μεχρι τη Πεμτη!!! αλλα ολα θα ειναι τελεια θα δεις κι ολο αυτο εγινε για να αγαπησεις πολυ αυτο το μπεμπακι!!!! ;)

Α κομπρεσερ :lol::lol::lol::lol: εχω πεθανει με τη παρτη σου λεμεεεε!!!!!! :lol::lol::lol: ναι το πινει το ξενο γαλα η μικρη ευτυχως!!! καλα δε σκοτωνεται κιολας,αλλα πινει οπως επινε και το δικο μου..μια το κατεβαζει ολο με τη μια και μια κανει 10 ωρες και στο τελος αφηνει και το μισο...

αχ δε με αφηνει το σκατιαρικο και ηθελα τοσα να πω!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

α φρανι ρε κομπος δεθηκε το στομαχι μου με το κοριτσακι!!!!! :(:(:(:( ελπιζω να μη του κανουν και τιποτα αλλο...αλλα το οτι βαζουν τερμα τη τηλεοραση και μετα ακουγονται ολα αυτα σημαινει οτι ειναι προμελετημενο....καλα μονο να επεφτε στα χερια μου αυτη η παλιοβρωμα η μανα του!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

Γεια σας!!!!

Τι κανετε;;;

Τονια μου δε θελω να σε απογοητευσω αλλα και ο Φ. απο 8 μηνων ξεκινησε τη γκρινια και ακομη να στρωσει.Ειναι σιγουρα τα δοντια..το εχω τσεκαρει...Υπομονη.

Κατα τα αλλα τι κανεις;;;πως περνας τη μερα σου;;;

Βίκυ μου καλα αποτελεσματα κοριτσι μου!!!!

Κοριτσια τι εγινε χθες στο κεντρο... :(:(:( Ελεος..Δημοκρατια σου λεει μετα...Απελπιστηκα ρε γμτ... :cry:

Χρυσα μου το ειδες το λινκ;

Μητσακι μου το πηρες το πμ;;;Τελειες οι φωτο.

Αφρο τα φιλια μου.

θου τι γινεται με το ωραριο του Α;;;ερχεται σχετικα νωρις;;

Ο Γ. εκανε εξαγωγη φρονιμητη..Αουτσ...καταλαβαινετε σε τι κατασταση ειναι. :crazy::crazy::crazy::crazy:

Δημοσίευση

Παναγιωτα αουτσ!!!!

Περαστηκα!!!!

Ναι καλετο πηρα..ευχαριστω πολυ!!!! το ξερω αυτο το μπλογκ...οταν εψαχνα μπισκτοτα χιονανθρωπους το βρηκα.

Ναι καλα..ο φοφος ειναι 2,5 και ακομα γκρινιαζει...το μωρο ειναι στο κρεβατακι του και χαζευει το μομπιλ ισυχοκαι ηρεμο...και ο φοφος κλαψουριζει...

Δημοσίευση

Βίκυ αν οι αιματολογικες είναι καλές μην φοβάσαι τίποτα!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: Όλα είναι καλα, θα δεις!! :x

Εγώ ούτε αντίβίωση πήρα, ούτε ξαπλα ήμουν και μάλιστα είχα ρωτήσει τον γιατρό για τις σκάλες και μου είπε κανένα πρόβλημα !!!!

Διαφορά χώρας τελικά!! :!::!:

Παναγιωτα και που έβγαλε τον φρονιμήτη τι;

Που είναι το πρόβλημα ;

Μουστάκι (δημητριακά :lol::lol: ) ήταν να μην πάρεις φορά με τις φωτό τελικά!!

Δημοσίευση
Μουστάκι (δημητριακά :lol::lol: ) ήταν να μην πάρεις φορά με τις φωτό τελικά!!

όπου μουστάκι=Μιτσάκη και όπου δημητριακά=Δημητρούλα :lol::lol::lol::lol: έτσι μου τα έβγαλε το κινητό :lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll:

Βίκυ είδες? έκανε στην άκρη, κάτι σαν εισβολέας η βελόνα!!! :!::!:

ο γιατρός εκείνη την ώρα δεν σου είπε τίποτα? πώς τα βλέπει εκείνος? :!:

κορίτσια τι να σας πω με έχει κουράσει πολύ η ώρα του φαγητού, είναι η χειρότερη ώρα της ημέρας :(:(:(:(:(

πάμε για την εβδομαδιαία μας διασκέδαση: το ΣΜ :(:(:(:(

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...