Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μάγδα το δικό μας (εκτός από αυτή την μικρήηηηηη λεπτομέρεια :lol::lol::lol: ) ήταν και το καλύτερο, δεν ξέφευγε τίποτα, ούτε ένα εκατοστό, κολλημένο τέλεια :D;);) επειδή ό,τι κάνω θέλω να το κάνω τέλειο.....αφού να φανταστείς ήμουν και η μοναδική που πήρα και χάρακα για να μετρήσω πόσο θα κόψω το γρασίδι!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: .....θα σας βάλω φωτό!!!!

Χρύσα περαστικά :x

Φρανίτα, δεν ξέρω τι να σου πω , μόνο λυπάμαι το παιδάκι, είναι κρίμα να το χτυπάνε......το παιδάκι είναι και των 2 ή μόνο του άντρα?!!!

δεν θυμάμαι και τι άλλο διάβασα, αφού φωνάζουν εδώ για να φύγουμε, τους είπα ότι θα πάμε για καφεδάκι και αγωνιούν!!!! :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Η Ρ. μου παραπονιέται μερικές φορές ότι πονάει το πιπί της, ΄΄ισως να εννοεί τσούζει?! θα το κοιτάξω και αν είναι θα πρέπει να την πάω στον γιατρό!!!! :!:

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ax Aργυρώ να σαι καλά ρε :lol::lol::lol::lol: πέθανα με τη χειροτεχνία σου :lol::lol::lol: να σε προτιμήσουμε ρε ;);)

Μάγδα δεν μας χε.. που με δουλεύεις;Χάλια είναι τα νεύρα μου λέμε [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif]

Ρε εχθές αφού τσακώθηκα και μόνη μου(με τον άντρα μου).

Σήμερα έχει γενέθλια ο κακομοίρης και δεν του είπα ουτε χρόνια πολλά, πολύ γουρούνα είμαι;

Εμένα μου αρεσει να σηκώνομαι νωρίτερα το πρωί,δεν μου αρέσει να τρέχω....τρώω πρωινό,πίνω τον καφέ μου χαλαρά,βάφομαι(αναγκαστικά δεν ειμαι κοκέτα ούτε εγώ) και βουρ.Όταν είμαι πρωί πιάνω δουλειά στις 8 και ξυπνάω στις 6:45,η δουλειά μου είναι 8 λεπτά απ'το σπίτι μου.

Μητσάκι ναι ρε σόρυ :oops::oops::oops: Να το χαίρεστε το μικροβιάκι σας!!!!!!Πως το είπατε;Ουτε εγώ θυμάμαι...

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!!!!!!!

Εχουμε γενεθλια σημερα!!!!!!!!!!! :ymparty::ymparty: Το κοριτσακι μου γινεται τριων χρονων!!!!! Να ζησεις ψυχουλα μου! Σε αγαπαμε πολυυυυυυυυυ!!! [smilie=occasion13.gif]

Εισαστε ολες καλεσμενες στο παρτυ μας το Σαββατο αλλα ξερω ξερω δεν θα ερθετε για να μην σας κολλησουμε :P:lol::lol: Ειμαστε χαλια οικογενειακος και πιο πολυ ο μικρος...Ελπιζω μεχρι το Σαββατο να συνελθουμε λιγο.

Δεν προλαβα να διαβασω τιποτα..μολις εβαλα τον μικρο για υπνο και παω να φαω κατι και να μαγειρεψω.

Αργυ τελεια η λατερνα!!!

Δημοσίευση

Λενακι Χρονια πολλα στην Ειρηνη!!!!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

Να τη χαιρεστε την κουκλα σας!!!!

Η Αναστασια το θυμηθηκε οτι η κορη σου εχει γενεθλια αλλα εγω η εξυπνη της ειπα οτι γιορταζει το Νοεμβρη.... :roll::roll:

Γεια σου Κατερινακι!!!!Ποτε σταματας απο δουλεια;;;

Αργυ πολυ ωραια εγινε ρε!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!!

ειμαι :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Ο μικρος Βρογχιολιτιδα ΚΑΙ λαρυγγιτηδα...

πιθανων αλλεργικης προελευσης

δε θα το αντεξω αυτο..παλια μου τεχνη κοσκινο..ξεσκονησμα και ηλεκτρκη καθε μερα

Εκανα καφε και απο τοκακο μου εφαγα 2 κομματια μεντοκ και 5 καρυδακια...μη γελατε...πηρα χτες για να κερασω την ψηλεγκω...ετσι οπως παω θα τα φαω ολα...και μετα αντε να χασω τα 5 επιθυμητα 9 ιδανικα κιλα για ναξαναγινω κορμαρα

Αργυρω τελεια η Λατερα σας...

μονο αυτο συγκξρατησα.

Μαγδα αυτες τις μερες σε μελετουσα και τσουπ...να σαι...

Πως ειναι η Μαρκελλιτσα..απο ψυχολογικης αποψηςστον παιδικο;;;;

Λενακη μου να τη χαιρεσαι!!! :ymparty::ymparty::ymparty:

Δημοσίευση

Λενάκι μου!!!!!

Να την χαιρόσαστε την κουκλάρα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] πολύχρωμη και ευτυχισμένη!!!!!!!!!

Εμείς θα έρθουμε, δεν αρρωσταίνουμε :lol::lol::lol: θα φέρουμε και δώρο [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif]

Εχει ίδια μέρα με τον άντρούλη μου ρε :x:x την αγαπώ!!!!

Πέστε μου και μένα να χαίρομαι το στεφάνι μου ρε :(:(

Ωχ τώρα το είδα,Χρυσα μου περαστικά σας ρε :(:( το καημενούλι το μικράκι.Μακάρι να μην είναι αλλεργία...φάε βρε,για σήμερα μόνο,ξέσπασε,απο αύριο δίαιτα

Παναγιώτα μου λογικά κατα τις 15 Νοεμβρίου θα σταματήσω,έχουμε πρωτάθλημα σκάκι 2-12 και μετά λογικά τέλος!!!Αμήν Παναγίτσα μου!!!

Δημοσίευση

Κατερινακη μου ναχαιρεσαι τον αντουλι σου!!!!

Να μην τον ξεχνας...φτιαξτου ενα καλο δειπνο σημερα!!!!

να ειστεπαντα μονιασμενοι!!!!

Φραν ειχαμε ενα παρομοιο θεμα στην πολυκατοικια της μαμα μου...ο πατριος εδερνε ενα κοριτσακι και η μαμα στον κοσμο της..και φυσικα οι υπολοιποι ιδιοκτητες χαμπαρη...η μαμα μου το ειχε πει πολλες φορες στη συνελευση αλλακανενας δεν ηθελε να ανακατευτει...ωσπου η μαμα μου τα πηρεκαι μιλησε στον μπαμπα και του ειπε πως αν δεν κανει κατι θα παρει τηλ στο Χαμογελο του παιδιου η στην προνοια καιθα ξεχασουν και οι δυο πως εχουν παιδι.

Τελικα ο πατερας διεκδικησε καιπροσφατα εμαθα πηρε την επιμελεια του παιδιου...αλλΑ Εκειπου ειστεεσεις...δυσκολα

ο αντρας τι δουλεια κανει;;;

δεν υπαρχει καποια διεθνης ΜΚΟ που θα μπορουσε να βοηθησει;;;

Δημοσίευση

Σ'ευχαριστώ Χρύσα μου!!Δεν τον ξεχνάω ρε,του παρήγγειλα και τούρτα με ποιηματάκι γραμμένο πάνω...

Απλά είχα πολλά νεύρα και κούραση και μου τα ενίσχυσε χθες βράδυ,το αποτέλεσμα σας το είπα,τσακώθηκα μόνη μου....ναι αλλά και η αδιαφορια σκοτώνει ε;

Δημοσίευση

Κοριτσια μπαινω λιγο βιαστικα...Παρακολουθω τις εξελιξεις στην ΑΘηνα...

Δεν ειμαι πολυ αισιοδοξη για την εκβαση παντως....

Χρυσα περαστικα βρε...αντε παλι!

Για το κοριτσακι που λετε, οχι δεν μπορω να κανω τιποτα..Ουτε ο Κ διοτι δεν ασχολειται με προστασια παιδιων αλλα κ να ασχολουταν ο ΟΗΕ δεν ειναι ΜΚΟ ουτε ιδρυμα να επεμβει σε τετοιες περιπτωσεις..Ουτε μπορει καποιος να επεμβει σε πολιτες τριτης χωρας με μονο υποψιες...Οποτε απλα παρακολουθω...

Μιλησα σημερα παλι με τον σωματοφυλακα που ειναι κουτσομπολης...Τελικα η μανα του κοριτισου, η ρωσσιδα δεν ειναι παντρεμενη αλλα την εχει γκομενα ο γερος κ εκανε το παιδι..Φαινεται οτι ειναι ολιγον πατσαβουρα...Ηρθε το παιδι κατω να παιξει κ ηθελε να του φτιαξει τα μαλια κ του τραβαγε τα μαλια δυνατα κ εκλαιγε αυτο κ του εχωσε σφαλιαρα.... :shock::shock::shock: Μετα το παρατησε κατω μαζι μας κ αυτο εκλαιγε κ την ζητουσε κ δεν ερχοταν, ουτε καν να το παρει αγκαλια..Μου λεει ο σωματοφυλακας η μανα ειναι ηλιθια..Του φερεται ετσ συνεχεια κ ο γερος δεν μιλαει γιατι τον κανει οτι θελει...Σηριαλ εγινε....Εγω το φωναζω να κατεβαινει να παιζει με τον Σεπ και να δειτε χαρα που κανει το καημενο..Σημερα εκει που ετρεχε επεσε κατω κ πηγα να το σηκωσω κ οπως εσκυψα απο πανω του, ρε παιδια εβαλε τα χερια του μπροστα μην το χτυπησω :shock::shock::shock:

Ουφ με στεναχωρει αυτη η ιστορια...Δεν μου εχει ξανατυχει...

Δημοσίευση

Λενάκι χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσει το Ρηνάκι σου :ymparty: [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] όλα τα καλά του κόσμου να έχει, και περαστικά σε όλη την οικογένεια! :x:x

Κατερίνα να χαίρεσαι και εσύ τον άντρα σου!! :)

Φρα κρίμα το κοριτσάκι, έμπλεξε δυστυχώς....τουλάχιστον αν παίζει με τον Σεμπίνι αυτές τις ώρες δεν θα αγχ'ωνεται μήπως κάποιος την δείρει!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, τελικά δεν ειμαι και τόοοοοσο χάλια στην χειροτεχνία, ό,τι θέλετε εδώ!!! :lol::lol::lol:

χθες το Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμ. εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία κατά της Ελλάδος, να περιορίσουν οι πολίτες τα ταξίδια στην Ελλ., γιατί τώρα είναι επικίνδυνα αφού υπάρχει μίσος κατά των Γερμ.!! :!::!:

και χθες στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι ΟΣΦΠ-Ντόρτμουντ πολλοί ήταν αυτοί που δεν ταξίδεψαν επειδή φοβόντουσταν, ακόμη και οι παίκτες έφυγαν άρον άρον!!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

Δημοσίευση

eleoσ πια αυτοί οι Γερμανοι έλεος!!!!!αλλη μαλακια θα πουνε? οταν οι Ελληνες και οι Τουρκοι ήταν εκεί και δουλευανε σαν τα σκυλια στα εργοστάσια ήταν καλοί ε? και τους συμπεριφερονταν κ ασχημα...τα ξέρω απο πρώτο χέρι ,λαζογερμανακι καταγωγης και εγώ,παω να διαβασω τι λέτε..Πολύχρονοι όσοι γενεθλιάζουν!

Δημοσίευση

να σχολιάζω λιγα λίγα

1) Πολύχρονη η Ειρήνη!!!

2) Αναστασία πες κρατάς ημερολόγιο?

3) Φραν να έρθω να σπασω την πόρτα κ ότι κάνουν του παιδιού να τους το χώσω στο λαιμό?μπαστάρδια... :evil::evil:

4) Αργυρω κολλα απο πανω δευερη σειρα χαρτόνι κ δεν θα φαινεται

5) περαστικά Χρύσα!!

η Νινα ξυπνησε τα ξημερωματα παραπομουμενη οτι της ποναει το αυτι,με πήρε στη δουλεια ο Γ να με ρωτήσει τι να κανει :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: αχρηστοι!!! βηχει κ εχει μυξουλες ,ηταν ευδιάθετη όλο το πρωι μεχρι που μου έκανε μια έκρηξη θυμου,να πεταει πραγματα να ουρλιάζει να χτυπιέται στα πατώματα να κοπαναει πορτες κ ολα ξεκινησαν απο την πιπιλα,να ψαχνω πανικοβλητη την γ.μη..νη και να είναι αφαντη , να με χτυπάει ρε παιδια με δυναμη κ εγω ψυχραιμη να της λεω οτι την αγαπαω...οσο το ελεγα τοσο χτυπουσε ,ξαφνικα ηρέμησε κ πηγε κ την ξεθαψε απο εκει που την ειχε κρυψει :twisted::twisted::twisted::twisted: το πνιγεις? αποκοιμηθηκε κ βηχει τωρα,θα παμε παιδιατρο το απογευμα , σε μια αλλη ,ο δικος μας ηταν σε σεμιναριο της Αμερικανικης Παιδιατρικης Ένωσης (κατι τετοιο) στην Αμερικη κ θα λειπει ολη την εβδομαδα! :twisted::twisted::twisted::twisted: παω να διαβάσω κ τα υπολοιπα.

Δημοσίευση

ΞΕΚΙΝΗΣΑ χθες να γραψω στην ομαδα τις σκεψεις μου και τους προβληματισμους μου!

αλλα ενω τελειωνα....με πεταξε εξω!

ισως και καλυτερα!

χθες η αδελφη μου με κολλησε στον τοιχο με τα λογια ...σχετικα με τις σκεψεις μου!

μου μιλησε πολυ σκληρα...μαλλον το χρειαζομουν!

αυριο το πρωι παω για αμνιο....

τα πρωτα αποτελεσματα απο εβδομαδα!

ελπιζω να ειναι καλα...

γιατι αν δεν ειναι .,...δεν ξερω...

ευχαριστω για ολα!

Δημοσίευση

τι κανετε?

μαγδα κατερινα καλως ηρθατε... :D:D:D:D

χρυσα μου περαστικα ρεεεε

κατερινα να χαιρεσαι το αντουλη σου :x:x

λενακι μου να χαρεσαι τ ειρηνουλα σου..πωωωω πωωω ποτε περασαν καλε 3 χρονια??????θυμασαι τοτε που μιλουσαμε μεσω μσν? :x:x:x:x:x:x:x σε παω με χιλια :D:D:D:D

αργι δε υπαρχεις λεμεεε..γελασα πολυ..με τι χειροτεχνια εννοω..

κ γω τρωω νυχια ..οχι παντα αλλα δε τα καταπινω φυσικα..

αναστασια το γραπτο σου οοοοοοοοοοολα τα λεφτα 8-)

τα δικα μας..

χθες με επιασε το βραδυ ζαλαδα..ΠΑΝΤΑ με πιανει οταν ειμαι κοματια..χωμα...

απο αυπνια κουραση κτλ

επεσα κοιμηθηκα..κ ξυπνησε ο θοδωρης με κλαμα 3,30 η ωρα κ να λεει δε θελω αλλο να κοιμηθω θελω να βγω απ το κκρεβατι κτλ :shock::shock::shock::shock:

εγω να ζαλιζομαι..δε ειχα υπομονη..

δε φωναξα του μιλουσα ηρεμα τιποτα..εφυγα..

εκλαιγε για 20 λεπτα..με εσπασε τα νευρα..μα για ποοοοοοοοοοοσο ακομα θα ακουγομαστε?ελεος..

σηκωθηκε ο Α παλι δ ετο ηρεμησε..ξυπνησε κ ο μικρος κ χαρμα..

τελος κοιμηθηκαμε..

ολη μερα κλαει ο μικρος..κ το βραδυ να εχω κ τομεγαλο? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

σηκωθηκαμε σημερα παλι κλαμα ο μικρος γτ δε το ειχα αγκαλια..ξερετε ποτε ηρεμει?μονο αν εχω παρεα σπιτι..οταν κανει κακα κ οταν ειμαστε εξω..αλλιως κλαει..

παμε σουπερ...ερχομαστε κ ο θοδωρης δε ηθελε να μπει σπιτι αλλα να κατσει εξω απο τη πορτα του σπιτιου..

το αφησα κ μετα απο κανα 5 λεπτα ακουω να κλαει..ειχε ενα αυτοκινητακι κ του επεσε κατω κ να απιτει να του το φερω..

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τουρκος εγινα...

του το φερνω κ να συνεχιζει να κλαει γτ δε ηθελε αν μπει μεσα..το βουταω κ το βαζω δωματιο του..κλεινω πορτα κ του λεω μονο οταν ηρεμησεις θα βγεις..κλαμα κακο τα πετουσε κατω μετα ηρεμησε ηρθε...

παιδια καζανι κεφαλι..

μετα ηρθε η κουμπαρα λιγο τα κρατησε εκανα καμια δουλεια..ΑΜΕΣΩΣ εγινα αλλως ανθρωπος...ηρεμα αυτα ηρεμησα κ γω..αλλα δε μπορω συνεχεια να εχω ατομο εδω..τι στο καλο..

Δημοσίευση

γιωτα ποτε θα σε δουμε?

σε χρωσταω κ 5 ευρω ε? :oops::oops::oops:

μαρια δε με ειπες..ποτε θα πιειτε καφε?????????????

φρα επαθα σοκ..αληθεια..κτο ακους καθημερινα??????????δε ξερω πως θα αντιδρουσα...κριμα γμτ..ψυχακι μου :cry:

Δημοσίευση

Geia sas!!

Δεν αντεχω αλλο σκ@το στο βρακι...και που ειμαι ακομη,θα μου πειτε... :(:(:(

Τι νεα??

τελικα εχει γενεθλια η Ειρηνη!!!Να την χαιρεσαι κ απο εδω Λενακι!!!!

Βικυ ολα να πανε καλα!

Θουλη καθε βραδυ ξυπναει ρε συ??? :shock: Ελεοοοοος!Κ εμενα ετσι ειναι και χειροτερα,αν σε παρηγορει...

Γιωτα τι ημερολογιο να κραταω?Για την Αννυ μονο γραφω που κ που αναπτυξη,λεξουλες κ οτι μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση!

Σαν κομπρεσερ παω...Ειμαι καπως...σαν να βραζει το αιμα μου...σαν...κατι περιεργο!!!

Επανερχομαι!

Δημοσίευση

ένα κομμάτι κείκ κα ι εδώ παρακάλω !!!με λιωμενη νουτέλα εαν γίνεται!!έχασα αλλο ένα κιλό ,για την ώρα οι νουτελες φανταζουν μακρινο όνειρο.. Μαγδα γουέλκαμ!!! Ερη ενα θα σου πω,έως τα 12 έτρωγα τα νύχια μου (κ τα καταπινα) σταμτησα κ ξεκινησα παλι στα 18 και συνεχίζω έως σήμερα .. :? είναι ψυχαναγκαστικό κ δεν μπορώ να σταματησω :? έναν καλο ψυχοθεραπευτη παρακαλω! Βρε Σισσυ το μωρο συνερίζεσαι? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: είσαι απίστευτη...μου το κανει κ εμενα η Νινα κ εκνευρίζομαι!!

Για τα γευματα που λέτε δεν θυμάμαι καθόλου και ούτε πρόκειται να ξαναασχοληθω,έχει κλείσει ο κύκλος μου ως τεκνοποιούσα...παω να συνεχίσω.

ημερολόγιο με γενεθλια και γιορτές Αναστασία!!

Δημοσίευση

Γειά σας κούκλες,

πάλι σας έχασα αυτές τις μέρες...............

πήγαμε παιδίατρο τελικά χθες, ο βήχας είναι από τις πολλές μύξες, ευτυχώς δεν έχει ακροαστικά αλλά είναι κόκκινο το ένα αυτάκι της. Πολύ ορό και μας έδωσε και ένα σιρόπι για τον βήχα να ξεμπουκώσει λίγο για να μην κάνει καμιά ωτίτιδα.

Λενάκι να χαίρεσαι την Ειρήνη σου, Χρόνια Πολλά και καλά γεμάτα αγάπη και ευτυχία

Βίκυ καλή επιτυχία με την άμνιο, να δείς όλα καλά θα πάνε, η σκέψη μου είναι μαζί σου

Φραν δύσκολες καταστάσεις, χαλάστηκα μόνο που το διάβασα...... αν μιλήσεις στους γονείς????????????

Έρη δεν έχω εμπειρία για τα νύχια, μόνος του την έκοψε την πιπίλα????

Λαμπρινή τι τέλειες τούρτες είναι αυτές?????????? Φοβερές, κρίμα να μη είσαι κοντά μας

Για τα πισωγυρίσματα που έλεγες, πιστεύεις ότι δεν έχουν σχέση με τον παιδικό αλλά είναι της ηλικίας?

Κατερίνα να χαίρεσαι τον άντρούλη σου

Μαρία πότε θα έρθετε τελικά? Σάββατο?

Περαστικά σε όλους που είναι άρρωστοι

Αχ θέλω να πιούμε καφέ ρε κορίτσια, αλλά όλο τρέχω και δεν προλαβαίνω..............

να σας πώ κι εγώ το πρωϊνό μου πρόγραμμα? θα μου πείτε περσινά ξινά σταφύλια αλλά τέσπα εγώ θα σας το πώ τώρα που βρήκα ευκαιρία....

Ξυπνάω 5:45, πάω μπάνιο, πλένομαι βουρτσίζω δόντια και κατευθείαν στην κουζίνα να ετοιμάσω το φαγητό των παιδιών για το σχολείο. Μετά ντύνομαι, ετοιμάζω πρωϊνό για τα παιδιά και 6:15 τους ξυπνάω, πάω τουαλέτα την Έλενα, την ταϊζω την ντύνω (ευτυχώς ο Μιχάλης τα κάνει όλα μόνος του) και 6:55 φεύγουμε από το σπίτι. 7:10 περνάει το σχολικό της Έλενας μετά πηγαίνω τον Μιχάλη στην μαμά μου κι εγώ στο γραφείο όπου φτάνω περίπου 7:45 κι επιτέλους πίνω το καφεδάκι μου με ησυχία μέχρι τις 8:00.

Να σηκωθώ πάντως πιο πρωϊ για να βαφτώ και να περιποιηθώ δεν υπάρχει περίπτωση :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

επίσης ήθελα να πω και το εξής, αν ένα ζευγάρι έχει αποφασίσει να συνεχίσει την κύηση, σε κάθε περίπτωση, η αμνιο δεν έχει νόημα να γίνεται!!! :?

Θούληηηηηη μου θυμίζεις τόσο πολύ τα παιδιά μου και μένα, αλλά εγώ έχω πάψει να φωνάζω....προτείνω κάτι άλλο στην Ρ. και στον Λ. τον απειλώ με άλλα πράγματα!!!! :roll::roll::roll::roll:;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...