Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΛαΛα :o:o:o:o:o:o:o τι τέλεις τούρτες είναι αυτές? :D:D:D:D μπράβο σου :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

απαπαπα πού να κάνω έγω τέτοια πράγμτα, μάφφινς έκανα και βγήκαν μάπα :lol::lol::lol::lol: στα γλυκά χάλια σαν την Γωγώ :o:o:o:lol::lol::x:x:x

και η φακή μια κουκλάρα :x

αποφάσισα να πάω αύριο στο σχολείο, θα πάρω και καμμιά μπανάνα για την Ρ. και χυμό και αν τυχόν είναι πολύ ατίθαση (που δεν το πιστεύω :lol::lol::lol: ) θα φύγουμε, αλλά είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε οι γονείς (όσοι έρθουν) μεταξύ μας!!!!........αλλά οι γονείς έχουν και άλλο ραντεβού σε μπαράκι (το όργάνωσε ο άνγτρας μου ως εκπρόσωπος γονεών) τον Νοε και εκεί θα ξαναγνωριστούν!!!! :?

θα πάω αν και ως γνωστό σε όλους είμαι ΚΑΙ στην χειροτεχνία άσχετη (θα θυμάστε το υπέροχο χωνί, που τελικά τα κατάφερα!!! ;) ) :lol::lol::lol::lol::lol:

δεν με έχετε για να φωνάζω ε? ε εντάξει δεν φωνάζω και συχνά, έχω αλλάξει ρότα εδώ και πολύ καιρό, αφού δεν βγαίνει τίποτα με τις φωνές, αντίθετα όλοι φωνάζουν μετά, αλλά χθες βγήκα από τα ρούχα μου......!!!!

Μιτσάκη περαστικά στην μαμά και σε ........ σας!!!! :lol::lol::lol::lol:

πάει η Ρ. στον καθρέφτη, βάζει το σκουφάκι της και λέει "κούκα, πάμε"!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: τα κοριτσάκια είναι άλλο πράμα :roll::roll::roll::roll:

σήμερα μπιφτέκια λαχανικών, κανείς δεν θα φάει αλλά......

Νατάσα, περαστικά και πάλι.....καμμιά φορά με πιάνει ο ύπνος (όπως σήμερα) και σηκώνομαι 6.50 :o:o:o πολύ αργά, αλλά προλαβαίνω και κάνω τα ίδια πάλι!!!! ;);)

επίσης χθες είχε ρεπορτάζ που έλεγε ότι ένα προιόν όταν έχει ημερ. λήξης πάνω σημαίνει ότι ΜΠΟΡΕΙ να χαλάσει η γεύση του και όχι δεν μπορούμε να το φάμε......και τα γιαουρτάκια ακόμη και 2 εβδ. μετά την λήξη μπορείς να τα φας!!!! ;)

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εξαρτάται για τί γιαούρτι μιλάμε...

Τα στραγγιστά, 2% κλπ έχουν κόλλα μέσα και δεν είναι ό,τι καλύτερο. Το κλασικό πρόβειο ή αγγελαδινό αντέχει και μήνες. Εμείς φτιάχνουμε από κατσικίσιο και πρόβειο γάλα και αντέχει πολύ καιρό στο ψυγείο χωρίς να χαλάσει.

Δημοσίευση

Νατασάκι περαστικά ρε κοριτσάκι!!!!!Ξου ξου μυξούλες και πυρετός!!

Να σας πω ότι εγώ στη ζωή μου όλη,32 χρόνια δλδ έχω αρρωστήσει ελάχιστες φορές :D:D ούτε μωρό ούτε τώρα.Η μικρή μου δεν έχει αρρωστήσει επίσης ποτέ,δεν έχει πάρει φάρμακο πλην των εμβολίων της.

Λέτε να μου μοιάσει;Τι καλά!!!

και ναι κοιμάται 10-11 ώρες σερί πλέον :D:D:D,οκ κάποιες φορές τυχαίνει να ξυπνήσει αλλά κυρίως κοιμάται!!!

Λένα μου να ζήσετε ρε για χθες,πόσες φορές έγραψα και σας ξεχνάω...σόρυ!!!

Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και με το καλό το μπεμπάκι σας!!!!

Κολάστηκα με τις τούρτες της Λάλα......και προσπαθώ να κόψω τα γλυκά :?:?:?

Μπράβο σε σας που τα καταφέρνετε με τα γλυκά παντως,εγώ στα γλυκά είμαι τελείος άχρηστη,μόνο τυραμισού ξέρω να φτιάχνω...Άργι Γωγώ μαζί σας ;);)

Νατάσα μου συμφωνώ για τα γάλατα,όλα σκατά είναι αλλά και τι δώσεις;Στο Κατσικίσιο δυτυχώς δεν υπάρχουν επιλογές....εμένα δεν κοιμόταν χωρίς γάλα και όταν έλειπα θα είχαμε πρόβλημα...

Άργι μου ο άντρας μου έχει πει ότι τα τρόφιμα που γράφουν ανάλωση κατά προτίμηση μπορείς να τα φας και μετά που θα λήξουν,αυτά που γράφουν ανάλωση εως...δεν κάνει.

Μεταξύ μας εγώ έχω φάει ληγμένα πολλές φορές(φαινεται άλλωστε :lol::lol::lol: )

Στις χειροτεχνίες πάρε εμένα να σου δείξω,είμαι χειρότερη από τα γλυκά :lol::lol::lol:

Να σου πω η Στουτκάρδη πόσο μακριά είναι από τα μέρη σας;Το Μάνχαιμ;

:o:o:o τι κόλλα;UHU;α ΠΑΠΑ, ΝΑ ΦΤΙΆΧΝΩ ΜΌΝΗ ΜΟΥ ΔΛΔ;

Δημοσίευση

καλε δεν πειραζει που ξεχασατε να μου ευχηθειτε! σιγα το γεγονος!

νατασααααααααααααα κολλα????????? τι λες τωρα!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

περαστικα ρε κοριτσι... περαστικα κ γρηγορα

παναγιωτα σε καταλαβαινω αλλα μεχρι ποτε θα το κανεις αυτο?

αν ανοιξεις το σπιτι σου θα νιωσεις κ εσυ καλυτερα..

λαλαααααααα οι τουρτες ιναι τελειες!!!!!!! καλε χρυσοχερα εισαι!!

κατερινακι εισαι γερη κραση ε? μπραβο! μακαρι να οσυ μοιασει κ το κοριτσακι σου!

βικυ ολα καλα θα πανε με την αμνιο!

χμμμ κ κατι αλλο ηθελα αλλα.. δε θυμαμαι :oops:

Δημοσίευση

γειαααααααααααααααααααααα

καλα?

βικυ ποτε θα κανεις αμνιο?καλη επιτυχια..η σκεψη μου μαζι σου

λεναρα μου χρονια σας πολλαααααα

συμπεθερα περαστικα ρεεεε..

λαλα εγω στο εχω πει..πανε για συμβουλος θηλασμου :lol::lol::lol::lol:

σημερα με σταματησε αστυνομια..μα ημουν σε κομβο κ ενα μηχανακι παει να με περασει..κ με σταματαει κ με λεει..κυρια μου με ενα παιδι πατε να βγαλετε ακρη με ενα μηχανακι?

τεσπα με τα πολλα με ειπε οτι εγω ειχα δικαιο..φυσικα..

με λεει εσεις η γυναικες κτλ κτλ κτλ

έω 2 παιδια εχω :lol::lol::lol: λεει ποσο χρ εισια/>λεω 30..κ εχεις λεει 2 παιδια?ερε που παωωω :shock::shock::shock::lol::lol::lol:

οτι να ναιιιι7

γωγω εγω στο ειπα κ τις προαλλες..2 λαχανικα ενα φρουτα

καλε μαναδες ποτε βαλατε 3 γευμα?εγω στο θοδωρη ειχα ηδη βαλει..στο κουκουβαγακι οχι

ααααααααα κατερινα αν ειναι να επιστρεψεις κ να γεμιζεις σελιδες :evil::evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Βασικά το μπλογκ μου (και καλα , οποτε θυμαμαι γραφω) ειναι αυτο http://familiemou.blogspot.com/ αλλα ειπα να κανω και ενα ξεχωριστο δευτερο που θα χω μονο τις τουρτες και τα γλυκα που φτιαχνω . Μπας και δουμε καμια προκοπή ...

Eχω θυμωσει μαζι σου "λε"!Καλα δε φτανει που χανεσαι συνεχεια,που μας (εννοω "με") εισαι απομακρη κ μας κανεις να τρεχουμε πισω σου για ενα "γεια",εχεις κ 2 παρακαλω μπλογκ κ μας το λες τωρα!!! :evil::evil::evil: Θα γινω φολοουερ(ή οπως σκατα το λενε :P ) και θα σε πρηξω στα μνμ!Δε θα προλαβαινεις να σβηνεις λεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! :P:P:P:P

Αι στο καλο σας οσες ειστε απομακρες κ δεν ανοιγεστε!Παγοκολωνες!!!! :P:P:lol::lol::lol: (Νατασακι ;):P )...Παω να συνεχισω τωρα...Τιναζω με στυλ κ τουπε το αντενιστο μαλλι μου και χα-τσου (απειλω με το μαστιγιο προς συμμορφωση "ενοχων")

Δημοσίευση

καλά δεν είπα εγώ ότι δεν θα φάει η Ρ. τα μπιφτέκια λαχανικών? :? της έβαλα και κέτσαπ να βουτάει, αλλά .... τίποτα!!! ουφ πια!!!....αν κάποιος με ρωτήσει ποιό είναι το αγαπημένο της φαγητό, δεν ξέρω τι να πω :huh::dry: μάλλον τίποτα, αφού όλα με τα 1000 ζόρια τα τρώει!!!! :(:(

Θούλη εγώ δεν κατάλαβα τι έκανες με το μηχανάκι, αλλά αφού είχες δίκιο ;) ....δεν έδειξες και την φωτό του Ντόντου? :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Λένα ποιός είναι ο τρόπος να μάθει ένα παιδί να διαβάζει? πρώτα πρέπει να μάθει την ΑΒ και τα γράμματα? ή αν γράψει μια λέξη να την αποστηθίζει? :?

δεν ξέρω πώς το κάνουν στο σχολείο και δεν ξέρω πώς να το δείξω εγώ!!!!! :!:

Δημοσίευση

εγραφα τη ιστορια αλλα ξυπνουσε ενδιαμεσα το μικρος κ εγραφα οτι θυμομουν...

αααα καλε κ τα 2 τα ειχα σημερα..σχολειο δε ειχαμε..απο βδομαδα τωρα

αναστασια να σε τσιτωσω???????εγω ηξερα για το μπλογκ :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

θουλαρα δημιουργικη συζητηση ειχες με τον τυπο ε?? :lol::lol::lol:

πως ηταν σημερα η μερα σου? καλυτερα?

αργυρουλα το πιο σωστο ειναι να του τα δειχνεις με τον ιδιο τροπο που τα δειχνουν στο σχολειο

αλλιως το παιδι μπερδευεται κ δε μπορει να παρακολουθησει..

απο τα τετραδια, βιβλια δε μπορεις να καταλαβεις?

γερμανικα δε μιλας καθολου ε για να σου πει 2-3 πραγματα η δασκαλα του λουκα?

αα θουλη εγω στον ανασταση αν θυμαμαι καλα 3ο γευμα πρεπει να ειχα βαλει στον 9ο... αλλα δεν ειμαι κ 100% σιγουρη νομιζω πριν το χρονο δε χρειαζεται ειδικα εφοσον θηλαζεις

τι σκεφτεσαι να βαλεις?

Δημοσίευση

Καλε περαστικα σας!!Γμτ μαλλον ειμαι γκαντεμω κ οσο λεω "περαστικα" τοσο αρρωσταινουν μωρα κ...πιπινια(βλ.Νατασα!)!! :?:?

Θουλακι μουεσυ εισαι το καλυτερο παιδι κ ολες σε αγαπαμε,οποτε λογικο να ηξερες για το μπλογκ!

Παναγιωτα τι θα ελεγες γλυκια,πανεμορφη,ξανθομαλλουσα,γαλανοματα, χαμογελαστη,καλοψυχη,πανεξυπνη μανουλα να ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ????? :P:lol::roll: Αν ειναι δυνατον????Κλεισου στο σπιτι να κοψεις φλεβα!Οκ κ ας εχεις 2 τσαουσηδες αντρακους...ε και????Ευτυχως δεν ζω στην Αθηνα κ δεν κανουμε παρεα αλλιως θα ειχες σοβαρο προβλημα μαζι μου!

Ετσι την γλιτωσε κ η φιλη μου η Εφη-ματακιας-αθηναια που αν το σπιτι δεν ειναι τζιτζι,η διαθεση στα υψη,ο γιος διαβασμενος,ο μικρος ταισμενος,κοιμισμενος κλπ δεν "ειναι σε φαση" για επισκεψεις!Σαμπως επισκεψη θεωρειται το να ερθει μια φιλη???

Τα εχω παρει(χωρις ιδιαιτερο λογο ,αλλα μαλλον εφαγα κ εγω ληγμενα :lol:-ενα σοκοκεικ 6-7 ημερων με επικαλυψη κρ.γαλ+κουβερτουρα που λυπομουν να το πεταξω! ) και θα βγαλω πανω σας τα απωθημενα μου!!!!Μ'αρεσουν πολυ οι...ευελικτοι ανθρωποι και αυτοι που δε "μασανε" κατι 5 μερες μεχρι να αποφασισουν αν θα το καταπιουν!Η ζωη τρεεεεχει κ εμεις απλα γερναμε!

Εγω δε νιωθω πως εχω περιθωριο να "χανω" αλλες στιγμες!Οκ...κανουμε τα λαθη μας αλλα πρεπει να σηκωνουμε κεφαλι...!Δεν ξερω...Απο το πιο μικρο πχ ενα καφε,μια βολτα,εστω ενα τηλεφωνημα μεχρι το πιο μεγαλο(οτι μπορει να ειναι αυτο για την καθεμια!)...Και το χουχουλιασμα κ η σπιτογατιαση :P ειναι μιαααα χαρα και αναγκαια,ομως οχι να βαλτωνουμε!

Αντε το παρακανα παλι...ειναι να μη "χαθω" λιγες μερες και μετα.... :roll::roll::roll:

Ερωτηση!....Απαντηστε μου αν θελετε....Αν γραψετε/γραφατε κατι σε ενα μπλογκ...Πχ σκεψεις οπως οι παραπανω και πιθανον δε σας απαντησει κανεις,ειστε οκ?Δλδ σε ενα μπλογκ γραφει καποιος για τον εαυτο του ή για τους αλλους...η μαλλον για την αναγκη του να επικοινωνησει με αλλους? :?::roll:

Δημοσίευση

αναστασια εγω το καλυτερο παιδι..????????????μπαααααααααααα δε με ξες καλα λεμεεεεεεεεεεε 8-)8-)8-)8-)

δε ξερω για μπλοκ να σε πω.θελω γλυκο..πειναω..σαλονικιες ανοιξατε θερμανση?εγω οχι :?

κλιματιστικο

αππ βδομαδα θα ερθετε απο μενα??????Ε???????????????????

ΘΑ ΣΑς ταισω κ κανα γλυκο... :lol::lol::lol: εχω τα προσκλητιρια λεμεεεεεεεεεεεε

Δημοσίευση

Θούλη πάλι καλά που δεν σε ρώτησε ο αστυνόμος αν είσαι εσύ αυτή που φωνάζει κάθε μέρά-όλη μέρα και ακούγεται παντού!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll:

Ερωτηση!....Απαντηστε μου αν θελετε....Αν γραψετε/γραφατε κατι σε ενα μπλογκ...Πχ σκεψεις οπως οι παραπανω και πιθανον δε σας απαντησει κανεις,ειστε οκ?Δλδ σε ενα μπλογκ γραφει καποιος για τον εαυτο του ή για τους αλλους...η μαλλον για την αναγκη του να επικοινωνησει με αλλους? :?::roll:

νομίζω και τα 2, νομίζω ότι σε ένα μπλογκ κάποιος γράφει τις σκέψεις του, πράγματα από την ζωή του γενικότερα, από εκεί που μένει, αυτά που πιστεύει κ.λπ., και δίνει την δυνατότητα σε άλλους να επικοινωνήσουν μαζί τους!!! :unsure::dry:

εγώ ανοίκω στους "ευέλικτους" που λες!!!

έκανα κέικ!!! :-p8-}8-}

Δημοσίευση

Αργυρω παμε για καφε κοριτσακι μου?Να μοιρασουμε την αποσταση?

Και σπα?ΜΕ τα παιδια εε?Ειμαι σιγουρη πως απαντησες σε ολα ναι!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Θουλη ΦΥΣΙΚΑ κ ειμαι μεσα για καφε...ειπαμε!Ευελικτη!!! ;):lol: Λεναρα εισαι μεσα?

Κλιματιστικο αναβω,οχι καλοριφερ!

Δημοσίευση

Σας διάβασα, δε σχολιάζω, έχει σε επαναληψη τον Γιωσαφατ στη ΝΕΤ και τον βλέπω.

Είμαι καλύτερα, πονάω λιγότερο στο λαιμό, χθες έκανα το πρωτο μου μαθημα στη σχολή, σήμερα δεν πήγα, τσαντίστηκα, δεν ξέρω αν είχαν παραδόσεις μαθημάτων ή όχι.

Στην Αθήνα γίνεται χαμός.

Αυριο θα δηλώσω ασθένεια στη δουλειά και θα πάω στη σχολή.

Θα επανέλθω δια τον σχολιασμόν αργοτέρως! :geek::geek::mrgreen:

Δημοσίευση

Aloha!

Μπορείτε να μου πείτε πώς έχω πήξει έτσι στο πανεπιστήμιο? :twisted:

Απαπαπα.... έχω ξεσυνηθίσει τη δουλειά... Δουλεύω με ρυθμούς χελώνας και είμαι πίσω σε όλα...

Μάλλον έχει πάρει το μυαλό μου την κάτω βόλτα - λόγω ηλικίας? Αυπνίας? Μητρότητας :? Κάτι δεν πάει καλά πάντως... Έχω γινει πολύ αργόστροφη - μετά Μαρκέλλας. Είναι φυσιολογικό? Θα συνεχιστεί? Θα γίνω τελείως ούφο? :-ss:lol: Θα με κάνετε μετά παρέα? :lol:

Σας διαβάζω αλλά δε γράφω γιατί είμαι τσαντισμένη ακόμα με τη Γωγώ :P:lol::lol::lol:

Η Μαρκέλλα αφού πέρασε μια άθλια φάση μαμακίασης για καμιά εβδομάδα, όπου το μόνο που ήθελε ήταν αν είναι μέρα νύχτα κρεμασμένη στο μεμέ σα νεογέννητο, άρχισε πάλι να παίρνει τα πάνω της. Εδώ και τρεις νύχτες κοιμάται χωρίς πιπίλισμα :ymapplause: Αφού πιει γάλα, της λέω "φτάνει τώρα, γύρνα να κοιμηθείς" και αφού παίζει λίγη ώρα με το πάπλωμα, μιλάει, σηκώνεται, ξαπλώνει κτλ...μετά από λίγο κοιμάται :D Ελπίζω να συνεχίσει έτσι αν και δυσκολεύομαι να πιστεω ότι μετά από 2 περίπου χρόνια επιτέλους θα αποκοιμιέται μόνη της...

Δε σχολιάζω γιατί έχω τόσο καιρό να γράψω και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Σιγά-σιγά...Έτσι δεν είπα και την τελευταία φορά και ξμετά εξαφανίστηκα? :oops::lol:

Φιλιά σε όλες!

Δημοσίευση
Μαγδούλι σε βλέπω!!!! Γράψε μας κάτι ρε κοριτσάκι!!!!

Νατασσάκι :YMHUG:

Ρε....σας είπα ποτέ πόσο ωραία είχαμε περάσει στη Χαλκιδική με Αναστασία και Νατάσσα?

Κάναμε μπανάκι σε μια πανέμορφη παραλία και το μεσημέρι πήγαμε στης Νατάσσας. Η Νατάσσα κι ο καλός της είναι πολύ ταιριαστό ζευγάρι, πολύ φιλικοί και πολύ φιλόξενοι. Ο σύζηγος δε τέλειος ψήστης :D Μέχρι και το Μαρκελλίνι έφαγε τα ψητά του! Η Ειρήνη μια πανέξυπνη κουκλίτσα και η Δανάη ένα γλυκό και ήσυχο μωράκι. Ζηλευτή οικογένεια :x

Ε, μετά με πήγε και η Αναστασία το γύρο του ποδιού :lol::lol::lol: κι έκανα και την εκδρομούλα μου :lol:

Όποια θέλει να της πάρει ένα καλό δώρο, μια καλή ιδέα είναι και το GPS για το αμάξι :lol:

Βασικά είδα τις φωτο στην ομάδα πριν 3 μέρες -άργησα λίγο να τις πάρω χαμπάρι- και τα θυμήθηκα :ymdaydream:

Δημοσίευση

Φοβάμαι ακόμη και να μπω όταν λείπω μερικές (?!) μέρες!!! :lol:

Μάγδα μου γειά σου, ελπίζω να συνεχίσει αυτη η τάση απεξάρτησης απο την Μαρκέλα! Μέχρι ένός σημείου βεβαίως!

Εγώ πολύ ζηλεύω που πηγες διακοπές με την ψηλή και ειδατε και την Νατασοοικογένεια!

Θα σας διαβάσω σιγά σιγά..

Ρε παιδιά! Εχω πρόβλημα! :(:(:(:(:(:(:( Εδώ και 2 μηνες που κοψαμε την πιπίλα ο Κώστας τρώει τα νύχια του!!!! :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Τα έχω πάρει στο κρανίο.. τι να κάνω????

Δεν ειχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα και δεν μου αρ΄σει καθόλου!!!!

Φιλάκια

Δημοσίευση

καλησπερα όμορφες...

σημερα αργησα να παω δουλεια...δεν ειχε και μετρο πριν τις 9..αλλα μεχρι να ετοιμασωτο παπι να το παω σχολειο..γαλα..δοντια..κτλ εφτασα 10.30.. :oops::oops: η αληθεια ειναι οτι χουζουρευα μεχρι τις 8..γιατι ειχα ασχημο βραδυ..εβηχα πολυ...και ημουν καπως...

τελικα φοβοντουσαν λογω επερχομενων επεισοδιων... :? και μας ειπαν 12.30 να την κανουμε... :D:D:D:D πηγα και πηρα σουβλακι πακετο..μιαμιιιιιιιιι..απο το μοναστηρακι...και ηρθα σπιτι τα τσακισα.. :@):@) και μετα πλακωθηκα στις δουλειες...βλεπετε θα ρθει ο μπαμπουλης μου σημερα !!!!!!!!! :D:D και ηθελα να ναι συγυρισμενο το σπιτακι μας..θυμιζε λιγακι βομβαρδισμενο παπιοτοπιο :lol::lol::lol::lol: εφτιαξα σιζαρς για μας...φαγητο γαι την μικρουλα μου..κοτοπουλακι κοκκινιστο με κριθαρακι..γιατι μας ειπε η γιατρος οτι επειδη δεν τρωνε μεγαλες ποσοτητες στο σταθμο να τρωει και απο μας...αλλα να σας πω την αληθεια..μπορει καμμια μερα να μαι τοσο κουρασμενη..που την εχειβγαλει με ντοματουλα ψωμακι λαδακι και τυρακι...ακομη εχει λιγες μυξες και λιγο βηχα..και δεν ξερω αν εκανα βλακεια τις εκοψα απο σημερα το σιροπι και τις μασκες..μαλλον θα παρω την γιατρο να δω τι θα μου πει... :?

αλλα βρε κοριτσια ειχε να παει μια βδομαδα το λυδιακι μου σχοελιο..και ενω χθες δεν ειχε κοιμηθει το μεσημερι της εφταιγαν όοολα...και εριχνε τα παντα κατω...επρεπε να την δειτε..ενα αδυνατο παπακι να παιρνει το αυτοκινητακι της και να το ριχνει κατω...να πεταει την καρεκλα της..να σερνει τα παντα....μαλλον ειχε παθει σπιτουλιαση :shock: γιατι σημερα που γυρισε ειδε ενα χαρουμενο παιδι ...

μμμμμμμμμμμμμμ ειπα να σχολιασω αλλα πως ηδη με τον πολυλογουδικο μου ευατο ... :lol::lol: παλι σεντονι εγραψα...με διαβασατε τουλαχιστον? :D:D:D ας πω εν συντομια...εν συντομια λεεεεεω...( τα λέω στο χερι μου μην π αρει παλι φορα 8-)8-) )

Βικακυ ευχομαι οοοοολα να πανε καλα κοριτσακι μου..

Παναγιωτα μου δεν σε παρεξηγω αγαπη μου...οποτε μπορεσεις και βρεις χρονο και διαθεση θα τον πιουμε εξω τον καφεδακο μας.... ;);) ελπίζω και με τις υπολοιπες τσουπροαθηναιες...

Η καινουργια μας φοιτητρια η ομορφη τι κανει?????????? σισσακυ μου φιλια στο χαριλινακι μας...

γωγουλι μου γλυκο στελνω και εγω την αγαπη μου και τα φιλια μου σε ολους σας...

μακια σε ολες τις θεσσαλονικιες μου φιλεναδες(αναστασι...χρυσα μου...βενι...νατασουλες...) και πολλα μακια σε ολες τις υπολοιπες...μαγδα..λαλα...ερη...αφρο...γιωτα...

ουφ παλι πολλα εγραψα... :oops::oops:

Δημοσίευση

Μολις τσακώθηκα με την χ! :twisted::twisted::twisted:

Αρχισαμε να ζωγραφίζουμε η καθεμια την ζωγραφιά της και μόλις είδε τη δική μου άφησε τη δική της και ερχόταν να μουτζουρώσει τη δική μου. :twisted::twisted: Εγω δεν την αφηνα, αυτή ερχόταν κατα πάνω μου με το ζόρι.

Καταλήξαμε αυτή να κλαίει και γω να φωνάζω! Μήπως είμαι ψυχασθενής;;; :shock::shock::shock::shock:

Τόση ώρα στο μυαλό μου ήμουν τσαντισμένη και μόλις τα διάβασα ένιωσα πολύ μ@λ@κ@ς! :?:?:?:?:roll:

Καλά ε τώρα τα ξαναπήρα! Μου μουτζουρωσε όλη τη ζωγραφια μου και τη ρωτάω "φχαρηστήθηκες τώρα που μου τη χαλασες τη ζωγραφια μου";; και μου λέει "ναι" γελώντας με ικανοποίηση!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

τωρα χαλάει τον κόσμο επειδη της ειπα "δε σου μιλάω"!

Δημοσίευση

αναστασι νομιζω στο μπλογκ γραφεις περισσοτερο τις σκεψεις σου οχι απαραιτητα για να σε σχολιασει καποιος αλλα για να το μοιραστεις περισσοτερο..

θουλη κανω κεικ! κερναωωωωωωωωωωωωω αποψε εγωω

κοριτσια εγω για καφε παντα μεσα ειμαι! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

α θου εμας κ να θελαμε να αναψουμε δεν εχουμε θερμανση :lol::lol::lol::lol:

μεχρι τελη νοεμβρη με καλοριφερ :?

μαγδουλααα σε πεθυμησμε ρε!μια χαρα το μαρκελακι!

σισσιω περαστικα κ απο εδω κουκλιτσα

συγνωμη αλλα μου φαινεται τρελα αστειο το σκηνικο με τη μικρη!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καρολ κ εσυ αρρωστη? περαστικα!

ερη τρωει τα νυχια του??????? :shock:

Δημοσίευση

Ειλικρινα΄τα νεύρα μου! τοση ώρα προσπαθούσα να ανεβάσω στην ομάδα 4 γαμ%$# φωτογραφίες και έπαιρνα το τριτο το μακρύτερο! Το σταματουσα αφου περίμενα 2 χρονια και πάλι απο την αρχη και πάλι τα ίδια! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Ε αισιχτιρ! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Σισσάκι μου, Νατασάκι μου περαστικά σας! Ειναι και κάποιος άλλος άρρωστος? Περαστικά σε όλους! Και σε μένα! (Για τα νευρα)

Σισσάκι και ο δικό ςμου ρε μου το κάνει αυτό, μου έχει μαγαρίσει τα καταπληκτικά μου έργα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λάλα δεν ειχα ιδέα ότι έχεις blog και ότι γράφεις και στο hfl. Τωρα όμως... :mrgreen: Σε παρακολουθώ! 8-)

Ναι ρε Λενάκι... :(:(:(:(:(:(

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol:

Θου δεν κατάλαβα τί έγινε με τον αστυνομικό αλλά είσαι ΘΕΑ!!!!!!!!

Μαρέσει ο τρόπος που γράφεις τόσο πολύ!!!!

Ακόμη θυμάμαι να περιγράφεις την προσπάθειά σου να φτιάξεις ένα χριστουγεννιάτικο σπιτάκι!!!!!

Θεά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και γω καφέ αρκεί να μην είναι Δευτέρα...

Αναστασία πες τα χρυσόστομη!!!! Όχι γιατι άντε!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Τα είπαμε αυτά δεν τα είπαμε;;;;;;;;;;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεν είπες νέα από την παιδο......

Αργι η ρεα δεν τρώει;;;; Είναι δύσκολη σαν το Μανώλη ας πούμε;;;;

Σισσάκι φοιτητόνι σόρρυ ρε συ αλλά και μένα μου φάνηκε αστείο το σκηνικό... :oops::oops::oops:

Έρη ρε συ δε θυμάμαι.... Τελευταία διάβασα κάτι σχετικό με τα νύχια αλλά δε θυμάμαι που. Μέσες άκρε έλεγε πως αυτή η ενέργεια δηλώνει ανασφάλεια και πως κάτι συμβαίνει στην ψυχούλα του. Επ'ουδενί δε φωνάζουμε ή λέμε πχ' θα σου βάλω πιπέρι να καείς' κλπ. Θα ψάξω να το βρω και θα το βάλω!

Κάρολ φιλάκια πολλά!

Λένα και γω κεικ! Διπλό κομμάτι φυσικά!!!!

Μάγδα :oops::oops::oops::oops:

Να σαι καλά μανούλα για τα καλά σου λόγια!!!!

Αλλά....δεν τα είπες όλα...

Δεν είπες οτι έφαγα σαν το βόδι 1 κιλό παιδάκια μόνη μου και έγινα μούρτζος......

Για να τα λέμε όλα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Φιλάκια πολλά στο Μαρκελίνι και να μη σκέφτεσαι και συ τόόόσο πολύ όπως η Ιουλία....

Αλήθεια η Τζούλια και η Τόνια σήμερα δε φάνηκαν......

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...