Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χρύσα :lol::lol::lol::lol::lol: σε φαντάζομαι!!!! :lol::lol::lol:

λοιπόν εγώ ξυπνάω στις 6.22 και σηκώνομαι στις 6.25 (μου αρέσει να χουζουρεύω για λίγο), πλένομαι, ντύνομαι, πάω κάτω βγάζω το γάλα από το ψυγείο, ετοιμάζω το σνακ του Λ., προετοιμάζω το πρωινό, λέω την καλημέρα μου σε σας :lol::lol::lol: και μετά ξυπνάω τα παιδιά, τρώνε και κατά την διάρκεια του πρωινού τους εγώ βάζω λίγο ρουζάκι, λίγη μάσκαρα, λίγο κραγιόν!!! ;) ....μετά έρχονται και αυτά πάνω να πλύνουν δόντια κλπ και μετά φεύγουμε!!!! :)

Λενάκι περαστικά και σε σας, τώρα είδα ότι είστε και εσείς άρρωστοι!!! :?:x

ο Λ. μου ζήτησε να πάω αύριο στο σχολείο να τον βοηθήσω με το φαναράκι-λατέρνε, θα πάνε και άλλοι γονείς και επειδή δεν θα είναι όλοι οι 25 γονείς θα πρέπει να βοηθήσουν και άλλα παιδάκι.....είναι από τις 8.00 μέχρι τις 11.00......πώς να πάω όμως? θα καθήσει καλά η Ρ.? αμφιβάλω και του είπα σήμερα ότι ίσως να μην έρθω και έβαλε τα κλάματα!!! :o:o:o:o:o:o τι να κάνω? :? θα του εξηγήσω όταν έρθει....

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερααααα!!!!!

Απεργια σημερα και ειμαι και με τα 2 μαζι!!!! :?:?:lol::lol:

Θα σας διαβασω σχολιασω αργοτερα αγαπημενες.

Εγω δεν πολυ φωναζω αλλα πια ειμαι σαν το φαντασμα.μονο το τηλερφωνο και το διαδικτυο ειναι η επαφη μου με τους ανθρωπους... :roll::roll::roll:

Αφου να σκεφτειτε χθες εριξα ακυρο στην Καρολινα που μου προτεινε η κοπελα να ερθει σπιτι μου. :oops::oops::oops: Ε με ενα μωρο να κλαιει και ενα 2μισα χρονο να κανει σαν το παλαβο τι επισκεψεις να δεχτω η ερμη;;;;;;;;;;;;;;;

Πραγματικα θελω να γυρισω στη δουλεια αμεσαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αργη εγω ξυπναω στις 6 βαζω τον αποστειρωτη μπρος-τα εχω ετοιμα πλυμενα απο το βραδυ,μεχρι να αποστειρωθουν πλενω δοντια και ντυνομαι πινω τον καφε που μου εχει φτιαξει ο Ο, βαζω το φαη του φοφο στο ταπερ -η υπολοιπη τσαντα ειναι ετοιμη απο το βραδυ-αρμεγομαι τσακ μπαμ 15 λεπτα με το διπλης αντλυσης...ξυπναει ο μικρος..αλλαγμα ντυσημο, ξυπνημα του φοφο...κλαψουριζει κανουμε αγκαλιτσεςκανενα 10 λεπτο οσο τον ντυνει ο Ο και βορτσιζουν δοντια φτιαχνω το προινο του...τοκαλοκαιρι ηταν ευκολο..ενα γιαορτιφρουτα μεσαβ νυφαδες βρωμης και τελος...τωρα η φτιαχνουμε σημηγδαλοκρεμα με νυφαδες βρομης καισταφιδες, η ζεσταινω ψωμακια τα οποια αλειβω βουτυρο η τυρακι και στηβω χυμο,καθομαι με τον φοφο να φαει γιατι αλλιως δεν τρωει ΤΙΠΟΤΑ!!!...και στοδιαστημα αυτο θηλαζω τον μικρο,μολις φαει αλλαζω τον μικρο και περιμενω 10 λεπτα- μαζευω τραπεζι πλενω πιατα γιατι ο φοφος εκεινη την ωρακανει κακα..σπανια θα κατσι στο γιογιο οποτεμετα πλυσημο ντυσημο-αυτοκραταει πολυ ωρα γιατιγυρναει σανκοκορετσι και δε με αφινει να τον ντυσω..στο μεταξυ εχει ξανα-χεστει- ο μικρος..αλλαζω και αυτον...ερχετε η πεθερα...η ωρα εχει παει 8:30 και εμειςπρεπει να φυγουμε

Οταν ξεκινησω δουλεια θα φευγουμε 8 αλλαθα τρωει προινο εκει...οποτε ισως να προλαβω να βαζω μεικ απ και να χτενιστω και τα υπολοιπα στο γραφειο..

οσο για τα 10ποντα...πρεπει να το παρω αποφαση και να ταξεχασω...

οφοφος αρνειτε πεισματηκα να ανεβοκατεβαινει τις σκαλες παρολο που βαλαμε κουπαστη και απαιτει να τον κουβαλαω αγκαλια 2 οροφους...γιατι νομιζες οτι μου πονανε τα νεφρα...

σκεψου...φοφος..τσαντα φοφο...και τσαντα δικια μου..ποσο να αντεξω

Δημοσίευση
και περιμενω 10 λεπτα- μαζευω τραπεζι πλενω πιατα γιατι ο φοφος εκεινη την ωρακανει κακα..

ακριβώς σε αυτή την ώρα αντί να πλύνεις τα πιάτα μπορείς να φτιάξεις τον εαυτό σου!!! ;)

τα πιάτα άστα για μετά αφού γυρίσεις!!! ;)

κοίταξα πόσα πληρώσαμε για την άμνιο και ήταν 427,67ευρώ! και ήμουν 18εβδ.!! :?

Δημοσίευση

καλημερα!!!!

ρεσυ χρυσα σε διααζω κ αγχωνομαι!!! καλε πως τα προλαβαινεις ολα αυτα??? ουαου!!

αληθεια ο κυριος θελεινα τον εχεις αγκαλια στις σκαλες? αχ... κουραγιο

αργυρουλα αληθεια εκλαιγε το παλικαρακι σου??? ε αν του εξηγησεις φανταζομαι θα καταλαβει αλλα φανταζομαι οτι μονο κ μονο στη σκεψη οτι θα ειναι εκει αλλοι γονεις κ οχι εσυ θα αναστατωνεται πολυ

παναγιωτα 2 παιδακια εχεις καλε, δε νομιζω να σε παρεξηγησει κανεις, κ οχι η καρολ

μην το σκεφτεσαι τοσο πολυ να δεχτεις κοσμο, καλο θα σου κανει κ οχι κακο

εστω κ τα 10 λεπτα που θα κατσουν ησυχα κ θα ααλλαξεις 2 κουβεντες θα αλλαξουν την ψυχολογια σου

γιωτα ελπιζω να ερθετε την κυριακη

επισης η βενετια μια χαρα απαντησε στη λεγαμενη δημοσιευση!

ουφ δεν κοιμηθηκα καλα χτες, ημουν στο κρεβατι απο τις 1 μεχρι τις 4 κ δε μπορουσα να κοιμηθω! αλλα αυτο ειναι συνηθισμενο.. μετα τις 5 ηρθε ο αναστασης στο κρεβατι κ αρχισε να μου χαιδευει-τραβαει τα μαλλια... γκρρρρ κ τελικα σηκωθηκα 10

τωρα τα αγορια μου πηγαν βολτα κ κανω φαγητο, θα παλωσω το πλυντηριο, εχω κ σιδερωμα.. ουφ κουραζομαι κ μονο που τα σκεφτομαι

πρεπει κ καποια στιγμη να ανεβασουμε απο το υπογειο ριλαξ καλαθουνα κλπ κλπ

Δημοσίευση

Καλημέρα !!! Τι κανετε ?

Διαβασα τις τελευταιες 5 σελιδες για να δω λιγο τα νεα σας .

Βικυ μην στεναχωριέσαι , κανε την αμνιο και περιμενε τα αποτελεσματα. Μηπως ειχες αιμα ή αποκολληση ?

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να πάνε ολα καλα !!!

Θουλιτσα μη μου τρελενεσαι λε , παντα θα υπάρχουν καλες και κακες μερες . Αν εσυ που εισαι στη χωρα σου νιωθεις μοναξια τι να πουμε και μεις στα ξενα ? Θα σε παρω τηλ μια απο τις μερες .

Σεσιλ τι χαζομάρες λες στον Ο και τον τρελαινεις ! Νομιζω θα σου κανει καλο οταν γυρισεις στη δουλεια , αυτο σου λειπει !

Νατασσουλα και Αναστασία ειναι λογικό να υπάρχει "πισωγυρισμα" στην τουαλέτα ή στον θηλασμο . Δεν διαρκει πανω απο 2-3 βδομάδες και για το διαστημα αυτο θελει πολυ υπομονή και ηρεμια . Το εκανε και η φακη γυρω στα 2.5 για λιγες μερες , επιδειχτικά αφηνε τα τσισα της (μονο στο σπιτι) πανω της και απλα κοιτουσε . Με χτυπαγε στα νευρα δεν λεω αλλα επειτα εμαθα πως πολλα πολλα παιδακια το κανουν . Ηρεμια , φυσικά και ξερουν τι πρεπει να κανουν αλλα νιωθουν μια αναστάτωση που πλεον ειναι "μεγάλα" .

Μπεμπουλαααα στην μπεμπουλα σου θα δινουν φαγητο το απογευματακι . Καροτα πατατες κλπ κλπ . Ποτε μεγαλωσε και αυτο το μικρουλι ?

Τι αλλο τι αλλο ηθελα να πω ?

Α , Αργυρω δεν πειραζει που εβαλες κρεμα "φαγητου" , μηπως τα εψησες παρα πολυ ? Τα μαφινς δεν θελουν ωρες ψησιμο . Αχ εγω που θελω να γινω ζαχαροπλάστισα τι θα κανω ?

Ψαχνω για καμια δουλεια , στο σπιτι δεν μπορω πλεον εχω κουραστει να ειμαι "νοικοκυρά" . Δυσκολα τα πραγματα ειδικα οπως θελω εγω μια δουλεια (λιγες ωρες , μονο πρωι κλπ). Θελω να κανω κατι με τουρτες κλπ αλλα παλι δυσκολα τα πραγματα ...

Δημοσίευση

Λενα μου Χρονια πολλα για χθες κοριτσαρα μου...δε μπηκα μετα και δε σας ευχηθηκα. :oops:

Να στε αγαπημενοι και με το καλο να δεχτειτε το αγορακι σας!!!! :x:x:x

Λενα μου σοβαρα, πια δεχομαι επισκεψεις απο πολύ κοντινα μου ατομα μονο, που τους γνωριζουν τα παιδια καλα, και ετσι δεν επικρατει πανδαιμονιο.

Αν ερθει οποιοσδηποτε αλλος θα γινει της ποπης.Καταρχην θα πρεπει με το μωρο στην αγκαλια να κανω τον διαιτητη στον Νικολα και στο οποιαδηποτε αλλο παιδακι.

Προτιμω να πληρωσω γυναικα και να παω μονη μου για καφε παρα αυτο το πραγμα στο σπιτι... :o:o

Αργυρουλα γιορταζε ο Λουκακος χθες;;;;

Χρυσα προσκυνωωωωωωωωω!!!!Απιστευτη!!!!

Λαμπρινη καλημερα κοριτσι μου!!!Αν ειχες μπλογκ και απο κει δεχοσουνα παραγγελιες για τουρτες και γλυκα...δε ξερω βεβαια με εφορια κτλ τι πρεπει να κανεις.Εγω παντως τις μπομπονιερες_γλυκα ετσι τις παρηγγειλα.Απο μπλογκ.

Δημοσίευση

Λαμπρυνή 13 λεπτά έλεγε η συνταγή, δοκιμάζω ένα και ήταν χάλια και τα άφησα παραπάνω για να πάρουν και χρώμα :lol::lol::lol: ε έτσι έγιναν πέτρααααα!!!! :roll::roll::roll:

θα τα ξανακάνω γιατί αρέσουν στα παιδιά.....στο κάτω κάτω αν δεν κάνω πολλές φοές πώς θα μάθω? ;)

τι δουλειά ψάχνεις? γερμ. μιλάς καλά?

Δημοσίευση

Αργυρουλα μου αρεσε το (:o:o:o ) ... στην απαντηση σου στο αλλο θεμα. ;)

τελικα πια μαφιν εκανες;;;

Α και μιας λεμε για αποθηλασμο...Ο μικρος παρολο που κανει 2 καλα γευματα (φρουτοκρεμα,μεσημεριανο) κανει σταθερα και 5 με 6 θηλασμους. Οταν παω στη δουλεια τι θα κανω;;; θα χανει τον εναν που κανει μετα τη φρουτοκρεμα.

Πειραζει λετε;;;δε νομιζω ε;....Το μεσημερι ευτυχως θα ειμαι σπιτι.

Δημοσίευση

Αργη αμα αφισω για μετα τα πιατα...παει πισω το προγραμμα...

τεσπα...ειδομεν

Λαλα ναι..η αληθεια ειναιπως μου λειπει η δουλεια..

απλα χτες φοβηθηκα..δεν εχω ξαναπονεσει εσωτερικα και σκεφτομουν χιλια δυο..λεω αν πχ παω νοσοκομειο...τι θα τρωει το μωρο;;;...για ποσες μερες θα φτασουν τα γαλατα στην καταψυξη...

Καλα παιδια το τι κουλαμαρα εχω διαβασει...δεν το συζητω..

αλλα ξερετε τι μου αρεσει..οι μαμαδες που παρολο που δεν θηλασαν, δεν εχουν κομπλεξ γι'ατο και δεν απαρνιουνται την αξια του θηλασμου

Παναγιωτα σε καταλαβαινω...καπως ετσι θα ειμαι αμα επιστρεψω στη δουλεια...αχχχχχχ

Δημοσίευση

Λαμπρινη καλημερα κοριτσι μου!!!Αν ειχες μπλογκ και απο κει δεχοσουνα παραγγελιες για τουρτες και γλυκα...δε ξερω βεβαια με εφορια κτλ τι πρεπει να κανεις.Εγω παντως τις μπομπονιερες_γλυκα ετσι τις παρηγγειλα.Απο μπλογκ.

Εκανα ενα μπλογκ ,σας το βαζω αλλα μην γελάτε !!!! χαχααα http://puderzuckerhexe.blogspot.com/

H αληθεια ειναι οτι κολλάω λιγο , γιατι ειδικά με το φαγητο οι νομοι ειναι πολυ αυστηροι . Θα με πανε χειροπόδαρα μεσα και που θα αφησω τη φακιτσα μου !!! Σκεφτομαι ομως οτι ολοι καπως ξεκινησαν και καπως πρεπει να κανω μια αρχη ...

Με τον θηλασμο μην αγχωνεσαι , θα κοψει καποιους οταν λειπεις και ίσως προσθεσει καποιους οταν εισαι σπιτι. Αφου τρωει καλα και τα γευματα του μην σκεφτεσαι τιποτα .

Αργυρω γιορταζε ο Λουκάς ? Χρονια του πολλα πολυχρονος !!! Να πας μωλε στο σχολειο να τον βοηθήσεις , δεν πειράζει ας κυνηγάς και λιγο την Ρεα .

Για τα γερμανικά τωρα .... Μιλαω και συννενοουμε -οχι πλεον και με χερια ποδια- αλλα δεν μπορω να πω οτι μιλαω καλα ! Καταλαβαινω καλα , διαβαζω καλα , γραφω αρκετά καλα αλλα δεν μιλάω τοσο καλά .

Δημοσίευση

Καλα Λαμπρινη ειναι τελειο ρεεεεεεεεεεε!!!Φτου φτου!!!!

Καλοριζικο κοριτσι μου!!!!!

Αλλα γιατι ειναι μονο στα Γερμανικα εεεεεεεεεε;;;; :-w:-w:lol::lol::lol:

Λοιπον εγω στο λεω απο τωρα οτι θελω τον Μακκουιν για τον νικολα μου!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δε ξερω καθολου απο νομοθεσια.Παντως εδω η κοπελα που μου εκανε τις μπομπο ηταν κανονικα δηλωμενη στην εφορια και η αποδειξη εγραφε Α.Ε.

Παντως θα μπορουσες να ετοιμαζεις και μπουφεδες!!!! :!::!: Ψαξτο λιγο.

Μπορω να γινω follower;;;

Αααα Γιωτα τωρα που το θυμηθηκα. :!::!: Στο δικο σου μπλογκ πως γινομαι follower;;;Δε με κανει ρε....

Δημοσίευση

Na σαι καλα Παναγιώτα μου !!! Μωλε στα γερμανικά γιατι αν μας τυχει κανας πελάτης , γερμανος θα ειναι (απο την περιοχη μας μαλιστα γιατι πως να στελνεις τουρτες μακρια ) . Μακαρι να μασταν κοντα να κανα την πιο ομορφη τουρτα για τον Νικόλα !!!

Με το φαγητο ειναι αυστηρα τα πραγματα πρεπει να χεις ειδικά διαμορφομένη κουζίνα , οχι του σπιτιου και γενικα να ακολουθεις καποιους τυπικους κανονες . Εγω επειδη δεν εχω καποια σχεση με αυτο το επαγγελμα ειναι δυσκολο να χωθω ακομα και νομιμα . Τελος παντων ειναι ολοκληρο θεμα , δεν γινονται και βαφτισεις εδω να το γυρισω και γω στις μπομπο ! :lol:

Δημοσίευση

lamprini energopoiise tous followers!!! ego exo afto www.ntintinasmom.blogspot.com

re su Lena na zisete!!!!oti nanai eimai!!!

Gogo den pira kai piga na paro simera k fanelakia k itan kleista,na pane sto diaolo ,tha psoniso apo pano..

Chrusa :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: ego sikonomai plenomai sta grigora ntunomia episis grigora k ksupano malllon parakalao mia ora tin mikri na sikothei na ntythie k na fygoyme!!

Δημοσίευση
δεν γινονται και βαφτισεις εδω να το γυρισω και γω στις μπομπο ! :lol:

Ελα ντε... :lol::lol::lol::lol: Ε μα μου πηγες και εσυ στους αΘεους!!! :lol::lol:

Γιωτα απαντα μου καλε... :D

Καλε ειναι κλειστα λογω μαζικης απεργιας!!!! :!::!:

Δημοσίευση

Γιωταααααααααααα αχ τι ωραιο μπλογκ !!!! Λε πως μεγαλωσε ετσι η Κων/να????? ΘΕΑ τι μαλλι υπεροχο !!!!

Πως ενεργοποιώ τους φολοουερς? Δεν εχω ιδεα ...

Βασικά το μπλογκ μου (και καλα , οποτε θυμαμαι γραφω) ειναι αυτο http://familiemou.blogspot.com/ αλλα ειπα να κανω και ενα ξεχωριστο δευτερο που θα χω μονο τις τουρτες και τα γλυκα που φτιαχνω . Μπας και δουμε καμια προκοπή ...

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα :x:x

Τουλάχιστον να μπορώ να μπαίνω απ'τη δουλειά μέχρι να σταματήσω γιατί στο σπίτι θέλω να αφιερώνω τον χρόνο μου στη μικρή μου και στις δουλειές βεβαίως....

Άργυ μου και εγώ σε έχω για πολύ ήρεμη,δεν μπορώ να σε φανταστώ να φωνάζεις ;)

Το έιδα και εγώ το ποστ που λες,κρατήθηκα να μην πω κάτι :twisted::twisted:

Γωγώ μου!!!!Επιστρέφεις δουλειά ε;Άντε καλό κουράγιο...τράπεζα έκανες τελικά;

Μην μου λες για την γέννα της φίλης σας γιατί το ίδιο έκαναν στην κουνιάδα μου :twisted::twisted:

Πρόκληση που φυσικά μετά από 3 ώρες(δεν κατέβαινε το μωρό :o:o ),κατέληξε σε καισαρική :twisted::twisted:

Θεσσαλονικιές στο Γένεσις.Φυσικά καθόλου φιλικοί με τον θηλασμό,της έδωσα άπειρες συμβουλές και άκουσε τις μαίες,μέχρι και το πρωτόγαλα την έβαλαν να πετάξει γιατί ήταν καφετί :twisted::twisted:

το έβγαζε με θήλαστρο μέχρι να καθαρίσει......αχ τα πήρα πάλι...2 εβδομάδων μωράκι και δεν πήρε ούτε το πρωτόγαλα,κρίμα κρίμα...προσπάθησα πάρα πολύ αλλά προφαν'ως βαριόταν να αχοληθεί και η ίδια...

Χρύσα μου και εγώ θέλω πολύ να σε γνωρίσω,από ότι έχω καταλάβει πρέπει να κάνουμε και παρόμοια δουλειά.

Ο μικρούλης σου ήσυχος δεν είναι;Τον μεγάλο λες Ξανθόπουλο;

υποβάλλω και επανέρχομαι,με πρήξανε....άσε που γράφω 2 ώρες το μνμ και θα έχετε γρ'αψει τα άπειρα!!!

Οπως το φαντάστηκα.... :lol::lol::lol: γράψατε πολλά...

Να καλημερίσω και τα υπόλοιπα κορίτσια και να την υπέροχη Λάλα!!!!Δεν σας το έχω ξαναπεί αλλά αν δεν ήταν η Λάλα δεν ξέρω αν θα θήλαζα τόσο καιρό ;)

Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου για όλα!!!Ξέρεις εσύ :x:x

Δημοσίευση

Λαλα τι τελειςτουρτες!!!!!

Εγω θελω τον μπομπ τον Μαστορα..

Θυμαμαι μια τουρτα με τον σφουγγαρακι που ειχες φτιαξει

Πλακα πλακα ναι..Γερμανια δυσκολο..

Ρε συ..μπορεις να κανεις τον διαμεσολαβιτη για γερμανικα προιοντα..πχ..εγωσανπελατησα θα παραγγελνω τσαγια :lol::lol::lol:

φτιαξε ενα e-shop!!!

Γιωτα εγω δενειμαι τιποτα...μια χαρα...σκεψου τη Θου πουτα κουβαλαει ΚΑΙ τα ΔΥΟ μαζι της..εκει σαλταρεις..δεν τοσυζητω...εγω παλη καλα ειμαι

Παναγιωτααποποιο μπλογκ ειχες κανει μπομπο...για πες;;;

θελλω για μας...

τωρα επεξεργαζομαι λιγο τη βαφτηση

Ρε σεις..εγω που ειμαι follower...γιατι δε μου ερχετε τιποτα στο email;;;;;

Δημοσίευση

Λοιπον εγωτην φτιαχνω ως εξης βαζω ενα ποτυρι γαλα μισο κουταλακι μαυρη ακατεργαστη ζαχαρη καιμια γεμματι κουταλια σιμιγδαλι,οσο βραζει ανακατευεις συνεχεια να μη σβολιασει αναλογα με το ποσο πηχτη τη θες την βαζεις σεενα πιατο -τωρα τον χειμωνα βαζω μεσα και λιιιγο βουτυρακι...στο πιατο,πασπαλιζεις με νυφαδες βρωμης..

ανθες παραληπεις εντελως τη ζαχαρη καιοταν ειναι ετοιμη πετας μεσα λιγες σταφιδες η μυρτυλλα η κρανα η μελι...δινεις ωραια εμφανηση

Δημοσίευση

Καλησπέρα τσούπρες μου!

Σας διάβασα, αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω! Αργότερα!

Να πω μόνο στη Βίκυ μας, καλά αποτελέσματα στην άμνιο, μέσα απ' τη καρδιά μου! :x

Επί της ουσίας, δεν είχαμε κάτι νεότερο, αναμενόμενο. :roll:

Εύχομαι ολόψυχα, να είναι μόνο μια μικρή δοκιμασία και να τρενο-πανηγυρίσουμε για τα καλά!!!! ;)

Ακριβώς ένα χρόνο πριν, αγωνιούσαμε για το μικρούλι του κουνιάδου μου και τα αποτελέσματα της δικής τους αμνιο. :roll:

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, όπως πήγαν και για εκείνους, το πιστεύω βαθιά!!!!!!! :x:x:x

Αναμείνατε στο ακουστικό σας... Έρχονται κι άλλες φωτογραφίες!!! :ymparty:

Όχι τώρα όμως! :P

Το καλώδιο δεν μου το βρήκες Αργυρούλα, :P αλλά επιτέλους μου 'κοψε και συνειδητοποίησα ότι οι περ/ρες ήταν περασμένες στην εξωτερική μνήμη, που βγαίνει!!! :lol:

Ήθελα πολλά να σχολιάσω, αλλά δεν προλαβαίνω τώρα, με τίποτα!

Η αποψινή νύχτα... :?

Ήταν "άλλος για τη βάρκα μας"!!!!!! =)) Κι οι 4 στο κρεββάτι, με το μικρόβιο να κάνει νορμάλ 2-3 ξυπνήματα και τη Β να συμπληρώνει στα ενδιάμεσα!!! :shock:~x(

Είχε τρομερή ανησυχία όλη νύχτα, ησύχασε λίγο στο κρεββάτι μας, αλλά όχι εντελώς!!! :?

Και σήμερα και αύριο no school!!! :?

Nυστάζω!!! (-|:((

Σας φιλώ όλες! :-*

Η μαμά μου πάλι με ίλιγγο :? κι εγώ πρέπει να τρέξω να τη συνδράμω!

See you later!!! :YMHUG:

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυ,θα φτιάξω σήμερα αν και νομίζω έληξε,πειράζει,σιμιγδάλι είναι μωρε....δεν το έχω ανοίξει καθόλου.Είναι βιολογικό και εδώ δεν έχει.

Επίσης σόρυ τώρα που θυμήθηκα,θέλω να σε ρωτησω κάτι ακόμη.Δίνω κατσικίσιο Όλυμπος στη μικρή, αυτό έχει ημερ/νια λήξης 2μηνο περίπου.Η κολλητή μου με μάλωσε ότι δεν κάνει γιατί λέει δεν είναι φρέσκο τότε..εγώ ούτε που το είχα ψάξει,ήθελα να δώσω κατσικίσιο,το ήπιε μια χαρά,δεν ασχολήθηκα περισσοτερο.

Τι λες;

Γεια σου Μιτσάκι!!!!!!!

Δημοσίευση

Kαλημέρα!

Είμαι χάλια....

Το βράδυ δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου. Ξύπνησε και η Δ και κοιμηθήκαμε αγκαλία, στραβολαίμιασα . Έχω απίστευτο βήχα, καταρροή και πυρετό. Μου πονάνε τα κόκαλά μου και σέρνομαι γμτ. Μου κόπηκε ΚΑΙ η όρεξη.

Σκατά σκατά σκατά.

Ρε συ Λάλα είναι μαέστρος!!!!!!!!! Εγώ που το έψαξα για εδώ θέλει της παναγιάς τα μάτια, ένα σωρό άδειες, συγκεκριμένα μέτρα για κουζίνα κλπ κλπ οπότε δεεεεεεν. Έχω 2-3 φ'ιλες - ξαδέρφες που τους φτιάχνω τις τούρτες γενεθλίων των παιδιών τους αλλά χωρίς χρήματα. Σαν δώρο ρε παιδί μου. Το άλλο μπλόγκ δεν το είδα ακόμη. Θα το εξερευνήσω όμως.

Γιώτα ναι το κατσικίσιο!!!! Μιαμ μιαμ! Το τρώω όπως να ναι!!! Και σε πίτσα το έκανα με ανανά και κοτόπουλο! Όλα τα λεφτά!!!!

Χρύσα έκανες όόόόλα αυτά το πρωί;;;;;;;;; :shock::shock::shock:

Εγώ να μην σας πως καλύτερα τί έκανα όταν δούλευα και δεν είχα παιδιά. Ξυπνούσα , ντυνόμουνα, έφευγα από το σπίτι, άνοιγα το μαγαζί και πλενόμουν-βούρτσιζα τα δόντια μου εκεί στην τουαλέτα πριν ανοίξω!!! :lol::lol::lol::lol: Ναι ήμουν θεά το ξέρω!!!!!!!!! Δεν ήθελα να χάσω δευτερόλεπτο ύπνου!!!!

Αργι χουζουρεύεις 3 ολόκληρα λεπτά;;;;;; Από τις 6.22 μέχρι τις 6.25;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ουάου!!!!!! Προλαβαίνεις;;;; :lol::lol::lol: Εγώ ήθελα μισή ώρα!!!!! :lol::lol::lol:

Παναγιώτα μου ρε συ να μην τους κάνεις πέρα τους ανθρώπους. Κακό σε σένα κάνεις μόνο. Εγώ σε καταλαβαίνω και θα σε καταλάβαινα. Δεν έχω την απαίτηση όταν πηγαίνω σε σπίτι με μωρά, να είναι όλα τέλεια και το σπίτι μπιμπελό. Πλιζ αναθεώρησε για να είσαι εσύ καλά! Και πάρε τηλ την κάρολ να βρεθείτε! Και κεινη μωρό έχει και ξέρει.

Κατερινάκι τί καλά που ηρέμησε η Ε! Περιμένω τηλ όταν έρθεις την επόμενη φορά!!!!!

Λένα και συ σκατά κοιμήθηκες; Έλα να κάνουμε παρέα!!!!!! Να οριζοντιωθείς το μεσημέρι!!!!

Γωγώ δίνε ρε συ λαχανικά το απόγευμα! Μια χαρά. Πατάτα καρότο γλυκοπατάτα καμιά κολοκύθα! Εγώ δίνω 2 γευματα τη μέρα. 12-1 λαχανικά-κρέας και 6-7 φρούτα.

Δήμητρα κουράγιο! Ελπίζω να της περάσει το συντομότερο!

Νατασούλα περαστικά στο Ελενάκι !!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...