Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

τι έγινε τελικά με την Βίκυ, έμαθε καμμιά?!!! :?

έκανα τα μάφινς και αντί για κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής, που έλεγε η συνταγή, έβαλα κρέμα γάλακτος μαγειρικής (φαγητού) :lol::lol::lol::lol: έχει καμμιά διαφορά? το κατάλαβα αφού την έβαλα!!! :roll::roll::roll::roll: για να δούμε......

Θούλη γελάς ρε?

με έβγαλαν από τα ρούχα μου πάλι με αυτό το φαγητό!!!! :evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

γεια σας όμορφες!!!!!!!!!!! : \:D/ \:D/

τι κανετε αγαπες μου?

εγω ειμαι ετσι και ετσι...μαλλον με κολλησε το παπακι μου.. λιγο η μυτουλα θέλει τουμποφλο :lol::lol: μια το κεφαλακι ειναι σαν να χω πιει μπειλις... αντε σε λιγακι σχολαω... :D:D

βικακυ τι εγινε??????????ολα καλα????σου στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια!!!!! και περιμενουμε τα ευχαριστα....YMPRAY:

μπραβο στις τσουπριτσες που τα τσουξανε.... :P:P θελω και εγωωωωωωωωωωωωω...θα ρθω να παμε παρεουλα...τι λετε? :lol:

αφροδιτουλα μου ,παναγιωτιτσα μου,σισσακυ μου..δημητρουλα μου...θουλαρααααααααααα..ψηλεγκωωω.. :lol::lol: νατασουλες...αρτζι...τονια...και σεολες τις υπολοιπες μακιαααααααααα

Δημοσίευση

Δεν προλαβαίνω, φεύγω!

Μπήκα να δω αν είχαμε νέα της Βίκυς!

Βικάκι, πες μας σε παρακαλώ!

Ό,τι κι αν είναι, που εύχομαι να είναι ευχάριστα, είμαστε εδώ!

Σας φιλώ ΟΛΕΣ!

Δημοσίευση

Καλησπερα!

Κολλησαμε τελικα και τον μικρο και ειναι μεσα στην γκρινια! Μονο να σας πω οτι χθες το βραδυ ξυπνησε 1παρα και μεχρι της 5 εκλαιγε και πιπιλουσε μεμε :twisted: Στο τελος του φωναξα δεν αντεξα αλλα χειροτερα τα εκανα :oops: Βεβαια ειχε 39 πυρετο που επεσε με αντιπυρετικο μεχρι της 5. Απο εκεινη την ωρα εχει κανει αλλα 2 39 αλλα γιατρο δεν τον πηγα ακομα. Η μυξα τρεχει ποταμι και βηχει απο τις μυξες. Η Ειρηνη και εγω ειμαστε καλυτερα ευτυχως.

Διαβασα στα πεταχτα..

Λενακι να ζησετε κοπελαρα μου και με το καλο να κρατησετε σε λιγο καιρο τον μπεμπαρο σας στην αγκαλιτσα σας!!

Αργυ χρονια πολλα στον Λουκα!!! Να τον χαιρεστε!!! Βαλε και εμενα στην λιστα με τις φωνες :oops:

Θου τι να πω ρε φιλεναδα....Υπομονη μπας και το παρω αποφαση και εγω.

Παω να δω τις φωτο του μικροβιου και αν προλαβω πριν ξυπνησει θα επανελθω. Φιλια!

Δημοσίευση

μπηκα να σας πω τα νεα!

ηλπιζα οτι θα ειχε γινει καποιο λαθος το σαββατο ...και ολα θα ηταν ενα ψεμα!

αλλα δυστηχως δεν ηταν!

το υπερυχογενες εντερο παραμενει σαν ενδειξη!

θα προγραμματισω αμνιο...!

Δημοσίευση

Βίκυ γνώμη μου έτσι και αλλιώς να την έκανες την άμνιο..αφού δεν είναι κάτι το σοβαρό και δεν πονάει.

Για πότε θα την προγραμματίσετε??

Καλά αποτελέσματα να έχεις και πιστεύω θα τα έχεις ;)

Δημοσίευση

Βίκυ να την κάνεις.

Γιατί 1000 ρε συ; Εγώ 650 είχα δώσει....

Να μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε. 15 δευτερόλεπτα διαρκεί. Θα περάσει και δεν θα το καταλάβεις.

Άντε μανούλα!

Δημοσίευση

Να ηρεμήσεις Βίκυ.. Πιστεύω είναι απλώς μια ένδειξη δε θα σημαίνει τίποτα..

Ασχολήσου με τη γλωσσοκοπάνα σου τώρα και ηρέμησε...Δε θα βγάλεις κάτι να κλαίς όλη μέρα και να στεναχωριέσαι. Τα αποτελέσματα θα είναι καλά :YMHUG:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!

Είμαι στη δουλειά,επιτέλους χαλαρώσαμε πολύ!!!

Ελπίζω να μπορώ να συμμετέχω ξανά επιτέλους!!!

Μπήκα όμως σε όχι και τόσο καλά νέα :(:(:(

Βίκυ μου :(:(:( λυπάμαι πολύ...

Ελπίζω να μην είναι τπτ και να πάνε όλα καλά με την άμνιο.

Έχω ακούσει πολλές φορές πάντως να δείχνει κάτι η β' επιπέδου και η άμνιο να είναι ολοκάθαρη.

Μακάρι να μην είναι τπτ εύχομαι και να πάνε όλα καλά ;);)

Επανέχομαι να σχολιάσω....

Δημοσίευση

Μαρία είχα κάνει στην Ε απλά για μένα. Ήθελα να νιώθω πιο σίγουρη.

Ε μ'έσπρωξε και λιγάκι ο γιατρός....

Και τώρα πουτο θυμάμαι η αμνιο ηταν η αφορμή να βρω και να γραφτώ στο μαμμυ!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Κατερινάκι φιλάκια!!!

Τι κάνει η Ε;

Αποθηλάσατε τελικά;;;;

Πότε θα ρθεις στη Θεσ/νίκη;;;

Κοπελιές είμαι χάλια. Από το απογευμα ξύπνησα με φοβερό βήχα, καταρροή και δέκατα. Η κόρη μου η μεγάλη δε ήθελε να πάμε και βόλτα να πάρουμε παντόφλες... :shock::shock::shock:

Την έβγαλα αλλά σερνόμουν. Και είμαι και μόνη ρε γμτ.......

Δημοσίευση

Nατάσα μου περαστικά σου ρε!!!!!

Να αναρρώσεις γρήγορα εύχομαι ;);)

Η Ειρηνούλα μου είναι πολύ καλά,δεν αποθηλάσαμε αλλά έχουμε κόψει νυχτερινούς θηλασμούς,δεν ξυπνάει πια(γιούπιιιιιι)αλλά και να ξυπνήσει σηκώνεται ο αντρούλης μου και την κοιμίζει.

Όταν είμαι σπίτι ζητάει 2 φορές στήθος,μπορεί και καθόλου,όταν λείπω στη δουλειά,έχει τύχει να μην θηλάσει και καθόλου.Πολύ καλά πάμε,έκοψε το πιπίλισμα(βασικά δεν της το επιτρέπω κιόλας),και δεν με χαλάει καθόλου.

Θεσ/κη είμουν εχθές,ξόδεψα 700 ευρά πονεσε η καρδιά μου!!!

Κατα τις 15 Νοέμβρη μάλλον σταματάω,να πιούμε καφέ ε;

Να κάνω καμμιά δουλειά στις 12 σχολάω και αύριο είμαι πρωί :(:(

Φιλάκια!!!!

Δημοσίευση

καλως το κατερινακι!!!

να κανονισουμε κανενα καφεδακι κοριτσαρες ναι!

νατασα περαστικα κοριτσακι μου.. κ γρηγορα!

βικυ ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχετε πολυ πολυ καλα αποτελεσματα!!

πολλα λεφτα ρε κοριτσια η αμνιο... πω πω

αλλα κ εγω θα την εκανα για να ειμαι σιγουρη

Δημοσίευση

καλημέρα !!τι κανετε? εγώ δουλεύω απόγευμα,ποναει κοιλιά μεση κ νεφρό ,το νεφρό με ανησυχεί γτ έχουμε ιστορικο καρκίνου στα νεφρά ,ελπίζω να περάσει... απεργία σήμερα κ αύριο οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας,ελπίζω να μπορέσουμε να πετάξουμετην Κυριακή.Νατάσσα εγώ αγόρασα μαστέλο κατσικίσιο,εσύ μπορείς να το φας?καλημέρα Ελενη !

Δημοσίευση

Καλημέρα..Τι κάνετε;;;

Δε σας έχω διαβάσει...Διάβασα μόνο τα νέα της Βίκυς... :(:(:(:(

Κοριτσάκι μου :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: Κουράγιο, υπομονή και εύχομαι ολόψυχα η αμνιοπαρακέντιση να διαψεύσει περίτρανα τις Β επιπέδου....

Ό,τι χρειαστείς είμαστε κοντά σου... :x:x:x:x:x

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Αργη...τρεις ειναι οι μαμαδες που φωναζουν...

μη μπω σε λεπτομεριες....

Θουλιτσα μου να ξερες ποσο...μα ποσο σε καταλαβαινω..κουραγιο μανα

Βικυ μου να το κανεις...

η ξαδελφη μου ειχε δωσε 500..ολα θα πανε καλα...αυτα ειναι τα λιγοτερα!!!

Και εκεινηειχε περισσοτερους δεικτες και ηλικια

Ειληκρινα σου το ευχομαι απο καρδιας ολα να ειναι τελεια...και θα ειναι

Τα ειχαμε πει και απο κοντα

Θα σε τηλ σημερα...πως δουλευεις;;;;;;

Λενακη μη κοιτας εμενα..εγω ειμαι περιπτωση...εσενα μια χαρα σε βρισκω..κουκλα!!!!

Την ειδα και σημερα τη μαμα...δεν ειναι επιτιδευμενη με στιλισαριοσμενομαλι καινυχαρες νααααα με ρο συμπαθειο...ειναι απλα λητη περιποιημενη φροντησμενη...και κυριως...ηρεμηηηηηη

σημερα φορουσε ενα μπεζ πλεκτο φορεμα- εχω και εγω ενα παρομοιο...και φυσικα μποτες χοντρο καλσον και καπελακι...και τη ηρεμη που ηταν...και το αγορακι τι καλο και συνεργασημο....

ο δικος μου Ξανθοπουλος αφου μου εσπασε τα νευρα σημερα εννωειτε παλη εκλεγε...ειναι το μονο παιδι που κλαιει χωρις πλακα

Κατερινα μου φιλακια....ποτε θα σε γνωρισω επιτελους;;;

Παναγιωτα τι τελειο μερος!!!!!

αχ να παμε...να δω ποτε θα ερθω;;;..και να φανταστει κανει πως καποτε -και ειδικα τωρα που με 18 ευρω πανε ελα θα ημουν Αθηνα τουλαχιστων μια φορα το μηνα

Πωςειστε;;;..αναρρωνετε;;;

εμεις μαλλων θα την αρπαξουμε

Νατασα το μαστελο να το φας ειτε με μαρμελαδα συκο και ροκα , ειτε με μαρμελαδα φραουλα...μνιαμμμ...τρεχουν τα σαλια

Σαρογιωτινη αν δε θα σας αφισουν να πεταξετε....θα τους κοψω τα φτερα

Χτες ειχαμε δραματηκο βραδυ..

πονουσε ολο μου το σωμα με ετρηψε ο Ο και πηγαμε για υπνο..τη νυχτα ο μικρος σηκωθηκε και πονουσαν και τα δυο νεφρα μου απιστετα ουτε να τον σηκοσω δεν μπορουσα..και να κανει χαρουλες το σκατιαρικο και τα ματια γαριδες...σηκωθηκε πο Ο και εκανε μιση ωρα βολτα για να ξανακοιμηθει...

μολις κοιμηθηκε..ξυπνησε ο μεγαλος..εγω να ποναω...οκαημενος δεν ηξερε ποιον να πρωτολοιπηθει

χτες τρομαξα..λεω του Ο αμα παθω κατι ξερεις τι θα κανεις με τον μικρο...τι γαλα θα του δινεις..κλπ..λεει θα μαθω ...

Δημοσίευση

Καλημέρα,

η Έλενα χθες το βράδυ είχε έναν βήχα το κάτι άλλο, δεν μπορούσε να κοιμηθεί :(:(:(:(

Θα πάρω τηλ την παιδίατρο μετά να πάω να την δεί.

Βίκυ εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά, άλλωστε απλά μια ένδειξη υπάρχει τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια.

Λένα είμαι γαιδούρα ξέχασα να σου ευχηθώ χθες, να ζήσετε καριτσάκι μου να είστε πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι.

Περαστικά σε όλα τα άρρωστα παιδάκια και μαμάδες

Γιώτα μήπως κρύωσες??????

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

σήμερα ξεκίνησα διαφορετικά, έγραψα σε άλλο ποστ πρώτα γιατί τυχαία το άνοιξα και με εξόργισε λίγο μία δημοσίευση :shock::shock::shock::shock:

Συμπεθερούλα μου γλυκιά μην στεναχωριέσαι, εγώ σου είπα από την αρχή να κανόνιζες για αμνιο και τέλος να μάθεις τι ισχύει γιανα μην αγωνιάς.......εγώ είμαι σίγορη ότι όλα είναι εντάξει ;) ....έχετε ιστορικό συνδρόμου ντάουν στην οικογένειά σας? αν όχι γιατί ανησυχείς?........η αμνιοκέντηση είναι μια απλή εξέταση που διαρκεί λίγο - στην δική μου περίπτωση - κράτησε μόνο 30 δεύτερα και έγινε με την οδηγία του υπέρηχου....πριν σου βάλει την βελόνι, σου κάνει αναλυτικό υπέρηχο...ε αυτός ο υπέρηχος κράτησε 30 λεπτά!!!!! :o:o:o:o:o:o ο άντρας μου από έξω (γιατί ήταν με τον Λ. και ο γιατρός μας είπε ότι απαγορεύεται το παιδί μέσα) ανησυχούσε ...... μετά αφού πήρε το υγρό πήγα σε ένα δωμάτιο ξάπλωσσα και μου έβαλαν καρδιοτοκογράφο για άλλη μισή ώρα!!!! και μετά μου ξανα έκανε υπέρηχο για να δει το αμνιακό υγρό!! :!: γιατί αυτό είναι σημαντικό......και μετά έφυγα :)

πόσο κόστισε δεν θυμάμαι, πρέπει να κοιτάξω......έκανα γιατί ήμουν στα 37 και εδώ οι γιατροί σου λένε αν θέλεις να κάνεις, δεν σου το επιβάλουν!!

αυτό που θέλω να σου πω είναι να είσαι αισιόδοξη και όλα θα πάνε καλά :x:x:x:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Σας διάβασα..Ο Γιώργος έχει άδεια μέχρι την Παρασκευή και καθόμαστε μαζί...Βασικά 3 μέρες σκοτωνόμασταν κάθε μέρα... :twisted::twisted::twisted::twisted: Αφού έλεγα καλύτερα να δουλεύει να μη με πρήζει... :oops::oops::oops: Μα να έχει άποψη για όλα;;;;;; :roll::roll::twisted::twisted::twisted::twisted: Για το πως είναι τα πράγματα τοποθετημένα στο ψυγείο, για το πότε θα είναι ανοιχτό το παράθυρο του μπάνιου κοκ... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Τώρα 2 μέρες είμαστε καλά... :roll::roll::x:x:x Χθες είχαμε απεργία..Πήγαμε στην πορεία, περπάτησα πολύ... :D:D:D Καλέεεεε δε σας είπα...Ξαναμπήκα σχεδόν σε όλα τα τζην που είχα προ Ιως...Ενώ μου έχει μείνει 1,5 κιλό που δεν έχω καταφέρει ακόμα να χάσω... :twisted::twisted::twisted: Και άλλα 6-7 περιττά...

Νατασούλααα φάση θα είναι ρε...Και η Ιω συχνά πυκνά μου κάνει τέτοια με τα τσίσα και μου σπάει τα νεύρα... :twisted::twisted: Αλλά ευτυχώς δεν τα κάνει πάνω της...Υπομονή....

Αφρο μου με ονειρεύεσαι μωρό μου;;; :lol::lol::lol: Συλληπητήρια για τον παππού..

Μιτσάκι τώρα πάω να δω φωτος.. :D:D

Γιωτίνι ετοιμάζεσαι για τα πάτρια εδάφη;;;; :D:D Καλσόν της ξανθούλας βρήκες;;;

Μαράκι με τη γιαγιά τι έγινε;;;; :roll::roll::roll:

Αναστασάκι μην σταματήσεις τώρα το κόψιμο της πάνας...Τα έχει πάει πάαααρα πολύ καλά για να σταματήσεις τώρα...Προφανώς το κάνει για παιχνίδι... :lol::lol::lol:

Μωρή μπέκρω είσαι;;; :lol::lol:

Νατασα κάπνισες;;;; :o:o:o:o:o:o:o Φτου σου... :lol::lol::lol: Εγώ καπνίζω πλέον συστηματικά... :oops::oops::oops:

Χρύσααα είδα μια μαμά πριν καμια εβδομάδα και τα έπαιξα...Ξανθό μαλλί, γαλλικό νύχι, πολύ αδύνατη, απίστευτο ντύσιμο, 10ποντο τακούνι και είχε στο καρότσι ένα παιδάκι 1,5-2 χρονών κοκετάκι κι αυτό... :shock::shock::shock::shock: Κι εγώ έτσι ήμουν....Και θα μπορούσα να ξαναγίνω μιας κι έχω βοήθεια... :roll::roll::roll: Αλλά δεν έχω διάθεση..Οκ, καμια φορά γίνομαι κι εγώ έτσι, αλλά συνήθως δεν μπορώ..

Αρτζιιι ρε εσενα δεν μπορώ να σε φανταστώ να φωνάζεις... :roll::roll: Σε έχω για πού ήρεμη... :?:?

Συμπεθέραααα χρονια πολλά...Πάντα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι..Με το καλό ο 2ος μπέμπαρος... :x:x:x:x

Βενάκι έχω καιρό να σου μιλήσω..Μπράβο ρε για το Φιλιππάκο και το βάρος...Μπράβο και σε σενα για τα κιλάκια που έχασες... ;);)

Λενάκι περαστικά στον μικρούλη...Και Υπομονή..... :x:x:x

Νατάσα περαστικά μωρό μου...Αλήθεια μωρή έκανες αμνιο;;; :shock::shock:

Θου :(:(:(:(:( Κουράγιο ρε μαναράκι...Τι να σου πω;;Μακάρι να ήμασταν κοντά να σου έστελνα την πεθερά... :x:x

Κατερινάκι welcome back..Xαίρομαι που όλα πάνε καλά με τη μικρούλα σου...

Καρολινάκι μουυυυυ :x:x:x:x:x:x:x:x:x

Α κορίτσια πείτε μου κάτι....Μέχρι τώρα την φρουτόκρεμα στην μπέμπα την έδινα απόγευμα, αλλά με κλάματα την έτρωγε..Μου έβγαζε την ψυχή...Χθες της την έδωσα πρωί και την έφαγε μια χαρά..Τώρα που θα γυρίσω δουλειά και το απόγευμα δε θα είμαι εδώ για να θηλάζω τι μπορούν να της δίνουν;;;Εκτός από κατεψυγμένο γάλα;;;Ρυζάλευρο σκεφτόμουν, αλλά δε θέλω..Κάτι καλύτερο;;Πιο υγειινό;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll:

Επίσης, σήμερα έγινε 6 μηνών... :x:x:x:x Πότε πέρασε ο καιρός;;;;; :roll::roll::roll:

Α, πριν λίγο γέννησε η κόρη της κολλητής της μαμάς μου..Θυμάστε που σας είχα πει ότι θα την έβαζε ο μαλάκας ο γιατρός της νωρίτερα γιατί το παιδί ήταν μεγάλο;;;;;;; :evil::evil::evil::evil: Ξέρετε πόσο μεγάλο γεννήθηκε;;;;;;; 3.050... :shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

ο δικος μου Ξανθοπουλος αφου μου εσπασε τα νευρα σημερα εννωειτε παλη εκλεγε...ειναι το μονο παιδι που κλαιει χωρις πλακα...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: συγνώμη, αλλά γέλασα όταν το διάβασα!!! :lol::lol::lol::x

μπορεί αυτή η μαμά να πηγαίνει στην δουλειά της μετά, οπότε πρέπει να είναι περιποιημενη ;)

κορίτσια πήρε τηλέφωνο τον άντρα μου μια μητέρα ενός παλιού συμμαθητή του Λ. από το νήπιο (γιατί μας χρωστούσε μια φωτό) και ο άντρας μου την ρώτησε πώς πάει στο δημοτικό ο γιός της και εκείνη είπε ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος, του αρέσει κ.λπ και τώρα που είχαν διακοπές 2 εβδ., πήγαν για επίσκεψη στο νήπιο να πουν ένα γεια και ο γιος της, αφού είπε γεια της ζήτησε να φύγουν αμέσως, δλδ ούτε 5 λεπτά δεν έμειναν.....και εκείνη έμεινε με :o:o:o:o:o:o:o:o

κια καμμιά φορά αν παρεκτρέπεται του λέει "θα σε πάω πίσω στο νήπιο" και εκείνος λέει "όχι, όχι εκεί" :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::shock: .............και η ίδια αναρρωτιέται, όπως και εμείς άλλωστε, τι στα κομμάτια κάνουν εκεί και όλα τα παιδάκια αντιδρούν έτσι? :?::?::?::evil::evil::evil::evil::evil:

Νατάσα περαστικά δύσκολο να είσαι άρρωστος και μόνος σου με 2 παιδιά :( το ξέρω :(:x

Κατερίνα καλώς ήρθες πίσω :)

Νατασούλα περαστικά στην Έλενα, ελπίζω να μην είναι τίποτα :)

τα Muffins μου :lol::lol::lol::lol::lol: χάλια, γευστικά ωραία, αλλά ...... πέτρα, σκληρά, έφυγαν τα παιδάκια μου και μου είπαν ότι είναι ωραία :x:x , θα τα πετάξω γιατί δεν τρώγονται....νομίζω ότι έφταιγε το ότι έβαλα κρέμα γάλακτος φαγητού και όχι ζαχαροπλ. :?

γενικώς το επάγγαλεμα του ζαχαροπλάστη δεν μου ταιριάζει!!!! :roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol:

α χθες ανάψαμε την θέρμανση γιατί ο άντρας μου έπιασε τα ποδαράκια του Λ. και αν και είχε καλτσούλες, ήταν κρύα!!!! :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Ρε συ Γωγω..τεραστιο μωρο μιλαμε!!!!!

Μα τι μαλακας θεε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Εναλλακτηκες.....

Φαγοπυρο βρασμενο σε ζουμακι λαχανικων-γινετε πιο νοστημο

χυλος βρωμης σε νερο

Ασε ρε συ Αργυρω...δεν μπορω...ειληκρηνα κουραστηκα..

εχει απιστετα νευρα,απιστευτη ανασφαλεια απιστευο αγχος και απιστετη ανυπομονυσια....

γιατι ρε γμτ...ελεος!!!!

Γιατι να μην εχω ενα ηρεμο και συνεργασημο παιδι...τι σκ@τ@ κανω λαθος;;;

Και εγωοταν επιστρεψω στη δουλεια θα πρεπει να ειναι περιποιημενη..αλλα πως;;;...και κυριως...ποτε;;;;;;

Εδω ξυπναω στις 6 και φευγω αναμαλιασμενη...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...