Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εμένα πάλι το τσάι μου θερίζει το στομάχι :? δεν το πίνω καθόλου..δε μου αρέσει

εγώ πάλι λέω τώρα περνάμε-νε πολύ καλά... τώρα που μεγάλωσε και η μικρή :D

15 μήνες διαφορά. Δύσκολα στην αρχή τώρα όμως είναι πολύ καλά... Δεν θα ήθελα να έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους..

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αχ Μητσάκι εγω δεν ξέρω. Μου τις παίρνει αυτόματα.

Καθε φορά που καταπίνω με πιάνει ταχυπαλμια από τον πόνο!! Τί είναι αυτό το πράμα... :?

Χρυσάκι πίνουμε μαζί τσαγάκι; :D

Παναγιώτα μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Με τα παιδιά τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή. Θα μεγαλώσουν και θα έχεις άλλα να σκέφτεσαι.

Ο προφεσορας δε βοηθάει; Μήπως πρέπει να ενεργοποιησεις λίγο περισσοτερο τη βοήθεια των μαμαδων; :?:roll:

Δημοσίευση

3 ετη ε;;;;μμμμμμμμ

Εγω ξερεις οτι εχω το κολλημα μου ρε... :oops::oops::oops: δεν ηθελα με τπτ εγκυμοσυνη μετα τα 35...μη ρωτησεις γιατι...ΚΟΛΛΗΜΑ......

μη παρεξηγηθω.δικο μου κολλημα μονο.Δεν "παρεξηγω" καμια κοπελα που κανει παιδακι μετα τα 35.!!! :!::!:

για αυτο λεω οτι θα επρεπε να ειχα κανει το πρωτο παιδι στα 29 και οχι στα 32παρα που εκανα τελικα.

τες πα..βλακειες λεω...το θεμα ειναι να ειμαστε καλα πανω απο ολα!!!!

Παω να παρω το Νικολα μου.να δω και πως τα πηγε μετα απο κενο μιας εβδομαδας.

Αχ Μαρακι εσαν θυμαμαι και λεω "αντε να μεγαλωσουν να περναμε καλα".

Χρυσα τι τσαγια ειναι αυτα καλε;;;Μα που τα ξερεις ολα αυτα;;;Καλα ειναι;;

θα ζωγραφιζει χυμα η στο καρεκλακι του;;;;γιατι αν εγω αφησω τον Νικολα χυμα θα γινει το σπιτι σαν καμβας... :lol::lol:

Δημοσίευση

Παναγιώτα μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Με τα παιδιά τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή. Θα μεγαλώσουν και θα έχεις άλλα να σκέφτεσαι.

Ο προφεσορας δε βοηθάει; Μήπως πρέπει να ενεργοποιησεις λίγο περισσοτερο τη βοήθεια των μαμαδων; :?:roll:

Αχ υπομονη κανω μαναρι μου!!!

Βοηθα αρκετα.δε μπορω να πω.Απλα λειπει αρκετα απογευματα.

Η μαμα μου οταν ειναι εδω βοηθα η καημενη οσο μπορει αλλα και παλι δε μπορω να της τα αφησω ας πουμε και τα 2 και να βγω για καφε με τον Γιωργο ή με εσας.

δε μπορει να τα κουμανταρει και τα 2 μαζι.

Τα πεθερικα κρατανε 1 ωριτσα τον Νικολα οταν γυρναει απο τον παιδικο. Ε μετα το απογευμα δεν πολυ θελουν και αυτοι γιατι τους κουραζει.

Το μωρο δεν το στελνω ακομη κατω.

Αχ πολλα ειπα...παωωωωωωωωωωω

Δημοσίευση

καλησπερα!

γυρισα νωρις απο το σχολειο κ επειδη μου ειπαν οτι ο γιωργος ηταν μια χαρα.ηρθα σπιτι,εβαλα πλυντηρια,απλωσα,μαγειρεψα κ θα παω σε λιγο να τον παρω..

παναγιωτα αμαν βρε παιδι μου..να ειναι εκει η μαμα σου κ να μην μπορεις να απολαυσεις λιγο χρονο μονη με τον προφεσορα.. :( καμια βολτουλα..ουφ!την επομενη φορα να ειναι κ η τυχερη σας! ;)

για παιδια που λετε,εγω δεν ηθελα μετα τα 3ο..κουνια που με κουναγε! :roll::roll:

τον γιωργο τον γεννησα στα 28,αλλα το δευτερο..αφου πια ειμαι 30,περασε το οριο μου..κ θελω κ τριτο τρομαρα μου! :shock::shock:

χρυσα κ εγω σκεφτομαι να παρω δαχτυλομπογιες κ χειροτεχνιες..οχι τιποτα αλλα με εχει πρηξει με την τηλεοραση κ δε θελω ολο να μαλωνω μαζι του..ενω αν εχει κατι αλλο να απασχολειται,θα ξεκολλησει το μυαλο του..

βικακι ολα μα ολα θα πανε σιγουρα καλα!νιωθω την αγωνια σου,αλλα θα σβησει μολις παρεις τα καλα αποτελεσματα!περιμενουμε νεα αυριο!φιλακια αμετρητα!

σας φιλω ολες!καλο απογευμα!

Δημοσίευση

Παναγιωταεννωειτε στο καρεκλακι και υπο επιβλεψη....

πλακα κανεις;;;...σηγα μην τον αφισω να αλλωνιζει...

αυτος στην καρεκλα..ο μικρος στο ρηλαξ η στο στηθος...και εγω θα επιβλεπω και θα βοηθαει...

γιατι εκτος των αλλωναυτος ειναι ικανος να φαει τις δαχτυλομπογιες , να γλειψει την κολλα και να κοψει κανενα δαχτυλο

Σισσιω μου αχ ναι...ελα εσυ και εγω σερβιρω!!!!

Τσαι και γλυκα..επ[ισημη προσκληση για τσαι!!!

Αργρωνα ζητησεις τα φρουτενια..αυτα που δεν εχουν μεσα καφεινη..ειναικαθαρακομματια και φυλλα απο ανθη και φρουτα..πεθαινω για τετοια

και αυτους τουςοικουν να μηνεχει, γεννικα οι μηξεις των τσαγιων που πουλανε σεσακουλακια ειναι απλα τελεια!!!!

εγω οποιον στελνω ταξιδι τους στελνω επιτιδες μεσω μοναχου η Βιεννης...για να μου φερουν τσαγια

Παναγιωτα...δες αυτα

http://www.dallmayr.de/

http://www.haas-haas.at/indexe.html

Δημοσίευση

Σισσιώ έλεγε αν π.χ. πέσει κάτι μέσα στο ψυγείο θα το σκουπίσεις με το βιτέξ, θα πλύνεις το βιτεξ με ζεστό νερό και το ζεστό νερό είναι τροφή για τα βακτήρια και συνεχίζεις με το ίδιο βιτέξ να καθαρίζεις τον πάγκο, και σκορπίζεις και εκεί τα βακτήρια κ.ο.κ,.....τώρα αν υπάρχει κάτι ανοιχτό στο ψυγείο πάλι δημιουργούνται βακτήρια, εσύ όμως τα κλείνεις όλα.....πάντως η λεκάνη είχε χιλιάδες βακτήρια ενώ το φιλί εκατομμύρια!!! :?

και εγώ την λεκάνη την κάνω 2 φορές την μέρα, έχω βρει κάτι μαντιλάκια με αλκοόλ που είναι κατά των βακτηρίων και τη περνάω.....και μετά μυρίζει σαν καθαρό οινόπνευμα!!!! :?

Γιώτα βρήκα 5 καλσόν 8 ευρώ και όχι σκέτα είχαν και σχεδιάκια και βρήκα ένα καλσόν Χέλοου Κίττυ 5 ευρώ και τα απλά-μονόχρωμα 3ευρώ!!! αυτά σε ένα μαγαζί που έχει φθηνά ρουχαλάκια!!! :!:

Δημοσίευση

Συμπεθερούλα μου, δεν είχα πάρει πρέφα ότι τραβάς τόσο ζόρι!!! :?

Είναι πολύ ζωηρός ο Νικολιός, ε; :roll:

Και το μικροβιάκι δεν στέκεται στιγμή, αλλά τουλάχιστον η Β είναι ήσυχο παιδί! Ούτε πολύ ζωηρό, και σε γενικές γραμμές αρκετά υπάκουο! :D Σε αντίθεση με αυτά που υποστηρίζουν η στρίγγλα φετινή δασκάλα και ο μυστήριος Μr Heckles από κάτω!!! :evil::evil::evil:

Εδώ και λίγες μέρες, το μικρό πήρε και την πιπίλα και ξαλάφρωσε ΛΙΓΟ η πλάτη μου!!! Είχα σκοπό να την αποφύγω αφού δε την ήθελε ως τώρα και εφ' όσον άντεχα, αλλά... [-( 4 μήνες την περάσαμε αγκαλίτσα και όρθιοι!!! :? Τα 'φτυσα, δεν ησύχαζε ΠΟΥΘΕΝΑ και ΠΟΤΕ!!! :shock: Όχι πως έχουμε καμία θεαματική βελτίωση, αλλά τουλάχιστον τώρα κάθεται ΛΙΓΟ στο καρότσι. ΕΣΤΩ λίγα λεπτά!!!!!!!!! ;)

Αργυρούλα, εγώ σε άκουσα!!! :D Ακριβώς την ίδια διαφορά έχουν τα μικρά μας νομίζω!! :-bd

Βασικά, για να είμαι ειλικρινής, απλά δεν άντεχα νωρίτερα να το διανοηθώ!!! 8-| Τα 3 χρόνια ήταν το "όριό" μου! ;)

Αλλά γενικά, πιστεύω ότι όσο πιο κοντά, τόσο πιο κουραστικό (τα πρώτα χρόνια) για τη μαμά! Μετά τα πράγματα ισορροπούν, και στο σύνολο οι δυσκολίες είναι πάνω-κάτω ίδιες, όσα χρόνια και να 'χουν διαφορά!

Το δικό μου επόμενο πάντως... Πρώτα ο Θεός, εκεί γύρω στα 30!!! :lol:

Argi, δεν με παρακολουθείς και με τη λες κι από πάνω! :P Είπαμε, τα κάνω αυτά, αλλά φορτώνει, φορτώνει.. και δεν τις ανεβάζει ποτέ!!! :evil: Καμία ιδέα; :roll:

Χρυσουλάκι, έρχομαι κι εγώ για τσαγάκι και κουβεντούλα! ~o) Βάλε τα ροφήματα, βάζω τα cupcakes!!! 8-}

Ρε Σισσάκι, μήπως τρέχει κάτι περίεργο στο λαιμό σου και χρειαστείς κάποια δραστική θεραπεία; Δεν πας σε κανά γιατρό, μην είναι καμιά αμυγδαλίτιδα, καμία μονοπυρήνωση; (το απεύχομαι!!) :? Γιατί ΤΟΣΟΣ πόνος; :?

Ιουλιάκι, είσαι 30, δεν προλαβαίνεις κι ένα 3ο; :shock: Γιατί καλέ; Τι κόλλημα έχετε φάει με την ηλικία; Ως τα 40 μπορούμε μια χαρά να τεκνοποιήσουμε!!! 8-)

Δημοσίευση

σε παρακολουθώ βρε απλά είπα να το ξανα αναφέρω!!!! :lol::lol::lol::lol:

μίκρυνε το μέγεθος, μήπως και δεν τις παίρνει!!!! ;):lol::lol::lol::lol:

εγώ πάντως αν ήμουν 35 θα έκανα και 3ο!!! ;)

και τώρα μπορώ, αλλά δεν μπορώ ψυχολογικά΄, δεν έχω δυνάμεις να ξεκινήσω από τη αρχή τις πάνες, τους θηλασμούς και τα ξενίχτια!!!! :? .......όταν βλέπω όμως στο δρόμο κάτι παιδάκια μικρότερα από 1 έτους μου αρέσει πολύ!!!! :roll::roll::roll:

Δημοσίευση
Πως τις μικραίνω; :oops:

Βαριέμαι να το ψάχνω, δώσε οδηγίες! :lol:

εγώ ανοίγω την φωτό με το

:arrow: Microsoft Office Manager πάνω στην μπάρα έχει

:arrow: εργασία φωτό και στα δεξιά εμφανίζεται μια στήλη και επιλέγω το

:arrow: άλλο μέγεθος και επιλέγω το

:arrow: small document

επίσης έχει και την επιλογή, αμέσως κάτω από το χρώμα, όπου μπορείς να κόψεις την φωτό, αν θέλεις π.χ. να μην δείξεις ένα πρόσωπο που είναι στην άκρη της φωτό το κόβεις!!! ;)

αυτά

τις μυκραίνεις από το φωτοσοπ επίσης!!!

Δημοσίευση

Kαλησπερα!!!

Ειμαι κομματιααααα!!Ζαλιζομαι κ αναγουλιαζω...Χθες βγηκαμε με τη Νατασα(τα 2 μας ;)[smilie=love3.gif]:lol: ) και μαλλον κατι μου εριξε στο ποτο για να με αποπλανησει =))=))=)) !!!

Μα σοβαρα...θα συνεχισει καμια να με διαβαζει???Οταν κανω τετοια εισαγωγη απορω με την αρλουμπιαση μου! :lol::lol::lol:

Σισσιω το τι γελιο εκανα με σενα..!!!Εκει που ελεγες για το αν θα εμενες γιαννενα κ αν θα σε βλεπαμε κλπ :lol::lol::lol::-*

Επισης,γιατι πονας?περιοδος ή κατι αλλο???(εχω ακομα διαβασμα!)

Αργυρουλα τι εννοεις "εστρωσα"?Απο διαθεση??Πως παει η Ρ με τα τσισα-κακα?

Η Αννυ τα κακα τα παει πολυ..κακα...ολο στο βρακακι γμτ...Τα τσισα ετσι κ ετσι!

Χρυσουλι για να δεις ποσο "κουκου" ειμαι...Οταν πηρες νομιζα πως σηκωσα το σταθερο...Γι'αυτο σου ειπα "που το βρηκες" :lol::lol::lol: και μετα το ειδα μπροστα μου...γι'αυτο σου ειπα να σε παρω απο εκει! :lol::P

Μαρια ανυπομονεις να μας δεις εε???Δεν κοιμασαι απο χαρα???Μας φανταζεσαι να σε βλεπουμε απο μακρια,να τρεχουμε με ορθανοιχτα χερια κ χαμογελα ευτυχιας να σε αγκαλιασουμε και οοοοολες μαζι να φωναξουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! :lol::lol::lol::-* Στειλε σε μενα το τηλ σου γτ ειμαι η πιο...συνεπης!!! :P:P Τι εγινε?Διαφωνει καμια???Α! Ειπα μηπως!!! :P

Παω να συνεχισω το διαβασμα... σας φιλω ολες αν τυχει να μην προλαβω!

Δημοσίευση

Γειά σας κούκλες, τι κάνετε?

Σας διάβασα το πρωϊ λίγο, ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω και τα υπόλοιπα

Δημητρούλα να σας ζήσει η Εφούλα σας να την δείτε όπως επιθυμείται!!!!!!!!

Βικυ σταμάτα να κλαίς και κυρίως να κατηγορείς τον εαυτό σου.

Σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια και εύχομαι να είναι όλα καλά.

Εγώ πάντως στην θέση σου θα έκανα κατευθείαν αμνιο, η αναμονή με τρελαίνει..........

Σας φιλώ προς το παρόν

Δημοσίευση
Αργυρουλα τι εννοεις "εστρωσα"?Απο διαθεση??Πως παει η Ρ με τα τσισα-κακα?

Η Αννυ τα κακα τα παει πολυ..κακα...ολο στο βρακακι γμτ...Τα τσισα ετσι κ ετσι!!

:lol::lol::lol::lol::lol: αν έστρωσες τα χαλιά καλέ!!!! :lol::lol::lol::lol:

βλέπω την φωτό του προφίλ και λέω θα έστρωσες!!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll:

η Ρ. τα πάει τέλεια αν και 3η εβδ. χωρίς πάνα όλη μέρα....κακά και πιπί στην τουαλέτα και πάει μόνη της, δεν της λέω εγώ, κάνει, σηκώνεται, σκουπίζεται (στα κακά εγώ την σκουπίζω), πλένει τα χέρια της....χαλάει μερικά πράγματα στην τουαλέτα, όπως π.χ. να αδειάσει την οδοντόκρεμα στον νιπτήρα :o:o:o:o:o:evil::evil::evil::evil: , και τέλος!!!

η δικιά σου είναι μικρούλα και άρχισε και μικρή, είμαι σίγουρη ότι σιγά σιγά θα βελτιωθεί!!! ;)

Δημοσίευση

Να μαι, με θυμαστε????

Σας διαβασα στα πεταχτα! Θελω να πω στη Βικυ να μην στεναχωριεται οσο γινεται..Ακομα ειναι μια υποψια και ειμαι σιγουρη πως δεν θα επιβεβαιωθει ποτε!!

Αναστασια καλησπερα, τωρα σε ειδα!! Εχεις χανγκ οβερ καλε???????? :lol:

Παναγιωτα μεγαλο ζορι βρε...περαστικα σας!

Βρε παιδα γιατι τραβατε ζορι με την ηλικια??? Εγω παλι με θεωρω μικρη που εκανα παιδι στα 34, επρεπε να περιμενω 2-3 χρονια ακομα!! Και αν ποτε κανω δευτερο θα ειμαι μεταξυ 38 και 40..Εγω δεν μπορω την πιεση, δεν την αντεχω!

Ισως ειμαι εγωιστρια αλλα δεν μπορω να θυσιασω και αλλο τον εαυτο μου..Τα εχω ισορροπησει μια χαρα με το Σεμπινι μου, ειναι και βολικο παιδι,νομιζω εχω το ιδανικο μωρο, δεν ρισκαρω να κανω αλλο, να μου βγει κανα αναποδο και δυστροπο και να τρεχω και να μην φτανω!!!

Αργυρουλα μια χαρα εισα με δυο καλε!! που να κανεις και τριτο τωρα!

Μητσακι να σας ζησει! Και εμεις μαρακες ειχαμε για τα παιδακια και δωσαμε γλαστρουλα με τριανταφυλλα στο τραπεζι μετα στους καλεσμενους...Ρε κοριτσια στη δικη μου βαφτιση γιατι δεν ηρθε καμια σας?? :shock::shock::shock:

Δημοσίευση

Φρανίτα δεν κάνω άλλο καλέ, πρέπει και εγώ να ηρεμήσω και να βρω τον δρόμο μου!!!.....να δουλέψω, να κάνω κάτι.... :!: ....να μεγαλώσουν και άλλο τα παιδιά μπας και βγούμε και εμείς έξω.....

στην δικιά σου την βάφτιση δεν σε ήξεραν καλά καλά τα κορίτσια ;)

στο 2ο όμως.......όλες θα έρθουμε!!!! :lol::lol::lol:

πες κανένα νέο του Σεμπίνι σου....το διάβασα το άρθρο, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρέπει να το ξαναδιαβάσω διότι τα παιδιά με ενοχλούσαν, έκαναν και φασαρία και δεν το εμπεδωσα!!!! :oops::oops::oops::oops:

Δημοσίευση

καλησπερα φρανιτακι..αναστασακι μου ...αρτζι...

τι μου κανετε???????

σημερα ηταν να μην παρω μπρος... :D:D μετα απο μηνες απουσιας...το ξεσκισα :lol::lol::lol:

βεβαια απο αυριο θα χω και την δευτερη τυπικα προισταμενη μου στην αρχικη μου διευθυνση...(αχ θα φαμε καλα..την ξερω και θα μας ... :twisted::twisted: αλλα ελπίζω όλα καλα...)εχω και τον αλλο προισταμενο που το γραφειο του ειναι ακριβως απεναντι οποτε μαλλον πιο πολυ θα σας διαβαζω... αλλα οποτε μπορω θα γραφω...

μιτσακι μου το πηρα το πμ σου :x:x

σισσακυ μου γλυκο πως εισαι φιλεναδα μου?

Παναγιωτίτσα μου ...θα σε παρω τηλ..θελω να τα πουμε...

γωγουλινι μου που εισαι εσυ βρε ψυχη??????? σημερα που του χω δωσει και μαμυδοκαταλαβε :lol::lol: εσυ αφαντη? οι κοριτσαρες σου οι ομορφες καλα?

μαρια - ιωαννα τα φιλια μου...

Δημοσίευση

Τι νεα να πω για το Σεμπ...καλα ειναι!! Αυτη την εβδομαδα δεν εχει σχολειο γιατι εχουν μινι-διακοπες και ειναι σπιτι...Ακομα δεν αξιωθηκα να ξεκινησω εκπαιδευση τουαλετας, το εχω στο προγραμμα ομως!!

ΔΕν συμβαινει τιποτα αξιολογο για να το αναφερω...λεει τα λογακια του, συζηταμε, τα κλασσικα που κανουν ολα τα παιδακια! Δεν το θεωρω και τοσο σημαντικο να τα γραφω λεπτομερως!!!

Δημοσίευση

Σε ποιά γλώσσα επικοινωνείτε? στα ελλ. ή στα αγγλ.?

Ο Λ. από βδομάδα έχουν 2 εβδομάδες διακοπές, είναι οι φθηνοπωρινές!!! :!::!: , πουθενά δεν θα πάμε, ως συνήθως.......!!!!

Καρολ να χαίρεσαι που έχεις εργασία και ας είναι με προβληματικούς προϊσταμένους!!!! :!:

Δημοσίευση

Παναγιώτα αν ξαναμιλήσεις με Αφρο δώσε της τα χαιρετίσματά μου και τα συλληπητήριά μου για τον παππού της! ..... τα παιδιά της καλά είναι?

Μπράβο στον Ινδό Σεφ που παράτησε τα πάντα για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, ..... ειλικρινά δεν ξέρω αν εγώ θα είχα την δύναμη να κάνω κάτι τέτοιο.....μακάρι να υπήρχαν πιο πολλοί ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι σαν και αυτόν!!! :!:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...