Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα σας!Καλη κυριακη!

Να μας/σας ζησει το Εφακι σας Δημητρουλα μου!!!Να ειναι παντα ευτυχισμενη κ να την καμαρωνετε!!!

Με την ευκαιρια :P να σας ρωτησω...η ευχη που ειπε η Νατασα "καλοφωτισμενη" στεκει?ή ειναι "εμπνευσμενη" απο το καλοφωτιστη??? :lol::lol::lol: Μα...καλοφωτισμενη???το βλεπω συχνα και παντα μα παντα ξεκαρδιζομαι!Τι ειναι?καμια καλοφωτισμενη πλατεία? :P:P:lol::lol:

ΒΙΚΥ ευχομαι ολα να πανε καλα!Προσπαθησε(φανταζομαι πως ειναι δυσκολο) να ηρεμισεις και να σκεφτεσαι θετικα!

Γωγω μου εισαι μεγαλο νουμερο!!!!γελασα παρα πολυ μαζι σου!!!

Περαστικα στα αρρωστουλια ειπα???Πως ειστε???παναγιωτα?Τονια?Ποια αλλα?Ξεχασα :oops:

Γιωτα αναλογως τα καλσον ρε συ...Εχει απλά h&m τα 2(μονοχρωμα) νομιζω 7.99....αλλα αν ειναι με σχεδιακια,καποια μαρκα γνωστη... :?:?

Ερακι τι κανεις κοριτσι μου???Χαθηκαμε εντελως... :( Τουλαχιστον διαβαζω τις συνταγες σου!!!Πολυ μ'αρεσει που ανηκεις σε μια μεγαααλη παρεα μπλογκ-αδων με κοινο χομπυ!(φαγητο!)Θελω κ εγω!!!(φαγητο! :lol::lol::lol::lol: )

Νατασακι θα βγουμε σημερις ή θα την σκαπουλαρεις παλι??κοτα,ε κοτα!!!! :lol::P:P

Σισσιω μου κατι ελεγες κ ηθελα να το σχολιασω αλλα το ξεχασα...δεν πειραζει...ετσι κ αλλιως δε μιλιομαστε!!! :P Ρε συ μηπως να σε παρω εγω τηλ γτ με τη Νατασα δε βλεπω να μιλατε...θα μου πεις εσυ κ εγω θα τα μεταφερω στη Νατασα (σπασμενο τηλ)!!! :lol:

ΘΟΥΟΥΟΥ πηγες Γιαννενα????Καλα να περνας και να προσεχεςι τον δολιο Παντελη!!!! :lol::lol::lol: Προστατεψε τον απο την ποντια μανα του!!!καλα εκοψες το χερι σου??? =))=))=))L-)L-)L-) ΘΕΑ!!!

Ιουλιακι ξεκολλα λιγο με το σταθμο του Γ γτ εχεις γινει πολυ ξενερωτη!Σε πειραζω καλη μου,σε καταλαβαινω πως αποσυντονιστηκες με ολα αυτα αλλα μου λειπουν τα τρελλα ποστ σου!

Μαρια η γιαγια οκ τωρα μετα την εγχειρηση?

Οτι να'ναι εγραψα...Σημερα λεω να βαλω το κρεβατι της Α στο δωματιο της...Θα περασουμε φινα...Με ξεπατωνει ρε γμτ...!

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέραααα και καλή Κυριακή...Τι κάνετε;;;;; :D:D:D:D Εγώ ξύπνησα 9.30, αλλά κοιμήθηκα 3 γιατί βλέπαμε ταινία με τον Γ... :?:?

Νατασάκι εγώ να δεις πόσο θα ήθελα να είμαστε κοντά... :x:x Τι καλό παρεάκι θα κάναμε ρε γαμώτο... :(:( Τι κάνουν οι κοριτσάρες σου;;;;;

Αναστασάκιιιιιιιιιιι πόοοοοσο γέλασα με την καλοφωτισμένη πλατεία... :lol::lol::lol::lol: Δεν είμαι σίγουρη, αλλά δε νομίζω ότι χρησιμοποειται... :lol::lol: Ας μας πει η φιλόλογος Τζούλια... :geek::geek::geek:

Εράκιιιι εγώ ρε γαμώτο δε διαβάζω τις συνταγές σου γιατί ως γνωστόν δε φημίζομαι για τη νοικοκυροσύνη μου...Ασε που εγώ είμαι παραδοσιακή στην κουζίνα... :oops::oops::oops:

Γιωτααα εγώ παρήγγειλα 2 ζευγάρια παπούτσια από το TOYS.DE και πλήρωσα 16 ευρώ...Οι φόροι συμπεριλαβμάνονται σε αυτα;;Θέλω να παραγγείλω και ένα χαλί για της μπέμπας το δωμάτιο, αλλά δε θέλω ρε γαμωτο να χρησιμοποιώ πιστωτική....Με καταθεση σε λογαριασμό δε γίνεται;;;; :roll::roll::roll::roll:

Ρε Αναστασία θελω να σε ρωτήσω και όλο το ξεχνάω...Η Μάγδα γιατί δεν μπαίνει ρε;;; :roll::roll::roll: Εξαιτίας μου τότε που είχα πει για τη Μαρκελίτσα και τον παιδικό;;;; :roll::oops::oops::oops::(:(:(:(:(

Και η Νένη χάθηκε και η Μπεμπούλης και η Κατερίνα και η Γκρούσι.... :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Α ψηλέγκω θα κάνεις εκπαίδευση ύπνου;;;;;; :roll::roll::roll::roll: Σε σκέφτομαι από τώρα και γελάω.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Δεν το έχεις το "άθλημα"....Δεν είσαι σκύλα... :lol::lol::lol: Μήπως να καλέσεις τη supernanny????Εμενα και την Τόνια;;; :lol::lol::lol:

Καλέ η Τόνια μας που χάθηκε;;;Είναι καλά;;;; :roll::roll::roll:

Η μπέμπα ξυπνάει σταθερά 2 φορές τη νύχτα..Χθες σκεφτόμουν τι θα έκανε αν δε θηλαζα και πως όοοοοοοταν αποθηλάσω θα τα καταφέρω... :?:?:?:?:?:?:? Πρέπει να είναι ζόρι...? :?:?

Δημοσίευση

Καλημέρα σας

σήμερα δεν είναι και πολύ καλή μέρα για μένα :(:(:(:( σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια "έφυγε" η μαμά μου :cry::cry::cry::cry::cry::cry: ήταν Κυριακή βράδυ........ :cry::cry::cry::cry: .....μόλις με είδε και "μιλήσαμε" λίγο "έφυγε"!!!! και σκεφτόμουν αν δεν πήγαινα μήπως και ζούσε......

Δημοσίευση

Κοριτσακια σορυ που σας εκλασα αυτες τις μερες,αλλα ειμαι πολυ στα νταουν μου και δεν εχω ορεξη...

Νιωθω παααρααα πολυ κουρασμενη,απογοητευμενη και τσιτα τα νευρα...ειμαι και κρυωμενη...

Τελος παντων ας μην αρχισω τη κλαψομουνιαση γιατι δε θα εχω τελιωμο! :roll:

Μιτσακι να χαιρεσαι το Εφακι σου!!! καλοφωτιστη και παντα ευτυχισμενη να τη καμαρωνετε!!!! :x:x

Μαρη Γωγω πεθανα με τη παρτη σου!!!!!!!!ηθελα να πας 6 στην εκκλησια να φας πορτα να γελαω 10 χρονια!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ποντιοθουλακι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: ο μιστερ μπιν στο θηλυκο του!!!!! :lol::lol::lol:

Θυμισε μου να παρω δωρο ενα κρανος του παντελακου οταν ερθετε γιατι θα το σβολωσεις το παιδι!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Καλα μιλαω κι εγω που προχωρουσα με την Ανδριανα αγκαλια και τη στουκαρα στο τοιχο!!!! b-(:lol::lol:

Βικυ πολυ στεναχωρεθηκα με τα νεα σου....σου στελνουμε ολες τη θετικη μας ενεργια να πανε ολα καλα και ο μπεμπαρος να ειναι μια χαρα!!! και μη λες βλακειες οτι σε τιμωρει ο Θεος που δεν ηθελες 2ο παιδακι γιατι αν ηταν ετσι δε θα ηταν γεματα τα ορφανοτροφεια με ανεπιθυμητα παιδια!!!

Θα αγωνιουμε μαζι σου αυτες τις 10 μερες!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Μαρακι τι νεα απο τη γιαγια σου;;; ευχομαι να αναρρωσει πολυ γρηγορα!!!

Συμπεθερακι καβουρια επιασαν οι τσεπες του συμπεθερου;;;;; :lol::lol::lol: εχει επιρρεαστει μαλλον με τη κριση στην Ελλαδα και συμπασχει!!!! :lol::lol::lol:

Α φρικαρα και το κοψα το θηλαστρο..βγαζω μονο οταν πρηστει το στηθος...σημερα το βραδυ θα πιει ξενο πρωτη φορα..

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol: Γωγωωωωωωωωωωωωωωω ΦΥΣΙΚΑ κ η Μαγδα δεν μπαινει επειδη εσυ ειπες κοτσανα!!! :lol::lol::lol::lol::P:P:P:P

Δεν ξερω κοριτσακι!Βασικα ξερω οτι δεν μπαινει γτ εχει πολυ δουλεια κ οχι πολλα κεφια(η Μ την εχει ψιλολιωσει)!Τωρα,αν παρεξηγηθηκε μαζι σου...δεν το νομιζω!Αν και οσο περναει απο το χερι μου θα την πεισω να ειναι παρεξηγημενη μαζι σου! :lol::lol::lol::lol: (με εκανες κ λεω αρλουμπες!)

Αργυρω :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Τονακι μου γλυκο...Δε θελω να εισαι στενοχωρημενη...Ολα θα στρωσουν!Περαστικα σου κιολα...Και να ξερεις πως οσο κ να κλαψομουνιασεις...εγω αντεχω κ αλλο!!!! :D:x:x:x

Μακαρι να πιει χωρις προβλημα το γαλατακι η μικρουλα μας!!!Μπραβο σου που τα καταφερες τοοοοσο πολυ καιρο(να κανεις σεξ με το θηλαστρο)!ΑΞΙΑ! :D:D

Που ειστε ολες καλεεε???Τωρα που με επιασε ορεξη...Καλα ε?Ειμαι πολυ γρηγορη στις δουλειες...Με θαυμαζω!Θα το κανω επαγγελμα αν κ οταν χρειαστει αλλα θα βαζω προυποθεση να μην ειναι σταβλος το σπιτι!και φυσικα θα χρεωνω αδρα!ποσο λετε να ζητησω?15-20 την ωρα???? :lol::lol::lol::lol: Ουρες θα κανουν για να με εχουν για καθαριστρια!!!! :lol::lol::P:P

Δημοσίευση

Αναστασι μου!!! :YMHUG::YMHUG::x:x

15-20 ευρω την ωρα;;;;; ενταξει μωρε δε ζητας και πολλα..ειδικα στις μερες μας που ρεει το χρημα αφθονο....ειπαμε λεφτα υπαρχουν!!!!!! :lol::lol::lol:

Μαρη ουτε η αγγλιδα νταντα που εβαλε ο Σακης με τη Ζηγουλη δε παιρνει τοσα!!!!! :lol::lol::lol:

Πηζω πολυ ασχημα με 2 μωρα ολη μερα μονη!!!! :? εμ δεν ακουγα τη σπιτονοικοκυρα μου στην Αθηνα που μου ελεγε τοτε να βρω ενα πλουσιο μαλακα να του τα τρωω!!!!! :evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Φιλεναδα Αντωνια μπορει να μην ειναι κ πολυ ελπιδοφορο το μνμ σου(αφου με ειρωνευεσαι για τα 20ευρω που θα ζηταω :lol: ) αλλα χαιρομαι που εγραψες εστω κατι γτ παραλιγο να κοψω φλεβες απο βαρεμαρα!!!! :lol::lol::lol:

Γιατι εισαι μονη κ πηζεις???Δουλευει ο Μ?Το αλλο ταιρι σου που ειναι???(η Γ :lol: )

Δημοσίευση

Ο Μ δουλευει οπως παντα και στη Γιωργια πως να παω ρε που ειμαι ολοκρυωτη;;;να κολλησω τιποτα το Μαρθουλινι και να χω τυψεις μετα... :roll:

Αρχισε να εχει αποψη και το μικρο σκατο και δε με αφηνει να γραψωωωωω! :((:((:((:((

Δημοσίευση

Το άτιμο νεοφώτιστο μικροβιάκι-βραχνοκοκκοράκι μου :? δεν μ' αφήνει να σταθώ!

Ελπίζω να καταφέρω να τελειώσω το post! :roll:

Βίκυ μου, τώρα πήρα πρέφα τι έγινε...

Όλες καταλαβαίνουμε την αγωνία σου, σε όλες θα κόβονταν τα πόδια... :(

Εύχομαι μέσα απ' τη ψυχή μου, να μην είναι απολύτως τίποτα και σε λίγους μήνες να κρατάς το υγιέστατο αντράκι σου αγκαλίτσα!!!! :D

Χαμογέλα και προσπάθησε -όσο γίνεται- να μη στεναχωριέσαι, γιατί το στεναχωρείς! ;)

Θα σου θυμίσω την περίπτωση της συνυφάδας μου... Και ΤΙ δεν άκουσαν σ' αυτή τη δύσμοιρη εγκυμοσύνη, περί συνδρόμου Down, περί νανισμού, τα χίλια μύρια!!!!!! :shock: ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ, όπως θα πάνε και για 'σας!!!!!!!!! Το εύχομαι ολόψυχα!

Επίσης, να σου πω, ότι και στη δική μου Β' επιπέδου, ένας δείκτης (σχετικός με την καρδούλα του εμβρύου) που σχετιζόταν με την τρισωμία 21, δεν ήταν καλός, αλλά ο γιατρός μου δεν μου το επεσήμανε καν. Μόνη μου το διάβασα, φρίκαρα προς στιγμήν, αποφάσισα να το ξεχάσω και μόνο να προσευχηθώ. Όλα πήγαν καλά. Μπορεί να μην έχει καμία σχέση και να λέω ανοησίες, όμως θέλω μ' αυτό να πω, ότι 9 στις 10 περιπτώσεις, αυτές οι ενδείξεις αποδεικνύονται -ευτυχώς- λανθασμένες. Όπως αντίστροφα, κι αν βγουν τέλειες, ουδείς σου εγγυάται ότι το μωρό θα βγει υγιέστατο, άλλωστε το αναφέρουν ρητώς.

Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ο Θεός δεν είναι τιμωρός, σε παρακαλώ σταμάτα να σκέφτεσαι έτσι!!!! :!: Δεν τιμωρείσαι για τίποτα, μια δοκιμασία είναι, ολίγων ημερών, να δεις που ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!! :x:x:x

Ο γιατρός τι σου είπε; Ήταν ανήσυχος; Αισιόδοξος; :roll:

Ποστάρω κι επανέρχομαι για τα περαιτέρω! :)

Δημοσίευση

Σισσάκι μου, περαστικά πολλά στο Χαριλινάκι, πολύ στεναχωρήθηκα που στεναχωρήθηκε το ομορφούλικο!!! :( Σας περίμενα πως και πως!!!

Τα cupcakes μαρή σ' έγνοιαξαν περ/ρο; :P Θα σου κρατήσω μανούλα μου, αλλά εσύ θα έρθεις κατά 'δω;;;; :roll:

Ιδεάρα! :!: Αφού ατυχήσαμε με τις παλιοαρρώστιες, το καφεδάκι που λέγατε στον παιδότοπο, θα το κάνουμε σπίτι μου ένα απογευματάκι!!! :D Θα σας έχω και cupcakes!!!!!!! :D:lol: Ε;;;;;;;;;;;;;;;;

Είναι και αρρωστούλικα τώρα, αλλιώς θα σας έλεγα, ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!!! 8-)

Παναγιωτο-συμπεθερούλα μου, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, εγώ εσάς ήθελα, όχι το δώρο! :( Μακάρι να κανονίσουμε το καφεδάκι, να τα πούμε από κοντά!!! ;)

Πως είστε σήμερα;

Γωγουλίνι, σ' ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια!!! :x Πολύ χαίρομαι που είχαν σουξέ οι "μαλάκες" =)) και οι πανσέδες, πολύ χάρηκα που άρεσαν!!! :D

Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους των σουσουράδων και φυσικά έπρεπε να πάρεις όσες ήθελες!!!!! ;) Αλλά απογολούμαι... Έγινε ένα σκηνικό λίγο πριν το τέλος, κάτι ξέμπαρκοι απ' έξω και κάτι γύφτισες μπούκαραν και σούφρωσαν κάμποσες "μαλάκες"!!! :evil::evil::evil: Γι' αυτό προφανώς και η συνέχεια... ;)

ΟΛΕΣ σας ευχαριστώ για τις γλυκές ευχές σας! :YMHUG:

Δεν γράφω άλλα, θα διαβάσω μετά τα υπόλοιπα, γιατί το μικρό σκούζει!!! :shock:

Δημοσίευση

γεια σας πανεμορφες!

μπηκα για λιγο,σε λιγο παω να ξυπνησω τον γιωργο!

βικυ μου κανε υπομονη λιγες ημερες..ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι τελεια με το αγορακι σου!

δοκιμασια ειναι..ο Θεος δεν ειναι τιμωρος,σε καμια περιπτωση..μη σκεφτεσαι ετσι!να μπαινεις καθε μερα να μας"μιλας"εστω κ με μια φραση!

σε αγαπαμε κ σε σκεφτομαστε!

αναστασακι..εγω σε θελω κ θα σου δινω κ 30ε αν θες την ωρα!!θα εχω εγγυημενα πεντακαθαρο απιτακι!!γιουπι!ποτε ξεκιναμε;;;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τονια ειναι αρρωστος κ ο αλεξ;περαστικα σας! :(

καλη επιτυχια με το ξενο γαλατακι αποψε!θα σε παρω το πρωι να τα πουμε!κουραγιοοοοοοο!!!

αργυρουλα :(:(:(

καποια πραγματα απλα δε παυουν να πονουν ποτε..αλλα μη σκεφτεσαι οτι ισως ηταν διαφορετικα τα πραγματα αν δε μιλουσατε..

γενικα..η ζωη μας δεν γραφεται με"αν",αλλα οταν αυτα τα "αν" συνδεονται ειτε με οσα χασαμε,ειτε με οσα ονειρευτηκαμε,δεν παυουν να ασκουν πανω μας μια απιστευτη γοητεια..η μανουλα σου σε καμαρωνει απο ψηλα,να εισαι σιγουρη!

δημητρουλα καλοφωτιστο το κεφακι σας! :D:D

να ειναι παντα γερή κ τυχαρή στη ζωη της!!

φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

Αργυρούλα... :(:(:(

:x:x:x:x:x

Λυπάμαι πολύ για τη μανούλα σου...

Φαντάζομαι ότι ο πόνος είναι μεγάλος, εύχομαι μόνο να απαλύνεται με τον καιρό... :(

Λύστε μου μια απορία παρακαλώ! :!:

Γιατί δεν μπορώ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να ανεβάσω φωτογραφίες στην ομάδα;;;; :evil:

"Μεταφόρτωση φωτογραφίας" δεν πρέπει να κάνω; Ξεκινάει, δείχνει να φορτώνει, φορτώνει, φορτώνει και απλά δε την ανεβάζει ποτέ!!!! :evil: Τα νεύρα μου!!!

Κάνω κάτι λάθος; Ή απλά φταίει το δικό μου το laptop ή ο browser :?:

Προσπαθώ εδώ και πόσο καιρό, να ανεβάσω τις του καλοκαιριού! Τώρα... περσινά ξινά σταφύλια!!! :lol: Τουλάχιστον να μπορέσω λίγες από τη βάπτιση!!! 8-)

Δημοσίευση

Ρε Βικάκι γλυκό σταμάτα να κλαις κορίτσι μου. Δεν είναι καλό και για το μπεμπάκι... :(:roll:

Σε παρακαλώ προσπάθησε να είσαι ήρεμη μέχρι την επαναληψη της εξέτασης τουλάχιστον.

Σκέψου λίγο θετικά, προσευχήσου να πάνε όλα καλά, όμως μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου.

Μην προδικάζεις.

Αν χρειαστεί, αν λέμε, που δεν το πιστεύω θα το αντιμετωπίσεις στην ώρα του. Κάνε λίγη υπομονή και μείνε ψύχραιμη.

Ο,τι άλλο χρειαστείς, είμαστε εδω να το συζητήσουμε. :x

Δημοσίευση

Καλησπέρα! :roll:

Η μικρή με κόλλησε. Έχω κρυάδες και πονάνε ΠΟΛΥ οι αμυγδαλές μου. Ελπίζω να είμαι καλά μέχρι αυριο, γιατί απο Δευτέρα αρχίζει η σχολή μου και θέλω οπωσδήποτε να παρακολουθήσω κάποια μαθήματα.

Ο Γολγοθάς μου αρχίζει. :P:roll:

Δεν ξέρω και γω πόσα μπισκότα έχω φάει σήμερα, έχασα το μέτρημα... Δεν αισθάνομαι και πολύ καλά, το στομάχι μου.

Μωρή Αναστασί ε όχι να μας τη λές ΚΑΙ εσύ!!!! Έτσι για να σκάσεις μίλησα με τη Νατασα σήμερα, αν και θα το έμαθες ήδη! ;)

Σου στέλνω με π.μ. το τηλέφωνο μου για να πάρεις να σου τα χώσω και τηλεφωνικώς! :P:x

Γωγούλα ήθελα και σένα να σε πάρω ένα τηλ, αλλά μετά κάτι έκνα και ξεχάστηκα.... ααα ναι!! Μαγείρευα! :D

Μητσάκι μου την είδες την κλήση μου στο κινητό σου ή έπαιρνα πουθενα αλλού; :oops:

Ναι μωρέ η μικρούλα μου έκλαιγε, γιατί ήθελε να πάει στη βάπτιση. Μετά έφυγε και ο Π για την δουλειά και ήρθε και έδεσε...

Ε βέβαια για τα κεκάκια που δεν έφαγα έσκασα!! Τι νόμιζες;;; :lol::lol::lol:

Πλακίτσα! :P Αφού ξέρεις τι αδυναμία σου έχω! Η ιδέα σου είναι εξαιρετική! Μόλις ξεμπερδέψουμε με τις ιώσεις θα το κανονίσουμε και το κάνουμε να συμβει κιόλας! ;)

Αργυρούλα να τη θυμάσαι τη μανούλα σου, να τη θυμάσαι γιατί μεσα απο τις αναμνησεις σου μένει και εκείνη ζωντανή. Όμως προσπάθησε να μην μπαίνεις στη διαδικασία του τί θα μπορούσε να είχε γίνει διαφορετικά... :x

Τόνια καπως έτσι ένιωθα και γω, αλλά είπα να μη με πάρει απο κάτω. Ελπίζω να το πιεί το γαλατακι η μικρή. Μια χαρά τα καταφερες! Μπράβο σου! :D

Έρη σε έχασα απο δω, αλλα σε παρακολουθώ στο φέις και στο μπλογκ!

Την είδες μαρή την φώτο προφίλ μου;;; Αν νομίζει ο Π οτι θα μου κάνεις το παιδί γαυράκι είναι πολύ γελασμένος!!! :twisted::twisted::twisted::x

Φράν συγχαρητήρια για το μπλογκ και τα άρθρα στο ινσάιντερ. Τα παρακολουθώ συνεχώς και οφείλω να πω οτι είμαι θαυμαστρια σου!

Θουλάκι τέλεια τα Γιάννενα;;; Αν πεις οτι δεν πέρασες καλά να ξέρεις δε θα σε πιστέψω! :D Αν έμενα Γιάννενα θα μπορούσαμε να βλεπόμαστε συχνα. Είδες τι μαλακιες κάνω;;;

Σας στέρησα την παρουσία μου! Ειδικά η Αναστασία τώρα που το διαβάζει αυτό, κατέβασε τις πλερέζες, είναι σα να τη βλέπω! :lol::lol::lol:

Αν δε με σταματησετε θα γράψω και άλλα άσχετα!!!! Δεν ξέρω τι με έπιασε!

Λενάκι μου πώς πάει η κοιλίτσα;; Να μου φιλήσεις τον Αναστάση!

Λενάκι, Ιουλία βαπτιστήρα μου, Καρολινα σε βλέπω φιλενάδα, Νατασσούλα, Παναγιώτα και όποια άλλη ξεχνάω τα φιλιά μου!!!

Όποια ξέχασα της επιτρέπω να μου την πει και μετά θα της πλέξω και ένα εγκώμιο για να εξιλεωθώ! :D:x:x:x

Δημοσίευση

τι κανετε?

σισσακι περασα πολυ καλα..αλλα με πηρε λιγο απο κατω για τη βικυ..στεναχωρεθηκα..κ πιο πολυ γτ δε μπορσουμε να κανουμε κατι :cry::cry::cry:

τονια σε νιωθω ρε... :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: ηπιε γαλατακι??

αργυ :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

μα γτ να μπορει να φταις εσυ για τη μαμα σου?αν δε μιλουσες τι αλλο θα μπορουσε να χε γινει

σας φιλω ολες

Δημοσίευση

Τι κανετε κοριτσακια μου?

Ειμαστε αρρωστουλες εγω και η Ε. Τελικα μαλλον καμια ιωσουλα κολλησαμε και οι 2 απο τον παιδικο την Τριτη αλλα ευτυχως την περναμε ελαφρα. Η Ε. βεβαια ταλαιπωρειται πιο πολυ γιατι δεν καθεται με τιποτα να της βαλω ορο στην μυτη και ετσι δυσκολευεται να αναπνευσει. Εγω την παλευω. Ειμαι κομματια ομως απο την αυπνια...ο μικρος το παρακανε με το πιπιλισμα..δεν μπορω να ανεχτω τιποτα πανω στις θηλες μου! Καθε μια ωρα χθες ξυπνουσε και πιπιλουσε για αλλη μια ωρα μεχρι να ξανακοιμηθει. Δεν υπαρχει αυτο που ζω... Καμια ιδεα πως να του το κοψω? :roll:

Μητσακι καλοφωτιστη η μικρη Εφουλα!! Πρεπει να ηταν ονειρο στην βαφτιση. Πως ειναι με τον βηχα της?

Συμπεθερα ποσο σε νιωθω! Ποσο να αντεξεις γμτ...καλα εκανες με το θηλαστρο, ελπιζω να το ηπιε το γαλατακι της η τσαπερδονα μου. Περαστικα κιολας. ολα μαζι σου πεσανε γμτ... :YMHUG::YMHUG::x:x

Αργυ λυπαμαι για την μανουλα σου :( Τι εννοεις πως αν δεν της μιλουσες ισως να μην εφευγε? Καταλαβα καλα? Μην σκεφτεσαι ετσι..αν ερθει η ωρα καποιου, θα φυγει οτι και να κανουμε εμεις...θελουμε δεν θελουμε δυστυχως.

Βικακι σε παρακαλω μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου :( Σκεψου την ψυχουλα στην κοιλιτσα σου και μην προδικαζεις καταστασεις. Τετοιες ωρες μονο θετικες σκεψεις πρεπει να υπαρχουν στο μυαλο σου. Ειμαστε εδω για οτι θελησεις :YMHUG::YMHUG:

Θου γυρισατε?

Σισσακι περαστικα στην Χαριλινα και σε σενα!

Παω να την πεσω οσο προλαβω! Φιλια σε ολες. Καλο βραδυ!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

πώς θα ήθελα να είχαμε τζάκι και να το άναβα, θα καθόμουν με το μπουμπουκάκι μου κοντά του και θα διαβάζαμε :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream: ......φυσικά μέχρι να πετούσε το βιβλίο στην φωτιά η Ρ. για προσάναμα!!!! :lol::lol::roll::roll::roll::roll:

Βίκυ έψαξα λίγο στο νετ για αυτό που έγραψες, και θα σου έλεγα να μην στεναχωριέσαι πριν βγουν τα αποτελέσματα και των υπόλοιπων εξετάσεων.....δεν είναι τίποτα σίγουρα.....πάντως ακόμη και αμνιο να κάνεις να μην ανησυχείς, έχω κάνει και δεν είναι και τίποτα το τραγικό η εξέταση!!!!.....θα συμφωνήσω και με την Σισσιώ οτιδήποτε και να είναι το αντιμετωπίζεις στην ώρα του!!! :!::) ξέχασε για λίγο το αποτέλεσμα του υπέρηχου, φόρεσε το χαμόγελό σου και πήγαινε μια βόλτα με την νυφούλα μου, παίξε μαζί της και όλα θα φτιάξουν!!!! :x:x:-*:-*

Αναστ. έστρωσες βλέπω ε? :roll::roll::roll::roll:

Γωγώ είσαι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής ε? και μένα μου αρέσουν τα ΟREO! :D πάλι καλά που σκέφτηκες να κοιτάξεις την ομάδα....την ώρα που θα πήγαινες εσύ οι άλλοι θα είχαν τελειώσει και το φαγητό τους και για το μικροβιάκι η όλη μέρα θα ήταν μια γλυκιά ανάμνηση!!! :)

Λενάκι όταν άρχισε να πιπιλάει η Ρ. της το έκοψα δλδ κάθε φορά που το έκανε της απομάκρυνα το στόμα και της έλεγα να πίνουμε γαλατάκι τώρα......κ.ο.κ,......αυτό το πιπίλισμα δεν αντέχεται!!!! :!:

Μιτσάκι τελικά τι έκανες σχετικά με την απορία σου στην ομάδα ρωτώ!! :?:

χθες ήθελα να μείνω και λίγο μόνη μου, αλλά δεν μπόρεσα....μόνο στην τουαλέτα περιόρισα τις σκέψεις μου.....

Δημοσίευση

καλημερα!

εξακολουθω να μην ειμαι καλα!

αλλα ειμαι λιγο καλυτερα απο χθες...!

δεν μπορω να το διαχειριστω στο μυαλο μου!

χθες με ρωτησε η Μ-Ι τι κανει το μωρο...

της ειπα οτι ειναι λιγο αρωστο και το παναει η κοιλιτσα του!

θα παμε στο γιατρο να του κανουμε εξετασεις!

στεναχωρηθηκε...

δεν ξερω τι να πω -κανω!

αυριο θα παω να κανω 2ο β επιπεδου...

αναμενω τις αιματολογικες

25/10 τριπλεχ εμβρυου στο Ωνασειο

αν χρειαστει θα κανω και αμνιο..

το μετα φοβαμαι...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...