Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Lenaki mou k emenα τον εχει πιασει μια απιστευτη τσιγκουνια... :? δώσαμε ένα ωραίο ματσ προ ολίγου.... τελικά μου είπε να παω να ψωνίσω ότι χρειάζεται το παιδί!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ρε παιδιά 18 ευρω γ 2 καλσον παιδικά δεν σας φαινονται πολλά ?ειμαι υπερβολική?

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
. Ποιο μουσειο καλε βαφτιζει σημερα? :lol::lol: Παλι απο το iPhone γραφεις? :P:D

:lol::lol::lol::lol: ναι ρε συ έγραψα Μιτσάκη και μου βγήκε μουσείο!!!! :lol::lol::lol: ....το διόρθωσα όμως μετά από το λαπτοπ!!! ;)

σιγά μην κρύσωσες από την κόκα κόλα!!! :shock::shock::shock:

Γιώτα θα κοιτάξω πόσο κάνουν εδώ τα καλσόν και θα σου πω, μήπως είναι μάρκα π.χ. χέλο κίτι? δεν΄αγόρασα ακόμη, έχω από περυσι θα αγοράσω όμως αν και η Ρ. δεν θέλει να φορέσει!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ti κανετε?

εγω ειμαι γιαννενα..μα τι βροχηηηηηηηηηηηηηηηηη

μουχλααααααααααααααααααα

τα μωρα απο χθες μεσα..εγω πηγα μια βολτα πριν με κουνιαδα κ το βραδυ λεω να καν κανα περιπατο με το μεγαλο μου αντρακι..εδω ειχα ξαναρθει οταν ημουν εγκυος στο θοδωρη 8-)

χθες ειχαμε χαλια ταξιδι..σε οοοοοοοοολη τη διαδρομη εβρεχε..ηταν κ βραδυ σκοτεινα..ειχε κ ομιχλη κ ταλαιπωρηθηκαμε...

αντι για 2 κ κατι ωρες καναμε 3 κ κατι..

ο θοδωρης να λεμε μετα απο ενα σημειο κ μετα παρε με παρε(ηθελε να βγει απ το καθισματακι)

κ ο μικρος να ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ εγω να στοχευω το βυζι για να το θηλαζω..χωρις να το εχω βγαλει απ το καθισμα..

εκανα κ τη μαλακια μου σημερα..ετρωγα καυτη σουπα.. κρατουσα το μπεμπη..κ τη ειχα μακρυα του να μη τη πιασει..κ το καταφερε :o:o

κ τσουρουφλιστηκαμε ολοι μαζι..χεστηκα για μενα..αυτος ομως? :cry::cry::cry::cry:

το εχω ξεκανει το μωρο μου γμτ...

μιτσακι καλοφωτιστο το εφακι μας...περιμενουμε λεπτομερειες..σας φιλωωωωωωωωωωω

Δημοσίευση

ΗΡΘΑ..!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!

ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!

το μπεμπε εχει υπερυχογενες εντερο...

ειναι ενας δεικτης για συνδρομο νταουν η κυστικη ινωση...

αν υπαρξει δευτερο δεικτης..τοτε τα πραγματα δεν ειναι τοσο καλα!

θα επαναλαβω β επιπεδου σε καμια 10ρια μερες ...αν συνεχιζει και οι αιματολογικες δειξουν χαμηλα ποσοστα τοτε αμνιοπαρακετηση...για επιβεβαιωση!

ειναι αγορι.

Δημοσίευση

πλακα κανεις???? :cry::cry::cry::cry::cry:

μη ταραζεσαι ρε...ο θεος μεγαλος ειναι..θα δεις ολα θα πανε καλα..στεναχωρεθηκα :cry::cry::cry::cry:

ο γιατρος τι ειπε?οτι υπαρχουν αρκετες ελπιδες να πανε ολα καλα?

Δημοσίευση

κλαιω απο οταν ηρθα σπιτι!

νομιζω τιμωρουμαι επειδη δεν ηθελα 2ο παιδακι!

δεν ξερω...

δεν ειμαι καθολου καλα!

δεν μπορω να το διαχειριστω!

δεν αντεχω....

δεν θα αντεξω...

Δημοσίευση

Ρε είσαι τρελή????

Μη λες χαζομάρες όλα καλά θα πάνε!

Κι εγώ όταν έμεινα έγκυος στη μικρή τρόμαξα κι έκλαιγα..τι σημαίνει??

Ηρέμησε κρίμα είναι να στενοχωρείς και το μωρό...

έχεις τις καλύτερες ευχές μου και όλη τη θετική ενέργεια :x

Δημοσίευση

Βικακυ μου μην ταραζεσαι και μην δενεις κομπο οτι κατι θα εχει το μωρο. Θετικη σκεψη και ολα καλα

θα πανε! Η σκεψη μας ειναι μαζι σου! :YMHUG::x

Αργυ το παθαινω οταν πινω κατι πολυ παγωμενο. Ποναει λαιμος και μετα τρεχει μυτη κτλ. Ξεχασα να σου πω..σου φανηκαν πολλα τα 50κατι ευρουλακια για το διαβατηριο της προαλλες? Εμεις ξερεις ποσα δωσαμε? 84€ το ενα παρακαλω! Και πριν 5 χρονια το ιδιο. Α! φετος δωσαμε και τα δαχτυλικα μας αποτυπωματα για διαβατηριο. Ηλεκτρονικα οχι με τον παλιο γνωστο τροπο.

Γιωτα και εμεις τελευταια ολο γιαυτο μαλωνουμε και εχει τυχει να μαλωσουμε και σε μαγαζι μεσα. Εγω θα παω να ψωνισω στα παιδια χωρις να του πω τιποτα γιατι ακρη μαζι του δεν βγαζω. :twisted: Πολλα λεφτα μου φαινονται για 2 καλσον. Να ηταν κολαν ναι αλλα καλσον χμμμ.

Θου κριμα για τον Π. :( Καηκε πολυ? Ο Γ. εκανε το ιδιο με φακες αλλα ευτυχως τον επιασε ελαφρα στο ποδι και δεν καηκε. Καλα να περασετε στα Γιαννενα!! Με γεια το δοντακι σας κιολας!! Μα ποσο γελασα με τα σπορια :lol::lol::lol:

Που εισαστε ολες καλε σημερα?

Δημοσίευση

Γεια σας....

Πήγα στη βάφτιση της Εφούλας μετά από μεγάλη περιπέτεια...Όλα ηταν τέλειαααα....Και το Μιτσάκι μας και η μικρή μας Εφούλα και η Βασιλικούλα με μια γαλλική κοτσιδούλα και ένα απίστευτο φορεματάκι....Το μικρόβιο δεν έκλαψε καθόλου καλέεεεε... :x:x:x:x:x Μόνο νιαούριζεεεεε... :lol::lol::lol: Το Μιτσάκιιιιιιιι φορούσε τέλειο κυπαρισσί μάξι φόρεμα, τέλειο βάψιμο, θεά ήταν...

Μπομπονιέρες απίστευτες..Μαράκες για παιδάκια, γλαστράκι με πανσέδες για μεγάλους... :D:D:D Έφαγα και γλυκάκι ορεο.... :D:D:D:D

Α και ο άντρας της γλυκύτατος άνθρωπος..Μου λέει στη χαιρετούρα "Εσυ ποια είσαι;;;;"Του λέω η Γωγώ από το μάμμυ..Α, νατα τα μαμμυλαντ.. :lol::lol::lol::lol:

Βικάκι στενοχωρήθηκα ρε γαμώτο... :(:(:(:( Τι είναι πάλι αυτό;;;; :roll::roll::roll::cry::cry: Τι είπε ο γιατρός;;; :roll::roll::roll: Τι εξετάσεις θα κάνεις;;; :roll::roll: Μακάρι να μην είναι τίποτα ρε κοριτσάκι μου...Ευχομαι να πάνε όλα τέλειαααααα....Και να γεννήσεις έναν υγιέστατο αγόραρο...Και μην κατηγορείς τον εαυτό σου.... :x:x:x:x

Θου αμαν ρε....Πρόσεχε λίγο..Είσαι μεγάλο σούργελο.. :lol::lol::lol: Καλά να περάσετε... :x:x

Εράκι μου... :x:x:x:x:x:x

Λενάκι τσιγούνης ε;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Γιώτα εγώ προς το παρόν έχω μόνο 3 ζευγάρια αθλητικά για την Ιω..Θα της πάρω ένα ζευγάρι μπαλαρίνες και θα της πάρει και ο αδερφός μου κάτι γαλότσες Gucci... :D:D:D

Δημοσίευση

Γωγω ασε...τελευταια εγινε τσιγκουνης! Ποτε δεν ηταν, και να πεις εχουμε θεμα με το χρημα :? Οι μπαλαρινες δεν ειναι κρυες για τον χειμωνα? Μονο 3 αθλητικα ε? Τιποτα σιγα! :lol: Τελεια πρεπει να ηταν στην βαφτιση! Ζηλευωωωωω! Καμια αλλη απο εδω ηταν?

Τωρα που εχω χρονο για μπλα μπλα καμια δεν ειναι μεσα :twisted:

Δημοσίευση

Καλησπερα τσουπριτσες μου!!!!

τι κανετε;;;εμεις εδω σανατοριο..... :?

αρρωστησαν ολοι εκτος απο εμενα (προς το παρον)

Να ευχηθω στο Μητσακι να ειναι καλοφωτιστο το κοριτσακι τους!!!! :x:x:x

Λυπηθηκα παρα μα παρα πολυ που δεν μπορεσα να ερθω ρε γμτ...μα τι μουτζα φαγαμε... :evil::evil:

Θα σε πμ_αρω να σου στειλω το δωρακι σας γιατι απο κοντα δεν το βλεπω να τα λεμε συντομα..αν και το θελω πολυ.

Βυκι μου ο Θεος ειναι μεγαλος.Εχε πιστη.

Επισης μην ακουω χαζα του τυπου "με τιμωρησε ο Θεος κτλ..." ουτε να σκεφτεσαι αρνητικα για σενα!!!! .Ο θεος δεν ειναι τιμωρος .

Ηρεμια και αισιοδοξια!!!!

φιλακια σε ολες σας.

Δημοσίευση

Συμπεθέρα Βίκυ, μην κλαιες ρε συ, και μην στεναχωριέσαι πριν όλες οι εξετάσεις ολοκληρωθούν, είναι μια ένδειξη έγραψες, όχι ότι είναι σίγουρα....και μην κατηγορείς τον εαυτό σου, ο Θεός δεν είναι τιμωρός, θα στο πει και η Μιτσάκη!!! ;):x:x:x:x:x

επίσης γιατί δεν κάνεις κατευθείαν αμνιο να τελειώνεις?

εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να είναι καλά και να έχει ςτον υπέροχο αγόραρο......ΑΓΟΡΙ?????

έσπασες τις στατιστικές!!! :roll::roll::roll:

αισιοδοξία, ασιοδοξία και πάλι αισιοδοξία :x:x:x:x

Δημοσίευση

Καλησπέρα! :|

Βίκυ σε καταλαβαίνω, γιατί έτσι ακριβώς ένιωσα και γω όταν μου είπαν στην β' επιπεδου οτι η μικρή είχε πρόβλημα με το νεφρό της, αλλά όπως λέει και η Παναγιώτα ο Θεος δεν είναι τιμωρός, το παιδί δεν είχε τίποτα τελικά.

Προσπάθησε να μη σκέφτεσαι τέτοια πράγματα, τουλάχιστον μέχρι να επαναλάβεις την β' επιπέδου.

Δεν πιστεύω οτι θα πάει κάτι στραβά. Ηρέμησε και μην σκέφτεσαι έτσι. Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια.

Εμείς εδώ στο σπίτι την παλεύουμε δεν την παλεύουμε... Η μικρή αρρωστησε, έχει πυρετό και πολύ βήχα, απο την Παρασκευή το ξημέρωμα. αυτή τη φορά έχει και πολύ γκρίνια, το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι.

Στεναχωρήθηκα που δε μπορεσα να πάω και στη βάπτιση. Περισσότερο στεναχωρήθηκα που δεν έφαγα το καπκέικ! :lol::lol::lol: Κράτα ρε Μητσάκι κανένα στο ψυγείο. :oops:

Ελπίζω να μπορεσουμε να συναντηθούμε συντομα. Η Χ το θυμόταν οτι είχαμε βαπτιση σήμερα και έκλαιγε το πρωί για να έρθουμε. :roll::roll:

θουλάκι ζηλεύω πολύ που είσαι στην πατρίδα μου, μακαρι να ήμουν και γω εκεί. Μακάρι να μην φευγαμε ποτέ απο Γιάννενα.

Και γω θέλω να πάρω παπούτσια στη μικρή, εχει 1 ζευγαρι μπαλαρίνες, ένα ζευγάρι μπότες και ένα σταράκια.

Θα χρειαστεί ένα ζευγάρι αθλητικά και γαλότσες.

Δημοσίευση

Kαλησπέρα μανουλίτσες! :D

Ήταν μια πολύ όμορφη μέρα, σας ευχαριστώ μέσα απ' τη καρδιά μου για τις γλυκές ευχές σας!

Όλα ήταν πολύ ωραία νομίζω, αν και στεναχωρήθηκα που οι παλιο-αρρώστιες σας κράτησαν μακριά μας! :( Θα ήθελα πολύ να είσασταν ΟΛΕΣ κοντά μας!!!!! :D

Θα ανεβάσω σύντομα φωτογραφίες και θα σας πω λεπτομέρειες κάποια στιγμή που να είμαι πιο ήρεμη!

Γωγούλα μου, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ κι εσένα και τον Γιώργο σου, που ήρθατε!!! :D

Ο άντρας μου σας κατασυμπάθησε!! Εσάς απ' τα μαμμυλαντ!!! :lol:

Δεν σας έχω διαβάσει, αλλά κάτι πήρε το μάτι μου για τη Βίκυ... :roll::(

Θα ανατρέξω στις σελίδες να δω...

Εύχομαι μέσα απ' τη καρδιά μου, να μην είναι κάτι σοβαρό!!!! :( Και χίλια συγγνώμη που μπήκα με φόρα και λέω τα δικά μου τα χαζοχαρούμενα!!! :oops::oops::oops:

Σας φιλώ γλυκά όλες και ίσως επανέλθω!

Το μικροβιάκι μου έκλαψε λίγο, αλλά όπως είπε και το Γωγουλίνι, νιαούριζε, γιατί απ' τον βήχα έχει κλείσει η φωνούλα της! :? Χθες βράδυ μείναμε άυπνοι, γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί απ' το βήχα... :? Να πάρει, αντί να καλυτερεύει, χειροτερεύει. Στο τέλος μας βλέπω με αντιβίωση... :(

Δημοσίευση

Να σας πω κι εγώ τι έπαθα μέχρι να πάμε στη βάφτιση με τον Γ. :?:?:?:?

Ξυπνάω το πρωί 10.30 :oops::oops: , πίνω καφέ, παίζω λίγο με την Ιω και λέω κάτσε να μπω στο μαμμυ να δω μήπως είναι άρρωστο το μικρόβιο και δε γίνει η βάφτιση και μετά να παω να φτιάξω μαλλιά (είχα λουστεί χθες), νύχια και να βγάλω φρύδια...Η ώρα 11.15..Μπαίνω στην ομάδα και τι να δω;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Η βάφτιση ήταν στις 12... :o:o:o:o:o:o Κι εγω νόμιζα ότι ήταν το απόγευμα.... :shock::shock::shock::oops::oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πετάγομαι, λέω στο Γιώργο, θα πάω στη βάφτιση..Είναι στις 12...Θα έρθεις;;;;;Μου λέει ναι...Παρατάω τα παιδιά στην πεθερά, πάω ντύνομαι, βάφομαι...Τα μαλλιά τι να τα κάνω που θέλω 1,5 ώρα για να τα φτιάξω;;;; :?:?:? Τα έπιασα κάπως, ντύνεται και ο Γ...Ξεκινάμε να φύγουμε, συνειδητοπιώ ότι δεν έχω πάρει κάρτα για το δώρο.... :oops::oops::oops::oops: Πήγαμε σε 2 περιπτερα μήπως βρουμε άσπρη απλή καρτούλα δεν είχαν... :twisted::twisted::twisted: Η ώρα 12..Ο Γιώργος έχωνε "Τόσες μέρες γιατί δεν πήρες κάρτα;;;;; :twisted::twisted::twisted: Και καλά εσύ δεν πήρες, γιατί δεν έλεγες χθες στον μαλάκα (σε αυτόν δηλαδή) να πάρει;;;;" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εγώ με αθώο ύφος έλεγα το ξέχασα...Τέλοσπαντων, του λέω πάμε δεν πειράζει και θα πω στο Μιτσάκι ποιο είναι το δώρο μας...Παρκάρουμε και δίπλα από την εκκλησία βρίσκουμε ένα περίπτερο...Ρωτάει ο Γ. για κάρτα, του λέει ο περιπτεράς έχω κάρτα αλλά όχι φακελο...Δεν πειράζει του λέω πάρε...Παίρνει και καθόμασταν έξω από την εκκλησια για να γράψουμε την κάρτα.... :?:?:lol::lol::lol::lol:

Όπως καταλαβαίνετε φτάσαμε 12.20, αλλά ακόμα στην αρχή ήταν.... :D:D:D:D

Μιτσάκιιιι ελπίζω να μας συγχωρεσεις... :x:x:x:x:x

Πάλι καλά που μπήκα στο μάμμυ και είδα ότι ήταν πρωί...Φαντάζεστε να πήγαινα 6 το απόγευμα που νόμιζα ότι ήταν;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σισσάκι περαστικά σας ρε..... :x:x:x Περιμενα να σε δω στη βάφτιση αλλά δεν.... :(:(:(

Παναγιώταααααα κι εσένα σε περίμενα για να σου δώσω το δώρο... :(:(:( Τώρα θα πάω να το αλλάξω και να πάρω κάτι άλλο για να μπορείς να το αλλάξεις τόσο καιρό που είναι... :oops::oops::oops: Και αν δεν βρεθούμε, θα στο στείλω.... :cry::cry::cry::cry:

Αρτζζζζζιιιι το γλυκάκι OREO ήταν τέεεεεελεεειιοοο...

Εγώ πάντως Μιτσάκι ενθουσιάστηκα με το γλαστράκι..Κι εγώ κάτι αντίστοιχο σκεφτόμουν για τη βάφτιση της μπέμπας, αλλά λόγω του ότι θα γίνει στη Βόνιτσα δεν θα φτιάξω τέτοιες γιατί μετά αυτοί που θα έρθουν από Αθηνα πως θα τα μεταφέρουν;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll:

Επίσης, έχω να καταγγείλω μια πιτσιρικά που μοιραζε τις παιδικές μπομπονιέρες.... :twisted::twisted::twisted: Είχα πάρει τη δικιά μου και λέω στα κοριτσάκια που έδιναν τις μαράκες "Να πάρω μια για την κόρη μου που είναι αρρωστη και δεν ηρθε;;;"Ρωτάει το ένα κοριτσάκι, ένα άλλο μεγαλύτερο και λέει αυτό με ύφος "Εντάξει, αλλά θα είναι η τελευταία...Δε θα δώσεις σε κανέναν άλλον μεγάλο.." :shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Πήρα τελικά μια και πήρε και μια ο Γ. για την μπέμπα χωρίς να ρωτήσει... :lol::lol::lol::lol::lol: Μιτσάκιιιι :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Καλά φοβερή επιτυχία οι μαράκες...Ήρθαμε σπίτι, τις δώσαμε στην Ιω και φώναζε "Μαλάκες, μαλάκες..." :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Για την μπέμπα δε...Κούναγε η Ιω τις μαράκες και την έβλεπε η μπέμπα και κατουριόταν στα γέλιααααα....Δεν μπορώ να σας περιγράψω..." :lol::lol::lol::lol::lol:

Πόσα είπα πάλι;;;;;; :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Α καλέ το μικροβιακι έχει μεγαλωσει πάαααρα πολύ και έχει ομορφύνει επίσης πάραααα πολύ...Μια μικρή κουκλίτσα ήταν... :x:x:x

Δημοσίευση

Μανούλες μου γεια σας!

Βίκυ μου προσπάθησε να ηρεμήσεις και να σκέφτεσαι μόνο θετικά....

Όλα καλά θα πάνε . Επανέλαβε την εξέταση και να κάνεις και άμνιο για να είσαι σίγουρη πως όλα είναι οκ. Σε σκεφτόμαστε πολύ κει είμαστε μαζί σου...

Θα είναι όλα μια χαρά λεμεεεεεεεεεε.... Και θε δείτε και ένα τσουτσούνι νααααααααααααααα!!!!!

Δημητρούλα μου να χαίρεσαι το κΕφάκι σου!!!! Γερή και καλοφωτισμένη να ναι! Και να φύγει (ξουτ ξουτ) ο παλιόβυχας!!! Θέλουμε και μεις γλυκόοοοοοοοοο!!!! Να το μυρίσουμε μάλλον γιατί δεν μπορούμε να το φάμε!!!! :lol::lol::lol:

Ρε Γωγώ δεν υπάρχεις!!!!! :lol::lol::lol:

Είσαι μεγάλο τρελοκομείο!!!! Κρίμα να μην είσαι κοντά να σε βλέπουμε και να γελάμε!!!! Φιλιά στις κουκλίτσες σου!!!

Σισσάκι αύριο θα μιλήσουμε όπωσδήποτε!!!! :lol::lol::lol:

Παναγιώτα μου περαστικά ρε συ! Δεν μπορείς να αγιάσεις!!! Να έχεις μάνα εδώ και να είστε μονίμως άρρωστοι;;;;

Λενάκι φιλάκια! εδώ νομίζω δίνουμε 30 ευρά!

Αργι βάλε κανένα λινκ, κανένα άθρο , κατιτίς βρε αδερφέ! Πολύ μούχλιασε΄ς!!!!χαχχαχαχα

Θου πως τα περνάς;;; Περιμένω νέα!!!

Φιλιά στα κορίτσια! Δεν έχω διαβάσει και πολλά....

Συγχωρέστε με που δεν σας σχολιάζω όλες..... :oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Βίκυ εύχομαι όλα να πάνε καλά!!! :( Σε σκεφτομαι..

Σισσυ περαστικά σας!!

Γωγω 2 μαλάκες?χαχαχαχαχα :lol::lol:

Μαρθα σουρβά έτρωγες? καλα να περασετε!!!

Μιτσάκι καλοφώτιστη!!της δώσατε το όνομα της πεθεράς μου!!

μόλις γυρίσαμε απο οικογενειακή έξοδο!!Καλό ξημέρωμα!!

Δημοσίευση

Γεια σου Γιώτα!

Το ξενυχτήσατε;;;

Ρε συ τώρα ήθελα να σε ρωτήσω.

Το Mytous 15,95 ευρώ έξοδα αποστολής για ελλάδα και έξτρα φόρο στις αγορές;;;;;;;; :shock::shock::shock::shock:

Τα παιξα...

Αυτά τα 3ευρα που λέγατε που είναι;;;;

Δημοσίευση

Βίκυ μου μην στεναχωριέσαι κοπέλα μου, θα δεις όλα καλα θα πανε, θα κάνεις την εξέταση σε 10 μέρες και μπορεί να μην χρειαστεί αμνιοπαρακεντιση, ακόμη όμως και να χρειαστεί πάλι δεν σημαίνει ότι θα πάρεις άσχημα αποτελέσματα. Όλα θα είναι μια χαρα, με το καλό ο παιδαρος!!

Φραν περιμένω το άρθρο, ξέρεις πεθαίνω!! Πες και για τον γάμο. Εγω νομίζω ότι γενικά αυτές οι συμπεριφορές έχουν να κάνουν με τις συννηθιες και τον τροπο ζωής τους.

Μήτσακι μου να το χαίρεστε το μπουμπουκάκι σας, καλοφωτιστη!!

Σήμερα θα πάω και εγω να ψωνισω καθημερινά ρούχα και μπιτζαμες για τον Κώστα, όλα τα παντελόνια του του είναι στο γόνατο...

Γιωτα παρα πολλα τα λεφτά για τα καλσον. Είναι τρελοί!!!

Η Αφρο είναι Τρίκαλα;

Φιλακια σε όλες φιλενάδες!!!!

Δημοσίευση

KALHMERA!

Νατάσσα σόρυ δεν το είδα εχθές ,ναι έξτρα φόρος γτ το υπολογίζει με το 23 % ΦΠΑ που έχουμε εδώ και σχεδόν 16 ευρω μεταφορικά , αξίζει μόνο εαν κάνεις μαζική αγορά ειδών φιλενάδα, πχ αγόρασα ενα μεγαλο κιβωτιο με 25 μεγαλα βαζα πλευντο (2 κιλά σύνολο) γτ έκανε 10 ευρώ μόνο,κ 2 προστατευτικα γ την πλάτη του καθισματος από τα ποδια του παιδιού 4 ευρώ το ένα (εδω κανει 13) ,αλλα καναμε μια αγορα 3 φιλες μαζί κ μοιράσαμε α 16 ευρώ... :? στο ψυγείο είναι το κατσικισιο μαστέλο σου!!! σε μια εβδομάδα θα το έχεις!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Έρηκαλημέρα!!!ψήλωσε κ ο Κωστής ε? ναι ρε 18 ευρω 2 καλσον ,θα κοιτάξω επάνω οταν θα παω!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...