Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Θου δεν μου το ανοιγει... έκατσα να βγαλω τα ρουχα για πανω...μ'αρεσει που ήμουν σίγουρη ότι η Κων ειναι κομπλε γ το χειμώνα.... :? μόνο φόρμες έχει ,όλα τα άλλα είναι ή μικρά ή πολύ μεγάλα!! :? μεγάλα είναι κατι δώρα που μας κανανε στα γενέθλια..πρέπει να βγω να της ψωνίσω.... :evil::evil:

Δημοσίευση
μετα τη ειπα που κοπηκε ο παντελης..κ δε καταλαβε πως..κ τη εκανα αναπαρασταση κ κοπηκα κ γω :o:o:o:o:o μα ειμαι ντιπ για ντιπ ποντια ντεεεε

σε δυο σημεια..κ εβγαλε αρκετο αιμα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: όντως πολύ πόντια!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν βαριέσαι ρε συ να το φτιάξεις? :? ωραίο αλογάκι....πρόσεχε με το ξήλο μην κοπανήσει τον Παντελάκο μετά!!! :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

κατσε γτ κατι θυμαμαι,εννοεις το σετακι που του ειχα παρει απο τα μαδερκερ στα πρωτα γενεθλια,νομιζω ήταν γ 2 χρονων ε? ενα γκρι παντελονι κ το μπλουζακι δεν θυμαμαι!!! ελα μπορει να μην θυμαμαι τι εφαγα εχθες μα αυτο το θυμηθηκα!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::?:?:?:?:?:?:?

Δημοσίευση
κατσε γτ κατι θυμαμαι,εννοεις το σετακι που του ειχα παρει απο τα μαδερκερ στα πρωτα γενεθλια,νομιζω ήταν γ 2 χρονων ε? ενα γκρι παντελονι κ το μπλουζακι δεν θυμαμαι!!! ελα μπορει να μην θυμαμαι τι εφαγα εχθες μα αυτο το θυμηθηκα!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::?:?:?:?:?:?:?

ναι αυτοοοοοοοοοοοο

Δημοσίευση

Τζα! :YMHUG::-*:-*:-*:-*

Τι κάνετε κοριτσάρες μου, είσαστε καλα?

Χάθηκα κανα 2 βδομάδες.. Τωρα όμως με ξαναβρήκα και είμαι οκ :)

Δεν σας διάβασα ακόμη, σιγά σιγά όμως θα το κάνω, ελπίζω να είσαστε όλες καλά και τα μωρά σας καλύτερα! :x:x:x:x:x .

Εμεις περάσαμε καλά αυτο το διάστημα, είχαμε πολύ καλό καιρό αλλά σημερα βρέχει.

Κάναμε thangsgiving, πήγαμε σε φάρμα με τον Κώστα, γενικά δεν κάτσαμε καθόλου σπίτι. Προσπαθουμε να προλάβουμε το έξω πριν χαλάσει ο καιρός και κλειστουμε μέσα.

Εκανα και το τραπέζι που σας έλεγα την προηγούμενη εβδομάδα και όλα καλα. Αυριο θα έχουμε εναν συνάδελφο του Βαγγ εδώ στο σπίτι, Έλληνας και θα φτιάξω κεμπαπ με πίτες τζατζίκια κομπλέ.

φιλάκια, πάω να σας διαβάσω λίγο..

Δημοσίευση

αμάν βρε συμπεθέρα με τα φαγητά σου, τα ωραία σου =p~=p~=p~=p~=p~ ....τυχερός ο άντρας που σε παντρεύτηκε!!! ;););););) (εκτός των άλλων χαρισμάτων σου βεβαίως βεβαίως) :D:D:D

πάντως αν τους μαγειρεύεις ωραία, όλο επισκέπτες θα έχεις στο σπίτι σου!!!! :roll::roll::roll::roll:

Γιώτα τίποτα δεν πάει χαμένο!!!! από πρόπερυσι και το φοράει τώρα!!!....καλά τόσο μεγάλο το αγόρασες? :o:o:o

εγώ για τα παιδιά δεν αγοράζω ποτέ μεγάλα ρούχα, είμαι της άποψης ότι αν δεν κάνουν την επόμενη χρονιά, που θα τους κάνουν, θα αγοράσω κάτι καινούργιο......δεν μου αρέσει όταν ένα ρούχο τους είναι μεγάλο και φαίνεται ξένο πάνω τους!!! :?

και αν πάω επίσκεψη σε οικογένεια που έχει παιδί, θα αγοράσω παιχνίδι γιατί δεν θέλω να επιβάλω το δικό μου γούστο στους άλλους ;) ...εμένα μπορεί να μου αρέσει στους άλλους, όμως, όχι.....άρα καλύτερα το παιχνίδι........μόνο στις αδελφές μου αγοράζω ρούχα που ξέρω το γούστο τους!!! :!:

Δημοσίευση

kalησπερα πανεμορφες!

ειμαι πολυ χαρουμενη!

1 ειναι παρασκευη κ αυριο δε θα παω στο σταυρλο!γιουπιιιιιιιιιιιιιιι! :D:D:D:D

2 ο γιωργος τα πηγε τελια στον παιδικο κ γυρισε χαρουμενος σπιτι!βεβαια λεει οτι δε θελέι να παει αυριο,αλλα αυτο φυσιολογικο προς το παρον! ;):D:D:D

3 ο γιωργος απο τοτε που ξεκινησε παιδικο ριχνει τρελους υπνους!μιλαμε χτυπαει 3ωρα το μεσημερι κ το βραδυ κοιμαται,μονος του,απο τις 10! :shock::shock::shock: εχθες ξυπνησε 7 το απογευμα απο τον μεσημεριανο υπνο κ απο τις 10.30 ροχαλιζε! :D:D:D:D:D

4 δεν αρρωστησαμε καθολου αυτη την εβδομαδα! :D:D

5 το βραδυ θα βγω με τους συναδελφους μου απο το προηγουμενο μου σχολειο! :):)

γιωτα κ εγω θελω να ταιριαζω τα παπουτσια κ του εχω αρκετα ζευγαρια!ειδικα το καλοκαιρι το παραεχεσα κ του ειχα 6!!αλλα τα φορεσαμε ολα!υποθετω οτι αν ποτε κανω κοριτσακι,θα μας φαληρισω.. :roll::roll::roll:

δημητρα καλα του ειπες του βλακα! :evil::evil:

δεν μπορω να σε φανταστω να βγαινεις εκτος εαυτου,οποτε φανταζομαι την φατσα του κ γελαω μονη μου! :lol::lol:

χρυσα κ εμεις εχουμε μια χιτλερ!φωναζει πολυ,μου το ελεγε κ ο γιωργος κ μου ειπε ο χ. οτι την ακουσε μια μερα που ουρλιαζε σε ενα παιδακι,ενω δεν ακουγοταν καμια φασαρια! :shock::shock:

μαλλον μαλωνει τον γιωργο οταν κλαιει γιατι ολο μου ελεγε ο καημενος"αλλη κυλια μαλωσε εμενα,εκανε σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ{εβαζε το χερακι του να μου δειξει πως} κ μετα ηλεμησα μαμα}γι αυτο μαλλον πεταγοταν στον υπνο του κ φωναζε εντατσει δακαλα..

ευτχως αυτη τον εχει κανενα μισαωρο το πολυ,μετα ερχεται η λιζα που την λατρευει! :D:D

το πρωι που βλεπει την χιτλερ κλαιει πολυ ,μολις μπαινει η λιζα γελαει!

θα περιμενω λιγο ακομη κ αν δω πως συνεχιζεται αυτο με το κλαμμα θα της πω κατι της χιτλερ γιατι ακομη δε θελω να την πρηξω και με αυτο.. :evil::evil:

εμενα παντως καθολου δε μου αρεσει να μαλωνουν αλλοι το παΙδι μου,που πληρωνονται αδρα για να το προσεχουν κ να το διαπαιδαγωγουν..ειδικα αν το μαλωνουν επειδη κλαιει! :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

θου θα αρχισεις χτενισματα;τελειααααααααα!!

ρε χαζο,ενα μηνα ο γιωργος θηλαζε 1 φορα ανα 2 μερες π.χ.!ε καπως κουτσοδιατηρηθηκε η γαλουχια κ κατι βρισκει..αλλα τωρα που συνηλθε το ελαττωνουμε!1 φορα οταν ξυπναει τα ξημερωματα,ενταξει..αλλη οχι..δε θελω πια..στο δευτερο παλι! ;)

λενα στεναχωρεθηκα με το ζευγαρι.. :(:(

προσεχω βρε..

εμενα ο χ. γυρναει κατα τις 7..κ απο ανοιξη ως φθινοπωρο μπορει κ 9! :shock::shock::shock:

κ δουλευει κ σαββατο κ ανοιγει κ καποιες κυριακες!οποτε καλα που οδηγω γιατι δεν προκειται να τη βγαλω μεσα και φετος! ;):evil:

αχ εγραψα πολλα..

α!βικυ..ποσο μα ποσο λυπηθηκα για τον συναδελφο σου κ την αντιμετωπιση των αλλων..καλο παραδεισο να εχει ο ανθρωπος. :(

σας φιλω ολες!

Δημοσίευση

Ιουλία ούτε και μένα μου αρέσει να μαλώνουν άλλοι τα παιδιά μου, ειδικά αν υπάρχει και άλλος τρόπος για να ησυχάσουν, αλλά να μαλώνουν τα παιδιά επειδή κλαίνε? :o άλλο γιατί κάνουν φασαρία και θέλουν να τα επαναφέρουν στην τάξη και πάλι η λέξη "μαλώνω" δεν είναι η σωστή!!! :!:

μπράβο στο Γιώργη σου, είδες τελικά όλα θέλουν τον χρόνο τους!!! ;)

καλά να περάσεις στην έξοδό σου :D .....πόσο πολύ μου έχει λείψει δεν μπορείς να φανταστείς :(:(

σας αφήνω και καλό βράδυ :x

Δημοσίευση

Θουλάκι λυπάμαι βρε συ για τον άντρα σου και την δουλειά του, ελπίζω να βρείτε μια ακόμη καλύτερη λύση.

Μαράκι περαστικά στην γιαγιά βρε συ, ελπίζω να πάνε όλα καλα!

Ειδα και την Λαμπρινή, Λαμπρινή καλωσήρθες!

Για τα παπουτσια που λέτε εμείς ( ο Βαγγ και εγώ) έχουμε μικρά πόδια και ο μικρός το πήρε αυτό. Φοράει 24 - 25 ανάλογα την φόρμα. Εγώ φοράω 37 και ο Βαγγ 42..

Για τα νυχια που λέτε για τα μικρά κοριτσάκια, εγώ χαριτωμένο το βρίσκω. Για να είμαι ειλικρινής τα χαρουμενα χρωμματάκια φουξια, πορτοκαλί και τέτοια, μονο μικρά κοριτσάκια μπορουν να τα βάλουν. Πάνω απο 15 χρονών με τέτοιο νύχι δεν είναι κάπως?

Παλιότερα και εγώ το συνέδεα με μεγαλίστικη συμπεριφορά αλλά τώρα το θεωρώ ταμπού χωρίς λόγο..

Παναγιωτάκι μου περαστικά σας! Ελπίζω να την περάσετε οσο πιο γ΄ρηγορα γίνεται την παλιογαστρεντερίτιδα! Τωρα για την πεθερά που λες.. νομίζω πρέπει επειγόντως να επιστρέψεις στην δουλεια... :lol::lol:

Βρε συ Αργυρώ τι τρομερές εναλλαγές σας κάνει ο καιρός? Μια 16 και μία 2???? Κ εγώ σαν κ εσένα δεν τους αγοράζω μεγάλα ποτέ.. :x

Μητσάκι με το καλό η βάφτιση! να περάσετε τέλεια!

Βενι μπράβο για το βάρος του μικρού! Μια χαρά! Και μπράβο για τα δικά σου τα κιλά, 4 κιλά σημαίνει ότι κάνεις πραγματικά προσπάθεια και έχεις επιμονή, μπράβο σου!! :x

την δίαιτα της Νατάσσας κάνεις? Σε ποσο καιρό τα έχασες?

Γωγώ περαστικά στα μωρά ρε συ!

Βικυ, πραγματικά πολύ κρίμα για τον συνάδελφο. RIP.. Γαιδούρια πραγματικά αλλά και η αδερφή.. :evil::evil::evil::evil::evil:

Ιουλία, Γιώτα φιλάκια :x

Η Αφρο που ειναι? :?::?:

Δημοσίευση

Να μαι και εγω!!

Ερη γουελκαμ μπακ! Βρε Ερη μονο που διαβαζω τα φαγητα που φτιαχνεις κουραζομαι....εγω μαγειρευω για το μικρο 3 φορες την εβδομαδα περιπου και οταν ξερω οτι την επομενη μερα εχω να φτιαξω φαγητο με πιανει αγχος απο την βαρεμαρα μου..Και τι φτιαχνω δηλαδη, κανα μπιφτεκι, μακαρονια με κιμα κ μπουτι κοτοπουλο...

Ιουλια μια χαρα ο Γιωργος! μπραβο! Εμενα ακομα καλα παει το σεμπινι...του αρεσει το σχολειο, με χαρα παει με χαρα ερχεται! Σημερα τον πηγε ο πατερας του (αυτος τον παει καθε πρωι αλλα συνηθως παω κ εγω) κ τον εφερε γιατι ελειπα ολο το πρωι...

Ειχα παει στο σχολειο παλι να κανονισω κατι θεματα κ μετα περπατησα 6χμ απο εκει στο χωριο για να φτασω στην πολη....Περιττο να πω, η λασπη ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, σε καποια σημεια μεχρι το γονατο εμπαινε το ποδι μου κ φυσικα ολοι εβγαιναν απο τα σπιτια τους και με κοιτουσαν..Παντου ακουγα Μουζουνγκου (=λευκος) κ γελαγαν, με χαιρετουσαν η απλως με κοιτουσαν! Επι 6 χμ δηλαδη συνοδεια κανονικη...Εγω γελαω οταν το κανουν, χαιρεταω παντα κ οταν με φωναζουν μουζουνγκου γυρναω κ λεω Ναι εγω ειμαι!

Πηγα και στην αγορα μετα της πολης, αγορασα πατατες και καποια τοπικα φρουτα...Οκ μαλλον τα πληρωσα διπλα αλλα κ παλι τσαμπα ηταν...

Θα εγραφα πολλα αλλα μου εστειλαν μολις τωρα ενα βιντεο και το ειδα κ συγκινηθηκα....Δεν μπορω να συγκεντρωθω να γραψω αλλα...θα ανεβασω το βιντεο στη σελιδα του μπλογκ Η Αλλη οψη αν θελετε να το δειτε...

Δημοσίευση

γεια σας!

θου μα ποσο οργιο εισαι που κοπηκες? :lol::lol::lol:

αληθεια γεννησε η αγγελικη??????????????????? τελεια! ηθελα να την παρω τηλ αλλα ντρεπομαι :oops:

φανταζεσαι να την παιρνουν ολες οι πελατισσες κ να την ρωτανε τι εγινε?

καλο ταξιδι!! τελειο το αλογακι

βενι εμεις ερχομαστε οποτε θες! και Σ και Κ :lol::lol::lol::lol:

μπραβο αγαπη για τα κιλαααααααα!!

συμπεθερα περαστικα σας ρεεεεεε

μαρακι τι κανει η γιαγια?

μιτσακι ολα τελεια θα ειναι με τη βαφτιση!

παναγιωτα περαστικα κ σε εσας κοριτσαρα!

γιωτα ουαου! πολλα παπουτσια!

ερη γουελκαμ! αχ καλα λεει η φρανιτα κ εγω βλεπω αυτα που κανεις κ νιωθω οτι μαγειρευα ολη μερα!

ιουλια αγαπη μου μπραβο για το γιωργη!!! τελεια!!!!!!!!!!!!!!!

τα βρεθουμε το σκ?

χαχαχαχα γεια σου ρε φραν μουκουτζου!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

Ηρεμησα και επανηλθα...Θα βαλω το βιντεακι αυριο διοτι πρεπει να στειλω μια ιστορια πρωτα...Πιστεψτε με θα σα συγκινισει..Ερη θα στο στειλω στη σελιδα σου διοτι ειναι πολυ σχετικο με σεφ και μαγειρικη!!

Παιδια και εγω δεν μπαιν συχνα αλλα δεν που ειναι η Αφροδιτη?? και Η Μαγδα δεν γραφει πια..Η Αναστασια??? Καλε που πηγατε ολες!!!

ΜΙ πας για τριτο?? μα τι εχετε παθει ρε παιδια σε αυτο το τρενακι!! Με τοσες εγκυμοσυνες δυσκολα θα πιστεψω πως η Ελλαδα εχει δημογραφικο προβλημα!! :lol::lol:

Θουλιτσα καλο ειναι αν βρεις κοπελα να κραταει τα μικρα να κανεις καμια βαφη κ κουρεμα στο σπιτι...

Αυριο θα παμε σε ενα γαμο...Περιεργος γαμος. ΕΙναι συναδελφος του Κ, ντοπιος..Περσι ιδια εποχη ηταν η κηδεια της γυναικας του που πεθανε μολις γεννησε το 4ο μωρο τους, το οποιο επισης πεθανε μετα (οι εγκυες μην ταραχτειτε, εδω ειματσε Ουγκαντα που αυτα συμβαινουν συνεχως)..Μετα πεθανε και ενα απο τα παιδια του απο ελονοσια...

Μαλιστα τοτε παιρνει τηλεφωνο τον Κ και του λεει, αφεντικο μπορω να ερθω στη δουλεια μιση ωρα αργοτερα? Λεει ο Κ, γιατι?? Πεθανε η γυναικα μου και ο γιος μου...Ετσι απλα...

Και φετος ακριβως ενα χρονο μετα, παντρευεται αυτος μια αλλη γυναικα κ θα παμε στον γαμο...Ελπιζω να ειναι τυχερος, τι να πω ρε παιδια....

Παω και εγω για υπνο....Εχω και δουλεια αυριο κ πρεπει να ξεκουραστω..

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!! Ερη καλωςηρθες ,Φραν υ2!!! Φραν μέσα από τις περιγραφές σου και μέσα απο τα μάτια σου ζώ αυτό που ονειρευόμουν στα 18!

Πινω καπουτσίνο,να κεράσω?η μικρή βλέπει γουινξ και ο μπαμπας κοιμάται !! :shock:

τελικά βγήκα κ της πήρα 2 τζιν παντελονάκια ,το ένα είναι κολάν τζην σωλήνα ,είναι τέλειο ,με τσέπες στον κώλο ,λες κ ειναι μεγάλη γυναίκα!! :lol: τα υπόλοιπα εκ των Βορείων προαστείων!!!

Ιουλία έχεις την ίδια τρέλλα με εμένα κ εσύ ε?τρελλό φετίχ τα παπούτσια!!! τι έχετε στο πρόγραμμα σήμερα?

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

0,6 βαθμούς :o:o:o:o:o:o σήμερα φόρεσα γάντια για να πάω στον φούρνο!!!!! :?

Μιτσάκη καλή βάφτιση εύχομαι, καλο όνομα στο μικροβιακι..... Αλήθεια τον

Άγγλο από κάτω τον καλέσετε;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

Φιλία

Πάω να κάνω το πρωινό ως συνήθως!!!! :?

Δημοσίευση

Λένα Μουζουνγκου βρε :roll::roll::roll:

καλά ρε Φρανίτα εκεί δεν έχουν συναισθήματα? δλδ πεθαίνει κάποιος δικός τους και δεν τους νοιάζει!!! άντε και καλά η γυναίκα του, μα το παιδί του?!!! :o:o:o:o:o

ακόμη και αν οι συνθήκες ζωής είνια δύσκολες, φτώχια, αρρώστιες και πολλά άλλα ....... αλλά συναισθήματα? λύπη, θυμός, αγάπη....? δεν υπάρχουν? :?:!::!:

Δημοσίευση

Καλημερα!!! [smilie=toothy4.gif]

Ηλιος με δοντια εξω! μπρρρρρρ!

Ηπια κρυα κοκα κολα και την αρπαξα. Ποναει ο λαιμος μου απο χθες και τρεχει η μυτη μου :twisted:

Αργυ καλως τον δεχτηκες το Μ.! Η Ε. πηγε δυο μερες δοκιμαστικα παιδικο, θα παει ακομα μια και απο 1 Νοεμβριου ξεκιναει κανονικα. Οποτε το ξυλο θα αρχισε απο τοτε :lol: Μα τι θα την κανω αν συνεχισει ετσι? Απο οτι καταλαβα επειδη δεν μπορει να συννενοηθει αλλιως χτυπαει. Ποιο μουσειο καλε βαφτιζει σημερα? :lol::lol: Παλι απο το iPhone γραφεις? :P:D

Μαρια πως ειναι η γιαγια σημερα?

Φραν μου εχουνε μαθει να ζουνε με τον θανατο εκει και δεν τους ταρακουναει ουτε ο θανατος του παιδιου τους ε? Τι τραγικο...

Ρε Θου ποντια πως κοπηκες και εσυ? :lol: Δεν παιζεσαι! Πως ειναι το χερακι του Π.?

Συμπεθερουλα μου που εισαι μωρε? Ελπιζω να μην εγινε τιποτα σοβαρο.

Γιωτα και εμενα μου αρεσουνε τα παπουτσια αλλα ο Π. τσιναει αν παω να αγορασω κανενα ζευγαρι παραπανω εστω και για τα παιδια :twisted: Τι τον επιασε με την τσιγκουνια του δεν ξερω! Δεν ηταν ποτε ετσι :roll:

Ερακι επιτελους εμφανιστικες! Εγω πως νομιζα πως το thanksgiving ειναι κοντα στα Χριστουγεννα? Ετσι το εχω συνδεσει :roll: Χαιρομαι που περασατε καλα!

Παναγιωτα πως εισαστε σημερα?

Μιτσακι με το καλο η βαφτιση σημερα!!

Δεν θυμαμαι τι αλλο διαβασα χθες. Παω να κανω μια καρυδοπιτα στον Π. Μου εφερε ο πεθερος μου φρεσκα καρυδια χθες. Τα εψησα και ειναι ετοιμα για γλυκο. Φιλια σε ολες!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...