Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γωγουλα και εγω αν δεν εχω κολλησει μονο με τον Γ. θα ερθω (αν δεν εχει κολλησει και αυτος).

Περαστικα σας ρε!!!

Φετος θα μας παει κωλοφερατζα απο αρρωστιες. :roll::roll:

Υπομονη!!!

Ρε και ο δικος μου ο αντρας που ειναι και δημοσιος επειδη κανει παντα 2η και 3η δουλεια ολη μερα σχεδον λειπει απο το σπιτι.

Αααααααα και οταν ειναι σπιτι λιωνει στο pc... :evil::evil:

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

οπότε έχει μπαλαρίνα λεοπάρ, μπαλαρίνα μαυρη , μπαλαρινα εκρου , αθλητικά με τη φραουλίτσα ,αθλητικά ΝΙΚΕ ,γαλότσες , κροκς χειμωνιάτικα .... :shock: ξέφυγα πάλι...σας έχω πει οτι έχω ένα φετιχ με τα παπουτσια? :?:oops:

Δημοσίευση
Ασε..και εγω ποιαν θα κανω κουμπαρα....λιγο νευρα εχω αλλα ΟΚ

και εχω και τη μανα μου...ελα μωρε...μια μερα ειναι...εμ δεν ειναι...μια ζωη ειναι

Ακομη ρε κοριτσι να βρειτε νονα-νονο;;;;

Δημοσίευση
οπότε έχει μπαλαρίνα λεοπάρ, μπαλαρίνα μαυρη , μπαλαρινα εκρου , αθλητικά με τη φραουλίτσα ,αθλητικά ΝΙΚΕ ,γαλότσες , κροκς χειμωνιάτικα .... :shock: ξέφυγα πάλι...σας έχω πει οτι έχω ένα φετιχ με τα παπουτσια? :?:oops:

http://www.myshoe.gr/%CE%A0%CE%91%CE%99 ... Org=909002 εκανα λαθος αυτ ειναι οχι τα προηγουμενα

Δημοσίευση

καταλαβα...τι τους παντρευτηκαμε τοτε...

εγω λεω να ξαναθυμηθω κανενα προην.... :lol::lol::lol::lol: να αποκτησω και γουνα.... :lol::lol::lol::lol:

Αχ παιδια.,...αυτο το μικρο θα με τρελανει με τα φερσηματα του...

δεν ειναι κανενα ομορφο μωροαλλα οι χαριτομενιες που κανει...με λιωνουν

Τζουτζουκο μου σε λατρευω!!!!!

Βρε Γιωτα...δεν ξερεις ποια;;;;

:evil::evil::evil::evil:

δεν με παρακολουθεις...δε με παρακολουθεις...

εδω κοντευει να γινει σφαγηηηηηηηη...με τον Ο φυσικα!!!!!

παιρνω τον χεστρουλι και παμε βολτα

Παναγιωτα την σιστερ...

οσους υποψυφιους και να του προτεινα...τους απορρηπτει...οπο πεισμα και μονο το στενοκεφαλο πλασμα!!!!!!!!!1

Δημοσίευση

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

είσαι τρελή?!!!! :shock::shock::shock::shock::shock: ένα μικρό κοριτσάκι έχει τόσα παπούτσια? για μόνο λίγους μήνες?!!!!!

Δημοσίευση

Αχ μερσι!!!!

λοιπον...πηγαμε πηραμε ενα παπλωμα του φοφο και γυρησαμε...

απο 98 μας το αφισε 60...beauty home αντιαλλεργικο.με τους....Simpson..βεβαια ανω εγω ηθελα τον μπομπ τον μαστορα αλλα ΟΚ..38 ευρω ειναι 3 μπλουζακια

Αυτο που σας εγραφαχτες και τοδιεγραψε οφοφος...

πηγα που λετε στην χτεσινη βολτα σε 2μαγαζια στη γειτονια να παρω μερικα μπλουζακια του φοφο ναφοραει σχολειο γιατι δε λεει συνεχεια πλυντηρια αφιστε που ουτως η αλλως δεν εχει πολλα..και μου λεει η ιδιωκτητρια...το καθενα απο 25 ευρω...20 θα σου τα αφισω την κοιταζω :shock::shock::shock::shock::shock:

λεω...πλακα μου κανετε;;;;;;;;;

γιατι μου λεει...ειναι Ελληνικα...αρριστης ποιοτητας...

βρε αριστης της λεω.,..αλλα οχι και 25 ευρω...το κοστος της ειναι δεν ειναι 6-7 ευρω..και πολλα λεω...

οχι μου λεει κανετε λαθος....

παιδια...20 χρονια η μαμα μου δουλευε σε βιοτεχνιες.....οταν σπουδαζα καναμε μαθημα κοστολογηση...ξερω πως οποιος δουλευει πανω σε ρουχο στην Ελλαδα...δεν παιρνει πανω απο 3 ευρω την ωρα...και σε αυτη την ωρα θα βγαλει καμια 100 παιδικα μπλουζακια...

μας δουλευει;;;;;

με 25 ευρω παιρνω marasil....

Και αντε..δεν εχω αντιρσση να δοσω τοσα για ενα ριμαδομπλουζακι...αλλα να ξερω πως οποιος του δουλεψε...πληρωθηκε ικανοποιητηκα

Και μετα θελουν ο κοσμος να ψωνιζει απο μαγαζια της γειτονιας...και να στηριζει τα Ελληνικα προιοντα...

Παω στα Ζαρα και τα Η&Μ...πανω απο 10-12 ευρω δεν θα δοσω

Παναγιωτα εκλεισε..απλα κραταω μουτρα για τα προσχηματα...να μη δει οτι επεσα τοσο ευκολα...ε μα με επρηξε..

τι ευχαριστη εκπληξη καλε..ολα εγω θα τα πληροσω...αχ!!!!

Πειναω....

Δημοσίευση

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:

Ο Σωτήρης παίρνει τηλέφωνο τον φίλο του το Γιάννη στην Θεσσαλονίκη...και του λέει:

-Φίλε Γιάννη έρχομαι εκτάκτως για δουλειά, θα φτάσω αργά το βράδυ, μπορείς να με φιλοξενήσεις για μία βραδιά;

-Καλά ρε Σώτο και το συζητάς;

Φτάνοντας ο Σωτήρης κατά τις 1:30 το βράδυ στο σπίτι του Γιάννη:

… -Φιλε Σώτο θες να κοιμηθείς με το μωρό στο δωμάτιο ή στο σαλόνι να σου στρώσω κάτω;

-Aσε μην ανησυχήσω το μωρό θα κοιμηθώ στο σαλόνι.

Το πρωί ο Σωτήρης σηκώθηκε πιο νωρίς από τους άλλους και πήγε στην κουζίνα να φτιάξει ένα καφέ και τι να δει?

Μια ψήλη ξανθιά 2μετρη με το στήθος έξω και φορώντας μόνο ένα τάγκα!!!!

Τα ψιλοχάνει για λίγο και ρωτάει γεμάτος απορία:

-Συγγνώμη εσύ ποια είσαι;

-Εγώ είμαι το μωρό, εσύ ποιος είσαι;

-Εγώ είμαι ο μα@@@ας (!) που ήρθε χθες..

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

σιγά τα πολλα βρε Άργι,τι φταιω που η μανα μου της πηρε παπουτσια που δεν ταιριαζουν με όλα τα ρούχα? ας πρόσεχε!!! :lol::lol: 2 ζευγαρια αθλητικα θελει οπωσδηποτε ,γτ πχ προχθες που κατουρηθηκε κ βραχτηκαν κ τα επλυνα,κανανε 4 μερες να στεγνώσουν,τι θα φορουσε?ασε που θελει παντα 2ο ζευγαρι παπουτσια στην τσαντα της ,οποτε παμε στα 3 παπουτσια τουλάχιστον!!! ένα να φοραει ,ένα να στεγνώνει και ένα στην τσάντα!!! :lol::lol::lol::lol: κοιτα δεν ειμαι απο τις μαμαδες που φορανε ένα ζευγάρι παπουτσια με όλα τα ρούχα , θέλω να τα ταιριάζω!!!!κ ας είναι κ για ένα παιδάκι 3 χρονών :? είπα ,έχω φετίχ με τα παπουτσια!!

Χρυσα μας δουλευει η κυρία?πηγαινε Η&Μ ,παω να παρω το κοριτσι μου!

Δημοσίευση

Χρύσα :lol::lol::lol::lol: για τα μούτρα και τα προσχήματα και την ανάμνηση των γκόμενων!! :lol::lol::lol:

25 ευρώ και εγώ για μπλουζάκι για την Ρ. δεν δίνω, αφού θα είναι και για μία χρονιά μόνο.....για τον Λ. θα δώσω γιατί αναπτύσσεται με ρυθμούς χελώνας οπότε του μένει και για τη επόμενη χρονιά!!!! :roll::roll::roll:

έχουμε και εμείς ένα συνοικιακό, ακριβό και ένα φθηνό....δεν αγοράζω από κανένα :lol::lol::lol: μόνο από το ακριβό αγόρασα τις προάλλες 1 μπλούζα για τον καθένα!!.....από το φθηνό δεν μου αρέσει τίποτα και αγοράζω μόνο πιτζαμάκια και εσώρουχα!! :roll::roll::roll:

κοίτα και ο ΖΑΡΑΣ δεν είναι φθηνός αν σκεφτείς ότι και εκεί θα βρεις μπλουζάκια με 25 ευρώ!!! :!:

Γωγώ περαστικά στα μωρά :x

Δημοσίευση

Γιώτα τώρα που θα ανεβείτε πάνω πόσα παπουτσια θα πάρετε μαζί σας? :lol::lol::lol: εσείς θέλετε μί αβαλίστα μόνο για τα παπούτσια σας!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΑΜΑΖΟΝ γιατί πλήρωσες μεταφορικά? αφού πάνω από 20ε είναι δωρεάν!! :?

α Γωγώ το λεωφορείο είναι της Ιαπωνίας όχι της Κίνας....Κίνα έγραψα? :?

Δημοσίευση

γεια σας κουκλες!

χθες εγραψα τοσα αλλα τα εχασα!

ανεφερα ενα περιστατικο που με σοκαρε ....

με τι παιδια θα παιζει το παιδι μου ρε γμτ!

εχω απιστευτα νευρα....με το συλλογο μας!

ειναι πολυ μαλακες!

μα πολυ μαλακες!

πριν 40 ημερες πεθανε...απο επιλογη του( αυτοκτονια?)ενας συναδελφος....ειχε καρκινο και τα τευλευται χρονια ταλαιπωρουντα απο αυτο!

δεν ειχε οικογενεια...η μαλλον ειχε...μια αδελφη η οποια ελαβε τα παντα απο τν κοινη τους περιουσια....

οκ ως εδω...

περνοσαν οι μερες και ρωτησαμε την αδελφη του ποτε ειναι το 40ημερο για να παμε οσοι θα μπορουμε....

η απαντηση....δεν θα εκανε 40ημερο....

αποφασισαμε 5-6 συναδελφοι αο κοινου οικονιμικα να κανουμε το μνημοσυνο εντος του νοσοκομειου και καφε στο καφενεδακι...οπως και εγινε...

απλα λιτα και οικονομικα....

ολοι εκεινοι οι συναδελφοι που ελεγαν οτι τον αγαπουσαν που ηταν ?

ουτε ενα κερι?

ουτε στο καφενειο?

ποσο ψεμα ?

η διευθυνσεις μας?

ο συλλογος?

η διοικηση?

ηρθε ενας μονο απο αυτους και αναψε κερι...

ειχε 30 χρονια εντος του χωρου...

δεν ηταν σκυλι...γνωστος σε ολους...

καρδια μαλλαμα...

ετρεχε για ολους!

τοσα χρονια την πληρωνε τη συνδρονη του κανονικα στο συλλογο...

οκ δεν εβαλαν πουλμαν στην κηδεια...αλλα σημερα?

ουτε ενα κερι?

δηλ αν δεν ειμασταν εμεις?

δεν θα εκανε κανεις τιποτα...?

πολυ χαλαστικα....

Δημοσίευση

καλημερα!!!

μεγια μεγια γιωτα!! αρε οι κοριτσομανες!!

εμεις με τα αγορια 2 ζευγαρακια και ολα καλα!! :lol::lol::lol:

γιωτακι μου για να σε κανω νονα να κανω 2ο ρε!!! :lol::lol::lol::lol::lol::-p:-p:-p:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x:x

το αμαζον μηπως ελλαδα εχει μεταφορικα? μηπως ισχυει για γερμανι αρτγυρω? :?

ρε κοριτσια δεν θυμαμαι τιποτις!!!

ειδατε που εχασα 4 κιλα????? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

μαρθα σκεφτεσαι για 3ο??? καλε τρελη εισαι..θα χαζωσεις καλεεεεεεεε :lol::lol::lol::lol::lol:

αν και εμενα τα παιδια σου μια χαρα ησυχα μου φαινονται!! :-p:-p:-p:-p:x

καλε εχω βαφτιση του αδερφου μου την κυριακη και το φορεμα που θα βαλω ειναι κοντομανικο..καλο με κοντο μανικι..δεν ταιριαζει τιποτα απο πανω..τι στο καλο θα βαλω ε??????? :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ποτε θα βρεθουμε?????????? να πουμε σ/κ?? ε??? σε εμας?? θελετε??

σας φιλω!!!!

βικυ κριμα τον ανθρωπο..καλα η αδερη θα θα εκανε τιποτα? :shock::shock:

τι περιστατικο εγινε???

Δημοσίευση

Δεν ξέρω Βένη εμείς όταν παραγγέλνουμε κάτι από ΑΜΑΖΟΝ και είναι 20 ευρώ δεν πληρώνουμε μεταφορικά!!! :?

Βίκυ τι να πεις, αλλά είμαι και της άποψης να σε τιμούν όταν είσαι στην ζωή και το λαμβάνεις, όταν φύγεις από αυτόν τον κόσμο....δεν έχει και νόημα........όσο για το μνημόσυνο έπρεπε να το κάνει η αδελφή γιατί έτσι βοηθάς την ψυχή του νεκρού!!! :!: , αλλά καλά κάνατε και το κάνατε εσείς :|

τι έγινε με τα παιδάκια? :?: τι εννοείς? :?:

Δημοσίευση

αααχχχχχχχχχ μολις φάγαμε σαν γνήσιοι Έλληνες,του σκασμού δηλαδή! εφαγα με τη μικρη ,ο Γ αργεί κ δεν μπορουσα να περιμενω... πολύ την απολαμβάνω την ώρα του φαγητού,τι ωραία που τρώμε κ συζητάμε,με εξέπληξε η μικρή σήμεα,έφαγε μια πλάκα τυρί (λόγου χάρη) και βουτούσε το ψωμί της στις φακές της κ το έτρωγε! :lol::lol: φάγαμε ένα τόνο ψωμί (αν κ εγώ δεν είμαι καθόλου ψωμού) και μπόλικο τυράκι!!μιαμ μιαμ!!αυτό που μου αρέσει σε αυτό τν σταθμό είναι οτι με το φαγητό τα δίνουν κ τυράκι κ ψωμάκι κ σαλάτα!!!! :D

Αργυρώ ,θα πάρουμε τα λεοπάρ οπωσδήποτε , τα αθλητικά δεν νομίζω γτ μονο φουστες θα πάρω μαζί μου ,κ τις γαλότσες της!!!!

Βίκυ νομίζω ότι ήταν δικαίωμα της αδερφής του να πράξει όπως επιθυμεί ,δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις από κανέναν πλεον,στις εποχές που ζούμε όλοι είναι γ τον εαυτό τους! :cry:

Δημοσίευση

ααα γ το αμαζον Αργυρώ είναι δωρεαν στο αγγλικο οι αγορες 20 παουντς κ ανω εντος του Η.Β. ,καποια πραγματα εχουν σουπερ σειβερ ντιλυβερυ κ γ την Ελλαδα κ αλλα οχι! τα παπουτσακια με τα μεταφορικα εκαναν 14 ευρω!!! 8 τα παπα κ 6 τα μεταφορικα! :lol::lol::lol: οχι τα λεοπαρ δεν τα εχω σε φωτο!τα πηρε κ μας τα εστειλε η μαμα μου

Δημοσίευση

τι κανετε?

γωγω περαστικα ρε..στη μικρη τι εδωσες τελικα?

αργι το βραδυ ερχετε ο αντρας σου?τι δουλεια κανει?αν επιτρεπεται :oops::oops::oops:

βικυ :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: κριμα ..χθες πηγα στο μπαμπακα μου.εγω με τα παιδια..

κ ειχε κηδεια καποιου νεου..παντου μαθητουδια :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

βενιιιιιιιιιιιι :D:D:D:D:D:D εχασες?????????????????ειδες?????????????????? :D:D:D:D:D:D

καλε αν δε κανω 3 θα ναι απο θεμα οικονομικο..απο θεμα μη παθω μαλακινση αντεχω ρε...

γκρινια δε αντεχω..κ αν κανω 3 θα ναι ησυχοοοοοοοοο 8-)8-)8-)8-)8-)

μαρια χαρηκα με τη δουλεια ρεεεεε

γιωτ;α εγω ενα ζευγαρι εχω :? μια χαρα..οοοταν μικρυνει θα παρω αλλο..ασε που δε εχουμε θεμα με φουστανακια σαν κ σας..καλα λεει η βενι

τα νεα μου...

ο μμπεμπης πριν 3 μερες εβγαλε το πανω δεξι του δοντακι..

κ σημερα εβγαλε το κατω αριστερο :lol::lol::lol::lol::lol:

αν φυτρωσουν μεχρι τη βαφτιση κ φαινονται θα πεσει τρελο γελιο..δρακουλεξ :lol::lol::lol::lol::lol:

μα ουτε σπορι δε μπορει να καθαρισει...χααχαχαχα

επισης..σημερα ηρθε μια φιλη παιδικη..απο δημοτικο μαζι για χρονια παρεα μετα χαθηκαμε δε ταιριαζαμε στη ζωη μας κ τωρα τελευταια με επισκεπτεται..

κ δε εχει δουλεια ειναι ανεργη..κ με ειπε αν θελω να ερθει να με βοηθησει σε δουλειες κτλ

οποτε τη ειπα μιας κ μενει κοντα στο πατρικο μου οποτε εχω δουλεια(απο βδομαδα εχω)να ερχεται κ αυτη στ πατρικο εγω να βαφω κουρευω κτλ κ αυτη να κραταει το μικρο σε αλλο δωματιο..κ ειπε εννοειται :D:D

μετα τη ειπα που κοπηκε ο παντελης..κ δε καταλαβε πως..κ τη εκανα αναπαρασταση κ κοπηκα κ γω :o:o:o:o:o μα ειμαι ντιπ για ντιπ ποντια ντεεεε

σε δυο σημεια..κ εβγαλε αρκετο αιμα

αναστασια αυτο που σκεφτηκες κ μου το πες απο το τηλ αληθεια με συγκινησες..το σκεφτομαι συνεχεια :x:x:x:x:x:x:x:x:x:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση
μαρια χαρηκα με τη δουλεια ρεεεεε

ποια δουλειά?? που σταμάτησε η κατάληψη? :lol:8-)8-)8-)

εγώ στη θέση σου τώρα που μεγαλώνουν τα παιδιά (που λέει ο λόγος :roll: ) θα ξεκινούσα δουλειά σε σπίτια κλπ κλπ... Μ'αρέσει να κάνω μαλλιά..... :D:D:D:D Βλακεία που δεν ασχολήθηκα

Δημοσίευση

μαρια για τη γιαγια ηθελα να πω :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol:

παλια δουλευα σε μαγαζι κ μετα μερικα βραδια σε σπιτι..σκοτωμα αλλα δε ειχα παιδια..μονο τον αντωνακη

τωρα με 2 παιδια να δε εχω ποιος να τα κρατησει δυσκολο..

θα βρω ξανα μανα τους ρυθμους μου ;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...