Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

τι κανετε??

δε εχω διαβασει ακομα..

ο μεγαλος χθες κατουρηθηκε στο υπνο του αρχισε κ εκλαιγε με ζαλισε..ωσπου του φωναζα.δε αντεχω ρε παιδια αλλο κλαμαααα

σημερα πως μιλησα με τη απο πανω με ειπε οτι ακουστηκαμε :oops: εγω τη ρωτησα...κ με ειδε κ η διπλανη μας ακουσε κ αυτη..μα ποοοοοσο ντρεπομαι..μονο εμεις ακουγομαστε :oops::oops::oops:

απο βδομαδα ο απο πανω με το θοδωρη θα ναι συμμαθητες..

σημερα το πηγα παιδικο να κανω καμια δουλεια..το καλυτερο πρωινο ειχε..ψωμι με μερεντα :!:

ο μικρος εχει απιστευτη γκρινια κ τωρα αρχισε κ ο μεγαλος..

ο θοδωρης κατουρηθηκε κ στο σχολειο..

αυτα..παω ν αφαω να διαβασω...

θλεω τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ ενα γλυκο..κ ειδα οτι εχω στο ντουλαπι ανθος αραβοσιτου στιγμης κ εχω κ γαλα..θα το τσακισω μιλαμε :twisted:

• Απαντήσεις 978
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πως πήγαινε το φαγητό στα πνευμόνια????????????

Ή δεν κατάλαβα καλά?

υπάρχει περίπτωση π.χ. όταν τρως λοξά να πάει το φαγητό στους πνεύμονες και αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο....μια φορά είχε πάει στην μαμά μου και έπρεπε να την συνεφέρουμε....υπάρχει κάποιο κενό (θα ψάξω και θα βρω την επιστημονική εξήγηση) με απλά λόγια και η τροφή μπορεί να περάσει από εκεί και να καταλήξει στους πν.!!! :!::!:

Θούλη όταν φωνάζουν τα παιδιά, θα τους μιλάς με χαμηλό, ήρεμο ύφος και θα επανέρχονται στο φυσιολογικό.....όταν για ένα διάστημα φώναζε η Ρ. πολύ εγώ πολύ χαμηλά την ρωτούσα "γιατί φωνάζεις?" και αυτή αμέσως σταματούσε....... ε το έκοψε μετά (μάλλον φάση θα ήταν!! :lol::lol::lol::lol: ).....αλλά όταν φωνάζουν αυτά, φωνάζεις και εσύ στο καπάκι, τότε αυτά θα συνεχίσουν!!!! :!:

ο Λ. έχει αριθμητική, πρόσθεση το 7 και του έδειξα τι εννοεί η άσκηση και να μου λέει "όχι έχεις λάθος" :o:o:o:o:o:evil::evil::evil::evil::evil::evil: ....σηκώθηκαν τα πόδια να δείρουν το κεφάλι......εκνευρίστηκα και τον παράτησα!! :?

Δημοσίευση

Πως πήγαινε το φαγητό στα πνευμόνια????????????

Ή δεν κατάλαβα καλά?

"Δυσφαγία

Δηλαδή δυσκολία στην κατάποση. Συνήθως εμφανίζεται στις βαριές περιπτώσεις όμως μπορεί να εμφανιστεί και σε οποιοδήποτε στάδιο. Παρουσιάζεται βήχας μετά από κατάποση υγρών ή πνιγμός ενώ τρώμε κάποιες τροφές, ειδικά αυτές που έχουν υφή σαν ψίχουλα.

Όταν εμφανίζεται τέτοιος βήχας ή πνίξιμο, το φαγητό ή τα υγρά εισπνέονται στην τραχεία αντί να κατέβουν από τον οισοφάγο στο στομάχι. Αν τα υγρά ή το φαγητό φτάσουν στους πνεύμονες μπορούν να προκαλέσουν πνευμονία ή αποστήματα. Ακόμη επειδή το φαγητό ή τα υγρά δεν πηγαίνουν στο στομάχι, υπάρχει κίνδυνος αφυδάτωσης ή κακής σίτισης.

Υπάρχει επίσης η περίπτωση να εισπνέει μικρές ποσότητες υγρών ή φαγητού χωρίς να το καταλαβαίνει."

Δημοσίευση

δεν διαβασα πολλα!

αλλα μου εμεινανν τα γουνινα κοκαλακια? της κουμπαρας!

φετος πολυ της μοδας τα γουνινα αξεσουαρ...

εγω δεν εχω τιποτα γουνινο...ουτε γκομενο να απει στην καστορια ειχα...

τελικα δεν εχω κανιε σωστε ςεπιλογες σε γκομενους...!

χαζη ημουν!

παω να ετοιμαστουμε για ρυθμικη..>!

Δημοσίευση

τα διαβασα...κ τι θυμαμαι?

να δω

να καλησπερισω πρωτα το καρολινακι..ειδα στο υπνο μου μαλλονοτι γκαστρωθηκες..ολα καλα?????????

ιουλια δηλ ειχε να θηλασει μηνα κ τωρα ξανα βρηκε γαλα?

πω πω..πολλλα χιλιομετρα ρεε. :cry::cry::cry:

νατασουλα θα διαβασω σε λιγο στη ομαδα.....αν προλαβω...

κ σεις ατυχηματα ε? :evil::evil::evil:

βικυ ρε βαλε καμι φωτο με τη μικρη..κ γω πηγαινα ρυθμικη..γιαυτο εχω κ κορμι ;);););)

αργι τετοια σχολικα εχουμε κ δω..σε αλλο χρωμα ;););) καλε ολα καλα με το αντρα σου? :o:o:o

κοιμηθηκε η ρεα?> :?:?:?

με γεια τα ελκυθρα

χρυσα με το παιδικο μια χαρα ρε..μονο το ταπερ ειναι καπως. :?:?

κ ο οδυσσεας κ γαμω τα ωραρια ε?

φρα ρε τωρα το θυμηθηκα.. :o:o:o μα χωρις ζωνες?

να σε ρωτησω..καθεται μονος σε καθισμα στο αεροπλανο?

λενακι ποσες ωρες στελνεις τη ειρηνη παιδικο?

η παναγιωτα δε εδωσε το φαρμακο τελικα

μιλησα κ με αφρο..δε εχει νετ..χαιρετισμτα

τονια καλα η μικρη?τρωει?

ρε αργυ τι κανει η αργω?εχεις επαφη μαζι της? :roll::roll::roll::roll:

λαλαλαλλαλαλαλα που εισαι καλεεεεεεεεεεεεεεεεε 8-)8-)8-)8-)8-)

σισσιω γτ ρε δε θα κανετε 2 παιδακι?εγινε κατι?

μιτσακι αντεχεις/>?η μικρη καλα?

λεναρα αναστασια νατασα κτλ κτλ σας φιλωωωωωωωωωωωω

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με ειπε η απο πανω οτι οσες φορες εχει παει το μικρο τη στο παιδικο(τον παει πιο αργα γτ το εχει σε προσαρμογη)δε εχει ακουσει καμια να φωναζε...ολα κυλανε ηρεμα..

ανακουφιστηκα αρκετα :D:D:D:D

Δημοσίευση

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

εγραφα εγραφα..και παλη κατι πατησε ο φοφοςκαι πφφφφφ!!!!

Βικυ φετος- περιεργο για μενα- δεν εχω ιδεα τι ειναι στη μοδα!!!!

Ε μα τον σκρουτζ!!!!

Εξαλλου αυτος φταιει ...με καλοεμαθε

Εγω παλη ειχα κανει καλες επιλογες σε προην...περασα καλα!!!

βεβεια δεν υπηρχε περιπτωση να παντρευτω κανενα τους..ηταν ολες σχεσεις με ημερομηνια ληξης και το ηξερα απο την αρχη...αλλα περασα καλα...

Αχ..παω να αποτελειοσω το κρασι μου....θα σας ξαναγραψω αυτα που ελεγα αλλη φορα

Δημοσίευση

εγω δεν θα πω πολλα... :lol::lol: αν θελετε τρεξτε στην προηγουμενη σελιδα να διαβασετε το κατεβατο μου.. :D:D αλλα θα πω ένα πραγμα!

Θ Ε Λ Ω ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

είναι απίστευτες θου μουυυυ...κανε μου αναπαντητη οταν μπορεσεις στο κιν.μου και θα σε παρω....

Χρυσουλινι μουυυυυυυ τα φιλια μουυυυυυ

Δημοσίευση

Τα παιδιά βλέπουν την πεντάμορφη και το τέρας, αλλά νομίζω ότι δεν είναι και πολύ για παιδιά :? νομίζω ότι είναι λίγο φοβερό!!! η Ρ. είναι έτοιμη να την πάρει ο ύπνος!!! :?

Δημοσίευση

Kαλησπέραααα..Τι κάνετε;;;;Σας διαβάζω μέρες αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω... :oops::oops::oops:

Καρολινακι μου τωρα ειδα ότι μου είχες γραψει στο τσατ... :oops::oops::oops: Τι κανεις ρε μουρλοκομείο;;;; :D:D:D:D Τι καλή η παπένιαααα...Απο που έμοιασε;;;;; :lol::lol::lol: Ειδες τις γαϊδουρες δεν κανονίζουν καφέ... :twisted::twisted::twisted: Όταν γυρίσω εγώ δουλειά και δε θα μπορώ θα κανονίσουν... :evil::evil::evil::evil:

Σισσάκιιιιιι ρε κι εγώ ηθελα να προτείνω καφέ στον παιδότοπο μετά τη βάφτιση...Είσαι μέσα;;; :D:D:D Ο Π θα έρθει μαζί σου;;;;Παρτον ρε..Θα είναι και ο Γ...Σίγουρα θα τα βρουν... :twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τι καλή η Χ...Μωρή κακοφωνιξ είσαι;;; :o:o:o:lol::lol::lol: Και η Ιω μου λέει όταν τραγουδάω εγώ.."Μην το λες εσυ..Εγώ θα το πω.." :lol::lol::lol:

Παναγιωτααα όλα καλά;;Τα παιδιά;;; :?:?:? Ελατε ρε κι εσείς στον παιδότοπο μετά..Να κανονίσουν οι άντρες μας και για τη συνέντευξη... :lol::lol::lol:

Θουλάκιιι στενοχωρήθηκα ρε για τον Αντώνη..Πάλι καλά τουλάχιστον που έχει και την άλλη δουλειά...Τουλάχιστον μέχρι να βρει κάτι καλύτερο.. 8-)8-) Υπομονήηηηηη...Είσαι ηρωιδα..Απορώ πως αντέχεις... :roll::roll::roll::roll: Τελικά τα δικά μου είναι αγγελούδια...

Αρζτιιιι τι σχολικά ρε έχει η Κίνα... :o:o:o Εδώ ούτε στα όνειρά μας... :?:? Της Ιως είναι καλά τα σχολικά..Καινούρια... ;);) Και το πρωί είναι 5 παιδάκια μόνο στο σχολικό... ;););) Το απόγευμα δεν ξέρω γιατί μου τη φέρνουν τελευταία..Πάντως μπροστά μου τη δένουν και την ξεδένουν.. ;)

Γιώτα ρε μη στενοχωριέσαι για την ξανθούλα....Συμβαίνουν αυτά..Παιδάκια είναι...Δεν πειράζει για 1 φορά... :?:?

Τζουλια ο Γ. καλύτερα με τον παιδικό;;;;; :D:D:D Χαίρομαι....Για τα δρομολόγια σου τι να πω...Είναι γαμήσι... :?:?:?:? Υπομονή...Ένας χρόνος είναι..Θα περάσει... :?:?:?

Βικυ τελεια ρε με τη ρυθμική... :D:D:D:D

Μαράκι τι να πω για τα νοσοκομεία..Όπως τα λες είναι...Η θα πας σε ιδιωτικό θα τα σκάσεις και θα σε έχουν στα πούπουλα ή στο δημοσιο θα σε έχουν για πέταμα... :twisted::twisted::twisted: Και γιθα το ύφος που λες γιατρών και νοσηλευτών το ξέρω καλά... :evil::evil: Γι'αυτό όπου πάω μαλώνω... :evil::evil::evil:

Νατασούλα μπράβο ρε για την Έλενα..Μια χαρούλα.. ;);) Της ομάδας δεν τα διάβασα ακόμα... :oops::oops:

Μιτσάκι ελπίζω να μην είναι τίποτα και το Σάββατο να σας καμαρώσουμε... :D:D:D:D

Χρύσσσααα μα πόσο τσίπης;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: Υπομονή με τον Φοφο...Θα ηρεμήσει.... :roll::roll::roll::roll:

Αυτά θυμάμαι... :?:?:?:?

Ακουστε...Σήμερα την ώρα που παρέδωσα την Ιω στη συνοδό του σχολικού, έβλεπα από το παράθυρο τα παιδάκια...Ένα κοριτσάκι στην ηλικία της Ιως είχε βαμμένα τα νύχια της φουξια.. :shock::shock::shock::shock::shock::twisted::twisted::twisted: Και ρωτώ εγώ..Καλά τους τα βάφουν οι ανεγκέφαλες οι μαμάδες...Δε ντρέπονται που τα στέλνουν έτσι σχολείο;;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil: Όταν γύρισε η Ιω από το σχολείο, της λέω "Ιωάννα ποιο κοριτσάκι είχε βάψει τα νύχια της;;;" Μου λέει "Η Κατερίνα.."Της λέω τι χρώμα;;" Φουξια μου απαντάει..Και της λέω και εσύ τι της είπες;;;;; :?:?:? Και μου λέει "Κατερίνα τι ωραία νυχια που έχεις..." :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Και της λέω "Χάλια ηταν..Να της πεις τα καλά παιδιά δε βάφουν τα νύχια τους.." :evil::evil: Και μου λέει "Όχι τα βάφουν.."

Α, σήμερα μας έστειλαν και τις χειμερινές στολές...Πολύ ωραίες... :D:D:D:D 35 ευρώ για 2 σετ φορμούλες και άλλα 10 ευρώ ένα αμάνικο μπουφανάκι κι ένα μπλουζάκι...

Παω να αρμεχτωωωωω....

Δημοσίευση

πηγαμε ρυθμικη!

οκ καλα...αλλα η Μ-Ι κανει τα δικα της....

βαριεται να περιμενει ολα τα παιδακι να κανουν κολοτουμπα και αρχιζει και χορευει...

η δασκαλα της την εκανε βοηθο της για να μην γυριζει και ξεσηκωνει και τα αλλα!

και στο προηγουμενο μαθημα αλλα καισε αυτο ενα αγορακι την ενοχλει συνεχως....σημερα...ενω ηταν ξαπλωμενα πηγε να την πατησει...τον επεπλιξε η κυρια τους!

για την ωρα φαινεται ενθουσιασμενη!

το σαββατο το πρωι εχω β επιπεδου...

ευχομαι ολα να ειναι καλα!

Δημοσίευση

Κανουν τα αγοράκια ρυθμικη;; :shock::shock::oops:

Της Χ της είπα οτι δεν κάνει να βαφουμε τα νυχάκια, γιατί δεν το επιτρέπει η αστυνομία. :oops::oops::oops:

Γωγώ ο Π δουλεύει το Σάββατο δε θα έρθει μαζί μου. Στης Παναγιώτας πήγαμε μαζί γιατι ήταν απόγευμα η βάπτιση. Θα κανονίσουμε όμως να τους γνωρίσουμε! ;)

Είπαμε με την Παναγιωτα να το κανονίσουμε το καφεδάκι στον παιγιόποπο. Να μιλησουμε αυριο να το φιξαρουμε! :D

Θούλη δεν έγινε κάτι στην σχέση μας. Στην τσέπη μας έγινε. :? Πως θα ζήσουμε δύο παιδια με 1000 € το μήνα στεγαστικό;;

Δημοσίευση

γεια σας!

Γύρισα από το σχολείο της Ι είχαμε συγκέντρωση :D όλα καλά..τις βρήκα να παίζουν κομμωτήριο, χτενίζει η μια την άλλη..

Η γιαγιά μας μπήκε το απόγευμα κατα τις 7 για εγχείριση. Ακόμη δεν έχουμε νεότερα :? Έβαλαν τη μαμά μου να υπογράψει για την έκβαση και νιώθει χάλια. Ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή και νιώθει τύψεις :( κακώς βέβαια...

άσε Γωγώ να είμαστε καλά μακριά από τέτοια...ούτε εγώ συμφωνώ με τα βαμμένα νυχάκια στο σχολείο ειδικά :?

Σισσιώ αν θέλετε 2ο να το κάνετε. Μην σας νοιάζουν τα χρήματα. Εμείς εδώ θα κάνουμε 3ο :D

Δημοσίευση

Καλησπερα αγαπημενες μου!!! :D:D

Εχω αρρωστο τον Νικοιλιο μου καιμε βηχα τον Φωτη μου!!! :roll::roll: Υπομονη.

Σας διαβασα αλλα δεν προλαβαινω να σχολιασω!!! :oops::oops:

Ελπιζω το Σαββατο να ειμαστε καλα να ερθουμε και στη βαπτιση και για καφε. Θελω παρα πολυ.

Μα καθε φορα που ειναι εδω η μαμα μου ρε γμτ, κανονιζω ολες τις δουλειες και τις εξοδους και τρωμε μια μουτζα Ναααααααα και αρρωσταινουμε και δεν κανουμε τπτ στο τελος... :roll::roll:

Σας φιλω ολες!!!

Αν για καποιο λογο δε γινει η βαπτιση μπορειτε να με ενημερωστε; :) φιλακιααααααααααα!!!!!

Α Ιουλια Νοεμβρη και Δεκεμβρη θα παρω 930 (νεο μισθ.) - κρατησεις αναδρομικες = 750 +-!!!!Πολλα λεφτα... :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Παναγιώτα περαστικά και στα δύο σου ομορφούλια :x:x:x

Σισσιώ την έχεις τρελάνει την αστυνομία, δεν φταίει για τα πάντα!!! :lol::lol::lol::lol::lol: απλά πες της την αλήθεια ότι είναι πολύ μικρή για τέτοια και όταν μεγαλώσει θα έχει την ευκαιρία να τα βάψει!!! ;)

και μένα δεν μου αρέσει να βλέπω μικρά κοριτσάκια με βαμένα νύχια και σκουλαρίκια :? ούτε 10χρονο κορίτσι δεν μου αρέσει να έχει τα νύχια βαμένα!!! :?

εγώ δεν έχω φόβο να μου ζητήσει η Ρ. να βάψει τα νύχια της για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν τα βάφω ούτε εγώ!!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll: , οπότε από πού να το δει? .....μια μέρα που έβαφα τα νύχια των ποδιών μου ζήτησε και της είπα ότι είναι μικρούλα για αυτό!!! :roll::roll::roll::roll:

Βίκυ να στείλω τον Λ. να καθαρίσει? [smilie=naka.gif][smilie=naka.gif][smilie=naka.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif]

μήπως την βαριέται την ρυθμική τελικά? :?

άραγε το μικροβιάκι τι να κάνει? είναι καλύτερα? :?:

Μαρία καλά αποτελέσματα, της έπεσε ο πυρετός ε?

πώς και δεν έχετε νεώτερα τόσες ώρες? :?:

Δημοσίευση

ε οχι ρε φιλε!!

ειχα γραψει απο το μεσημερι να κατεβατο, συμπληρωσα κ αλλα κ το εσβησααααααααααααααααα ουαααααααααααααααααααααααααααα δεν το πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παναγιωτα περαστικα σας

χρυσα μπραβο παντως στον μικρο που τα παει τοσο καλα στον παιδικο!

ιουλια πολυ χαλια κοριτσακι ε??? τι να πω.

εκτος απο κουραστικα παντως ειναι κ επικινδυνα, ενα γνωστο ζευγαρι μιας φιλης μου εκπαιδευτικοι με τρια παιδια δεν πηραν αποσπαση κ εκαναν καθε μερα με το αμαξι λαρισα θεσσαλονικη κ σκοτωθηκαν τις προαλλες... τραγικο

να προσεχεις πααααααααααααααααααααρα πολυ οταν οδηγεις!

πωπω ειχα γρψει τοοοοοοοοοοοσα ακομα...

α θουλη παλι καλα που εχει την εναλλακτικη ρε ο αντωνης!!

σημερα ο μπεμπης μου εκανε τα κολπα του παντελακου σου

ειχε σφηνωθει στο δεξι μου πλευρο κ μιλαμε εριχνε καααααααατι κλωτσιες παναγια μου! μιλαμε για πολυ πονο!

α ουτε μενα μαρεσουν μικρα κοριτσακια με βαμμενα νυχια, το σιχαινομαι

Δημοσίευση

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:-o:-o:-o:-o:-o \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/

βλεπουν καλα τα ματακια μου..δε γραψατε πολλαααααααααααα :D:D:D:D:D

βικυ ολα καλα με τη αυχενικη ευχομαιιιι

καρολ που να δεις του παντελη τα βλεφαρα :D:D βουγιουκλακη... :lol::lol::lol:

αργι τι ωρα κοιμηθηκαν?να σε ρωτησω..εσυ καλα τα λες να τα βαζουμε 8-9 για υπνο..αλλα μενα ποιος με εγγυαται(πω πω το εχεσα ε? :lol: )οτι δε θα ξυπνησε απο τη; 6???????????????

αν με ελεγε καποιος οτι αθ ξυπνησει 8 θα το εβαζα κ απο της 5 :P:P:P:P

με τη δουλεια του αντωνη τελεια..εχει παααααααααααααρα πολυ δουλεια..

ηρθε 8,30 :?:?:?:?

κ αν βγαζει καλα λεφτα δε θα δει αλλου δουλεια..απλα θα τα λεμε με μαιλ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αυριο απμε γιαννεναααααααααααααααα

ειμαι πολυ χαρουμενη..ειναι η κουνιαδα μου..σπουδαζει..περασε φετος..μενει σε γκαρσονιερα..

εχει αυριο γενεθλια(18 χρ)κ θα ερθει κ η πεθερα πεθερος..που θα μεινουμε οοοοοοολοι μαζι δε ξερω αλλα το μονο που ξερω ειναι οτι θα τη πω να κρατησει τα μωρα να παω βολτα με το στεφανι μου :D:D:D:D:D:D:D

εχω κ αλλο διαβασμα :roll:

Δημοσίευση

Σισσιώ αν θέλετε 2ο να το κάνετε. Μην σας νοιάζουν τα χρήματα. Εμείς εδώ θα κάνουμε 3ο :D

:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd

καλα θα το κανετε που λεει κ η τονια... 8-)8-)8-)

που ειναι η τονια????

εγω θελω πολυ 3..ειδωμεν..θα κανω νονο βουλευτη 8-)8-)8-)8-)

λενα :(:(:(:(:( πλακα κανεις///ποσο χρ τα παιδια ρεεεεεεεε

αχ οταν ηταν σφυνομενος..αααααααααααχχχχχχχχχχχ σα να ειχα μια μονιμη μελανια..πωωω πωωωωωωωω

μαρια μακαρι οοοολα καλα με τη γιαγιακα ρε

Δημοσίευση
:αργι τι ωρα κοιμηθηκαν?να σε ρωτησω..εσυ καλα τα λες να τα βαζουμε 8-9 για υπνο..αλλα μενα ποιος με εγγυαται(πω πω το εχεσα ε? :lol: )οτι δε θα ξυπνησε απο τη; 6???????????????

αν με ελεγε καποιος οτι αθ ξυπνησει 8 θα το εβαζα κ απο της 5 :P:P:P:P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλά αν τα βάλεις στις 21.00 είναι δυνατόν να ξυπνήσουν στις 6? :o:o:o:o

ειδικά ο Ντόντος που πάει και παιδικό και κουράζεται? :?

την Ρ. με το ζόρι την ξυπνάω στις 7.15!!! πριν την ξυπνούσα στις 6.50 μαζί με τον Λ., και τρώγαμε όλοι μαζί πρωινό πριν το σχολείο, αλλά την λυπάμαι τώρα και αφού τελειώσουμε εγώ και ο Λ. το πρωινό (του κάνω παρέα) την ξυπνάω μετά και η ίδια τρώει πρωινό αφού γυρίσουμε! ξανατρώω εγώ για να της κάνω παρέα!!!! :roll::roll::roll::roll::roll:

είναι θέμα συνήθειας, εσύ αν κοιμάσαι κάθε βράδυ στις 10 το βράδυ, μετά όταν έρχεται η ώρα του ύπνου σου θα νυστάζεις....όλα χρειάζονται τον χρόνο τους!!! ;) ....προσωπικά με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, όλοι ηρεμούμε ;)

συμπεθέρα καλή αυχενική, θα δούμε και το κοριτσάκι? :roll::roll::roll::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλε μαρια ναι? πατε για τριτο?? μπραβο κοριτσαρα!! ετσι, τετοια γονιδια πρεπει να διαιωνιζονται!

αργυρουλα δεν ξερω για ποιο λογο επελεξαν να πηγαινοερχονται ουτε τι ηλικια ειχαν.. οπως κ ναχει κριμα

θουλαρα ασε οταν μου κανει τετοια εσενα θυμαμαι

δεν ξερω λεπτομεριες ουτε για τα παιδια ουτε τπτ παραπανω, μονο οτι σκοτωθηκαν

αχ ο αναστασης βηχει.. γαμω το μπελα μου γαμω

Δημοσίευση

αγορι εχει..ομορφυνε λεμεεεε :lol::lol::lol::lol::lol:

μαρη θα το δοκιμασω..αν δε πιασει..αααααααααααααααααααααα θα στο φερω να το εχεις να κοιμηθω εγω :lol::lol::lol::lol:

κοιμηθηκε ο αναστασης?βηχει απο το ασθμα? :roll::roll::roll::roll:

σημερα ηρθε ο απο πανω για να παιξει με το θοδ..ε δε το θελει..ολο κλαμα δε του εδινε παιχνιδια πολλη γκριναι εβγαλε..

να δω στο στθμο πως θα τα πανε..ο απο πανω δε εχει προβλημα..ο δικος μου δε το θελει :roll:

Δημοσίευση

καλε β επιπεδου δεν ειπε ξ κοπελα οτι θα παει να κανει?

τι αυχενικη, εδω σε λιγο στον 6ο μηνα θα μπει :lol::lol::lol::lol:

θου μην αγχωνεσαι, μια χαρα θα παιζουν

θυμασαι πως τα πηγαιναν τα δικα μας τις πρωτες φορες?

τωρα ο αναστασης ολο τον ζηταει τον 'τσολί" τον φιλο του :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Τσολί :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

στην β΄επιπέδου δεν βλέπεις φύλο? δεν ξέρω.....

και η Ρ. έτσι σφήνωνε στο πλάι και όντως πονάει και μάλιστα σφήνωνε κάθε φορά που ήμουν στο αυτοκίνητο :? δεν ξέρω γιατί ανεξαρτήτου αν οδηγούσα ή όχι!!! :?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...