Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΣ ΞΑΝΑ!!!


Recommended Posts

Μια απλή επίσκεψη στο γιατρό και ανακάλυψα ότι θα γίνουμε 4!Ακόμα δεν το έχω πιστέψει.Η κορούλα μου είναι 7,5 μηνών.Τα οικονομικά και τα πρακτικά προβλήματα είναι πολλά αλλά είμαι χαρούμενη για το νέο μωράκι!

Έναν πανικό τον έχω όμως.Πώς θα τα προλαβαίνουμε και τα δυο,πώς θα αντιδράσει η μικρή μου.

Αρχικά η κουμπάρα μου με συμβούλευσε να μην το κρατήσω γιατι είναι νωρίς .Θα πιεστούμε λίγο και ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε όμως :)

Όσες έχετε παιδάκια με μικρή διαφορά πώς τα πάτε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοπελα μου και με το καλο να ερθει και το αλλο μωρακι.και το κυριοτερο να ειναι γερο.εγω ειμαι στο μηνα μου περιμενω δηλαδη και μενα θα εχουν μικρη διαφορα 20 μηνες δηλαδη. και γω οταν το εμαθα ειχα αγχωθει αλλα τα μωρα ειναι δωρα θεου οποτε απο τη στιγμη που το στελνει ο θεος ειναι καλοδεχουμενα. οσο για τα οικονομικα αυτη την εποχη κανεις δεν ειναι καλα ομως με υπομονη και πιστη ολα καλα θα πανε. η νυφη μου εκανε 3 παιδια το ενα μετα το αλλο στα γενεθλια του πρωτου γεννουσε τον δευτερο. ολα καλα πηγαν ειχε φυσικα τρεξιμο αλλα ολα καλα μια χαρα μεγαλωνουν.οσο για την κουμπαρα σου τρομερη συμβουλη να της πεις απο μ,ενα οτι θα επρεπε να ντρεπεται που σε συμβουλεψε αυτο το πραγμα αλλες προσπαθουν χρονια και περναν τα τοσα και εμεις γιατι ειναι νωρις θα το ριξουμε μπραβο της!!!!!!!!!!! μην ακουν κανενα οπως τοσες τα καταφεραν ετσι και συ δηλαδη αν ειχες διδυμα τι θα εκανες???? ευχομαιο να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία!Με το καλό και εσύ,σου εύχομαι έναν υπέροχο τοκετό.

Μου αρέσει να ακούω για μητέρες που τα κατάφεραν.Όποιο παράδειγμα έχετε,πείτε το,να παίρνω κουράγιο :)

Πράγματι το οικονομικό είναι δύσκολο για όλους μας αλλά πάνω από όλα η υγεία μας!Προσφέρουμε όσα μπορούμε μαζί με πολύ ποιοτικό χρόνο.Η κουμπάρα μου είναι λίγο ''εύκολη'' με τις εκτρώσεις .Δεν υπήρχε περίπτωση να μην το κρατούσαμε ακόμα και 3 μήνες μετά τον πρώτο τοκετό!Μόνο αν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα υγείας και μεγάλος κίνδυνος.Μακάρι να πάνε όλα καλά με το μωράκι μας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου εύχομαι να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!!

Πάντως ωραία ιδέα ειχε η κουμπάρα σου....τι να πω;;;;;Στην τελική για αυτό υπάρχουν και οι προφυλάξεις!

Όπως το πρώτο θα τα καταφέρεις και για αυτό, και μιας που θα είναι και κοντά θα σου είναι πιο εύκολο, δε θα προλάβεις να ξεχάσεις και το άθλημα!!!! :lol::lol::lol:

Προχώραααααααααα και με το καλό!

2011.pngMake a pregnancy ticker

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ Μαρία12!

Η αλήθεια είναι ότι και η μαμά μου έπαθε σοκ όταν το έμαθε αλλά είναι μέσα στην τρελή χαρά για το εγγονάκι που έρχεται!Ο κάθε άνθρωπος το βλέπει διαφορετικά βέβαια...Μπορεί μερικές γυναίκες να μην έχουν την αντοχή να γεννούν σε τόσο μικρά χρονικά διαστήματα.Όμως όποιος δεν θέλει,προσέχει.Μεγάλο θέμα αυτό...

Καλημέρεςςς σε μανούλες και μωράκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλο κοριτσι μου και το 4ο μωρακι σας.Ετσι οπως το ειπες ειναι....δωρο Θεου μοναδικο!!Κι εμεις περιμενουμε το πρωτο μας και ευχομαι ο Θεος να μας δωσει κι αλλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα! Αυτα ειναι ευχαριστα νεα για τα οποια μια γυναικα πρεπει να χαιρεται και οχι να προβληματιζεται. Με το καλο το μωρακι σου λοιπον, να ειναι γερο και καλοτυχο. Τα παιδια εξαλλου δε μας τυχαινουν οποτε θελουμε, τουλαχιστον σε καποιες απο εμας. Να χαιρεσαι που εκανες αλλο ενα. Η οικονομικη κριση ολους μας εχει επηρρεασει, αλλα εν τελει τα παιδια αγαπη χρειαζονται και ενα σταθερο οικογενειακο περιβαλλον για να μεγαλωσουν, με αξιες και ιδανικα. Αυτη θα ειναι η προικα τους! Τα πολλα και ακριβα ρουχα, τα ακριβα παιχνιδια και οι πολυτελειες ικανοποιουν δικες μας αναγκες, οχι δικες τους. Οπου χωραει ενα χωραει και δευτερο. Να δεις ολα καλα θα πανε. Σου ευχομαι καλη δυναμη και καλη εγκυμοσυνη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ προσπαθούσα να ξανά μείνω έγκυος με το που σαράντισα στην κόρη μου. Ηθελα πάρα πολύ τα παιδιά μου να έχουν μικρή διαφορά. Βέβαια θηλαζα οπότε τζίφος έμεινα έγκυος όταν η Ραφαέλα ήταν 9 μηνών. Όσες και αν είναι οι δυσκολίες μας αρέσει που μεγαλώνουν μαζί και στο σχολείο θα έχουν 1 τάξη διαφορά.

Θα τα καταφέρετε και να δεις που μόλις ξεπεταχτεί και το μικρό θα τα βλέπεις και θα καμαρώνεις!!! :):D:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό και στο 2ο μωράκι σας! όλα ξεπερνιούνται κ βρίσκουν το ρυθμό τους, καλά να είμαστε μόνο!

Δεν συμφωνώ με την άποψη της κουμπαρας σου, αλλά ο καθένας έχει τη δική του οπτική γωνία..

Καλή εγκυμοσύνη κ ελπίζω κάποια στιγμή να σου κάνω παρεϊτσα! Ο Γιωργάκης μου είναι 7+ μηνών και δεν θα με χάλαγε ένα ζουζουνάκι ακόμη, παρά τα πρακτικά προβλήματα κ το γεγονός ότι η κατάσταση της χώρας μας, μας μαυρίζει λίγο την ψυχή! φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλο σου ευχομαι lucide!

Καλη εγκυμοσυνη!

Βεβαια να ξερεις η δευτερη κι οποιαδηποτε αλλη εγκυμοσυνη δεν εχει καμία σχεση με την πρωτη.

Γιατι στην πρωτη ο,τι θελεις κανεις.

Θες να ξαπλωσεις;ξαπλωνεις!Θες να χαλαρωσεις;χαλαρωνεις!

Σε επομενη εγκυμοσυνη τρεχεις πισω απο το πρωτο παιδι και ικανοποιεις ολες τις αναγκες του.

Δεν κοιμασαι, δεν ξεκουραζεσαι, σηκωνεσαι τη νυχτα επειδη κλαιει, απο τους πονους στα δοντακια του, καθεσαι με την κοιλια τουρλα σε μια καρεκλιτσα διπλα στην κουνια του/αν δεν εχεις απλα σκυβεις/ και το χαϊδευεις για να το παρει ο υπνος.

Το σηκωνεις στα χερια για να το πλυνεις 5 φορες την ημερα, κι αλλες τοσες βαλε βγαλε απο την κουνια, αλλαξιερα κλπ.

Σκυβεις 500 φορες την ημερα να συμμαζευεις το χαος που αφηνει το παιδι μεσα στο σπιτι.

Κλπ κλπ

Και το κερασακι στην τουρτα ειναι οι ενοχες σου που εχεις αφησει το δευτερο παιδι στην κοιλια ξεχασμενο κι εχεις δωσει ολη την προσοχη στο πρωτο, και δε χαϊδευεις την κοιλιτσα σου οπως εκανες στο πρωτο, δεν του μιλας, οπως εκανες στο πρωτο, κλπ κλπ.

ακομα και μετα τη γεννα για να μη ζηλεψει το πρωτο, για να προλαβεις ολες τις δουλειες του σπιτιου, το παρατας πολλες φορες στο ριλαξ, για να ασχοληθεις με το πρωτο....και να τες παλι οι ενοχες!

Στα παρουσιαζω σκληρα αλλα ετσι ειναι με τοσο μικρη διαφορα.

ΩΣΤΟΣΟ βλεπεις μετα το μεγαλο να φιλαει, να χαϊδευει το μικρο και τα ξεχνας ολα.

Κι αν εχεις σκοπο να μεινεις στα δύο παιδια, τοτε τρως το αγγουρι στην αρχη, αλλα μετα ξενοιαζεις απο πανες καροτσια κλπ κλπ.

Τα υπολοιπα αν θες να στα πω εν καιρω, κι εγω τωρα αρχισα να τα ζω.

Μωρε δεν ηθελα να σου τα παρουσιασω τραγικα, απλως εγω ειμαι μονη μου τον καιρο και με δυο πολυ μικρα παιδια ειναι δυσκολο.

Αν εχεις καποιον δικο σου ανθρωπο να βοηθαει, μην αγχωνεσαι για τιποτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ!Να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας.

Sakoulina,και τα δικά μου 1 τάξη διαφορά θα έχουν.Χαχα,θα διαβάζουμε μαζί τα πουλάκια μου :lol:

demie_14 αφού το θέλεις,μη χάνεις χρόνο!Μ'αρέσει να βλέπω αδερφάκια με μικρή διαφορά.Σε λίγο καιρό θα διαπιστώσω βέβαια αν είναι το ίδιο όμορφο και...εκ των έσω.

Dominique,καθόλου τραγικά.Αυτή είναι η πραγματικότητα και το ζω.Η μικρή μου σήμερα δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου.Ξύπναγε και έκλαιγε.Ο άντρας μου γύρισε στις 3,και μάλιστα τον έφερα εγώ από τη δουλειά.Ενώ στο σπίτι ήταν μες στην γκρίνια,μόλις την έβαλα στο αυτοκίνητο νανουρίστηκε και κοιμήθηκε .Θα το φάω αυτό το παιδί :D Γυρίζοντας στο σπίτι,δεν μπορούσα να την αφήσω ούτε στο μπαμπά της που ήταν πτώμα.Άρα ποιος μένει;Η μαμά!Η μαμά που μπορεί να κουτουλάει από τη νύστα αλλά δεν μπορεί να κοιμηθεί γιατι σημειωτέων η μικρή θέλει να την έχει (ξύπνια) στο οπτικό της πεδίο...Θέλω να πω πως αυτό το βράδυ που θα έπρεπε να ξεκουράζομαι κι εγώ ως έγκυος,κοιμήθηκα βαριές βαριές 3 ώρες (ευτυχώς έπεσα νωρίς,όταν κοιμόταν και η μικρή) και όλες τις υπόλοιπες οδηγούσα σα την τρέλη μέσα στην άδεια Αθήνα ή συντρόφευα την κόρη μου στην αυπνία (μάλλον δοντάκια,όπως είπες κι εσύ).Το μωράκι στην κοιλίτσα ξεχασμένο...Ανθυγειινό και αντιεγκυμοσυνιακό,επίσης,να μην κοιμάμαι ούτε 5 ωρο.

Ναι Dominique έχει δυσκολίες αλλά χαίρομαι πολύ όταν σκέφτομαι το σποράκι στην κοιλίτσα ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...