Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 953
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Νια μου μη τα σκέφτεσαι αυτά αγάπη μου!!!!!

Έχεις δίκιοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!

Αλλά έρχονται τα μωράκια σου σε λίγο καιρό και αυτό έχει σημασία!!!!!!!!!

Να είσαι ήρεμη και χαρούμενη!!!!!!!!

Λενάκι μου ζηλεύει το μαναράκι μου!

Τα ίδια λέει και ο ανηψιός μου τώρα...που ήρθε το αδερφάκι του!!!!!

Ευούλα μου πολλά φιλιάαααααααα!!!!!!!

Χριστινάκι μου είστε κουκλιάααααααααα!!!!!!!!!

Φτουυυυυυυυυυυυυ σας!!!!!!!!!

2011.pngMake a pregnancy ticker

Δημοσίευση

Γεια σου ρε Εύη με τα ωραία σου..... :lol::lol: ...μια χαρά το κινεζάκι σου το έχεις εκπαιδεύσει.... :lol::lol: ......

Εύη μου να σε ρωτήσω κάτι.....όταν το μωρό δεν θηλάζει γιατί απλά δεν πεινάει και εσύ πρέπει να βγάλεις το γάλα...(αν συμβαίνει κάτι τέτοιο βέβαια)...το βγάζεις με το θήλαστρο?....... :roll::roll::roll: ....κάπου διάβασα ότι αν δεν αδειάζουμε το στήθος υπάρχει κίνδυνος μαστίτιδας....ισχύει?......

Λενάκι μου νάζια κάνει ο Αναστάσης....λογικό είναι ......αλλά θα το ξεπεράσει σιγά σιγά....έτσι κάναμε όλοι σαν πρώτα παιδιά συγκριτικά με τα μικρότερα αδερφάκια μας...;)..σε φιλώ...

Χριστινάκι μου είσαστε κουκλάκια ζωγραφιστά...καλά είσαστε ίδιοι με το μικρούλι σου..:)

Δημοσίευση

ναι το βγαζω το γαλαααα θα δεις και εσυ..ξερεις ποσο ποναει το στιθος...το βραδυ η μικρη τρωει τελευταια φορα καπου 7-8 και μετα ξανατρωει 12-1-2-3 αναλογα ποτε θα ξυπνησει οπως καταλαβαινεις ειναι πολλες ωρες και το στιθος εχει γεμισει πολυ...εχτες λοιπον εφαγε στις 7 το απογευμα και μετα στις 12 και 30 δεν ειχε ξυπνησει ακομα και ειχα γινει τουμπανο..σηκωθικα το εβγαλα για να το πιιει οταν ξυπνησει εε τελικα σηκωθικε στις 3 για να φαει..μαλιστα δεν σηκωθικε την ξυπνησα...ελα ομως που ειχε περασει η ωρα και το αλλο στιθος ειχε γινει τουμπανο και απο κατω ειχε κανει και σκληρο γρουμπουλι το οποιο αμα το αφησεις ετσι καικες..και οπως ειπα ποναει παααρα πολυ...την ξυπνησα παλι λοιπον και την ταισα και με αδειασε γιατι δεν παλευοτανε

Δημοσίευση

σε ευχαριστώ πάρα πολύ Εύη μου....ειλικρινά με κατατόπισες σχετικά με αυτό που σε ρώτησα......:)....το διάβαζα χθες και πραγματικά έτσι όπως τα περιγράφεις έτσι ακριβώς γίνεται......οπότε για να αποφύγουμε μαστίτιδες και πετρώματα, πρέπει να βγάζουμε το γάλα...διαφορετικά όπως είπες....καήκαμε...:)....σε φιλώ γλυκά....και σένα και το κινεζάκι και τον Χριστοφορίνο σου..;)

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!

Εδώ είμαι κι εγώ........βλέπω πιάσατε την πάρλα πρωί πρωί :lol: ξενύχτισσες όλες!!!!!!!!!!!!!!

Κάναμε τον καρδιοτογράφο εχθές.......η μπέμπα χόρευε καρσιλαμά με την σοκολάτα που είχα φάει νωρίτερα!!!!!! Αλλά μετά βαρέθηκε φαίνεται και κοιμήθηκε :shock: .....και με κράτησαν λίγη παραπάνω ώρα. Μου έκαναν και κολπική εξέταση (δεν πόνεσα καθόλου, χέρι πούπουλο η μαία).....ο τράχηλος κλειστός οπότε έχω μάλλον μέλλον ακόμα!!! Για να δούμε......

Ηλιαννάκι μου φιλεναδίτσα μου ήρθε η ώρααααααααα...........με το καλό πουλί μου!!!!!!!!!!! Όλα να πάνε τέλεια!!!!!!! Ήρθε η ώρα που θα δείς τον Χρηστάκο σου!!!!!!!!!!

Μυριάκι μου γέμισες την ντουλάπα με τα προικιά του μπέμπη??? Απεργία πάλι σήμερα??? Έλεος πιά......διαλύεται το κράτος πλέον....θα κάνεις αιματολογικές και ούρων? Εμένα ο γιατρός μου είπε να μην κάνω αφού έτσι κι αλλιώς θα μου τις ξανακάνουν την μέρα του τοκετού στην κλινική.....

Αναστασία μου νόστιμα είναι τα άτιμα τα σουβλάκια.....έλα μωρέ μην νιώθεις τύψεις που το τσάκισες, θα προσέξεις λίγο περισσότερο τις επόμενες μέρες.....

Και θα βγάλουν και σλόγκαν στο διάδρομο ¨ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΛΑΝΙΑΡΑ ΓΕΝΝΗΣΕ!!¨

=)) Μαράκι12 ακόμαααααααααα????????????????????? :lol: Μια χαρά τον βρίσκω τον μπέμπη......έχει βολευτεί μια χαρά εκεί μέσα.....σου λέει που να τρέχω τώρα....... :-p

Τιτίνα άντε βουρρρρρρ για βόλτες με τον παίδαρο τώρα που σαραντήσατε.....

Αγγελικάκι μου μήπως έχεις κολικούς το ζουζούνι και γι'αυτό είναι τόσο ανήσυχος????

Μαϊμουδάκι μου......να δούμε πώς θα το χειριστούμε εμείς οι δευτερομανούλες...νομίζω ότι και το Μαρουλάκι μου θα ζηλεύει.....

Άννα Μαρία να μας βάλεις φωτο από το παιδικό δωμάτιο.......

Τώρα έπαθα μπλάκ άουτ...δεν θυμάμαι τί άλλο ήθελα να γράψω...... :oops::oops::oops:

Δημοσίευση

ευη εγω δεν εβγαζα το γαλα στον ανασταση.. αλλα δεν ειχα τετοια γρομπαλακια που λες, απλως γινοταν τουμπανο το βυζι, κ δεν το ειχα χρειαστει.. αλλα τωρα λεω να παρω, γιατι ετσι κ αλλιως θελω να βγαζω 1-2 γευματα τη μερα για το μωρο

τιτινακιιιιιιιιι κουκλακια εισαστε1

με τους εμετους τι κανετε, να υποθεσω οτι ηρεμησατε ?

γεια σου ρε νασια με τα σεντονια σου!! θα σε διαβασω σε λιγο!!

Δημοσίευση

α ρε νασια τωρα ειδα οτι εισαι 37η εβδ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε κοριτσια γεννατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλε πως περασε ο καιρος, σα χτες (που λεει ο λογος) θυμαμαι που ρωτουσαμε η μια την αλλη για αναγουλες, ναυτιες κλπ :shock::shock::shock:

Δημοσίευση
γεια σου ρε νασια με τα σεντονια σου!! θα σε διαβασω σε λιγο!!

:lol::lol::lol: Μα είδες πόσα γράφω κάθε φορά?????? Και το αστείο είναι ότι συνήθως ξεχνάω πολλά από αυτά που ήθελα να γράψω....φαντάσου τί μπουγάδα θα άπλωνα!!!!!!!!!!!!!!! Άσε από αναγούλες και εμετούς εγώ ξαναγύρισα πίσω στο πρώτο τρίμηνο.......χάλια το στομάχι πάλι!!!!!!!!

Αααααααα και τώρα που είπα μπουγάδα....πάω να απλώσω δύο πλυντήρια...... :(

Δημοσίευση

αληθεια??? υπομονη κοριτσακι!

κ εγω στον ανασταση απο τα μισα του 8ου εκανα εμετους... οτι ναναι!! :lol:

αχ πως το τρεμω αυτο το χερι πως το τρεμω....

κ απο τη μια λεω αντε να γεννησω να ξεφουσκωσω (εχω γινει αεροστατο) αποτην αλλη νομιζω οτι δεν ειμαι ετοιμη.. οτι δε θα καταφερωτ τιποτα, τιποτα δε θα κανω σωστα..

ααα αυριο κ μεθαυριο θα παμε να δουμε κλινικες.. νωρις ε? :mrgreen:

Δημοσίευση

Αχχχχ κοριτσάκια μου είναι απίστευτο.....δεν μπορώ να σηκώσω το καλάθι με την μπουγάδα!!!!!! Και δεν είναι κανένας εδώ να με βοηθήσει......τώρα θα πρέπει να τα παίρνω ένα ένα τα ρούχα και να τα βγάζω έξω να τα απλώνω :(:(:( Και είναι πάρα πολλά γμτ!!!!!!!!!!!!!

Μαϊμουδάκι μου κι εγώ σαν μπαλόνι έχω γίνει....λες κι έχω τρίδυμα στην κοιλιά!!!! :lol: Ούτε κι εγώ έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά για την γέννα...βασικά δεν ξέρω πώς θα κουμαντάρω δύο μωρά!!!!

Μίκι μου φιλάκια στην κοιλουμπίτσα!!!!!!! Άντε να γεννήσεις κι εσύ με το καλό γιατί θα μας φάει η αγωνία τί μπεμπάκι έχεις......εννοείται πρώτα απ' όλα γερό παιδάκι, αλλά μια περιέργεια την έχω.... :mrgreen:

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol: .....Λενάκι....... :lol::lol::lol::lol: .....τσουλώντας την λεκάνη λοιπόν...;)

Νασιούλα μου έχω ακόμη μέχρι να μαθουμε το φύλο...προηγείσθε πρώτα εσείς και έπειτα ακολουθούμε εμείς....και αναφέρομαι στην Αναστασία, Λενάκι, Νια και εμένα.....:)......σε φιλώ γλυκά....

πηγαίνω σπιτάκι για μαμμμμ...γιατί πρέπει να κατέβω νωρίς γραφείο να τελειώσω δουλειές που έμειναν για αύριο και Παρασκευή....:)....μπιφτεκάκια σήμερα με πατατούλες.....αν και θα το αντάλλαζα πολύ ευχαρίστως με λίγη ζεστή φασολαδίτσα της Άννας Μαρίας....;)

Δημοσίευση

Μαϊμουδάκι μου κι εγώ έτσι το έβγαζα το καλάθι έξω αλλά τώρα με τα χαλιά που έστρωσα έγινε δυσκολότερος ο δρόμος και πιο κουραστικός....προσπάθησα να το σηκώσω αλλά με πόνεσε η κοιλιά!!!!! Ακούγεται γελοίο αλλά μάλλον θα περιμένω τον άντρα μου να γυρίσει και να με βοηθήσει εκείνος.... :(:oops:

Δημοσίευση

eyxaristw gia ta kala sas logia koritsakia moU!!!!!!!!!!!!!

ante hlianakiiiiiiiiiiiiiiiii me to kalo thn trith na pareis aggalitsa ton xrhstako sou!!!!!!!anypomonw kai egw mazi sas kale na genisete!!!!!!!!!!!!!ontws einai san xthes pou legame gia symptwmata kai twra kontevete na genisete olws!!!!!apisteyto to pws pernaei o kairos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock:

emeis shmera stis 8 pame paidiatro na ma dei!!!!!!!gioupiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!gia na doume o faganas mou posa kilakia exei ginei!!!!!!!!!

lenaki eimaste kapws kalytera me tous emetous alla kanei akoma ....tha to syzhthsoume shmera e ton giatro pali na doume!!!!!!!

axxxx den ntexw deite fwtografia pu ton travisa me to fouteraki tou..xixixiixixixxi

post-11182-13873937813752_thumb.jpg

Δημοσίευση

Νασιούλα μου μια χαρά η μπεμπούλα σου μπράβο!!!!!

Πλησιάζει και σένα η ώρα σου!!!:shock:

Και εγώ σπρώχνω τη λεκάνη με τα πόδια και μετά τα απλώνω, τώρα όμως που έστρωσες πέρνε τα λιγα λίγα και με υπομονή και προσοχή!!!!!!

Δεν είναι γελοίο να περιμένεις να γυρίσει ο άντρας σου , και εγώ το έχω κάνει, αν δεν έχεις επιλογή....μην πιέζεσαι!!!!!!!!

Λενάκι μου εγώ το χέρι μέχρι τώρα το έχω κάνει 3 φορές!!!!

Τραυματική εμπειρία έχεις;;;;

Εγώ ευτυχώς όχι, το πήρα χαλαράαααααααα, εξάλλου στη γέννα έχει να γίνει....

Χριστινάκι καλά του παει το χρώμα τέλειαααα!!!!!!

Άντε να δούμε τι θα πει και ο παιδίατρος σήμερα!!!!!!!

Νιάκι τέλεια τα μπλουζάκια για τα διδυμάκια σου!!!!!!!

Δημοσίευση

Και ναι!!!!!!!!! Επιτέλους τελείωσε η ζωγραφιά!!!!!!!!!!!!!!!!

Το απόγευμα θα βάλω φωτογραφία!!!!!!!!!!!!!!

Εμ, Λένα, γι' αυτό δεν τελείωνε η ζωγραφιά, έπρεπε να έρθεις να βοηθήσεις για να τελειώσει!

Εύη, μας κατατοπίζεις τρομερά με το θηλασμό!

Χριστίνα, να σας ζήσει ο παίδαρος! Κούκλος είναι!!!!!!!!! (το έχω ξαναπεί, ε;):)

Τα μπλουζάκια καταπληκτικά για τη Νία!

Νάσια, αυτό έλειπε να σηκώσεις τη λεκάνη με τα ρούχα. Έχεις και συσπάσεις, κάτσε στον καναπέ σου, κι ας τα απλώσει ο άντρας σου. Και έξω να σου βγάλει τη λεκάνη, μετά θα πρέπει να σκύβεις για να παίρνεις τα ρούχα και να τα απλώνεις. Είναι πάρα πολύ κουραστικό για μας. Εγώ πάντως, αισθάνομαι ανάπηρη. Δε θέλω να σκύβω, δε θέλω να κουράζομαι... Με την ξεκούραση έχουν μειωθεί η συσπάσεις κι όπως φαίνεται θα το γλιτώσω το χάπι, οπότε δε θέλω να κάνω χαζομάρες και να ξαναρχίσουν οι πολλές...

Κι εμένα πάντως έχει αρχίσει να χαλάει το στομάχι μου αυτόν τον καιρό... :(

Σας φιλώ όλες!!!!

Δημοσίευση

Άννα Μαρία τέλος με τη ζωγραφιά;;;:ymapplause:

Καλορίζικη!!!!!!!!!!!! Με το καλό το μωράκι σας!

Άντε επιτέλους θα δούμε τι καλό φτιάξατε!!

Μακάρι να μην έχεις θέμα και να μην χρειαστείς τα χάπια!!!!

Δημοσίευση

http://www.firstimemommy.gr/el/home/det ... py---paste

NIAKI EDW TA VRISKEIS..SIMPIMENH H TIMH ALLA EINAI FOVERA!!!!!!!

OTI PREPEI GIA TOUS XOREFTES SOU!!!!!!!MPOREIS NA ZHTHSEIS NA STA KANOUNE DWRAKI!!!PANTWS EXW PARAGEILEI APO AYTO TO SITE!!!EINAI AXIOPISTO :P:P:P:P

AX NAI MWRE TOU PAEI APISTEYTA TO XRWMATAKI TOU GLYKOU MOU!!!!!!!!!

ANTE ANNA MARIA THELOUME OPOSDHPOTE NA DOUME THN ZWGRAFIA SAS!!!!!!!!!! :P:P:P:P THA PERIMENOUME!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...