Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 927
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ωραια..θα σας στειλω μαλλον και ακομα μια κοπελα αυριο...που δε μπορει να ερθει σημερα..ειναι απο την ομαδα ηρακλιωτισσες μαμαδες απο το φεις...

την προηγουμενη φορα ηπιαμε καφε στης σπιρτουλενας...

Δημοσίευση

Hello again κι απο μας!!!!!!χαθηκαμε λίγο αλλα θα κάνουμε δυναμικό come back!!!!γυρισαμε απο Νεάπολη και καπάκι πήγαμε μια βδομάδα Ιεραπετρα και καπάκι ξεκίνησα δουλεια!!!προσπαθω να μπω στους ρυθμούς μου λίγο γι'αυτο και δεν εμφανιστήκαμε καθόλου!Σιγα σιγα τα καταφερνω,ειναι κι η μανά μου που ειναι απίκο με τη μπεμπα κι έτσι όλα πανε μια χαρα!!!Η μικρη μια χαρα,βγάζει Τωρα το τέταρτο ζευγαρακι δόντια και μπουσουλάει σε όλο το σπίτι με ταχύτητα απιστευτη!!!!!Ποτε θα κάνετε καφεδάκι για να έρθουμε κι Εμεις???!!!σαββατο βολεύει?πεταω ολονυχτιο οπότε όλη μέρα Ειμαι free!!!Αντε να σας δούμε λίγο που μας λειψατε!!!!

Δημοσίευση

παιδια τι κανετε...σπιρτουλεν α πες νεα σου..τα εμαθα εγω..περαστικα σας...

οποτε μπορεις πες μας σε παρααλω..δεν εχω τηλ σου!

χτυπησε τη σπιρτουλενα και τον μικρο αυτοκ εξω απο το μαγαζι της..ενημερωτικα.

αλλα ας μπει η σπιρτουλενα να μας τα πει αν δεν εχει προβλημα!!

Δημοσίευση

Γεια σας!! ηραθαμε σπιτι το μεσημερι και ολα καλα!!! τον κρατησαν 24 ωρες προληπτικα γιατι δεν ξεραμε αν εχει χτυπησει πολυ στο κεφαλακι του!!!

λοιπον γυρω στις 7,30 φτασαμε στο μαγαζι, ειμαι στο πεζοδρομιο και ελεγχω για να περασω απεναντι, βλεπω οτι ο δρομος ειναι αδειος και απεναντι ενα τζιπ( στο στενο διπλα απο την καφετερεια, απεναντι μου)να ελεγχει και αυτος τον δρομο για να ξεκινησει... μολις που ειχα κανει 2 βηματα, βλεπω με το πλαι του ματιου να ερχεται προς το μερος μας, γυριζω τον κοιταω και βλεπω οτι κοιτουσε μεσα στην καφετερεια και οχι μπροστα του.... δεν ειχα πολυ χρονο να αντιδρασω απλα γυρισα με την πλατη για να μην βρει το μικρο το αυτοκ/το....με χτυπαει, δεν καταφερνω να σταθω και πεφτω κατω και τοτε μου φευγει το μωρο απο την αγκαλια και πεταγεται στο αντιθετο ρευμα.......................................... περιττο να πω τι ακολουθησε.... μεχρι να σηκωθω να πιασω το μωρο να δω αν ζει, αν εχει αιματα στο κεφαλι,εχασα την μιση ζωη μου... αγιους ειχαμε μαζι μας και δεν περνουσε αμαξι απο το αντιθετο ρευμα........... το σκεφτομαι και τρελενομαι.... ο μικρος ειναι ευτυχως μεσα στο κεφι, γελαει, παιζει και ολα καλα!!! εγω εχω αρκετες μελανιες και ποναω λιγο σε ολο το σωμα αλλα θα περασει... ευχαριστω κοριτσια για το ενδιαφερον... θα τα πουμε. φιλια

Δημοσίευση

Καλα περιτο να σου πω οτι ανατριχιασα! Σαν να περιγραφεις σκηνες απο εφιαλτη η θριλερ!!!! Να πας να αναψεις καμια λαμπαδα γιατι οντως ειχατε αγιο!!! Παναγια μου! Κι ο οδηγος τι εκανε; Γαμωτο, ενα λεπτο να αφαιρεθεις μπορει να γινει χοντρη ζημια!!!!

Δημοσίευση

Εδώ εμείς που το μάθαμε χωρίς να το ζήσουμε φρικάραμε!!!!!Δόξα το Θεό όλα καλά!!Γρήγορη ανάρρωση σας εύχομαι και να ξεχάσετε πολύ γρήγορα αυτή τη δυσάρεστη ιστορία (αν γίνεται αυτό) Να μου φιλήσεις το ζουζούνι σου!!Άσχετο,τον Ιούλιο μάλλον θα έρθω Κρήτη για μια βάφτιση,αν τα καταφέρω,θα ήθελα να γνωρίσω κάποιες από σας,όσες μπορέσετε!!

Δημοσίευση

Ο Χριστός κι η Παναγία!!!!Εχει σηκωθεί η τρίχα μου!!!πραγματικα εφιαλτικό!!!!ευτυχως και είστε καλα και οι δύο!!!Χριστε μου,τα ματια μας οχι 14 αλλα 1014!!!Καλη ανάρρωση και στους δύο σας!!!

Δημοσίευση

Γειά σας τσούπρες!!!

Καλέ Ελσα τί στο καλό ήταν αυτό που πάθατε;;;;; Παναγιά μου! Ευτυχώς είστε καλά! Περαστικά σας και φιλάκια στο ζουζούνι σου!

Καλά ρε Σωσω δεν παλεύεσαι! Είσαι σε άλλο νομό και πάλι μαθαίνεις πρώτη τα νέα! Τί διάολο;;; Βαμπίρ είσαι;;; :lol::lol::lol:

Νέο αιμα βλέπω! Καλως ήρθατε στην παρέα μας κορίτσια!

Μαράκι μου χαίρομαι πολύ που ξαναμπήκες! Αυτές καλέ δεν ηταν διακοπές.... μετανάστευση ήταν! :lol: Πωπω και η σκατούλα θα έχει μεγαλώσει και θα έχει αλλάξει ε; Πολύ θέλω να την δω! Την θηλάζεις ακόμα; Άντε από βδομάδα να σας δούμε!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια!!! καλως μας ηρθες πισω Μαρακι και καλως μας βρηκες Ελενη c, να χαιρεσαι το παιδακι σου και ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα...

εμεις καλα ειμαστε, ο μικρος ζωηρος οπως παντα και το αφηνουμε πισω μας το γεγονος και προχωραμε...

Τελος καλο ,ολα καλα!!! ο Νικος μονο ειναι πιο χαλια και απο μας γιατι εκεινο το απογευμα εκανε την μεγαλυτερη βλακεια της ζωης του και τωρα καθε βραδι βλεπει εφιαλτες... επιτεθηκε στο μικρο που μας τρακαρε και το τσακισε το παιδι.... μετα ζητουσε συγνωμη στο πατερα του, που ευτυχως ειναι ενα παρα πολυ καλος ανθρωπος αλλα το κακο ειχε γινει....

αυτα, θα τα πουμε απο βδομαδα απο κοντα!!! Σωσω καλα να περνατε και προσοχη μεγαλη!!!!!

Δημοσίευση

αααααα Ειρηνη η κουμπαρα σου τι κανει??? πως ειναι το προσωπο της??? σταναχωρηθηκα παρα πολυ με το γεγονος... ελπιζω να ειναι καλυτερα η κοπελα!! περαστηκα της ευχομαι!!!

οσο γιαυτο που με ρωτησες, ο μικρος δεν λιποθυμησε αλλα οταν τον επιασα απο το δρομο δεν ειχε καταλαβει ακομα τι του ειχε συμβει και δεν εκλεγε..... καταλαβαινεις τι επαθα μεχρι να δω οτι ζει και εχει τα ματια ανοιχτα.... :o:o:o:o

Δημοσίευση

Μπράβο!

Όλα καλά με τον μικρούλη μας!

Η κουμπάρα μου τώρα το μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο από το νοσοκομείο.

Έχει σπάσει την μύτη της σε 2 σημεία.

Άσε το πρήξιμο και τα αιματώματα.

Ευτυχώς δε πονάει πολύ

Θα της κάνουν μια ειδική επέμβαση με ειδικό νάρθηκα γιατί σε καμία περίπτωση δε κάνει να φάει καμία αδέσποτη απο τα 3 ζουζούνια της.

Και εγώ δεν είχα ιδέα πόσο πολύ είχε χτυπήσει αν και επέμενα να μπει μαζί σας στο ασθενοφόρο αλλά δε με άκουγε.

Θα περάσει και αυτό.

Ενα έχει σημασία: Πως δεν είχαμε τίποτα χειρότερα!

Αν είναι περαστικά σε λίγο καιρό θα είναι όλα απλά μια κακή ανάμνηση

Προσοχή λοιπόν, μάτια 14 και την προσευχή μας!

Τι άλλο να πω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...