Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΡΕΛΛΑ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ Νο 3

anm

Recommended Posts

• Απαντήσεις 927
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Οκ, εγώ μίλησα με την Σταυρούλα η οποία θα σας έρθει και σήμερα και θα πάμε και αύριο μαζί, οπότε ... όσες πιστές ... προσέλθετε και αύριο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ωραια..θα σας στειλω μαλλον και ακομα μια κοπελα αυριο...που δε μπορει να ερθει σημερα..ειναι απο την ομαδα ηρακλιωτισσες μαμαδες απο το φεις...

την προηγουμενη φορα ηπιαμε καφε στης σπιρτουλενας...

Hello again κι απο μας!!!!!!χαθηκαμε λίγο αλλα θα κάνουμε δυναμικό come back!!!!γυρισαμε απο Νεάπολη και καπάκι πήγαμε μια βδομάδα Ιεραπετρα και καπάκι ξεκίνησα δουλεια!!!προσπαθω να μπω στους ρυθμούς μου λίγο γι'αυτο και δεν εμφανιστήκαμε καθόλου!Σιγα σιγα τα καταφερνω,ειναι κι η μανά μου που ειναι απίκο με τη μπεμπα κι έτσι όλα πανε μια χαρα!!!Η μικρη μια χαρα,βγάζει Τωρα το τέταρτο ζευγαρακι δόντια και μπουσουλάει σε όλο το σπίτι με ταχύτητα απιστευτη!!!!!Ποτε θα κάνετε καφεδάκι για να έρθουμε κι Εμεις???!!!σαββατο βολεύει?πεταω ολονυχτιο οπότε όλη μέρα Ειμαι free!!!Αντε να σας δούμε λίγο που μας λειψατε!!!!

παιδια τι κανετε...σπιρτουλεν α πες νεα σου..τα εμαθα εγω..περαστικα σας...

οποτε μπορεις πες μας σε παρααλω..δεν εχω τηλ σου!

χτυπησε τη σπιρτουλενα και τον μικρο αυτοκ εξω απο το μαγαζι της..ενημερωτικα.

αλλα ας μπει η σπιρτουλενα να μας τα πει αν δεν εχει προβλημα!!

χτυπησε τη σπιρτουλενα και τον μικρο αυτοκ εξω απο το μαγαζι της..ενημερωτικα.

αλλα ας μπει η σπιρτουλενα να μας τα πει αν δεν εχει προβλημα!!

plaka kaneis .... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Γεια σας!! ηραθαμε σπιτι το μεσημερι και ολα καλα!!! τον κρατησαν 24 ωρες προληπτικα γιατι δεν ξεραμε αν εχει χτυπησει πολυ στο κεφαλακι του!!!

λοιπον γυρω στις 7,30 φτασαμε στο μαγαζι, ειμαι στο πεζοδρομιο και ελεγχω για να περασω απεναντι, βλεπω οτι ο δρομος ειναι αδειος και απεναντι ενα τζιπ( στο στενο διπλα απο την καφετερεια, απεναντι μου)να ελεγχει και αυτος τον δρομο για να ξεκινησει... μολις που ειχα κανει 2 βηματα, βλεπω με το πλαι του ματιου να ερχεται προς το μερος μας, γυριζω τον κοιταω και βλεπω οτι κοιτουσε μεσα στην καφετερεια και οχι μπροστα του.... δεν ειχα πολυ χρονο να αντιδρασω απλα γυρισα με την πλατη για να μην βρει το μικρο το αυτοκ/το....με χτυπαει, δεν καταφερνω να σταθω και πεφτω κατω και τοτε μου φευγει το μωρο απο την αγκαλια και πεταγεται στο αντιθετο ρευμα.......................................... περιττο να πω τι ακολουθησε.... μεχρι να σηκωθω να πιασω το μωρο να δω αν ζει, αν εχει αιματα στο κεφαλι,εχασα την μιση ζωη μου... αγιους ειχαμε μαζι μας και δεν περνουσε αμαξι απο το αντιθετο ρευμα........... το σκεφτομαι και τρελενομαι.... ο μικρος ειναι ευτυχως μεσα στο κεφι, γελαει, παιζει και ολα καλα!!! εγω εχω αρκετες μελανιες και ποναω λιγο σε ολο το σωμα αλλα θα περασει... ευχαριστω κοριτσια για το ενδιαφερον... θα τα πουμε. φιλια

Καλα περιτο να σου πω οτι ανατριχιασα! Σαν να περιγραφεις σκηνες απο εφιαλτη η θριλερ!!!! Να πας να αναψεις καμια λαμπαδα γιατι οντως ειχατε αγιο!!! Παναγια μου! Κι ο οδηγος τι εκανε; Γαμωτο, ενα λεπτο να αφαιρεθεις μπορει να γινει χοντρη ζημια!!!!

Εδώ εμείς που το μάθαμε χωρίς να το ζήσουμε φρικάραμε!!!!!Δόξα το Θεό όλα καλά!!Γρήγορη ανάρρωση σας εύχομαι και να ξεχάσετε πολύ γρήγορα αυτή τη δυσάρεστη ιστορία (αν γίνεται αυτό) Να μου φιλήσεις το ζουζούνι σου!!Άσχετο,τον Ιούλιο μάλλον θα έρθω Κρήτη για μια βάφτιση,αν τα καταφέρω,θα ήθελα να γνωρίσω κάποιες από σας,όσες μπορέσετε!!

Ο Χριστός κι η Παναγία!!!!Εχει σηκωθεί η τρίχα μου!!!πραγματικα εφιαλτικό!!!!ευτυχως και είστε καλα και οι δύο!!!Χριστε μου,τα ματια μας οχι 14 αλλα 1014!!!Καλη ανάρρωση και στους δύο σας!!!

Γειά σας τσούπρες!!!

Καλέ Ελσα τί στο καλό ήταν αυτό που πάθατε;;;;; Παναγιά μου! Ευτυχώς είστε καλά! Περαστικά σας και φιλάκια στο ζουζούνι σου!

Καλά ρε Σωσω δεν παλεύεσαι! Είσαι σε άλλο νομό και πάλι μαθαίνεις πρώτη τα νέα! Τί διάολο;;; Βαμπίρ είσαι;;; :lol::lol::lol:

Νέο αιμα βλέπω! Καλως ήρθατε στην παρέα μας κορίτσια!

Μαράκι μου χαίρομαι πολύ που ξαναμπήκες! Αυτές καλέ δεν ηταν διακοπές.... μετανάστευση ήταν! :lol: Πωπω και η σκατούλα θα έχει μεγαλώσει και θα έχει αλλάξει ε; Πολύ θέλω να την δω! Την θηλάζεις ακόμα; Άντε από βδομάδα να σας δούμε!!!!

Γεια σας κοριτσακια!!! καλως μας ηρθες πισω Μαρακι και καλως μας βρηκες Ελενη c, να χαιρεσαι το παιδακι σου και ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα...

εμεις καλα ειμαστε, ο μικρος ζωηρος οπως παντα και το αφηνουμε πισω μας το γεγονος και προχωραμε...

Τελος καλο ,ολα καλα!!! ο Νικος μονο ειναι πιο χαλια και απο μας γιατι εκεινο το απογευμα εκανε την μεγαλυτερη βλακεια της ζωης του και τωρα καθε βραδι βλεπει εφιαλτες... επιτεθηκε στο μικρο που μας τρακαρε και το τσακισε το παιδι.... μετα ζητουσε συγνωμη στο πατερα του, που ευτυχως ειναι ενα παρα πολυ καλος ανθρωπος αλλα το κακο ειχε γινει....

αυτα, θα τα πουμε απο βδομαδα απο κοντα!!! Σωσω καλα να περνατε και προσοχη μεγαλη!!!!!

αααααα Ειρηνη η κουμπαρα σου τι κανει??? πως ειναι το προσωπο της??? σταναχωρηθηκα παρα πολυ με το γεγονος... ελπιζω να ειναι καλυτερα η κοπελα!! περαστηκα της ευχομαι!!!

οσο γιαυτο που με ρωτησες, ο μικρος δεν λιποθυμησε αλλα οταν τον επιασα απο το δρομο δεν ειχε καταλαβει ακομα τι του ειχε συμβει και δεν εκλεγε..... καταλαβαινεις τι επαθα μεχρι να δω οτι ζει και εχει τα ματια ανοιχτα.... :o:o:o:o

Μπράβο!

Όλα καλά με τον μικρούλη μας!

Η κουμπάρα μου τώρα το μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο από το νοσοκομείο.

Έχει σπάσει την μύτη της σε 2 σημεία.

Άσε το πρήξιμο και τα αιματώματα.

Ευτυχώς δε πονάει πολύ

Θα της κάνουν μια ειδική επέμβαση με ειδικό νάρθηκα γιατί σε καμία περίπτωση δε κάνει να φάει καμία αδέσποτη απο τα 3 ζουζούνια της.

Και εγώ δεν είχα ιδέα πόσο πολύ είχε χτυπήσει αν και επέμενα να μπει μαζί σας στο ασθενοφόρο αλλά δε με άκουγε.

Θα περάσει και αυτό.

Ενα έχει σημασία: Πως δεν είχαμε τίποτα χειρότερα!

Αν είναι περαστικά σε λίγο καιρό θα είναι όλα απλά μια κακή ανάμνηση

Προσοχή λοιπόν, μάτια 14 και την προσευχή μας!

Τι άλλο να πω...

Αν ειναι δυνατον............................. :o:o:o:o εσπασε την μυτη της??? πωωω ρε συ.

περαστηκα και παλι!!!! ηρθε η κοπελα να περασει καλα και κατεληξε στο νοσοκομειο... παναγια μου κακη μερα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ στην καρδιά μου μίλησες...  Πολύ καλά κάνατε και πήγατε σε άλλον. Κι εγώ έχω έναν stand by αν χρειαστεί. Και τα διαφορετικά μηχανήματα δε σημαίνουν απολύτως τίποτα! Αν δηλαδή κάποια κοπέλα πήγαινε εκεί εξαρχής...απλά θα είχε γλιτώσει το άγχος και τη στεναχώρια που πέρασες εσύ με τα αποτελέσματα του πρώτου! Δεν ξέρω τι σας είπαν και σας τρέλαναν... αλλά χαίρομαι που κι εσείς θα ακολουθήσετε το ένστικτο σας. Εικάζω ότι θα ακούσατε και κανένα μαργαριτάρι του τύπου να πας νωρίτερα με καισαρική γιατί δε θα βρίσκεις γιατρό μέσα στην περίοδο των εορτών.... Τέλος πάντων! Όταν είσαι έτοιμη και αν το έχεις ανάγκη, εμείς είμαστε εδώ!! 🙂
    • Χαχαχα χτες που είδα αυτή την υποψία γραμμής ήμουν 8-9η μέρα μτω. Και στην κορη μου από την 9η μέρα είδα αυτή την αμυδρή σκιά. Μακάρι όλα τα μακάρι, αυτό το μήνα που είσαι χαλαρή από τεστ ωορρηξίας να έγινε το θαυματακι 🙏🙏 Έκανε ο σύζυγος όλη την ανάλυση για αεροβιους, αναεροβιους και καλλιέργεια και κάτι άλλο που το πληρώσαμε έξτρα και δεν θυμάμαι πως λέγεται. Δεν το ανέβασα γιατί ήταν μια χαρά. Αν είχα εγώ πχ κάποιο μικρόβιο, δεν θα το είχε και εκείνος; Εμένα πιο πιθανό μου φαίνεται να είναι πχ ο κατακερματισμός η αιτία μιας και ανάμεσα σε 4 αποβολές ήρθε και μια ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη, πάρα κάτι άλλο. Τώρα τι να πω, θα δείξει... Προς ώρας είμαι εντελώς απαθής και παγωμένη. Δεν νιώθω τίποτα. Είναι που στερεψα από το τόσο κλάμα και μάλλον μου βγαίνει από άμυνα.. Κορίτσι μου... Θα σου προτείνω κάτι που το έχω ψάξει πολύ και σε παρακαλώ να το ψάξεις και εσύ γιατί ενδέχεται να σε βοηθήσει πολύ. Είναι ένα φυτό, λέγεται castus Agnus vitex, κυκλοφορεί και σε χάπια. Κάνει ειλικρινά θαύματα σε ο,τι αφορά ρύθμιση ορμονών και ακόμα και εγκυμοσύνη. Είχα ρίξει άπειρο διάβασμα πριν το πάρω. Το ξεκίνησα τον μήνα που έκανα την κόρη μου. Εγώ να πω ότι έχω πολύ πολύ ασταθή κύκλο, χωρίς ΣΠΩ, χωρίς τίποτα που να το δικαιολογεί. Από 21 ημέρες έως 35. Όταν πήρα αυτά τα χάπια, έκανα ωορρηξία 12η μέρα! Ενώ σε όλους τους τελευταίους κύκλους έκανα πολύ πολύ αργά. Τα ξεκίνησα πρώτη μέρα περιόδου και τα σταματούσα μόλις έβρισκα ωορρηξία, σε περίπτωση που ήμουν έγκυος. Τα ξαναπήρα τώρα και μάντεψε; Σε αυτόν τον κύκλο ξανά ωορρηξία 12η μέρα ενώ προέρχομαι από βιοχημική όπου τις πρώτες μερες είχα ακόμα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Η χοριακη μου άργησε να πέσει, αλλά ωορρηξία έκανα νωρίς. Προσωπικά, θα σου πρότεινα με χίλια αυτά τα χάπια (είναι από φυτό εξάλλου, δεν θα σου κάνουν κάτι κακό). Αν ψάξεις και σε αντίστοιχο μαμαδοφορουμ, μιλάνε αναλυτικά για τα οφέλη.
    • ξέρεις κα΄τι @Kiddo μου; Αυτό που σκεφτόμασταν χθες με το συζυξ είναι ότι ίσως παίζει ρόλο κι η ηλικία του. Ο άνθρωπος δε παίζει να είναι πάνω από 38-40 με β΄άση τους υπολογισμούς μου και το πότε μπήκε στη σχολή (τον έχω ψάξει ενδελεχώς 😂😂) Γιατί η άλλη γυναικολόγος που είχα, που και πάλι μεγάλη δε τη λες τη γυναικά, κάπου εκεί στα 45-48 την κόβω, μου είχε φανεί λιγότερο δεκτική με τα πάντα... Νιώθω δλδ ότι ίσως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία γιατροί να έχουν παγιωμένες ιδέες στο μυαλό τους για το πως "πρέπει" να είναι τα πράγματα και, σου λέει, ποια είσαι εσύ να μου πεις τη δουλειά μου; Δε ξέρω... Ο δικός μας είναι νέος, πολύ διαβασμένος με βάση τις απαντήσεις του στις απορίες μας, ήρεμος και γενικά που τον ρώτησα αν είναι σύνηθες να του φέρνουν πλάνο τοκετού, είπε ότι είναι κάτι καινούργιο τα τελευταία 1-2 χρόνια εδ΄ω στην Πορτογαλία κι ο ίδιος το προτιμά γιατί πιστεύει ότι έτσι χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης με την έγκυο και τον συνοδό της. Θα σας κάνω review εκ του αποτελέσματος, κρατάω και μια πισινή εννοείται ως Αιγοκερως 🤣🤣🤣 Εύχομαι όλα να πάνε καλά για όλες μας κορίτσια μου, να έχουμε ομαλούς τοκετούς και να γνωρίσουμε τα ζουζουνάκια μας ❤️
    • Χαίρομαι πολύ για εσάς κοριτσάκι μου!! Και έτσι θα έπρεπε να είναι!! Αμήν Παναγίτσα μου να πάνε όλα κατ'ευχήν και να έχεις την ωραιότερη εμπειρία της ζωής σου και όπως τη θέλεις!!! ❤️❤️❤️ Ευτυχώς στο εξωτερικό από όσα έχω καταλάβει πλέον, είναι υπέρ των λιγότερο δυνατών επεμβάσεων.. στην Ελλάδα η νοοτροπία σε αυτό το κομμάτι είναι ακριβώς το αντίθετο.. όσες περισσότερες ιατρικές παρεμβάσεις τόσο "καλύτερο"...
    • χαχαχαχα καλά κι εγώ είμαι τελείως αδέξια με τις κινήσεις μου πλεον 😂 τώρα για τη δουλειά απλά κρατάω σημειώσεις μετά από κάθε μιτιγκ γιατί αλλιώς ξεχνάω σε δευτερόλεπτα αν είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Ευτυχώς η εταιρεία μου τώρα αγόρασε συνδρομή με το ΑΙ της Γκουγκλ και μας κρατάει σημειώσεις μόνο του 😂 Επίσης, τλχ σε μένα, υπάρχει αρκετή κατανόηση μπορώ να πω, δε με ζορίζουν, είναι κι η μανατζερ μου γυναίκα, οπότε πλέον τα μιτιγκς μας είναι για το πως πάει η εγκυμοσύνη και μου δίνει κι αυτή συμβουλές κτλ 😅 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...