Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οκτώβριος 2009-2011...Σα να μην πέρασε μια μέρα...Νο 28

Recommended Posts

Να σας πω οτι το μαράκι είναι καλά και μας διαβάζει απλά έχει κρύψει το λαπτοπ.

"Απλά έχω κρύψει το λάπτοπ από τον μικρό...... Γράφω από το κινητό. Αλλα δε μπορώ να γράψω απο δω γιατί δε θυμάμαι κωδικό !!!!χαχαχαχαχαχα οπότε μόνο σας διαβάζω.Α και το λάπτοπ το έκρυψα λόγω γκρίνιας και θυελλωδων ανέμων....... Μόλις το βλέπει το ποδοπαταει!!!!!!"

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 879
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας!

Ανέβηκα εχθές στο σκαμπό να κατεβάσω κάτι από την ντουλάπα και οι μικροί μου δάγκωσαν τους αστραγάλους. Ασυναίσθητα σήκωσα τα πόδια μου από τον πόνο, έπεσα....και τώρα δεν μπορώ να κουνηθώ, αυχένας και μέση με αφήσανε off :(:? .

Οι τούρτες τέλειες! Να τα χαίρεστε και πάλι τα παιδάκια σας.

Το Μαράκι το βλέπω στο fb άρα καλά θα είναι.

Μαράκι χρόνια σου πολλά για χθες. Εύχομαι από δω και πέρα μόνο χαρές.

Μου άρεσε πολύ το σχόλιο που έκανες στο fb! :D

σοφιμπελ σε ευχαριστω για την ενημερωση!!εξυπνος ο βλαχος!!δηλαδη και γδαρμενοι και κεραταδες???!!!απαπαπα

σωσωκα στα 20 εισαι??μαζι το παμε το πακετακι!!!!

φροσομπολ οταν λες οι μικροι σου δαγκωσαν τους αστραγαλους τι εννοεις μικροι ποντικοι???!την επομενη φορα πες τους τουλαχιστον να την πεσουν σε ψαχνο!! ακου εκει τους αστραγαλους!περαστικουλια!!!

κοριτσια τι να πω...ο δημητρης σημερα την εβγαλε μια φορα με τουαλετα (προς το παρον ) λετε να μην ειναι ιωση και τελικα κατι να τον πειραξε??τι να πω θα δειξει... δεν διαβασα μου απαντησε καμια για το φρουτο?να το αποφυγω για λιγες μερες?πειραζει στο εντερο?

Σωσω καλο ταξιδι!!!!!

παντως δε μας βλεπω να ερχομαστε γιατι και σημερα ο Σπυρος πυρετο, 3,5ωρες κοιμοταν το μεσημερι απο την αδυναμια και απο φαγητο ελαχιστο. η γιατρος λεει ειναι ερεθυσμενος ο λαιμος και το ενα αφτι, ιωση. και επιδη θελω να περασετε καλα στη Ρωμη.... ασε καλυτερα.... γιατι και να ειναι οκ ως τοτε ο Σπυρος, αν εχει κολησει και η μικρη, ο ιος θα ειναι σε εξαρση ακομα...

Αλινα ελπιζω να σταματησουν οι διαροιες... οσο για τα φρουτα εννοειται οτι δεν πρεπει να τρωει, ουτε λαχανικα με ινες. δωσε κανενα μακαρονι-ρυζι.

ρε συ Φροσω.... τι να πω! και εμενα ωρεα ωρες που με κουτουλανε-χτυπανε κατα λαθος, τους λεω θα με ξεκανετε!!!!! αλλα τα δικα αου ειναι uber alles!!!!

Σοφη καλα τους εκανες με την κρεμα... και ο αντρας μου οταν διναμε τα τρελα λεφτα στην αρχη για γαλατα, ελεγε, και δε μας τυχαινει κανενα ελαττωματικο να τους παμε στον εφετ και να μας δωσουμε καμια κουτα τζαμπα!!!

:lol::lol:

παω να φαω το τοστακι μου... αλλα λογω ποδοσφαιρου εχει και πατατακια και κρασακι..... 8-)

Hello ladies

Νανα συλληπητηρια κοριτσι μου...Δυναμη και κουραγιο στην οικογενεια της τωρα.Ζωη σε σας....

Βαγκ λες να μου στειλουνε καμια κουταρα?παντως δεν το εκανα γι'αυτο.Αυτη μου ειπε οτι θα σας αντικαταστησουμε το προιον.Λετε να εννοουσε κουτα????

Σημερα περιεργη μερα.Δεν ξερω ρε γαμωτο με επηρεαζουν πολυ τα γεγονοτα.Αυτη η αβεβαιοτητα με ξεπερναει... :cry: Τι θα γινει αυριο ρε κοριτσια?????Ολα στον αερα...

Η Λυδια κοιμαται απο τις 10 και μιση.Φυσικα δεν κοιμηθηκε μεσημερι γι'αυτο επεσε ξερη.

Σωσω φτασατε?Αντε μπες να μας πεις τα νεα.

Παω να βαλω μια σαγκρια να χαλαρωσω.

Καλημερούδια!!!

Νάνα τα συλληπητήρια μου κορίτσι μου!!!

Που είστε όλες? Εμείς τα κλασσικά....ο άντρας κλιμακτήριο κι οι υπόλοιποι σούζα :geek::geek: Ας είναι κι ετσι!!!

Κι εγώ γενικώς δεν είμαι μέσα στην τρελλή χαρά αλλά το παλεύω! Δεν πρέπει να χάσουμε το χαμόγελο και την υγεία μας για κανέναν (καλά εμείς την έχουμε χάσει 3 βδομάδες τώρα αλλά τι να λεει)

Σώκω έφτασες πάνω? Πες νέα! Ολα καλά?

Σας φιλώ όλες!

καλημέρα κ από μένα.σας διαβάζω κάθε μέρα λίγο λλιγο στη δουλειά

αλλά επειδή γινόταν 2 μέρες της τρελής δεν προλάβαινα να γράψω.

ευτυχώς σήμερα είμαστε αρκετά χαλαρά..ως τώρα..

το κακό είναι ότι φεύγω από το γραφείο 6-6.30

και γυρνάω σπίτι και είναι βράδυ.....

κ μετά με παραλαμβάνει η αγγελική και μέχρι τις 9 παίζουμε.

μετά κάνω καμιά δουλειά και κανένα φαγητάκι

κ μετά την βάζω για ύπνο κ συνεχίζω δουλειές...και μετά ψοφάω!!

με την πεθερά μου η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί.

η μικρή δεν τρώει φρουτοκρεμα από εκείνη

και το μεσημέρι εξαολουθεί να μην μπορεί να την κοιμίσει.

προχτές πήγε η αδερφή μου κ την κράτησε το μεσημέρι

και χτες πήγε μεσημέρι ο άντρας μου

κ μετα ξαναφυγε απόγευμα για δουλειά

και γύρισε στις 12!!!

οπότε δεν είναι λύση και αυτή..

σήμερα θα πάει η μικρή αδερφή μου....

η αγγελική έχει τρομερό πρόβλημα δυσκοιλιότητας

και δεν ξέρω τι να κάνω...

φρουτόκρεμα της δίνω το απόγευμα.

λαχανικά δεν πολυτρώει.

βλέπω απόψε να της κάνω πάλι κλύσμα...

χτες που μπήκε ο άντρας μου σπίτι

βρήκε τη μάνα του με τη μικρή στο παιδικό δωμάτιο..

την είχε βάλει για ύπνο υποτίθεται....

η μικρή στην κούνια

και η πεθερά ξαπλωμένη στη μοκέτα δίπλα της

να της τραγουδάει..........

ε είναι δυνατόν να κοιμηθεί η μικρή;;;;;;;;;

κ ο νεροχύτης ήταν σε μια κατάσταση αηδίας...

αφού κ ο ίδιος ο άντρας μου σιχάθηκε μάλλον...

μου ξέπλυνε τα ....διάφορα...για να τα βάλω

στο πλυντήριο πιάτων εγώ μετά..

φανταστείτε τι αντίκρυσε το μάτι του!!!! :evil:

εεεεεετσι για να τα βλέπει με τα ίδια του τα μάτια

και να μη λεει ότι εγώ είμαι υπερβολική...... ;)

συνεχίζω..........

νανά τα συλληπητήριά μου...

ισμηνάκι ελπίζω να είναι καλύτερα η μικρή....

για την τούρτα προσκυνώ απλά....

σωσώ καλά να περάσετε..

κ ας μην βρεθείτε με την βαγκ..

ζζζζζ είσαι καλά τελείως;;;φτου φτου βρε!!!

αλινάκι εννοείται ότι δεν δίνεις φρούτα κ λαχανικά για 2 μέρες

για να σταματήσει τελείως η διάρροια

κανονικά ούτε γάλα δίνεις αλλά αυτό πώς να γίνει;;

δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω..

αλο

εμεις με τα παιδια ολα καλα

εχουμε μπει σε ρυθμουλη -μια χαρα φτου φτου

δεν εχω παραπονο

βεβεαι να πω την μαυρη αληθεια εχω παραελησει τον αντρουλη μου - που βοηθαει παααααααραααα πολυ πλεον

αλλα δεν αντεχω πραγματικα

με την αδερφη μου εχουμε θεματα

παλι

καποια στιγμη θα σας πω

και στη δουλεια της κολασεως πραγματικα - αλλο θεμα αυτο

νανα ζωη σε σας ρε συ

δεν θα ταλαιπωρειτε η γυναικα πλεον τουλαχιστον

καλα και εμενα φροσω μου οπως λεει η συμπεθερα καποιες φορες με τσακιζουν - ειδικα αυτα τα βυζια - λες και τα βαζουν στοχο μιλαμε

αλλα τα δικα σου οντως ειναι ασυγκριτα

εγω σε φαει τους δινω οτι θελουν

φρουτα τρωνε απειρα - παρα πολλα και φρουτοκρεμμα και κομματια

φαι πλεον τα παντα

μονο το κοτοπουλο δεν θελουν και τα κανω μονο σουπα - λιωμενο αλλιως με τιποτα

και στη διαρροια απο οτι θυμμαι ο γιατρος ειχε πει οχι φρουτα και γαλα αραιωμενο με νερακι ή μεσα λιγο ρυζαλευρο

αυτα τα ολιγα

ρε σε καλυψω θες να ρωτησω για κοπελα;

ζζζζ θα σε χρειαστω για κατι δωρακια - θα σου στειλω πμ

τι αλλο ;

επανερχομαι σε λιγο

Αχ κορίτσια δεν κρατιέμαι!!!Θα σας αποκαλύψω ένα μυστικό!

Δουλεύω ένα καινούριο project που προσωπικά δεν έχω δει να γίνεται κάπου αλλού (βρε λες να είμαι η πρώτη!!!) και θέλω να το δείτε και φυσικά να μου πείτε την γνώμη σας!

Είναι χειροποιητα κεριά επάνω στα οποία ενσωματώνω οποιαδήποτε εικόνα ή φωτογραφία θέλει κάποιος! Η εικόνα είναι μέσα στο κερί και καλυμένη απο αυτό!!! Δείτε το δικό μας που δείχνει τον πεθερό μου και τα πιτσιρικια τα περσινά χριστούγεννα

IMG_4095.JPG

και δείτε πως στολιστηκε η πίσω όψη!

IMG_4096.JPG

και φυσικά οποιαδήποτε φωτογραφία (σε ψηφιακή μορφή ) ή εικόνα μπορεί να αποτυπωθεί!!!

Αχ περιμένω με αγωνία τις εντυπωσεις σας κορίτσια :roll::roll::roll::roll::roll:

ουαου!

ρε συ ζζζ τι τελειο!!!

και τι καλυτερο Χριστουγεννιατικο δωρο για (νορμαλ) παππουδογιαγιαδες, θειους και νονους....

Νανα να ειστε καλα να τη θυμαστε τη θεια σου...

εμεις ... παρεα με τα αντιπυρετικα...

ο Σπυρος εκανε τελευταια φορα το μρσημερι πυρετο και η Μαριαννα τωρα μετα τρο μπανιο που επινε γαλα την εβλεπα να γυαλιζουν τα ματια, την πιανω, ζεστη, ενω πριν λιγο οπυ την εντυνα ηταν οκ. τη βαζω θερμομετρο στη μασχαλη γιατι βαριομουν να την ξαναξεντυνω... εδειχνε 37 αλλα μου φαινοταν πιο ζεστη... τη βαζω στον ποπο, 38,7... α, καλα.... τους δωσαμε και τους δυο το αλγκοφρεν τους και νανι....

οποτε οπως καταλαβαινετε αδυνατη η συναντηση με τη Σωσω αυριο.... :(

Καλυψω και η Μαριαννα ειναι οπως ειχα πει και τις προαλλες δυσκοιλια... μερα παρα μαερα κανει και ζοριζεται πολυ καποιες φορες και ας τρωει αν οχι καθε μερα, μερα παρα μερα λαχανικα, 2-5 φρουτα ολοκληρα την ημερα, τωρα εχει παθει ψυχωση με τα μανταρινια! μπορει να φαει και 3 μαζεμενα!

αρα μηπως ειναι οργανικο;;;; πηραμε να δοκιμασουμε αποξηραμενα δαμασκινα μηπως την αρεσουν και τη βοηθησουν... θα τη δωσω αυριο... να δουμε...

Σοφη, οσο για την κατασταση που επικρατει.... μας εχουν πριξει!

αν ειναι να χρεοκωπισουμε ας γινει να τελειωνουμε και να μη μας βασανιζουν ετσι...

δεν μπορω να τους βλεπω... ολοι υποκριτες και ολοι το μονο που θελουν ειναι η εξουσια, η καρεκλα, και ας ειναι τοσο χαλια η φαση τωρα... αρκει να γραφτει οτι γινανε πρωθυπουργοι... αφου στην ουσια αλλοι κυβερνανε... αλητες ολοι τους... και μας βαζουν και να φυλαμε και τα σπιτια τους μερα νυχτα οι χεστες! τα δικα μας σπιτια ποιος θα τα φυλαει που αμα ο κοσμος αρχισει να πειναει δε θα ξερεις απο που να φυλαχτεις;;;

το πρωι που περασα πο το φουρνο πριν παω στη δουλεια για να παρω κουλουρια κλπ μιλουσα με τη φουρναρισα και λεγαμε οτι μας βλεπω σε λιγο να φυλαμε τους φουρνους οταν θα βγαζουν ψωμι και θα το μοιραζουν με το δελτιο!!! και ελεγε η γυναικα, τι να κανω να βλεπω να ερχεται η αλλη να παρει ενα ψωμι και το παιδακι να λιγουρευεται ενα κουλουρι, μια μπουγατσα και να ξερω οτι δεν τα βγαζουν περα και να μην το δωσω το παιδι;;;; αλλα για ποσο καιρο θα εχω τη δυνατοτιτα να το κανω αυτο;;;

και εχει πολυ δικιο...

οποτε... οπως και να εχει.... σκτα!

χρονιες με πολυτελεια σαν το 2004 θα τις θυμομαστε σαν το χρυσο αιωνα του Περικλη!

παω να πλυνω πιατα κλπ...

καλε που ειστε ολες;;;;

δε νομιζω να παρακολουθειτε τις πολιτικες συζητησεις!!!!!

τιποτα δεν εχει η κ..τβ!

και δεν εχω ορεξη να βλεπω την ΑΕΚ... χανει κιολλας...

αυριο δε δουλευω...

Σαββατο θα ερθουν παλι τα πεθερικα να τα κρατησουν για να δουλεψουμε και οι δυο μας...

ηδη με το που εμαθαν οτι ειναι αρρωστα τα μωρα, αρχισε η πεθερα τα δικα της... τα παγωσατε κλπ κλπ....

παλι θα μαλωσουν με τον αντρα μου...

το προηγουμενο Σαββατο που ηταν εδω δεν εκλεισαν το καλοριφερ και οταν ηρθαμε ειχε 24ο θερμοκρασια!!! και εξω λιακαδα!!!!

τωρα που θα ειναι και αρρωστα... σάουνα θα το κανουν το σπιτι...

τι θα γινει θα μπει καμια ή μονη θα μιλαω;;

κοριτσακια μου γλυκα καλησπερα κι απο μενα!!! ειμαι λιγο χαλια σημερα...με ημικρανια αλλα ειπα να μπω να πω ενα γεια!!

ευτηχως γλιτωσα την ιωσουλα.οι διαρροιες ως δια μαγειας εξαφανιστηκαν.μια μερα ηταν ολο κι ολο.βεβαια ακολουθησα την συμβουλη σας και δεν εδωσα φρουτα για 2 μερες.ματς μουτς σας ευχαριστω!!!

για γαλατακι δεν του το κοψα,αλλα αν συνεχιζε θα κανα αυτο που μου χε πει παλια η παιδιατρος μου.να βρασω ρυζι γλασε και το νερακι που μενει στην κατσαρολα το κρατας και αντικαθιστας μερος του νερου στο γαλα.βοηθαει πολυ.

τωρα για δυσκοιλιοτητα καλυψω δοκιμασε και μπανανα ή καμμια μαρμελαδιτσα δαμασκηνο.τρελη ταλαιπωρια η μικρη τραβαει.κριμα η ψυχουλα μου...περαστικουλια και για την πεθερα!!ετσι να τα βλεπει κι ο συζηγος σου...

βαγκ περαστικα και σε σας.αμαν πια με τους πυρετους καθε χειμωνα.οσο για σαουνα απο τα πεθερικα και εγω καμμενη!!απειρες φορες!!!χειροτερο απο το να μαθαινουν τα μικρα μας μεσα στην ζεστη δεν υπαρχει...τεσπα....χανει η αεκ??δεν πειραζει,γαυρος ειμαι!!χαχαχα

ζζζζ (τωρα καταλαβα οτι εννοουν εσενα μαρια!!) τελειο το κερακι!!

κοριτσια παω για το 3 παυσιπονο και νανι....δημητρη θελωντος!!!

2 στα 2 σήμερα.δεν μπορείτε να πείτε..

πωπω αυτές οι αρρώστιες γτμ είναι το χειρότερο,να είναι το παιδάκι σου άρρωστο..

βαγκ μου περαστικά ρε συ...δεν θα την γλίτωνε η μικρή σίγουρα...

τι είναι το αλγκοφρέν;;;

κ εμένα η πεθερά μου με πρήζει ότι όλο θα κρυώσει το παιδί

αλλά της απαντάω ανάλογα!!!!

σήμερα πάλι ευτυχώς ήρθε η αδερφή μου το μεσημέρι

και κοιμήθηκε 2 ωρίτσες το μικρό μου..

ευτυχώς έκανε κ κακά της το πρωί

και με πήρε η πεθερά στο γραφείο

και μου έδωσε την αγγελική να μου πει:τα κατάφερα!!!!

χαχα έριξα πολύ γέλιο!!!!!! :D

αλινάκι μου έχεις κοιτάξει μήπως ο πονοκέφαλος

είναι από τα μάτια σου;;;

ζζζζ δεν έχω λόγια...είναι πανέμορφα.....

μάρκερ μπράβο βρε που στρώσατε τόσο καλά..

να τολμήσω να ρωτήσω αν έστρωσε και ο ύπνος σας;;;;;;

για κοπέλα αν φτάσουν στο αμήν τα πράγματα θα σου πω σίγουρα

γτ έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά.....

η χαρά πού χάθηκε;

και η χρυσούλα;;;

καλέ ξέχασα το μεσημέρι να σχολιάσω τη φρόσω..

καλά ρε συ,τι αγρίμια παιδιά έχεις κάνει;;;

άκου σου δάγκωσαν τους αστραγάλους...

ελπίζω να μην πονάς περισσότερο όσο περνάνε οι ώρες...

πες μας πώς είσαι...... :?

αλγκοφρεν ειναι αντιπυρετικο-αντιφλεγμονωδες οποτε ειναι καλυτερο για πυρετο με ερεθυσμενα λαιμα οπως εχουν τα καμαρια μου....

δηλαδη δεν ειναι μονο η πεθερα μου παθιασμενη με τη ζεστη;;;; εκτος των αλλων..... :mrgreen:

τωρα που ειπες οτι σε ειπε η μικρη, τα καταφερα, θυμηθικα χθες στη δουλεια που ειμασταν μονες Αξιωματικοι υπηρεσιασ πρωτη φορα με μια αλλη κοπελα που εχει 3χρονο γιο, και καναμε μονες μας ολη τη χαρτουρα για τις συληψεις 8 πακιστανοαφγανοαλγερινο..... και τρεχα γυρεβε... και οταν επιτελους τελειωσαμε αρχισαμε και οι 2 να κανουμε σαν τη Ντορα την εξερευνητρια.. τα καταφεραμε! we didi it! we did it! ριξαμε κατι γελια!!!!

αντε καληνυχτα....

καλημερα κοριτσακια μου!!

καλυψω χαλια χτες λεμε...η ημικρανια μου ειναι κληρονομικη απο την μανουλα μου.τιποτα αλλο δεν της πηρα ...μονο αυτο!!ευτηχως να λεμε ομως γιατι δεν την εχουμε στον ιδιο βαθμο.εκεινη οταν την πιανει ειναι μεχρι και 3 μερες στο κρεββατι με πολυ βαρια φαρμακα, φυτο εντελως, μονο για εμετους σηκωνεται.ωραια παιδικα χρονια εχω να θυμαμαι...τεσπα!!!απο τα ματια παντως δεν ειναι.συνδεεται κυριως με ορμονικα και ψυχολογικα.οταν δεν ημαστε καλα μας χτυπαει εκει,λες και δεν φταναν τα αλλα!!!

μπραβο για την μικρουλα σου που ενεργηθηκε.τι μαρτυριο και αυτο!θυμαμαι και εγω μεχρι 2 μερες ειχε να κανει ο δημητρης και φαινοταν το παιδι ζοριζοταν , δεν ηταν καλα.βεβαια οι γιατροι θεωρουν δυσκοιλιοτητα 5μερες και μετα!!!

βαγκ -ή μηπως να μπω ΝΤΟΡΑ???!!! και εγω δεν το ηξερα το αλγκοφρεν, χτα δυσκολα παιρνουμε γκαντιλ ειναι εγγυηση και αυτο.αφου οταν το δινω αποκτα μετα τοση ενεργεια που ξεχνας οτι ειναι αρρωστο!!

εια και απο μενα...καλα φτασαμε..τρεχουμε απο καφςε σε καφε..να δουμε θεις..να δουμε φιλου;ς...

σημερα θα ερθουν κατι ιθειες..εκανα το κατιτις μου...

αντε ρε καλυψω...ενεργηθηκε η μικρη;;ζητωωωωωωωωωωωω!!!!

αργα γυερνας απο δουλεια..αλλα και τι να κανεις ρε;;

καλα η πεθερα ...ειναι για πολλα χαστουκια..με το μπαρδον..

η μικρη ακομα δε κρυωσε..σιγουρα θα τσιμπησουμε κατι αλλα δε ξερω απο που..

ε την ξερουμε την δουλεια μας..

ζζζ..τελεια κερια..τα εχεις στο σαιτ;;πες μας και τιμες με πμ αν θελεις..

πολυ καλη δουλεια παντως..

βαγκ 2 στα 2 αρρωστα;ς;δε πειτρςζει..θα ξανα ερρθουμε εμεις..οποτε τα λεμε τοτε..

τοσο πολυ εντονες ημικρανιες;;;απαπαπα!!αλινα..δε σε ζηλευω καθολυ!!

καλα καλε, ολες τις πολιτικες εξεληξεις βλεπετε;;;

που ειστε;;

Σωσω χαιρομαι που δε θα κολησετε απο μας οτι κολησετε γιατι θα το ειχα τυψεις...

εμεις περασαμε ενα υπεροχο βραδυ με τη ΜΑριαννα...

κατα τις 3:30 ειδα οτι ηειχε αρχισει να της ξανανεβαινει πυρετος και για να μην την ξεντυνω να τη βαλω υποθετο, την εδωσα αντιπυρετικο απο το στομα... μαλλον ηταν πολυ κρυο και δεν το ζεστανα καλα πριν της το δωσω, ή κατι αλλο την πειραξε τελος παντων και στο 5λεπτο με φωναζει και βλεπω ειχε καθησει στο κρεβατι και εκανε εμετο! λιγο, αλλα εμετος...

τη σηκωνω, την ξεντυνω, μουσκεμα και στον υδρωτα το μωρο! την πλενω, ξυπναει και ο Σπυρος και ανησυχουσε και αυτος για την αδερφη του! αυτο με ελειπε!

τον ησυχαζω, αλλαζω σεντονια μπιτζαμες κλπ.... τη χωνω υποθετο, την πεφτει κανονικα για υπνο...

με το που την περνει ο υπνος και ως συνηθως γυρησε μπρουμιτα ξαναεκανε εμετο και αυτη τη φορα τρομαξε γιατι μαλλον κοιμοταν το καημενο... και φτου και απο την αρχη... ολα στο πλυντηριο ...

μετα δεν ηθελε με τιποτα να κοιμηθει... ουτε να κατσει στο κρεβατι της... την παιρνω αγκαλια στο καναπεδακι και μολις πηγαινε να χαλαρωσει για να κοιμηθει... σηκονοταν ορθια! ειχε παρει τρομαρα. παω παιρνω μια λεκανιτσα και τη λεω αν θελει να ξανακανει να με πει να τη δωσω να κανει στη λεκανιτσα... ξαναεκανε αλη μια φορα κατα τις 5:30... μετα ξαπλωσα στριμωχτα στον καναπε, ευτυχως δεν επεσα και κουρνιασε και αυτη διπλα μου και κοιμηθηκε ως τις 7:15 που ξυπνησε ο Σπυρος.... εγω ημουν με 2,5ωρες υπνο!

ευτυχως κοιμηθηκαμε 3ωρες για μεσημερι, αλλα ξυπνησε με 39,9 στον ποπο.

τωρα τη βαλαμε υποθετο. ελπιζω να την κρατησει ολο το βραδυ...

το κακο ειναι οτι αυριο τα κρατανε τα πεθερικα.....

Αλινα και ενας συναδελφος ειχε φοβερες ημικρανιες και του εχα πει που στο σάιτ του vita του περιοδικου ειχε καποιες ασκησεις και τον βοηθησαν με ειχε πει...

αμαν... ξεχασα να κανω φαγητο για τα μωρα για αυριο!!!!!! και η πεθερα ουτε λογος να κανει ουτε μακαρονια!!!!!

παω...

καλα γιατι ξηηγειτε ετσαι η πεθερα;;;;ακουσε εκει ουτε μακαρονια!!!!

ενμεις καλα..εφυγε ο κοσμος..η μικρη εχει ξεφυγει απο υπνο απο φαγητο...διακοπες σε ολα...βεβαια ολο ταρζανιες..σκαεφαλωνει μεχρι εκει που ....τι να πω!!!

αυριο θα κατεβω κεντρο...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...