Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οκτώβριος 2009-2011...Σα να μην πέρασε μια μέρα...Νο 28

Recommended Posts

καλε ξεχασα τη Σοφη...

και τα δικα μου απο κιλα μη νομιζεις οτι πανε παραπανω....

ο Σπυρος ηταν πριν 1 μηνα 10800 και η Μαριαννα 11300 και σε υψος καπου 87-89 ποντους.

αρα δεν εχουμε μεγαλη διαφορα...

η μικρη σου τρωει γενικα καλα;;;

γιατι και τα δικα μου τρωνε φυσιολογικα με μερικες ημερες διαιτας, ποσεχουν απο τωρα βλεπεις, αλλα δεν τους κολαει γραμμαριο. εμεις απο τα Χριστουγεννα μεχρι το καλοκαιρι ειχαμε κολησει στα 9,5κιλα!

παντως αν δεν τρωει η δικια σου, ρωτα τη γιατρο να τη δωσεις παιδικο μουρουνελαιο που πηρε η κορη της ξαδερφης του αντρα μου που δεν εβαζε βουκια στο στομα της για κανενα χρονο και της ανοιξε η ορεξη!

καλε που πηγε το Γκρέις ανατομυ;;;;;

συμπεθερα;;;;

οχι οτι με χαλαει να δω αρβυλα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 879
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

xaxax..dikio exeiw marker..entajei oi kaygadeς;;;ξεδωσες;;;

αυτο για την αντιβιωση δε το ξερα..καλα οχι οτι θα το υοθετησω..

η χρυσδουλσ που ειναι;

ναι ναι σωσω τελος

καλα οχι τιποτα τραγικο

αλλα τα περνω και κρανιο

ενι γουει τιποτα σοβαρο ολα καλα

και εγω στεναχορηθηκα πολυ με το γκρεις

μιλαμε το περιμενω πως και πως

και εχουμε και την γκαστρωμενη λεσβια τωρα

αχ παναγια μου προβληματα που εχω και αυτοι οι χειρουργοι :lol:

πωπω τωρα διαβασα την κουλη αναρτηση αυτη με τις ενεσεις

ρε γμτ μου

16 ευρω εχει

δλδ ημαρτον

και τις ζητας απο το ιντερνετ τσαμπα;

και θελει 20 ενεσεις δλδ μιλαμε για το τραγικο συνολο των 320ε

μακαρι η κοπελα δε λεω προς θεου

αλλα εαν μεινει εγκυος την γεννα πως θα την πληρωσει;

εγω μονο για τις εξετασεις τις πρωτες εχει δωσει πανω απο 300 στο καπακι κιολας οχι λιγο λιγο

Εμείς εδώ ...ψηνόμαστε :lol: και γκρινιάζουμε :twisted: .

Αυτός ο Αλέξ. όταν κάνει πυρετό δεν αστειεύεται. Χθες βράδυ 40,5 :shock: .

Σας είχα πει καιρό τώρα ότι ο λαιμός του ήταν γεμάτος πύον.

Απλά περιμέναμε πότε θα κάνει αμυγδαλίτιδα. Μάλλον θελουν βγάλσιμο. Σκατά.....

Ευτ. μαν. πολύ γέλιο ο παππούς. Θα τον είχε ρημάξει η γιαγιά. Κάλιο αργά παρά ποτέ...

Μάρκερ περαστικά και σε σας και στη Μαρίαζ.

Κουλό αυτό με τη δασκάλα :shock: . Δεν το κατάλαβα τλς.

Καλυψώ κράτα γερά. Τουλάχιστον είναι με ένα άτομο που την αγαπάει. Πολύ σημαντικό!

Μάρκερ αν πας σε δημόσιο νοσοκομείο όπως εγώ πληρώνεις ελάχιστα. β επιπέδου πλήρωσα 25ευρω για τα δίδυμα.

Το μάθατε παρεπιπτόντως ότι αυξήθηκαν τα νοσήλεια πάρα πολύ;

Η γέννα από 200ευρώ πήγε 1200!

Σωσώ εσάς σας ήρθε η εγκύκλιος;

Βαγκ με πήρε ο δικηγόρος. Η δικάσιμος για το 2ο 9μηνο ορίστηκε στις 25-9-2012!

Και με αίτηση προτίμησης αλλιώς θα έπερνε και 4 χρόνια.

Εσύ πού βρίσκεσαι με αυτό;

Σόφη...σε ξέχασα.

Δεν θα έχει τίποτα η Λυδία. Εγώ που την θυμάμαι και πέρισυ σαν πουπουλάκι ήταν (στο παρτυ της Χαράς).

Αφού είχα βάλει δύναμη να τη σηκώσω και ωπ....ήταν πανάλαφρη.

Οι δικοί μου πήγαν 15,5 κιλά ο καθένας...μου έχουν βγάλει τη μέση.

Ο χριστ. μέχρι τα Χριστούγεννα θα το φτάσει το μέτρο στο ύψος :?:o .

Μαράκι βγήκαν οι εξετάσεις σας;

Η Αλέκα1 που είναι; Η Χρυσούλα;

Μιλάει καμία με τη Μάρκατ; Να είναι όλοι καλά άραγε;

εδω ειμαι...

ουτε που σας προλαβαινω πλεον...

Καταρχας χρονια πολλα στα παιδια Βαγκ!!!να ειναι γερά και δυνατά!!!!

χρονια πολλα και στη Χριστινα της Αλεκας...θα την παρω τηλ αυριο εφοσον προλαβω να το θυμηθω..

δεν καθομαι ολη μερα καθολου..σημερα μαγειρεψα οταν ηρθα για αν εχω το πρωινο με τον μικρο αυριο...Καλυψω δεν ακουω...για να φτασουμε στα τραγουδια θα αλλαξουμε χρονια :lol::lol::lol:

εμεις μαθαινουμε ζωγραφικη :lol::lol:

Σοφη μην ανησυχεις...δεν ειναιαναγκη να φτασει αμεσως τα 15..!!!αφου ειναι μια χαρα αστην να τρωει οσο θελει..

Φροσω περαστικα σας!!!Μαριαζζ και σε εσενα πολλα περαστικα...

Σωσω σωστη εκτονωση το σουπερ..και εγω με τα ψωνια εκτονωνομαι..

πηγα και ψωνισα στον μικρο τα απειρα..μη φανταστειτε πανακριβα..zara βεβαια που αυτη τη φορα ειχαν αψογους συνδυασμους σχεδιων και χρωματων..

εμεις τα ιδια..ευτυχως πολυ καλα απο φαγητο και υπνο..ευτυχως κρατησε ο καιρος και πηγαμε βολτες το σαββατοκυριακο γιατι μεσα τρελαινεται..

συγγνωμη δε θυμαμαι αλλα και ειμαι και πτωμα..αυριο θα μπω να πουμε περισσοτερα...

φιλια σε ολες..

γεια σου χρυσουλα....

κι φροσω παιρνετε αντιβιωση;;

σε ποια φαση να μαστε φροσω ;;σορυ αλαλ το χασα..οσον αφορα πιο θεμα.;;ειμαι και κομματια..αυριο πρωι..φακ!

frosobal ακομα με πυρετουλη ε??οντως ανεβασε για τα καλα.με αντιπυρετικα μονο την βγαζετε ή και αντιβιωσουλα? εχασα λιγο την μπαλα εκει που μιλατε για τα δικαστικα!!οσο για τα νοσηλεια το χουν ξεφτιλησει πια.αντι να κανουν καμια μειωσει στις τιμες κανουν αυξηση!!!ηθελα να κανωκαι 2 παιδακι ..τρομαρα μου!!σωσω, νανουκα, βαγκ οσο για τον παππου ασε...τραγικος απλα!!εψαχνα σε νοσοκομεια, ασφαλειες και ενα καρο γραφειοκρατικα μεχρι και στο φως στο τουνελ το βγαλαμε και στο σιλβερ αλερτ κι ολα αυτα ξεκινησαν 2 μερες πριν τα γεννεθλιακια του δημητρακου μου.μας εκανε την ψυχολογια σκατα για να μαθουμε οτι απλα εφυγε!!!και εχει και τα ρουχα της γιαγιας και το μελι που χαμε πληρωσει για το παιδι!!ευτηχως παλι καλα επεμενα να μην ακυρωσουμε το παρτυ του και για να ξεφυγουμε κι εμεις λιγο αλλα και γιατι περυσι δεν κανανμε λογω αρρωστιων δεν θα ερχοταν κανενα παιδακι.

κοριτσια ο δικος μου απο περυσι εχει πατησει τα 13 και τωρα ημαστε ευτηχως στα 14 μισο σε κιλα δεν πηραμε πολλα.μεση - χερια ολα εχουν βγει οφ!! αφου τους πρωτους μηνες πεταξα εξω το κοκαλακι στον καρπο και πιρουνι πηγαινα να πιασω και εφευγε κατω!!

καλυψω αυτα με την πεθερα τα περασα κι εγω και τα περναω φυσικα!!ηταν και ενας απο τους λογους που ειμαι ανεργη τωρα,δεν την παλεψα και προτιμησα να μεινω σπιτι εγω μαζι του.ηταν και μικρουλης ακομα για παιδικο.βεβαια το πληρωνω τωρα πολυ ασχημα γιατι δεν βρισκω δουλεια...πανω απ ολα το παιδι ομως!!καλο κουραγιο σου ευχομαι ολοψυχα!!!

γειαααα

εμεις σημερα πηγαμε παιδιατρο,καναμε το εμβολιο της γριπης.

δεν ψηλωσε καθολου,ουτε πηρε γραμμαριο..ολα στασιμα..λεει ο παιδιατρος, δεν πειραζει,ειναι μια χαρα...

κοριτσια δεν πειραζει,που δεν ηρθατε, οταν ειμαστε ολες καλα,να κανονισουμε συναντηση, δεν εχω προβλημα...

εμεις σημερα αρχισαμε μπουκωμα...ο μοκρος της αδερφης μου ηταν χαλια,και μαλλον,την πατησαμε...

ααα ξεχασα χρονια πολλα στα μωρακια μας....

και περαστικα σε ολα τα μικρουλια μας...

ζζζζ τη θετικη μου ενεργεια για αυριο...ευχομαι να ειναι ολα θετικα,οπως το επιθυμεις....

κοριτσια πως μπορω να βαλω φωτο;

kalhμερα και απο μενα....ειμαι ξενερωμενη μεχρι εικει που δε παει..τεσπα..οχι τιποτα σημαντικο...

κατι στη δουλεια..ελα ρε χαρα που κρυωσατε κιολας;;;

πλακα κανεις...

ε μαλακια!!!

δε στελνεις καλυτερα στο μειλ φωτο καλο μου;;

που δουλευες ειπαμε αλινα;;

τι κιλα ειναι αυτα που λετε ρε παιδια...πλακα κανετε;;χχαχαχ!!

Καλημερα σε ολες!!!!

περαστικα στα μικρα αρρωστακια μας... :(

με τετοιο καιρο μια κρυο μια ζεστη λογικο ......

Χρονια Πολλα στα διδυμακια σας,βαγκ!!!! :ymparty::ymparty::ymparty:

στα δικα μας...η Αγγελικη η ποντικομικρουλα μου αρχισε να μην τρωει.....αρρωστη δεν ειναι ,λιγο μιξα περασαμε αλλα χαλαρα...κ ειχε κ πολυ γκρινια μαλλον δοντακι ...πολυ πιπιλα βπεπω-που δεν το ειχε-κ σαλια μαζι..

ζζζ..απαραδεκτη η δασκαλα...σε παρακαλω ρωτησε την γιατι το εκανε αυτο στην μικρη...θελω να μαθω τι απαντηση εδωσε

:x ειμαι πολυ περιεργη!!!!

ηλιος κ αερα μαζι για σημερα...οτι πρεπει για απλωμα ρουχων :lol:

παω....

πλακα κανεις ..;;;;πολυ καλη η δευτερη..και μπλε!!!!χαχαχα!!

καλε με κορνε το εκανες;;πολυ καλο!!!μπραβο χαρα..και του χρονου!

στην πρωτη αλλο χρωμα ηθελα,και αλλο βγηκε :mrgreen:

και στην δευτερη με κορνε την εκανα....

και τα σχεδιακια,και τα γραμματα με ζαχαροπαστα...

ευχαριστω..γεωργια... :D

παλεύω να σας διαβάσω κ ταυτόχρονα τρώω..

ήμουν δουλειά μέχρι τις 4 κ όταν γύρισα

η μικρή ήταν ακόμα ξύπνια-εννοείται-και η πεθερά

για να απολογηθεί μου τα έκανε τούμπανα ότι δήθεν πλάνταξε στο κλάμα..

της τα χωσα και εγώ και ησύχασα!!!

ε μα πια,δεν άντεξα άλλο.

χτες πάλι η μικρή κοιμήθηκε στις 12.30!!!!

δεν μπορώ να φτιάξω με τπτ το πρόγραμμά της

και καταλήγουμε κάθε βράδυ αύτή να χοροπηδάει

και εγώ να σέρνομαι!!!!!!

και επίτηδες την ξυπνάω πριν φύγω για δουλειά

για να πέσει ξερή το μεσημέρι...

άντε πάλι το βράδυ θα βρυκολακιάσει..... :evil:

από δευτέρα ξεκινάω καθημερινά δουλειά.

αλλά το κακό είναι το ωράριό μου..τελικά θα είναι 10-6

και έχω ξενερώσει απίστευτα..

μέχρι να έρθω θα είναι βράδυ

και η πεθερά μου θα είναι εδώ όλη μέρα.

θα κοιτάξω μήπως η μικρή αδερφή μου έρχεται κατά τις 3

για να βάζει τη μικρή για ύπνο κ μετά να διαβάζει εδώ.....

συνεχίζω..

χαρά έκανες απίστευτη δουλειά..μπράβο καλέ...

μακάρι να είχα φάει λίγο!!! ;)

ελπίζω να μην αρρωστήσετε πάλι..

καλά το παιδάκι ήρθε στο πάρτυ άρρωστο;;;

είδες γτ δεν ήρθα εγώ;;;;;;;;;; ;) τα πάρτυ είναι βόμβες ιώσεων!!!

μάρκερ καλά τα περνάτε βλέπω.

εδώ εγώ βλαστημάω όταν είναι άρρωστη η μικρή που είναι μία..

φαντάζομαι να είχα 2 παιδάκια άρρωστα και να ήμουν κ εγώ...

καλή φάση!!!!!! :o:o

τα τραγούδια δεν της τα μαθαίνει η πεθερά μου.

αυτή δεν ξέρει κανένα τραγούδι.

άσε που όλα της τα μαθαίνει λάθος..

πχ τα ζωάκια της τα λέει ό,τι να'ναι...μάλλον δεν βλέπει. :evil:

γενικά δεν την μαθαίνει πράγματα.

αλλά την πάει καθημερινά κούνιες και η μικρή την λατρεύει

γτ παίζουν όλη μέρα...

φρόσω μου αυτό μόνο με κρατάει..

αλλά καμία φορά δεν αρκεί μόνο να αγαπάς ένα πάιδί

για να το μεγαλώσεις σωστά.

βέβαια εσύ που την πάτησες με την ξένη γυναίκα

φυσάς και το γιαούρτι!!!!! ;)

περαστικά στον δον εύχομαι.

ίσως θα είναι καλύτερα να τις βγάλει αν έχουν πιάσει πύον.

ζζζ περαστικά σου εύχομαι

και μακάρι όλα να σου πήγαν όπως τα ήθελες!!!

βαγκ δεν μου είπες,είδες csi την κυριακή το βράδυ;;;

που πυροβόλησαν τον μαύρο με τα πρασινα μάτια;;

(γουόρικ;;;;;τον λένε;;;;)

χρυσούλα εσείς έχετε άλλα ταλέντα!!!!! ;)

μπράβο που στρώσατε με τον ύπνο..

θα σε πάει κάνα ταξιδάκι ο άντρας το τριήμερο που έρχεται;;;;

η τζουλ πού χάθηκε πάλι;;

η ισμήνη;;μακάρι να έχουν αναρρώσει!!

σωσώ σε άφησα τελευταία..

δεν μου είπες,γτ δεν βγάζεις τελείως το κάγκελο;;;

ΜΠΕΜΠΑΚΟ απιστευτες οι τουρτες!!μπραβοοοο!!αξια μανουλα!του χρονου θα σου παραγγειλω μια και για εμας!!!happy birthday!!!

ΣΩΣΩ γραφιστρια ειμαι (ή μαλλον και γραφιστρια και συμβουλος ψυχικης υγειας στην ελλαδα, ψυχολογος στο εξωτερικο!!!).δουλευα σε μια εκδοτικη με βιβλια αγγλικων για φροντιστηρια.οταν μαθαν οτι ειμαι εγκυος σκιστηκαν για να με διωξουν,τελικα καταφερα να κρατησω μεχρι που χρονησε ο δημητρακης.μετα μπηκα ταμειο προσωρινα αλλα τελικα δεν θελουν ξανα να γυρισω λογω παιδιου.

ΚΑΛΥΨΩ εισαι τυχερη που τουλαχιστον την παει στις κουνιες,η δικια μου εκτος απο υπερπροστατευτικη ειναι και υποχονδρια οποτε...βραστα!!!

αυριο γιορταζει το αγορακι μου αλλα περα απο γονεις και πεθερικα δεν θα μαζευτουμε αλλοι.ειναι οι αρρωστιες , ειναι και που πεφτουν τοσο κοντα γεννεθλια και γιορτη , ειναι και η κριση.... καταλαβαινετε!!!

καλυψω δεν ειναι ακριβως ετσι με τα παρτυ...

περιση 27 δεκεμβρη που εκανα το παρτυ, και ηρθαν τα κοριτσια, εμεις δεν αρρωστησαμε...

και για της αδερφης μου, ειναι συνεχεια με μυξουλες. τεσπα

εγω πιστευω οσο και να προφυλασεις το παιδι..

αν ειναι να αρρωστηση...δεν την γλυτωνεις..

ολο και καποιος θα βρεθει..κατι να φερει...τεσπα...

ο δικος μου περιση δεν ειχε επαφη με παιδακια οσες φορες ειχε αρρωστηση...

ευτυχισμενη μανουλα ευχαριστω...με χαρα μου να σας φτιαξω..αρκει να την πετυχω :mrgreen:

aloxa

καλα εαν ηξερα χαρα οτι εισαταν παρτυ κρυωμενων ενοειτε οτι θα ερχομουν

τουρτα θα μου κρατησεις ελπιζω

λογικα εμεις θα σου ερθουμε την κυριακη ολα να πανε καλα πρωτα βεβαια

να σου πω οτι πιο πολυ απο ολους στεναχωρηθε ο κωστας θα το πιστέψεις; :lol:

ηρωνικο ηταν βρε καλυψω μου το σχολιο για την πεθερα

δεν φανηκε ρε γμτ μου - επρεπε να βαλω εικονιδιο :lol:

σιγα μην της μαθαινε τραγουδακια

καλα τα κρυωματα συνιθισμενα - την αυπνια δεν αντεχω καθολου - το μονο που με ενοχλει ρε γμτ μου

καλα εμενα ο νικος μια βδμ που τους κραταει μου εχει βγαλει την ψυχη μιλαμε- ολη την ωρα με κυνηγαει απο πισω -κλαιει και ζταει αγκαλια ή πιπιλα :? - κατουραω κα πρεπει να με βλεπει ή να κοιταει το βρακι μου ή να τον εχω στον παγκο να με κοιταει - μιλαμε ειναι πολυ εκνευριστικο δεν μπορεις να κανεις τιποτα

ρε συ πολυ βλακεια ωραριο 10-6 :o

αν δεν κοιμηθειμεσημερι και την αλεις 8-9 για υπνο;

μαρια βεβαιως και να ερθετε...

και πες στον κωστα θα χαρω να σας δω...

τουρτα δεν εχω την μοιρασα στην γειτονια...

θα φτιαξω γλυκο ομως..

αρκει να ειμαστε καλα...

ο στεφανος την κυριακη ελεγε..θα εγθει(ερθει) ο κωστας; και η μαϊα;(μαρια)ο στελιος; και ο νικος;

του ειχα πει απο το σαββατο οτι θα ερθετε,και σας περιμενε.. :)

και για την φροσω το ιδιο... :D

ζζζ περιμένουμε νέα από τη δουλειά...

χαρούλα μου πολύ καλές οι τουρτίτσες σας!!!

απλώς, η πρώτη είναι πολύ ροζ... όπως είπε και η Σωσώ...

χαχαχα!!!

γεια στα χέρια σου!!!

μάρκερ, ο δικός μου θέλει να τον παίρνω αγκαλιά όταν είμαι τουαλέτα... :shock:

κι ο δικός μου είναι αδυνατούλης, αλλά τρώει τον αγλέωρα!!!

με την πιπίλα τα πάμε πολύ καλά!!!

φτου φτου φτου!!!

τη σιχάθηκε που την έκοψα...

απλά ξύπνησε κατά τις 2 με νεύρα!!!

για κανένα μισάωρο έκλαιγε έντονα και μετά ξανακοιμήθηκε.

μπραβο νανα που την εκοψε...μια χαρα..

τα καταφερατε :ymapplause::ymapplause:

το ξερω οτι βγηκε ροζ :oops:

απλα δεν μπορουσα να πετυχω τα χρωματα... :D

και ειδα οτι σαν χρωματα ταιριαζαν και το αφησα..

αλλα απο γευση!!!! μιαμ, μιαμ,

σε φανταζομαι να τον εχεις αγκαλια στην τουαλετα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου... (ακολουθεί σεντόνι)!!! Σήμερα το θαυματάκι μου γίνεται 3 μηνών. Σήμερα τελειώνει το 4ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Σήμερα το πλασματάκι μου αρχίζει το ταξίδι της "ανεξάρτητης" ζωής του! Είμαι ευγνώμων σε αυτό το μικρό ανθρωπάκι που με έκανε μαμά! Τα νέα μας... στις 17/10 έκανε τα 2 πρώτα εμβόλια (hexyon και rotarix)... δεν έκανε πυρετό, μόνο αρκετή γκρίνια είχε για μισή μέρα... 4500γρ. και 55 πόντους! Στις 6/11 έκανε υπέρηχο ισχίων... όλα μια χαρά και αναπτύσσονται όλα φυσιολογικά! Στις 8/11 έκανε την πρώτη δόση του bexsero... ευτυχώς και αυτό το περάσαμε αναίμακτα... μόνο γκρίνια για μισή μέρα... αλλά πολύ πόνο στο μπουκάλι της. Πήρε λίγο depon σιρόπι κι ηρέμησε! 5050γρ. και 56,5 πόντους! Συνεχίζουμε με αποκλειστικά θηλασμό ευτυχώς! Στις 12/11 έκανε ακουόγραμμα και ευτυχώς είναι κι εκεί ΌΛΑ ΚΑΛΆ!!! Στις 26/11 έχει να κάνει το επόμενο εμβόλιο! Έχει περάσει και τα άλματα 8ης-9ης και 12ης εβδομάδας με πολλή γκρίνια και κλάμα!!! Εγώ υπομονή, αγκαλιά, βόλτα με το μάρσιπο και στήθος για παρηγοριά! Αλλά υπήρξαν και 2 στιγμούλες που ξέφυγα κορίτσια... τη μία έβαλα τα κλάματα για λίγο και την άλλη νευρίασα πολύ και φώναξα! Λες και θα καταλάβαινε το μωράκι μου! Το μετάνιωσα την ίδια ώρα! Πήγαμε βόλτα και ηρεμήσαμε και οι 2!!! Γενικά είναι πάρα πολύ καλό, συνεργάσιμο κι εύκολο μωρό. Κοιμάται 7-8 ώρες σερί το βράδυ και μετά με λίγο στήθος για κάνα 10λετπο κοιμάται άλλες 2,5-3 ώρες!!! Ξυπνάει με γέλια και φωνούλες! Περνάμε πάρα πολύ ωραία εδώ στο νησί κι έχει γίνει η μασκότ της περιοχής. Της έχω φτιάξει ότι μπορεί να χρειαστεί από χαρτιά... Διαβατήριο, ΑΦΜ, βεβαίωση ΑΜΚΑ και λογαριασμό τραπέζης! Μετά τις γιορτές θα πάμε ένα ταξιδάκι οι δύο μας στο εξωτερικό! Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά είχα πολύ καιρό να σας τα πω αναλυτικά! Σας διαβάζω όλες συνέχεια!!!
    • Καλημέρα κορίτσια μου... (ακολουθεί σεντόνι)!!! Σήμερα το θαυματάκι μου γίνεται 3 μηνών. Σήμερα τελειώνει το 4ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Σήμερα το πλασματάκι μου αρχίζει το ταξίδι της "ανεξάρτητης" ζωής του! Είμαι ευγνώμων σε αυτό το μικρό ανθρωπάκι που με έκανε μαμά! Τα νέα μας... στις 17/10 έκανε τα 2 πρώτα εμβόλια (hexyon και rotarix)... δεν έκανε πυρετό, μόνο αρκετή γκρίνια είχε για μισή μέρα... 4500γρ. και 55 πόντους! Στις 6/11 έκανε υπέρηχο ισχίων... όλα μια χαρά και αναπτύσσονται όλα φυσιολογικά! Στις 8/11 έκανε την πρώτη δόση του bexsero... ευτυχώς και αυτό το περάσαμε αναίμακτα... μόνο γκρίνια για μισή μέρα... αλλά πολύ πόνο στο μπουκάλι της. Πήρε λίγο depon σιρόπι κι ηρέμησε! 5050γρ. και 56,5 πόντους! Συνεχίζουμε με αποκλειστικά θηλασμό ευτυχώς! Στις 12/11 έκανε ακουόγραμμα και ευτυχώς είναι κι εκεί ΌΛΑ ΚΑΛΆ!!! Στις 26/11 έχει να κάνει το επόμενο εμβόλιο! Έχει περάσει και τα άλματα 8ης-9ης και 12ης εβδομάδας με πολλή γκρίνια και κλάμα!!! Εγώ υπομονή, αγκαλιά, βόλτα με το μάρσιπο και στήθος για παρηγοριά! Αλλά υπήρξαν και 2 στιγμούλες που ξέφυγα κορίτσια... τη μία έβαλα τα κλάματα για λίγο και την άλλη νευρίασα πολύ και φώναξα! Λες και θα καταλάβαινε το μωράκι μου! Το μετάνιωσα την ίδια ώρα! Πήγαμε βόλτα και ηρεμήσαμε και οι 2!!! Γενικά είναι πάρα πολύ καλό, συνεργάσιμο κι εύκολο μωρό. Κοιμάται 7-8 ώρες σερί το βράδυ και μετά με λίγο στήθος για κάνα 10λετπο κοιμάται άλλες 2,5-3 ώρες!!! Ξυπνάει με γέλια και φωνούλες! Περνάμε πάρα πολύ ωραία εδώ στο νησί κι έχει γίνει η μασκότ της περιοχής. Της έχω φτιάξει ότι μπορεί να χρειαστεί από χαρτιά... Διαβατήριο, ΑΦΜ, βεβαίωση ΑΜΚΑ και λογαριασμό τραπέζης! Μετά τις γιορτές θα πάμε ένα ταξιδάκι οι δύο μας στο εξωτερικό! Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά είχα πολύ καιρό να σας τα πω αναλυτικά! Σας διαβάζω όλες συνέχεια!!!
    • Σε καταλαβαίνουμε όλες απόλυτα εδώ! Είμαστε δίπλα σου για ότι χρειαστείς! Πάρε το χρόνο σου κορίτσι μου και όλα θα γίνουν! Κι εγώ στα 37 πάρα κάτι έπιασα τη μικρή μου με μια επαφή 2-3 μέρες πριν την ωορρηξία! Μη λες λοιπόν πως μεγάλωσες! Σου στέλνω μια μεγάλη και σφιχτή αγκαλιά!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...