Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ Ν ΛΕΜΕ Ν9

Recommended Posts

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Νία μου εμείς γεννάμε στο ίδιο νοσοκομείο!

2011.pngMake a pregnancy ticker

thn allh evdomada tha kanw to dopler opote an exeis gennhsei tha erthw na se vrw an theleis ......mono na moy steileis me mynhma to epitheto sas ...............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κούκλες! Τι κάνουν οι κοιλίτσες;

Βλέπω αρχίσατε αραδιάζετε τα προικιά σας να τα βλέπουν οι συμπεθέρες ε; :D

Καλά κάνετε είναι όλα πανέμορφα! Μaria12 το κρεβατάκι σας το είδα και εγώ και μου άρεσε πολύ. Θύμισε μου λίγο ποιας εταιρείας είναι θυμάσαι; Και σε πόσες μέρες σας στο στείλανε; Αν θυμάμαι καλά είναι ελληνική εταιρεία και προτιμώ τις ελληνικές, έχουν καλύτερη ποιότητα. Τώρα είμαστε σε φάση που πρέπει να παραγγείλουμε και εμείς τα έπιπλα και ψαχνόμαστε.

Εγώ τώρα αναζητώ και αυτοκόλητα τοίχου και είμαι πλέον ανάμεσα σε 2. Βέβαια έχω αλλάξει 100 φορές γνώμη αλλά ελπίζω να καταλήξω κάπου. Σκέφτομαι ή να βάλω το κάστρο σε ένα τοίχο και πεταλούδες στον άλλο ή ένα δέντρο στον ένα και πεταλούδες στον άλλο. Ποιο από όλα σας αρέσει. Σας βάζω φωτο:

post-14040-13873937743481_thumb.jpg

post-14040-13873937743848_thumb.jpg

post-14040-13873937743974_thumb.jpg

Καλως την Madi μας, τι κανει η κοιλιτσα σου?

Αννα Μαρια φτερα θα βγαλεις στο τελος με τοσο κοτοπουλο,σαν εμενα :lol::lol: Καλε γιατι φρικαρεις που μπαινεις στο μηνα σου σε ενα μηνα?εγω λεω αμαν να ερθει...αλλα εχω και το ζορι της διατροφης ισως!!

Βρε κοριτσια αυτα τα αυτοκόλλητα απο που τα παιρνετε για τον τοιχο?Γιατι κι εγω λεω να βαλω κι ας μην εχει δωματιακι ακομα,ετσι πισω απο την κουνια στον τοιχο να φαινονται!

Χε χε, Αναστασία, θα κακαρίσουμε σε λίγο! Τα χοιρινά σουβλάκια δε μ' αρέσουν. Πάντα παίρνω σεφταλιές, μπιφτέκια, κεφτεδάκια, τέτοια πράγματα, αλλά τώρα τα φοβάμαι λίγο. Έτσι, αναγκαστικά καταλήγω σε κοτόπουλο...

Φρικάρω γιατί δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι θα κάνω παιδί!!!

Μάντι, ωραία τα αυτοκόλλητα, μ' αρέσει το δέντρο και λιγότερο οι πεταλούδες. Το κάστρο όχι και τόσο, γιατί δε μ' αρέσει οτιδήποτε παραπέμπει σε πρότυπο "πρίγκηπας/πριγκήπισσα". Επίσης, δε μ' αρέσουν οι ήρωες από διάφορα καρτούν. Μου φαίνεται πολύ κατευθυνόμενο. Γενικά ποτέ μου δεν είχα αφίσες με ηθοποιούς, τραγουδιστές και τέτοια, ούτε καν με τον Παπακωνσταντίνου! Δε μ' αρέσει η ταύτιση με πρόσωπα και "είδωλα". Αν μεγαλώνοντας θελήσει να βάλει κάτι στους τοίχους του, θα το έχει επιλέξει αυτός, όχι εμείς.

Εμείς θα κάνουμε σπιτάκια και δεντράκια, με ήλιο από πάνω και φεγγαράκι. Θα τα ζωγραφίσουμε, όμως, όχι αυτοκόλλητα.

Νια μου ευχαριστώωωωωω και μόνο που το λες!!!!!!!!!! Λες να γεννήσω την άλλη εβδομάδα;;;; ;)

Madi μου η κούνια πάνω γράφει casa baby αλλά ..δεν είναι και εδώ ο αντρας μου να τον ρωτήσω.....ο άντρας μου φτιάχνει έπιπλα, είναι κατασκευαστής, θα την έφτιαχνε μόνος του, αλλά επειδή ξέρει από ξύλα φυσικά και εμείς δε θέλαμε για το μωρό κινέζικα και άλλα την πήρε από προμηθευτή του που γνωρίζει....την έχουμε πάρει από τον 2ο μήνα εμείς, δε ξέρω πόσο κάνουν να την παραδοσουν, εγώ την φωτό την κατέβασα από το ανατέλλω....ρίξε μια ματιά εκεί....

όσο για τα αυτοκόλλητα μου αρέσουν πολύ οι πεταλούδες αλλά και το δέντρο!!!!!!!!!!

Άννα Μαρία εγώ όταν τρώω έξω όπως χτες το βράδυ... τρώω ψαρονέφρι....

Τον συγκεκριμένο τον ξέρω που το έχει το μαγαζί και μου τα κάνει ανάλατα σίγουρα!!!!!!

2011.pngMake a pregnancy ticker

Αναστασία έχει και σε βιβλιοπωλεία, ακόμη και στα jumbo από ότι μου είπαν, αλλά στο internet νομιζω έχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία. Σου βάζω κάποια site να ρίξεις μια ματιά. Αν και είναι πάρα πολλά και θα ζαλιστείς λίγο. Εγώ έχει μέρες που το ψάχνω.

http://www.cosycorner.gr/

http://www.mybabycenter.eu/index.php?target=categories&category_id=297

http://www.sticky.gr

http://www.neosxoros.gr

http://www.polychromo.gr/categories.asp?catid=18&refid=18

http://www.perizitito.gr/home.php?cat=38394

http://www.leostickers.com/english/wall-sticker-palm.aspx

http://www.artwall.gr

http://www.anatello.gr/cart/home.php?cat=46&mCat=2

http://www.ergo-center.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=203

Ελπίζω να βρεις κάτι που θα σου αρέσει! ;)

Άννα Μαρία και εγώ προς στο δέντρο κλείνω. Το καλό με τα αυτοκόλλητα είναι ότι όποτε θέλεις τα βγάζεις και βάζεις άλλα. Αν για παράδειγμα όταν θα αρχίσει να μιλάει έχει κάποιο αγαπημένο ήρωα σκέφτομαι να το αλλάξω και να της βάλω κάτι άλλο. Η τοιχογραφία σίγουρα είναι πιο εντυπωσιακή αλλά θέλει καλό χέρι που δε το χω ούτε εγώ ούτε κανένας στην οικογένεια.

Μαρία, εγώ ευτυχώς δεν έχω θέμα με το αλάτι, οπότε μπορώ να φάω ό,τι να 'ναι! Απλά φοβάμαι να φάω κάτι με κιμά, γιατί δεν ξέρεις τι βάζουν μέσα...

Μάντι, κι εγώ για δέντρο έλεγα αρχικά, τελικά, όμως, καταλήξαμε στα σπιτάκια. Αλλά τα διάφορα δεντράκια που βρήκα και τύπωσα, θα τα βάλω σε καδράκια και θα τα κρεμάσω στον απέναντι τοίχο!

Καλό χέρι έχουμε η μάνα μου κι εγώ. Τα πιο πολλά δυστυχώς η μάνα μου θα τα κάνει, γιατί εγώ δεν μπορώ ούτε να σκύψω ούτε να τεντωθώ...

Γεια σας κουκλίτσες!!

πως είστε σήμερα;

Aγγελικούλα μου σε έφτιαξα πάλι με το κοκκινάκι μου, είδες τι καλά

που θα το συνδυάσεις;και θα περιγράφεις με ύφος δακρύβρεχτο και την

ιστορία του παπλώματος....Είσαι η πρώτη λιονταρίνα που γνωρίζω και

αν κρίνω από σένα που η χημεία μας είναι τέλεια, τα λιονταράκια είναι

φοβερά παιδιά!!

Madi μου μου αρέσει πολύ το καστράκι (μάλλον παραείμαι ρομαντική!!!)

και αμέσως μετά το δεντράκι!!

Μαράκι 12 πολύ πολύ όμορφη η προικούλα σας, με το καλό να τη χαρεί ο μπεμπάκος!!

Ξεκίνησες τα παιχίδια;Στο τέλος θα σας περάσω....

Άννα Μαρία άστα πως πέρασε ο καιρός.Μη φρικάρεις από τώρα γιατί μόλις μπεις στην 34η

εβδομάδα θα πάθεις πλάκα!!εγώ τουλάχιστον άρχισα να σκέφτομαι συνέχεια...Καλά να περάσετε

σήμερα!!

Muriamaki καλά να περάσετε σήμερα και να προσέχεις μην κουραστείς!!

καλησπερα κοριτσακια μου (:

κυριακη σημερα, ωραια μερα μας κανει με λιγο αερακι βεβαια, αλλα ειναι καλο γιατι εχει δροσουλαα :D

μπολυ ωραια τα αυτοκολλητακια μαντι, εμενα μαρεσουν και τα δυο, ωραιο το δεντρακι αλλα και το καστρο ειναι τοσο γλυκουλιι!

αννα μρια να χαιρεστε τον αδερφο σου, γερο και δυνατο το παιδι! :D

ναι μου ολο βολτουλες εε? καλοπερνατεεε :D πως θα το κανεις το δωματιακι με τα 2 χρωματα για πες μας :)

δεν εχω κοιμηθει σχεδον καθολου σημερα κοιμηθηκα 12και κατι και ξυπνησα στις 5μιση.. :? ημουνα με πονους μεχι το μεσημερι, ουτε ορεξη να φαω δεν ειχα, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ.. τωρα ξανα τα ιδια σκ@τ@ ειμαιι :?:?:?:cry:

γεια σας κοριτσακια, να'μαστε κ εμεις!!!!!!!!πως ειναι οι κοιλιτσες?????????

εγω κ σημερα παλι δεν ειμαι κ τοσο καλα.απο χθες ειχα πονακια (τι πονακια , πονους ), κ σημερα το πρωι ποναγα για ωρες με πονους περιοδου , χωρις καθολου διακοπη!!!!!! (τωρα αυτοτι ειναι???να ανησυχησω??????? :?::?: )

μιλαμε τα'χω φτυσει δεν αντεχω αλλο. τωρα ειμαι καπως καλυτερα ομως εχω αυτη την πιεση κατω χαμηλα!!!

μαρακι κ αναστασια πολυ ωραια τα πραγματακια σας!!!!μεγια μεγια!!!!!με το καλο να ερθουν τα μωρακια κ να τα χαρουν!!!!!!

αγγελικουλα μου πως εισαι καλη μου????? λιονταρακι εισαι κεσυ ε???κ εγω!! αυτο που λες στα ποδια δεν το εχω μονο σημερα το ενιωσα καπως το πρωι.

μυριαμακι μου πως τα περασες στη βαπτιση καλη μου??? το αγορακι σου πως ειναι???ξεκουραζεται φαινεται!!!φιλακια στην κοιλιτσα!!

αννα μαρια να χαιρεσε τον αδερφουλη σου!!!!!!! με κοτοπουλακι θα τη βγασλεις ε?? :roll::roll:

κοριτσακια δεν θυμαμαι κατι αλλο, συγχωρεστε με!!!!!

τα φιλια μου σε ολες τις κοιλιτσες!!!!

καλησπερα κοριτσακια μου!!!ειμαι πτωμα.ειχαν ερθει καποιοι φιλοι μας απο το πρωι,μαγειρεψαμε και φαγαμε εδω και φυγαν πριν λιγο!!!ωραια περασαμε!!!τι ωραια κρεβατακια, προικες και αυτοκολλητακια ειναι αυτα!!!!με το καλο να τα χαρουν τα μωρακια σας!!!!εμας αυριο θα μας τα φερουν,οποτε αν μπορεσω θα σας βαλω φωτο οταν τα στησουμε!!!προσπαθησα να σας βαλω το δωματιο να δειτε τα χρωματα,αλλα μου λεει οτι ειναι μεγαλη η φωτο και δεν την ανεβαζει....δε ξερω πως να το κανω :|:|

ηλιαννακι,αστα κι εγω εχω τον ιδιο πονο χαμηλα!!με πιεζει πολυ η μικρη σα να βιαζεται ναβγει!!!εχει ηδη γυρισει,αυτο το ειδαμε στον τελευταιο υπερηχο.θα προσπαθησω τωρα να βαλω φωτο την προικα μας!!!

γειααα σας φιλεναδεςςς...εδω και εμεις...παει το αρμεγμα συννεφο...μιλαμε μεχρι να φαει να ρευτει να την αλλαξω να την κοιμησω...ειναι ωρα να ξαναφαει...κανα φεις μπαινω μονο λογω οτι μπορω να μπω απο το κινητο και αυτο οταν θηλαζω...αχχ μου εχει λειψει η παρεα...αντε να μπουμε σε σειρα...εννοω να τρωει λιγοτερα γευματα....μπας και βρω λιγο χρονο..μιλαμε...μετα το τελευταιο γευμα καπου 9 με 9 και μιση πεφτω για υπνο...κοιμηθητε τωρα που μπορειτε...οσο γινεται....γιατι μετα...ξεχαστε το!!

Ευάκι μας έχει λείψει!!Φτου φτου στη μικρούλα που είναι φαγανούλα!!!

Marie μου τι καλή που είναι η κοιλίτσα σου!!

Ηλιαννάκι πονάς καλό μου;Σπρώχνει ο μικρός Χρηστάκης μου φαίνεται, ετοιμάζεται!!

Βανεσσάκι και εσένα η μπουμπούκα βιαστικούλα μου φαίνεται!!!Βάλε μας φωτό,

και εγώ θα το παλέψω!!

καλησπέρα κουκλίτσες μου.....

βλέπω πανέμορφα πραγματάκια για τα μωράκια σας και έχω ξετρελαθεί....!!!...όλα είναι υπέροχα....με το καλό να τα χαρούν τα αγγελούδια σας...:)

δεν έχω πολύ χρόνο να μπαίνω κοριτσάρες μου.....αλλά σας σκέφτομαι και χαίρομαι που είσαστε όλες καλά και ανυπομονείτε όσες έχετε σειρά να πάρετε τα μωράκια σας αγκαλιά....αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.... :P:P:P

κατά τα άλλα είμαστε μια χαρούλα και εμείς, πήραμε κάτι τελευταία πραγματάκια για το μπεμπεδάκι μας χθες και τώρα το μόνο που απέμεινε είναι τα δικά μου.....δηλ...νυχτικάκια, κτλ......αλλά δεν ξέρω τί νούμερο να πάρω... :roll::roll::roll::roll: ...

Αναστασία μου τί νούμερο πήρες εσύ?....αν θυμάμαι καλά την τελευταία φορά που διάβασα ανέφερες ότι θα πήγαινες να αγόραζες νυχτικιές για σένα.......τελικά πήρες?....

σας φιλώ πολύ πολύ γλυκά........μακάρι να μπορούσα να μπαίνω πιο συχνά όπως παλαιοότερα..... :?:?:?

θα με τρελάνετε με τα υπεροχα πραγματάκια που έχετε αγοράσει.....!!!!...εμείς κούνια και καροτσάκι θα πάρουμε κατά τον Φλεβάρη.....οπότε απολαμβάνω τις πανέμορφες εικόνες μέσα από τις δικές σας αγορεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Γλυκιά Miki σου στέλνουμε τα φιλιά μας!!

Όσο για νυχτυκάκι εγώ πήρα δύο ρομαντικούλια φαρδιά αρκετά

με κουμπάκια μπροστά!!

Δώρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....;)...........πολλά γλυκά φιλάκια σας αποστέλλουμε και εμείς....:)........

και εγώ σκέφτομαι να μην πάρω Large νούμερο, αλλά σίγουρα να πάρω το Medium........γιατί όσο να' ναι ένα πρηξιματάκι δεν θα το έχουμε?.... :lol::lol::lol::lol: .......

Καλησπερα κουκλες τι κανετε? Μολις γυρισα απο καφεδακι, ειχα μερες να βγω,καλα ηταν αλλα δεν εκατσα πολυ γιατι με εκοψε πεινα και ηταν η ωρα του βραδινου!

Μικι μου τι κανεις κοριτσι μου?Ναι πηρα μπυζαμες το νουμερο που φορουσα πριν μεινω εγκυος και την νυχτικια με τα τωρινα δεδομενα, δηλαδη την κοιλουμπα μου :lol: γιατι δεν φοραω νυχτικιες και δεν θελω να κολανε πανω μου!!Αλλα ολα εχουν κουμπακια μπροστα τουλαχιστον 4!!

Απορια....την μπαντα στο κρεβατακι πως την βαζουν?Εκει που κοιματε το μωρο σε τετραγωνισμενη θεση ή κατα μηκος ολου του κρεβατιου σαν αυλαια να καταλαβετε τι εννοω...δηλαδη μονο στην πλατη...

Αναστασάκι μου καλησπέρα...:)....είμαστε μια χαρούλα με το μπεμπεδάκι μου......εσύ με την φραουλίτσα σου?.....να μου την φιλήσεις...:)

όσον αφορά την πάντα την βάζεις ως κέντρο στο κεφαλάκι του μωρού με τα δύο πλαϊνά μέρη να ακουμπούν τα κάγκελα.......

θα πάω από βδομάδα να πάρω και εγώ τα δικά μου να τελειώνω γιατί δεν μπορώ άλλο ένα ένα...κουράστηκα.......απλά είμαι πολύ προβληματισμένη με το θέμα των καλλυντικών και των συστατικών που περιέχουν......διάβαζα για τα προϊόντα τις τζόνσον και στενοχωρήθηκα λιγάκι από τα τοξικά που περιέχουν.....και πραγματικά δεν ξέρω τί να πάρω...βέβαια η μητερα μου μας έλουζε με τζόνσον και δεν πάθαμε τίποτα....τώρα μετά από 30 χρόνια θυμήθηκαν να πουν για τις καρκινογόνες ουσίες που περιέχουν τα πάντα????...τί να πω.....!!!!!...και τα προδερμ μου αρέσουν........αλλά βρε παιδί μου σε βάζουην σε σκέψεις......και στο κάτω κάτω....δεν έπρεπε ο ΕΦΕΤ να τα αποσύρει όλα αυτά τα βλαβερά προιόντα?........εεεε μα πιαααα...........μας έχουν τρελάνει.... :roll::roll::roll:

Μικι μου εγω τις fissan πηρα και βλεποντας και κανοντας τι να πω!!

Αν βαλω την μπαντα ετσι οπως λες απο το πλαι οταν ξαπλωνω πως θα την βλεπω?

δεν γίνεται διαφορετικά Αναστασάκι μου γιατί ενδέχεται να χτυπήσει στο καγκελάκι από το κρεβάτι.....για αυτό βάζουμε την πάντα....για να τα προφυλάσουμε........

να σου πω την αλήθεια, και εγώ θα παρω τις προδερμ......απλά σκέφτομαι να μην πάρω κρέμα συγκαματος....μόνο σαμπουαν, κολώνια, λάδι και ενυδατικό γαλάκτωμα.......αν συγκαεί θα πάρω κρέμα από φαρμακείο....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ωχ τι λες ρε! Πωπω η κοπέλα... Πάλι καλά που είναι καλά και οι δύο! Ο μικρούλης λογικά θα μείνει μέρες στη ΜΕΝΝ και μπράβο στην κοπέλα που είναι ψύχραιμη!! Εύχομαι να τους πάνε όλα καλά!!  Καλά, ούτε κι εγώ την ήξερα την ένεση για το αμνιακό... Κάθε γέννα και διαφορετική! Σε κάθε ιστορία μαθαίνεις και νέα πράγματα!! 
    • Πολύ ενδιαφ΄ερον αυτό που σας είπαν... Είναι σίγουρα καλύτερο για το μωράκι να τρέφεται κατά αποκλειστικότητα από το στήθος... Απλά εχω διαβάσει τόσα πολλά... όπως ότι το μωρό μετά θέλει μόνο στήθος κι έτσι δεν μπορείς να λείψεις καθόλου από το σπίτι, ότι δε θέλουν το μπουκάλι, δε δέχονται να τα ταισει άλλος, γίνεται πιο δύσκολος ο αποθηλασμός κτλ που με έκαναν να καταλ΄ήξω σε αυτό το πλάνο. Μπορεί να λέω και βλακείες και η παιδίατρος να με συμβουλέψει διαφορετικά.. Ειλικρινά δεν ξέρω!🤦‍♀️
    • Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...