Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ Ν ΛΕΜΕ Ν9

Recommended Posts

γειά σας κοριτσάκιααααα!!!!!!

όλες καλά διαβάζω!!!!!!

πιάσατε την κουβέντα για τα βαμβακερά!!!!!!

εγώ λέω ότι καλό είναι αυτά που έρχονται σε επαφή με το δέρμα του να είναι ποιοτικά αλλά μην γίνουμε και υστερικες!!!!

έχω λίγο αίμα, πήρα προληπτικά το γιατρό μου, δεν υπάρχει λογος ανησυχίας!!!!!

τη δευτερα θα βάλει και εκείνος το δικό του τώραααααα πια να δει αν μαλάκωσε ο τράχηλος και που βρισκόμαστε!!!αφού έγινε η αρχή από τη μαία!

αγγελικούλα πάντως δεν ήταν δάκτυλο!!!!!!εντάξει χαζή δεν είμαι!!!ένα δάκτυλο δεν έφτανε να πιάσει τον τράχηλο!!!!και το κατάλαβα που έβαλε πιο βαθιά......και μου είπε το κεφαλάκι είναι ψηλάαα! περπάτα!!!βλέπω να γεννάς στην ΠΗΤ σου!!!!!! αν ήταν δάκτυλο .....αλλές που έχουν επαφές τώρα θα είχαν πεθάνει στο πόνο!!!!!γιατί μη μου πείτε ότι το δάκτυλο πονάει περισσσότερο και ποσο βαθιά πια μπορεί να μπει ένα δάκτυλο;;;;;;;;;

2011.pngMake a pregnancy ticker

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αναστασια μου, εμενα το πληντυριο εχει προγραμματακι που λεει αντληση και παιρνει το νερο χωρις να στυψει τα ρουχα..

Αννα μαρια, εννοειται θα το βαλω στην καλαθουνα για αρχη,η οποια θα ειναι ακριβως διπλα στο κρεβατι μου..

Κουβερτες 100% βαμβακερες που βρηκες?εφαγα τον κοσμο και δεν βρηκα να γραφει αλλα και να ειναι ετσι!

Μαρια μου, εχω καταμπερδευτει με αυτα τα δαχτυλα και τα χερια..εμενα οταν ειχα παει λιγο πρι πω στον μηνα μου με πονακια και λιγη αιμορραγια, μου εβαλε δαχτυλο και ου ειπε οτι η μητρα ειναι κλειστη..δεν ανεφερε κατι για τραχηλο..την δευτερα ομως ειπε οτι θα με εξετασει και εσωτερικα..αραγε θα ειναι κατι διαφορετικο?

Κοριτσια εμενα δεν μου ειπε κατι για περπατημα..να ξεκουραζομαι λεει και να χαλαρωνω..ολοι ομως λενε για περπατημα..γιατι?

γεια σας φιλενάδες,

Μαράκι βλέπω μια χαρά τα πήγες με τη μαία και με το χέρι της...

τελικά δεν ήταν τόσο χάλια όσο ακούγεται...

άντε τη Δευτέρα να σε δει και ο γιατρός και να μας πεις νεάκια!!

ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον σου, αύριο πάω για βιοφυσικό,

για να δούμε τι θα δούμε...

MaDi και εσένα το κοριτσάκι σου ολόκληρη κοπέλα, θα πάρει και το

μπόι του μπαμπά κα ποιος την πιάνει!!

κορίτσια και εγώ προσπαθώ να τα πάρω όλα βαμβακερά, δεν έχω κοιτάξει

μόνο κάτι δώρα που μας έχουν φέρει!

Μυριαμακι, αυτες οι τενα που πηρες αναφερουν οτι ειναι για ακρατεια?εγω μονο τετοιες τενα ειδα..

Αναστασια, εχω και εγω θεμα με το ποιος θα αγκαλιαζει το μωρο..ειδικα τα πεθερικα μου, που καπνιζουν απο τεσσερα πακετα την ημερα , σκεφτομαι πως θα τους το πω γιατι για να το καταλαβουν δεν παιζει..οσο για την κουνιαδα, ενα εχω να πω...ας κανει ονειρα..

Οσο για την προικα, μηπως να το ξανασκεφτεις για το στεγνωτηριο?κανει?

Δωρακι τι ωρα θα πας γιατρουλι αυριο?

τι να σου πω ρε αγγελικούλα και εγώ μπερδεύτηκα.

πάντως εμένα δεν ήταν δάκτυλο....και αυτήν την εξέταση δεν την κανουν νωρίς,,γιατί μπορεί να προκαλέσει τοκετό...για αυτό πήρε και η μαία τον γιατρό για να το συζητήσουν πριν δει τον τράχηλο γιατί της είπα ότι είχε σκοπό εκείνος να το κάνει μετά την 38η, και στο τέλος αποφάσισαν οκ καντην....

τα άλλα κορίτσια μπορεί να την έκαναν αλλιώς τι να πω;;;;

αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα.!!!!!! εγώ θέλω ακόμη περισσότερο να γεννήσω....

έκανα και διαδρομο να φανταστείς...χαλαρά περπάτημα!!!!!!

ο καθένας έχει τα δικά του!!!!

άσχετο κολλάει το μάμμυ πολύ ή σε εμένα γίνεται;;;;;;

Δωράκι δόξα το θεό μια χαρά η εξέταση!!!! την δευτέρα έχουμε επανάληψη!!!!χα χα!!

όλα θα πάνε καλά αυριο και περιμένουμε νεάκια φυσικά!

Εμάς το πλυντήριο έχει πρόγραμμα για μωρουδίστικα ρούχα. Δεν ξέρω, βέβαια, τι κάνει, αλλά θα το δοκιμάσουμε. Ο άντρας μου είναι κατενθουσιασμένος, αφού απ' τη στιγμή που έμεινα έγκυος δεν βλέπει την ώρα να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα!!!

Εμάς το υπνοδωμάτιο δεν είναι και τόσο μεγάλο. Νομίζω η καλαθούνα θα χωράει μια χαρά χωρίς μετατροπές, αλλά για να χωρέσει το κρεβατάκι πρέπει να μετακινηθεί λίγο το κρεβάτι, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάθομαι στο τραπεζάκι που έχω για τουαλέτα, όπου βάφομαι, φοράω φακούς, κ.λπ. Οπότε, δε λέει με τίποτα να το στήσω από τώρα!

Το περπάτημα βοηθά να κατέβει το μωρό.

Κουβέρτες βρήκα στο γνωστό μαγαζί!!! Πήρα την Pierre Cardin, μια πολύ χοντρή και αφράτη και μια πικέ της Fischer Price. Και τα δύο λένε 100% βαμβάκι. Τη χοντρή κουβερτούλα τη συγκρίναμε με αυτήν της ίδιας μάρκας που ήταν πολυέστερ και η διαφορά ήταν εμφανής. Μια μικρή κουβερτούλα που έχει και σαν κουκούλα στη μία άκρη, για καρότσι και καλαθούνα μάλλον, μας έφερε ο αδελφός μου. Τώρα αν είναι όντως όλο βαμβάκι δεν ξέρω. Εν τω μεταξύ, στο μαγαζί που πήγαμε και μας έδειξαν το μάπα καρότσι, προσπαθούσαν με επιμονή να μας πουλήσουν κουβερτούλες οι οποίες ήταν ακρυλικό και πολυέστερ και ψιλοεκνευρίστηκα.

Όσο για το κάπνισμα, ευτυχώς δεν καπνίζει κανείς από το περιβάλλον μας! Ούτε συγγενείς, ούτε φίλοι! Μόνο στην οικογένεια του άντρα μου καπνίζουν οι πάντες, αλλά αυτοί είναι μακριά, οπότε δε με απασχολούν!

Αγγελικούλα πάω στο γιατρό στις 11:30!βέβαια δεν ξέρω πόσο θα περιμένω...

όσο για τις αγκαλιές στο μπεμπεδάκι δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι, δεν το

μπορώ όπως δεν μπορώ και τους ξερόλες...κάνε έτσι, κάνε αλλιώς...πιάστο

έτσι πιάστο αλλιώς κλπ

και εγώ με το περπάτημα δεν το έχω πιάσει καθόλου!

ΔΩΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΙΟΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Κ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΕΝΟΩ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΎΝΤΗΡΙΟ ΤΟ ΑΠΛΩΝΕΙΣ Κ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ....ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΙΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΩΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ ΛΕΝΕ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΔΩ ΑΥΡΙΟ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Μαρακι, εχω ακουσει οτι οταν σου κΑνουν αυτη την εξεταση, υστερα απο λογες μερες γεννας..και το χριστινακι νομιζω πως μια μερα πριν γεννησει την ειχε εξετασει ο γιατρος..ισως γι αυτο να την κανουν μετα την 38η..δεν ξερω ..παντως εμενα την δευτερα ειπε οτι θα μου πει ποτε γενναω..λες να μου πει για την επομενη μερα?

Αννα μαρια, κι εμας το πλυντηριο εχει ενα κουμπακι που γραφει kids plus και το χρησιμοποιεις για ρουχα που θελουν λιγο πιο πολυ ξεπλυμα γιατι μπορει να μεινουν καταλοιπα απο απορρυπαντικο στα ρουχα κι οταν αυτα ειναι ρουχα μωρου, πρεπει ν ξεπλενονται πιο καλα..εχει και κατι αλλα προγραμματα για πολυ λερωμενα παιδικα ρουχα..

ΔωΡακι περιμενουμε το απογευματακι τα καλα νεα απο την μπουμπου μας..

Τέλεια, θα πλένουμε εκεί τις πάνες!!!

Αγγελική, φαντάζεσαι να σου πει "γεννάς τώρα";!! Μια φίλη μου που έμενε τότε στην Πάφο είχε πάει για την εξέταση της εβδομάδας και της είπε ο γιατρός ότι πρέπει να τη βάλει επειγόντως για καισαρική και δεν την άφησε καν να πάει σπίτι της να φέρει τα πράγματά της, ούτε η μάνα της πρόλαβε να πάει απ' τη Λάρνακα. Και η δικαιολογία που της είπε ήταν βλακώδης, απλά ήθελε να της κάνει καισαρική...

Δώρα, άντε να μας πεις τι είναι αυτό το βιοφυσικό προφίλ!

Αν μου πει κατι τετοιο θα παθω σοκ!

Δεν ξερω...ακομα δεν εχω συνειδητιποιησει οτι ειμαι στον μηνα μου, οτι θα γεννησω και δεν εχω σκεφτει ουτε την γεννα!νομιζω οτι θα τα καταλαβω την ωρα που θα με πηγαινουν στήν αιθουσα τοκετων..κι εκει ειναι που θα το παθω το μεγαλο σοκ...

Απο την μια ανυπομονω και θελγ σαν τρελλη να παρω αγκαλια το μωρακι μου κι επιτελους να γεννησω και να ξαναβρω το σωμα μου..απο την αλλη νομιζ.ω οτι ειμαι μια ζωη εγκυος και ειχα παντα αυτη την κοιλια και θα μου κακοφανει που θα την χασω..ισως υποσυνειδητα να φοβαμαι..ειναι και αγνωστο αυτο που θα αντιμετωπισω..

Αγγελική, λογικό είναι να φοβόμαστε. Τώρα φοβόμαστε το άγνωστο, στο δεύτερο θα φοβόμαστε το γνωστό!!!!!

Πλάκα έκανα, βέβαια, ο γιατρός της φίλης μου πρέπει να ήταν μεγάλος αλμπάνης και της έκανε καισαρική είτε για τα λεφτά, είτε γιατί βαριόταν τους ΦΤ, τι να πω... Η δικαιολογία που της είπε πάντως ήταν ανόητη.

Εγώ όλη μου τη ζωή σκεφτόμουν τη στιγμή που θα γεννούσα (καλά, όχι και όλη, ίσως υπερβάλλω λίγο...) χωρίς να θέλω ιδιαίτερα να κάνω παιδιά, αλλά τώρα δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο στ' αλήθεια!!!!!!

Καλα στην παφο οι γυναικολογοι εχοΥν αλλο καθεστως!

Τις καισσαρικες τις εχουν ψωμοτυρι!

Κοριτσακια μου, θα παω για νανακια τωρα..εχω και κατι ελαφρυα πονακια σαν αυτα της περιοδου..

Καληνυχτα και φιλακια στις κοιλιτσες

γεια σας!

μαρακι ναι με φυτικη βαφη κ με κανονικη.. επιτρεπεται, δεν περναει στο αιμα τιποτα. εξαλλου κ οι φυτικες βαφες εχουν αμμωνια.

ναι εχω 5 επιλογεε αλλα πρεπει να παω να δω κ τις 5!! :lol::lol::lol:

σιγα μην εβαζε κ τον αγκωνα!! :lol::lol::lol: απο το τζελ θα ηταν!!

το αιματακι ειναι φυσιολογικο, μην ανησυχεις... παλι καλα που δεν πονεσες!

αναστασακο τι καλο ψωνισες? μεγεια το κρεβατακι!!

καλε θα ερθω να σε δω!! δεν προκειται να με διωξεις αφου θα εχω τουρτα :lol::lol::lol:

γενικη ειπαμε θα γεννησεις???

καλε στηστο το κρεβατακι, σιγα, τον τελευταιο καιρο δε θα μπορεις να κανεις τιποτα, εγω στον 8ο ειχα στησει την κουνια του ανασταση. επισης την παντα κ εμενα μου ειχαν πει να μην την πλυνω, αλλα εγω σιχαινομουν κ την εκανα 5-6 φορες με βρεγμενα πανια (ειμαι λιγο ψυχασθενικη με την καθαριοτητα των μικρων)

κ εγω ολα 100% βαμβακι τα ειχα παρει, αλλα αν ειναι τα φορμακια που φοραει απο πανω δεν πειραζει.. τα φανελακια του να ειναι 100%, αυτα που ακουμπανε στον κορμο

αγγελικουλα ευχαριστημενη ειχα μεινει απο εκει που γεννησα στον ανασταση αλλα ειναι πολυ ακριβη.. τωρα ειδικα που δε δουλευει ο αντρας μου δε μπορουμε να δωσουμε τοσα λεφτα, μερικες εχουν ενα προγραμμα που μπορεις να φυγεις σε 2 η 3 μερες, κ σε μονοκλινο βγαινει πολυ οικονομικα

ενα πακετο παρε, μη νομιζεις οτι θα εχεις πολυ αιμα για μερες.. στις περισσοτερες 2-3 μερες κρατανε τα πολλα λοχεια

μιριαμ θελω να παω απο εκει γιατι θελω να δω τα δωματια, να ρωτησω για επισκεπτηρια θηλασμο κλπ εχω πολλες ερωτησεις

μικι καλη μου φιλακια πολλα!! χαιρομαστε που εισαι καλα!

αννα μαρια δεν ειναι απαραιτητο το θερμομετρο, βουτας τον αγκωνα σου στο νερο κ πρεπει να το νιωθεις απλα ζεστο

για τη φιλη σου μην ανησυχεις, εχω ακουσει απο πολλα κοριτσια οτι ο γιατρος τους δεν τους βαζει να την ακουσουν πριν τη 15η εβδ, ουτε εγω στον ανασταση ειχα ακουσει

συμπεθερααααααα να μπαινεις πιο συχνα καλε να σε διαβαζω!! οχι να καθομαι κ να σε ψαχνω σε αλλα ποστ :lol::lol::lol: ο δικος μας μικροκαμωμενος φαινεται (σε σχεση με τον ανασταση) αλλα οχι κ σε σκαμπο!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ξερω οτι τωρα στο δευτερο μωροδε μπορω ναεχω τοση αποστειρωση οπως ειχα στο πρωτο, γιατι θα ειναι ο αναστασης, θα το πιανει, θα πειραζει το κρεβατακι του τα παιχνιδια του κλπ αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να παρει καποιος αγκαλια το μωρο με απλυτα χερια, να το ακουμπησει πανω στο μαγουλο του κ αλλα τετοια χαριτωμενα!! κ εννοειται οτι οταν αρχονται απεξω, παντα θα τον εχουν στην πανα αγκαλιας, δεν ειναι αναγκη να ερχεται σε επαφη το μωρο με ολη την καπνα, σκονη κλπ απεξω!

χαχαχαχα αγγελικυλα θυμαμαι οταν ειχα γεννησει ημουν σε ενα παραλληλο συμπαν, δεν ειχα καταλαβει καλα καλα τι ειχε γινει, οτι εκεινο το μικρο πλασματακι ηταν δικο μου, οτι ειχε βγει απο μενα κ οτι θα το εχουμε μαζι μας για παντα!! χαμπαρι δν ειχα παρει! κ την πρωτη μερα καθομουν κ κοιτουσα την κοιλια μου που ειχε πεσει πολυ κ την χαιδευα περιμενοντας να κλωτσησει κ εκλαιγα κιολας!! οτι ναναι!

Αγγελική, καληνύχτα! Ώστε έτσι οι γυναικολόγοι στην Πάφο!

Λένα, κι εγώ νομίζω κάπως έτσι θα είμαι, δε θα το έχω συνειδητοποιήσει ότι έχω παιδί, θα είναι συνέχεια μαζί μας, κ.λπ...

Για τη φίλη μου ανησύχησα γιατί μου είπε ότι δεν άκουσαν επειδή είναι νωρίς, όχι επειδή δεν τους έβαλε ο γιατρός να την ακούσουν, και μάλιστα, ενοχλήθηκε κιόλας που τη ρωτάω συνέχεια για καρδιά, λες και δεν είναι σημαντικό... Ο γιατρός της είναι για τα μπάζα, έχω ακούσει τα χειρότερα γι' αυτόν, αλλά αυτή επιμένει να πηγαίνει εκεί, και μάλιστα τώρα μένει Λεμεσό κι ο γιατρός είναι Λάρνακα (45 λεπτά στον αυτοκινητόδρομο + αρκετή ώρα να βγεις από τη μία πόλη και να μπεις στην άλλη...)! Αλλά δε νομίζω να είναι ΤΟΣΟ άχρηστος που να μην ακούνε καρδιά δέκατη εβδομάδα και να της λέει ότι πάνε όλα καλά...

ο γυναικολογος που πηγαινα στην αρχη αυτης της εγκυμοσυνης δε μου ειχε βαλει να ακουσω καρδια

ενω την ειχαμε δει να παλλεται

μου εβαλε γυρω στη 12η εβδ κ μου ειπε οτι ειναι νωρις, οτι αποφευγουν να βαζουν στους γονεις να ακουνε τοσο νωρις την καρδουλα

ο προηγουμενος γυναικολογος δε μου ειχε βαλει να την ακουσω ουτε μια φορα

ουτε εγω το ειχα θεωρησει ιδιαιτερα σημαντικο να σου πω την αληθεια, οπως τωρα που ειχα τρομερο αγχος

κ το εχω ακουσει κ απο αλλα κοριτσια

αγγελικουλα καλη ξεκουραση!

ισως...

πω πω εισαι στον 8ο εσυ ε???

αχ απο τη μια θελω να περασει γρηγορα ο καιρος να γεννησω να δω το μικρουλι μου απο την αλλη αγχωνομαι, δε νοωθω ετοιμη για κατι τετοιο νομιζω.. δεν ξερω τι θα κανω με τον ανασταση,,

αν κ νομιζω οτι στην αρχη θα ειναι καλος, τους 2-3 πρωους μηνες, μετα που θα καταλαβει οτι το νινι εχει ερθει για να μεινει φοβαμαι τι θα κανει

τι καιρο εχετε εκει? εδω δροσισε επιτελους!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ είμαι στον όγδοο; Από πότε;

Εδώ έχει ζέστη, το βράδι κάνει πιο πολλή δροσιά, αλλά μη φανταστείς ότι κάνει κρύο. Απλά μια δροσερή νύχτα καλοκαιριού. Από αύριο είπαν θα αρχίσει κρύο και βροχές, αλλά σιγά...

Ούτε κι εγώ είμαι έτοιμη να κάνω παιδί πιστεύω. Γενικά, δε νομίζω ότι κάνω για τέτοια πράγματα...

Εντάξει, είναι πολλά παιδιά που ζηλεύουν. Ο ξάδελφός μου ζήλευε φοβερά. Έχουν τρία χρόνια με την αδελφή του, και οι γονείς και γενικά το περιβάλλον του δεν το αντιμετώπισαν σωστά. Προσπαθούσαν να μη δίνουν πολλή σημασία στη μικρή και να ασχολούνται συνέχεια μαζί του, κι αυτήν τη λάθος συμπεριφορά την εξαργυρώνουν σήμερα που είναι ο ξάδελφος 19 σχεδόν και η αδελφή του σχεδόν 16...

Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος είναι να τον εμπλέκεις στην όλη φάση. Φυσικά, εξαρτάται κι απ' το παιδί.

δεν μπαινουμε στον 8ο απο την 31η εβδ????

κ εγω νομιζω οτι θα τον βοηθησει αν εμπλεκεται με το μωρο, δηλ να βοηθαει στην αλλαγη της πανας, στο μπανακι κλπ απλα οταν θηλαζω δεν ξερω τι να κανω, γιατι ο θηλασμος θα μου δεσμευει μεγαλο ποσοστο απο το χρονο μου

βλεπω φιλες μου που θηλαζουν ορθιες με το μωρο στο βυζι κ το κρατανε με το ενα χερι κ με το αλλο παιζουν με το μεγαλο κ ειμαι τοσο σιγουρη οτι δε θα μπορεσω ποτε να το κανω αυτο1!!

αλλα κοντος ψαλμος αλληλουια, πλησιαζει ο καιρος!

ειδα κατι συναντησεις του συνδεσμου μητρικου θηλασμου στη θεσσαλονικη κ σκεφτομαι να παω

ειναι μια φορα το μηνα, τις 3 πρωτες τις προλαβαινω :lol::lol::lol: την τελευταια δε νομιζω, μαλλον θα εχω γεννησει, λεω να παω...

επισης θελω να κανω μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης-ανωδυνου τοκετου

εχει κανει-θα κανει καμια σας?

δε θελω να κανω επισκληριδιο γιαυτο θα τα παρακολουθησω... κανουν στις κλινικες, ξερετε?

που μπορω να ρωτησω?

Α, ναι, δεν ήμουν σίγουρη αν μπαίνουμε στον όγδοο στην 31η ή στην 32η!!!

Κοίτα, όταν θηλάζεις θα μπορείς να του λες ότι κι αυτός θήλαζε κάποτε κι ήταν τόσο μικρούλης, αλλά αυτό άντε να το κάνεις δύο φορές! Μετά θα βαρεθεί! Μπορείς να έχεις το μωρό στο σλινγκ ή να το στηρίζεις στο μαξιλάρι θηλασμού και να κρατάς ένα παραμυθάκι και να διαβάζεις στον Αναστάση. Ή μπορείς να τον βάζεις να κάνει "δουλίτσες" του στιλ να σου φέρει ένα μαξιλάρι, να μαζέψει τα πράγματα του μωρού ή τα δικά του, για να νιώσει χρήσιμος. Φαντάζομαι κι ο άντρας σου, αφού τώρα είναι σπίτι, μπορεί να ασχολείται μαζί του. Επίσης, στην ηλικία που είναι, μπορεί να παίζει και μόνος του λίγη ώρα, χωρίς να σημαίνει ότι θα απομονώνεται.

Για μαθήματα δεν ξέρω, ίσως ξέρουν άλλα κορίτσια από Θεσσαλονίκη. Ο γιατρός μου παλιά έκανε τέτοια μαθήματα στην κλινική του, τώρα δεν ξέρω αν κάνει ακόμη... Κι εγώ δε θέλω να κάνω επισκληρίδιο. Στην Κύπρο νομίζω μόνο στη Λευκωσία τη θεωρούν απαραίτητη. Στις άλλες πόλεις δεν είναι και τόσο διαδεδομένη. Κάποιες μαθήτριές μου, που έχουν 1-2 παιδιά, δεν είχαν ιδέα ότι γίνεται φυσικός τοκετός με επισκληρίδιο! Στον Αναστάση έκανες επισκληρίδιο;

γενικα τωρα στα λογια ειναι καλος.. λεει οτι το νινι θα πινει γαλα απο τα μεμε της μαμας, κουναει την κοιλια μου για να το κανει νανι, λεει οτι θα κοιμουνται αγκαλια στην κουνια, οτι θα παιζουν στο παρκο, οτι θα του καθαριζει τον πωπο κλπ αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα φρικαρει1!

ναι στον ανασταση ειχα κανει, αλλα το εχω σκυλομετανιωσει γιατι αποτι διαβαζα κ πληροφορηθηκα μετα, ειχα ΟΛΕΣ τις παρενεργειες.. κ την εκανα κ με 8 διαστολη, εφαγα ολο τον πονο κ με επιασε λιγο πριν βγει ο μικρος!

κ τωρα αν παω με 2-3 διαστολη, μαλλον παλι θα κανω, δε θα κατσω να χτυπιεμαι με τις ωρες.. αλλα αν ειμαι απο 7 κ πανω δεν θα κανω, ετσι λεω τουλαχιστον..

Αυτό είναι το άσχημο, ότι στις περισσότερες περιπτώσεις την κάνουν προς το τέλος, οπότε δε χρειάζεται πλέον. Νομίζω κι αυτό είναι για να τα παίρνουν, γιατί δεν υπάρχει λόγος να κάνεις επισκληρίδιο λίγο πριν βγει το μωρό.

Ο γιατρός μου σου δίνει μια μάσκα με αέριο για να αναπνέεις (τουλάχιστον αυτό έκανε πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια, τώρα δεν ξέρω τι κάνει, φαντάζομαι θα μου πει), κι απ' όσο διάβασα, αυτό είναι το αγγλικό σύστημα. Αλλά πάλι, δεν ξέρω αν θέλω να αναπνέω ένα αέριο που θα με ζαλίσει και μπορεί να μην έχω πλήρη αυτοέλεγχο.

Όσο για τον Αναστάση, εδώ εμείς θα φρικάρουμε με τον ερχομό του μωρού, ο μικρός δε θα φρικάρει;

χαχαχαχαχα σωστο κ αυτο!!!

κοιτα, εχω διαβασει οτι οι περισσοτερες κοπελες ακριβως επειδη δε νιωθουν το σωμα τους να συνεργαζεται πανικοβαλλονται κ δε μπορουν να συνεργαστουν με τις μαιες κ το γιατρο

εγω γενικα σε τετοιες φασεις ειμαι παρα πολυ ψυχραιμη κ ακολουθω κατα γραμμα τις οδηγιες

ε μα ναι, σφαδαζα μεσα στο αμαξι απο τους πονους κ εκει στο κρεβατι κ με επιασε στην ουσια την ωρα της εξωθησης!!

κ ειναι λιγο αστειο να μη νιωθεις τιποτα κ να σου λεει η μαια βλεποντας την οθονη

"τωρα πονας!! ΣΠΡΩΞΕ!!" :lol::lol::lol::lol:

παω να ξαπλωσω, με εχει πεθανει η πλατη μου σημερα

θα τα πουμε αυριο παλι φιλιααααααααααααα

καλημέραααααααααααα σε όλες :!::!:

τι κάνουν τα μπεμπέ μας :?:

Άννα Μαρία πλυντηριάκι με πρόγραμμα για μωρουδίστικα δεν είχα ακούσει ξανά!!!!!

Άντε το μπεμπάκι σας μέχρι δικό του πρόγραμμα πλυντηρίου θα έχει το μαναράκι μου!!!!!

Εμείς ευτυχώς δεν καπνίζαμε ποτέ και οι δυο και όσο να είναι και η ατμόσφαιρα του σπιτιού είναι καθαρή σε σχέση αν κάποιος κάπνιζε μέσα!!!!

Δωράκι μου γλυκό πλησιάζει η ώρα για την εξέταση!!!!!

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου!! Όλα τέλεια θα είναι!!!!

Αγγελικούλα μου δε ξέρω αν θα σου πει για την επόμενη μέρα!!!! Ο μπέμπης μου είναι ψηλά ακόμα, την Δευτέρα φαντάσου θα μου κάνει ξανά την εξέταση ο γιατρός μου και μου είπαν αν δεν έχει μαλακώσει ο τράχηλος που είναι σκληρός θα πάρω μπισκοπάν, έχω αρχίσει περπάτημα και διάδρομο….για να δούμε μήπως γίνει τίποτα….γιατί και η μαία το ίδιο μου είπε έτσι όπως επιασε ότι αν πάει έτσι δύσκολο να γεννήσω νωρίτερα θα πάει ως τέλος!!!!!

Δε νομίζω να σου πει γεννάς αύριο…..μην αγχώνεσαι και έτσι να γίνει!!!!! Αν είναι χαμηλά εσένα…μπορεί μετά την εξέταση …….να έρθει πιο γρήγορα!!!!! Μακάρι να κατέβει και εμένα….

Λενάκι εγώ παίρνω φυτική βαφή χωρίς αμμωνία!!!!! Δεν ισχύει λες;;;;;

Και εμείς δεν την είχαμε ακούσει αμέσως, αλλά βλέπαμε που παλλόταν και μας είπε ότι όλα καλά!!!! Μετά στον επόμενο υπέρηχο ακούσαμε και την καρδούλα του.

Λενάκι δρόσισε λίγο επιτέλους!!!!!!!!!

Όσο για τον Αναστασάκο είναι λογικό να ζηλέψει το παιδί….!!!! Θα χάσει την αποκλειστικότητα!!!!

Κορίτσια το κατερινάκι τι έγινε;;;γέννησε;;;;;;;

Muriam πώς τα πας με τις συσπάσεις σου;; ξεκουράζεσαι καθόλου;;;;

Νία μου με τα μωράκια σου!!!!!! όλα καλά;;; έχω μέρες να ακούσω νέα σου!!!!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια πού είναι;;;;;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...