Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μαρίνα, εγώ σου έγραψα; Δε θυμάμαι... :(

Σου γράφω τώρα πάντως!

Συγχαρητήρια, μια καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!!!!!

Οι πόνοι περιόδου στην αρχή της εγκυμοσύνης είναι απόλυτα φυσιολογικοί.

Εγώ από την αρχή μάλλον έχω ουρεόπλασμα, και κάποιες φορές βρέθηκε και στρεπτόκοκκος. Έχω κάνει ένα σωρό θεραπείες, αλλά όχι στο α' τρίμηνο. Ελπίζω να μη χρειαστεί να κάνεις κάτι και να φύγουν οι μύκητες με το νερό και το σαπούνι!

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

1 πράγμα θα σου πω Mwroudenia μου!!!!!!!!!!

Κάθε τι που έχεις...... πονάκια..... ζαλάδες..... ανακατωσούρες...... λιγούρες..... κτλ..... κτλ.......

Να το παίρνεις σαν σημάδι από το νινάκι σου!!!!!!!

Πως όλα βαίνουν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!

Κι αν μαζευτούνε πολλοί..... "Γιατροί"...... κι αρχίζουν και σε πρήζουνε......

Δεν θα ακούς ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!!!!!!!!!! Μόνο τον Γιατρό σου και το ένστκτό σου!!!!!!!!!!!!

Για να απολαύσεις το ομορφότερο ταξίδι στη ζωή σου!!!!!!

Σου τα λέω με ΑΓΑΠΗ!!!!!!!!! Όπως θα τα έλεγα στην αδελφούλα μου!!!!!

Άϊ στο καλό!!!!!! Με πήρανε τα ζουμιά!!!!!!! Θυμήθηκα τα δικά μου!!!!!!

Να προσέχεις κοριτσάκι μου!!!!!

Δημοσίευση

KAterina KAI ANNA MARIA XILIA EUXARISTW KOUKLES MOU!!!'

katerina oxi apla trww ...paratrww :lol:

ANNA MARIA NAI MOU EDWSE ENA SAPOUNI GIA TOUS MYKHTES NA PLENOMAI...KAI NIWTHW HDH KALYTERA!

kangaroo euxaristw polyy

[PIPITSAZOUZOUNA euxaristw polyyy gia tis simvoules..nai auto kanw...ta pernw san minimata! :D

twra tha paw gia ton progennitiko elegxo..!xthes agorasa apo ta prenatal to prwto mou panteloni egkimosinis,,,,gia na eimai aneth :D:D:D

poso thn xarhka auth thn agora den legetai!!!!allo sinaisthima

• 1 month later...
Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια!!συγχαρητηρια στις εγγυουλες..κ εγω στην 10 βδομαδα τωρα..να μας πανε ολα καλα!!ηθελα να σου πω νικι να μην αγχωνεσαι καθολου..κ εγω ειχα κανει κ δεν πετυχε. το εταξα στην Μεγαλοχαρη Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου κ μας εδωσε ενα υγιεστατο αγορι..δοξα το θεο ολα καλα μας πηγαν.τωρα ο γιος μου ειναι 10 χρονων.ο αντρας μου ειχε νεκρο σπερμα.10τισ 100 ειχα πιθανοτητα με εξωσωματικη.σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!

Δημοσίευση

Μπράβο σου και συγχαρητήρια να προσεχεις και σου ευχομαι μια καλή εγκυμοσυνη. Εισαι το ζωντανό παράδειγμα οτι η φύση είναι παντοδυναμη δεν καταλαβαινει ουτε απο χωριακές ουτε τιποτα.

Δημοσίευση
ΜΩΡΟΥΔΕΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ!!!!!!!!!ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ Κ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

muriam mou twra to emathes ???????????nomiza sto eixa pei!!!

euxaristw polyy poly!!!kai esy na xeresai to mwroulini souuuuuu :D:D:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αρχικά να πω την αλήθεια η μητρότητα είναι μια αρκετά απαιτητική «κατάσταση»  από την άποψη ότι είσαι η μαμά και το βάρος πέφτει στην μαμά και το μπαμπά φυσικά.    όμως είναι περισσότερο στη μαμά. Γιατί η μαμά θα είναι στο σπίτι όσο ο μπαμπάς θα είναι δουλειά.    εγώ έχω 3 παιδιά.    άπειρες φορές έχω νιώσει μόνη κ ίσως και καθημερινά από την άποψη ότι κ μένα οι συγγενείς μου μένουν κοντά αλλά έχουν κ εκείνοι τη ζωη τους δεν μπορούν καθημερινές να μου κάνουν παρέα να πω μια κουβέντα να πιω ένα καφέ (έχουν το πρόγραμμα τους, έχουν τις δουλειές τους κτλ κτλ)  η κόρη μου έγινε 6 κ της λέω κάθε μέρα πόσο τυχερή νιώθω που υπάρχει κ μπορώ να πω μια κουβέντα με κάποιον που με καταλαβαίνει.  Ο ένας ο γιος μου είναι 3.5 κ δν μπορεί να κάνει κάποια ουσιαστική συζήτηση κ το άλλο παιδάκι μου είναι 6 μηνών δεν μιλάει καν 😁 Καμία φίλη μου δεν είναι μητέρα (είμαι 30) κ κανένα συγγενικό μου πρόσωπο που είναι κοντά. Plus μένω στο εξωτερικό κ φαντάζεσαι πόσο πιο δύσκολο είναι.    εμένα τα παιδιά μου είναι η παρέα μου κ πραγματικά είναι όλη μου η μέρα. Προσωπικά μεγαλώνω τα παιδιά μου εδώ και 6 χρόνια άρα 6 χρόνια είμαι στο σπίτι. Σαφώς υπάρχουν στιγμές μοναξιάς από την άποψη ότι θέλεις έναν ενήλικα να συναναστρεφείς να πιεις ένα καφέ κάτι.    αλλά είναι στιγμές.    αν δεν ήταν η κόρη μου τόσο μεγάλη ίσως να μιλούσα στα ντουβάρια που λέει ο λόγος 🤣   το άλλο που κάνω κ μας βοηθάει όλους είναι να τα βγάζω έξω όλη την ημέρα (3ωρες τουλάχιστον) άρα παίρνουμε αέρα βλέπουμε κόσμο.    μετά από κάθε γέννα μου αντιμετώπιζα έτσι ψυχολογικά προβλήματα. Με το που πήγαινε να νυχτώσει έκλαιγα, στεναχωριόμουν, ένιωθα μόνη μου πολύ έντονα.    ευτυχώς μετά τις 50 μέρες καλυτέρεψα.    Δεν βοηθάει που κ ο άντρας μου γυρνάει 11-12 το βράδυ. Αλλά οκ είναι όλα μια συνήθεια εν τέλη.    τώρα είμαι πολύ καλύτερα που έχουν στρώσει οι ορμόνες. Δεν θα σκεφτώ δλδ τέτοια αρνητικά συναισθήματα συχνά.    (οι φίλες μου όλες μένουν στην Ελλάδα άρα μόνο τηλεφωνικά ή με βιντεοκλήσεις μπορώ να τους μιλήσω κάτι είναι κ αυτό όμως από το τίποτα 🙏🏼🩷).    τον πρώτο καιρό να έχεις παρέα συνέχεια ( την πρώτη εβδομάδα η μαμά μου κοιμόταν σπίτι μας για να με βοηθάει γιατί όπως είπα έχω 3 παιδιά άρα ήταν πολύ εξουθενωτικό μέχρι να μαζέψω δυνάμεις από τη γέννα)    Και θα πω αυτό που πάντα λέω κ στον εαυτό μου! Αν σου δίνουν τη βοήθεια τους να την παίρνεις κ να μην ντρέπεσαι. (Είμαι ένας άνθρωπος που ούτε στην μαμά μου δεν θα πω να έρθει να με βοηθήσει ή πχ στις αδερφές μου. Μόνο αν οι ίδιοι θελήσουν από μόνοι τους να έρθουν τότε θα έρθουν. Κ αυτό θεωρώ ότι είναι μειονέκτημά μου κ είναι κ εγωισμός γιατί εν τέλη θαρρώ απλά ότι δεν ξέρω να ζητάω βοήθεια ή ότι έχω εγωισμό και δεν ζητάω βοήθεια. Από την άλλη έχω την τιμή να λέω ότι τα κατάφερα μόνη μου με 3 παιδιά κάθε μέρα όλη μέρα. Τα αγαπάω τόσο πολύ μου αρέσουν τόσο πολύ τα παιδιά που ξεχνάω πολύ εύκολα αυτή τη μοναξιά)    μακρυγορησα με το καλό εύχομαι 🩷
    • Εγώ γενικά δεν είχα σταθερό κύκλο και πριν μείνω έγκυος αλλά μετά την γέννα θήλαζα μου ήρθε στους 5 μήνες η περίοδος  κάποιες φορές που ερχόταν καλά και άλλες είχα καθυστέρηση αρκετές μέρες  έχει να κάνει και με το θηλασμό σε άλλες κοπέλες στρώνει αμέσως άλλες πάλι θέλει ένα διάστημα να επανέλθει  υπάρχει ενδεχόμενο εγκυμοσύνης;
    • Σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες!  Ο γιατρός μέχρι στιγμής είναι αισιόδοξος γιατί αναπτύσσονται σωστά ,δεν μου έχει θέσει κάποιον αυστηρό περιορισμό,δεν είχα κάποια αιμορραγία μέχρι στιγμής. Απλά ούτως ή άλλως τα δίδυμα γεννιούνται πρόωρα ,και σκέφτομαι ότι τα δικά μου θα γεννηθούν ακόμα πιο πρόωρα λόγω της ανωμαλίας και κάνω άσχημες σκέψεις ότι θα έχουν μια ζωή θέματα υγείας κτλ. Προσπαθώ να διαχειριστω και το σοκ της δίδυμης κυησης και το σοκ του θέματος της μήτρας με ότι αυτά συνεπάγονται... Να αναφέρω ότι είναι σε δύο διαφορετικούς σάκους άρα δύο πλακούντες. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά λέω τι θα είμαι η εξαίρεση στον κανόνα εγώ;🥲 Χαίρομαι που τα κατάφερες και πήγαν όλα καλά ! 
    • Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι, εμείς κάνουμε οτι καλύτερο, από εκει και περα υπάρχουν πολλοι παράγοντες!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...