Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσια! Σήμερα έχουμε παιδιατρο εμεις. Ξύπνησε τωρα να φάει οπότε την έντυσα κιολας να είναι έτοιμη γτ στις 9 θα φύγουμε από δω.  @ΜαρίαΔημήτρηςτης αρέσει τ νερο αλλα συνηθως πεινάει κ χαλαει τον τόπο μέχρι να την ντυσω μετα. Όταν πέφτει τ νερο πανω τηε ειναι μια χαρά.  Μας επιασαν οι ζεστές ξαφνικά. Ολο τ βραδυ ξυπναγα μουσκεμα. Ευτυχώς τ μωρο τ πήγε σχετικά καλα με ξύπνημα ανα 2 ωρες για τάισμα.
    • Καλησπέρα κορίτσια, εγώ σήμερα όλη μέρα με την μικρή με γκρίνια και από την ζεστηβειχε περισσότερη γκρίνια. Το μεσημερινπηγαμε να πάρουμε τον μεγάλο από το σχολείο και μόλις γυρίσαμε τα μαλλιά της εσταζαν της καημενουλας. Στις 5 ξαναβγήκαμε και πήγαμε προπόνηση τον γιο και γυρίσαμε πάλι ιδρωμένη, την άφησα με την πάνα μόνο και ξεράθηκα στον ύπνο.  Της έριξα μια μουσελινα μόνο. Κάναμε μπανακι και έφαγε κοιμησμενη και τώρα το ματι της γαρίδα 🤣 Την κρατάει ο μπαμπάς στο σαλόνι που είναι ξενυχτης και εγώ ξάπλωσα γιατί δεν την παλεύω άλλο.  Με το μπάνιο πως τα πάτε? Αρέσει στα μπεμπονια σας? Εμένα τρελαίνεται, μόλις την βγάλω χαλάει τον κόσμο όλο. 
    • Νομίζω στην ωορρηξία πρέπει να είναι 10, το φυσιολογικό τις υπόλοιπες ημέρες είναι γύρω στο 6,5 - 7 ?  Ετσι έχω διαβάσει… το έψαχνα κι εγώ. Γενικά αν μπεις στον χώρο αυτό και αρχίσεις να ψάχνεσαι με εξετάσεις όλο και κάτι θα βρίσκεις! Ποσό καιρό προσπαθείς; Συγγνώμη εάν τι έχεις ξαναπεί αλλά είμαστε μπόλικες… Εχεις ειδικό γιατρό αναπαραγωγής που ασχολείται με υπογονιμότητα, κάνει τέτοιες μικρο επεμβάσεις, όπως το σκρατσινκ ;  
    • Γεια σας κορίτσια μου! Καλό μήνα! Πώς είστε; Εγκυούλες πως τα πάτε με τη ζέστη; Με το καλό @melitiniღ και @pennaki εύχομαι να ειναι το καλοκαίρι σας αυτό! @almira με το καλό και σε σένα! Να προσέχετε τον εαυτό σας! Ειχα μέρες να μπω… Κάναμε πρόκληση αυτόν τον μήνα, πράγματι έγινε ωορρηξία! Αυτό ήταν το σημαντικό για εμένα, 16η ημέρα έγινε η ωορρηξία.. Δεν κάναμε ένεση. Χάρηκα πολύ, εύχομαι ειλικρινά να βρήκαμε το πρόβλημα και να ειναι αυτό… και αργά η γρήγορα να γίνει το θαύμα. Καναμε σεξ κάθε μέρα😂😂😂… πήρα και άδεια από τη δουλειά 5 ημέρες για να είμαι σπίτι. Παλιές καλές εποχές, σαν να ήμουν φοιτήτρια ένιωσα.😂😂 Αναμένω… Μακάρι… Θα δούμε!   @Παρασκευαιδου ωραία τα λες! Γελάω με τη γυάλα σου!!! Μακάρι να βγει αληθινή μαντάμ Ζαΐραααα!
    • Κορίτσι μου πως πήγε το αποτέλεσμα της χοριακής;; Είσαι καλά;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...