Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο.. Όποια χρησιμοποιεί τη Vasclor έχει μετά υπολείμματα καφέ που βγαίνουν και με την ούρηση και στο σκούπισμα;; Σόρυ για την περιγραφή αλλά ρε φίλε σαν κακάκια κατσίκας βγαίνουν.. δεν απορροφάται όλη και μάλλον όσο μένει στον κόλπο καφεδιάζει, τι να πω... πφ! 🤪
    • Την εχω ετοιμη ηδη την βαλιτσα! Εμενα δεν με κουραζει ο πρωτος τοσο, γιατι ειναι 5 ετων οποτε ειναι πιο ανεξαρτητος, το δικο σου ειναι μικρουλακι μωρε! Το μονο που δεν αντεχω ρε παιδια ειναι η ζεστη! Δεν παλευεται!!!
    • Ελπιζω να γυρισει κοριτσι... σε ποια βδομαδα εισαι?Σε νιωθω εμενα ο πρωτος μου ηταν ισχιακος για αυτο κ γεννησα καισαρικη. Οτι ασκησεις κ να εκανα δεν γυρισε ποτε.
    • Κοριτσι μου όπως τα είπες είναι! Είναι πολύ νωρίς ακόμα και θέλει χρόνο! Καλά κάνεις και μιλάς στον σύζυγο! Ο περίγυρος όντως θέλει να υπεραπλουστευσει τα πράγματα οπότε από ένα σημείο και μετά δεν αξίζει να ανοίγεις την καρδιά σου!  @RAM21 επειδή έχω διαβάσει κι εγώ για τη μαιευτική βία, δεν πιστεύω ότι έχω υποστεί μαιευτική βία να σου πω την αλήθεια. Δεν έχω παράπονο από το προσωπικό και τον γιατρό μου! Όλοι με πρόσεξαν! Κανενας δεν με πίεσε ή με φόβισε! Και μετά και από δική μου έρευνα και συζήτηση με τη σύμβουλο θηλασμού μου και μαια μου, ολα έγιναν όπως έπρεπε. Απλά επειδή είχα οξύ τοκετό μέχρι να φτάσω στην κλινική είχα φτάσει 8 διαστολή οπότε τράβηξα όλους τους πόνους και μετά επειδή το μωρό είχε βραδυκαρδια για 10 λεπτό έπρεπε να μπω εκτακτως για καισαρική! Απλά εμένα μου κάθισε πολύ άσχημα όλο αυτό! Ότι έγιναν όλα τόσο γρήγορα και πονεσα πάρα πολύ, ότι κινδύνεψε το παιδί, ότι ήμουν χωρίς τον άντρα μου στην αίθουσα τοκετού. Έχω φίλη που απλά έκανε προγραμματισμένη καισαρική (με δική της επιθυμία)  και επίσης θυμάται με πολύ άσχημο τρόπο αυτή την εμπειρία.  @Spanakopita13 μπορώ να πω ότι πλέον μου φαίνεται πολύ μακρινή ανάμνηση και σίγουρα καταλαβαίνω ότι κι οι ορμόνες με έκαναν να τα βιωνω όλα πολύ πιο έντονα!  Εννοείται είναι πολύ νωρίς για να σκέφτεσαι να απευθυνθεις σε ειδικό! Και έτσι όπως τα λες πιστεύω ότι όσο το συζητάς και τα βγάζεις από μέσα σου θα είσαι καλύτερα! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...