Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα μανουλίτσες!!!!

Χάθηκα αλλά δεν ήμουν πολύ ορεξάτη αυτές τις μέρες...σας τα έγραψα.....

Την περασμένη Τετάρτη πήγαμε ξανά στο Λοιμωδών για τον επανέλεγχο (ευτυχώς δεν έκανε ξανά αιματολογικές, δεν χρειάστηκε), όλα καλά κ η κλινική της εικόνα πολύ πολύ βελτιωμένη! Κ το βλέπω κι εγώ στο παιδί δηλαδή, άρχισε πάλι να τρώει (όχι κ πολύ αλλά πάντα ήταν κακόφαγη), παίζει, κάνει ζημιές.....ξαναβρήκε τον παλιό κακό της εαυτό αλλά την προτιμώ έτσι!!!!!!!!!! Πολύ φοβάμαι ότι το πέρασε κ η Χρυσούλα......είχε τα ίδια συμπτώματα για αρκετές μέρες αλλά τουλάχιστον θα αποκτήσει κ αυτή αντισώματα.

Σήμερα έχει γενέθλια η Μαρκελλίτσα αν δεν κάνω λάθος..........Μαγδουλίνι μου να τα εκατοστήσει!!!!!!!!!! Να την χαίρεστε!!!!!!!

Κ αύριο η Αγγελικούλα κ ο Αντωνάκης!!!!!!!!! Χρόνια πολλά στα χριστουγεννιάτικα ζουζουνάκια!!!!!!!!!!!!!!

Μάγδα μου πραγματικά δεν έχω ιδέα που το κόλλησε αλλά υποψιάζομαι στον παιδικό......όλα άρρωστα είναι......δεν τα κρατάνε ούτε μια ημέρα στο σπίτι οι μανάδες τους για να συνέλθουν!!!!! Κ το κακό είναι ότι η μονοπυρήνωση έχει συμπτώματα κοινής γρίπης οπότε δεν θα ξέρει κ όποιο παιδάκι την έχει (κ φυσικά την κολλάει κ στα άλλα)................Έχω νευριάσει πολύ με αυτό το θέμα.......Εμείς πάντως θα ξαναπάμε σχολείο μετά τις γιορτές!!!!!

Ακόμα δεν καταλάβαμε τίποτα από τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν........λέγαμε σήμερα με τον άντρα μου να πάμε τα κορίτσια μας βόλτα στο Meditteranean Cosmos κάποια στιγμή τώρα κοντά, να χαζέψουν λίγο που έχει στολισμένα......την γωνιά του Άη Βασίλη κτλ.....Για να δούμε, ελπίζω να βολέψει!!!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!!!!

• Απαντήσεις 671
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια μου!!

μαγδουλι μου να την χαιρεσαι τη μαρκελιτσα σου τη κουκλα,να ειναι γερη κ ευτυχισμενη!!

νασιουλι μου μπαβο που ολα ειναι καλα τωρα με τα κοριτσια!πηγατε τελικα στο κοσμος;

γιωτακο μου να τη χαιρεσαι κ εσυ τη κουκλιτσα σου,ειναι κουκλιτσα,δωστης πολλα φιλακια απο μενα!

αυριο κλεινουμε τα τρια κ η αγγελικουλα,πως περασε ο καιρος..

μαγδακο λιγο δυσκολο για το σοφιτελ..ξερεις οτι εγω κιολας δεν οδηγω οποτε ακομα χειροτερα..καλα να περασεις στα πατρια εδαφη!!

Δημοσίευση

Γεια σας μανουλιτσες και απο μένα

Μαγδα χρονια πολλα για την Μαρκελλα, χαρούμενη και ευτυχισμένη να ειναι!!!!

Με το καλο να έρθετε Ελλάδα και να περάσετε όμορφα τις γιορτές. Και για μένα αυτη η Πέμπτη ειναι δύσκολη.

Νασια ευτυχώς που ειναι καλυτερα η Μαρία, λες να κόλλησε και η μικρούλα? να πάτε σίγουρα κάτι θα εχει για τα μικρα και θα το χαρουνε τα κορίτσια σου.

Βικακι αυριο ειναι η σειρά των δικών μας και εγω αυτο λέω ποτε πέρασαν τρία χρονια και εχουμε και τα μικρα και βλέπω ποσο πολυ έχουν μεγαλώσει.

Εμεις τα γενέθλια θα τα κανουμε το αλλο σαββατο σε παιδοτοπο γιατι δε λεει με τίποτα να χω καμια δεκαριά παιδάκια στο σπιτι. Τουλάχιστον εκει θα παίξουν και εμεις θα πούμε καμια κουβέντα με την ησυχία μας.

Αυριο θα της πάω τούρτα στον παιδικο έχω παρει και καπελακια και καραμουζες οπότε θα το ευχαριστηθεί και εκει το κοριτσάκι μου.

Φιλακια σε όλες!

Δημοσίευση

Και όμως υπάρχει ακόμα η ομάδα......!!!!

Καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

είπα να μπω να πω ένα γεια!!!!Να σας ζήσουν τα μωρά!!!!!!!

Καλά Χριστούγεννα να έχετε και να περάσετε όμορφα!!!!Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια που έκλεισαν τα 3 φέτος!!!!! Φαντάζομαι πολλα θα πηγαίνουν και παιδικό όπως και εμεις!!! Να είστε όλες καλά!!!

Φιλιά , καλό βράδυ!!!! :)

Δημοσίευση

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλες με υγεία!!!!!!!!!!!!!!!

Να τα εκατοστήσουν τα μωράκια μας!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς είμαστε μια χαρά οι μικρές έχουν γίνεις δεσποινιδούλες , παίζουν όμορφα , κάνουν παρέα και εγώ τρελένομαι να τις βλέπω!!!!!

Νάσια περαστικά σας!!!

Φιλιά σε όλες και πολλές ευχές για το νέο έτος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου

Χρονια πολλα καλα Χριστούγεννα να εχουμε με τα παιδάκια μας και τις οικογένειες μας.

Υγεία, ευτυχία, αγάπη, χαμογελά, τύχη, δουλειές και ότι αλλο επιθυμείτε σας το εύχομαι.

Να χαιρόμαστε τα ζουζουνια μας που είχαν ή θα έχουν γενέθλια όλες αυτες τις μερες!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Μπήκα να σας ευχηθώ.....

Να εχουμε μια καλη χρονια να είμαστε καλα εμεις και τα παιδάκια μας, να εχουμε υγεία ευτυχία και χαρα και να γίνουν πραγματικότητα οι επιθυμίες μας.

Πολλες ευχές !!!!!!!!!!!! :D

Δημοσίευση

Καλή χρονιά φίλες μου!!!!!!!!!!

Μακάρι το 2013 να φέρει μόνο καλά!!!!!!!!! Υγεία πάνω απ'όλα!!!!!!!!!

Σοφάκι μου να χαίρεσαι τον Βασιλάκη!!!!!!!!!! Πολύχρονος!

Βικάκι μου πολύχρονη κοπέλα μου!!!!!!!

Εμείς περάσαμε ήρεμα Χριστούγεννα στην πεθερά (απίστευτο ε?) κ ήρεμη επίσης Πρωτοχρονιά στην μαμά μου, το φλουρί το πήρε ο άντρας μου, τα κορίτσια μου είχαν πολλά δώρα να ανοίξουν............βέβαια δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι από ιώσεις κτλ όλο την Δεκέμβριο (ούτε μουτζωμένοι να είμασταν) αλλά το παλεύουμε! Ελπίζω να μην έχουμε άλλες εκπλήξεις............

Να είστε καλά όλες κ να χαίρεστε τις οικογένειές σας!!!!!!!!

Φιλιά!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!

Καλη Χρονια ευχομαι να εχουμε υγεια και αισιοδοξια οτι θα τα καταφερνουμε .....και ολα θα γινουν καλυτερα

Χρονια πολλα στα παιδακια και στις μανουλες που γιορταζαν.

Και μεις ησυχα και οικογενειακα τα περασαμε.

Φιλιαααααα!!!!!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία!!!!!!!!!!!!!

Γιωτού η μικρή είναι ίδια εσύ !! Τουλάχιστον από την φώτο του προφίλ σου αυτό καταλαβαίνω!! Να είναι καλά όλα τους!!!

Κοριτσάκια εύχομαι όλες να περνάτε καλά!!!! Φιλιά στα μωρά μας!!!!!!

• 2 months later...
Δημοσίευση

Εχουμε χαθει τελειως :(

Εμεις καλα η Αγγελικη όλο μαθαίνει καινουρια πραγματάκια στον παιδικο και με ξετρελαινει με όσα λεει, την ξεκίνησα πάλι κολυμβητήριο μονη της τωρα οχι σε baby swimming. Ο μικρός ειναι ήδη 8 μηνών εχει βγάλει δυο δοντακια κάτω και να μην τον ματιασω ειναι πολυ καλοφαγος καμια σχέση με την Αγγελική. Μπουσουλαει μαλλον σέρνεται όταν τον βάζω κάτω και κάνει και πλάγια βηματακια μέσα στο παρκοκρεβατο.

Να είστε όλες καλα με τα παιδάκια σας!

Δημοσίευση

Μπράβο Κατερινάκι , να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πέρασε ο καιρός να δεις που σε λίγο καιρό ο μικρός θα τρέχει!!!!!

Εμείς όλα καλά , οι μικρές μου είναι μια χαρά!!!!

Σας χαιρετώ!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

χαθηκαμε.......

ελπιζω και ευχομαι ολα τα μωρακια χριστουγεννων να ειναι καλα και ευτυχισμενα.....

εμεις ειμαστε καλα...μεγαλωνουμε.......ο ιασονας ειναι η μορφη του παιδικου......πολυ σκατιαρης λεμε........

φιλια σε ολες :x:x:x:x:x:x:x:x

μου εχετε λειψει πολυ :)

• 1 year later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σωτηρια ποιο γιατρο εχεις? ειμαι πάτρα κι εγώ, βέβαια γεννάω ιδιωτικά.. Αν δεν θες να το πεις όλο το όνομα πες λίγα στην αρχή θα καταλάβω..  Τα ψώνια για παμπερς και καλλυντικά τα έκανα μέσω σκρουτζ για να βρω τις καλύτερες τιμές.. Μου βγήκε ένα πακέτο pampers premium 1 156τεμ. στα 27 ευρω και κάτι και τα καλλυντικά που πήρα όλα από Frezyderm σαμπουαν, αφρόλουτρο, ενυδατική, προστατευτική για την περιοχή της πάνας, μια για σύγκαμα κ 2 μπιμπερό 65 ευρώ.  Θέλω κάποια στιγμή να πάρω ένα καθαρό οινόπνευμα για τον ομφαλό του μωρού και μια κρέμα για θηλές. Για άλλα ψώνια περιμένω κι εγώ μια παραγγελία από shein με ψευδοθηλές και κοχύλια που λένε ότι είναι ίσως κ καλύτερες από αυτές που κυκλοφορούν από γνωστές μάρκες στα φαρμακεία, είπα εφόσον είναι πολύ οικονομικές δεν έχω κάτι να χάσω, θα τις δω κ θα σας πω.. Σουτιέν πήρα κι εγώ μια 3αδα απλα μπουστάκια και ένα σουτιέν κανονικά μπεζ για να έχω για ρούχα καθώς και κάτι τιραντάκια επίσης για θηλασμό , βγήκαν πολύ οικονομικά. Πήρα και κάτι σελτεδάκια για αλλαγή πάνας λευκά, κουνουπιέρα για το καρότσι και κάτι άλλα σκατολοΐδια θα σας πως όταν έρθουν αν αξίζουν..  @ΜαρίαΔημήτρης πρόσεχε κορίτσι μου με τις δουλειές, κάνουμε δυστυχώς πολλές υπερβολές και δεν το καταλαβαίνουμε, ευτυχώς δεν είναι τίποτα και απλά θα σου γίνει μάθημα... Όλα θα πάνε καλά, μεγαλώνει κιόλας το μπεμπέ σας μην αγχώνεσαι!!Ευχαριστούμε και για τα κεράκια!!!  @Maria98 ρε τι ωραίο και το κόκκινο!!! κ εγώ δεν μπορώ καθόλου τα ροζ και τα πολύ γαλάζια μπλε, μου αρέσουν πολύ και τα ουδέτερα! εμεις έχουμε αγόρι και έχω πάει πολύ σε βεραμάν, μπεζ, καφέ, λευκό! πως ήταν το μάθημα με την μαία;;; Έκανα κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα , ήταν πολύ καλό και βοηθητικό, τώρα περιμένω από μια φίλη μου μια μπάλα πιλάτες για να αρχίσω να κάνω που είπε πως βοηθάει πολύ!! θα ξανακάνουμε την Δευτέρα εμείς. Εγώ την βρήκα σε ΙΚΑ της περιοχής μου, αν θέλετε ψάξτε το κ εσείς (αν θέλει κάποια για Πάτρα να της πω)  
    • Καλημέρα κοριτσιαααα! Γύρισα πριν λίγο από την γυναικολόγο! Ολα είναι καλά και ο υπέρηχος σούπερ..μου είπε πως έχω πολλά αυγά και 1 σε κάθε ωοθήκη είναι σε ιδανικό μέγεθος να σπάσουν! Ίσως κάνω διπλή ωορρηξια! Σήμερα αύριο μου είπε επαφές!  
    • @annie! πραγματικά θέλω να πιστεύω πως είναι τυχαίο γεγονός! και πως η δεύτερη μου θα είναι και η τυχερή. Ξέρω ότι το γενετικό υλικό του συζύγου δεν είναι καλό και θεωρώ ότι όσο και καλή ανάλυση να το κάνουν για να μπορέσουν να βρουν τα καλύτερα σπερματοζωάρια όλο και κάποια ανωμαλία υπάρχει στο DNA τους. Εξάλλου εμένα μου είχαν πει ότι το σπέρμα του ήταν πάρα πολύ παθολογικό, παρόλα αυτά γονιμοποίησε πολλά ωάρια μου οπότε θεωρώ ότι υπάρχει ελπίδα.. γιατί αν δεν ήταν σωστό δεν θα έφταναν όλα τα ωάρια σε βλαστοκύστες 5 ημερών και πολύς καλής ποιότητας, τουλάχιστον σε εικόνα. Άρα με λίγη τύχη και μετά και από τον αιματολογικό έλεγχο που θα κάνω ελπίζω να έχω αποτέλεσμα και μωράκι/κια στην αγκαλιά μου υγιή..  Το αίμα δόξα τω Θεώ όπως σας είπα και εχθές σταμάτησε, και τα καφέ υγρά. Στην ουσία στις 12 μέρες καθάρισα.. και τώρα αναμένω την ωορρηξία μου.. 🤗 λέω να κάνω τεστάκια για να δω σε πια μέρα του κύκλο να την περιμένω και ανάλογα να ξέρω πότε θα μου έρθει και η περίοδος.. εντάξει νομίζω πως είναι νωρίς ακόμη αλλά μόλις αρχίσω να νιώθω πονάκια στο στήθος και χαμηλά στις ωοθήκες θα αρχίσω να κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...