Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωρακια Χριστουγεννων 2009!αντε γεμιζουμε σπορακια!Νο16

Recommended Posts

Γεια σας μανουλίτσες τι μου κάνετε?

Σοφάκι σήμερα έχει γενέθλια ο Βασιλάκης σου?

Να είναι πολύχρονος και ευτυχισμένος και να έχει ολα τα καλά του κόσμου.

Βικάκι πάλι δουλειά ε , υπομονή, απο συμπτώματα και διάθεση πως είσαι?

Εγώ έχω τη μικρή με πυρετό απο χθες, έχει και σήμερα λίγο αλλά ευτυχώς σήμερα έφαγε και έχει φτιάξει και η διάθεσή της. Κρυωματάκι είναι γιατι κάνει κάτι βρομίτσες...που μου έρχεται να τα βγάλω...

Φιλιά σε όλες και μη χάνεστε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 671
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

σοφακι να χαιρεσαι τον γιοκα σου......καλοτυχος να ειναι ο βασιλακης μας........

νασια πολυχρονη με υγεια.......

κατερινακι πολυ χαρηκα που ολα ειναι καλα με το μπεμπε.......

εμεις καλα εχω πηξει σε επισκεψεις και δουλειες.......νυσταζω φρικτα γιατι σχεδον καθε μερα κοιμομαστε μετα τις 1 το βραδυ......

τα μικρα μου καλα ειναι.........αυτη τη βδομαδα εχουμε και παιδιατρο........

φιλια κουκλες

γεια σας!!!!!!!!!!

να ευχηθω κι εγω χρονια πολλα στον αντωνακη της βικουλας μας και στον αντωνη τον αντρα της κατερινουλας μας!!!!!!!!!!! :D

νασιακο,χρονια πολλα κι ευτυχισμενα!!!!!!!!!!!!!!σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!λες να πας για τριτο?????? :D

σοφακι να χαιρεσαι τον βασιλακο σου!!!!!!!να τον δεις οπως ποθεις!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

πασχαλακι,πηγες στο γιατρο????για πες τα νεα σου!!!!!!!!! :D

κανγκουρακι,φιλησε μου την κοιλιτσα και την αγγελικουλα!!!!!!!!!!!!!κι εμενα ταλιμπανακι ειναι η δικια μου.βαζει κατω 10 αγορακια νομιζω..... :lol::lol::lol:

γιωτου μου,γυρισατε και δεν καταφεραμε να βρεθουμε....καποια στιγμη θα τα καταφερουμε σιγουρα!!!!!!!!!!φιλια σε ολους και καλα ξενυχτια!!!!!!!!ξερεις εσυ!!!!!!!!!!!!!!! ;)

ολια μου,παει το τραπεζακι ε??????εμεις να δεις!!!!!!!!!!!!!!!καθε μερα σαπουνιζω τους τοιχους απο στυλους.....ευτυχως τωρα της πηρα κατι μαρκαδορους που γραφουν μονο στο χαρτι και ησυχασα!!!!! :lol:

εμεις ειμαστε καλα.πηγαμε σημερα στο γιατρο και ειδαμε τη μικρουλα η οποια ειναι πολυ ζωηρη θα ελεγα.....αναστασια νουμερο 2 μου φαινεται!!!!!!!!!!!!!!!!1230 γραμμαρια ειναι και μου φαινεται πολυ ψηλη.... ;)η αναστασια βγαζει και τους 4 κυνοδοντες μαζι και καταλαβαινετε τι γινεται.....ποναει πολυ και ουτε να κοιμηθει ησυχα δεν μπορει....αυτα κοριτσαρες μου!!!!!!!!!!!!!

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!! :D

αλοχα!!

Γιωτου Καγκουρουλα και Γιωτου μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!! να ειναι κ σας παντα καλα τα μωρακια σας!!!

Ολια μου καλοφορετα τα ρουχαλακια σας!

κ εμενα αυτον τον καιρο βγαζει συνεχεια δοντια κ γινεται χαμος.. :(

περασαμε πολυ ομορφα στο παρτι μας! ειχαμε πολυ κοσμο πολλα παιδακια κ γινοταν ενας χαμος στο σπιτι τρομαξα να συμεζαψω σημερα αλλα χαλαλι το ευχαριστηθηκαμε ολοι μας!!! η τουρτα μου αρεσε παλι σε ολους κ πολυ το χαρηκα να σας πω την αληθεια! θα σας βαλω κ φωτο καποια στιγμη αν αξιωθω να δειτε το μαναρι μου που φυσαει τα κερακια του!! πω πω..ποτε πηγε 2 χρονων? απιστευτο μου φαινεται!!

αυριο θα παω κ εγω να παρω 2-3 μπλουζακια κ εσωτερικα φανελακια της μαιμους.εχει ψηλωσει πολυ κ αποτομα μου φαινεται κ δεν του κανει σχεδον τιποτα...ελεγα θα βγαζαμε τον χειμωνα με αυτα που ειχε αλλα δεν...ελπιζω να βρω τιποτε οικονομικο γιατι η αγορα στα Γιαννενα ειναι φωτια!!

φιλακια σε ολες!!!

Γειά σας φιλεναδίτσες!!!!!!

Σοφίτσα μου να τα εκατοστήσει ο Βασιλάκης μας!!!!!!!!!!! :ymparty: [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion1.gif] Να το καμαρώνετε να μεγαλώνει σαν τα ψηλά βουνά το μαναράκι μου!!!!!!!!!!!!!! Μια μεγάλη αγκαλιά :YMHUG: κι ένα φιλί από μας :-*

Γκρουσάκο μου μια χαρούλα η μπεμπίκα σας......κι απ'ότι διάβασα το Αναστασάκι έχει ξετρελαθεί ε???? Τί καλά!!!!!!!!!! Κι εμένα η Μαμία μου την αγαπάει την μικρή αλλά την έχει κοπανήσει αρκετές φορές....ααααααααααααα θέλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μου πείς ποιοί είναι αυτοί οι μαρκαδόροι που γράφουν μόνο στο χαρτί γιατί η Μαμία μου έχει βάψει ότι μπορείτε να φανταστείτε (ακόμα και την μπέμπα :o )!!!!!

Όλια μου σκανταλιάρης και ζημιάρης ο Νικόλας μας!!!!!!!! Μια απ'τα ίδια κι εμείς.......Μεγειά τα ψώνια σας!!!!!!!!

Πασχαλάκι μου σήμερα είχατε γιατρούλη???????????? Είδατε την μπουμπού?????

Βικάκι μου βαρεμάρα ε???????? Να γεννήσεις με το καλό και θα την ξεχάσεις αυτή τη λέξη :lol:

Κανγκουράκι μου περαστικά στην Αγγελικούλα!!!! Πώς είναι τώρα???

Νυστάζωωωωωωωωωωωωωωω..............

Φιλιά σε όλες!!!!!!!!!!!!!!

Σοφακι χρονια πολλα στον Βασιλακο πολυχρονος και γερος να ειναι να τα εκατοστισει!!!!ξεσαλωσε ο μπομπιρας στο παρτυ;;;φανταζομαι θα μεγαλουργησες παλι!!!

προχτες ο Δημητρης μου επεσε και εσπασε τα δυο μπροστινα πανω δοντια στις γωνιες μισοφεγγαρα προς τα μεσα γινανε,ευτυχως δεν χτυπησε πολυ και αφου θα τα αλλαξει καποια στιγμη κομματια να γινει,κατα τα αλλα ησυχια τιποτα το ιδιαιτερο,με εξοντωνουν καθε μερα ολο και περισσοτερο,ποτε θα ερθει το καλοκαιρι να τους αμολαω λιγο εξω :D

Ολια το δικο μας τραπεζι του σαλονιου ειναι ενα μαυρο χαλι χιλια δυο σημαδακια λες και το εχουμε 100 χρονια εχει γινει και οχι μονο αυτο δεν εχει μεινει επιπλο χωρις σημαδι μεσα στο σπιτι,να μεγαλωσουν λιγο και να τα παω ολα για τριψιμο

Ευακι ποτε κιολας πηγες στην 27η βδομαδα πολυ γρηγορα μου φαινεται οτι περασε ο καιρος!!πολλα φιλια στην νυφουλα μου,γυρισατε Αμοργο;;

χαιρομαι που ειναι καλα ολες οι εγκυουλες μας φιλια σε ολες τις κοιλιτσες!!!!

φιλια σε ολες!!!!

Σοφακι να χαιρεσαι τον Μπιλακο σου ..Να τα εκατοστησει..Ειδα φωτο στο φεισ .Η τουρτα σου τελεια..

Εγω στενοχωρηθηκα σημερα γιατι μου εσπασε το μπροστινο δοντι και πρεπει να παω οδοντιατρο αυριο ..Θα φριξει η γυναικα αν δει τα δοντια μου..Εκλεισα ραντεβου αυριο..

Κανγκουρακι ελπιζω η Αγγελικουλα να ναι καλυτερα...

Ευακι μια χαρα η μπεμπουλα ..Αντε κοντευεις και συ..

Κοριτσια πολλα φιλια ..Δεν εχω και πολυ διαθεση..Βλεπω το δοντι και εκνευριζομαι ..

Φιλια πολλα σε ολες ..Καλο βραδυ....

Καλησπερα!

Ολια μου περαστικα για το δοντι, μη χαλιεσαι αφου το εβαλες σε προγραμμα θα το φτιαξεις.

Κατεριν α εγω θα ειχα φρικαρει αν ειχε σπασει δοντια ο μικρος..πως φαινεται πως εισαι τριρομανουλα, μια χαρα ψυχραιμη σε βρισκω!

Σοφακι να χαιρεσαι τον Βασιλη σου!!!!!!!!!!Να ναι χιλιοχρονος και να τον καμαρωνεις!

Εμεις αημερα ειδαμε την μπουμπου...τρελαθηκα!την ειδαμε και σε 4 d και οχι οτι ειμαι κουκουβαγια αλλα πρεπει να βγει πολυ κουκλα!!!!!!εινΑΙ 1220 γρ. και μας χαμογελασε κιολας!και ειοχε το χερακι της στο προσωπο της σαν να σκεφτοταν κατι!!!!κοριτσια πολυ μ'αρεσε η ζουζου!ειναι πολυ ζωηρη παντως και εχει γυρισει ηδη με το κεφαλι προς τακατω!Γκρουσακο μαλλον μαζι θα γεννησουμε, ε; :lol:

Σα ςφιλω γιατι κουτουλαω!

συμπεθερουλα μου,τι επαθε μωρε ο δημητρακης????? :( αλλα οπως λες αφου θα τα αλλαξει δεν πειραζει.....μωρε....στεναχωρηθηκα.... :(πολλα φιλακια να του δωσεις!!!!! ;) ακομα ναυπλιο ειμαστε και ουτε ξερω ποτε θα ξαναπαμε αμοργο....μπορει και μετα τη γεννα....θα δειξει....

ολια μου,θα φτιαξεις το δοντακι και μετα ουτε που θα το θυμασαι....εγω φοραγα τα σιδερακια 2 χρονια και τωρα μου φαινεται σαν ονειρο....

πασχαλακι,απ οτι βλεπω μαζι θα γεννησουμε!!!!!για που το σκεφτεσαι??????εγω λεω ή λητω ή γαια....θα δουμε ομως....φιλια στον μακουλη και στην κοιλιτσα!!!!!!

νασιακο μου,color wonder λεγονται οι μαρκαδοροι.τους πουλανε μαζι με τις ειδικες χρωμοσελιδες.εγω παντως σωθηκα με αυτους!!!!!!!!!!!!! ;) ελπιζω και η αναστασια να μην ζηλευει τη μικρη....καλα...οτι θα φαει και καμια ειναι σιγουρο..... :lol:

σοφακι,παω φεις να δω την τουρτα!!!!

θα σας βαλω κι εγω φωτο να μας δειτε απο τα γενεθλια.εφτιαξα κι εγω τουρτιτσα...να δειτε και πως εχω γινει σε αυτη την εγκυμοσυνη....15 κιλα εχω βαλει.... :roll: που θα φτασω αραγεεεεεεεεεε?????????????????????? :lol::mrgreen:

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες, να είναι γεροί και ευτυχισμένοι!!!

Ευά και Πασχαλάκι μεγαλώσανε τα μπεμπε της κοιλιάς!! πότε πέρασε ο καιρός ... με το καλό κορίτσια!!!!

Κατερίνα μου περαστικά στην Αγγελικούλα μας ,να της δώσεις φιλκάκια!!!

Κατερίνα θέλουν προσοχή τα δοντάκια που σπάσανε γιατί άμα χαλάσουν νομίζω ότι προκαλούν πρόβλημα και στα μόνιμα δόντια μετά. Ρώτα καλού κακού κάποιον ειδικό να σου πει αν πρέπει να τα προφυλάξεις με κάποιον τρόπο.. Φιλάκια στα θηριάκια σου !!

Εγώ σήμερα έστειλα δοκιμαστικά την μικρή σταθμό , θα ξανά πάει και την Πέμπτη και από την επόμενη εβδομάδα κάθε μέρα... έχω αγωνία αλλα μου είπε η Βασιλιούλα ότι θα την προσέχει... είναι αλλιώς εαν είναι μαζί ... στην Βασιλικούλα είχα περισσότερη αγωνία... τέλος πάντων θα σας γράψω τα νέα από τον βρεφικό... ίσως τώρα να έχω περισσότερο χρόνο τα πρωινα ελεύθερο γιατί με την δουλειά και την μπέμπα τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα , χρόνος μηδέν... παντού έτρεχα πανικόβλητη.. είναι δύσκολο να μεγαλώνεις μικρά αλλα παράλληλα είναι ότι πιο όμορφο...Σε τρελένουν με αυτά που κάνουν και σου δίνουν δύναμη.. ήδη μου έλειψαν και τα αποχωρίστηκα πριν λίγο..

Αυτά κορίτσια μου γλυκά να είστε όλες καλά και τα μπεμπέ μέσα και έξω της κοιλιάς να είναι περίδημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρυσα μου δεν εσπασαν πολυ απλα στις ακρες γινανε μισοφεγγαρα δεν νομιζω να μπορω να κανω κατι,μονο πλυσιμο αν και πιστευω απο το φαγητο θα στρωσουν καποια στιγμη,θελουν λιμαρισμα ενα πραμα δηλαδη :lol::lol:

συναχωθηκαμε κι εμεις για τα καλα,χθες το βραδυ δεν μπορουσε να κοιμηθει απο το μπουκωμα επειδη βαζει το δαχτυλο φυσικα,η μυτη μπουκωμενη και δεν μπορουσε να παρει ανασα και φωναζε μαμα μυτη μου του εβαλα αρκετο ορο και τον ρουφηξα για να ηρεμησει,σημερα ηταν να παμε για εμβολιο αλλα το ακυρωσα λογω του μπουκωματος μην ανεβασει πυρετο και δεν ξερουμε απο τι ειναι

Ευα θα καθησεις τοσο πολυ;;για τα κιλα σου μην αγχωνεσαι θα τα χασεις μετα,σαν κι εμενα κι εσυ σε βλεπω να χτυπας το 25 αρι :lol::lol: φαε τωρα που μπορεις,κι εγω τελευταια εβαλα 2 κιλακια :roll::roll: τα νευρα μου.......

Πασχαλακι κι εμενα εκεινη τη στιγμη που επεσε με επιασε το στομαχι μου αλλα μετα που ειδα οτι δεν χτυπησε πολυ ηρεμησα εξαλλου θα τα αλλαξει τα δοντια,τι ωραια που περιγραφεις τη μπεμπουλα ζηλευωωωωω!!μαζι με την Ευα εισαι κι εσυ;;απιστευτο το ποσο γρηγορα περναει ο καιρος ή μου φαινεται εμενα που ειμαι απο μακρια;;

Ολια μου τι επαθες ρε κοριτσι;καλα ξεμπερδεματα συντομα ευχομαι γιατι αν αρχισεις με τα δοντια αντε να τελειωσεις....

εβαλα μερικες φωτο στο προφιλ μου να μας δειτε και απο τα γενεθλια

Γεια σας κούκλες

η Αγγελική μου είναι καλύτερα το πρωί ξύπνησε χωρίς πυρετό, την πήγα και στην μαμά μου το πρωί για να κάτσω να κάνω λίγο το σπίτι. Α δεν σας είπε άρχισε να μου λεει από μόνη της πότε κάνει κακάκια της άντε σιγά σιγά να τα λεει και πριν τα κάνει :lol::lol::lol:

Γιωτάκι τι κάνεις έρχονται όλοι να δουν την μπέμπα σας ε? Τελικά τι έγινε με την άδεια σου δώσανε κανονικά το 9μηνο?

Ευα μεγαλώνει μια χαρά η μπεμπούλα, λες να βγει και αυτή ζωηρούλα? Στην Αναστασία πόσα κιλά είχες πάρει? Εχώ πάρει και εγώ αυτούς τους μαρκαδόρους αλλά επειδή δεν είναι πολύ έντονοι ή μάλλον αργούν λίγο να γίνουν έντονοι δεν την συγκινούν την κυρία και προτιμά τις ξυλομπογιές. Μαρκαδόρους και κηρομπογιές τα έχω εξαφανίσει!

Σοφάκι περιμένουμε φωτογραφίες, θα μεγαλούργησες πάλι.

Νάσια μου πολύ γέλασα που η Μαρία σου έχει βάψει ακόμα και την μπέμπα. Θύμισέ μου πως θα την πείτε?

Αχ βρε Ολια μου περαστικά με το δοντάκι, γενικά είναι να μην ανοίξεις δουλειές με οδοντίατρο πας για ένα και σου βρίσκει και εγώ δεν ξέρω πόσα ακόμα.

Πασχαλιά μια χαρά και η δικιά σου η ζουζουνίτσα σε βλέπω έχεις ξετρελαθει απο τώρα.

Χρύσα μου τι κάνεις,ποτε λες να τα πούμε? Ξεκίνησε και η μικρούλα σταθμό καλή αρχή λοιπόν και αφού θα την προσέχει η Βασούλα μη φοβάσε τίποτα :lol::lol:. Εγώ να δω πότε θα αρχίσω να κοιτάω για παιδικό για την Αγγελική. Λέω να την στείλω κάπου μετά το Πάσχα, πριν έρθει το μπεμπε και της φανεί κάπως ε καλά δεν το σκέφτηκα?

Κατερινάκι συναχωθήκατε και εσείς περαστικά στον Δημητράκη...οι φώτο τέλειες

Φιλάκια σε όλες!!!

Καλησπέρα φιλεναδίτσες μου!!!!!!!!

Μουντός ήταν ο καιρός σήμερα.....για χουχούλιασμα (πού χρόνος όμως)!!!!!! Η Μαμία βέβαια δεν βάζει κώλο κάτω οπότε εγώ από πίσω να τρέχω να συμμαζεύω! Η μπέμπα έχει τρελή γκρίνια σήμερα........Τα κοριτσάκια μου και τα δύο ταυτόχρονα θα κλαίνε, θα πεινάνε, θα κάνουν κακά........αν κόψω και την μάσα κάποια στιγμή θα μείνω πετσί και κόκκαλο (μπουχαχααααα =))=)) )

Κανονίσαμε την βάφτιση για τις 6 Μαϊου και νονά έχουμε μια πολύ καλή μου φίλη με τον άντρα της!!!!! Ψιλονευρίασα εχθές με τον νονό της Μαμίας...συναντηθήκαμε έξω και του έλεγα για την βάφτιση (εδώ έχουν έθιμο όποιος βαφτίσει το πρώτο να βαφτίζει και το δεύτερο, τους το είπαμε αλλά ήξερα ότι θα αρνηθούν λόγω οικονομικού) και γυρνάει και μου λέει "σκασίλα μας"!!!!!!!!!! :evil: Ούτε ένα "με το καλό" δεν του'κοψε να μου ευχηθεί το βούρλο!!!!!!!!!!! Μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ μόρφωση.....μην σχολιάσω την ευγένεια....... :@):@):@) Έχουν χάρη που αγαπάνε πάρα πολύ την Μαμία μου και σε όλες τις υποχρεώσεις τους είναι περισσότερο από εντάξει αλλιώς........

Κανγκουράκι μου περαστικά στην Αγγελικούλα!!!! Είναι κι ο καιρός.........πολύ ψωφόκρυο.....λίγο να τα βγάλουμε έξω τα πιτσιρίκια, την αρπάζουν αμέσως!!!!! Χρυσούλα θα την πούμε την μπέμπα (της πεθεράς, μη χέσω....)!!!! Εγώ ήθελα να την πούμε τουλάχιστον Δήμητρα αφού γεννήθηκε δύο μέρες πριν του Αγίου Δημητρίου (Δημήτρη λένε και τον πεθερό) αλλά η πεθερά ξίνισε.........Ένα διάστημα και η Μαμία μου έλεγε όταν έκανε κακάκια αλλά αφού τα είχε κάνει..τώρα προσπαθώ να την πείσω να μου λέει όταν θέλει να κάνει για να την βάζω στην τουαλέτα (έχω πάρει το ειδικό καθισματάκι)......εχθές και σήμερα μου είπε "μαμά θέλω να πάω στην ταουλέτα ( :lol: )" , την έβαλα και έκανε μόνο τσισάκια!!!!!! Ίσως στην πορεία προοδεύσουμε και με τα κακά......

Κατερινάκι μου πολύ ωραίες οι φωτος!!!! Και η Μαμία μου έχει κουτσουρέψει τα μπροστινά της δοντάκια......όχι τόσο πολύ βέβαια αλλά φαίνεται!!!!!!! Από τις φρονιμάδες, τα βλαστάρια μας :lol:

Όλια μου τί έπαθες βρε κορίτσι μου??????? Πώς έσπασε???? Στούκαρες πουθενά???? Άμα μπλέξεις με οδοντίατρο.....άστα να πάνε......από τότε που γέννησα την μπέμπα όλο στον οδοντίατρο είμαι και κάνω απονευρώσεις σε όσα δόντια έσπασαν λόγω έλλειψης ασβεστίου....Και τί πόνοςςςςςςςςςςς! Ούτε όταν γέννησα δεν πονούσα έτσι.....καραμέλες τα έκανα τα παυσίπονα!

Συμπεθερούλα μου τέλεια η μπουμπού!!!!!!!! Σίγουρα θα είναι όμορφο το κοριτσάκι σου αφού έχει και όμορφη μανούλα!!!! Για να γελάσουμε πάντως.....εγώ όποτε έβλεπα την μπέμπα μου στους υπέρηχους μου φαινόταν πολύ στραβομουτσουνιασμένο το παιδάκι μου :lol: Είχα φάει ένα κόλλημα ότι θα έχει μεγάλη μύτη το μωρό (μου είχε φανεί γαμψή στον β'επιπέδου και δεν υπάρχει κανείς στο σόι με γαμψή μύτη).....τελικά το μυτάκι μας είναι γαλλικό σαν της Μαμίας (ευτυχώς)!!! Ο Μακούλης μας τί κάνει??????

Βρε Γκρουσάκο μου είσαι αδυνατούλα οπότε τί σκας για τα κιλά????? Έτσι κι αλλιώς θα τα χάσεις μετά την γέννα!!!!!!!! Εγώ στην Μαμία είχα βάλει 22 κι έχασα τα 11-12.....τα 15-16 που έβαλα τώρα τα έχασα όλα αλλά μου έχουν κατσικωθεί ακόμα τα 10 από την πρώτη εγκυμοσύνη!!!!! Περιμένω φωτος να καμαρώσω το Αναστασάκι!!!!!!!!!!!

Χρυσουλίνι μου πόσο δίκιο έχεις......ο πιο δύσκολος ρόλος είναι του γονιού αλλά και ο πιο υπέροχος!!!!!! Δεν θυμάμαι καν πώς ήμουν πριν τα παιδιά κι ας μην μένει χρόνος για τίποτα άλλο.....Πόσο μου άρεσε που η Βασιλικούλα ανέλαβε να προσέχει την αδερφούλα της στον παιδικό!!!!!!!!! Τέλειο!!!!!!!!!!

Σοφάκι βάλε μας φωτος από τούρτα του Μπιλάκου να δούμε τί αριστούργημα έφτιαξες πάλι!!!!!!!!

Βικάκι μου τί κάνετε????? Το σποράκι μεγαλώνει?????

Έχετε χαιρετίσματα από την Δήμητρα!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!!!!!

Η μικρή , μου είπαν από τον σταθμό ότι καλά τα πήγε!! Σήμερα την ξανα έστειλα .. για να δούμε.. Η Βασούλα πάντως δεν μου ανέφερε τίποτα μόνο όταν την ρώτησα εγώ μου είπε ότι δεν έκλαιγε η μπέμπα .. τώρα δεν ξέρω περισσότερα ελπίζω να περνάει καλά το μωρό μου εκεί.. Η Βασούλα είμαι σίγουρη ότι περνάει όμορφα γιατί ούτε μια ημέρα δεν μου έχει πει να μην παει ακόμα και όταν τύχει να κοιμηθεί αργά και είναι κουρασμένη... θα δούμε...

Νάσια ο νονός μπορεί να χαριτολογούσε ... δεν θα με χάλαγε αυτό που είπε τόσο γιατί ακόμα και έτσι δείχνει το ενδιαφέρον του νομίζω... εσύ τον ξέρεις και μπορείς να καταλάβεις καλύτερα πάντως έτσι που μας το έγραψες εμένα η γνώμη μου είναι αυτή που σου είπα...Στο λέω εγώ που έχει καει η γούνα μου από νονο :evil::evil::evil::evil:

Εγώ κορίτσια την πάτησα τραγικά άσχημα με το νονο της Βασούλας ... αφήστε ιστορίες φαντασίας και δράμματος μαζί ζω με τον ηλίθιο.... δεν σας έχω μιλήσει άσχημα για κανέναν αλλά γι' αυτόν πλέον δεν μπορώ να συγκρατήσω το θυμό μου και τα νεύρα μου. Να φανταστείτε ότι ήταν δικός μου φίλος... :oops: ....

Η ιστορία έχει να κάνει με δανεικά ... του δάνεισα κάποια χρήματα λίγο πριν γεννήσω και του είπα ότι αυτά προορίζονται για την γέννα και ότι τα χρειάζομαι άμεσα και μου υποσχέθηκε ότι θα μου τα επέστρεφε σε μια εβδομάδα από τότε που του τα έδωσα ... δεν μπορείτε να φανταστείτε τι απίθανες ιστορίες έχω ακούσει και το θέμα είναι ότι δεν έχω πάρει φράγκο.. :evil:

αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι μάλλον είναι μυθομανής με την κυριολεκτική έννοια όμως :? Δεν μπορώ να καταλάβω που στηρίζονται αυτές οι απίθανες και ευφάνταστες ιστορίες που μου λέει... δείχνει να τις πιστεύει πάντως ....... αφού σε κάνει να λες δεν μπορεί , μου λέει αλήθεια δεν μπορεί αυτό να είναι ψέμα ..και νοιώθω ότι μια στοιχειώδη αντίληψη την έχω ,. αλλά αποδείχτηκε ότι δεν λειτούργησε με αυτόν...

ευτυχώς που αυτό το γεγονός με έκανε να καταλάβω τι είναι γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο χειρότερο μπορεί να μου είχε συμβεί με αυτόν που έμπλεξα... :cry::(:cry:

Καγκουράκι εμένα η άποψη μου με τον σταθμό ξέρεις ότι είναι θετική . Βέβαια καλό είναι που δεν στέλνεις την Αγγελικούλα τώρα που είναι σε έξαρση οι ιώσεις για να μην σε κολλήσει τίποτα και εσένα... αλλά εγώ θα την έστελνα το συντομότερο για να μην συνδυάσει τον ερχομό του μωρού σου με τον σταθμό και το δει αρνητικά. Πιστεύω ότι θα της αρέσει πάντως ο σταθμός γιατί είναι κοινωνικό παιδάκι ... από τον παιδότοπο που πάμε την βλέπω ότι εγκλιματίζεται γρήγορα .. !!!! Άντε να βρεθούμε ξανά!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτά κορίτσια, τα είπα και ξεθύμανα...ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κούκλες τι κάνετε?

Χαθήκατε πάλι βλέπω.

Θέλω τη γνώμη σας αν έχετε αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. Την τελευταία βδομάδα έχω θέμα με τον ύπνο της Αγγελικής, κοιμάτε πολύ αργά κατα τις 11 και πάλι αφού έχει στριφογυρίσει καμια ώρα στο κρεβάτι και έχει ζητήσει ένα κάρο πράγματα με αφορμή να σηκωθεί. Χθες την κούρασα αρκετά, βόλτα και κούνιες το πρωί και το απογεθμα χωρίς να κοιμηθεί την πήγα σε παιδότοπο. Μου κοιμήθηκε βέβαια μισή ωρα τρια τέταρτα στο αυτοκίνητο μεχρι να γυρίσω σπίτι και πάλι κοιμήθηκε 10 και ενώ την είχα βάλει στο κρεβάτι απο τις 9. Σήμερα, ολη μέρα σπίτι δεν την κοιμησα καθόλου το μεσημέρι. Απο τις 7 ήταν σαν ζόμπι οποτε την έκανα μπανάκι, γαλατάκι και κοιμάτε απο τις 8 και 20 και μάλιστα την πήρε ο ύπνος σε 5 λεπτά. Είναι όμως λύση αυτή να της κόψω τον μεσημεριανό ύπνο απο τώρα δεν είναι πολύ μικρή.

Αυτά τα νέα μου, κουράστηκα σήμερα πολύ αλλά τουλάχιστον τώρα μπορώ να χαλαρώσω λιγάκι :D

Καλο βράδυ σε όλες!!!

Τσα! Να 'μαι κι εγώ :D

Κανγκουράκι άν βρεις το κόλπο να κοιμάται και μεσημέρι και νωρίς το βράδυ πες μου το κι εμένα :P

Κι η Μαρκέλλα από τα Χριστούγεννα και μετά κοιμάται κατά τις 11...

Βασικά δεν είναι μικρή για να κόψει τον μεσημεριανό ύπνο αν κοιμάται αρκετές ώρες τη νύχτα... Δοκίμασέ το λίγες μέρες να δεις πώς θα πάει. Είναι και καλό για σένα τώρα που είσαι και εγκυούλα και θα έχεις το βραδάκι σου ελεύθερο να ξεκουράζεσαι, να κάθεσαι με τον αντρούλη σου κτλ... Το κακό είναι ότι αν θες να πας καμια επίσκεψη απογευματινή θα είναι κουρασμένη και δε θα αντέχει...

Εγώ κορίτσια μετά από 2 χρόνια επιτέλους κοιμάμαι!!! Όχι πάντα σερί...μπορεί να ξυπνήσει μια φορά, αλλά ξανακοιμάται εύκολα. Νιώθω άλλος άνθρωπος!

Συμπεθέραααα πώς τα πάτε εσείς? Κοιμάσαι καθόλου καλύτερα?

Φιλιά σε όλες!

hello!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?????????ευχαριστω για τα καλα σας λογια για τις φωτο μου!!!!!!!!!!!! ;) παντως φωτο με τα +15 κιλα δεν εχω βγαλει ακομα για να δειτε....μεχρι τα 10 εβγαζα....μετα το εκοψα!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: πλακα κανω!!!!!!!!!!!!!!!!αν βγαλω θα σας βαλω να δειτε!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

κανγκουρακι,κι εμενα με τον υπνο τα ιδια κανει....δεν κοιμαται καθολου τη μερα και κοιμαται απο τις 8 το βραδυ....ξυπναει καμια φορα αλλα της εχω ετοιμο γαλα,το πινει και κοιμαται αμεσως παλι....φασεις περνανε κι αυτα....να δω τωρα με τα δευτερα τι θα κανουμε.... :roll:

μαγδα,καλους υπνους!!!!!!!!!!!! ;) τωρα κανε αλλο ενα μωρακι για να μην καλομαθαινεις!!!! :lol::lol::lol:

χρυσουλινι,πως τα παει η μικρουλα στο σταθμο???ολα καλα????οσο για τον κουμπαρο σου τι να πω....ευτυχως εμας μας εχει βγει μια χαρα....κι ελπιζω να συνεχισει ετσι!!!! ;)

πασχαλακι,σκεφτομουν χτες οτι ολα μαζι τα κανουμε....μαζι γεννησαμε τα πρωτα μας μωρακια,μαζι ειχαμε καθυστερηση χωρις λογο καποια στιγμη αν θυμασαι....και μαζι τα δευτερα τωρα!!!!!!!αντε,να τα πουμε και απο κοντα καποια στιγμη!!!!! ;)

συμπεθερα,εκομα ναυπλιο ειμαι.οπως σου ειπα και στο τηλ.ειναι διαφορα που μας κρατανε εδω...εμενα βεβαια δε με χαλαει γιατι εδω εχω βοηθεια ενω στην αμοργο ειμαι τελειως μονη μου.... :roll:

νασιακο,που εισαι?????πηρες τους μαρκαδορους?????color wonder!!!!!!και σωθηκαμε!!!!! :lol::lol::lol:

εμεις ολα καλα.πολυ κρυο ομως κοριτσια...εγω τη βγαζω τη μικρη καμια βολτα σε παιδοτοπο η με το αμαξι και πηγαινουμε σε συγγενικα σπιτια ή σε φιλους αλλα μονο πρωι γιατι τα απογευματα δεν εχει στανταρ ωραριο με τον υπνο.οτι να ναι κανει....ή δεν κοιμαται καθολου και κοιμαται νωρις το βραδυ,ή κοιμαται αργα το απογευμα και μετα εχουμε ολονυχτια....απο τοτε που ηρθαμε ναυπλιο εχει χαλασει τελειως τον υπνο της....

η μικρη της κοιλιας κλοτσαει και χαιρομαι πολυ καθε φορα που την καταλαβαινω!!!!! ;)

αυτα προς το παρον....μακια σε ολες!!!!!

Γεια σας γεια σας τελικά δεν είναι μονο η δικιά μου ξενυχτοπούλι.

Μάγδα κοιμάσαι επιτέλους ε καλά λεει η Εύα κάνε και το δεύτερο να μην ξεσυνηθίσεις. Πάντως και εγώ διακοπτόμενο ύπνο κάνω κατα τις 2-3 θα ξυπνήσει και θα ζητήσει γάλα, θα σηκωθεί θα το φτιάξουμε μαζί και μετά ευτυχώς θα κοιμηθεί αμέσως, και μετά πάλι μια απο τα ίδια κατά τις 5-6.

Ευάκι κλοτσάει η μικρούλα τέλεια συντροφια είναι, και εγώ ανυπομονώ να το νοιωσω.

Τη σουσουράδα δυο μέρες δεν την κοιμησα μεσημέρι, κοιμήθηκε το βράδυ κατα τις 8 και 20 και μου ξύπνησε το πρωί 8:30. Σήμερα το μεσημέρι την άφησα να κοιμηθεί μια ώρα και κάτι, είχαμε και πισίνα γυρίσαμε 9 το βράδυ και μέχρι τις 10 έπαιζε με τον μπαμπά της που δεν τον είχε δει όλη μέρα. Ευτυχώς την πήρε ο ύπνος γρήγορα. Πάντως εμένα με βόλεψε το οτι απο τις 8 μιση κοιμόταν γιατι είχα χρόνο να μαζεψω το σπίτι και να ξεκουραστώ πριν πέσω για ύπνο. Διαφορετικά την μια ώρα το μεσημέρι δεν προλαβαίνω να κάνω και πολλά και μετά στις 11 πάλι το βράδυ δεν έχω πολύ κουράγιο. Θα δω πως θα πάει και τις επόμενες μέρες και βλέπουμε.

Καλο βράδυ, φιλια σε όλες

γεια σας.

χαθηκα αλλα δεν την παλευω....πολλες δουλειες....συνεχεια επισκεψεις ενας χαμος......ολη την ωρα εχω απλυτα και ρουχα για σιδερο....η μικρη ακομα ξυπναει αλλα το χειροτερο ειναι οτι απο τις 7 το απογευμα

μεχρι τις 12 που κοιμαται θελει βυζι και αγκαλιες.....ο αντρας μου λειπει πολλες ωρες στη δουλεια και εγω φρικαρει γιατι ειμαι μεσα στο σπιτι συνεχεια....θελω να βγω εξω αλλα που να πας με τρια παιδια;;;;

εμενα ο ιασονας τα εχει βγαλει ολα τα δοντια του εδω και τρεις μηνες....δεν με ταλαιπωρησαι καθολου...στο αθορυβο...

κατερινακι και εγω δεν τα κοιμιζω μεσημερι εδω και 3 μηνες....ο ιασονας κοιμαται πολλες φορες μονος του στον καναπε αλλα ο γιωργος ετσι και κοιμηθει για μεσημερι παει μετα.....το βραδυ το πολυ 8 κοιμουνται...

αυτα...............σας φιλω ολες

καλησπερα κοριτσακια μου!τι κανετε;

εχω ρεπο σημερα κ εχω κ ενα χρωστουμενο αυριο,πολυ κρυο παντως κ δεν ειναι να πηγαινεις πουθενα.

εχω γιατρο πιο μετα κ ανυπομονω.ηθελα να κοιμηθω κ λιγο αλλα φοβαμαι μη με παρει ο υπνος κ θελω να κανω μπανιο πριν παμε στον ντοκ κ λειπει ο μπιλακος για να με ξυπνησει.θα σχολασει κ θα ρθει να με παρει να παμε.

κατερινακι μου εγω δεν εχω προβλημα με τον υπνο του αντωνη.το μεσημερι κοιμαται περιπου 3.30 με 4 εως 5.30 με 6 κ το βραδυ κατα τις 11.30,μπορει κ 12 αλλα ξυπναει 10 το πρωι.το οτι κοιμαται αργα καπου με βολευει γιατι ξυπναει κ αργα αλλα κ να μη με βολευε δε γινεται αλλιως οταν γυρναω απο τη δουλεια στις 10.15 το βραδυ..αρα εμαθε αναγκαστικα το παιδι.βεβαια με βολευει οταν θελουμε να βγουμε κ καμια βολτα.οπως κ να εχει το οτι ξυπναει αργα το πρωι με βολευει πολυ γιατι δε θα αντεχα να ξυπναω καθε πρωι αποτις 8 ας πουμε.

σημερα ολο με ενοχλει η κοιλια μου.κ χθες βραδυ ξυπνησα κ πονουσα παλι λιγη ωρα.εχω αγχωθει αλλα ενταξει αφου θα με δει σε λιγο.

γιωτακι εχεις δικιο που εχεις φρικαρει ειναι κ κωλοκαιρος ρε γαμωτο,δε μπορεις να πας πουθενα.υπομονη να μεγαλωσει κ η μπεμπα κ μετα να παιζουν τα τρια τους κ να σε αφηνουν ησυχη! :D

παντως ρε κοριτσια ολοι δυσκολα ειμαστε.μια τα οικονομικα μια τα νευρα απο τη κουραση,δηλ τη ζωη ειναι αυτη;χθες εκοψαν του αντρα μου 80 ευρω παρεπιμτοντως κ σιγουρα σημερα θα δω κ στα δικα μου μειωση το απογευμα στο ΑΤΜ.δηλ ημαρτον.κ φοβαμαι πολυ το τι θα επακολουθησει με τους μισθους.γι'αυτο το σκεφτομουν για δευτερο παιδακι,πολυ αγχωνομαι πραγματικα με την ολη κατασταση.

αυτα τα νεα μου,σας ζαλισα θα σας πω νεα οταν μπορεσω.

φιλακια πολλα σε ολες!!

καλησπερα κι απο μενα!

Για τον υπνο που λετε και ο δικος μου κοιμαται αργα δηλ απο 11.30 εως και 12.30 πολλες φορες(οπως σημερα) και το πρωι ξυπναει 8 με 8.30. το μεσημερι ομως μου κοιμαται πολυ δηλ στην χειροτερη 2 ωρες και στην καλυτερη 3 μ[πορει και 3,30 ωρες οπως σημερα .ετσι αφου ηυπναει 6,30 με 7 και εχει κοιμηθει τοσο ειναι επομενο να μην κοιμαται νωριτερα.εμενα με βολευει επειδη και το πρωι χορταινω υπνο αλλα και το μεσημερι θελω οπωσδηποτε να ξεραινομαι στον υπνο.βεβαια το αρνητικο ειναι οτι μολις κοιμαται το βραδυ δεν μενει χρονος για τιποτα αλλο.το πολυ θετικο ειναι οτι βολευει σε βολτουλες ως αργα.παντως περα απο αυτο νομιζω ειναι μικρα για να κοψουν μεσημεριανο υπνο τουλαχιστον ο δικος μου κουτουλαει και δεν υπαρχει χειροτερο απο το να γκρινιαζει απο νυστα.

Ευακι μου ναι οντως εχεις δικιο!τελικα εχουμε πολλα κοινα!μακαρι να τα πουμε και απο κοντα!

Γεια σας κοριτσάκια

Γιωτάκι υπομονή να φτιάξει λίγο ο καιρός να πηγαίνετε τουλάχιστον καμια βολτούλα, τα αγόρια δεν σκέφτεσαι να τα στείλεις παιδικό για κάποιες ώρες για να είσαι και εσύ λιγο πιο λάσκα τα πρωινά? Τώρα για τις επισκέψεις που θα πάει θα τελειώσουν είναι που ολοι θέλουν να δουν την Ευα σας.

Βικάκι περιμένουμε νέα σου απο τον γιατρό, ολα καλά?

Για τον ύπνο και εγώ δεν θέλω να τον κοψει τελείως γιατι απο τις 6 είναι σαν κοτόπουλο με την σχετική γκρίνια. Πάντως στην μιαμιση ώρα θα την ξυπνάω για να την πέρνει ο ύπνος τουλάχιστον πιο γρήγορα το βράδυ κιας 'εχει πάει 10 και ...

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλησπερα κοριτσακια μου!!

μπηκα λιγο βιαστικα να σας πω μονο οτι ολα καλα στον γιατρο χθες!ειδα χερακια κ λιγο ποδαρακια κ κεφαλακι,απιστευτο ποσο διαφορα ειχε απο τη προηγουμενη φορα!κ οι παλμοι αυξηθηκαν χθες ηταν 178.τωρα παμε για αυχενικη πρωτα ο θεος..

πολλα φιλακια σε ολες!!!!

γεια σας φιλεναδες......

βικακι πολυ χαρηκα που πανε καλα με το μπεμπακι σας........μπραβο.......οσο για τα λεφτα πονομενη ιστορια.....αλλα να μαστε καλα αυτο εχει σημασια.......

κοριτσια εγω δεν μπορω να τα εχω μεχρι τις 12 το βραδυ ξυπνια....θα αυτοκτονησω......θελω το πολυ μεχρι τις 9 να ειναι κοιμησμενα.....θελω και εγω το χρονο μου.....βεβαια με την μικρη πλεον δεν εχω τιποτα.......κοιμαται 12 παρα οποτε χαλια...απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 12 το βραδυ ειμαι στο ποδι.....χωρις ουτε μισης ωρας ησυχιας..........δεν με ενοχλει σωματικα....αλλα αυτη η ψυχολογια στα πατωματα.........

τα εχω παρμενα και με τον αντρα μου.......ουφφφφφ.........

σημερα και παλι μονη.....να τα βγαλεις περα με τα 3 τους.........κοντευει 7 και ακομα να ερθει.........

φιλια........

Καλημέρα φιλενάδες μου!!!!!!!

Τί κάνετε?????? Μεγαλώνουν τα όμορφα χριστουγεννιάτικα παιδάκια μας???????? Οι εγκυούλες μας πώς πάνε??????????

Χάθηκα το ξέρω αλλά εδώ και 10-15 μέρες αρπάξαμε ότι μπορείτε να φανταστείτε από ιώσεις, πυρετό (ακόμα και η μπεμπίκα), βήχα, μύξες.......μόνο εγώ η εφτάψυχη [smilie=cat.gif] την γλίτωσα με ένα ελαφρύ συναχάκι, έτσι κι αλλιώς δεν είχα τον χρόνο να αρρωστήσω γιατί έπρεπε να τρέχω για τους υπόλοιπους!!!! Στο τέλος έκλεισε αυτό το "σούπερ" δεκαήμερο η Μαμία με μια ωραιότατη αμυγδαλίτιδα με 39άρια πυρετό!!!! Τώρα λέμε ότι είμαστε λίγο καλύτερα......ελπίζω να μην έχουμε υποτροπές..... :ympray:

Μου ήρθε και περίοδος για δεύτερη φορά από τότε που γέννησα......ρολόι.....Έκανα και τεστ παπ, όλα ΟΚ...του χρόνου ξανά!

Γιωτάκι μου πόσο σε καταλαβαίνω να ήξερες........εδώ εγώ με δύο πιτσιρίκια κι έχω λαλήσει, φαντάζομαι εσύ με τρία!!!!!! Τί σου έκανε ο άντρας σου καλό μου?????? Δεν σε βοηθάει λίγο να μπορείς να ξεκουράζεσαι???? Θα μου πείς τώρα τί σου λέω, σάμπως ο δικός μου είναι καλύτερος? Για να λέω και του στραβού το δίκιο πάντως, ο δικός μου με τα παιδιά με βοηθάει....σε μένα φέρεται ολίγον σαν γαϊδαρος!!!!!!!

Βικάκι μου μεγαλώνει το σποράκι!!!!!!! Με το καλό και η αυχενική κουκλίτσα (να μας πείς και τί είναι το ζουζούνι)!!!!!!!!! Μην αγχώνεσαι τόσο πολύ με τους παλμούς......αφού όλα πάνε καλά και το μπεμπάκι αναπτύσσεται φυσιολογικά χαλάρωσε και απόλαυσέ το!!!! Εγώ ούτε μια φορά δεν τον ρώτησα τον γιατρό μου για τους παλμούς του μωρού....υπέθετα ότι αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα θα μου το έλεγε ο ίδιος!

Πασχαλάκι μου πωπω βρυκολακάκι και ο γαμπρούλης μου ε???? Κι έλεγα ότι μόνο η δικιά μου κοιμάται τις μεγάλες ώρες.......Πώς πάει η κοιλίτσα??????

Κανγκουράκι μου φουσκώνεις σιγά σιγά ε???? Φάνηκε?????? Εσύ είσαι πολύ αδυνατούλα γι'αυτό ρωτάω.......εγώ στην δεύτερη εγκυμοσύνη (τρίτη στην ουσία) έκανα κοιλουμπίτσα από τον 2ο-3ο μήνα αλλά είμαι και τσουπωτή οπότε λογικό ήταν......Η Αγγελικούλα πώς αντιμετωπίζει τον ερχομό του μωρού????

Γκρουσάκι μου άστα αυτά.......μια κούκλα είσαι, ούτε που φαίνεται ότι πήρες 15 κιλά.......άσε που ομόρφυνες πάρα πολύ!!!!! Φτού φτου κοριτσάρα μου! Το Αναστασάκι ίδιο ο μπαμπάς......σαν την Μαμία μου (αν δεν είχε τα χείλη μου θα έλεγα ότι την έχω υιοθετήσει)!!!! Αυτούς τους μαρκαδόρους που λές δεν τους βρήκα πουθενά.........σε βιβλιοπωλεία τους πουλάνε???? Έχει στα Τζάμπο?????

Χρυσουλίνι μου εμένα με πείραξε η συμπεριφορά του κουμπάρου μου κι επειδή γενικά έκανε διάφορα που με ενοχλούσαν τελευταίως, το συζήτησα με την κουμπάρα μου για να δωθεί ένα τέλος και να μην παίζουμε σπασμένο τηλέφωνο (μου είπε....σου είπε...του είπε...κτλ.)

Μάγδα άρχισες να κοιμάσαι?????????????????? Βάλε μπρός για το δεύτερο πριν καλοσυνηθίσεις γιατί μετά........... :lol:

Το Κατερινάκι, η Όλια, το Σοφάκι που χάθηκαν???????

Ξέχασα να σας πώ......το τί ατάκες μας σερβίρει η Μαμία δεν λέγεται!!!!! Όρεξη να έχεις να ακούς!!!!!!!! Όποτε κάνει αταξίες και την μαλώνουμε μας λέει "άσε με να είμαι κακιά!" Σήμερα το πρωί μου ανακοίνωσε με επισημότητα ότι η Ελλάδα δεν έχει ΧΑΡΧΑΡΙΕΣ :lol: Προχθές έδινε συμβουλές στην αδερφή της (της κουνούσε και το δάχτυλο στη μούρη) ότι θα της δώσει το παλιό της ποδηλατάκι γιατί ο παππούς θα της πάρει καινούριο (της έταξε καινούριο ποδήλατο ο πατέρας μου) αλλά να μην πηγαίνει στο δάσος (είμαστε και επαρχία έχουμε μπόλικα) γιατί εκεί είναι ο κακός ο λύκος και η αλεπού!!!!!! Όλα τα κοριτσάκια έχουν αγάπη στις πριγκίπισσες, στην Χιονάτη, στην Σταχτοπούτα......η δικιά μου το μουρλοκομείο αγαπάει τον κακό λύκο, την κακιά μάγισσα κ.ο.κ =))

Στα καρναβάλια θα ντυθεί πειρατίνα (μας έφερε στολή η πεθερά)!!!!!!!! Εσείς????????

Φιλάκια πολλά σε όλες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...