Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημέρα!!! :D:D:D

Σήμερα ξυπνάω το πρωί πάω στο μπάνιο, ξεκινάω να βουρτσίζω δόντι και σκέφτομαι: "καλά η Αναστασία που είναι? δεν εμφανίστηκε χτες :?:D:lol::lol::lol:

Είμαι στη δουλειά. Χτες ξεκίνησα δειλά δειλά το διάβασμα για το μεταπτυχιακό!

Νατάσσα κούκλες είστε και οι 3 :D:D

Όσο για τη μεγάλη επιστροφή είναι επειδή κάθε μήνα μου κρατάει το ΤΕΙ το 20% του μισθού μου και το αποδίδει στην εφορία. Η εφορία μετά όταν έρθει ο καιρός των δηλώσεων ελέγχει τα υπόλοιπα εισοδήματα μου και αν κρίνει ότι δεν έχω κάτι άλλο μου τα δίνει πίσω. Στην ουσία προκαταβάλλω το φόρο κάθε φορά που κόβω τιμολόγιο (γιατί με τιμολόγιο πληρώνομαι) και μετά μου τον δίνουν πίσω..Όταν θυμηθούν :evil:

#-o Εγώ σήμερα πήρα αυτοκίνητο :(

Το βράδυ έχει ποδήλατο

Βίκυ γιατί 280?? Εμάς εδώ δημιουργήθηκε επιτροπή αξιολόγησης γαι το ποιοι θα μπουνε εφεδρεία ή απόλυση κλπ :? και στείλαμε χτες και τα στοιχεία στον Πάγκαλο για το πόσοι είναι πόσα πάιρνουν και πόσο θέλουν για τη σύνταξη. Οι συντάξεις πάνω από 800 ευρώ λέει κόβονται κατα 20%. Αυτό δεν το κατάλαβα. Κόβονται κατα όλο το ποσό ή σε αυτό που είναι πάνω από το 800?? :shock:

Δημοσίευση

σημερα θα παρω ασθενεια!

το ποσο πανω απ 1000 περικοπτεται κατα 40% ακουσα εγω!

ετσι ειπε ο συλλογος...

τι να σου πω!

η αρχη θα γινει λεει απο οσου εχουν προσληφει το 2010 και 2011

λογικα ειναι καμια 100

τι να πω!

θα δειξει!

ειπαμε προβατα και μετα μοντελο στη βουλγαρια

Δημοσίευση

Που σαι μωρε ψηλεγκω???Μας εχεις στοιχιωσει και σε βλεπουμε στον υπνο μας!!! :lol::lol::lol:

Δεν τα εχουν ανακοινωσει λεει ακομη ολα τα μετρα... :?:?:? θα κατσω μετα να τα μελετησω.

Μαρια και πως θα πηγαινες καλε στο ΤΕΙ??Με τα ποδια;;;..αφου εχουν ολα απεργια λεμε...ΜΜΜ και ταξι...(τουλαχιστον εδω στην Αθηνα ..για Λαρισα δε ξερω)

Επιτελους δροσια..μηπως παω τον πατατουλη μου στις κουνιες λιγο... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση

Καλημέρα,

σήμερα είμαι καλύτερα........ηρέμησα λίγο ευχαριστώ για τις απόψεις σας. Αποφάσισα να τον αφήνω να γράφει όπως θέλει και να μην τον ζορίζω. Αύριο έχουμε και ενημέρωση στο σχολείο, να δώ τι θα μας πεί και η δασκάλα του.

Αφρο τι έγινε τελικά με τον Κ? αν φύγει Κύπρο θα πάει τελικά?

Λενάκι με γειά τα δόντια, μπράβο και στην Ειρήνη :D

Δεν ήξερα ότι και στην Γερμανία πληρώνεις στους παιδικούς :?:?

Τόνια στον δικό μας δήμο πληρώνουν όλοι τα ίδια ανεξαρτήτως εισοδήματος 130€ το μήνα

Νατάσα τι έγινε με το κουνούπι τελικά?

Η φώτο σας πολύ ωραία, κούκλες και οι 3!!!!!! :D:D:D

Φραν μια χαρά ακούγεται ο παιδικός, να τον πάς μην το σκέφτεσαι καθόλου

Μαρία τί ξεκίνησες να διαβάζεις για το μεταπτυχιακό? Πήρες βιβλία?

Χρύσα κι έγινε με τον Χριστόφορο? πως είναι?

Ιουλία, Αναστασία που χαθήκατε?

Λένα η ιγμορίτιδα δεν παιρνάει εύκολα κι εγώ την τελευταία φορά είχα πάρει 3φορές αντιβίωση και θέλει να προσέχεις μια ζωή

Για το εμβόλιο της γρίπης δεν ξέρω τι να πώ κι εγώ είμαι επιφυλακτική

Παναγιώτα κατέληξες σε τσάντα?????????

Δημοσίευση

Καλημερα κουκλιτσες!!!! :D:D:D:D:D

ΟΥΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΟΛΛΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ ΦΑΤΣΟΥΟΥΟΥΛΕΕΕΕΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D[smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif]

Λενακι ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟΕΜΒΟΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!!η ανιψια μου 3,5χρ τωρα το εκανε στα 2-2,5 και καταστραφηκε!!!!!! μετα το εμβολιο ηταν μονιμως αρρωστη και καποια στιγμη αρχισε κι αυτη το σινγκιουλερ!!!! δε προκειται να τον προστατεψει απο καμια μα καμια ιωση!!!! και ο παιδιατρος ειναι μαλακας!!!!!!! ουτε η δικια μου που δινει τις αντιβιωσεις σα καραμελες δεν ειναι υπερ του εμβολιου!

Βικυ μα σωνει και καλα στη Βουλγαρια;;;;;;γιατι πουλακι μου;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Ρε Μαρακι και πως θα πηγαινες στη δουλεια παιδακι μου;;;με τα ποδια;;;;;; κι εγω αν χριεαστει να παω καπου με το μωρο το αυτοκινητο θα παρω...ας ειχαμε τις συγκοινωνιες του εξωτερικου με στανταρ δρομολογια,ξεχωριστες λωριδες κυκλοφοριας,μπαρες για καροτσια και αναπηρους,φτηνα εισητηρια κτλ να μη παιρναμε τα αυτοκινητα! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Αναστασι που εισαι καλο μου;;;;; :roll: και η Γωγω;;; :roll:

Δημοσίευση

Καλημερα Τονια και Νατσαουλα...

Τονια γελασα με το ΟΥΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :lol::lol::lol:

Ωχ αγχωθηκα τωρα με το εμβολιο παλι.... :(

Νατασουλα οχι ακομη...εχω περιθωριο μια εβδομαδα..τοτε θα κατεβω κεντρο.στο τελος μπορει να μην παρω και καμια... :roll::roll:

Δημοσίευση

Παναγιωτα μου μα γιατι το σκεφτεσαι εσυ το εμβολιο;;;; για ποιο λογο να το κανετε;;;; αν ειχατε κανενα σοβαρο προβλημα που μια γριπη(και μονο γριπη γιατι απο τιποτα αλλο δε προστατευει) θα μπορουσε να αποβει επικινδυνη,τοτε να το καταλαβω..αλλα τωρα δεν βλεπω το λογο...σα παιδακι ο Νικολας το πιο λογικο ειναι να περασει πολλες ιωσεις τωρα με τον παιδικο και πολυ πιθανο να κολλαει και το μωρο,αλλα κανοντας το εμβολιο δε προκειται να τις αποφυγετε!!!

Θυμαμαι οταν ξεκινησα τους παιδικους πριν χρονια κολλουσα κι εγω ολες τις ιωσεις και η μανα μου μου κανε το τοτε εμβολιο της γριπης....ε τα παπαρια μου πηρα τιποτα δεν εκανε!!!! :twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

καλημερα .

δεν εχω πολι ορεξη τις μερες αυτες ...

ο Μ ξυπνησε πρωτος κια ηρθε στο σαλονι να μελετισει τον καταλογο ΕLC :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ο μικρος ακομα κοιματε .

ο Μ ολη μερα ζωγραφιζει κανει κυκλους ..οσο παει τους κανει και καλυτερα ...

μαθαμε και 3 τραγουδακια και τραγουδαμε ...οχι καθαρα αλλα τραγουδαει

νεα απο το Κ ακομα δεν εχω .

πηγα χθες το πρωι στην φιλη μου διπλα ,η μπουμπου ειναι πολυ ομορφη και γλυκια ....οταν δεν κλαιει ...κοιμηθηκε μολις πηγαμε χθες κλεισανε και τα δυο μας ο δικος μου 4 μηνες και η μπουμπου 2 .

το εμβολιο ουτε η δικη μας γιατρος το θελει

Δημοσίευση

Καλημέρα σας!!!

Νυστάζωωωωωωωωωωωωωωω.....................

Χθες βράδυ βγήκε ο Δημ και μένα δε μου κολλούσε ύπνος...

Ξαγρύπνησα να τον περιμένω.Γκρρρρρρρρ

Ρε Παναγιώτα μή λες τέτοια... :oops::oops::oops::oops:

Όσο για τα εμβόλια όχι απλά είμαι κατά αλλά κατά-κατά. Δεν υπήρχε πρίπτωση να το κάνω...

Μαρία οκ. τώρα το έπιασα!!!

Τόνια πόσες αντλήσεις κάνει ρε;;; Μειώθηκε πολύ;;;

Νατάσα τπτ με το κουνούπι. Τέτοιο ήταν αλλά προφανώς δε μας τσίμπησε!!!

Βίκυ καλή χαλάρωση σήμερα!

Λένα αν τη δεις να της δώσεις ένα φιλί και μια μεγγάλη αγκαλιά από μένα!!!! Πόσο τη λατρεύω!!!!

Αφροδίτη μελετηρός ο Μ!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

νατασα η διαιατα που λες δεν ειναι αυτην που κοβεις υδατανθρακες ?

την εκανα πριν χρονια και ειχα χασει πολλα κιλα (απο 70 στα 55) αλλα τωρα δεν βρησκω το κουραγιο να την κανω ....αν και το θελω ....

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

τι κανετε;;;...δεν παιζει να σαςδιαβασω...κατι για τσαντες θυμαμαι..κατι για εμβολια...πλιζ ανανεωστε.

Παναγιωτα να παρεις τσαντα tod's...ειναι πολυ καλες και οτι πρεπει γιατην περιπτωση που το θες.

Παιδια η φιλη μουπαρεξηγηθηκε..αυτη της οποιας το κοριτσακη βαφτησε οαφελφος μου...Κυρικαη μεσιμερη ηταν να ερθουν σε μενα -πρωτη φορα σπιτι μου- με πηρε το Σαββατο στις 8 για να μου πει οτι θαερθει την κυριακη στις 12...εγω σαν τον βλακα..εκανα δουλιες και ετοιμαζομουν για να με παρει κυριακη 12 και 5 και να μου πει οτι τελικα δεν θα ερθουν...και λεει θαερθουμε απογευμα...της ειπα οτι εμεις στις 9 ξεκιναμε μπανιο και υπνο για ταπαιδια...και γι'αυτο παρεξηγηθηκε.....

σορυ αλλα νομιζω οτι εγω θα επρεπε να παρεξηγηθαω και οχι αυτη που με πηρες τελευταια στιγμη..εκαι συγνωμη αλλα εχω συγκεκριμενες ωρες που μπορω να δεχτω κοσμο..

τεσπα...

Επισης με εκνευρησε και η πεθερα μου...

τα περισσοτερα ρουχα του φοφο του κανουν-παντελονια και μπλουζακια...ολα "καλα"...φορμες επωνυμες κλπ που πηρα απο εκπτωσεις και στοκ...

του τα φοραγε στο σπιτι και ειναι χαλια...ολο λαδιες και λεκεδες απο φαγητο....

ελεος..επειδη δηλαδη δεν τα χρυσοπληρωσα επρεπε να τον αφινει να τρυγυρναει ετσι χαλια

Απο προχτες πλενω και τακτοποιω...

δεν μπορω να αγορασω αλλα..ειπαμε....τα οικονομικα μας ηταν και καλυτερα..

ενταξη, δεν εχωπαραπονο/...ειμαστε καλα...με την εννοιαοτι τα καταφερνουμε και ζουμε με αξιοπρεπεια..αλλα για ποσο με τα μετρα

επισης...η εμεις ειμαστε ιστερικες που ανισυχουμε για τηνιφησταμενη κατασταση...η ο κοσμος ειναι στον κοσμο του...τι να πω

Σας φιλω ολες..μου λειπετε

Αναστασια-Θουλι-Νατασα...κλπ κλπ κλπ...κανονιστε να ερθετε για καφε...η να βρεθουμε πρωινες ωρες

Δημοσίευση

Καλημέρααααααα....Τι μου κάνετε;;;;;Εγώ καλά, σπίτι...Δε σας διάβασα ακόμα... :oops::oops::oops: Όμως είδα ότι λέτε για το εμβόλιο της γρίπης....

Χθες είχαμε πάει στον παιδίατρο για εμβόλια..Η μπέμπα το πενταπλό και η Ιω της ηπατίτιδας Α...Βλέπει το βιβλιάριο της Ιως και λέει τελειώσαμε, μόνο επαναλαηπτικά τώρα...Ένα Δεκέμβρη και μετά του χρόνου...Μου λέει "Μόνο της γρίπης έμεινε..."Του λέω "δεν υπάρχει περίπτωση να της το κάνω...Δε θέλω..." 8-)8-)8-)8-)8-) Μου λέει οκ, ό,τι θέλετε....Παλιά ήταν κατά και ο ίδιος..Τώρα γιατί μου είπε να το κάνουμε;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Η παιδίατρος του παιδικού μας είπε ότι το γρίπης είναι απαραίτητο ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ.... ;);););););)

Εγώ έχω ακούσει από πολλές μαμάδες με μεγαλύτερα παιδιά και με φαρμακοποιούς που το έχω συζητήσει ότι είναι χειρότερα αν κάνεις το εμβόλιο...Το παιδί είναι μονίμως άρρωστο....

Η Ιω παραμένει 15,5 κιλά εδώ και 6-7 μήνες και είναι 94 πόντους..

Η μικρή μου μπουρμπουλήθρα δεν πήρε πολύ αυτό το μήνα.... :?:?:? Μόνο 300 γραμ. σε 20 μέρες...Και 67 πόντους... :D:D:D:D:D:D

Α, η Ιω έχει ακόμα βήχα, όχι τρελά πράγματα..Μόνο προχθες το βράδυ την έπιασε ένας σπαστικός βήχας σαν κρίση και έβηχε επί 1,5 ώρα.... :shock::shock::shock: Αλλά ο γιατρός είπε ότι δεν έχει τπτ που την ακροάστηκε...Πεντακάθαρη... :D:D:D:D:D:D

Σήμερα, θα πάω στον παιδικό...Έχω συνάντηση ατομική με τη δασκάλα της Ιως...Κάθε μέρα μου γράφουν τα καλύτερα για την ψυχούλα μου... :x:x:x Εντωμεταξύ έρχεται κάθε μέρα και μου λέει για κάτι φίλες της (τα ονόματά τους) και ότι παίζουν μαζί..Και χθες μου έλεγε να πούμε ένα τραγούδι μαζί...Το είχε μάθει στον παιδικό και εγώ δεν το ήξερα.... :?:?:?:oops::oops::lol::lol::lol:

Καλά τρελό γαμήσι τα νέα μέτρα ε;;;;; :evil::evil::evil::evil: Αφορολόγητο 5.000 ευρώ;;;;;;;; :o:o:o:o:o:o Ποιος ζει με 300 ευρώ το μήνα;;;;;; :evil::evil::evil:

Μαράκι άκουγα χθες στην Ποπάρα (την Τσαπανίδου ντε :lol::lol::lol::lol::lol: άσχετο...Δεν είναι γυναικάρα;;;Πολύ μου αρέσει.....) ήταν ένας φοροτεχνικός και έλεγε ότι όποιος δεν πληρώσει την έκτακτη εισφορά έχει επιβάρυνση κάθε μήνα...1% επί του ποσού που δηλώνεις για κάθε μήνα... :o:o:o

Νατασάκιιιι τι τέλεια φωτο ρε.... :x:x:x:x:x Είστε καρακουκλάρες.... :x:x:x

Πάω να σας διαβάσω....

Δημοσίευση

Αφρο κόβεις αλλά υπάρχει συγκεκριμένη μέρα και σειρά που εισάγεις νέα πράγματα. Διαβάζω πως ακόμη και η λιγούρα που έχουμε και τρώμε χωρίς να πεινάμε στην ουσία είναι σύμπτωμα της candita.

Γωγω φιλάκια ρε! Δε σε πετυχαίνω....

Άντε να μας πεις τα νέα από τον παιδικό!!!! Φιλάκια και στις μπουμπούκες!

Δημοσίευση
Μαρια και πως θα πηγαινες καλε στο ΤΕΙ??Με τα ποδια;;;..αφου εχουν ολα απεργια λεμε...ΜΜΜ και ταξι...(τουλαχιστον εδω στην Αθηνα ..για Λαρισα δε ξερω)

τα ξαναγράφω όλα εν συντομία: :evil::evil::evil::evil:

Παναγιώτα η Μαρία έχει ποδήλατο και οι αποστάσεις στην Λάρισα δεν είναι το ίδιο με της Αθήνας!!!...μια κατεβασιά και τσουπ έφτασε ΤΕΙ!!! :D:D

Αφρο :(:(:(:(:( δυστυχώς έτσι στον ελληνικό στρατό και γενικά στις ΕΔ.....έχει θέση κλειδί ο άντρας σου στο πλοίο, πότε τελειώνει? :?:

η αδελφή μου είναι στο Ναυτικό ως χαρτογράφος, έχει και το αμετάθετο και μου έχει πει κατά καιρούς κάτι κουλά :shock::shock::shock::shock::shock: γενικά δεν υπάρχει λογική στις ΕΔ αλλά στον Ναυτικό δεν ξέρουν καν την λέξη!!! :?

σήμερα πήγα τον Λ. στο σχολείο και η δασκάλα είχε και μουσική στην τάξη :D ...μια ωραία ατμόσφαιρα όχι σαν τον Μηχαλάκη που πρεπει σε ένα μήνα να μάθει και γεωμετρία!!! :lol::lol::lol::lol: ....εμείς χαλαράαααααααα

σήμερα αγόρασα κίτρινο τυρί σε φέτες από την Δανία :ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick: με το που τό άνοιξα με πήρα μια μπόχα, νόμιζα ότι η Ρ. έκανα κακά!!! :o:o:o:o:o απαίσιο :ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick:

Αναστ. περαστικά :):x ....τι έχεις?

Σισσιώ και σε σένα περαστικά :x

Συμπεθέρα Καναδή το επιπλώσατε το σπίτι σας τελικά? :?:

ο γαμπρούλης μου τι κάνει? ταρζανεύει?!!! :lol::lol::x

εδώ είπαν ότι αν η Ελλάδα γυρίσει στην δραχμή μέσα σε λίγες εβδ. θα υπάρχουν 1.000.000 άνεργοι!!! :o:o:o:o:o

και προτάσεις που κάνουν οι έξω στους δικούς μας πολιτικούς για να φορολογηθούν πιο πολύ οι πλούσιοι απορρίπτονται αμέσως!!!! :evil::evil::evil::evil::evil:

επίσης έγραψα ότι κάποια πρωινά που έτυχε και πήγα κέντρο το πόσους είδα με το ποδήλατο δεν λέγεται, εξεπλάγην!!!! :!:

Κατερίνα εγώ θα πήγαινα σε αυτήν που συστήνει η Πατσούρου :!:

Νατάσα ευτυχώς δεν σας τσίπησε :D

είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ και βάζω φατσούλες πάλι!!!! :lol::lol::lol::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}

Αφρο :evil::evil::evil::evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

α Χρύσα γιατί παρεξηγήθηκε? δεν ξέρει ότι έχεις 2 παιδιά και έχεις ένα πρόγραμμα? :!:

και σε παίρνει και τελευταία στιγμή να το αναβάλει?!!!! και παρεξηγείται και από πάνω?!!! :shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

νατασα το ιδιο λεμε ,αυτην εκανα ,20 υδαταθρακες την μερα για καποιο διαστημα και μετα αρχισα να βαζω ανα καποια διαστιματα .....τα ξερω αυτα τοτε δεν μου εκανε καθολου κλικ να φαω γλυκο ειχα αποτοξινοθει και η γλυκοζη μου και η ινσουλινη μου δεν ειχαν σκαμπανεβασματα ....

ναι θεση κλειδι :lol::lol::lol::lol::lol: στα στομαχια τους :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αν δεν παει θα φανε τα ποδια τους :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Κατερίνα εγώ θα σου πρότεινα να αποθηλάσεις αφού δεν σου το ζητάει, σημαίνει ότι το θέλει και η ίδια....νομίζω ότι είναι καλή η στιγμή!!! :)

Νατάσα έχω και εγώ λιγούρες καμμιά φορά λές να έχω καντινα?!!!! :lol::lol::lol::lol:

να το αποδώσω εκεί δλδ!!! :lol::lol:

Αφρο :lol::lol::lol::lol: ας μείνει πίσω και ας πάρουν ντελίβερι!!!! :lol::lol::lol:

κάποιος θα τους φέρει με φουσκωτό ή ελικόπτερο!!!! ;):lol::lol:

Δημοσίευση

On Oct. 8, 2011, Earth will have a near head-on collision with a tendril of dust, setting off a strong outburst of as many as 750 meteors per hour." In fact, the 2011 Draconid meteor shower is expected to be so astounding that NASA has already begun preparing for the risk to satellites orbiting Earth such as the International Space Station or Hubble Space Telescope.

People in Europe, Africa and the Middle East will have a front-row seat for what could be the strongest shower since the Leonid storms a decade ago

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...