Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Παναγιωτα διαλεξε μια τσαντα που να μην κυκλοφορουν πολλες απομιμησεις,θελεις να εχεις αληθινη λουι βιτον κ να νομιζει η αλλη οτι την πηρες απο τη Λαϊκή ?

Αργυρω πολλά!!!

Θου περαστικά,ποτε ειναι η βάπτιση?

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γιωτα τα κιλα...τα βρηκα εγω και μου ειπαν οτι χαθηκαν απο τη Χιο!

και εγω δεν ειμαι υπερ της τηλεορασης στο δωματιο!

οσο κι αν ζηταει δεν θα της παρω!

Παναγιωτα μονο εκεινος πλενει...!

οατν ημουν μεσα στο νοσοκομειο το πηαγινα στο πλυντηριο εκει!

ετσι δε μου ην ελεγε!

αλλα μετα γαμο μονο εκεινος!

εγω κοιτω απο το μπαλκονι!

θελω και εγω μια τσαντα!

και συμφωνω με Γιωτα...!

Δημοσίευση

Αργυρώ δεν κατάλαβες εδώ δεν ξεκινήσανε με γράμματα αλλά με συλλαβές

Την Δευτέρα κάνανε πι και πα και παπί

Τρίτη τα, πίτα και πατάτα

και σήμερα κάνανε το και τόπι

Επίσης ξεκινήσανε Αγγλικά μάθανε το όνομά τους yes, no & blue εννοείται προφορικά

και πληροφορική μάθανε τα οπό τί αποτελείται ένας υπολογιστής

Έλεος πια θα τα τρελάνουνε :evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση
Αργυρώ δεν κατάλαβες εδώ δεν ξεκινήσανε με γράμματα αλλά με συλλαβές

Την Δευτέρα κάνανε πι και πα και παπί

Τρίτη τα, πίτα και πατάτα

και σήμερα κάνανε το και τόπι

Επίσης ξεκινήσανε Αγγλικά μάθανε το όνομά τους yes, no & blue εννοείται προφορικά

και πληροφορική μάθανε τα οπό τί αποτελείται ένας υπολογιστής

Έλεος πια θα τα τρελάνουνε :evil::evil::evil::evil:

φατσούλες πολλές με ανοιχτό το στόμααααααα!!!!!

και τα μαθαίνουν? ή τα προσπερνάνε? βέβαια είναι και μέχρι τις 14.00, αλλά και πάλι μου φαίνονται πολλά για 2η εβδομάδα!!! και κάθε μέρα και διαφορετικό!!!

Νατασούλα ή το δικό σας σύστημα είναι καλό ή το δικό μας!!!! χαχαχαχα

το μέλλον θα δείξει!!!!

Δημοσίευση

παναγιωτα ειναι 6 νοεμβρη..θα ερθεις?>??????

νινα τη λες τη κωνσταντινα????????

μπραβο για τα κιλα ρεεε

παναγιωτα τελεια που πηρε μπρος...αν βλεπει κ τα αλλα παιδια θα δεις θα τρωεει τα παντα

βικυ εβαλες κιλα?καλα η μικρη σου..ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ

αργυ για ΤΟ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ :evil::evil::evil::evil::evil: εχω κ γω φατσουλες ε!!!!!!!!!!!

νατασουλα στα ειπα απ το τσατ..

τονια να δω ποτε θα τα πουμε..

χρυσα ειναι καλα ο φοφος?

κατερινακι σε ενα μηνα σταματας? 8-)8-)8-)8-) τελεια..κανονισε να μετραμε σελ σου :evil::evil::evil::evil::evil:

συμπεθερααααααααααααααααααααααααααααα

λεναρα μου τι αλλο θα ακουσω απο σενα..ημαρτον

ιουλια πως παει ρε?

αναστασιιιιιι εισαι καλα? :?:?

γωγωκαααααααααααα μωρη εισια καλα..μα να σε φωναζει μαμα η μικρη?εμενα με το μικρο με φωναζει :lol::lol::lol::lol: πλακιτσα εεεεε

νενι φιλια

μαρια τελικα νευριασες μαζι μου? :roll::roll::roll::roll::roll:

σισσιω σε καταλαβαινω ρε..εγω γενικως εχω ηρεμησει..αλλα δε σημαινει οτι γινετε το δικο του..

ερη μου κ εγω δ ετ βαζω στο ψυγειο..μαγειρευω παντα βραδυ οποτε...

μιτσακι κανα νεο απο φροντιστηριο?

ρε νατασα πλακα κανεις?σε 3 μερες ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ αυτα? :shock::shock::shock::shock::shock:

Δημοσίευση

Γίωτα θα σε πάρω το απόγευμα να τα πούμε

Αργυρώ είναι πολύ βαρύ το πρόγραμμα για πρωτάκια

Χθες το βράδυ μου λέει ο Μιχάλης, τί σύστημα είναι αυτό????????????????

Ζορίζετε πάρα πολύ για να τα μάθει...........

Δημοσίευση

μαρια τελικα νευριασες μαζι μου? :roll::roll::roll::roll::roll: quote]

Γιατί καλέ να νευριάσω? :shock:

Άλλωστε είπαμε ο καθένας μας έχει το δικό του κοινωνικό στάτους

Πχ αν εμένα μου φαίνεται υπερβολή μια τσάντα 1000 ευρώ σε κάποιον άλλο μπορεί να φαίνεται υπερβολή το 2ο αυτοκίνητο που έχουμε και έρχομαι στη δουλειά :roll:

Άλλωστε είπαμε όσο έχουμε ακόμη λίπος όλα όσα έρχονται νομίζουμε ότι δε μας επηρεάζουν

Μόλις τελείωσει κι αυτό να δούμε

Α Βίκυ για την εφορία δεν ξέρω τι θα γίνει. Εμείς δεν θα πληρώσουμε θα δούμε τι θα μας κάνουν.

Αν και έχω τις αμφιβολίες μου αν θα καταλάβουν ή θα ξέρουν ποιοι πλήρωσαν και ποιοι όχι.

Τεσπα κοντός ψαλμός... :roll:

Δημοσίευση

ρε Νατασούλα έτσι στα ξαφνικά να μάθουν τόσα πράγματα?

δλδ αν χρειάζεται ο Μηχαλάκης ή κάποιο άλλο παιδάκι 4 ώρες για να μάθει, αυτό σημαίνει τέλος το παιχνίδι, τέλος μια εξωσχολική δραστηριότητα!!!! μόνο ΣΚ!!!!

τι να πω? δεν ξέρω....υπερβολικό μου φαίνεται!!!!

Δημοσίευση

α για τις τσάντες που λέτε, εμένα με ενδιαφέρει να είναι δερμάτινη (αν πρόκειτε για τέτοια εμφ.) και να μου αρέσει σε εμφάνιση........ και εγώ με 1000 ευρώ δεν θα αγόραζα τσάντα γιατί τις βαριέμαι και πολύ εύκολα....τώρα έχω ένα τσαντάκι, το βαρέθηκα, θα αγοράσω κάτι άλλο......δεν μπορώ να έχω μία τσάντα για πολύυυυυ καιρό και αν είναι πολύ ακριβή θα την έχω για καιρό....!!!!

έστειλα μήνυμα στην Λένα να μου πει για τις φατσούλες!!!....δεν βλέπω και ποιά ονλάιν.....!!!!

Δημοσίευση
ρε Νατασούλα έτσι στα ξαφνικά να μάθουν τόσα πράγματα?

δλδ αν χρειάζεται ο Μηχαλάκης ή κάποιο άλλο παιδάκι 4 ώρες για να μάθει, αυτό σημαίνει τέλος το παιχνίδι, τέλος μια εξωσχολική δραστηριότητα!!!! μόνο ΣΚ!!!!

τι να πω? δεν ξέρω....υπερβολικό μου φαίνεται!!!!

Αν τον άφηνα να γράψει με τον τρόπο που ήθελε θα τελείωναμε πολύ πιο γρήγορα μπορεί και σε 1 ώρα γιαυτό και με αγχώνει πολύ το θέμα...........

Κι επειδή εγώ δεν είμαι σπίτι από το μεσημέρι που σχολάει αλλά γυρνάω στις 5 ο χρόνος μας είναι πολύ περιορισμένος.........

Δημοσίευση

Νατασουλα πολυ εκνευριστηκα με τη διευθυντρια!!!!!!! Να της πεις οτι ειναι πληρωμενη και ειναι υποχρεωση της να κανει οποιο δρομολογιο θελουν οι γονεις!!!! επισης να της πεις να παει να γαμηθει!!!!!! (ακομη δεν εχω φατσουλες,θα κανω επανεκινηση μετα)

Με τα γραμματα τωρα νομιζω να αφησεις το παιδι να τα γραφει οπως θελει εφοσον το αποτελεσμα ειναι σωστο..ενταξει δειξτου το τροπο που λεει το βιβλιο,αλλα μην επιμενεις αν εκεινο θελει διαφορετικα..

Κι εγω το π το κανω οπως την Αργυ οπως και το τ με μια κινηση!

Αργυ ειδες ρε πως φορτωνουν τα παιδακια απο τη 1η δημοτικου;;;;γιαυτο εχουν λαλησει τα σημερινα παιδια!!!! οταν ειχα δει τι εχουν να διαβασουν στη 1η δημοτικου απο τη βαφτιστηρα μου ειχα παθει σοκ!!!!

Παιδια εγω σπανια παιρνω μαρκες,αλλα επειδη δε μπορω να παρω...αν ειχα πολλα λεφτα θα ξοδευα αρκετα σε μαρκες γιατι με εντυποσιαζει το ντιζαιν τους! εχω δει κατι τσαντες(δε θυμαμαι μαρκα) με διαφορες παραστασεις πανω και τις εχω ερωτευτει τρελα!!!!αλλα κανουν πανω απο 250ευρω...

Θουλακι σε σκεφτομουν πολυ σημερα!!! Ιωσουλα ο Θοδωρακος;;; ελπιζω να τη περασει ελαφρια οπως παντα!

Αχ κι εγω θα ηθελα να ερθω στη βαφτιση του Παντελακου!!!!αν δεν ειχα τη μπεμπα στανταρ θα ερχομουν με τη Γιωργια!!!! δε με καλεσες;;;;;;χεστηκα θα ερχομουν ακαλεστη!!!!!χαχαχα!!!!

Πηρα σημερα στη δουλεια...800 ευρω απο 1100...μπουρδελοχωρα!!!!! πρπει λεει να κανω και απογραφη σα δημοσιος υπαλ;;;; που;;;; να πανε στο διαολο ολοι δε κανω τιποτα!!!!!

Γωγω που εισαι μαρη;;;;

παω να κανω καμια επανεκινηση γιατι μου τη παιζει που δε μπορω να βαλω φατσουλες!!!!μου φαινεται οτι δε μπορω να εκφραστω σωστα!!!!χαχαχα!!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα

Δεν διαβασα εχω μια βιαστικη ερωτηση και θα επανελθω...Ο Σεμπ βαριεται και αποφασισα να τον γραψω παιδικο σταθμο..Οχι καθε μερα, θα πηγαινει 3 φορες την εβδομαδα απο τις 8.30 μεχρι τις 12.-12.15. Πηγα απευθειας σε ενα σταθμο που πηγαινει το παιδι της αυτη η φιλη μου η αγγλιδα. Δεν ειναι στην περιοχη που μενω (εδω εχει τα πανακριβ σνομπ σχολεια κ ειπα να μην τον παω) αλλα σε μια πιο νορμαλ περιοχη. Ειδα το σχολειο, εχει απο 1.5 εως 5 ετων , μεγαλη αυλη με γρασιδι κατω και κουνιες χαμηλες..Στην ταξη του θα ειναι 3 δασκαλες και 14 παιδια (αλλα δεν ερχονται ολα καθε μερα οποτε καποιες φορες μπορει να ειναι μονο 7 παιδια). Ο χωρος ηταν καθαρος,επιπεδος, θα ειναι στο γκρουπ 1.5 με 2.5 ετων, τα αλλαζουν (ελεγχουν ανα 1 ωρα) κ τους πλενουν τα χερια πριν το φαγητο, μετα κ οποτε ειναι εξω. Βασικα παιχνιδια κανουν, ζωγραφικη, μουσικη, τρεξιμο και απο τις 4 ωρες οι 2 ωρες κ ειναι εξω στην αυλη. Το κτηριο απλο οχι πολυτελειες αλλα δεν ειδα κατι επικινδυνο. Ειδα 3 μικρες τουαλετες, καθαρες μου φανηκαν...Του Σεμπ του αρεσε, ο δανος το θελει κ δεν θελει να δουμε κ αλλου . Θελει να τον γραψει αυριο!!

Ειναι ντοπιες οι δασκαλες (το εχει μια γυναικα ντοπια) και τα παιδια ειναι απο την Ουγκαντα αλλα και απο την Ευρωπη, και την Αμερικη κλπ..Δεν ειναι δηλαδη καθαρα μονο για ξενους και αυτο το βρηκα θετικο..

Επρεπε να ρωτησω κατι αλλο???

Αχ πειτε μου!!

Δημοσίευση

Να ρε μεχρι και στην Ουγκαντα ειναι καλυτερες οι συνθηκες στους παιδικους!!!!!!! βρωμοχωρα για αλλη μια φορα!!!!!!

Φρανιτακι μια χαρα μου ακουγονται ολα στο σταθμο...εδω ουτε σταπιο τρελα σου ονειρα αυτες οι συνθηκες!!!!!να το πας το Σεμπινι καλο θα του κανει!

Eκανα επανεκκινηση και οχι μονο δε φτιαξανε οι φατσουλες αλλα χαλασε παλι το καπςλοκ!!!!!

Δημοσίευση

καμοια δεν με εψαξε ε? :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

θα δειτε τι θα παθετε .... :ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil:

εν καιρο ...... 8-)

καλα με αυτα που διαβαζω νιωθω πολυ μικρη και ανιδεη ,αθωα και ανεπιτηδευτη...η δικη μου τσαντα ειναι φτινιξ μαιμουδεξ μαρκα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λεφτα για ρουχα παπουτσια τσαντες δεν δεινω ,πριν μερικα χρονια εδεινα για τζιν 80-90ε και τωρα δεν μου κανουν και τα φυλαω σαν κορη οφθαλμου μηπως και μου ξανα κανουν ....αχ τα τζινακια μου ....αχ αχ

τα λεφτα για τετεια θεματα μου φαινονται πεταμενα ....αλλα αν ειχα και λεφτα μπορει να το εβλεπα και αλλιως 8-):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κλαιει ο μπουμπουκος παω .....

Δημοσίευση
Eκανα επανεκκινηση και οχι μονο δε φτιαξανε οι φατσουλες αλλα χαλασε παλι το καπςλοκ!!!!!

xaxaxaχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ξέρεις η φατσούλα που χτυπιέται στο πάτωμα!!!! χαχαχαχα

Φρανίτα μια χαρά όλα.....το σημαντικότερο να είναι καθαρά.....επίσης τι φαγητό θα τρώνε? ποιός θα το μαγειρεύει? και αυτό σημαντικό για εκεί που είσαι.....σε ποιά γλώσσα? στα αγγλικά?!!!

Δημοσίευση

χα χα τονια! οκ ειναι ιδιωτικος κ για τα εδω δεδομενα αρκετα ακριβος (136 ευρω το τριμηνο :oops: )....βασικα ειναι μικτος, με ντοπια και ξενα παιδια..εχει κ πολυ πιο ακριβους στην περιοχη που μενω αλλα ειναι σνομπ εδω περα κ ηθελα κατι πιο ταπεινο κ πιο απλο...υποτιθεται οτι ακολουθει μοντεσοριανη μεθοδο....το κτηριο ειναι απλο μεσα δεν εχει σκαλεσ κλπ εχει ταπητες κατω, παιχνιδια, τραπεζακια...τα παιδια κοιμουνται σε στρωματακια στους ταπητες αν κ ο σεμπ δεν θα κοιμαται γιατι τον παιρνω στις 12...Δεν θα τρωει επισης γιατι θα φευγει στις 12...απλα ενα σνακ που θα του βαζω μαζι...Μου αρεσε που τα εχουν πολυ στην αυλη..την πρωτη εβδομαδα θα καθομαι και εγω να δω πως θα παει..

Αγγλικα ειναι, στην Ουγκαντα η επισημη γλωσσα ειναι αγγλικα και στα δικα τους σχολεια στα αγγλικα γινονται τα μαθηματα και οι εφημεριδες, τα καναλια στα αγγλικα ειναι ολα...

Λεω να τον γραψω, να γινει και πιο κοινωνικος και να κανει και φιλους...οσο θα ειμαστε ακομα εδω να εχει κατι σταθερο...Ελπιζω να μην αρρωσταινει γιατι ο καιρος ειναι καλος κ τα εχουν πολυ εξω...

Δημοσίευση

Αφρο φιλάκια!!! σε σκεφτόμουν καθώς περπατούσα σήμερα!!!! χαχαχα

δεν διάβασα αυτό με τις μετοχές που λέτε, αλλά όποιος τις έχει γιατί να τις δώσει? για να τα φάει ο Ομπάμα?!!! άντε ρε......

Δημοσίευση

ααχ συνεχιζω τη φλυαρια για το σχολειο...βασικα στην Καμπαλα εγω μενω στην περιοχη που μενουν οι διπλωματικοι, ΟΗΕ, κυβερνητικοι-κατι σαν την Πολιτεια-Εκαλη στην Αθηνα...ο σταθμος ειναι στην περιοχη που μενουν ντοπιοι μεσαιας ταξης και πολυ ξενοι που εργαζονται σε μη κυβερνητικες οργανωσεις...ειναι λιγοτερο σνομπ και πιο φθηνα αλλα παλι εχει τα στανταρ διοτι εχει πολλους ευρωπαιους..απλα δεν εχει τη χλιδα...γι αυτο ειπα να δω εκει...

ποιες μετοχες λετε?

Δημοσίευση

κορίτσια διαβάστε κάτι πολύ ενδιαφέρον!!!!

http://news.in.gr/world/article/?aid=1231129450

σήμερα έβαλα το φαγητό στο τραπέζι, η Ρ. ούτε που κάθησε, γυρόφερνε, ο Λ. κάθησε, έφαγε 2 μπουκιές και σηκώθηκε και άρχισε να γυροφέρνει......τα μάζεψα και ΤΕΛΟΣ και εκεί!!!

εγώ μπορεί να τον έστελνα στην χλίδα!!!! χαχαχαχα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...