Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα καλημερα!

τι κανετε?

η Μ-Ι ξυπνησε στις 8:00 και ζητουσε να δει παιδικα...την πηγε ο Π. στο σαλονι και την πηρε ο υπνος στον καναπε....ακομα κοιμαται!

;););););););););););););););););););););););););););););););););)

τι μαγειρευουν σημερα?

καμια φακη σκεφτομαι!

πρεπει να κανω γενικη στο σπιτι και δεν εχω κουραγιο! :(:(:(:(:(:(:(

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εγω εκανα ρεβυθια αλλα τα ειχα στο νερο απο χθες το βραδυ.

τωρα καντε φακες που δε θελουν μουσκιο!!!!

βικυ δε μπορει να σε βοηθησει καμια αδερφη σου ρε;;;κριμα τωρα εγκυος να παλευεις μονη σου...

εγω περυσι που δεν καθομουνα στα αυγα μου ειχαν μειωθει πολυ τα αμνιακα.. :?:?

Αργυρω γιατι τελος ρε με το αμαξι;;;μη που πεις για να μη γρατσουνισεις το τιμονι... :shock::shock::evil::evil:

Δημοσίευση
γιατί κατηγορείς τον εαυτό σου για όλα? η Χ. είναι μόνο και πάντα μαζί σου?.....όχι...πάει σχολείο, έρχεται σε επαφή με κόσμο, έχει τον δικό της κοινωνικό περίγυρο, είναι με τον μπαμπά της.....επομένως δεν νομίζω ότι παίρνει ΜΟΝΟ από σένα,,,,,και δεν νομίζω ότι μόνο η μητέρα ευθύνεται για τον χαρακτήρα του παιδιού.............και ένα παιδί θα πρέπει να μάθει όλα τα συναισθήματα, θα πρέπει να ξέρει τι είναι χαρά, τι λύπη, τι θυμός....και να φωνάξεις λιγάκι ή να είσαι λίγο θλιμμένη δεν είναι και τόσο κακό!!!!............δεν μπορούμε να είμαστε πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη και να δείχνουμε στα παιδιά ότι όλα είναι τέλεια!!!

επίσης αυτό που με εκνευρίζει είναι όλα τα άρθρα απευθύνονται στις μητέρες....π.χ. διάβαζα τις προάλλες ένα άρθρο για το πώς να μάθετε στα παιδιά να διαβάζουν σωστά κ.λπ., και πάντα ο συγγραφέας αναφερόταν στην μητέρα!!!!.......δλδ ο πατέρας στο διάβασμα του παιδιού είναι εκτός?

γιατί δεν αναφέρονται στους γονείς γενικότερα?!!!!

Μα τετοια ταυτιση αποψεων πια;;;;;;!!!!!!!! Λες και ακουγα τον εαυτο μου!!!!!!!

Χρυσακι περαστικα στο Φοφο σου....

αμαν με αυτες τις φατσουλες!!!!!γκρρρρ!!!!

Παναγιωτα εσυ πως μπορεις και βαζεις;;;;;;;

Δημοσίευση

Καλημέρα! :|

Δεν είμαι καλά σήμερα, πονάνε τα αυτάκια μου και ο λαιμός μου!

Ψυχολογικά είμαι καλύτερα πάντως. Αφού πηρα την χθεσινή ψυχρολουσία σήμερα το πήρα απόφαση!

Αργυρούλα δε διαφωνώ καθόλου με αυτά που λες! Αδίκως με μαλώνεις...

:(:P:lol::lol::lol::lol: Αυτό που δεν μπορώ να δικαιολογήσω στον εαυτό μου ελιναι οτι χάνω την υπομονή μου με το παραμικρό και φωνάζω κάθε 20 δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα το παιδι μου να αρχίσει να με φοβάται... (έτσι πιστεύω) Της εξηγω οτι την αγαπώ και ας είμαι λίγο φωνακλού και οτι θέλω πάντα το καλό της και οτι είναι το μονακριβο παιδάκι μου και όλα τα σχετικά, αλλά ανησυχώ για τον ψυχισμό της.

Σκέφτομαι μήπως πρέπει να αρχίσω εγω καμια θεραπεία για να είμαι πιο χαλαρη... :roll::roll::roll:

Κατα τα άλλα σήμερα την πήγε πάλι ο μπαμπάς της στο σχολείο και πριν φύγει ήρθε να μου δώσω φιλάκια και αγκαλίτσες το ψυχάκι μου μωρεεεε.... :oops::D:D:oops::x:x:x

Βίκυ αν πήρε το αίμα του Γιώργου πίσω η κορη μου τότε χρωστά το χαστούκι στη Λουκία! :lol::mrgreen:

Εμείς σήμερα τρώμε φασολάκια! :ymsick::ymsick:

Δημοσίευση

Εγω φασολακια με κοτοπουλο...

Κι εγω λογω ξεπατωματος με τον Αλεξ στην εγκυμοσυνη ειχα μονιμως χαμηλο αμν.υγρο!! αλλα ειπαμε εγω δε δουλευα και δε χρειαζομουν βοηθεια!!!!ξανα γκρρρρρρ!!!!!!

Σισσακι βαλε και κοτοπουλα να δεις τι νοστιμα γινονται!!!!!!

Δημοσίευση

Ε ποιο το νόημε βρε Τόνια αν τα φάω πάλι με κρεας;;

Λαχανικά και όσπρια φτιάχνω για νααποτοξινωθώ από το κρέας. :roll:

Η θεία μου τα έφτιαχνε παλιά με κρέας, αλλά ποτέ δε μου άρεσαν έτσι κι' αλλιώς!

Α ξεχασα να πώ οτι οι περισσότερες διαβάζατε τσουρέκι αντί για τσουτσέκι, γιατί έχετε συνδυάσει την Έρη με το φαγητό!

Πάντα περιμένετε να πει κάτι που να αφορα τη μάσα! :lol::lol::lol:

Η αλήθεια είναι οτι και εγώ ενθουσιάζομαι πολύ με τις γνώσεις σου Εράκι, περί διατροφής!

Έχω φάει και γω βακτήριο! Ουυυυυυυυυυ με το τσουβάλι!!! :P:P:P

Δημοσίευση

Καλημέρα,

Κορίτσια έχω αγχωθεί πολύ με το θέμα του σχολείου με τον Μιχάλη και δεν ξέρω τί να κάνω :?:?:?

χθες διαβάζαμε 4 ώρες :o:o:o:o:o:o

Το πρόβλημά μου είναι αν πρέπει να τον αφήνω να γράφει όπως θέλει ή να του δείχνω την σωστή φορά των γραμμάτων και να τα γράφει έτσι. Μιλάμε ότι ο χρόνος δεκαπλασιάζεται και ζορίζετε πολύ :(:(:(:(

Και σας βάζω παράδειγμα: το π ο Μιχάλης το κάνει συνεχόμενα πρώτα την αριστερή κάθετη γραμμή από κάτω προς τα πάνω μετά την οροζόντια και μετά την δεξιά κάθετα και έτσι το κάνει πολύ γρήγορα.

Το σωστό όμως είναι πρώτα τις 2 κάθετες γραμμές από πάνω προς τα κάτω και μετά την οροζόντια.

Λένα ακούς για πες την γνώμη σου......... θα σε πάρω και το απόγευμα να σε πρήξω........

Τα έχω πάρει και με τον παιδικό λίγο για την μεταφορά με το λεωφορείο :evil::evil::evil::evil:

σήμερα μου είπαν ότι θα την επιστρέφουν γύρω στις 2 ενώ εγώ είχα ζητήσει με το τελευταίοπ που είναι στις 4 γιατί λέει δεν βολεύουν τα δρομολόγια :evil::evil::evil::evil: και το λεωφορείο περνάει από συγκεκριμένους δρόμους και θα πρέπει να πηγαίνουμε εκεί τα παιδιά............ και την μαμά μου δεν την βολεύει για να παίρνει την Έλενα και δεν ξέρω τι να κάνω :(:(:(

Θα το ξαναδούν το θέμα που είπαν και θα μου πούν την Παρασκευή τα οριστικά δρομολόγια.

Η κοπέλα εντωμεταξύ που είναι υπεύθυνη του σταθμού και είναι στην υποδοχή είναι τόσο καλή πάντα με το χαμόγελο πρόθυμη να εξυπηρετήσει και να λύσει κάθε απορία, η Έλενα την αγαπάει πολύ και θέλει να βγαίνει από την αίθουσα και να κάθετε μαζί της και σήμερα το πρωϊ που φτάσαμε και δεν ήταν εκεί την φωναζε "Άτεμη πούσαι? έλα" :D:D Συζητούσαμε λοιπόν το πρωϊ για τα δρομολόγια και μου λέει θα ξαναρωτήσω και θα δώ τι μπορώ να κάνω για να σας βολέψω και την ακούει η ιδιοκτήτρια και γυρνάει και της λέει: "αυτά είναι τα δρομολόγια όποιον βολεύουν!!!!" :evil::evil::evil::evil::evil: το είπε μένα ύψος σαν να της έχουμε και υποχρέωση :evil::evil:

Έλεος πολύ με τσάτησε μπορεί να μην πληρώνω εγώ αυτή όμως πληρώνεται κανονικά δεν το κάνει για την ψυχή της μάνας της

Σας έπρηξα σόρρυ αλλά είμαι πολύ σκατά σήμερα……… :oops::oops::oops:

Δημοσίευση

τετοια πειτε μου τωρα να μην καω ποτε γενικη καθαριοτητα!

οι αδελφες μου τρεχουν...βασικα η μια που μπορει και να με βοηθουσε ειναι μονη με 3 παιδια....η αλλη δε κανει τα δικα της ...θα βοηθησει εμενα σε γενικη ..την οποια δεν θεωρει απαραιτητη!

μαλλον βλπεω να τρ=ην τρεναρω λιγο και φερνω γυναικα!

εστω ενα 4ωρο!

αλα ρε γμτ τα οικονομικα μας δεν ειναι καλα!

και με ολα αυτα που ζητουν....δεν θα ειναι ποτε καλα!

Νατασα θυμαμαι απο τα ναηψια μου πως καλο ειναι α φηνεις το παιδι να τα κανει με το τροπο που εκεινο το βολευει!

πολλες 4 ωρες!

τελικα θα φτιαξω φασολακια....εχω στην καταψυξη απο το χωριο!

δινετε ιδεες!

Δημοσίευση

Ρε Νατασσούλα με αφορμή εσένα τωρα θέλω να ρωτήσω γιατί επιτρέπεται να σας φέρονται με αυτόν τον τρόπο;;

Τι πάει να πει "οποιον βολεύουν" Μόνη σου το είπες οτι ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ!!

Είναι υποχρέωση της να κάνει τα δρομολόγια να βολεύουν ΟΛΟΥΣ και οχι ΟΠΟΙΟΥΣ.

Στη θέση σου θα έκανα φασαρία και μάλιστα μεγάλη!

Επίσης τι πάει να πει το σωστό είναι πρώτα οι δυο γραμμούλες και μετα η οριζόντια :roll::roll:

Εγώ πάντως το πι δεν το γράφω με τον τροπο που προτείνεις για σωστό. (Το γράφω σχεδον όπως ο Μ σου)

Δεν ξέρω τι θα πει η Λένα, αλλά αφού το παιδί εχει βρει αυτόν τον τρόπο να τον βολεύει, ποιο είναι το πρόβλημα;

Δημοσίευση

Natasoyla :evil::evil::evil: τι χαζη ρε γμτ!!!Και πολυ αγενης ε;;;

Λες και δε μπορουσε με ωραιο τροπο να πει "εχουμε καταληξει σε καποια δρομολογια ελατε να σας πω"

τες ..πα

Εγω δε θα εχω προβλημα με το πως θα γραφει.Οπως τον βολευει...αρκει να φαινεται σωστα το γράμμα.

Ειναι αρχη ακομη..κανε υπομονη,,,

να σας ξενερωσω τωρα.... :lol::lol::lol::lol:

βαλτε τα στη σειρα με βαση την τιμη αρχιζοντας απο την πιο ακριβη (κατα μεσο ορο)

Lv, Tous, Loewe,Longchamp

πω πω ως εδω φτανουν οι καπνοι απο τα αυτια της Μαριας... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε Τονια κανονικα μου τα βγαζει. ...κλειστο και ξαναμπες μπας και φτιαξει....

Φιλακια Σισσακι!!!!

Δημοσίευση

Εγώ τον γράφω με άλλον τρόπο δικό μου πρώτα την κάθετη αριστερά μετά την οριζόντια και μετά την κάθετη δεξιά........είμαι πιο σαικο :lol::lol::lol::lol::lol:

Τον σωστό τρόπο τον δείχνει το βιβλίο σε κάθε γράμμα έχει βελάκια και αριθμούς για το πως πρέπει να το γράφουν. Η δασκάλα μας είπε ότι τους δείχνι τον σωστό τρόπο αλλά τα περοσσοτερα παιδιά γράφουν όπως τους βολέυει και δεν τα ζορίζει γιατί είναι αρχή ακόμα.............

Για τον παιδικό έχεις δίκιο Σίσσυ, απλά είπα να περιμένω μέχρι την Παρασκευή που θα βγεί το οριστικό πρόγραμμα (επειδή μου είπε η κοπέλα ότι θα το ξαναδεί) και αν τελικά δεν με βολεύει σαφώς και θα κάνω φασαρία........ ΄πάντως η ιδιοκτήτρια είναι πολύ ξινή :evil::evil:

Παναγιώτα εγώ μόνο τις 2 πρώτες ξέρω, κόβομαι? :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερα!!Χαθηκα, δεν εχω ιντερνετ, σας γραφω απο δανεικο .....

Επειδη διαβασα μονο τελευταια σελιδα , Παναγιωτα , τι ανησυχιες ειναι αυτες;;;;;;;;;Δεν ξερω τιμες , αλλα αν ειναι να μου παρετε καμοια δωρο , θελω τη λονσαμπ :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Νατασούλα και ο Λ. το ο το κάνει από κάτω προς τα πάνω και εγώ του έχω πει ότι όλα τα γράμματα τα κάνουμε από πάνω προς τα κάτω και του είχα αγοράσει ένα βιβλίο το καλοκαίρι που έδειχνε με βελάκια πώς να τα γράφει!!! ......θέλω να του μάθω τον "σωστό" τρόπο από τώρα για να συνηθίζει το χέρι του!!!.......επίσης το L το έκανε "λάθος" και το διόρθωσε τώρα, ύστερα από την υπόδειξή μου χαχαχα......

εμάς χθες έκαναν το Nn στο σχολείο, αλλά όχι στο σπίτι.......εγώ το π κάνω πρώτα την δεξιά γραμμή, από πάνω προς τα κάτω, και έπειτα με μία συνεχόμενη κίνηση την οριζόντια και αριστερή!!!! χαχαχαχαχα

πιστεύω όμως ότι θα συνηθίσουν, αρκεί όπως λέει και η Παναγ. να φαίνεται καθαρά ποιό γράμμα είναι!!!

επίσης του έχω πει να κοιτάζει να είναι όλ ατα γράμματα στην ίδια ευθεία δλδ να ευθιγραμμίζονται και μια φορά πήρα τον χάρακα και τα μέτρησα για να του δώσω να καταλάβει τι εννοώ!!!! χαχαχαχαχα

εδώ έχουν και την γραφή την λωξεί που όλα τα γράμματα ενώνονται!!!!

Τόνια, είδες ρε που συμφωνείς και με μένα και όχι μόνο με την Γωγώ? χαχαχαχαχα

Παναγιώτα, πήγα τον Λ. στο σχολείο με το αμάξι τις προάλλες γιατί έβρεχε ακι όταν γύρισε ο άντρας μου κοιτούσε αν το γρατζούνισα πουθενά ή αν λέρωσα το κάθισμα!!!!....μου την έδωσε αφάνταστα και γενικώς δεν είμαι ούτε εκδικητικός τύπος, ούτε εγωίστρια αλλά έχω αυτοσεβασμό και έβαλα ΤΕΛΟΣ στο θέμα.....θα του πω να με βγάλει και από την ασφάλεια σαν 2ο οδηγό και ΤΕΛΟΣ....υπάρχουν και τα ΜΜΜ, το ποδήλατο και τα ποδαράκια μου!!!!

εγώ θα κάνω μπριζόλες με πατάτες στον φούρνο!!!

αγόρασα και παπούτσια για κάθε μέρα....ε καλά είναι!!!

εγώ δεν ξέρω καμμιά μάρκα τσάντας, μάλλον είναι σοβαρή η περίπτωσή μου!!!!

Σισσιώ δεν σε μαλλώνω απλά σου υπενθυμίζω μερικά πράγματα, να μην ξεχνάς......!!!! χαχαχαχα

Δημοσίευση

επίσης Νατασούλα τι κουλά είναι αυτά με το δρομολόγιο? δλδ σου είχαν πει άλλο στην αρχή και τώρα άλλαξαν?!!!!

ακόμη εγώ δεν μπορώ να βάλω φατσούλες, αν και το έκλεισα!!!!

Τόνια κάποιος μας σαμποτάρει ρε (φαντάζεστε τι φατσούλα έχω τώρα)!!!! χαχαχαχα

Δημοσίευση

Συμπεθερα εγω αν το εκανε αυτο ο Π. θα το επερνα ακομα πιο συχνα ..ισα για ν ατου σπαω τα νευρα και να τον κανω να αγωνια!

σιγα μη κουραζομαι εγω η το παιδι για τα σιδερα!

εγω ειμαι ικανη να λερωσω το αμαξι με μια μονο βολτα!

ο Π. τα εχει σαν καινοριο!

να φανταστεις ουτε στυλο δεν εχει μεσα!

αν χρειαστει κατι δεν αθ εχει να γραψει!

προχθες επλυνε το δικο μου...2 μερες μετα ακομα μουμουραει! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αργυρώ μόνο γράμματα κάνουν ακόμα? δεν ξεκίνησαν λέξεις?

Εμείς για σήμερα είχαμε να μάθουμε πίτα και πατάτα..........

Η λοξή γραφή που ενώνονται τα γράμματα πολύ μου αρεσει :D:D:D

Για τον άντρα σου δεν θα σχολιάσω :evil::evil::evil::evil:

Στο παιδικό όταν είχα πάει τον Ιούλιο μου είχε πεί ότι το τελευταίο δρομολόγιο φεύγει από εκεί 15:45 και τώρα μου λέει ότι δεν μπορεί να φεύγει μ'εκείνο γιατί δεν βολευει η περιοχή :evil::evil::evil::evil::evil:

Αν συνεχίσει η ξυνίλα της θα κάνω αναφορά στο ΕΤΤΑ

Επίσης Γωγώ διάβασα ότι απαγορεύεται να ζητήσουν χρήματα για γραφική ύλη

Τα ανωτέρω ποσά καλύπτουν το συνολικό κόστος των βασικών παρεχόμενων υπηρεσιών ανά θέση και ως εκ τούτου, ο Ανάδοχος δεν δύναται να προβεί σε είσπραξη τροφείων ή άλλης μορφής διδάκτρων ή οποιουδήποτε αντιτίμου από τις ωφελούμενες ( όπως για παράδειγμα κόστος εγγραφής και γραφικής ύλης).

Οι τυχόν άλλες ειδικές υπηρεσίες, πέραν των βασικών προαναφερθεισών, από τις Δομές είναι προαιρετικές (κολύμπι, επισκέψεις σε μουσεία, παρακολούθηση θεατρικών ή άλλων παραστάσεων κ.ά.) και αν τις επιλέξουν οι ωφελούμενες δύναται να επιβαρύνουν οικονομικά τις ίδιες.

Δημοσίευση

καλησπερα..τι κανετε?

ειχα ενα απαισιο βραδυ..μα τι ΒΡΟΧΗΗΗΗΗΗ

κ ο θοδωρης μες τη γκρινια..

σημερα δε το πηγα παιδικο..ειχε πυρετο..πηγαμε φυσικα τη βολτα μας κ γυρνωντας με διαμαρτυρηθηκε οτι ποναει η πλατη..κ να κλαμα..μαλλον τα κοκκαλα του πονανε..τι να πω...

αν κ δε ειχε πολυ πυρετο του εδωσα ντεπον γτ πονουσε λεει η πλατητ ου...μετα περδικι...

Δημοσίευση

Παναγιώτα τι τσάντα ψάχνεις? βραδυνή, καθημερινή?

τι λέξεις καλέ? πλάκα μου κάνεις?!!!! εμείς ακόμη ζωγραφίζουμε πεταλούδες χαχαχαχαχα και αύριο μου είπε ότι θα κάνουν και το 5 !!!! και όταν τα κάνουν σωστά τους βάζουν μια σφραγίδα με ένα χαμογελαστό αρκουδάκι, ψαράκι, κλόουν!!!.....εμείς έεεεεεχουμε μέλλον για τις λέξεις!!! χαχαχα

χαλαρά!!!!

επίσης να πω ότι πρέπει να ήταν πολύ δυστυχισμένος στο νήπιο, κορίτσια, γιατί αν παρεκτρέπεται λίγο του λέω "θα σε πάω στο νήπιο αύριο στην Κλαούντια" (χαζομάρα μου το ξέρω αλλά...) και αμέσως συνέρχεται και μου λέει "όχι όχι εκεί στην Κλαούντια" !!!

να σας πω την αλήθεια οι τσάντε αυτές δεν μου αρέσουν καθόλου, τι και αν κάνουν 1500 ευρά?!!!

αυτές επέλεξα:

δεν μπορεί να φορτωθεί, θα προσπαθήσω αργότερα!!!

Δημοσίευση

Θουλη ακομα να γυρισει το κουκουβαγιακι απο την καλη?

η Μ-Ι μου ζητησε να της παρω τετραδιο να κανει μαθηματα! :shock::shock::shock::shock::shock:

και να παει αγγλικα με τη κορη της φιλης μου! :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

για την ωρα θα παει ρυθμικη!

θα παω σημερα να δω εγκαταστασεις!

Δημοσίευση

καλημέρα!Νατασούλα η Ντεμι η κορη της ιδιοκτητριας ειναι στην υποδοχή?αν ναι να της δωσεις πολλα χαιρετίσματα!!!!!!απο τη Γιώτα απο το χωριο της να της πεις!! ειμαστε ξαδερφια...χαχαχαχαχαχαχα απαραδεκτο το θεμα με το λεωφορείο. Δεν ηξερα οτι υπάρχει κ τροπος γ να γραψεις τα γραμματα,το αποτελεσμα δεν ειναι που μετράει?

Σίσσυ σε βρίσκω λίγο παράλογη,τα κορίτσια με κάλυψαν.εισαι υπέροχη μαμα.αναφερεσαι στην τηλεοραση της μικρης ,εχει στο δωματιο της?σορρυ αλλα το βρίσκω λιγο απαραδεκτο,προσωπικη μου αποψη παντα,δεν μαρεσουν καθολου οι τιβι στα υπνοδωμάτια.

Λένα πονάς ακόμη?

Ερη δηλ αμα μπαινει ψυγειο ολα καλα?συνταγη γ σπιτικες γαλακτοφετες εχει καμμια?

εχω κατι νευρα,έφαγε 3 γαλακτοφετες μολις τωρα,αμα ξαναγορασω γλυκο στο σπιτι να με χέσετε!!!!!!!! έχασα 3 κιλα!!!

Δημοσίευση

Βίκυ στείλε την να μάθει Γερμανικά!!! χαχαχα

Λένα τα γράμματα τυχαία τα διαλέγουν? δλδ γιατί διάλεξαν πρώτα το π και όχι το α?

και σε μας το N?!!!

έχει καμμιά σημασία?!!!

Γιώτα μπράβο για τα κιλά!!! πόσα θέλεις ακόμη?

δεν νομίζω να έχει τιβι στο δωμάτιό της!!! θα εννοούσε την κεντρική!!!

επίσης να πω ότι μάλλον το 99% των ανθρώπων δεν το βάζουν στο ψυγείο μετά από 2 ώρες!!!

Δημοσίευση

Ελενη μη χανεσαι ρε!!! :mrgreen::mrgreen: Α κουφαλιτσα τη Longchamp θες εσυ ε;;; :lol::lol::lol:

μμμμ εναλλακτικη και ροκού κατα τα αλλα... :P:P:lol::lol::lol::lol:

Σισσακι ναι ρε,αλλα κατα μεσο ορο εχω την εντυπωση οτι στις shop τσαντες ας πουμε η LV θα ειναι η πιο ακριβη!!!

Βασικα αργυρω θελω να παρω ενα τσαντακι ωμου και να το εχω για πάντα...βαριεμαι απιστευτα να αλλαζω τσαντες..για αυτο θελω κατι που να ειναι ποιοτικα καλο ..εεε ασ ειναι και λιγο επωνυμο... :P:P

ρε συ μη μασας με τον συζυγο..κανε τη δουλεια σου και αστον να λεει..δεν καταλαβα;;δεν ειναι και δικο σου αμαξι;;;

Βικυ αφου το πλυνε μη λες τπτ..

σημερα εχω καλα νεα απο τον παιδικο.. :D:D:D

Εφαγε αυγο και φακες!!!! :o:o Στο σπιτι ουτε να τα ακουμπησει!!!

επισης για το κατουρημα, μου ειπαν οτι το παθαινει μεσα στην τουαλετα ..οι κοπελες δεν προλαβαινουν παντα να τον βοηθανε και οπως κραταει τη τσουτσου του κατουριεται.

Ουφ..μου φυγε ενα βαρος γιατι ειχα φοβηθει οτι παλινδρομησε..

Θουλιτσα περαστικα σας ρε!!!Θα σε τηλ αυριο να μου πεις τα νεα σας.Φιλακια!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...