Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλά μαρή Σισσιώ τι δεν καταλαβαίνεις??

Σωθήκαμε!!!!!

Έλα ρε για το μισθό είσαι έτσι? Μη τρελένεσαι όλοι στα ίδια σκατά είμαστε περίπου

Ήρθε πριν λίγο μια κοπέλα από εταιρία ρεύματος!! Μέγα σούργελο!!!

Έλεγε στο Γ : Αχ καλέ εσείς αστυνομικός είστε?? Κάτι σε ένστολος μου κάνετε..Εγώ τους ένστολους τους μυρίζομαι...

Λέει ο Γ : Όχι στο στρατό είμαι

Σούργελο: Που καλέ?? 110 πμ?? 1η στρατιά? Που που? =p~8-}8-}8-}

Γ: Όχι εδώ, Στεφανοβίκειο..

Σ: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι απάτσι!!!! :o:o:o:o αααααχ ...στροφείο... :shock: αζυμούθιο :shock::shock:

μμμμμ :-?:-?:-?:-?

Αρχίσαμε να σκουντιόμαστε με το Γ και με τρόπο την έτζασα...Μιλάμε για ψυχοπάθεια :lol::lol::lol::lol:

κατάλαβες η μαντάμ? τον είδε ωραίο παιδί και του την έπεφτε

Βίκυ ναι μαζεύει και το τραπέζι...αλλά τελευταία μου κάνει νερά και αφήνει τα άπλυτα X(X(X(

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Βικυ δεν εχει δει ποτε τον Ντενις και ουτε προκειται!!!!!απαγορευμενος ο Ντενις εδω μεσα γιατι σιγουρα θα γεμισει φαεινες ιδεες!!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Κι εμεις δε τρωμε ολοι μαζι με τα ωραρια του Μακη...αλλα και τις φορες που το κανουμε δεν αλλαζει κατι..

εμενα παλι μου αρεσει πολυ να τρωω μονη!παντα μου αρεσε να βλεπω τληλεοραση,υπολογιστη,να διαβαζω κατι και να τρωω.. :roll:

Ρε Σισσακι με δουλευεις;;;κι εμενα αν μου γυριζε τετοια σφαλιαρα θα την ετρωγε!!!! :evil:

Ερακι δε το ηξερα ρε αυτο με το φαγητο!!!!!! :o:o:o:o:o το χειμωνα σκεψου οτι πολλες φορες αν μαγειρεψω αργα το απογευμα,δε το βαζω καν στο ψυγειο γιατι μου φαινεται λεει οτι οταν μπει το φαγητο στο ψυγειο χαλαει η γευση του.. :roll:

Κι εννοειται οτι και ο Αλεξ εχει φαει τρελο βακτηριδιο!!!! :lol:

Καλα ρε Μαρακι μπροστα στα ματια σου του την επεφτε;;;;; αααιιιιντεεεε!!!! :-o@-)

Βρε συμπεθερακι 10 χρονια;;;;;;;δεν εχεις γνωρισει καμια αξιολογη κοπελα εκει;;;;; :(

Αντε ρε ποτε θα μας βαλεις φωτο να καμαρωσουμε το γαμπρο μου στη βαφτιση;;;; :P

Εμαθε καμια τι εγινε με τη Φρανι που πηγε στο νοσοκομειο για εξετασεις;;;; :?

Α Ερακι να σε ρωτησω μπας και ξερεις...γιατι το λαπτοπ μου κατι παθαινει ωρες ωρες κι οταν παταω καπςλοκ κανει μερικα δευτερολεπτα,σα να φορτωνει ενα πραμα,οπου δε μπορω να γραψω..δηλαδη μολις το πατησω αν παω να γραψω κανουν μπιιιπ τα πληκτρα!!! ηταν ετσι 2 μερες και ξαφνικα εφτιαξε μονο του!!! :shock:

Δημοσίευση

Τονάκι μου δεν εχω ιδέα με το λαπτοπάκι μάλλον δαιμονισμένο μου φαινεται.. 8-)

Λενάκι μεγια τα δοντάκια βρε και εμείς δεν είχαμε κωλόφαρδο παιδίατρο μας είπε οτι θα βγούν τα πάνω και βγηκαν τα κάτω... αλλά τώρα που το σκέφτομαι.. όλα τα παιδάκια τα κάτω δεν βγάζουν πρωτα ? μηπως μας ειρωνέυονται οι γιατροι χαχαχα.

Εγώ δεν παιζει να μην κάνω γνωριμίες με καμια κοπέλα ή εναν γκέυ, να βγαίνω λίγο έξω, τωρα θα ξεκινήσω κατι σεμινάρια μαγειρικής και πιστεύω ότι όλο και κάποιον θα γνωρίσω σιγά σιγά απο εκεί. ..

Μαρία ξου ρε το τσουτσέκι να γλυκοκοιτάει τον άντρα!!!

Δημοσίευση

κοριτσαρες μου δεν επεσα!!!

κοντεψα να πεσω σας ειπα... τοενα μου ποδι πηγε τελειως αριστερα εκανα σχεδον σπαγκατο αλλα πονεσε πολυ.. ακομα κ τωρα με ποναει η κοιλια μου..

ερη αυτο που λες για τις 2 ωρες για το φαγητο δεν το ηξερα!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

πω ρε τονια που το σκεφτηκε το σκατο να βαλει το μπουκαλι στην εξατμιση??? ειναι δυνατον????

μα οταν διαβαζω τα κατορθωματα του αλεξ ειναι σα να βλεπω εναν αλλο φιλιππο!!! κ εκεινος ολο κατι τετοια κουλα κανει!!

επισης τι ειανι αυτο με τους μετεωριτες?? εγω γιατι δεν καταλαβα?

λενακι με γεια τα δοντακια σας!

πφφφ εεχω τυψεις για τα γιαουρτια.. ακομα στεναχωρημενη ειμαι

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά,δεν σας πολυδιαβάζω αυτές τις μέρες :(:(:(

Άντε κανα μηνάκι ακόμη και πιστεύω να σταματήσω :D:D

Δεν είμαι και εγώ πολυ καλά,με ταλαιπωρεί ακόμη η μυκητίαση/κολπίτιδα τι σκατά είναι και δεν την παλεύω...η μικρή μου το στήθος μου το έχει σχεδόν μόνο για πιπίλα και δεν μπορώ καθόλου....

δεν πιπίλιζε ποτέ ιδιαίτερα και τώρα με τρελαίνει που το κάνει,δεν έχω υπομονή καθόλου,τσιτώνομαι απίστευτα...

Μάλλον ήρθε η στιγμή να αποθηλάσουμε σιγα σιγα...Το είπα και στην Πατσούρου αυτό και μου είπε εφόσον δεν το θέλεις,τράβα την,μην κάνει το στήθος σου τσίχλα.

Στεναχωρέθηκα και μ'αυτήν,σταματάει γμτ...θα δουλέυει 3 ώρες μόνο πρωί και τέλος.Μια παιδίατρο βρήκα που να μου αρεσει,σκατά :cry::cry:

σας τα πρηξα...

Ελπίζω να είναι καλά όλα τα παιδάκια με τον παιδικό,και να προσαρμόστηκαν ;);)

Έρη για πες ρε κάνει να τρώνε κάθε μέρα ζυμαρικά;Κατάλαβα καλά;Κάθε μέρα τρώει ο Κωστάκης έτσι;

Αυτό με τις 2 ώρες ούτε εγώ το ήξερα :oops::oops::oops:

Τίγκα στο βακτήριο είμαι και εγώ :lol::lol:

Λέτε γι αυτό να με τρώει το παπί μου; :lol::lol:

Τόνια για σένα γράφω και θα το ξεχνούσα :oops::oops: Format να κάνεις λέει ο άντρας μου(η δουλεια το είναι)αν δεν είναι αυτό θέλει πεταμα το λαπτοπ.

Όσο για τον Άλεξ,τι να πω,τρομερός πραγματικά!!!!

Τις προάλλες που έγραφες κατορθώματα του,διάβαζα και είχα μάσκα στη μούρη μου,κόντεψε να σπάσει από το γέλιο...

Κουράγιο μάνα,σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!Ακριβώς έτσι ήταν ο ανιψιός μου,έχει κάνει ΤΑ τέρατα!!ακόμη είναι τσογλανάκι...και είναι 13 πλέον...

Ελπίζω ο δικός σου να στρώσει νωρίτερα...

Λένα μου τι πήγες να πάθεις κοριτσάκι μου :o:o πω πω α :o ανατρίχιασα...

Ευτυχώς που δεν έπεσες,από το τράνταγμα θα πονάει μωρέ η κοιλίτσα...ξάπλα και πάρε μαγνήσιο...θα σου κάνει καλό ;)

Φιλιά σε όλες!!!!

Είμαι πρωί αύριο :(:(

Δημοσίευση

Μαρία ξου ρε το τσουτσέκι να γλυκοκοιτάει τον άντρα!!!

διαβασα το μηνυμα 3 φορες και τις τρεις διαβαζα "τσουΡεκι"

Μαρια λες να διαβαζει οτι οι δικοι μας αντρες δεν τα κανουν και ειπε και εκεινος να παει με τους πολλους?

Σισσιω η Χ πηρε το αιμα της πισω για τον ΓΙΟ ΤΗς ΛΟΥΚΙΑς.

ΤΟ εχει δει καπου?

μμηπως το κανει καποιο παιδακι στο παιδικο?

φαση ειναι θα περασει!

οσο για το μισθο ...ολοι στην ιδια φαση ειμαστε!

μου απαντησατε και δεν το ειδα?

αν δεν πληρωσω ως 30/9 τι θα γινει?

Λενα στο γιατρο το ειπες?

το μωρο το ακους?

Κατερινα τι ακνεις?

οταν κανεις θεραπεια για το πιπι σου κανει και ο συζηξ?

εχεις κανει καλλιεργεια κολπικου υγρου?

Δημοσίευση

κατερινακι χαθηκες!

εφοσον σε ενοχλει κ σε εκνευριζει τοσο το πιπιλισμα σταματα το σιγα σιγα

εκτος αν της λες οτι το μεμε της μαμας ειναι για να πινει γαλα κ το καταλαβαινει, δεν ξερω..

γιατι σταματαει η πατσουρου???

βικυ τι λεει? ποτε ειπες θα ξεκινησεις αδεια?

τον μικρο τον ακουω, οχι πολυ αλλα τον ακουω κ ανταποκρινεται αν τριψω την κοιλια μου η βαλω μουσικη

τη γιατρο δεν την πηρα, αυριο αν συνεχισω να ποναω

Δημοσίευση

Έρη για πες ρε κάνει να τρώνε κάθε μέρα ζυμαρικά;Κατάλαβα καλά;Κάθε μέρα τρώει ο Κωστάκης έτσι;

Οχι δεν τρώει κάθε μέρα Κατερινάκι αλλά κακό δεν κάνει, απλά τα ζυμαρικά, το κουσκουσάκι, το τοστ ή το ρυζάκι ειναι το μικρό του γεύμα. Για το κυρίως γενικά προσπαθω΄να ακολουθώ τον κανόνα 2 μέρες κοτόπουλο, 2 μέρες ψάρι, 1 μέρα κοκκινο κρέας, 1 όσπρια, 1 λαδερά..

Τα μακαρόνια δεν αρέσουν στον Βαγγέλη και δεν τα κάνω συχνά για κυρίως..

Αυτό με τις 2 ώρες ούτε εγώ το ήξερα :oops::oops::oops:

Τίγκα στο βακτήριο είμαι και εγώ :lol::lol:

Λέτε γι αυτό να με τρώει το παπί μου; :lol::lol:

χαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Για το πιπίλισμα τώρα, μην την αφήνεις κοριτσάκι μου αφου δεν μπορεις.. ουτε εγώ θα μπορουσα.. :(

χαχαχα Βικυ με το τσουρέκι!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Γελάω και ερχεται ο μικρός έκπληκτος και με ρωτάει νευριασμένα "Μαμα λελάς???" χαχαχαχα :lol::lol:

Λενάκι ακομη βρε πονάς? δηλαδή τι πόνος ειναι? σαν πιάσιμο?

Δημοσίευση

χμμμ δυσκολο να τον περιγραψω...

με ποναει η κοιλια χαμηλα πως σε πιανει κοψιμο (οταν κουνιεμαι αποτομα) κ σα σφαχτης

κ πιο χαμηλα προς το πιπι σαν καψιμο, σα να εχω κανει τρελο σεξ η τρελη γυμναστικη

να ρωτησω κ κατι αλλο?

ποιο ειναι το καταλληλο μαριναρισμα για το κουνελι??

μισο νερο-μισο ξυδι? κ βαζεις κ καμια δαφνη πχ?

Δημοσίευση

Βίκυ σκατά είμαι :evil::evil:

Αυτό με την καλλιέργεια δεν το σκέφτηκα,ούτε ο γιατρός μου το είπε,σήμερα τον ρώτησα μην παίζει κάτι άλλο όχι μου είπε,είδωμεν....2 μέρες μου ειπε να μην βάλω τπτ και αν επιμένει η φαγούρα να πάρω κάτι άλλα υπόθετα,σήμερα είχα και αίμα λίγο...

Το θέμα είναι ότι στο κολοχώρι αυτό δεν έχει μικροβιολογικό και πρέπει να κάνω μια ώρα δρόμο για να κάνω καλλιεργεια :twisted::twisted: την τύχη μου,survivor είμαστε...

Λενάκι αφού ακούς το μωρό μην σκας,αυριο θα είσαι περδίκι ;);)

Η Πατσούρου σταματάει γιατί θέλει να χορτάσει τα παιδιά της,"λίγα χρόνια μου μείνανε'μου είπε..

Λογικό ρε,να είσαι όλη μέρα με παιδιά αλλά να μην βλέπεις τα δικά σου,δεν λέει...

Να θα αποθηλάσω,ούτε η μικρή πολυθέλει τον τελευταίο καιρό,ελλατώθηκε πολύ και το γάλα μου,το στήθος μου εμείνε μισό,δεν πρήζετε ποτέ πια...

Αν ζητάει θα της δίνω αν όχι δεν θα της το θυμίζω κιόλας ;)

Εράκι μου ευχαριστώ πολύ ρε :x:x

Ρωτάω γιατί είναι πολύ μακαρονού η δικιά μου,βιολογικά ζέας της δίνω,αλλά λέω αν δεν πειράζει να της δίνω και απογευματινό που όλο βρώμη της δίνω της κακομοίρας...

Τσουρέκι το διάβασα και εγώ μπάι δε γουέι :lol::lol::lol:

Διώξτε με στις 6:45 πρέπει να σηκωθώ :(:(:(

Δημοσίευση

βικυ το πολυ περασε οντως αλλα οσο εμεινε μου φαινεται ατελειωτο!

ασε που μερικες φορες νομιζω οτι θελω να μεινω παντα εγκυος γιατι δεν ξερω πως θα το διαχειριστω με τον ανασταση..

με σαλτσαθελω να τον κανω, οχι στιφαδο ομως, σιχαινομαι τα κρεμμυδι κ μου μυριζουν πολυ

ναι ρε κατερινακι μια καλλιεργεια να κανεις

εχω αργησει λετε που δεν εχω ψαξει ακομα που θα γεννησω? κ βαριεμαι???

Δημοσίευση

τι ενοεις δεν εχεις βρει ου θα γεννησεις?

εγω τα λετρευω τα κρεμυδια...αλλα δεν παιζει να μου το φτιαξει κανεις!

εγω τοσοσ κλαμα δεν αντεχω!

Κατερινα

σιγουρα καλλιεργεια

και αντιβιωση και ο συζηξ

Δημοσίευση

Καλημεραααααααααααααα!!!! :D:D:D

Βρε Τονια μην πατας το καπς λοκ και οταν θελεις κεφαλαια πατα το shift και το γραμμα που θες.

(το shift το κρατας πατημενο με το ενα χερι και με το αλλο πατας το γραμμα)

Κατερινακι αντε να σε βλεπουμε και εσενα βρε.Συμφωνω με τη Βίκυ.Καλλιεργεια και οπωσδηποτε και ο αντρας σου την ιδια θεραπεια γιατι αλλιως υποτροπιαζεις.

Ρε Ερη και εγω τσουΡέκι διάβαζα!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αχ ελπιζω να δροσισει λιγο ρε παιδια..20/09 και κοιμαμαι ακομη με air condition.

Aαααααααα Μαρια μου ειπε ο αντρας μου ρε για αυτη την ιστορια με τα γαλλικα ομολογα της γιαγιας απο τη Μικρα Ασια και τη σοσιετε τζενεραλ...αλλα εδω δε μπορεσαμε να παρουμε αποζημιωσεις απο την Γερμανια για τον πολεμο ...σιγα μην μας αποζημιωσουν τα ομολογα!!!!!! :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Καλημέρα σας

Παναγιώτα πρωινή πρωινή σε βλέπω τελευταία!!!

πάω να βάλω φατσούλα και με ανεβάζει στην αρχή της σελ.!!!

σήμερα δεν ξυπνάω την Ρ. νωρίς γιατί ο σύζυγξ θα φύγει λίγο αργότερα...οπότε ας κοιμηθεί λίγο η κοπελίτσα μου!!!

Δημοσίευση

Kαλημερα ομορφες!!!!

Α κι εμενα το ιδιο κανει με τις φατσουλες!!!!! ανευ φατσουλων σημερις!

Ερακι κι εγω τσουΡεκι διαβασα!!!!!! μα ολες οι κοιλιοδουλες εδω μαζευτηκαμε;;;;;χαχαχα!!!!

Παναγιωτα το ξερω βρε αυτο με το shift,αλλα λογω συνηθειας δε με βολευει...θα πω του Μακη να κανει φορματ που μου ειπε το Κατερινακι!!!!

Αλλα βρε Κατερινακι να πεταξω το λαπτοπακι μου επειδη εφαγε κολλημα με τα κεφαλαια;;;;;κατα τ'αλλα ειναι καλο παιδι μωρε!!!χαχα!!!

Λενακι πως εισαι σημερα με τα πονακια;;;ο γιατρος σου που ξεγενναει;;;

Α Κατερινακι ο ντοκτορ εμενα μου ειχε δωσει υποθετα ντακταριν και εξωτερικη κρεμα κι ενα χαπακι gynosant για μια εβδομαδα και περνουσε..στην εγκυμοσυνη τα χαπακια φυσικα απαγορευοταν!

Δημοσίευση

Τονια το shift ειναι κατω απο το καπς λοκ καλε ή ακτω απο το εντερ!!!εχει και δεξια και αριστερα.

Βρε μην κανεις φορματ για κατι τοσο απλο.. :!::!::!:

Μαθε να το χρησιμοποιεις ..θα σε βολεψει πολυ!!!!Γλιτωνεις ενα πατημα κουμπιου... ;)

Γενικα το πληκτρολογιο σου δινει ολες τις δυνατοτητες που εχει το mouse και εξοικονομεις πολυ χρονο οταν γραφεις και χρησιμοποιειες μονο τα πληκτρα.(ασχετο αυτο που εγραψα βεβαια με το καπς λοκ :lol::lol::lol: )

Δημοσίευση

Παναγιωτα μου τωρα ξαναλειτουργει το καπς λοκ οποτε οταν το ξαναπαθει θα εκπαιδευτω στο shift!

Α ολο ξεχναω να σου πω... καθε φορα που διαβαζω αυτο που γραφεις κατω απο τα τικερακια σου θελω να σου πω οτι στη σχολη ειχα κανει μια εργασια με αυτο ακριβως το τιτλο!!!! η προσεγγιση βεβαια ηταν λιγο πιο σφαιρικη απο αυτη που θα εκανα τωρα με τοσα που τα εχω μαθει εκ βαθεως!!!χαχα!!!

Ο Αλεξ κοιμαται ακομη και ειναι 10:00!!!!!! αααχχχχ τι γαληνηηηηη!!!!!!

Μα να μην ελεγα σκατα καλυτερα!!!!!!ξυπνησε το αγγελουδι μου!!!!!!!

Δημοσίευση

Ελα ρε!!!Για το θηλασμο ειχες κανει;;;μπραβο!!!

Βεβαια τωρα φανταζομαι θα εγραφες αλλα πραγματα και απο αλλη σκοπια!!! ;)

χα χα χα!!Αντε πηγαινε να μαζεψεις τον Ντενις!!! :lol::lol::lol:

Χρυσα.. :!::!: τι γινεται με τον Χριστοφορο;πως παει με την ωτιτιδα;;;ο μικρουλης;;;

Δημοσίευση

Καλά μόνο η Παναγιώτα βάζει φατσούλες σήμερα? μήπως επειδή είναι της πληροφορικής? χαχαχαχα

Λενάκι τους είχα χωρίσει στο τραπέζι, άφησα τον Λ. εκεί που κάθεται, έβαλα δίπλα του τον μπαμπά του και δίπλα (στην κορυφή του τραπεζιού) έβαλα την Ρ. και ήταν εντάξει, ήταν η λύση....δεν έφτανε ο ένας τον άλλον!!!!........έλα όμως που δεν άρεσε στον άντρα μου γιατί η Ρ. έβαζε το ποδαράκι της πάνω του και αυτό τον εκνεύριζε γιατί λέει θέλει ησυχία όταν τρώει και όχι κάποιος να τον πειράζει.....έτσι καθήσαμε πάλι όπως πριν....αν συνεχιστεί όμως ίσως να την βάλω από την απέναντι πλευρά!!!!

γενικώς όλα τα ξεκινά η Ρ.!!!!

Τόνια μην του δείξεις ΠΟΤΕ του Άλεξ την ταινία "μόνος στο σπίτι"!!!! χαχαχαχα

εγώ το διάβασα σωστά αυτό που έγραψε η συμπεθέρα μου η Καναδή!!!

Μαρία λίγο χαζοβιόλα μου φάνηκε χαχαχαχα

Ρε πούστη μου όλα τα ψυχασθενικά μου το παιδί θα τα πληρώσει;;;

Δεν είμαι καλά κορίτσια... :(:(:(:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

ήθελα να σου το γράψω εδώ και καιρό και χθες που το ανέφερες, μου το θύμισες:

γιατί κατηγορείς τον εαυτό σου για όλα? η Χ. είναι μόνο και πάντα μαζί σου?.....όχι...πάει σχολείο, έρχεται σε επαφή με κόσμο, έχει τον δικό της κοινωνικό περίγυρο, είναι με τον μπαμπά της.....επομένως δεν νομίζω ότι παίρνει ΜΟΝΟ από σένα,,,,,και δεν νομίζω ότι μόνο η μητέρα ευθύνεται για τον χαρακτήρα του παιδιού.............και ένα παιδί θα πρέπει να μάθει όλα τα συναισθήματα, θα πρέπει να ξέρει τι είναι χαρά, τι λύπη, τι θυμός....και να φωνάξεις λιγάκι ή να είσαι λίγο θλιμμένη δεν είναι και τόσο κακό!!!!............δεν μπορούμε να είμαστε πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη και να δείχνουμε στα παιδιά ότι όλα είναι τέλεια!!!

να πω εγώ για την Ρ. που είναι όλη την ημέρα μαζί μου ναι, αλλά εσύ όχι.....

επίσης αυτό που με εκνευρίζει είναι όλα τα άρθρα απευθύνονται στις μητέρες....π.χ. διάβαζα τις προάλλες ένα άρθρο για το πώς να μάθετε στα παιδιά να διαβάζουν σωστά κ.λπ., και πάντα ο συγγραφέας αναφερόταν στην μητέρα!!!!.......δλδ ο πατέρας στο διάβασμα του παιδιού είναι εκτός?

γιατί δεν αναφέρονται στους γονείς γενικότερα?!!!!

αυτά.....σήμερα το πρωί είχαμε 13 βαθμούς και πολύ γλυκός καιρός!!!.....

και το μπουμπούκι ξύπνησε νωρίς και ήμουν στο δωμ. του Λ. με αναμμένο φως και εκείνη με το που ανοίγει την πόρτα, σβήνω το φως χαχαχαχα.....δεν είδε φως και έκλεισε την πόρτα της πάλι!!!!

σήμερα μου την δίνει γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τις φτασούλες, ελπίζω να φτιάξει!!!!

Δημοσίευση

Kαλημέρα τσούπρες! :D

Σας διαβάζω, αλλά ώσπου να μπορέσω να γράψω τα ξεχνάω! :oops:

Τι μαγειρεύουν σήμερα; :roll:

Κάτι σε λαδερό ή όσπριο θέλω...

Πάω σούπερ μάρκετ και μπορεί να μου 'ρθει καμιά ιδέα! :lol:

Σας φιλώ γλυκά όλες!

Δημοσίευση

αααααααααααα και το Μιτσάκη βάζει φατσούλες???? δεν παίζω!!!!!!

πάω να δω κάτι παπούτσια που θέλω!!!....θα πάω με τα πόδια, είναι περίπου 2,5 χλμ......σας είπα? τέλος εγώ με το αυτοκίνητο, παρέδωσα το κλειδί μου και λέω ΤΕΛΟΣ!!!!! (φαστούλα θυμού και θλίψης μαζί!!!)

τελικά μόνο στις Αθηναίες δουλεύουν οι φατσούλες!!!! χαχαχαχα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...