Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια! τι κανετε??

εγω δεν ειμαι πολυ καλα, γλιστρησα σε κατι νερα το πρωι, κοντεψα να πεσω κ εχω τρομερο πονο στην κοιλια. τωρα ειμαι λιγο καλυτερα.

επισης ειμαι στεναχωρημενη γιατι διαβασα σε ενα αρθρο οτι η καταναλωση γιαουρτιου με χαμηλα λιπαρα στην εγκυμοσυνη αυξανει τον κινδυνο να παρουσιασει ασθμα το παιδι...

νιωθω τοσο ασχημα... οταν ημουν εγκυος στον ανασταση τα ετρωγα με το κιλο...

εγω φταιω που εχει προβλημα το παιδι μου... ειμαι αχρηστη εντελως..

μαρακι εμεις την εκτακτη εισφορα θα την πληρωσουμε, ετσι κ αλλιως θα την κρατησουν απο μενα

τωρα για το αλλο για το σπιτι δεν ξερω τι θα κανουμε... ειναι κ μεγαλο το κωλοσπιτο στην αλεξ, φοβαμαι πολυ για το ποσο... θα δουμε

γιωτα βαλε κατι ζεστο στην κοιλια σου

αυτο με το καροτσι κ το λεωφορειο που λετε το μωρο ηταν ηδη νεκρο απο πριν κ το εριξε η γυναικα στο λεωφορειο για να μη φανει οτι ηταν δικη της υπαιτιοτητα, αν το βρω θα σας το βαλω

παρολα αυτα η αφρο εχει δικιο, ειναι πΟΛΥ επικινδυνο να μην εχεις το παιδι δεμενο στο καροτσι!!!

μου κανει εντυπωση παντως που λετε για ηλικιες 2 κ 3 που καθονται στο καροτσι!!

εμενα το εκοψε απο 1.5 χρονων1 ουτε 5 λεπτα δεν καθοταν!!

θου α ρε μερεντοφαγε βουρ στο ψητο τωρα!!

χρυσα κ αναστασι περαστικα

εμας ηρθε η επιστροφη κ εχει απο το καλοκαιρι που τη φαγαμε κιολας..

στο κωλοσπιτο στην αλεξ πηγε.. :twisted::twisted::twisted:

κοριτσια ακουσατε αυτο το θεμα που εχει γινει με την οικογενεια που εκανε δωρεα στο κρατος κατι μετοχες αξιας τρις κδεν τις δεχονται γιατι λεει εχουν ληξει?

η κατι τετοιο τελοσπαντων... λετε να ειναι αληθεια η παλι ραδιο αρβυλα?

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Λένα πρόσεχε βρε....και συγνώμη αλλά μην λες χαζά :shock::shock::shock::shock:

όλες αυτές οι έρευνες λένε ότι είναι πιθανόν να συμβεί κάτι....όπως και ο καφές στο 1ο τρίμηνο ευθύνεται για αποβολή, όπως και το ένα ποτηράκι αλκοόλ που έγραψα τις προηγούμενες μέρες.....κ.λπ, κ.λπ, αυτό δεν σημαίνει ότι θα προκαλέσει κιόλας!!!

και εγώ έτρωγα γιατί τα δικά μου δεν έχουν?

το άσθμα είναι και κληρονομικό....... :!:

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

Είχα πολύ δουλειά σήμερα και για κερασάκι στην τούρτα έλαβα σήμερα και το εκκαθαριστικό μισθοδοσίας του Οκτωβρίου...

Είμαι τόσο στρεσαρισμένη και στεναχωρημένη που δεν έχω διάθεση ούτε να σχολιάσω.

Μαράκι "κοντος ψαλμός αλληλουία" σε δύο εβδομάδες θα δούμε τί πρόστιμα θα μας επιβάλλουν.

Αν μας πάνε και στη φυλακή;; Η καλυτερη μας! Τζαμπα φαί και νερό για κανα μήνα! :geek::geek::|

Σήμερα η μικρή ξύπνησε μόνη της το πρωι και με έκλασε! Ήθελε να πάει σχολείο μονο με τον μπαμπά της! :P

Δημοσίευση

Μαριααααααααα :lol::lol::lol: μ'αρεσεις ρε!!!!

Το αλλομε τον Τοτο το ξερεις ε;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Σισσακι στο ειπα και χθες.Μην επηρρεαζεσαι απο αυτα που ακους!!!Τωρα ο καθενας τη μαλακια του θα λεει.Εσυ κανε τη δουλεια σου και κοιτα τη σχολη σου.

Αλλωστε κανεις δε ξερει τι θα γινει.Μπορει να βγουμε απο το ευρω να εχουμε παλι δραχμουλες και να εχουμε τις δουλειες μας ολοι..απλα δε θα εχουμε καυσιμα,τροφιμα,φαρμακα κοκ.... :roll::roll::roll:

Ποσο μειον εισαι απο τον Αυγουστο;;;

Λενα και εγω ετρωγα μονο τετοια γιαουρτια και τα περισοτερα επιδορπια ..δεν εχουν ασθμα τα παιδια...μη λες χαζομαρουλες.

Δημοσίευση

Λενακι ασε τα κουλα με αυτες τις ερευνες ρε χαζο!!! τοτε ολονων μας επρεπε να εχουν ασθμα !!! και δηλαδη ακομη και αληθεια να ειναι(που εγω δε το πιστευω με τιποτα),εσυ γιατι εισαι αχρηστη;;;; που το ηξερες;;;;;τα νυχια σου θα μυριζες;;;;;

Εσυ κοιτα να τη βγαλεις λιγο ξαπλα σημερα να ηρεμησεις που επεσες και μη σκεφτεσαι χαζα! ;)

Αυτη που ειναι αχρηστη και πρπει να χτυπαει το κεφαλι της στο τοιχο ειναι η συναδερφος της Βικυς που καπνιζει σα φουγαρο και σκοτωνει το μωρο της!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Βικυ ποσω μηνων ειναι;;;; οταν γεννησει θυμισου να μας πεις σε τι κατασταση βγηκε το μωρο..μα 3,5 πακετα;;;;;; :o:o:o:o

Θουλακι δε παρεξηγηθηκε ρε το Μαρακι σιγα! τους ειπες σημερα στο σταθμο για την αυλη;;;

Παιδια ουτε εμας εχει ερθει ο φορος και αν εχουμε επιστροφη..και ναι μεν εχουμε να το πληρωσουμε αλλα δε θελω ρε πουστη μου ουτε 1 ευρω να τους δωσω!!!!προτιμω να τα καψω!!!!! :twisted::twisted::twisted: αλλα αν ειναι οντως αντισυνταγματικο γιατι δε κανουν τιποτα τα διαφορα σωματεια;;; γιατι δε προσφευγουν στα δικαστηρια;;;;νομιζω οτι πολυ λαος θα τους υποστηριζε κι αν δε δικαιωθουν στην Ελλαδα να πανε μεχρι το Ευρωπαικο δικαστηριο!!!!

Δε φοβαμαι τι κυρωσεις θα εχω εγω,αλλα ξερω οτι οταν χρωστας στην εφορια σε κυνηγαει μεχρι να πεθανεις κι οταν πεθανεις κυνηγαει τα παιδια σου!!! μη βρεθουν μετα απο χρονια τα παιδια μου να χρωστανε στην εφορια τα μαλλοκεφαλα τους και δε μπορουν να κανουν τιποτα στη ζωη τους! :?

Αναστασι να κανουμε απντειτ στο θεμα του φαγητου;;;;;; αααααχχχχχχ!!!!!! το καρκινο θα βγαλω με αυτο το θεμα(κι οχι μονο με αυτο)!!!!!! δε πιανει τιποτα με τον Αλεξ!!!! απλως εχω παρετηθει και δε τον κυνηγαω πλεον...εχουν τελειωσει οι αντοχες μου...10.800 προχθες που τον ζυγισα...αλλα τι αλλο να κανω;;; εχουν σπασει τοσο πολυ τα νευρα μου με αυτο που και τη μπεμπα οταν ερχεται η ωρα να φαει με πιανει ενα σφιξιμο στο στομαχι!!!! και μου αρχισε κι εκεινη νουμερα με το γαλα και κανει μιση ωρα να το πιει κι οχι ολο!!!! :twisted:

Εχθες ακουστε τι εκανε κι ευτυχως που το ειδα!!! φευγαμε και κρατουσε ενα μπουκαλι νερο απο τα μικρα..στη πυλωτη ειχε παρκαρει το αυτοκινητο ενας φιλος του αδερφου μου και παει και χωνει το μπουκαλι μεσα στην εξατμιση(ηταν απο τις φαρδιες)!!!! :o:o:o σκεφτειτε τωρα να μμη το εβλεπα και να πηγαινε το παιδι να βαλει μπροστα το αυτοκινητο;;;;; :o:o

Σημερα παλι εκανε τα ιδια με τα σκατα!!! εδω και λιγες μερες παλι τα κανει και μετα βαζει τα χερια του και πασαλειβεται!!!ετσι επιτηδες για να μας σπασει τα νευρα!!!!! :twisted::twisted::twisted: σημερα κι εγω τον επιασα και του επλυνα τα χερια με καυτο νερο χωρις πολλες φωνες(αλλα εμφανως νευριασμενη)!!!! την αλλη φορα θα του τα αλειψω στη μουρη!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Τι αλλο ηθελα να πω;;;ξεχασα...

Δημοσίευση

Τονια... :lol::lol::oops::oops::oops::oops: πολυ ζωηρος ειναι ρε!!!πα πα πα..ξεπερναει και τον Νικολα...

με το φαγητο τα ιδια ε;;;ελπιζω με την μικρη να τα πατε καλυτερα ρε.

Ο νικολας τρωει αλλα μη φανταστεις καμια τεραστια ποσοτητα ή ποικιλια .. Κοτοπουλο,ψαρι,κιμα,ζυμαρικα,καποια λαχανικα,3 κουταλιες οσπρια,κανα κομματακι φρουτου,χυμο πορτοκαλι,καμια φετουλα ψωμακι,κανα γιαουρτακι,γαλα σε μπιμπερο και πιτσα!!!

(εννοω γενικα οχι σε μια μερα..οκ; )

Σημερα που τον αφησα 5 ωρες στον παιδικο ηρθε κατουρημενος πισω (του ειχαν αλλαξει ρουχα)..Αντε παλι αυριο να ρωτησω τι γινεται με την τουαλετα...ουφ καθε μερα και απο κατι.

Δημοσίευση

Αχ Μαρακι εχταξει θα κοιμαμαι ησυχη απο σημερα!!!! :lol::lol::lol:

Σισσακι μη στεναχωριεσαι ρε...μεγαλη μειωση;;;; :(:(:(

Παναγιωτα μου αν ετρωγε εμενα ολα αυτα θα χορευα το χορο της βροχης στη μεση μεση της πλατειας ελευθεριας(η πιο κεντρικη πλατεια εδω) απο τη χαρα μου!!!!! :P

Καλα ειναι λογικο να κατουριεται ποτε ποτε τωρα στην αρχη ρε συ! ειναι μικρα ακομη..κι εμενα στανταρ θα ερθει πολλες φορες κατουρημενος το πρωτο καιρο!

Δημοσίευση

Παναγιωτα μου αν ετρωγε εμενα ολα αυτα θα χορευα το χορο της βροχης στη μεση μεση της πλατειας ελευθεριας(η πιο κεντρικη πλατεια εδω) απο τη χαρα μου!!!!! :P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ να το δω αυτο και τι στον κόσμο!!!!!!!

Επισης τρωει ρυζι και τοστ!!!

Δηλαδη ο Αλεξ τι τρωει ρε;;; :?::?:

Δημοσίευση

Τι κάνετε κοριτσάκια μου?

Λενα!!! :shock: Μη λες βλακείες παιδί μου, χαλάρωσε και σκέψου λογικά. Α ερχοταν η κολλητή σου και στο έλεγε αυτο τι θα πίστευες και τι θα της έλεγες? :?:

απλά τώρα που το ξέρεις απέφυγέ τα. Και πρόσεχε βρε πουλάκι μου πως έπεσες? Μου θύμισες εμένα ημουν στον 7ο ή 8ο μήνα στην Αγία Παρασκευή και είχε χιόνια και τρώω μια θεαματική τουμπάρα που βρέθηκα με τα πόδια στον ουρανό! :lol:

Ξεκουράσου λίγο τώρα. :)

Χρυσα περαστικά σας κοριτσάκι μου!

Για το φαγητό που λέτε, γενικά συμφωνώ με το Σαυρογιωτάκι και την πολιτική της :lol::lol: εμείς έχουμε ολόιδιο πρόγραμμα και οι τρεις.. Το πρωί τρώμε μαζί το ίδιο πρωινό το οποίο ειναι διαφορετικο κάθε μερα και επαναλαμβάνεται κάθε 4 μέρες περίπου.

Στην συνέχεια εχουμε δεκατιανό το φρούτο μας και μπορει λίγο αργότερα να ζητήσει καμια ριζογκοφρέτα.

Το μεσημέρι με τον κώστα τρώμε τοστ ή μακαρονάκια, ή ρυζάκι ή ενα μικρό πιατάκι απο το χθεσινο φαγητό.

Το απόγευμα με το που έρχεται ο μπαμπάς μας καθόμαστε όλοι μαζι και τρώμε το κανονικό φαγητό της ημέρας με σαλάτες και λοιπά.

Μέχρι να κοιμηθεί μπορει να ζητήσει ριζογκοφρέτες ή μπισκότο με γάλα.

Εμένα μου αρέσει πολύ που τρώμε όλοι μαζι το απόγευμα. Δεν ξέρω.. έχουμε πλάκα, πολύ γουστάρω.. Το να κάτσω να φάω μονη μου δεν το μπορώ καθόλου, καλύτερα να μην φάω..

Αργυρούλα μου εγώ δεν θα τα αφηνα τόσες ώρες να λιβανίζουν το φαγητό. Ασε που το φαγητό δεν πρέπει να καταναλωθεί αν ειναι πάνω απο 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου. :!:

Προσωπικά προσπαθώ να περάσω στον Κώστα ότι το φαγητό το σεβόμαστε. :roll:

Βικυ μου εβαλα την συνταγή για μερέντα αλλά και εγώ αυτη τη βδομάδα θα την φτιάξω. Αν θελετε περιμένετε να σας πω αν ειναι καλή. Δεν μπορώ να την κάνω τώρα γιατι δεν έχω μούλτι.. :cry:

Τονια!!!!! Πωπω παιδι μου επικύνδινο αυτο με την εξάτμιση, βρε τον άτιμο, πως τα σκέφτεται κιολας!! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΝΑ!!! :YMHUG:

Φιλάκια σε όλες κορίτσια :-*

Δημοσίευση

Φιλακια Ερη!!!

Δηλαδη οταν μαγειρευουμε και το φαγητο το ετοιμασουμε στις 12 δε μπορουμε να το αφησουμε στην κατσαρολα και να το φαμε στις 5??? ή εννοεις στο πιάτο δεν πρεπει να μενει πανω απο 2 ωρες???

Δημοσίευση

Παναγιωτάκι όταν το φαγητό που θα μαγειρέψεις έρθει σε θερμοκρασία δωματίου μπορει να μείνει το πολύ 2 ώρες έτσι. Στην συνέχεια πρέπει να μπεί στο ψυγείο. Αυτο πρέπει να το κάνουμε γιατι μετά το δίωρο δημιουργούνταο βακτήρια απο την θερμοκρασία και τις ζυμώσεις των φαγητών. Τα βακτήρια αυτά δεν σου κάνουν άμεσα κακό αλλά λειτουργούν συσσωρευτικά στο σώμα σου και παρουσιάζονται πολύ αργότερα τα γνωστά μας κακά προβλήματα κακοήθιες και τα λοιπά..

Δημοσίευση
Παναγιωτάκι όταν το φαγητό που θα μαγειρέψεις έρθει σε θερμοκρασία δωματίου μπορει να μείνει το πολύ 2 ώρες έτσι. Στην συνέχεια πρέπει να μπεί στο ψυγείο. Αυτο πρέπει να το κάνουμε γιατι μετά το δίωρο δημιουργούνταο βακτήρια απο την θερμοκρασία και τις ζυμώσεις των φαγητών. Τα βακτήρια αυτά δεν σου κάνουν άμεσα κακό αλλά λειτουργούν συσσωρευτικά στο σώμα σου και παρουσιάζονται πολύ αργότερα τα γνωστά μας κακά προβλήματα κακοήθιες και τα λοιπά..

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

jesus!!! πωπω!!! δεν το ήξερα!!!!

Δημοσίευση
Για το φαγητό που λέτε, γενικά συμφωνώ με το Σαυρογιωτάκι και την πολιτική της :lol::lol: εμείς έχουμε ολόιδιο πρόγραμμα και οι τρεις.. Το πρωί τρώμε μαζί το ίδιο πρωινό

Το μεσημέρι με τον κώστα τρώμε τοστ ή μακαρονάκια, ή ρυζάκι ή ενα μικρό πιατάκι απο το χθεσινο φαγητό.

Το απόγευμα με το που έρχεται ο μπαμπάς μας καθόμαστε όλοι μαζι και τρώμε το κανονικό φαγητό της ημέρας με σαλάτες και λοιπά.

Μέχρι να κοιμηθεί μπορει να ζητήσει ριζογκοφρέτες ή μπισκότο με γάλα.

Εμένα μου αρέσει πολύ που τρώμε όλοι μαζι το απόγευμα. Δεν ξέρω.. έχουμε πλάκα, πολύ γουστάρω.. Το να κάτσω να φάω μονη μου δεν το μπορώ καθόλου, καλύτερα να μην φάω..

Αργυρούλα μου εγώ δεν θα τα αφηνα τόσες ώρες να λιβανίζουν το φαγητό. Ασε που το φαγητό δεν πρέπει να καταναλωθεί αν ειναι πάνω απο 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου. :!:

Προσωπικά προσπαθώ να περάσω στον Κώστα ότι το φαγητό το σεβόμαστε. :roll:

και εγώ αυτό κάνω βρε συμπεθέρα....με την διαφορά ότι εγώ τρώω το μεσημεριανό με τα παιδιά και όταν έχρεται ο άνταρς μου του κάνω παρέα πίνοντας ένα καφεδάκι και τρώγοντας ένα κομμάτι σοκολάτα!!! :lol::lol::roll::roll::roll:

αυτό για τις 2 ώρες που λες δεν το ήξερα :?

επίσης και μένα δεν μου αρέσει να τρωω μόνη μου......ακόμη και αν δεν τρώω εγώ και τρώνε τα παιδιά, πάλι θα καθήσω στο τραπέζι να τους κάνω παρέα :)8-)

Μαρία αυτό είναι αστείο? :o:lol::lol::lol::lol::lol:

δεν νομίζω να το πιστεύετε ε?!!! :shock::shock::shock:

Τόνια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: πού το πέτυχες αυτό το παιδί καλέ?!! απαπαπαπα σκανταλιάρης μέχρι εκεί που δεν παίρνει!!! :?:?

άντε να τον στείλεις παιδικό μήπως και αλλάξει συμπεριφορά!!! ;)

αμάν βρε συμπεθέρα :-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss

Δημοσίευση
Μαρία αυτό είναι αστείο? :o:lol::lol::lol::lol::lol:

δεν νομίζω να το πιστεύετε ε?!!! :shock::shock::shock:

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=382557&cid=6

α δεν ξέρω :roll::roll::roll::roll:

λοιπόοοοον το φαγητό πονεμένη ιστορία

τα κορίτσια τρώνε τις καθημερινές στη μαμά μου η οποία κρατάει τη Φ και εκεί παέι και η Ι με το σχολικό. Τα ΣΚ τρώμε κανονικά στο τραπέζι. Το μεσημέρι (τις καθημερινές) όταν μαζευτούμε σπίτι όλοι τα κορίτσια είναι συνήθως φαγωμένα οπότε καθόμαστε 2 μας να φάμε και τα κορίτσια ίσως να τσιμπήσουν κάτι. Ο Γ ποτέ δνε ξεκινάει να φάει μόνος ότι ώρα και να επιστρέψω. Εγώ πάλι μπαίνω σπίτι, πλένομαι, ξεντύνομαι και αρχίζω τη μάσα :oops::oops: και ο Γ να τρέχει να με προλάβει :oops:

Με το βάρος και το φαγητό δεν ασχολούμαι πλέον. Αν και δεν τρώνε πολλά φαγητά όπως έκανα κι εγώ :oops:

Δημοσίευση

Παιδιά μην φρικάρετε δεν θα πάθει κάποιος τίποτα αν φάει μια φορά φαγητό που εχει μείνει εξω πάνω απο 2 ώρες. αν όμως αυτο γίνεται καθημερινά καλύτερα να αλλάξει αυτη η συννήθια.

Πολλές φορές η μάνα μου μου λέει για διάφορα πράγματα ελα μωρέ εμεις τι πάθαμε? Δεν ειναι έτσι όμως. Οσο ζουμε ενημερωνόμαστε και μαθαίνουμε. Σιγουρα θα μάθουμε και αλλα πράγματα στο μέλλον που κάνουμε τώρα και κάνουν κακό ή και άλλα που τελικά κάνουν καλό. Οπως ας πούμε κανει καλό η κέτσαπ! Ειναι το πιο πλούσιο παρασκευασμα (λόγω της συμπηκνωσής του) σε λυκοπένιο ενα απο τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά σήμερα.

Παναγιώτα που πας ? να βάλεις το φαγητό στο ψυγείο??? :lol:

Δημοσίευση

Καλησπερα!!! Μα ποσα ειπατε!! :o

Σας διαβασα λιγο χθες το βραδυ και τα υπολοιπα σημερα και δεν θυμαμαι πολλα! :oops:

Πηγα τον Γ. χθες στον παιδιατρο γιατι εβγαλε ενα κομπο στον λαιμο του σαν μπαλακι. Ειναι στον λεμφαδενα και θα το παρακολουθουμε συχνα μηπως μεγαλωσει και χρειστει αντιβιωση. Του ειπα να κοιταξει και τα δοντια του και μου ειπε πως ειναι ετοιμα να σκασουν τα 4 πανω δοντια! :o Ε και σημερα το πρωι σκασανε τα 2 κατω δοντια!! :lol::lol::lol: Μου εδωσε και το ελευθερο να τον ταιζω οτι θελω μιας και εχει αλλαξει το συστημα εισαγωγης τροφων στα μωρα εδω στην Γερμανια και τα δινουν και ψαρι απο τον 5 μηνα!! Οποτε σιγα σιγα θα τρωμε τραχανα, φακουλες, ζυμαρικα και αλλα οσπρια!

Χαλια μαυρα το θεμα της Ελλαδας και απο οπου και να το πιασεις βρωμαει..

Περαστικα στα αρρωστα μωρακια και στις μανουλες!

Συμπεθερα τι σκαρφιστικε παλι το μικρο μυαλουδακι του Αλεξ! :shock: Και αυτο με τα κακα που λες την αλλη φορα να το κανεις! Μα τι συνηθειο και αυτο! Μεγαλωνει μωλε η Ανδριαννουλα μου και αποκτα αποψη γιαυτο σε ταλαιπωρει! Λες να το κοψει και αυτη το γαλα σαν τον Αλεξ? Την σκονη την δοκιμασες?

Αργυ εγω παντα την εδενα την μικρη στο καροτσι ανεξαρτητος αν ηταν ησυχη η οχι. Η ζωνη εχει να κανει με θεμα ασφαλειας. Τελειος ο Λ. με το χωνι! Καλα για το χωνι δεν λεω τιποτα γιατι θα το φαω και εγω στην μαπα σε λιγα χρονια και θα σας πρηξω :lol: Την φωτο δεν την βλεπω με τον Λ. μωρο. Α! ο αντρας μου διαβασε οτι αυτο με τους μετεωριτες θα γινει στης 25 Σεπτεμβριου! Δεν το εψαξα να δω τι παιζει ειναι η αληθεια. Στο θεμα του φαγητου εγω δεν θα αφηνα τα παιδια να κατεβουν απο τις καρεκλες τους αν δεν τελειωναν το φαγητο τους. Δεν μπορεις να τα βαλεις αντικριστα στο τραπεζι να μην φτανει το ενα το αλλο?

Ερακι μην νιωθεις ασχημα μωρε που τον τσιμπησες. Πανω στα νευρα μας πολλες φορες κανουμε πραγματα που δεν θελουμε. 6 μηνες εχεις να βγεις με φιλες ε? Εγω 10 χρονια! Ειδες εχει και χειροτερα :D Κρυο και εμεις το πρωι εχουμε πιο πολυ και αναγκαζομαι για λιγες ωρες να αναψω καλοριφερ ισα ισα να σπασει. Μετα τα κλεινω και ειναι οκ.

Σισσακι χιλια μπραβο που πηρες την αποφαση να συνεχισεις τις σπουδες σου! Καλη αρχη ευχομαι! Και γιατι εισαι τοσο αγχωμενο καλο μου? Οτι ειναι να γινει θα γινει.

Παναγιωτα θα προσαρμοστει μωρε με τον καιρο ο Ν. λογικο ειναι να κατουριεται εκει. Και εγω το περιμενω απο την Ε. να το κανει αυτο οταν αρχισει.

Εμεις το μεσημερι καθομαστε παντα στην τραπεζαρια να φαμε ολοι μαζι εκτος απο 2 μερες την εβδομαδα που δεν βολευει με τις βαρδιες του Π. Η Ε. τρωει μονη της στο καρεκλακι της και οταν τελειωσω εγω με το φαγητο μου την ταιζω γιατι αν τη αφησω θα κανει 10 ωρες να φαει. Τρωει ολα τα μαγειρευτα εκτος απο σπανακοριζο. Δεν τρωει μονο πιτες, γλυκα που κανω και τετοια. Τον μικρο τον ταιζω συνηθος πριν απο εμας γιατι λυσαει που μας βλεπει να τρωμε.

Ξυπνησε ο Γ. παωωωωωω! Φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

χαχχα αρα εγω εχω μο ο βακτηρια επανω μου!

στο 2ωρο νομιζω δεν εχει κρυωσει το φαγητο για να μπει ψυγειο!

γιατι εβρεξε?

ειχα ρουχα εξω και κοιμομουν!

η πεθ πηρε την μικρη!

Τονια....απιστευτος ο Αλεξ!

μπας και ολη μερα τον αφηνεις να βλεπει τον νετενις τον τρομερο?

οσο για το χοορο....κανε μια δοκιμη...ο καιρος ειναι με το μερος σου!

εμεις οταν ειναι εδω ο Π. τρωμε ολοι μαζι...

και στανταρ κυριακη τρωμε μεσημερι βραδυ μαζι!

την υπολοιπη μερα η καθε μια μονη της!

εκτος αν παρω τα νηψια μου απο το σχολειο οποτε τα βαλω να ανε ολα μαι εκεινα!

τους αρεσει παρα πολυ....γιατι ξερουν οτι μετα εχει παντα γλυκο!

Μαρια δεν εχω λογια για το συζηξ!

μα να σε περιμενει να κανει ςολα αυτα?

μετα μαζευει και το τραπεζι?

Δημοσίευση

Έχω κάτι νεύρα!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Έκλεισα την τηλεόραση της μικρής και απο τα νεύρα της μου έχωσε μία σφαλιάρα... ακόμα με τσούζει το μάγουλο, μου γύρισε το κεφάλι και της έδωσε μία στον πισινό. :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Ρε πούστη μου όλα τα ψυχασθενικά μου το παιδί θα τα πληρώσει;;;

Δεν είμαι καλά κορίτσια... :(:(:(:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Καλά το μάγουλο μου ακόμα πονάει! Μου τη σβούριξε για τα καλά η μικρή!

Δημοσίευση

Έπεσε αισθητα η θερμοκρασία και μακάρι να κρατήσει και αύριο γιατί δεν παλεύεται άλλο η ζέστη!

Μαράκι διαβάζω το λινκ που παρέθεσες και δεν έχω καταλάβει τίποτα... :oops:

Τι είναι όλο αυτό; Μα καλά δε λυπούνται τον κόσμο; :|:roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...