Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

οκ δεν το σκεφτηκα αυτο!

+ οτι το εχει κρατησει τοσες πολλες φρες ο γαμπρος μου!

τοτε θα το παρω και επειδη ειπες οτι ειμαι το χρηματος....

θα πω 75000 ...τα αλλα θα τα αφησω για τη ΡεΑ!

φυσικα για εσενα τιποτα....αλλα θα σου δωσω την κορη μου να σε βασανιζει! :lol::lol::lol::lol::lol:

μας κολασες με το σιτε!

παβ να κοιμηθω....ελπιζω!

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Συμπεθέρα και Λενάκι τοσο κρύο βρε εχει εκει? :shock: Ανάψατε θέρμανση?? :o

Εδώ σημερα βρέχει αλλά δεν εχει κρύο. Ειναι πάντως κάποιες πόλεις πιο ψηλά στον Καναδά που είχαν ήδη χιονια.. Αλλά εμείς είμαστε πολύ χαμηλά και ακομη απολαμβάνουμε λιακάδες.. :D

Ιουλία μην στεναχωριέσαι, άνθρωπος εισαι και εσυ, ειμαι σίγουρη οτι ο μικρός το ξέχασε το επόμενο δευτερόλεπτο.. Χαιρομαι πάρα πολύ που τουλάχιστον αξίζει το κλίμα στον Σταυρό. :D

Αχ ρε παιδιά εμείς χθες βγηκαμε για ψωνια και μας έβγαλε το λάδι! :twisted: Δεν καθόταν στιγμή, τα ηθελε όλα και όταν του λέγαμε όχι έκλαιγε δυνατά και επειδικτικά! Ε μετα απο 2 ώρες και ενώ ημασταν σε ενα μεγάλο μαγαζί μέσα στον κόσμο, ηθελε να κατέβει απο το καρότσι που ηταν δεμένος και χτυπιόταν και τσιριζε! :twisted: Παιδιά δεν αντεξα και του έριξα μια τσιμπιά! :oops::oops::oops: Οχι δυνατη αλλά τον τσιμπησα! :oops: Δεν πιστευα στα μάτια μου, πηγε το χέρι μου και τσιμπισε το παιδι! #-o Πρέπει να με ειδαν και κάποιοι.. Εντομεταξύ εδώ δεν παίζουν με αυτα, ακόμη και να σε δούν να φωνάζεις στο παιδι μπορει να φωνάξουν την αστυνομία! :o:o:-w

Τέλος πάντων την γλίτωσα και το σκυλομετάνοιωσα και ο Βαγγ μου έλεγε "μα καλά πας καλα? Δεν ντρέπεσαι?" Ουτε ξέρω πως το έκανα ειλικρινά... Ο μικρός άρχισε να κλαίει και τον πήρα αγκαλιά και ηρέμισε.. :ymsigh:#:-s

Μαράκι αισθησιακά μπανάκια ακούω!! Το βλέπω και έρχεται το τρίτο! [smilie=thumbsup.gif]

Σισσάκι καλά έκανες βρε συ,μπράβο σου, ποτέ δεν ειναι αργά, δεστο ζεστά, έτσι για να ασχοληθείς κιολας, θα αισθανθείς καλύτερα και ψυχολογικά! ;):D

Αργυρώ ααααααααχαχαχαχαχαχα ποσο γέλασα με την φωτο του Λουκά με το χωνί!!! Ειναι κούκλος ο Λουκάκος, ειναι τόσο όμορφος!

Εγώ πιστευω ότι δεν ειναι κατασκευασμένα αυτα που ακουσατε αλλά επιδέξια παραφουσκωμένα απο τους φίλους μας τους Γερμανούς.. οι οποίοι είναι οι εφευρέτες της προπαγάνδας.. :twisted:

Ακουτε όλοι μαζι ραδιόφωνο στο σπίτι? Εμείς μονο στο αυτοκίνητο, αν ακουσουμε σπίτι ακούμε μονο μουσική.

Παναγιώτα τι κάνουν δηλαδή τις ώρες στον παιδικό? Μου κάνει εντύπωση που ούτε καν ζωγραφίζουν! Ολημερα αυτοκινητάκια? :twisted:

Παιδιά εγώ δεν έκανα ποτέ σκονάκια. :oops: Οχι επειδή δεν ήθελα.. αλλά πραγματικά δεν μπορουσα. Θα λιποθυμούσα αν το επιχειρούσα.. :-ss Ξέρω ότι στην Ελλάδα όλοι κάνουν.. εγώ όμως δεν..

Γωγώ ελπίζω και αυριο να μην κλάψει η Ιω και μπράβο για το μικρό σου κουκλάκι που λεει Μαμα! Δεν νομίζω ότι ειναι τυχαίο! ;)

Νατασούλα εγώ χαιρομαι που ειναι ζωηρό παιδάκι η Ελενα και τους πηρε τον αέρα! Αυτά γινονται τα καλύτερα παιδιά όταν μεγαλώσουν, αυτό έχω παρατηρήσει.. :D

Λένα μα τι όνειρα βλέπεις κοπέλα μου!!! Γενικά πως πάς με την εγκυμοσύνη? :?:

Τονια έκανα copy το προγραμμα του παιδικού, θα το κάνω και εγώ με τον Κώστα!!! Τι κάνεις κοριτσάρα μου? το μείωσες το άρμεγμα? Δεν σου ειπα εγώ ότι θα πάς για χρόνο?? :D:lol:

Βικυ εσυ πως πάς? Τελείωσες με τις αναγούλες? :?:

Μητσάκι μου πως πάς με το μικρόβιο? :lol:

Χρυσουλάκι εισαι καλα?

Αναστασία μου τι έχεις?

Κορίτσια μας ήρθε και μας ο εγκεφαλικός φόρος στην Ελλάδα.. 880 ευρώπουλα.. Λέει προκαταβολή 300 τι εννοεί ο ποιητής? Ειπα στην πεθερά μου να μου το σκανάρει και να μου το στείλει να το δουμε.. Δεν το είπα ακομη στον Βαγγ.. πάντως προβλέπω να παίρνουν τα 3 μας..

Ουφ σας έπρηξα I know...

Φιλάκια

Δημοσίευση

Χαχαχα Έρη πες του το μήπως και αλλάξει γνώμη για τον Καναδά!!! :lol::lol::lol:

Καλησπέρα σας!

Τί κάνετε; Εμείς καλά!

Αυτά.....

Δεν έχω και πολύ όρεξη σήμερα.....

Να πω μόνο πως χθες είχαμε την 1η νυχτερινή μας εξόρμιση με την Αναστασία και περάσαμε πολύ όμορφα!

Θου ακούς;;;;;;; :lol::lol::lol:

Τα φιλιά μου και την καληνύχτα μου!

Δημοσίευση

Αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι δε τα βγαζουν στην αυλη να αποφορτιζεται λιγο το κλιμα! :-\

να αγιασει το στομα σου..ε μαααααααααααααααα

κ γω αυτο λεω..αυριο θα το σχολιασω...

ο θοδωρης τα παει καλα,,,τη ξυνη σε τη ειδα σημερα..κ ηταν η καλη για μενα κυρια..τη ειπα για τη τιμωρια κ λεει αποκλειεται αυτος καλο παιδι ειναι..κ τις λεω το στορυ κ λεει ισως το εβαλα η αλλη κυρια που ερχεται απο διπλα..

οποτε εχουμε κ λεμε..εχουμε μια ξυνη,,μια κλαη κ ενα φαντασμα,..

Δημοσίευση

Καλησπέρααααα....Τα ζουζουνάκια κοιμήθηκαν...Το απόγευμα η μπέμπα με τάραξε με την γκρίνια της...Μόνο στο βυζί ηρεμούσε.... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Η Ιωάννα δε, έρχεται στις 5 το απόγευμα κεφάτη από το σχολείο, της λέω τι έφαγες;;;Φακούλες μου λέει..Της είχα βάλει ένα τοστάκι μαζί και είδα είχε φάει μια δαγκωνίτσα και το υπόλοιπο στην τσάντα.... :shock::shock::shock::shock: Ποιος η Ιω να αφήσει φαγητό... :shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol: Τη ρωτάω λοιπόν...Το έφαγες το τοστάκι;;;Και μου απαντάει.."Όχι...Μου είπε η κυρία, Ιωάννα μαλώνει ο οδηγός..." =))=))=))=))=))=)) Το σούργελο προφανώς το έβγαλε να το φάει μέσα στο σχολικό.... :lol::lol::lol::lol:

Ανοίγω το τετράδιο να δω τι έχε γράψει η δασκάλα....Έλεγε ότι της άρεσε πολύ το παραμύθι,ότι προσπαθούσε να τραγουδησει κι αυτη τα τραγούδια που έλεγαν οι δασκάλες και είχε πλάκα...Στο τέλος, έλεγε..."Την ώρα του ύπνου είχε πολύ έντονο βήχα και 37,3..." :o:o:o:o:o:o:o:o Καλά για το βήχα το ήξερα, αλλά έκανε και δέκατα...Είμαι ευχαριστημένη πολύ που τη θερμομέτρησαν... :D:D:D Λογικά τα προσέχουν μωρε τα παιδάκια.... :roll::roll::roll: Εδω πάντως δεν έχει τίποτα...35,5.. :roll::roll::roll::roll:

Επίσης, ο Γιώργος ετοιμάζεται να πάει για προπόνηση...Μπασκετ...Με την ομάδα του καναλιού....Κάθε δευτερα 11 η ώρα το βράδυ...Και όταν αρχίσει το πρωταθλημα θα έχει αγώνες την ίδια ώρα... :roll::roll::roll: Λέτε να πηγαίνει σε καμία άλλη προπόνηση;;;;;; :roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βίκυυυυυ δε ντρέπεσαι μωρή να έχεις τέτοιον γαμπρό και να ζητάς 75.000;;;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil: Αμα είναι να σπάσω τα προξενιά με τη Θου ή τη Λένα και να τον πάρουμε εμείς τον Λ....

Και φυσικά με το χωνί του.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ακούς Αρτζι;;;;; :roll::roll::D:D:D:D:D Αλλά γεμάτο με λεφτά...όχι άδειο.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ερακι μου καλά είστε αγάπη;;;;Ρε σε νιώθω...Κι εγώ της έχω ρίξει τσιμπιά της Ιως έξω σε παρόμοιο σκηνικό... :oops::oops::oops::oops: Και μάλιστα στα μουλωχτά..Να μη με δουν... :oops::oops::oops: Αλλά εσύ είσαι τόόοοοοσο ήρεμη......Δεν μπορώ να σε φανταστώ.... :?:?:? Μην πληρώσετε τίποτα ρε...Ας ψάξουν να σας βρουν στον Καναδά... :lol::lol::lol:

Για το σκονάκι που λες, επειδή είχα το ίδιο άγχος, 2 φορές έκανα στη ζωή μου στο Πανεπιστήμιο.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Πέθαινα από την αγωνία....Όλοι το έκαναν συστηματικά..

Τη μια σε ιστορία, είχα βγάλει σμίκρυνση όλο το βιβλίο και τα είχα χωρισμένα ανάλογα με τις ενοτητες σε τσέπες κλπ και όταν έγραφα τα έπαιρνα, τα έβαζα κάτω από την κόλλα και έγραφα μια χαρά.... 8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-):oops::oops::oops:

Τη δεύτερη που θα μου μείνει και αξέχαστη ήταν ένα μάθημα "Θεωριες των μέσων"....Δεν υπήρχε περίπτωση να το περάσω μόνη μου...Ούτε καταλάβαινα τι διάβαζα...Έτσι συμβουλεύτηκα την κολλητή μου, μετρ σε σκονάκια και τι έκανα;;;;;;;;Της είχα αφήσει τα βιβλία μου, είχα φορέσει hands free μέσα απ΄την μπλούζα, είχα και το μαλλί το μακρύ, δε φαινόταν τίποτα και της έλεγα τις ερωτήσει ψιθυριστα, που περίπου είναι οι απαντήσεις και μου τα διάβαζε και τα έγραφα..... :shock::shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Με 9 το πέρασα.... :D:D:D:D:D:D:D:oops::oops::oops::oops: Τέλεια μέθοδος....Αχ ωραία χρόνια... :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια είναι δυνατόν να μην τα βγάζουν στην αυλή;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Πως τα κρατάνε όλη μέρα μέσα;;;;;; :shock::shock::shock: Η Ιω βγαίνουν κάθε μέρα για μία ώρα τουλάχιστον.....Έχει έναν υπέροχο-κήπο αυλή γύρω στο ένα στρέμμα.... :D:D:D:D Πάω να σας βάλω φωτο στην ομάδα που μου έστειλαν την Παρασκευή με μειλ...Θα την ξεχωρίσετε αναμεσα στα άλλα παιδάκια την κοτσιδου μου ε;;;;;; :D:D

Δημοσίευση
Δεν πιστευα στα μάτια μου, πηγε το χέρι μου και τσιμπισε το παιδι! #-o

:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

Το ατιμο το χερι!!!!!!και δε το μαλωσες;;;;;; την αλλη φορα να το αφησεις σπιτι για τιμωρια που παει και τσιμπαει το παιδι!!!!!!!! :)):)):)):)):)):)):)):))

Αχ Ερακι σορυ αλλα πολυ γελασα ετσι που το ειπες!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Μας λειπεις να το ξερεις που δε μπαινεις συχνα!!! :YMHUG::x

Αργυ σε αυτη την ηλικια των 2,5 δε μπορεις να κανεις παραπανω ωρα οργανομενες δραστηριοτητες γιατι κουραζονται πολυ τα πιτσιρικια... ;) γι αυτο η πρωτη χρονια ειναι πολυ χλαρη και δεν εχει τοσο εκπαιδευτικο στοχο οσο... κοινωνικοσυναισθηματικο να το πω;;;τελος παντων να μαθουν να δρουν σε ενα ευρυτερο περιβαλλον εκτος της οικογενειας!

Καλα αυτο το χωνι θα μεινει στην ιστορια του τρενου!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Και ξαναλεω ΑΙ ΛΟΒ ΛΟΥΚΑ!!!!! μα ειναι τυπακι!!!!!!! :x:x:x:x:x

Γωγω εγω σε πιστευω ρε γιατι κι εμενα εδω και καιρο οταν η μπεμπα δει τα ζορια φωναζει "μαμαααμααμαααα!!!!"!!!! :P μωρη τι οικοτροφειο θα ανοιξουμε εμεις;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Παντως αν ειναι να παμε στης Βικυς να κανονισουμε ενα δκλινο!!!! Ε Βικακι στην Ελλαδα που κυριαρχει το μεσον δε θα μας βολεψεις;;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Παναγιωτα κι εμενα μου αρεσουν οι τους!!!! εχω 3-4 κι ενα πορτοφολακι!!! :P

Μιτσακι ανησυχιες η Βασιλικουλα;;;;;; :lol::lol::lol::lol: ετσι ειναι αυτη η ηλικια και εχει πολυ πλακα!!!!! :lol::lol::lol:

Θουλακι :lol::lol::lol::lol: μια ξυνη,μια καλη κι ενα φαντασμα;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Συγνωμη εχουν κι εκει αυλη και δε τα βγαζουν;;;;;;; :o μα ανωμαλες ειναι;;;;;; εγω οποτε εβλεπα τα ζορια τα μολερνα στην αυλη να παιξουν και να εκτονωθουν και να ηρεμησει και λιγο το κεφαλι μου απο τις φωνες!!! τι τιμωρια εβαλαν το Θοδωρακο καλε;;;;;

Να ελεγαν για τον Αλεξ που θα ειναι μονιμως σε κανενα καρεκλακι της σκεψης(αυτη τη "τιμωρια" ειχα εγω) να το καταλαβω,αλλα το Θοδωρακο;;;; :?

Νατασακι τι εχεις και δεν εισαι καλα;;;

Περασατε καλα με τη ψηλη ε;;;;;

Αληθεια που ειναι αυτη σημερα;;;;; ή εγραψε και δε το ειδα και θα πει παλι οτι τη γραφω;;;;; :lol::lol:

Ποια με ρωτησε αν εκοψα τις αντλησεις(μαζι με το χωνι του Λουκα θα μεινει κι αυτο στην ιστορια! :lol: );;; εδω και 10 μερες λεω καθε μερα οτι θα το κοψω!!! :roll:

Δημοσίευση

Ε μα να μη τσιμπησει τιποτα το παιδι στη διαδρομη ρε Γωγω;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Κι εγω ενα μαθημα στη σχολη(ανατομια 1000σελιδες+ υλη) που το χρωστουσε ολη η σχολη,το περασα τελειως κωλοφαρδιστικα...απο τις 150 ερωτησεις ειχα διαβασει 10 κι επεσαν οι 5!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσαρες!!!

ερη πλακα κανεις οτι καθεται ακομα στο καροτσι ο μικρος!!!

φανταζομαι οτι δε σε πειραξε τοσο πολυ το οτι δε ειδαν καποιοι, οσο το οτι το εκανες αυθορμητα..

δε νομιζω να το θυμαται ο μικρος..

με την εγκυμοσυνη ολα καλα, εχω βαρυνει δε μπορω να κοιμηθω τα βραδια κ εχω γενικα νευρα!

νατασα νυχτερινη εξορμηση διαβαζω... για πετε πως περασατε που πηγατε??

χαχαχαχαχαχα θουλη τις καλυτερες δασκαλες εχετε :lol::lol::lol::lol::lol:

καλα ειναι δυνατον να εχει αυλη ο παιδικος κ να μην τα βγαζουν???

ειναι η πιο ευκολη λυση το εξω!!

τονια εγω σε ρωτησα!!!! τωρα μπορεις να κοιμηθεις ησυχη! :D:D

συμπεθερα εννοειται οτι θα ξεχωρισουμε τη νυφη μου!!

μα τοοοοοοσο επιφανειακος ανθρωπος? να σπασεις το προξενειο μας για ενα χωνι???? :lol::lol::lol::lol::lol: φτου σου!!!!

εγω δεν πολυεκανα σκονακια, ημουν λιγο χεστρου σε αυτο.. μονο στο πανεπιστημιο 3-4 φορες

παναγιωτα ξερω οτι μαγαπας κ ολο δωρα θες να μου κανεις αλλα μπορω να βολευτω κ με μια πιο απλη τσαντα :lol::lol:

Δημοσίευση

Χωνι θρύλος δεν λες τίποτα..... :lol::lol::lol::lol:

Τόνια δεν εννοούσα ακριβώς οικοτροφείο μωρήηηηηη...Απλώς δεν ήξερα τι λέξη να χρησιμοποιήσω...Κάτι τελοσπάντων που θα εφαρμόζουμε τις ωραίες μας παιδαγωγικές μεθόδους στα παιδια εννοούσα..... :lol::lol::lol::lol::lol:

Όσο για το δίκλινο είμαι μέσα... :-bd:-bd:-bd:-bd Αλλά το θέλω λουξ....Με μανικιουρίστα, κομμώτρια και μια γκαρνταρόμπα αμύθητης περιουσίας.... :lol::lol::lol::lol: Τρελές τρελές αλλά πάντα με στυλ.... :lol::lol::lol::lol:

Λενάκιιι μουυυυυυυυυ μωρή κρίση έχουμε....Σε λίγο δε θα έχουμε να φάμε κι εσύ μου λες ότι είμαι επιφανειακή;;;;Αν δεχτεί το προξενιό η Αρτζι, τον Σταση θα τον έχουμε για εραστή... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νατάσαααα για πες..Πόσα γκομενάκια χτυπήσατε χθες με την ψηλή;;;;;;;;

Δημοσίευση

Τονια!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Σοβαρά δεν πίστευα πως πηγε μονο του το χέρι καλέ φαντάσματα!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι Λένα μου φυσικά ρε συ, στεναχωρήθηκα που το έκανα.. οχι οτι με είδαν... ρε συ κάθεται στο καρότσι το ζητάει μάλιστα αλλά δεν θέλει να ειναι δεμένος για να κάνει εξορμήσεις όποτε γουστάρει... Και πάει και πιάνει ότι του γυαλίσει και αν τολμήσουμε να του το πάρουμε γίνεται της πόπης!

Γιατι παιδι μου έχεις νευράκια? Σκέψου κ εσυ την ζεν κατάσταση της Χρυσας, οομμ!! :lol::lol::lol:

Νατασάκι μου πως περάσατε? Τέλεια, νυχτερινή εξόρμηση αχ... παιδιά εδώ και εξι μηνες δεν εχω βγεί καθόλου μονη μου με κάποια φίλη μαζί η κάτι τέτοιο.. μεγάλη πίκρα αυτο δεν παλεύεται.. σκατα..

Τι έχεις μωρέ και εσυ? :?:

Γωγάκι ελπίζω να μην ειναι τίποτα με την μικρή και να ειναι αυριο περδίκι.

Θουλάκι μου καλά εισαι?

Πρέπει να μαγειρέψω και σκυλοβαριέμαι μιλάμε..

Δημοσίευση

Ναι ξέρω μια για κανονική πραλίνα φουντουκιού αν θέλεις, θα την κάνω κιολας αυτη την εβδομάδα και θα την σηκώσω. Και εχω και μια για ενα σοκολατένιο άλειμα χωρίς ξηρούς καρμπούς.

Πάρε τώρα αυτην για την πραλίνα και θα βρω και την άλλη και θα την βάλω.

Σπιτική πραλίνα

Υλικά

150 gr φουντουκια

2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο ή ηλιέλαιο

250 γρ σοκολάτα γάλακτος κομμένη σε κομματάκια (υπάρχουν και έτοιμα δάκρυα)

2 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη

1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

1 κουταλιά της σούπας κακάο σκόνη

Διαδικασία

Ψηνουμε τα φουντουκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμους για 10 λεπτά. Ετσι θα βγάλουν τα ελαιά τους και θα μπορέσουμε να τα καθαρίσουμε απο τα φλούδια τους (Τα καθαρίζουμε ζεστα). Τα βάζουμε στο μουλτι και τα χτυπάμε να γινουν μια πηχτη κρέμα. Προσθέτουμε το σπορέλαιο, την άχνη ζάχαρη, την βανίλια και το κακαο και ξαναχτυπάμε.

Λιώνουμε σε μπεν μαρι την σοκολάτα και ξεκινάμε να την προσθέτουμε και αυτη στο μείγμα σιγα σιγα ωστε να έχουμε την σύσταση και την γεύση (δοκιμάζουμε) που μας αρέσει..

Δημοσίευση

μια αλη που ειδα μου φανηκε πολυ γλυκια, εχει κ ζαχαρουχο κ αχνη...

αυτη http://delicieuses.forumotion.net/t751-topic

η δικια σου μου φαινεται καλυτερη..

θα την κανω αυριο η μεθαυριο κ θα σου πω εντυπωσεις! ευχαριστω!

Δημοσίευση

Καλημεραααααααααααα!!!! :D:D:D

Πωπω νυσταζω πολύ!!!!!

Εχω ριξει τρελο γελιο με αυτο το χωνι!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αργυρουλα εννοειται καλε οτι ειχα μπει σε αυτο οτ σαιτ αλλα δεν εχει τιμες ρε συ ουτε μπορεις να αγορασεις ον λαιν!!!!

Πρεπει να παω στην Ερμου ή στο the mall... :roll::roll:

Η κουμπαρα μου βρηκε κατι ρολογια(στο στυλ που σας ειχα δειξει) και θα παμε να το παρουμε απο βδομαδα.Αααααααααα τοτε θα παω και εγω για την τσαντα που θα ναι και η μανα μου εδω!!!!! :!::!::)

Βίκυ η Αλεκα ειπε να μην πληρωσουμε οποτε και εγω σαν παιδι του εργατικου κομματος θα παω να τα φαω στην τσαντα... :lol::lol::lol::lol:

Στην αυλη δεν τα βγαζουν επειδη ειναι στο βρεφικο τμημα.Ειναι ο κανονισμος τους αυτος...και εγω πιστευω αν εβγαινε εξω θα περναγε πολυ καλυτερα η ωρα του.

Ρε Θου μηπως δεν υπαρχει 3η δασκαλα_φαντασμα και απλα στο λενε αν θελουν να μπαλωσουν καμια χαζομαρα τους???? :lol::lol::lol:

Παω να ξυπνησω τον Γ. και μετα τον Ν...αντε και καλη μας δυναμηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημερα!

μακρια τα χερα σας απο τοΝ Λ.

πισω και σας εφαγα!

και δε σας συμφερει...!

Ερη τι κανεις?

μη νοιωθεις τυψεις...τον εκανες αγκαλιτσα μετα και το ξεχασε!

Γωγω ...χαχαχαχ 2κλινο?

σε λιγο θα γινουν 2οροφα και με ρατζα!

καλα ρατζα εχει και τωρα!

αυτο που θα κανετε εσεις δεν αθ ειναι οικοτροφειο....θα ειναι θηριοτροφειο!

Παναγιωτα αληθεια δεν αθα πληρωσεις?

οι υπολοιπες πληρωσατε?

θα πληρωσετε?

εμας δεν εηρθε ακομα!

να το αναζητησω?

στη δουλεια ειναι μια συναδελφος εγγυος...εχουμε διαφορα 3 εβδ.

καπνιζει 3,5 πακετα τσιγαρα + το παθητικο λογω χωρου

θα γεννησει με καισαρικη γιατι δεν μπορει τουπονους

δεν θα θηλασει γιατι συχενεται το γαλα....λες καιθα το πιει εκεινη!

Δημοσίευση
Αχ ρε παιδιά εμείς χθες βγηκαμε για ψωνια και μας έβγαλε το λάδι! :twisted: Δεν καθόταν στιγμή, τα ηθελε όλα και όταν του λέγαμε όχι έκλαιγε δυνατά και επειδικτικά! Ε μετα απο 2 ώρες και ενώ ημασταν σε ενα μεγάλο μαγαζί μέσα στον κόσμο, ηθελε να κατέβει απο το καρότσι που ηταν δεμένος και χτυπιόταν και τσιριζε! :twisted: Παιδιά δεν αντεξα και του έριξα μια τσιμπιά! :oops::oops::oops: Οχι δυνατη αλλά τον τσιμπησα! :oops: Δεν πιστευα στα μάτια μου, πηγε το χέρι μου και τσιμπισε το παιδι! #-o Πρέπει να με ειδαν και κάποιοι.. Εντομεταξύ εδώ δεν παίζουν με αυτα, ακόμη και να σε δούν να φωνάζεις στο παιδι μπορει να φωνάξουν την αστυνομία! :o:o:-w

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: συγνώμη αλλά μου φάνηκε και μένα αστείο!!!! .... επίσης μην ξανατσιμήσεις τον γαμπρό μου!!! :evil::evil::evil::evil:

καλά ρε ακόμη τον δένετε στο καρότσι? ασε τον να κατεβαίνει και η Ρ. όταν καμμιά φορά παίρνω το καρ. (περισσότερο για να μεταφέρω πράγματα) κατεβαίνει, ανεβαίνει.....όλο αυτό κάνει....άσε το παιδί να εκφραστεί.....και φυσικά γκρίνιαζε αφού ήταν δεμένος!!! :?

και εδώ έτσι με την αστυνομία!!!

ρε είστε τρελές? :o:o:o:evil::evil::evil::evil:

εμείς δίνουμε τέτοιο παληκάρι και εσείς θέλετε προίκα? θα αλλάξουμε την παράδοση τώρα? η νύφη δίνει πάντα!!!! :evil::evil::evil::evil::evil:

και εσύ Γωγώ μας λες στα μούτρα μας ότι θα έχει και εραστή?!!! φτου σου και ντροπή σου!!! :evil::evil::evil::evil:

το χωνί θα είναι γεμάτο με σοκολάτες :ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue:

Έρη όχι ρε μόνο το πρωί κάνει κρύο, σήμερα π.χ. έχουμε 8 βαθμούς, μετά βγαίνει ο ήλιος και φτάνει μέχρι τους 13 ή 15 ή 18 αλλά έχει ζέστη :?

πάω να ετοιμάσω το κολατσιό του Λ.!!! :D

Δημοσίευση
Παναγιωτα αληθεια δεν αθα πληρωσεις?

εμας δεν εηρθε ακομα!

να το αναζητησω?

στη δουλεια ειναι μια συναδελφος εγγυος...εχουμε διαφορα 3 εβδ.

καπνιζει 3,5 πακετα τσιγαρα + το παθητικο λογω χωρου

θα γεννησει με καισαρικη γιατι δεν μπορει τουπονους

δεν θα θηλασει γιατι συχενεται το γαλα....λες καιθα το πιει εκεινη!

Ax δε με διαβαζεις μου φαινεται... :-w:-w:-w

λοιπον την εκτακτη την πληρωσαμε γιατι την αφαιρεσαν απο την επιστροφη..

Η επιστροφη ηταν πολυ καλη και δεν ελεγε να την αφησουμε...

τον φορο ακινητου ομως δε ξερω αν μπορουμε να μην τον πληρωσουμε αφου θα ερθει μεσω ΔΕΗ :?:?:?::?:

Οχι, να μην τον αναζητησεις.Θα ερθει..τον ξερει το δρομο... :lol::lol::lol:

Καλα για το θηλασμο πες παει στα κομματια, αλλα τοσο καπνισμα ρε συ???Κριμα :(:(

Καλα ρε Αργυ σοκολατες θα του βαλετε μεσα του ανθρωπου;;;θα ξενερωσει η νυφη!!! :lol::lol:

Ρε παιδια η Ερη τον δενει γιατι εγραψε οτι ο Κ. κατεβαινει και παει και παιρνει οτι του γυαλισει και οταν του λενε οχι χτυπιεται.Ε τι να κανει η κοπελα...ολη την ωρα μεσα στο εμπορικο να εχει τον Κωστακη να κλαιει;;; ΚΑι εγω το κανω με τον Νικολα οταν δω τα σκουρα..Ε καποια στιγμη πρεπει και να ψωνισω... Τσιμπια του χω δωσει και εγω στο σπιτι ομως.. :oops::oops: και μετα του ειπα οτι τον τσιμπησε κουνουπι για να τα μπαλωσω... :roll::roll::roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...