Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
νατασακι κατι διαβασα για ενα κουνουπι;;;;εσενα τσιμπησε;;;και τι φοβασαι;;;; η φρανι στανταρ θα επρεπε να ειχε παθει πολλα εκει που μενει αν ηταν τοσο ευκολο! :P ....

καλά βρε δεν έμαθες ότι η Φρα΄είναι άρρωστη? δεν ξέρει τι έχει, ίσως ελονοσία....πήγε νοσοκομείο!!!....ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό !!!! :?

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

και το μεγαλο ερωτημα της ημερας!!!Καλα εκανε η Μεναγακη και πηρε το επιδομα τριτεκνιας;;;; 8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}

Με τι ασχολειται ο κσμος.... :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

τονια η μικρη κοιμαται τα βραδυα;;;

στο κεφαλι μου εχω 5 χρωματα αυτη τη στιγμη.Απο ανοιχτο ξανθο μεχρι μελι... :roll::roll:

Νατασα εσεις στη Θερμη δε μενετε ρε;;;Στο χαρτη φαινεται καπως μακρια απο το κεντρο...

Α..ενοειται καλε οτι δεν μας πειραζει... :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Που εισαι ρε κοριτσακι σημερα;;;Ολα καλα;;

Απο τον χαρτη μωρε προσπαθουσα να βγαλω ακρη και ειδα οτι η Θερμη ειναι εξω εξω και ο Ευοσμος απο την αλλη πλευρα εντελως...

και ανμεσα τους το κεντρο...

Πολυ ωραια μου φανηκε η Καλαμαρια που ειναι παραλιακα και κοντα στο κεντρο...μπορει να λεω και μπουρδες βεβαια.. :?:?:?:?

Ε καποια στιγμη θα ερθω και θα τη δω την πολη σας... :D:D:D

την ανοιξη παντρευεται η ξαδερφη μου εναν ανωτουμπιωτη και μαλλον θα ανεβουμε!!!!!!

Δημοσίευση

σημερα περασα μια απ οτις πιο ομορφες μερες με τον μικρο :D:D ..

οχι δεν πηγαμε καπου ειμασταν οιοοοολη μερα μεσα στο σπιτι αλλα ητανε υπεροχα!!

σηκωθηκαμε εφαγε το πρωινο χωρις προβλημα...ζωγραφισαμε παιξαμε κρυφτο κυνηγητο ποτισαμε λουλουδια παιξαμε ενα παιχνιδι που σκεφτηκα..

ακουστε τι απλο αλλα που τα κανει να σκεφτονται!

πηρα cd πολλα που εχω..

τα αραδιασα κατω χωρις το περιεχομενο και του διαλεγα ενα να βρει με πιο ταιριαζει!!

3 φορες το παιξαμε με καμια 40cd...

φαγαμε δεκατιανο μαι χαρα μαγειρεψαμε φαγανμε φαγακι ξαναπαιξαμε απλωσαμε ρουχα..

οοοοληγ την μερα τα καναμε ολα μαζι και ητανε και κολλημενος πανω μου!! :D:D:D

αφου ηρθε ο κωστας και του λεω..ηρθε ο μπαμπας!!(παντα τρεχει) και μου λεει ααα ηρθε! και εκατσε εκει που ητανε και ζωγραφιζαμε! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κοιμηθηκε ψοφιος βεβαια στις 9 παρα!!

αχ τι ωραια που ειναι να εισαι ολη μερα με το παιδακι σου(και να εισαι και σε καλη ψυχολογια βεβαια να το χαρεις!!)

διαβαζω και σχολιαζω!! :)

Δημοσίευση

αχ βρε μαρθα...

βασικα εγω κοιτα τι θα εκανα....

αν δε μου αρεσε ο παιδικος δεν θα τον πηγαινα...αν πιστευα πως δεν φερονται και πολυ καλα..

απο την αλλη ναι ειναι καλο να συναναστρεφεται με αλλα παιδακια αλλα να περναει και λιγο καλα..

αν πιστευεις πως περναει καλα πρεπει να κανεις πιο ελαστικ οτο προγραμμα σου..

παντως εμενα αυτο το φτανει σε μωρα που κλαινε..μου κανει πολυ χαλι :evil::evil::evil::evil:

δηλ. δεν μπορει να τον πηγαινεις και να τον φερνεις οποτε σε βολειει..εχει προγραμμα ο παιδικος και ειναι λογικο.. εγω θα ελεγα να πηγαινει το πρωι με το σχολικο ή με τον αντωνη.. το μωρο δυσκολα αλλαζχει προγραμμα που λες βρε αργυρω..[πως να το βαζει πιο νωρις για υπνο καλε?? μωρο ειναι δεν μπορεις να ο βαλεις οποτε θες...πανε για υπνο εχει σχολειο αυριο!! :lol::lol::lol::lol:

ιουλι ρε συ θα μπορουσε να πα και πιο μακρυα..σε αλλη πολη μακρυα π.χ σε νησι η σε χωριο..ετσι δεν γινεται με τους δασκαλους και τους στρατιωτικους? δες την γιωτα που πηγε χιο :?:?

κριμα δεν λεω αλλα ετσι ειναι η δουλεια σας...

ζορι παντως να πηγαινοερχεσι καθημερινα μεχρι εκει :o:o

γενικα το συστημα ειναι μαπα..

αν βεβαια ηρθανε αλλοι με βισμα κοντα με λιγοτερα μορια και εσυ μακρυα επειδη σου πηρανε την θεση αισχος τι να πω?? :evil::evil: μακρι η ενσταση να βγει σε κατι καλο..

παναγιωτα δν συμφωνω με αυτα που εγραψες και χαιρομαι που ειπες πως τα εγραψες εν βρασμο...

ειχα καθηγητη που μας χουφτωνε..ητανμε αξιος επειδη σπουδασε δηλ?? :evil::evil::evil: ητανε μορφωμενος επειδη ητανε δασκαλος??ενας μαλακας γυαλακας ητανε που ητανε γκικ στο σχολειο και του εβγαινε απωθημενο μετα που ειχε "εξουσια" :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

αργυρω ολο ερευνα εισαι!! μεχρι και δουλειες βρισκεις!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μπραβο!! :D μηπως ο αντρας του εχει μετοχες στην google??????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: τι δουλεια κανεις παντως δεν μας λες... :roll:

αναστασια με πηρες για ακυρωση??? :YMHUG:

εγω δεν θα ερχομουνα..μονο σε σπιτι μπορω δυστηχως..ο μικρος την τελευται φορα εκει με ετρεχε και δεν ειδα κανεναν :(:( μεχρι και τους καδους με τα σκουπιδια ανοιγε και την πορτα να φυγει..αφου η μαρθα με κοιτουσε ετσι :shock::shock::shock::shock::shock::shock::(:(:(:(

χρυσαααααααα τι κανεις????? :x:YMHUG::YMHUG:

αφροδιτη μην τα σκεφτεσαι ρε..αμα σκεφτω εγω ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θα γινω τρελη αστα!!! :(:(:(:(

χαλαραααααααααααααααα και ολα καλα! :)

Δημοσίευση

ρε ξερει καμια γιατι τρωει τετοιο κολλημα το λαπτοπ οταν παταω capslock;;;;;σα να φορτωνει για λιγο ενα πραμα και δε μπορω για δευτερολεπτα να γραψω!!! και μια κοπανια ξαναγυριζει στα φυσιολογικα του! /:)

Παναγιωτα μου ναι κοιμαται τα βραδια μια χαρα η μπουμπου 9:30-10 με 8-8:20 το πρωι!!! :D

αλλα παιδια αρχισε να μου κανει νουμερα με το γαλα...τις τελευταιες μερες απο 200μλ που επινε, πινει 130-50 με το ζορι!!! και δυστυχως μου θυμιζει τον αλεξ που στην ιδια ακριβως ηλικια το ξεκινησε και μεχρι τον 8ο το εκοψε τελειως!!! :?

αν ειχα αρχισει το ξενο θα ελεγα οτι φταιει αυτο,αλλα τωρα;;;;

βενακι μπραβο ρε που περασατε τοσο καλα με το φιλιππακο!!!! :D εχω καιρο να το νιωσω...νιωθω μονιμως κομματια και δεν εχω καμια ορεξη να παιζω με τον αλεξ δυστυχως...κανω ακριβως αυτα που κατεκρινα καποτε... :(:(:(:(

ωραιο παιχνιδι παντως!!! ειδες με ποσο απλα πραγματα μπορουν να απασχοληθουν αν εχεις φαντασια;! ;)

α παναγιωτα κι αυτα που ελεγες προχθες..ξερω οτι τα ελεγες εν βρασμο ψυχης ,αλλα καταλαβα ακριβως με ποιο τροπο τα ελεγες και τι ηθελες να πεις!!! τα εχω σκεφτει κι εγω αυτα με παπαρες που ανοιγουν το στομα τους και πετανε ατελονιστες!!! :twisted: απλως πολλες φορες απο το θυμο μας παιρνει η μπαλα κι αυτους που δε φταινε! :roll:

βενακι εδω ειμαι καλε!!!!

Δημοσίευση

ΤΟΝΙΑ!!!

ηθελα να σε ρωτησω για τις αντλησεις τι κανεις αλλα ειδα απαντησες ηδη..

και πολυ αντεξες ρε συ..μπραβο μπραβο μπραβο!!! :):):):)

το θεμα ειναι τωρα να της αρεσει το ξενο :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

λες να το κοψει ρε? να δοκιμασεις διαφορα...

κια εμενα λιγο επινε και βλακεια δεν δοκιμασα κανενα αλλο παρα μονο το φρισολακ..οταν ηταν μικρος λεω..μπορει να μην του αρεσε...αλλα δεν με εκοψε .... :?

τι κανεις με τον αλεξ????? τρωει??? :?

ρε συ σου ευχηθηκα ρε για την βαπτιση και την γιορτη του αλεξ καλε????????????? :oops::oops::oops::oops::oops: τα τα χαιρεστε καλε τα παιδακια σας και μην ξαναπεις αυλωνιτη την μικρη ειναι κουκλιτσα!!!! :):):)

Δημοσίευση

σημερα ο αναστασης χτυπησε.. επεσε πανω στο ποδι του ενα ξυλινο ποδι απο ενα τραπεζακι που το μαζευαμε για να το πεταξουμε.. αρχισε να ουρλιαζει το καλο μου κ μετα ειδαμε οτι του ειχε σπασει το νυχι, στη βαση του. οταν ειδα οτι ελειπε ολοκληρο κομματι πανικοβληθηκα :shock::shock: ενω γενικα ειμαι ψυχραιμη... πηραμε τηλ τον παιδιατρο κ μας ειπε να παμε να το δει, ευτυχως δεν ειναι κατι σοβαρο, απλα να το εχουμε δεμενο για 4-5 μερες κ οχι νερο για 2 μερες. δε μπορω ν σας περιγραψω την τρομαρα που πηρα..

κ το καημενο επειδη μας ειδε οτι τρομαξαμε κατατρομαξε κ αυτος.. ολο ελεγε ενταξει ειμαι μαμα, ενταξει ειμαι μπαμπα κ συναμα εκλαιγε.. πολυ στεναχωρεθηκα..

κ περπαταει στις φτερνες, τον ενοχλει προφανως.. κ τωρα που κοιμηθηκε ηθελε να του κραταω το πατουσακι το καλο μου...

ελπιζω νατο ξεχασει γρηγορα

δεν ειναι καμια εδω??

βενι τι καλα που περασατε τελεια σημερα!!!!! μπραβο, ολες σας οι μερες ετσι να ιεναι κ καλυτερες!!

επισης για αυτο που λες, οχι δεν ισχυει.. οταν διοριζεσαι παιρνεις οργανικη θεση σε ενα σχολειο συγκεκριμενο, δε μπορει κανεις να σε παρει απο εκει εαν δεν το ζητησεις εσυ. αν δεν υπαρχει διαθεσιμη οργανικη θεση σεενα σχολειο, τοτε παραμενεις οργανικα στην περιφερεια σου, παλι δε φευγεις δηλ. η ιουλια ειναι διορισμενη στην β περιφερεια θεσσαλονικης, η πιο μακρινη αποσταση δηλ ειναι μεχρι ασπροβαλτα. δε μπορουν να την πανε οπου θελουν, καταλαβες?

τονια μια χαρα κοιμαται η μικρη!

παναγιωτα αντε ανεβα σε σε γνωρισουμε!!!!

Δημοσίευση

αμαν ρε λενα :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

καλε αναψε κανενα καντηλακι..ολο κατι συμβαινει καθε μερα :shock::shock::shock:

αααααα δεν τον ηξερα αυτο..νομιζα ειναι οπως π.χ. η γνωστη σου που πηγε ευβοια..εκεινη πως πηγε εκει?? τοσο μακρυα? :?: ειναι εκει η θεση της δηλ.? ε?

καλε ναι περασαμε πολυ ωραια..αλλα δεν αγχωθηκα ουτε για δουλειες ουτε για τιποτα..

και οτι εκανε απο ζημια του εβαζα να το φτιαξει ως παιχνιδι..

δηλ. τα cd απ οεκει ξεκινησαν..τα εβγαλε κια τα σκορπισε και τα βαλαμε ετσι στην θεησ τους! ;)

ααααααααα δεν σας ειπα!!!!

εβαλα μπιχλιμπιδια δοκιμαστικα στο τραπεζακι του σαλονιου!!! και σεμεδακι(μοντερνο!!) :lol:

του ειπα..δες φιλιππακο ειναι ωραια ετσι??? ναι μου λεει..λεω δεν θα τα πειραζεις ομως γιατι σπανε ναι???? ναι μου λεει..του λεω θα παιρνεις μονο αμα θες αυτες τις μπαλιτσες(κατι ξυλινες ντεκορ)

και δεν α αγγιζει καθολου!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

μαλιστα τις προαλλες ητανε ο αναστασης και πηρε το ενα και του λεει οκι ανασταση οκι!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: για να το βαλει πισω!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ρε κοριστια..μεγαλωνουνε το πηρατε χαμπαρι ή σαν και εμενα σας εφαγε η καθημερινοτητα?????????

Δημοσίευση

η κουμπαρα μου εκει ειναι διορισμενη, στην ευβοια

ειχε ζητησει αποσπαση (κραταει για ενα χρονο) αλλα δεν την πηρε

κ πηγε παλι εκει :mrgreen:

καλε ναι μεγαλωνουνε, παρτο χαμπαρι κ εσυ οτι μαζι τους μεγαλωνουμε κ εμεις!! :lol::lol::lol:

αχ ασε πολυ στεναχωρεθηκα σημερα με τον μικρο..

κ περισσοτερο γιατι δεν ξερω τι με επιασε κ εκανα ετσι κ το τρομαξα το παιδι ακομα περισσοτερο..

δεν εχω χασει ποτε την ψυχραιμια μου οταν χτυπαει κ εχει χτυπησει κ πιο ασχημα, να τρεχει πολυ περισσοτερο αιμα, ευτυχως που ηταν ο τολης

Δημοσίευση

πω πω λενα περαστικα .

βενη πολυ ομορφη μερα ,παντα τετοιες !!!

σημερα το βραδυ ο Κ εβαλε τις φωνες στον Μ πρωτη φορα ...ο Μ εβαλε ενα καλωδιο στο λαπτοπ σε δυο βισματα και εκαψε μαλλον την μητρικη ...ο Κ δεν κρατιθηκε και του φωναξε πολυ και ο Μ πρωτη φορα τον ειδε ετσι και τρομοκρατηθηκε .....αποτλεσμα ο Μ κοιμηθηκε στεναχωρημενος και ο Κ πιστευει οτι ο Μ δεν τον αγαπαει πια ....Ο Κ ποτε δεν μαλωνει τον μικρο ποτε δεν του λεει οχι ποτε δεν βαζει ορια ...εγω καλουμε να βαλω και να γινω η "κακια"και οταν ειναι εδω ο Κ ο Μ ξεσαλωνει και θελει να ειναι με τον μπαμπα συνεχεια και μετα ο Κ την λεει σε μενα που δεν μπορω να απασχολησω τον Μ μα πως να το κανω αφου ο Μ πιστευει οτι μπορει να περναει με το μπαμπα του οπως θελει και του κανει τα χατιρια ενω η μαμα βαζει ορια ....να μαθει να του λεει και κανενα οχι πιστικο και να μην τον αφηνει να τον ριχνει παντα ....

Δημοσίευση

αφρο και εμενα ο κωστας κανει τα χατηρια και συνεχεια παιζουνε(δεν εχει χιλια δυο να κανει...) και για αυτο ο μικρος θελει τον κωστα οτανε ιμαστε και οι 2 μαζι του..γιατι του κανει οοολα τα χατηρια και τα κεφια..αλλα δεν εινα ετσι..πρεπει να εχουνε ορια...π. ο κωστας ξεκινησε την βλακεια μετα ποτηρια..του λεει μια μερα σε πιο ποτηρι θελεις να πιεις νερο??? τα βγαλανε ολα μεχρι να αποφασισει ο φιλιππος πιο θελει..και τωρα τον φωναζει γιατι το κανει συνεχεια και τον εχει κουρασει..

η τον ρωτουσε που θες να κανουμε ναναι φιλιππακο????? και τωρα γυρναμε οοοοοολο το σπιτι γι να κοιμηθουμε οπουδηποτε αυτος θελει... :evil::evil: μα ρωτανε που θες να κανεις νανι??????? αφου στο κρεβατι του εκανε καλε τι ρωτας πηγαινε τον εκει!!! :evil::evil::evil:

αχ αχ αχ

ρε αφρο λες????? :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

δεν μπορω να πιστεψω πως μπορει να γινει κατι τετοιο... :shock::shock::shock::(:(

Δημοσίευση

Ο Γ μου είχε πει πριν κανα 2 βδομάδες ότι μπορεί να πήγαινε Κύπρο

Οκ σήμερα είχε άδεια και κανείς δεν τον ενόχλησε

άρχισε το ψάξιμο για Αυστραλία :D

Οι γονείς μου σήμερα είπανε στην αδερφή και σε μένα.."εεε στη θέση σας θα φευγαμε, και όπου πάτε ερχόμαστε και εμείς." :shock::shock::shock::shock: Που δεν ήθελαν να ακούσουν όταν έλεγα εγώ

Τέσπα..Πεινάωωωω

Δημοσίευση

ο τολης δεν τον φωναζει πολυ, αλλα τον βαζει τιμωρια

γενικα εγω ειμαι η κακια, παρολα αυτα σε μεναειναι κολλημενος

θυμαστε τοτε που γκρινιαζα οτι δεν ασχολειται ο τολης κ ο μικρος δεν τον θελει κλπ?

τωρα τα πραγματ αειναι πολυυυυυυυυυ καλυτερα

καθονται με τις ωρες μαζι, ο αναστασης οταν ξυπναει φωναζει τον τολη κ βγαινουν κ καμια βολτιτσα τα 2 τους!

αχ μαρια δε μπορω να ακουω αλλο για αυστραλια, ο τολης εχει φαγωθει να φυγουμε εκει1

βενι χαχαχα πολυ γελασα με τα ποτηρια κ τον υπνο :lol::lol::lol:

ετσι τον ρωταει ο κωστας????

αφρο πες του αντρα σου να μη σκεφτεται ετσι, ειναι δυνατον απο μνια φοραπου τον μαλωσε να σκεφτεται οτι δεν τον αγαπαει?

Δημοσίευση

μαρια εμενα δεν μου ειχε πει τιποτα ....οκ γνωριζα οτι θα πηγεναν Κυπρο αλλα οχι για ολα αυτα ....

εχθες και σημερα αρχισα να τα μαθενω .....

εμ μας εχει φαει η ντορα και ο μικι που να δουμε ειδησεις ....

αυστραλια εγω δεν παω ...δεν μπορω την ζεστη :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

πως μας καταντησανε...μεταναστες οπως παλια..

αμα μπορειτε ισως να ειναι το καλυτερο! :?:?:(

ναι ρε λενα ετσι!!!

αν και προσπαθει να το κοψει αλλα κοβωνται αυτα???? :lol::lol::lol:

εντωμεταξυ προχθς του ειπα πως πρεπει να τον βαζουμε στο κρεβατι του και ας κλαψει λιγο..δεν μπορει να γυρναει τουρνε και να κανει 2 ωρες να κοιμηθει :evil::evil:

και αφου κανανε το γνωστο τουρ σε οοοολο το σπιτι επι μια ωρα ξαφνικα παει και τον αφηνει στην κουνια και κλεινει και την πορτα...λες και το νεβαζε τιμωρια..

λεω καλε πως τ αφησες ετσι το παιδΙ>?????? εσυ ετσι δεν μου ειπες να κανω??? μου λεει..

οχι βρε σαν τιμωρια του λεω ομορφα για καλυνηχτα!!!!!!!!!!!! :evil::evil::lol::lol::lol:

απο το ενα ακρο στο αλλο αυτος το ανθρωπος! καλος χρυσος αλλα...

αφρο για αυτο θα πηγαινε?? :o

εμ αυτο με τα μικυμαους ξαναπες το..τιποτε αλλο πια να ενημερωθουμε λιγακι!! :evil:

μηπως να του παρω δικια του τηλεοραση??? :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...