Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
βγηκαν οι τοποθετησεις..κ με εβαλαν σε λυκειο στον σταυρο! :shock::shock: 1ωρα με το αμαξι!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ενω υπηρχαν κενα πιο κοντα κ ειχα περισσοτερα μορια απο αλλους..

IOYLIa ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑς ΒΑΛΟΥΝ???? :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Συγγνωμη αλλα στο δικο μας Πυσδε κανουμε αιτησεις και βαση μοριων μας τοποθετουν ρε συ.Μπορει να κανεις και 5 φασεις αιτησεων αλλα τουλαχιστον διαλεγεις εσυ.

Πολυ στενοχωρηθηκα.. :(:(:(

Αργυρουλα μου :?:?:? σκατα!!!!(πμ) θα σε πμ _αργοτερα.

Δημοσίευση

τι κανετε?

ιουλια :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ελα ρε κριμα...δε εχεις ελπιδες?με τιποτα?οντως η γ λυκειου ειναι μανικι...

ευχομαι να σε αλλαξουν..μια μεγαααααααααααααααλη αγκαλι

αναστασια παλι καλα πηρες δωρο στο φοφο :lol::lol::lol::lol:

μ ποοοοοοοοοοοσο θα χασει που θα σε χασει ο Α :oops::oops::oops::oops::oops:

τον πηγα σημερα παιδικο..με το που εφυγα επεσε κατω κ νααααααα κλαμαααα :cry::cry::cry::cry::cry: κ φωναζε μαμαααααααααααααααα

μετα μου το εφερε το σχολικο.καλε εγω νομιζω για το σχολικο παει σχολειο..τρελενεται καλεεεε

Δημοσίευση
θα σε πμ _αργοτερα.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ρε κορίτσια δεν ισχύουν για όλους τους εκπκούς τα ίδια? άλλα για τους νότιους, άλλα για τους βόρειους?!!!! :?

ρε Θούλη γιατί ρε συ έτσι? αφού και πέρυσι πήγαινε!!!! :? ....μήπως τελικά επειδή δεν πήγαινε τακτικά πέρυσι και τον κρατούσες σπίτι αυτό ήταν αρνητικό για την φετινή χρονιά? λέω μήπως!!! :!:

Δημοσίευση

παναγιωτα κανουμε αιτησεις..αλλα τα κενα που μας εδωσαν τελικα δε τα ειχαν λενε! :roll::roll::roll::roll:

αχ μωρε αναστασακι..εχω χασει επεισοδια,ε;;κατι καταλαβα..αλλα πού μυαλο :roll::roll:

ναι,σταυρό θα πηγαινω απο δευτερα..αν θελεις..ξερεις που να με βρεις..το σχολειο ειναι στην παραλια σταυρού! 8-):(

σας φιλω ολες..καποια στιγμη θα σχολιασω..θα συνελθω πού θα παει..θα ερθει κ ο χ. να με βρισει να στανιαρω που θα τον πρηξω..κ θα το δω αλλιως το θεμα.. :?

Δημοσίευση

αργι το πηγαινα ρε περισι,,καπου στο τελος λογω πανας το πηγαινα οποτε να ναι..

περισι ειχα νεογεννητο κ γιαυτο το πηγαινα για μενα πιο πολυ..

αλλα φετος που καθομαι εχω καποιες τυψεις...που εγω ειμαι σπιτι κ αυτος σχολειο..

Δημοσίευση

Γωγω πλακα κανεις;;;;;

δεν ξερεις ΠΟΣΟ τα πηρα...μα μπορει ενας ανθρωπος να ειναι ΤΟΣΟ..ΜΑΛΑΚΑΣ;;;;;;;

βρες γατα δικηγορο.....αλλα καλα να παθεις μαρι....να μαθεις να κοικλοφορεις με μερσεντεσ λουι βιτον και ρολεξ...ο ανθρωπος θελει να βγαλει τα μισθα του

Τον παλιοκαραγιοζη...παντως να ξες..θα παρει τα μπιπ....

καντου και εσυμινυση για ψυχικη οδυνη τον αχρηστο με 2 παιδια που τρομαξες για την παλιοφαλαινα

αη σιχτιρ!!!!!

Επισης...μπορεις και να ΜΗΝ τον πληρωσεις;;;..κυρωσεις δεν θα εχουμε;;;;

Εγω την επιστροφη την εισαπραξα....αλλα δεν προλαβα να την φαω..λετε να κανω καμια εξορμιση;;;;

Αναστασι, παλιαεπαιρνα YSLκαι Lancome..δε μου αρεσε καμια...κολησα στης Λορεαλ

Ρε τρελες..τι ρωτατε συνεχεια την Αργυρω για τον αντρα της...μπορει να δουλευει στην CIA, FBI, KGB, MOSSAD...η ακομα χειροτερα να ειναι ενας απο την Τροικα....τολμαει να σας το πει :lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε παιδια...ποιο μαλλι...το μουστακι τουκανανε...αφου μαλλι ΔΕΝ εχει..

Ιουλια ΓΜΤ!!!!

πλακα κανεις..ελεος ρε συ!!!

Παντωςειλικρινα, δεν μπορω νασε φανταστω να τσακονεσαι

Με τον παιδικο τι εγινε τελικα;;;

Μιτσακι μου αμα δεν σου αρεσε η μυροδια καλα εκανες και τις πεταξες

Αναστασι...αυτα τα δωρακια να μου φερεις... :lol::lol::lol: ο μπεμπης δεν εχε ιαναγκη!!!!! :lol::lol::lol:

Λοιπον,θα σου στειλω με πμ το κινητο μου να συνεννοηθουμε

Δημοσίευση

Χρυσαααααααααα :x:x:x και εμενα μου ελειψες πολυ ρε!!!!

Ιουλια μου ειδα που ειναι ο Σταυρος... :shock::shock::shock:

Λοιπον αν δωσανε κενα που δεν ισχυουν φταινε αυτοι και οι Δ.ντες των σχολειων που τα εδωσαν στο πυσδε.

Καλα εκανες και εφτιαξες ενσταση.Σε αυτη ητν περιπτωση μενεις παλι στη διαθεση και επιλεγεις ξανα!!!!

Ο αντρας μου προπερσυ ειχε παει σε λυκειο που δεν ισχυαν οι ωρες και εκανε ενσταση ρε συ...οχι εσενα που σε στελνουν εκει!!!!!!

Επισης..Καλα ρε θου..πολυ μακρυα απο το κεντρο μενεις εεε;;;; :roll::roll::roll:

Και εσυ Νατασα..τωρα ειδα που περιπου ειναι τα ανατολικα προαστια.

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!

γωγω αυτο που λες δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, το εχω ξαναδιαβασει σε μπλογκ πανω απο εξαμηνο, ισως ειναι κ ραδιο αρβυλα

κοριτσια στον ανασταση σουζα καθοτανε η ιω!!!!! πατησε κατι τσιριδες ο μικρος απο την αρχη κ η νυφουλα μου μαζευτηκε... :lol::lol::lol:

επισης ελεος με τον τυπο με το αμαξι... ΕΛΕΟΣ

ρε τζουλαι... πολυ στεναχωρεθηκα ρεσυ... παρα πολυ... ειλικρινα δεν το περιμενα, πιστευα οτι θα εισαι πιο κοντα.. οπως κ να εχει τετοιο προσωπακι δεν αξιζει να ειναι στεναχωρημενο!! ολα θα φτιαξουν! (ελπιζω)

αναστασι τι εχεις αγαπη μου? ρε να βρεθουμε, αντε εχουμε να τα πουμε τοσο καιρο...

πως χαθηκαμε ετσι

ρε χρυσα τι κανεις εσυ πως εισαι?

μας ηρθε κ εμας η εκτακτη εισφορα σημερα...

Δημοσίευση

ρε κορίτσια δεν ισχύουν για όλους τους εκπκούς τα ίδια? άλλα για τους νότιους, άλλα για τους βόρειους?!!!! :?

εδω ρε καθε χρονο τα αλλαζουνε στο ιδιο Πυσδε ...σκεψου στα διαφφορετικα..οτι να ναι!!!!

οπου πυσδε= Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δημοσίευση

Kαλα ποοοοοσσσααααα ειπατε ρε καρακαηδονες;;;;;;!!!!!!!!!! :o:o:o:o

εννοειται οτι δε τα διαβασα ολα γιατι θελω 2 ωρες!!!!!

βλεπω ομως μα ςαπασχολει ολες το ιδιο θεμα....καλα το ποσο τα πηρα με το μαλακα το πρωθυπουργο και τα 700 στο κομμωτηριο δε λεγεται!!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

ερακι πολυ γελασα με τα σχολια!!!! :lol::lol::lol:

αναστασι σου λειψα;;;;; :YMHUG::YMHUG::x:-*:-* πολυ κακη διαθεση 2 μερες τωρα... :( και παρα πολλα νευρα... :roll:

αλλαξα παιδικο σημερα τον αλεξ γιατι χθες που πηγε η μανα μου να παρει την ανιψια μου της ειπε η διευθυντρια οτι κλεινουν τις πορτες 8:30!!!!!!!ακους θουλακι;;;;;; ουτε καν 9!!!!!! :twisted::twisted::twisted: ε κι επειδη δε προλαβιανω με τιποτα με το παρον προγραμμα του μωρου να τον πηγαινω μεχρι τις 8:30,πηρα τηλ σημερα στον οργανισμο και ζητησα να μου τον πανε σε αλλο σταθμο!

αλλα εκει ηθελα 1ον γιατι ειναι πολυ καλες οι παιδαγωγοι και 2ον γιατι ειναι η ανιψια μου που θα ηταν στοιδιο τμημα και θα προσαρμοζοταν πιο ευκολα...

γαμω τα κεφαλαια μου γαμω!!!!το σκατα παθαινει και κολλαει οταν παταω καπςλοκ;;;;; :twisted::twisted::twisted:

ιουλιακι ρε συ πως σου τη κανανε ετσι;;;;; :o:o:o κωλοχωρα τρως τα παιδια σου!!!!!! να τη παρουν ρε οι γερμανοι,οι ρωσσοι,οι αγγλοι,γαλλοι πορτογαλλοι μπας και βρουμε προκοπη,αι στο διαολο πια!!!!! οχι να χουμε τους τουρκοσπορους να σκαβου ν στο καστελοριζο για πετρελαια κι εμεις να κανουμε τα παγωνια!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

πολλα νευρα μιλαμε!!!! :twisted::twisted:

γωγουλα ειναι πολυ συνηθισμενο φαινομενο να αντιδρουν ετσι μολις συνειδητοποιουν οτι αυτο ειναι καθημερινο πλεον..θυμασαι που σου το ελεγα κι εγω;;; :roll:

αλλα θα προσαρμορμοστει πολυ γρηγορα θα δεις! ;)

εγινε κανενα σκηνικο με κανενα παιδακι και λεει οτι δε τη παιζουν;;;γιατι δε τα διαβασα ολα και μπορει να το χασα...

α και τι φορος ειναι αυτος που λετε ρε παιδια;;;;εκτος αυτον που θα πληρωσουμε αναγκαστικα μεσω δεη για τα τετραγωνικα;;; καλα εμας θα μας σκισουν με τα 200!!! :?

θουλακι το ξερω οτι ερχεσαι!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty: \M/ \M/ \M/ [smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif] σε απευθειας ημουν χθες με τη γωγω που τα εκλεινε!!!! :P

αληθεια εσυ ποτε βαφτιζεις τον παντελακο;;;;

ο θοδωρης ρε θα συνηθισει,μη τον σταματησεις...μολις περασει η περιοδος προσαρμογης,αν θελεις μη τον πηγαινεις καθημερινα,αλλα μεχρι τοτε πηγαινε τον να συνηθισει! ;)

κι εγω ξερω οτι θα κανει πολυ δυσκολη προσαρμογη ο αλεξ και θα στεναχωριεμαι,αλλα ειμαι σιγουρη οτι μετα θα περναει πολυ καλα!!!αρκει βεβαια να πεσει σε καλη δασκαλα γιατι τωρα με το καινουριο σταθμο δε ξερω ποια θα ειναι... :roll:

α παναγιωτα αληθεια ρε 20 ευρω για 1,5 ωρα σου επαιρνε;;;;; :o:o:o εμενα μου παιρνει 5 την ωρα!!!!

επισης να πω για τις ερευνες που ελεγε η αργυ...1ον αυτο με το μπομπ το σφουγγαρακη(τον εχουν ξεσκισει τον ερμο) το θεωρω τελειως ακυρο γιατι εκτος οτι εγινε σε πολυ μικρο δειγμα,θεωρω πολυ φυσιολογικη την αντιδραση των παιδιων..κι μεις αν δουμε ενα δυνατο θριλερ πχ ε δε θα μπορουμε να λυσουμε μετα σταυρολεξο,ενω αν δουμε μια ηρεμη και βαρετη ταινια,θα αρχισουμε να το λυνουμε πριν τελειωσει απο βαρεμαρα!!! :lol::lol::lol:

το οτι δε πρεπει να βλεπουν τηλεορ.πριν πανε σχολειο αυτο ειναι δεδομενο!!!

η αλλη παλι με το 1 ποτηρακι την εβδομαδα...ε τοτε ολες πρεπει να ειχαμε κανει γκαβα παιδια ή να ειμασταν εμεις γκαβες,γιατι δε μπορει 1 κρασακι ,μπυριτσα κατι δε θα πινανε και οι δικες μας μαναδες;;;;

δε ξερω τετοιες ερευνες αρπακολα δε με συγκινουν.... :roll:

νατασακι κατι διαβασα για ενα κουνουπι;;;;εσενα τσιμπησε;;;και τι φοβασαι;;;; η φρανι στανταρ θα επρεπε να ειχε παθει πολλα εκει που μενει αν ηταν τοσο ευκολο! :P

α φρανι συμφωνω απολυτα με αυτο που ελεγες περι ελληνων και αδηναμης ηγεσιας=ευκολος στοχος! ;)

ναι ρε μη πας με το σεμπινι κορεα...θα ανησυχουμε!!! στη χειροτερη ελα ελλαδα και βλεπεις! ;) ο δανος πρεπει οπωσδηποτε να παει;;;;; :?

λενα με ρωτησες τι κανω με τις αντλησεις;;;;σημερα πηρα την αποφαση να το κοψω...βγαζω ακομη τα 2 γευματα που χρειαζεται,αλλα εχει μειωθει πολυ πλεον και κανω πανω απο 30' αντληση 3 φορες τη μερα για να τα βγαλω...απο τη μια το λυπαμαι,απο την αλλη κουραστηκα πολυ μωρε...σημερα πηρα και το 1ο κουτι σκονη για οταν παρω τη τελικη αποφαση... :roll:

δε θυμαμαι τιποτα αλλο...

ωχ ειπατε κιαλλα...ε αφου κανω 2 ωρες μεχρι να γραψω....

Δημοσίευση

Γεια σας!

Ιουλία μου λυπάμαι πολύ....

Δε γίνεται γμτ;;;; Το οτι έχεις παιδί σε τέτοια ηλικία δε μετράει;;;;

Δες το και από τη θετική πλευρά. Θα κάνεις και τα μπανάκια σου το καλοκαίρι στον εξωτικό Σταυρό! Θα τρως και κανένα μυδάκι στην Ολυμπιάδα!!!! :lol::lol::lol:

Δήμητρα θέλεις να είναι σχέδια τα σαπουνάκια; Εγώ τα είχα κάνει τερτράγωνα περίπου και τα έβαλα σε πουγκάκι γάζα μαζί με λεβάντα. Ήταν όμως το προσκλητήριο . Απ'ότι μου είπαν βέβαια από κει που τα έκανα μετά τη δική μου πααγγελία τους 'έκοψε' και ξεκίνησαν να το κάνουν περισσότερο επαγγελματικά και ασχολούνται πια και με βαπτίσεις. Πιθανώς τώρα να έχουν σχεδιάκια αστεράκια κλπ. Μπορώ να ρωτήσω περισσότερα αν θέλεις. Πες μου ποσότητα που χρειάζεσαι και τί φαντάζεσαι για να επικοινωνήσω. Α και με ποια τιμή είσαι ικανοποιημένη!!! :lol::lol::lol:

Χρύσα θεά!!!!!!!!! Πεθαίνω για τα σχόλιά σου!!!!

Αργι ον πήρες το Λουκά ή τον άφησες εκεί;;;; :lol::lol::lol:

Ρε Γωγώ μα τί παπάρας είναι αυτός;;;; Να του κάνεις και συ μήνυση για ηθική βλάβη...

Αναστασία μου δε σα;ς πρόλαβα........

Άλλη μέρα! Πάλι δεν ήρες δωράκια;;;;

Σισσιώ πολυλογού η Χαριλίνα;;;;; Αποκλείεται!!! :lol::lol::lol:

Παναγιώτα να πάρετε κούρσα!!!(έτσι δεν τα έλεγαν παλιά;;;):lol::lol::lol: Η κόρη μου μόνο σε κούρσες μπαίνει!!!!

Θου σταμάτα τον στο ξαναλέω!!!

Αφρο Βίκυ φιλάκια!!!!

Νατάσα πως τα πήγε η Έλενα σήμερα;;;

Μαρία όλο το σκέφτομαι και θέλω να σε ρωτήσω. Αξίζει να δουλεύεις πια; Αν πληρώνεις ΤΕΒΕ και παιδικό σταθμό πόσα πια να μένουν για σενα;;;;

Χα για εμάς το 'χαρτάκι' 'ηρθες χθες και λάθος παρακαλώ. Μου εμφανίζουν 6000 ευρά παραπάνω στο εισόδημά μου που δεν τα δικαιολογώ. Αφήστε που είμαι και άνεργη. Πήγαμε στη εφορία και η πόρτα ήταν κλειδωμένη παρακαλώ γιατί είχαν έναν συνδικαλιστή μέσα στις 11.30 το πρωί. :twisted::twisted::twisted:

Τα πήρα στο κρανίο. Να τους μαζέψουν μόλις τελειώσει η δουλειά και όχι σε ώρες εργασίας. Τους παλιοπαπάρες. Ρε ξύλωμα θέλουν.....

Τόνια δε με τσίμπησε εμένα. Το μωρό ΄είχε ένα τσίμπημα αλλά είναι οκ μάλλον.

Παναγιώτα είμαστε 20 λεπτά από το κέντρο σε σούπερ high class περιοχή σε παρακαλώ. Τί μακριά μου λες.... Δε θες την προίκα μας;;;

Λένα φιλάκια!! Τί κάνατε με το ωδείο τελικά;;;

Φρανίτα από κει έρχονται τα κουνουπάκια! Στο Δυτικό νείλο δεν είναι η Ουγκάντα;

Δημοσίευση

παναγιωτα μου κ εγω αυτο ζητησα με την ενσταση..να παραμεινω στη διαθεση κ να επιλεξω ξανα..αλλα μου τα μασουσαν..

ειδικα η μια υπαλληλος,διοικητικος,μου λεει την δεκατη φορα που της εξηγουσα,"εχετε εναν δικο σας τροπο σκεψηςπου δεν καταλαβαινω"ειρωνικα :shock::shock:

κ της απαντω"ε για αυτο εσεις καθεστε σε ενα γραφειο κ εγω εχω να κανω με εμψυχο υλικο"! :o:o

μα με εσκασε!

κ η αλλη ,καθηγητρια αποσπασμενη στο γραφειο,γελουσε ειρωνικα κ να μου λεει"μα να μη θελετε να πατε σε ενα σχολειο κ να θελετε να παραμεινετε στη διαθεση" :evil::evil::evil:

κ τελικα,μετα απο απειρες εξηγησεις της λεω"εγω τουλαχιστον δεν απεφυγα ποτε να μπω σε ταξη κ δε ζητησα ποτε να αποσπαστω σε καποιο γραφειο"για τις αναγκες της υπηρεσιας""

ασε μη τα ξαναθυμαμαι.. :(

καλε παναγιωτα δεν ειναι μακρια ουτε τα ανατολικα,ουτε τα δυτικα απο το κεντρο..μονο η αναστασια μενει μακρια.. :(

Δημοσίευση

να γωγω εδω το λεει για τον τζεφρυ

http://my-greek.blogspot.com/2010/12/700.html

εχει γραφτει δεκεμβριο του 2010

απο καπου αλλου θα το ακουσε η φιλη της θειας σου μαλλον.. κ ειπε οτι ηταν κ μπροστα ;)

αχ ρε ιουλια.... εζησες ολο το μεγαλειο αποτι διαβαζω...

μια χαρα τους απαντησες παντως ;)

νατασα περιμενουμε να μας παρουν τηλ για την αναγνωριστικη συναντηση!

ειπε θα τον πηγαινει ο τολης! :D

Δημοσίευση

νατασα μου το παιδι σε καμια ηλικια δε τους ενδιαφερει..

η μονη περιπτωση να μην παω..ειναι να μεινω εγκυος κ να με ξαναδουν μετα απο 2 χρονια! :roll::roll:

αλλα δεν ειναι αυτος λογος να κανεις παιδι..

καλε τα σχολεια το καλοκαιρι κλεινουν!εκτος αν στον εξωτικο σταυρο το καλοκαιρι ξεκινα νωριτερα! 8-)

α ωστε εσυ παρασυρεις την θου να σταματησει ο θοδωρης τον παιδικο..ειπα κ εγω! :lol:

Δημοσίευση

διαβασα και αυτο που μολις εβαλε η αργυ...ρε καλα λεω....

ΜΠΟΥΡΛΟΟΟΟΟΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Νατασουλα γιατι ρε να τον σταματησει;;;; νομιζω οτι και γιαυτον ειναι καλο να βρισκεται σε αλλο χωρο με παιδακια,παρα συνεχεια σπιτι με ενα μωρο,το οποιο του προκαλει και στρες λογω ζηλειας... :? απλως λογικο ειναι μεχρι να συνηθισει να περασουν λιγες μερες... :roll:

ετσι κι αλλιως μονο για 4 ωρες θα πηγαινει,ισα να παιζει λιγο και να αλλαζει παραστασεις...

ιουλια καλα του ειπες ρε γαμω τις απαντησεις τους εδωσες ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!! \M/ \M/ \M/ βρε αισιχτιρ οι καργιες!!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

νατασα ναι μη χασουν οι παραλιες του σταυρου την κορμαρα τηςιουλιας!!! :lol::lol::lol::lol:

θου νομιζω οτι το σκεφτεσαι πολυ για τον θοδωρακο...

κ αν σε βλεπει ετσι ο μικρος μην περιμενεις ναειναι κ πολυ δεκτικος για το σταθμο..

τονια χαρα στο κουραγιο σου παντως τοσο καιρο με τις αντλησεις!

πωπω ο μπεμπης πρεπει να ειναι αναποδα κ χαμηλα

με κλωτσαει τοσο δυνατα κ τοσο χαμηλα... μεκνευριζει!

Δημοσίευση

υπονοεις κατι για τη γυμνασμενη γαμπα μου;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αντε μωρε με κανατε κ γελασα! :x:x:x:x:x:x:x:x

τονια ο,τι κ αν κανεις ειμαστε μαζί σου!αν και..πιστευω πως θα αργησεις να χρησιμοποιησεις το κουτι σκονη που αγορασες! ;)

Δημοσίευση

λενακι κι εγω το ειχα αυτο στη μπεμπα!!!! αφου μερικες φορες νομιζα οτι θα βγει απο κατω κανενα χερι-ποδι!!!!! :lol::lol::lol:

ιουλιακι ευχαριστω ρε!!!! αληθεια η υποστηριξη σας ηταν καθοριστικος παραγοντας που αντεξα τοσο καιρο!!!! σε σας και στην αδερφη της θουλης(σε κεινη κι αν χρωσταω!!) χρωσταει η μπεμπα μου το γαλατακι που πινει τοσο καιρο!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x

αλλα δε νομιζω να αργησω να το χρησιμοποιησω...πλεον νομιζω εφτασα στα ορια μου... :?

νατασακι!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...