Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
Νατασούλα νέο εκκαθαριστικό γιατί να έρθει??

Μετά τον έλεγχο που κάνανε σας είπανε για νέο εκκαθαριστικό? άλλαξε κάτι?

Ναι μας είπαν να περιμένουμε το καινούργιο εκαθαριστικό και μ'εκείνοα να πάμε να μας δώσουν την επιστροφή

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Αργυρώ χτες δεν κοιμήθηκα καλά έκανα στον ύπνο μου υπολογισμούς

"αν δεν πληρωσουμε αυτό θα δώσουμε τόσα εκεί, αυτό να μείνει απλήρωτο ή το άλλο.. :roll::roll::roll: "

Γίνεται της τρελής..Μπαίνουν συνάδελφοι στο gsis και βλέπουν τα 1000 και τους πάω τα υπογλώσσια :geek:

Άλλοι λένε για πόλεμο, άλλοι για εξωγήινους :shock: τους οποίους παρεπιπτόντως τους περιμένω πως και πως..Μόνο έτσι θα γλιτώσουμε από την εφορία..

Κλαίω απο τα γέλια;;; Κλαίωωωωω!!!;;!!! =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Σε διάβασα και στο γραφείο και γελάμε όλοι μαζί!

Δημοσίευση

Αρτζιιι κι εγώ θέλω πμ....

Α, επίσης..Ναι...Έγραφε στην καταθεσή του ο μαλάκας ότι δεν κάλεσε εκείνη την ώρα ασθενοφόρο, γιατί νόμιζε ότι δεν είναι τίποτα και μετά πήγε μόνος του σε νοσοκομείο και πήρε χαρτί..την ίδια ημέρα....Γι'αυτό τώρα θα τον ξεσκίσω...Αντε να αποδείξει ότι δεν είχε πρόβλημα από πριν ή δεν είχε γιατρό γνωστό στο νοσοκομείο και του έδωσε χαρτί..... ;););););) Τα τέτοια μου θα πάρει..... :evil::evil::evil:

Ρε μην με πειράζετε για το μπουμπουκι μου...ΑΛήθεια, δε δαγκώνει.... :roll::roll::roll: λέναααααα πες μωρή...Όταν ήρθατε εδώ, χτυπησε ή δάγκωσε τον Αναστάση;;;;;; :roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

βαριέμαι να πάω να πάρω τον Λ. :oops::oops::oops::oops::oops:

η Ρ. είναι 20λεπτά στην τουαλέτα προσπαθεί να κάνει κακά, έκλεισε και την πόρτα, πήρε και βιβλίο να διαβάσει!!!! :roll::roll::roll:

γυρίζω 8.30 και στις 11.00 πάω πάλι!!! :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Καλημέρα τσούπρες! :x

Το μικρόβιο επανήλθε στα παλιά κακά του ωράρια, ανά δίωρο!!! :?

Νυστάζω!!! (-|

Δεν έχω κουράγιο να σχολιάσω, αλλά σας διαβάζω! :-B Μου 'χετε μαυρίσει τη ψυχή, αλλά τουλάχιστον το κάνετε με χιούμορ!!! :P

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ τη βρήκα τη λύση...

Θα γίνω τραγουδίστρια, πάει και τελείωσε!!! :ymdevil:

Διάβασα για μια ακρόαση και απειλώ τον άντρα μου ότι θα πάω...!!!! =))=))=))=))=))

Είναι καλό το νυχτοκάματο!!!! 8-}8-}8-}

Αργυρώ, στείλε και σε 'μένα! Ή καλύτερα γράψε στην ομάδα! ;)

Δημοσίευση

Μιτσάκη εσύ τραγουδίστρια, η Βίκυ μοντέλο.....μπράβο στε τρενάκι μας που βγάζει τέτοια κορίτσια :D:lol::lol::lol:

εγώ σας είπα να αλλάξω θέμα και να σας πω για καμμιά έρευνα, :geek: εσείς δεν θέλετε όμως!!!! :mrgreen:

Δημοσίευση

Καλημεραααααααααα ξανά!!!!

Καλε Αργυ στειλε πμ ή καλυτερα γραψε στην ομαδα!!!!!

Εχω πεθαινει στα γελια με αυτα που γραφετε!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πηγα και πηρα φουρνο μικροκυματων και βραστηρα και εκλεισα ραντεβου να βαψω τα μαλλια μου..ε δε θα κατσω να μου τα φανε...και ειπα και στον αντρα μου να παρουμε αμαξι αλλα δε ψηνεται...

Ρε σεις οσες εχετε επιστροφη φορου πως θα τον παρετε αν δεν πληρωσετε το χαρατσι;;;μεσω iban???

ΦΡΑΝ και ΑΡΓυ

εκτακτη εισφορα = 1% * εισοδημα που δηλωσες (για εισοδημα <20000) ή

2% * εισοδημα που δηλωσες (για εισοδημα >20000)

ξεχωριστα για τον καθενα μεσα στην οικογενεια.Αλλο εγω αλλο ο συζυγος.

και 300 ευρω για αμαξι μεγλαυτερο απο 2000 κυβικα.

φορολογια ακινητου = 0,5 - 7 ευρουλακια το m^2. για τους ιδιοκτητες...ακομη δεν εχουν αποφασισει για τους ενοικιαστες.

Αλλα και αυτοι που πληρωνουν δάνειο σαν ενοικιαστες δεν ειναι ρε γμτ οι ανθρωποι;;;; :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

ναι αλλά το "ενοίκιο" το παίρνει η τράπεζα

στη δικιά μου περίπτωση το φόρο θα τον πληρώσει ο ιδιοκτήτης μας σίγουρα..δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς :D

εγώ έχω +300 ευρώ έτσι επειδή είμαι ελεύθερος επαγγελματίας

Δημοσίευση

Στο χαρατσι εχεις 300 ευρω +???/Ελεοςςςςςςςςςςςςςςςς.....

για τους παιδικους τωρα τα νεα..

Γωγουλα και εγω ρε του λεω οτι παω στη δουλεια και οτι ο μπεμπης παει σε σχολειο για μωρα :oops::oops: Αλλιως δε θα δεχοτανε με τπτ να παει παιδικο...

Εσυ να λες συνεχεια στην Ιω οτι δεν βαραμε τα παιδακια αλλα τα αγαπαμε!!!!

Κοιτα..μια δοση αληθειας εχουν παντα αυτα που μας λενε απλα δε μπορεις να εισαι σιγουρος αν δεν ρωτησεις και τις δασκαλες. (αν βεβαια λενε αληθεια και αυτες :?:? )

Εμενα ο δικος μου χθες, μου ελεγε οτι καθεται ολη μερα στον καναπε και με περιμενει.Ρωταω σημερα τη δασκαλα του και μου λεει

"Δεν τρωει τπτ και την ωρα που τα αλλα παιδακια τρωνε αυτος καθεται στον καναπε μονος του και τα περιμενει.Οταν τελειωσουν ολα κατεβαινει και παιζει μαζι τους.Δεν ειναι καθολου επιθετικος,τους μιλαει πολύ αλλα γενικα ψιλοβαριεται"

Επισης χθες μου ελεγε για ενα φιλο του Μανωλη!!! Και σκεφτηκα λες να τα μπερδεψε και να μου λεει για τον Μανωλακη της Αφρο?? :o:o:o Αλλα τελικα υπαρχει παιδακι Μανωλης!!!! :D:D:D

Δημοσίευση

Συγγνώμη που λέω τα δικά μου, αλλά έχω μπουρδουκλωθεί τρελά με τις μπομπονιέρες!!!

Είπα ότι θα τις φτιάξω μόνη μου για οικονομία, αλλά και για τη χαρά, αλλά μέχρι να καταλήξω λάλησα!!!

Σήμερα μου ήρθε η άλλη φαεινή ιδέα και θέλω τη βοήθεια της ΝΑΤΑΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

Είδα κάτι φανταστικά σαπουνάκια σε σχεδιάκια παιδικά, αλλά είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!!

Νατάσα, εσύ είχες κάνει σαπουνάκια στις μπομπονιέρες ή στα προσκλητήρια; Κι από που τα είχες πάρει, για βόηθα please!!!

Καλά, ώσπου να το γράψω με ΚΑΤΑσυγχίσανε και μου 'φυγε κάθε χαρά.... :(:evil::evil::evil:

Άσχετο... Οι μπριζόλες ωμές 3 24ωρα στην ψύξη χαλάσανε; :? Γμτ, ξέχασα να τις βάλω στη κατάψυξη και τώρα μου φαίνεται ότι έχουν περίεργο χρώμα! Αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου!!! :roll:

Δημοσίευση

Δήμητρα η Νατάσα τα προσκλητήρια είχε κάνει με σαπουνάκια

Για τις μπριζόλες βρήκα αυτό:

Χρησιμοποιήστε το κρέας εντός 3 με 5 ημερών ή εντός 1 με 2 ημερών για προϊόντα όπως συκώτι, νεφρά, πατσάς, γλυκάδια γλώσσα κ.λπ. ή καταψύξτε τα στους –18°C. Αν διατηρούνται κατεψυγμένα είναι ασφαλή

οπότε λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα

Δημοσίευση

καλησπερα..

απο εχθες το απογευμα μου εχει κοπει μαχαιρι καθε διαθεση για γελιο.. :(:(

ουτε να μπω δεν ειχα διαθεση.. :(:(

διεκδικω κ επαξια πλεον τον τιτλο της ms ενσταση 2011! :roll::(

βγηκαν οι τοποθετησεις..κ με εβαλαν σε λυκειο στον σταυρο! :shock::shock: 1ωρα με το αμαξι!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ενω υπηρχαν κενα πιο κοντα κ ειχα περισσοτερα μορια απο αλλους..

φυσικα χαλια το βραδυ μου κ πρωι πρωι στη δευτεροβαθμια για ενσταση..

αντιμετωπισα τετοια ειρωνεια..μαλωσα πολυ ασχημα,κ συνηθως ειμαι λογια κ δεν μαλωνω..αλλα φωναζα πολυ επειδη με ειρωνευονταν..πηγα στον προισταμενο,εγινε χαμος..σε καποια φαση με επιασαν τα κλαμματα κ πηγα στις τουαλετες,μη γινω ρεζιλι..

θα δουν..δεν πηγα στο σταυρό σημερα,τους πηρα τηλ να τους πω οτι θα ειμαι στη δευτεροβαθμια..θα παω ομως τη δευτερα..

γυρισα σπιτι,πηρα το αμαξι κ πηγα τον γιωργο στο παρκο..ακομη κ το γεγονος οτι οδηγω πια με το παιδι επισκιαστηκε..κ ξερετε ποσο το ηθελα..

προσπαθω να βρω θετικα σε αυτη τη τοποθετηση..αλλα το αδικο με πνιγει..τί θα κανω με το παιδι;πώς θα προλαβαινω να διαβαζω;το λυκειο εχει πολυ διαβασμα,αν εχω κ γ λυκειου δεν ειναι αστεια τα πραγματα..δουλεψα αλια,προ γιωργου,κ ξερω οτι ειναι μανικι..κ ποτε θα αφιερωνω χρονο στο παιδι;εχοντας κανει κ 180 χλμ. καθε μερα στους δρομους;;

συγγνωμη που δε σχολιαζω,αλλα δεν ειμαι καθολου καλα.. :(:(

Δημοσίευση

Ιουλία :(:(:(:(:(:(:( πολύ στεναχωρέθηκα........όντως ο Σταυρός είναι άρκετά μακρυά και δεν είναι μόνο τα χιλιόμετρα θέλεις και 20€ βενζίνη την ημέρα, να το κυνηγήσεις όσο μπορείς αφού ξέρεις ότι άλλα άτομα με λιγότερα μόρια πήγαν πιο κοντά. Δηλαδή δεν ελέγχονται οι τοποθετήσεις στέλνουν όποιον θέλουν όπου θέλουν??????????????????????????????????

Δημοσίευση

natasoula μου, σ΄ευχαριστώ! :D Τις πέταξα ήδη όμως! :shock: (καλή τρελή κι εγώ!) :lol:

Φωτιά θα πέσει να μας κάψει... :oops: Κι άλλα παιδάκια πεινάνε... :oops: Και σε λίγο μη πεινάνε και τα δικά μας τα παιδάκια! :? Ντροπή μου! :oops:

Αλλά τις φοβήθηκα μωρέ, δεν ξέρω, μπορεί και να μου μπήκε η ιδέα, αλλά δε μ' άρεσε μετά ούτε το χρώμα ούτε η μυρωδιά τους! :roll:

Ιουλία μου... :( Με τον πόνο σου ξέχασα το δικό μου! :P Τσαντίλα δηλαδή περ/ρο κι ήμουν έτοιμη να αρχίσω το θάψιμο στο κρυφοτρένο μας, αλλά ούτως ή άλλως δεν προλαβαίνω! :roll::P

Μη στεναχωριέσαι μωρέ! :( Κάνε ό,τι μπορείς, αλλά αν δεν αλλάζει, δεν οφελεί σε τίποτα να σκας!!! :(

Δημοσίευση

Ιουλία 1 ώρα η μονή διαδρομή? :o:o:o:o 185χλμ?!!!!

καλύτερα να μετακομίσετε πιο κοντά!!!! :? και η κούραση και η βενζίνη......αν έχεις δίκαιο και δικαίωμα κάνε και εκεί ένσταση, ποτέ δεν ξέρεις!!! :!:

Μιτσάκη οι μπριζόλες μυρίζουν? αν ΔΕΝ έχουν χρώμα ροζ αλλά καφετί, έχουν αρχίσει να χαλάνε (γνώμη μου!!! και ύστερα πό τα πολλά ρεπορτάζ που έχω δει!!!)....

ωχ δλδ και εγώ θα πληρώσω φόρο ακινήτου :?:evil::evil::evil:

έξω έχει λιακάδα και ζέστη :D

πήγα σε ένα μαγαζί να αγοράσω πιτζαμούλες για την Ρ. είναι φθηνό και μόνο πιτζ.-εσωρ. για τα παιδιά αγο΄ραζω, δεν μου αρέσουν τα ρούχα που έχει.....και μέσα στο μαγαζί ακούω ένα παιδάκι να μιλά ελληνικά (άπταιστα), τον λένε Κώστα και την αδελφή του Ειρήνη, και κάποια στιγμή μίλησα στον Λ. και μου λέει η μάνα του "Ελληνίδα είσαι?" λέω "ναι εσείς?" μου λέει με χαμηλό ύφος και σαν να ντρεπόταν "από την Αλβανία" και ο άντρας της είναι Αλβανός και έζησε 17 χρόνια στην Ελλάδα και τα παιδιά της γεννήθηκαν στην Ελλάδα και έχουν 2 μήνες που μένουν εδώ.....εγώ εν τω μεταξύ μόλις άκουσα ότι είναι από εκεί, συνεχισα να της μιλώ, αλλά δεν επεδίωξα κάτι περισσότερο και έφυγα.....είμαι πολύ ρατσίστρια? :?::!::?:oops::oops:

Δημοσίευση

εμφανιζουν κ εξαφανιζουν διαρκως κενα νατασουλα..

ενσταση εκανα εννοειται..αλλα.. :?:?

μου ειπαν οτι τα κοντινοτερα δεν υπαρχουν κ εκαναν λαθος.. :? ενω ξέρω οτι υπαρχουν..κ μαλλον θα τοποθετησουν αργοτερα αποσπασμενους..

τους ζητησα εστω να παραμεινω στη διαθεση του πυσδε,δηλ.χωρις τοπουετηση,οπως κ αλλοι ,κ να επιλεξω καποιο σχολειο αργοτερα..ξερω οτι ολοι αυτοι παιρνουν θεσεις μεσα στη θεσσαλονικη που ανοιγουν..

αργυρω ναι,1 ωρα το πηαγινε μονο..

για τη βενζινη γινονται γκρουπ με συναδελφους κ οδηγουμε μια ο ενας κ μια ο αλλος..αυτο ενταξει..πιστευω τουλ.! :roll::roll::roll:

αργυρω δε γινεται να μετακομισουμε για 9 μηνες!η δουλεια του χ. ειναι προς τα εδω,το σπιτι ειναι δικο μας,πού να πληρωνουμε ενοικια..,ο γιωργος θα παει παιδικο..εκει ποιον θα εχω;τουλ.εδω ειναι οι γονεις μου κ η πεθερα μου αν κατι προκυψει..

βικυ το συμβουλιο αποφασιζει,ο προισταμενος μου ειπε οτι θα το κοιταξει..αλλα δεν ελπιζω..

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!Ετσι-ετσι!με φτιαξατε παλι!Βλεπω να μην αλλαζω σπιτι ποτε!!!!Που θα παω τσιτσιδη στ'αγγουρια ωρεεεεεε????? :P

Ιουλια λυπαμαι πολυ ρε φιλη μου...Ευχομαι να γινει κατι κ να αλλαξει η αποφαση...Ειναι πιθανο?Εσυ μεχρι τοτε πρεπει να πηγαινεις στο σταυρο?

Συγχαρητηρια και που οδεηγεις με τον Γ μεσα!!!!Και μαλιστα με νευρακια?!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: Να προσεχεις κ χωστα σε οποιον σε ενοχλει!!!!

Αν μπορω καπως να σε βοηθησω...κολ μι!!!Ισως αν σου πω τα δικα μου θα ξεχαστεις κ θα δεις οτι...Υπαρχουν και χειροτερα! :P

Δημητρουλα κ εγω θα τις πετουσα τις μπριζολες...Βασικα μαλλον θα τις εβραζα κ θα τις εδινα σε κανενα σκυλακι!Μεχρι 2η μερα κοκκινο κρεας κ μονο 1 μερα κοτοπουλο...Γιατι ειναι "σχολες και σχολες" οι επιστημονες κ η συντηρηση τροφιμων....

Γωγω μου εχεις ξαναπει να μη σε πειραζουμε κλπ (νομιζω τοτε με τον μονολογο σου) αλλα...εγω δεν μπορω να το κανω...Πλακιτσα σου κανουμε κ αντε χασου! :P:P:P Δωσε φιλια στο ψυχακι σου που στενοχωρεθηκε που δεν την παιζουν!

Αργυ πολυ βαρετο ρε συ...Δεν κανεις κ τιποτα αλλο,ολη μερα στο δρομο πρεπει να εισαι...Κ αν πιασουν τα κρυα τα καλα...?

Σισσιω θελεις δανεικα κ αγυριστα απο τον αντρα μου?Πολυυυυυυυυυ ευχαριστως! :lol::lol:

Γελασα πολυ με οσες ξοδεψατε σημερα!!!!!Κ εγω επισης!!!!!!! :D:D:D:D Σχεδον το ευχαριστηθηκα!!

Συναντησα τη θου και τον πανεμορφο Παντελακο κ μετα που εφυγαν...το εριξα εξω!

Πηγα υποτιθεται να παρω ενα δωρακι για τον μπεμπη της Χρυσας κ τελικα πηρα 3 δωρακια για μενα!!!! :lol::lol::lol:

Και τις προαλλες πηγα να παρω 1 ζευγ παπουτσια για δωρο στην κολλητουλα της Αννυ κ τελικα πηρα 2 ΓΙΑ την Αννυ! :lol::lol::lol: Που θα μου παει,θα παρω κ τα δωρακια καποια στιγμη!!!!

Αυτα θυμαμαι...Ψηνω πιτσα να γιορτασω την κουλη διαθεση μου! :mrgreen:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...