Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Νατασα μπρρρρρρρρρ...ρε συ δε νομιζω να ειναι...

Θουλη ολο και καλυτερα δηλαδη περναει στο σταθμο...μμμμμμμμμ

Ασε περιθωριο λιγες μερες ακομη μωρε..και θα συνηθισετε!!!!

μωρε μηπως να τον εστελνες στην ΠΑσχαλιά;;; :lol::lol::lol:

Ο δικος μου σημερα μας ειπε οτι ολη την ημερα καθεται στον καναπε και περιμενει ποτε θα παμε να τον παρουμε... :o:o:o Οτι να ναι ρε γμτ... :?:?:?

Αργυ τι κουκλος ρε ο Λουκάς!!!Ρε συ ο αντρας σου στρατιωτικος δεν ειναι;;;

Ο αντρας μου τοποθετηθηκε σε 2 γυμνασια εδω κοντα μας ,εκ των οποιων το 1 ειναι αυτο που πηγαινε ο ιδιος!!!!

Μαριααααααααααα...καλε διαχειριζεσαι δημοσιο χρημα;;;;επισης οι εφοριες δεν εχουν να πληρωσουν.Περιμενουν να παμε να πληρωσουμε τα ραβασακια μας για να γεμισουν τα ταμια τους.

Αναστασια και εγω παλευα απο τις 3μιση μεχρι τις 4 και 20 με τον Νικολα να τον κοιμησω.Τωρα οπου να ναι θα ξυπνησει το μωρό...

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αλλά πάτε ρε όσο πιο σύντομα μπορείτε να πληρώσετε να πάρουμε εμείς την επιστροφή άντε :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

α για όσες δεν πήραμε το μαγικό χαρτάκι μπαίνουμε στο gsis και εκεί το εκτυπώνουμε

Αυτό έλεγε χτες στην τηλεοραση. Ούτε σε εμένα ήρθε μόνη μου το είδα

Δημοσίευση

Περσινα-οχι ξυνα-σταφυλια:

Νατασακι κ εγω σας αγαπαω!Η Αννυ τελικα ΔΕΝ σας αγαπαει :lol::lol::lol: Συνεχεια μαλωνει νοερα την Ειρηνη που κατουΛησε το γιογιο της! :lol:

Ερη νομιζω πως παρολα τα ψυχοσωματικα του ξενιτεμενου αντρουλη σου,περνας φινα κ χαιρομαι!!!

Κοριτσια που τα λεγατε για δημοσιο κλπ...Σιγα μη θελετε την αποψη μιας πρωην αεργης,νυν ανεργης γεωλογου!!!Που με λιγο ακομα διαβασμα(αν δεν ειχα τηνΑ) θα μπορουσα να ειμαι δημοσιος υπαλληλος κ να βλεπω τα ονειρα μου για μονιμοτητα να γκρεμιζονται...Αντ'αυτου θα κατσω να δω αλλο εργακι,ουσα πιθανοτατα σερβιτορα ή πωλητρια! :lol::lol::lol: Και αυτο που θα γκρεμιζεται θα ειναι ααααλλο "ονειρο"!!!Αν βεβαια επιμενετε θα σας πω την γνωμημου! :P:lol: Αλλιως θα σκασω! :P

Η Γωγω που ειναι κ δε μας ειπε ουτε ενα ευχαριστω???? :?

Βικυ η μικρη σου ειναι μεγαλο νουμερακι με την καλη εννοια!!~!!!Εχεις ακομα συσπασεις?Ελπιζω οχι..

Λεναρα κ εσυ αγαπη μου ξεκουρασου!Να προσεχετε τα εμβρυακια σας κοριτσια!

Ιουλια εισαι η μεγαλυτερη σαπια μπανανα ρε φιλεναδα!Πολυ με στενοχωρησες σημερα που δεν θα πιουμε καφε...Αλλα δε θα κατσω με σταυρωμενα χερια...!Κατι θα κανω!!!!

Φραγκισκα χαθηκες παλι βρεεεε!!!!!!!

Αργυ πηγες για καφε????

Σισσιω δεν μιλας εβραικα????Μα ειναι δυνατον?Η Γλωσσα του μελλοντος!Οι μονοι που δε θα πεινασουν!Διαβασε μονο αυτο το μαθημα κ μετα θα χ#ζεις 500ευρα!!!! :lol:

Τονια ρε συ αληθεια με βοηθας πολυ οταν μιλας για τις γνωσεις σου περι μωρων!Και συνεχιζω να απορω πως στο καλο σε θεωρεις Φραου!Νομιζω πως αν ειχες ενα αλλο παιδακι.λιιιιγο πιο ησυχο τοτε δε θα εφαρμοζες καμια μεθοδο φραου-ιστικη!!! :lol::lol::lol:

Χρυσα μου οποτε θελεις ερχομαστε!!!Πες το κ εφτασεεεε!Μονο πες το 1-2 μερες νωριτερα να προλαβω να παρω δωρακι στον μικρουλη!

Α!Παναγιωτα ναι!Με εφτυσαν ενω τις πληρωνα κανονικα!Φαντασου να χρωστουσα! :P:P:P

Και καθαριζαν ενα σπιτι "καθαρο" εε?!Καθολου δυσκολο!

Να σας πω κατι ασχετο?Οχι κ πολυ αλλα..Λιγο!

Τα μπαλετα,κολυμβητηρια,δραστηριοτητες κλπ τα θεωρω πολυτελεια μεχρι τα 6-7...Δλδ αν εχεις λεφτα οκ να τα κανεις...Αν δεν ειχα ομως νομιζω πως μια χαρα θα μεγαλωνε το παιδι μου παιζοντας με παιδακια κ μαζι μου...Θα ασχολιομουν βεβαια πολυ περισσοτερο...

Χθες πηγα γυμναστηριο επιτελους!Πηρα τη μαμα μου κ την Α κ τις πηγα στην κολλητη της μανας μου που ηταν μετα εγγονια της...

Ενα κοριτσακι λοιπον χτυπησε την Α 2-3 φορες κ γενικως δεν τη γουσταρε απ'οτι μου ειπε η μανα μου.

Οταν πηγα να τις παρω η μαμα του κοριτσιου το ρωτουσε αν χτυπησε την Α,(3 χρ)εκεινο ελεγε οχι.Επεμενε η μαμα.Εκεινο εκλαιγε κ επεμενε πως οχι(η μανα μου το ειχε πει στη μαμα του κοριτσιου).Η μαμα της εδωσε 2-3-4(?) στον πωπο...εκεινο επεμενε πως δεν το εκανε...!Και προβληματιζομαι...Τι κερδιζεις με το ξυλο?Δεν παραδεχτηκε πως το εκανε...Μονο στο τελος ειπε "ενταξει" στην προτροπη "δε θα το ξανακανεις"! :?:?:?

Η Α περιττο να σας πω πως σοκαριστηκε κ ετρεξε στη αγκαλια μου!Και αργοτερα μου ελεγε οτι την χτυπησε το κοριτσακι κ η μαμα του το μαλωσε κ δεν πειραζει,δεν θα το ξανακανει κ πως ειναι φιλη της κ την αγαπαει!!!!!! :lol::lol::lol: Μα τι καλοψυχο παιδι εχω! :P:P:P ΙΔΙΟ η μανα του ΚΑΙ σε αυτο! :P:P:P

Θου θα πας ΚΡητη???Γιατι?????Παρε με μαζι σου!!!!!!! :lol::lol::lol: Δε θα βαφτισετε τον μικρο Νοεμβριο???Τι εγινε?????

Η Μαγδα δεν ειχε κεφι να γραψει,Αργυ,αλλα ειναι μια χαρα κ η Μ τα παει καλυτερα στον σταθμο! :D

Δεν τρωει η Ρεα?Η δικια μου μετα τα γενεθλια της αρχισε να τρωει καπως!!!!Καλα σημερα???

5 κομματακια κοτοπουλο+2 μεγαλες κ.σ. ρυζι +1φετα αγγουρι! :D:D:D:D Κ μετα 2 μεμε γαλα!

Παναγιωτα καθοταν χωρις να παιζει ουτε εκλαιγε??? :o

Πειτε ρε παιδια στην ασχετη τι ειναι αυτο το χαρτακι?επιστροφη?τι σκατα η ασχετη....

Δημοσίευση

Εβαλα και τικερακι για να βλεπω ποτε γυρναω στη δουλεια!!!

ελπιζω να μην μεινω παλι εγκυος και το βγαλω... :lol::lol::lol:

Μαρια και εμεις πισω πηραμε ρε...περιμενε ο αντρας μου εκει και μολις η κοπελα μαζεψε τα λεφτα του φωναξε να του τα δωσει...σοου...

εν τω μεταξυ σε αλλους δεν τα δινανε και ζητουσαν IBAN...

και του λεω του αντρα μου "Ρε μηπως της εκανες τα γλυκια ματια;;;;" :-?:-?:-?

Δημοσίευση

Καλα μωρε Αναστασια εχει βουηξει ο τοπος με την εκτακτη εισφορα και εσυ...ΦΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol::lol::lol::lol::lol:

Α επισης θα φορολογησουν την ακινητη περιουσια μας...

μετα την κινητη..

μετα ποσο χεζουμε κοκ... :twisted::twisted::twisted:

Αναστασια δε ξερω τι να πιστεψω πια..ειναι σε ενα τμημα με παιδακια που κλαινε και οι δασκαλες ειναι λογικο να ασχολουνται με εκεινα τα παιδακια...Ε ο δικος μου εχει σκυλοβαρεθει...υπομονη...

Νατασουλα χαρηκα πολυ ρε με την ελενα που τα πηγε καλυτερα...Καλα ο Μιχαλης δεν πεινασε;;; :o:o:o

Δημοσίευση

Παναγιώτα ωραία..έτσι κι αλλιώς κι εγώ τον Γ θα στείλω :D:D:D

Πάντα αυτόν στέλνω σε ΤΕΒΕ και εφορίες και επίσης τον στέλνω και σε δουλειές πχ του ΤΕΙ και πάει αυτός :lol::lol::lol::lol: Προχτες τον έστειλα σε ένα δικηγόρο να πάρει μια απόδειξη. Του λέω πες έρχομαι εκ μέρους της κ. ...... από το ΤΕΙ και επίσης του λέω να πηγαίνει σε γυναίκες. Ε ωραίο παιδί είναι στάνταρ θα τον εξυπηρετήσουν ε? ;);););)

Αναστασία ναι πήγαινε εφορία και πες "πως πάνε οι δουλειές? έχει το ταμείο? αν έχει δώσε και μένα μπάρμπα!"

Μαρή να πληρώσουμε είναι όχι να πάρουμε. Μας χρωστάνε αλλά μας παίρνουν και το βόδι που λένε κατάλαβες?

πχ αν εσύ είναι να πληρώσεις φόρο πας πληρώνεις και μετά στην ουρά έρχομαι εγώ που είναι να πάρω επιστροφή φόρου και μου δίνουν ότι μαζέψουν απο σένα. Κατάλαβες?

και ναι κι εγώ θεωρώ πολυτέλεια τις εξωσχολικές δραστηριότητες όταν δεν έχεις. και σκέψου εμείς πληρώνουμε 270 το μήνα το σχολείο της Ι που να περισσέψουν? :?:?:?

Δημοσίευση

Γλωσσούδες, είπατε μπόλικα, αλλά δεν μπορώ να σας διαβάσω!

Από χθες το βράδυ έχω έναν τρομερό πονοκέφαλο και μια ζαλάδα άνευ προηγουμένου! :?

Ως και τα ματάκια μου βλέπουν θολά!!! :? Μάλλον κλάταρα λιγουλάκι!!! :roll:

Να πω μόνο στο Γωγουλίνι μας, έστω και καθυστερημένα... :oops:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, καλά κι ευτυχισμένα κοριτσάρα μου!!!!!! :D:D:D

Να ζήσεις, να τα εκατοστήσεις, να σε χαιρόμαστε, να σε χαίρονται οι κοριτσάρες σου κι ο αντρούλης σου!!! :D

Να σ' αγαπάνε και να σε προσέχουν!! ;)

Τα φιλιά μου σε όλες, ελπίζω ότι θα επανέλθω, όταν επανέλθουν κι οι δυνάμεις μου!!! :roll:

Δημοσίευση

geia!

Νατασα...τι εγινε?

μακαρι να μην ειναι!

καλα πως το κρατησες?

δεν μπορες να μαθεις σιγουρα αν ειναι?

συμπεθερα...παντα κατατοπιστικη!

κι ενημερη!

δεν μποω να σχολιασω αλλα....εκανα σεχ και πεταω!

επιτελους μου εκατσε.....!

Δημοσίευση

ο Κ πηγε για εμβολιο τον Μ ...με πηρε τηλ και μου τον εδωσε να του μιλησω ...το μωρο μου εκλαιγε :(

και μου ελεγε μαμααααα μηηηηη δεν μπορουσε καν να μου πει ....του ειπα οτι οταν θα ερθει σπιτι θα τον παρω αγκαλιτσα και θα περασει το μιμι και μου ειπαι "ναι μαμαααααα" :(

ειμαστε χαλια ....σημερα βγηκε νεο χαρατσι για τους στρατιωτικους ......

Δημοσίευση

Γειά σας !! :shock::shock::shock::o:o:o:o:o

Καλά μερικά πράγματα που διαβάζω πραγματικά δεν τα πιστεύω!! Δεν θα συγχιστώ περισσότερο τα εχουμε ξαναπει χιλιάδες φορές αυτά τα πράγματα και ξέρετε καλά ότι η απόψή μου ειναι ότι η μόρφωση δεν έχει να κάνει σε τίποτα

με το αν κάποιος άνθρωπος μπορει να ειναι καλός και άξιος σε οποιαδήποτε δουλειά. Η μόρφωση δεν έχει καμία σχέση με αυτο κ φράσεις του τυπου εγώ διάβαζα και εσεις παίρνατε τσιμπούκια ειναι απαράδεκτη Παναγιώτα. Η καλλιέργεια του ανθρώπου εξαρτάται περισσότερο απο την ποιότητά του, καλύτερα ανθρώπινη μανικιουρίστα παρά μορφωμένος σκατάνθρωπος. Φυσικά δεν εννοώ εσένα με αυτο.

Πάω να συνεχίσω...

Δημοσίευση

Μεγαλη συζητηση ανοιξατε...ενα εχω να σας πω.....Ερχονται εκατονταδες διαστημοπλοια απο αλλο πλανητη να μας κανουν πολεμο και θα φτασουν τον Δεκεμβριο του 12!!! :lol::lol::lol: Οποτε τζαμπα σκοτιζεσται! Οτι φατε οτι πιειτε και οτι αρπαξει ο κωλος σας!! :lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Δημοσίευση

Νατάσα ελπίζω και αν ειναι κουνούπι να μην σας τσιμπισε. Αλλα και να σας τσίμπισε να μην γίνει τίποτα! τέλεια η φωτο της μικρής!

Σισσάκι μου λυπάμαι αν το πηρες προσωπικά αυτά που ανέφερα χθες, φυσικά δεν αναφερομουν σε σενα, μου έχεις πει και ξέρω ποσα πράγματα εχεις θυσιάσει γι αυτη τη δουλειά. Εφερα παράδειγμα τους ταξιτζίδες γιατι φυσικά και υπάρχουν ταξιτζίδες πολύ καλοί άνθρωποι και επαγγελματίες, αλλά απο την στιγμή που έκλεισαν τα αεροδρόμια το καλοκαίρι όλοι οι ταξιτζίδες στο μυαλό μας ειναι απατεώνες που θέλουν να σε κλέψουν, καπνίζουν μεσα στο ταξί, σε πάνε απο κύκλους για να πάρουν λεφτά και τα λοιπά..

Συμπεθέρα τέλεια η φωτο με τον Λουκά να σπρώχνει! Ηθελα να σου πω οτι γι αυτο που λες για το ποτο τοτε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν την δεκαετία της απελευθέρωσης, του 80 δηλαδή, θα ήταν γκάου σήμερα..

Αναστασία κρίμα για το παιδάκι που τις έφαγε στα καλά καθούμενα..

Χαράτσια ακούω και βλέπω παντού...

Δημοσίευση
Η καλλιέργεια του ανθρώπου εξαρτάται περισσότερο απο την ποιότητά του, καλύτερα ανθρώπινη μανικιουρίστα παρά μορφωμένος σκατάνθρωπος. Φυσικά δεν εννοώ εσένα με αυτο.

Πάω να συνεχίσω...

Και εγω το πιστευω αυτο για αυτο το λογο δε βαζω τους ανθρωπους στο ιδιο τσουβαλι...

και θεωρω οτι οι περισσοτεροι ιδιωτικοι υπαλληλοι δουλευουν τιμια να βγαλουν το ψωμι τους...

οι πιο πολλοι ομως δεν το βλεπουν ετσι για τους δημοσιους υπαλληλους...

εγω οταν παω σε καποιο καταστημα μιλαω παντα με τον καλυτερο τροπο και ειμαι ευγενικη επειδη ετσι ειμαι απο φυση μου..

Το καλοκαιρι σε οποιον ελεγα οτι ειμαι καθηγητρια με κοιτουσε με μισο ματι λες και του εκλεψα τη θεση..λες και δεν αγωνιστηκα για αυτο το πραγμα και μου το χαρισανε...

Εγω ποτε δεν αμφισβητησα τη δουλεια της κομμωτριας (λογου χαρη) αλλα αυτη με ειπε κωλοφαρδη που ειμαι δημ. υπαλ. και επειδη ετυχε να την ηξερα εγραψα οτι εγραψα...

με εχει εκνευρισει απιστευτα ολη αυτη η νοοτροπια "Εσεις οι τεμπεληδες,αχρηστοι δημοσιοι και εμεις οι δουλευταρες του ιδιωτικου τομεα "...

δεν το δεχομαι πια....

Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω..αν και οπως λεω παρακατω απο το αρχικο δεν ξανανοιγω θεμα γιατι μας εχουν βαλει οι πολιτικοι να τρωγομαστε μεταξυ μας και αυτοι καθονται στο θρονο τους αγερωχοι.

Δημοσίευση

Εγώ Παναγιωτάκι ξέρω ότι είσαι πολύ καλό και ανοιχτόκαρδο παιδί ήταν ατυχής ή φράση αλλά φταίω και εγώ επειδή είμαι γενικά ευέξαπτη με το θέμα των ισχυρού μορφωμένου και του αδύναμου αμόρφωτου ανθρώπου. Με συγχωρείς για το ύφος. Και εγώ εν βρασμό το πόσταρα.

Απλά νομίζω οτι θα έπρεπε ο άνθρωπος με τους ανοιχτούς ορίζοντες να καταννοεί τους λόγους που κάνουν έναν άλλο "στενό" άνθρωπο να ζηλεύει και να συμπεριφέρεται κάπως..

Δημοσίευση

η καθε δουλεια εχει τις ευκολιες της και τις δυσκολιες της .

η κομμωτρια απο ενα κουρεματακι και ενα ισιωμα βγαζει 40ε ....αλλα εχει ορθοστασια και κουραση η δουλεια της και χημικα αλλα αυτην καθοριζει ποσο θα χρεωσει και οχι η κυβερνηση να ερχετε να της λεει "σου κοβω τοσα ,κοψε το κεφαλι σου να τα βγαλεις περα " .

κοριτσια ειμαι πολυ χαλια .....

Δημοσίευση

Κοριτσάκια καλησπέρα...Τι μου κάνετε;;;;Συγγνώμη που χάθηκα, κάθε βράδυ που ξαπλώνω για να κοιμηθω σας διαβάζω από το iphone του Γιώργου, αλλά δεν προλαβαίνω να σας απαντήσω....Με παίρνει ο ύπνος... :?:?:lol::lol::lol::lol: Βλέπετε ποτέ δεν ήμουν φαν του πρωινού ξυπνηματος και τώρα ξυπνάω από τις 7.30 με τον παιδικό της ιως.... :?:?:?:?

Σας ευχαριστώ πάαααααααρα πάααααρα πολύ για τις ευχές σας χθες που είχα τα γενεθλια μου..... :x:x:x:x:x:x:x:x:x Σας αγαπώ πολύ... :x:x:x:x Βέβαια, μερικές θέλω να σας καταδιάσω.... :evil::evil::evil::evil: Ποια 30 ρε;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil: Τα 27 εκλεισα.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Δε ντρέπεστε λίγο να με μεγαλώνετε... :evil::evil::evil: Ευτυχώς που με υπερασπίστηκε η Ιουλία (αν θυμάμαι καλά).... :lol::lol::lol::lol:

Να σας πω νέα...

Η Ιωάννα την Τρίτη που πήγε παιδικό, έμεινε κανονικά..Μου τη φέρανε στις 5 το απόγευμα...Μου είπε η δασκάλα της ότι δεν κοιμήθηκε.... :o:o:o Ευτυχώς χθες και σήμερα κοιμήθηκε... ;);) Βέβαια, είναι ένα πτώμα...2 μέρες με το ζόρι την ξυπνάμε το πρωί, σήμερα μου είπε ότι δε θέλει να πάει σχολείο.... :shock::shock::shock::shock: Σήμερα την έβαλα νωρίτερα για υπνο....9.30...Ελπίζω να ξυπνήσει εύκολα το πρωί... :?:?:?:?

Α, επίσης τώρα που έρχεται και το σχολικό που την παίρνει το πρωί, γίνεται πανικός... :o:o Χθες 1η φορά πρωί με το σχολικό ούρλιαζε και χτυπιόταν και έκλαιγε.... :?:?:? Αλλά τέρας ψυχραιμίας καθώς είμαι, την παρέδωσα και όσο και να χτυπιόταν, δε γύρισα να την κοιτάξω, δε λύγισα... :cry::cry: Απ'ότι μου είπαν σε 2-3 λεπτά ηρέμησε...Σήμερα αν και έκλαψε λίγο, ήταν καλύτερα από χθες...Μου έλεγε το ψυχάκι μου το πρωί..."μανούλα θέλω να πάμε μαζί χολείο..Δε θέλω με το σχολικό..." :x:x:x Το ψυχάκι μου........

Και να σας πω και το κορυφαίο...;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll: Η Ιω έχει ένα τετραδιάκι του σχολείου που η δασκάλα της κάθε μέρα μου γράφει τι κάνανε, αν έφαγε, αν έχεσε, αν κοιμήθηκε με τικ σε πινακάκια που έχει...Και μου γράφει και αναλυτικά κάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον της ιως ή οτιδήποτε νομίζει ότι πρέπει να μου πει....Χθες λοιπόν μου είπε ότι ήταν ζωηρή, έπαιξε πολύ και σε κάποιο σημείο μου έγραφε..."Η Ιωάννα ήταν πολύ ζωηρή στο παιχνίδι με τα άλλα παιδάκια...Μάλιστα, δάγκωσε και έναν φίλο της.... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o "

Τη ρώτησα γιατί δάγκωσες το παιδάκι;;;;και μου λέει "Γιατί μου περίραζε τα παιχνίδια μου..." :?:?:o:o:o:o Της εξήγησα ότι τα παιχνίδια είναι για όλα τα παιδιά, ότι δεν δαγκώνουμε και δεν χτυπάμε ποτέ κανέναν και να πάει αύριο να ζητήσει συγγνώμη.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Σήμερα, η δασκάλα της μου είχε γράψει ότι "όποια ανησυχία έχει η Ιω την αντιμετωπίζουμε με πολύ κουβέντα και πάμε πολύ καλά..."Για να δούμε... :roll::roll::roll::roll:

Α, επειδή το θυμήθηκα..Κοιιμούνται σε κρεβατάκια μικρά..Το καθένα στο δικό του... ;);););)

Η μπέμπα είναι πολύ καλή...Την αγαπώ..Τόσο ήσυχη...Έχει αρχίσει και δυναμώνει και το σκατούλι μου.... :x:x:x

Και πάμε στα δυσάρεστα..Θυμάστε για το ατυχημα που είχα με τον μαλακα και μαλωσα και του έκανα τη δήλωση;;;Χθες με πήραν από την Τροχαία, να πάω σήμερα για κατάθεση..Πήγα και ο τύπος μου έκανε μήνυση και ζητά την ποινική μου δίωξη κλπ κλπ.... :o:o:o:o Τώρα τη γάμησεεεεεε....Δεν ξέρει με ποιους τα έβαλε...Θα τον κάνω να φτύσει αίμα..Το γάλα της μάνας του..Θα πάμε δικαστικώς..Θα του κάνω μηνυση για ψευδή καταμήνυση...Περιμένω το φάκελο του από την τροχαία, να πάω στο δικηγόρο μου (ω ναι, απέκτησα και δικηγορο) και θα τον ξεσκίσω τον πούστη.... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ, ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΝΕΣΕ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.... Θα τον ξεσκίσω!!!! Οι μπάτσοι ήταν με το μέρος μας....Αν και δεν έχει σημασία...Αφού το τράβηξε εκεί για να βγάλει λεφτά ο καριόλης, τώρα θα γίνεται το ένα δικαστηριο μετά τον άλλο... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Αυτάαααααα...

Α, ο Γ έχει άδεια 3 μερες και το ΣΚ κάθεται και γιαυτό δεν πολυμπαίνω.... :oops::oops::oops:

Τα σημερινά θα τα διαβάσω μετά... :lol::lol::lol:

Βλέπω, έχετε πιάει πολλά θεματα προς συζήτηση σοβαρά...Κρίση, αποταμιευση :shock::shock: , μορφωση κλπ....Θα επανέλθω...

Παρεπιμπτόντως μας ήρθε η εκτακτη εισφορά....745 ευρώ.... :evil::evil::evil::evil::evil: Ευτυχώς που δεν έχουμε σπίτι δικό μας.... :lol::lol::lol: Μας το έχουν πιει το αίμα οι πούστηδες...Αλλά είναι τόσο μαλάκες που θα τον ξαναψηφίσουν τον μαλάκα.... :evil::evil::evil::evil: Δεν ξέρω, αν θα πτωχεύσουμε...Το ρεπορτάζ μου λέει ότι μετά την ψήφιση του Προυπολογισμού τέλη Οκτωβρίου, έχουμε εκλογές...Γύρω στις 13 Νοέμβρη αν θυμάμαι καλά.... :roll::roll::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

τι κανετε?

εγω προβληματιζομαι..εμ αν δε εχεις τι να κανεις :P:P:P:P

καταλαβαινω τη μαγδα γτ δε γραφει :roll::roll::roll::roll:

κ γω ετσι νιωθω..

ολο σκεφτομαι τι σκατα να κανω..να το σταματησω??????????/κ αν αλλαξει ο θοδωρης κ το μετανιωσω?

να στειλω το μικρο που με ζοριζει? :lol::lol::lol::lol::lol:

αλλα κ παλι ποοοοσο πια να με ζορσει ο θοδωρης :?:?:?:?

δε ξερω..λεω φανταζεσαι να αρχισει παλι να ξυπναει 7? :o:o:o

κ ναι αναστασια κ γω ετσι θελω..οπως τα σκεφτομαι να ειναι στο σταθμο..

μα αν θελετε το πσιτευετε...αν ειμαι μονη με το μωρο δε μπορω α κανω ευκολα δουλειες...ενω αν ειναι κ ο θοδωρης το απασχολει..μα λιγο χαστουκακια :lol::lol::lol::lol: λιγοα το κανει κουκουτζα κατι κανω εγω..

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

καλα η αννυ εδωσε ρεστα με τα τσισακια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παω να διαβασω..κ αυριο ενω ειπα παρασκευες δε θα τοπηγαινω θα τοπαω γτ αυριο εχω εμβολιο το μικρο..μη τρεχω με τα 2...

α να τη πω κ για τη τιμωρια..να τη ρωτησω δηλ

συμπεθερα βρηκες τι σκατα αραχνη ειναι? :?::?::?:

Δημοσίευση

Ερη μου δεν υπαρχει κανενα θεμα κοριτσακι μου...ηταν ενα πρωινο παραλληρημα που πυροδοτηθηκε απο τη λεξη "ρατσισμος" που διαβασα σε μια δημοσιευση της Σισσης..εεεεε και ειπα "οχι και να ντρεπομαι για τη δουλεια που κανω ρε γμτ"...εγω γιατι δεν κατακρινω κανεναν για τη δουλεια του???

Δεν τα εβαλα ουτε με τα παιδια που δεν ειχαν τις ιδιες ευκαιριες με μενα ουτε με τους ανθρωπους που δουλευουν απο τα 12 για βιοποριστικους λογους.

τα πηρα με αυτους που στο σχολειο μου μοστραρανε τις μηχανες και τα ωραια μαλλια ,που δεν εχουν ζοριστει ποτε, που τους συντηρουνε οι γονεις τους και μας τη λενε και απο πανω.

Ασε το κλιμα εδω ειναι παρα πολυ κακο ρε συ!!!Ειστε πολυ τυχεροι που φυγατε.Νομιζω οτι κανατε το καλυτερο για το παιδι σας!!!Να τα πεις του Β. ολα αυτα...

Γωγω :o:o:o καλα ρε τι καραγκιοζης???αχ..να κατι τετοιοι λενε για τους Δημοσιους και μου ρχεται να... :evil::evil::evil:

Θουλη κανε λιγο υπομονη ρε κουκλα..κατσε να δεις πως θα παει το πραγμα και μετα αποφασιζεις...

Αφρο.. :(:(:( γιατι κοριτσακι μου????

Νατασουλα αρχισατε διαβασμα;;;ποιος θα τον διαβαζει το Μιχαλη;;;

Δημοσίευση

ax nai koynoypi :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παναγιωτα ρε ρωτα τι σκατα κανουν εκει στο σταθμο..κριμα ειναι

γωγω καλα θα το κανεις ρεεεε..μα μετα απο ενα μηνα....

σημερα τελικα δε κοιμηθηκ ο θοδωρης μεσιμερι..γενικως αυτες τις δυο μερες βγηκαμε απ το προγραμμα ολοι..μακαρι να στρωσουμε...δε τη παλευω..ο μικρος δε δε παλευεται

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!

ρε αναστασι πραγματικα στεναχωρεθηκα που δε μπορεσα σημερα.. αλλα γενικα νιωθω καπως στο πιπι μου μετα το χθεσινο.

ρε τι καλοοοοοοοοοοοοοοοοοο παιδακι που εχεις!!! τι γλυκια που ειναι!!!!!!!!!!!

κ πολυ γελασα με τα μικουτσικα :lol::lol::lol:

α δε σας ειπα το αμαξι θα το παρουμε σε καμια βδομαδα, ελεος!!

νατασα ελπιζω να μην ηταν τετοιο κουνουπι κ να μη σας τσιμπησε.. τρομαξα καλε!!

θουλακι αρχη ειναι ακομα, φανταζομαι το παλικαρι σου δε θα εχει προβλημα...

συμπεθερα ελεος το βλημα!!!!!!!!!!! καλα θα του κανετε, σα δε ντρεπεται το νουμερο...

μα το δαγκωσε??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...