Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δε σς παρεξηγώ βρε Παναγιώτα. Αν παρέξηγούσα δε θα άνοιγα καμία συζήτηση!

Εξάλλου έχουμε την Αναστασία γι' αυτή τη δουλειά! :P:P:D:mrgreen:

Εννοείται πως το άφησα και γω! Δεν υποστηρίζω το αντίθετο. Θα μπορούσα να κάνω ο,τι κάνουν αρκετοι συνάδελφοί μου, να την πέφτω σε ένα άδειο γραφείο και να παίρνω πτυχία, μεταπτυχιάκα και διδακτορικά και μετά να πηγαίνω στις κρίσεις και να το παίζω καταρτισμένη! :roll:

Όμως προτίμησα να δουλεύω για τις ώρες που πληρωνόμουν. ΛΑΘΟΣ μου μεγάλο. Έπρεπε λοιπόν να εκεταλλευτώ το δημοσιο, να πάω σε μια θέση ψυγείο και να χτίσω το βιογραφικό μου.

Άσε που τα πρώτα χρόνια μου εδω πέρα ζορίστηκα πάρα πολύ και δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ με τη σχολή, που σημειωτέον δεν την αντέχω κιόλας! :oops:

Επίσης να σου πω οτι έδωσα εξετάσεις ενώ ήδη δούλευα στο υπουργείο. Δεν υπήρξα ποτέ φοιτήτρια, παρόλα αυτά δεν δικαιολογώ τον εαυτό μου και προσπαθώ να δω τί θα κάνω απο δω και πέρα... :roll:

Εσύ γιατί δεν είσαι καλά;;; :?:

Α κατάλαβα κλαις το 20ρικο του σιδερώματος... :P:lol::lol:

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Δε σς παρεξηγώ βρε Παναγιώτα. Αν παρέξηγούσα δε θα άνοιγα καμία συζήτηση!

Εξάλλου έχουμε την Αναστασία γι' αυτή τη δουλειά! :P:P:D:mrgreen:

:

:-w:-w:-w:-w:-w:-w:evil::evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν ντρεπεσαι καλε?????Με το καλημερα σας διαβαζω αυτο!!!!! :lol::lol::lol:

Δεν ξερω τι να περιμενω τωρα! :P:P:P Δε διαβασα ακομη αλλα νομιζω πως κουβεντιαζετε για θεμα που δεν προκαλεσα εγω ε? :D:D:D:D:D:D:D Ε????? :twisted::twisted::twisted:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!Ερχομαι!

Δημοσίευση

Μας εχουν κανει να τσακονομαστε μεταξυ μας!

ενοειται οτι οι περισοτεροι ΔΥ λαμβανουν 1000 ευρω...και ενοειται οτι δεν εχουν ριξει εξω το δημοσιο!

Σσσιω γιατι νοιωθεις ετσι?

εγ νοιωθω καλα με το αυτο μου!

ασχετα αν βγω στο ταμειο ανεργιας!

πριν μπω στο δημοσιο ..στο οποιο δουλευω και ισως απο την ευαιασθησια μου εχω αποκτησει προβλημα υγειας...δουλεψα στον ιδιωτικο τομεα,.,,,δεν τα εξινα και ελεγα ε"ελα μωρε θα με ταιζει η μαμα"

το κυνηγουσα...εκανα αιτησεις απο την Αλεξ/λη εως την Κρητη.

αλλα πλεον μιλαω,,,,

χθες τηλεφωνησε η υπαλληλος απο το αιματολογικο γιατι ειχαμε αργησει κατα 3 λεπτα ν ατης παμε το αιμα....ειχε υφος λες και την εκλεψες...

καταλαβαινω οτι προγραματιζει το χρονο αλλα μην κανει επιθεση...

ουτε δικο μου αιμα ηταν , ουτε η δουλεια μου ν το παρω...ουτε ν ατο παμε μεσα σε 1/2 ωρα

καποτε θα ελεγα συγνωμη...για ννη κανω καυγα και λεγονται λογια ...χθες....της ειπα ολα τα παραπνω συν οτι την επομενη τεταρτη θα την καλεσω να το παρε εκεινη της οποιας ειναι η δουλεια της!

εεεε μετα τηλεφωνησε η προισταμενη της και ζητουσε συγνωμη....!

καποιοι και δεν θελουν να κανουν τη δουλεια τους και φνωναζουν κι ολας!

αλλα δυστηχως ολους θα μας παρει η μπαλα!

αν μπω στην εφεδρεια....θα στεναχωρηθω ενοειται....θα ψαξω να βρω δουλεια στον ιδιωτικο τομεα...τα λεφτα τα ιδια θα ειναι ...μια πικρα ομς θα την εχω!

συστηχως οι ελληνες νομιζουν οτι ΟΛΟΙ οι ΔΥ ειναι υποχειρια τους!

δεν ειναι ετσι...!

και ο γιατρος ΔΥ ειναι αλλλα του γλυφουμε τα αρ...δια και τουδ δινουμε και φακελακι και του λεμε και ευχαριστω!

τον σκουπιδιαρη που μαζευει τα σκουπηδια δεν το σεβμαστε καθολου και αν ο καδος ειναι κλειστος ...συχενομαστε να τον ανοιξουμε και αφηνουμε τα σκουπιδια μας απ εξΩ!

Δημοσίευση

Κοριτσια :oops::oops::oops::oops:

Ε εχω ακουσει παρα πολλα αυτες τις μερες και μολις διαβασα τη λεξη ρατσισμος..φουντωσαααααααα.

Οντως μας εχουν κανει να τσακωνομαστε μεταξυ μας και μπαινω και εγω σε αυτο το τρυπακι...δεν εχει καμια σημασια...

επισης ειμαι αυπνη και εχω την εννοια του νικολα που σημερα δεν ηθελε να παει σχολειο και μυξοκλαιγε :(:(

Σισσακι μου σορρυ..σου εκανα σκληρο μαρκαρισμα..Χιλια συγγνωμη ρε κοριτσακι...θα τα πουμε απο κοντα.

να πω επισης οτι για οκτ,νοε,δεκεμβρη θα παρω κατω απο 1000 ευρω!!!!!!

μαλλον θα αρχισω να πηγαινω εγω να σιδερωνω ετσι οπως παμε.... :roll::roll:

Δημοσίευση

:-w:-w:-w:-w:-w:-w:evil::evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν ντρεπεσαι καλε?????Με το καλημερα σας διαβαζω αυτο!!!!! :lol::lol::lol:

Δεν ξερω τι να περιμενω τωρα! :P:P:P Δε διαβασα ακομη αλλα νομιζω πως κουβεντιαζετε για θεμα που δεν προκαλεσα εγω ε? :D:D:D:D:D:D:D Ε????? :twisted::twisted::twisted:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!Ερχομαι!

Σε είδα μέσα και είπα να σε πειράξω!! :lol::lol::lol::P:mrgreen: Όργιο!!!! :D

Μπήκα να δω το πρόγραμμα της σχολής και τι να δω;;;

Έκαναν τα Εβραϊκά υποχρεωτικό μάθημα!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Είδες τι σου είναι να το κάνεις με τον καθηγητη σου και να σε κάνουν λέκτορα και μετά να τον διαδέχεσαι κιόλας; :geek::roll: Εδώ κολλάει το γνωστό: "Κουβάλα κανα προτζέκτορα, μπας και σε κάνουν λέκτορα"

Βίκυ συμφωνώ μαζί σου και εγω δούλεψα πολύ λίγο στον ιδιωτικό τομέα, μου έτυχε αυτή η δουλειά εδω, δεν την επιδίωξα.

Θα στεναχωρηθώ αν την χάσω, γιατί στήριξα ολη μου τη ζωή σε αυτήν.

Αν δεν είχα το δάνειο δε θα με πείραζε και τόσο, αλλά τωρα τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Και απο την άλλη σκέφτομαι αν θα μπορώ σε λίγο να προσφέρω στο παιδί μου τα εφόδια που χρειάζεται και μου τη βαράει. :twisted:

Παναγιώτα θύμησε μου να σε χτυπήσω όταν σε δω από κοντά!!!

Τι συγγνώμη και βλακείες μου τσαμπουνας ρε;; Τί μου είπες;; Σιγά; Νομίζεις οτι εγω δεν τα σκέφτομαι;;

Χαλαρωσε λίγο! Είσαι άυπνη γι' αυτό λες χαζα! :P:P:D Σε νιώθω φίλη μου και δεν παρεξηγούμαι! :x

Μονο με την Αναστασί παρεξηγούμαι! :P:P:P

Δημοσίευση

οπως ειπα και στην παναγιωτα πριν στο τηλ πριν καποια χρονια ακουγα δασκαλος και ελεγα ...καθετε τον μισο χρονο ...με το που εκανα παιδια και απεκτισα και φιλους εκπεδευτικους σκευτικα καλυτερα καποια πραγματα ειδα οτι δεν ειναι ετσι αλλα μας κανανε να σκευτομαστε ετσι οι εκαστοτε κυβερνησεις .Ο δασκαλος -καθηγητης κτλ ειναι αυτος που θα διδαξει τα παιδια μας ,θα τα μορφωσει ,αυτος που θα παει την επομενη γενεια ενα βημα πιο μπροστα και πρεπει να αμειβεται αναλογος με αυτο που κανει .Αντιθετος εδω στο ελλαδισταν η εκαστοτε κυβερνηση εδω και παρα πολλα χρονια μιωνει συνεχος την αξια του δασκαλου του σχολειου και γενικα το επιπεδο της μορφωσης που προσφερετε στην ελλαδα ΔΩΡΕΑΝ .....δεν θελει μορφωμενους πολιτες αλλα αμορφωτους να τους κανει κοπαδι και να τους βοσκει οπου θελει ....οι μορφωμενοι και οι πευματοδης ειναι αυτοι που φερνουν επαναστασεις και αυτο δεν το θελουν .Ετσι ξεκινησε εδω και χρονια η προπαγανδα για τους εκπεδευτικους η μιωση τους ,δεν ειναι τυχαιο που καθε χρονο εδω και 15 χρονια που θυμαμαι οι εκπεδευτικοι ειναι στους δρομους και τα ΜΑΤ τους χτυπανε ....δεν ειναι τυχαιο που απο τα καναλια αντιμετοπιζοντε σαν γραφικοι πια και συνεχως κρινετε και κατακρινετε το ποσες αδειες εχουν .....

οκ πιστευω οτι θα επρεπε να γινει μια καλη εκκαθαριση στους εκπεδευτικους γιατι στην πορια της ζωης μου βρηκα κατι φιντανακια αλλο πραγμα που δεν θα απρεπε να ειναι .....

Δημοσίευση

Αναστασία εγώ νόμιζα ότι ήσουν άεργη :roll: δεν είχα καταλάβει για αΝεργη :roll:

αν είναι να σου βρούμε δουλειά :D

Εχεις δικιο Μαρια μου!Αεργη ημουν!Τωρα ομως ειμαι ΑΝΕΡΓΗ!Οποτε...Πλιζ βρειτε μου δουλεια!!!! :lol:

Ωχ ωχ ωχ!!!!!Καταλληλη περιοδο βρηκα ε?!

Δημοσίευση
αν δεν μου μιλατε πιο μετα θα το καταλαβω... :(:(:(:(:(

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγώ θα σου μιλάω!!!! :YMHUG::-*:D

εγώ αν ήμουν ηγέτης άλλης χώρας δεν θα συμφωνούσα να δώσω στην Ελλάδα και άλλα χρήματα.....να ρωτάς τον ηγέτης της πού είναι τα χρήματα και να σου απαντά δεν ξέρω..... ε μεγαλύτερο ΔΥ από αυτόν δεν έχω δει!!!!

και συμφωνώ με την Φρ. που είπε ότι πρέπει να υπαρχει υσχιρή ηγεσία για να προστατεύσει τους πολίτες....δεν υπάρχει ηγεσία αλλά μόνο Δημόσιος Υπάλληλος!!!

να σας πω και κάτι άσχετο του θέματος που λέτε: χθες είδα ένα ρεπορτάζ, που έλεγε ότι αν η έγκυος γυναίκα πίνει ένα ποτηράκι αλκοόλ την εβδομάδα υπάρχει μεγάλη ποθανότητα να προκαλέσει πρόβλημα στον εγκέφαλο του απιδιού και αργότερα να έχει μαθησιακές δυσκολίες και έδειξαν έναν 26χρονο και μία 10χρονη που είχαν πρόβλημα επειδή οι μητέρες έπιναν κατά την κύηση..............

το δεν κοριτσάκι (και εδώ θυμήθηκα την Έρη που ήθελε να υιοθετήσει) το υιοθέτησαν όταν ήταν βρεφάκι και δεν ήξεραν, όταν μεγάλωνε κατάλαβαν ότι κάππου υπάρχει πρόβλημα και μετά από εξετάσεις που έκαναν αποδείχθηκε τι είχε.....για τον νεαρό άντρα η μαμά του είπε ότι έπινε μια μπυρίτσα και σνάπς και λυπάται τόσο πολύ για το κακό που προκάλεσε τα παιδιά της!!! :!::!::!::!:

σήμερα ένα παιδάκι στην τάξη του Λ. έκλαιγε :? και είχε σκύψει η δασκάλα και η μαμά του και του μιλούσαν αλλά αυτό κλάμα και κατακόκινο!!! :?

Νατασούλα τι τρώει ο Μηχαλάκης στο σχολείο? έχει κυλικείο? ή του δίνεις από το σπίτι? :?:

εγώ βάζω στον Λ. ένα σνακ (μία φέτα ψωμί ή ψωμί του τοστ το μεγάλο με κασεράκι και γαλοπούλα) και το τρώνε κατά τις 9.00 ή 9.30....μας είπαν να βάζουμε όλοι το ίδιο για να μην ζηλεύουν τα παιδιά και γίνεται χαμός!!! :roll::roll::roll: και του δίνω και ένα μπουκάλι με χυμό αραιωμένο με νερό!!! :lol::lol::roll::roll:

στην προηγούμενη δημοσ. πολλά ορθογραφικά έκανα!!! :?:?

Δημοσίευση

Παναγιωτα και σιγα μη σου δωσουμε 20 ευρω για σιδερο...δεν θα εχουμε....!

ασε που θα τα φοραμε ασιδερωτα γιατι δεν θα εχουμε πληρωσει τη ΔΕΗ για να σιδερωνουμε!

Σσσιω...οσο για τα εφοδια...ολο στην ιδια μποιρα θα ειμαστε!

θα γυρισουμε στα πολυ πισω χρονια....θα ξεχωριζουν οι πλυ πλουσιοι με λιγο διαφορετικες σπουδες ...οι υπολοιποι θα προσφερουμε τα ιδια στα παιδια μας!

η αληθεια ειναι οτι εχουν ξεφυγει πολυ τα πραγματα....καποια επρεπε να τα συμαζεψουν!

ρε παιδια 55 η α΄τζουνιορ σε φροντηστηριο σε περιοχη οχι ιν?

τα βιβλια 140 ευρω?

ποσα θα πρεπει να βγαζουμε?

κι αν βγαζαμε οσα θελουν ..θα εμενα εδω?

και οσο ξερεις την εκμεταλευση τσο 2οχρονο που δισδασκει νευριαζεις!

Αφροδιτη δεν ειναι μονο οι εκπαιδευτικοι....αλλα ν κανιε το ξεκαθαρισμα να το κανει σωστα!

ενοειται οτι ειναι αδικο να καθονται 3 μηνες και να αμοιβ.κυρως αδικο για τους ιδιους τους αναπληρωτες συναδελφους τους!

θα μπορουσε τον αενα μηνα που καθονται επιπλεον να τους τοποτετησει σε σχολεια 2ης ευκαιριας!

η ενισχητικης διδασκαλια!

οσο για την δωρεα παιδεια...νομιζω οτι στο να μην υπαρχει σωρεαν παιδεια αλλα παραπαιδεια ευθυνονται οι οι ιδιοι!

και μη μιλοησουμε για τα ποισα μαυρα βγαζουν καποιοι....αλλα ειπαμε τα βγαζουν επειδη εμεις τα δινουμε!

οκ σεβασμος...αλλα και εκεινος προς τους αλλους...εχουν παψει απο καιρο να ειναι οι αρχοντες οι "γιατροι, σασκαλοι, παπαδες"

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αφρο τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(μονο εσενα διαβασα!!!! :P )

Ρε καλα το πηγαινατε...Η γλυκια μου Ερη εγραφε κατι μικρουλια ποστακια,περνουσαν νερο οι σελιδες...Εγραφε κ η Μαρια μικρουλια...Μια χαρα!

Ε μετα σας επιασε Αναστασιαση κ απλωνετε σεντονακια!Απαπα!!!Εχω πολυ μελετη! :P

Αργυρω εγω δε φοβαμαι για το πατωμα...Βασικα μαρμαρο ειναι.Τι να παθει?Ασε που ακομα δεν ξερει να κανει η Αννυ..2 μετρα σε 5 λεπτα! :lol: Προς τα πισω κανει πιδαλι...

Επισης γενικως γουσταρω που το σπιτι ειναι παιδοτοπος!Παντου παιχνιδακια..Μονο που θα ηθελα να τα συμμαζευει!Δλδ να παιζει με 2-3 μετα να τα βαζει στη θεση τους κ μετα να παιρνει αλλα! :lol::lol::lol::P:P:P Σταααανταρ!!!

Ρε ειναι μια χαρα τα 20ε για 1,5 ωρα βρακια Παναγιωτα! :lol::lol::lol: Θελωωωωωωωωωωωωω!Μαζευτε τα βρακια σας κουκλες να βοηθησετε την κατασταση μου! :lol::lol::lol:

Κ εμενα οι κοπελες που μου καθαριζαν(καλα καμια 55-60 χρ ειναι) σταματησαν!Κουραστηκαν λενε! :o

Συνεχιζω!

Δημοσίευση

Καλημεραααα!!!!

τι κανετε;;;..πιασατε μιαπολυυυ ωραια σζητηση στην οποια θαηθελα πολυ να τοποθετηθω..αλλα με πιεζει ο χρονος..

ο μπουλης μολης κοιμηθηκε και σημερα εχω πλυντηρια,μαγειρεμα ΚΑΙ σηδερωμα

Αργη μου εχω προγραμμα...αλλα εχω καιπαρα πολλες δουλιες...καιεναν Χριστοφορο ο οποιοςοταν γρηζει σπιτι μεταμορφωνετε σε διαβολο της Τασμανιας..

Χτες ξηλωσα κατι ραφια που ειχα στο σαλονι,για την ασφαλεια του- αμα περιμενω απο τον αντρα μου σωθηκα-στο τελος θα ξηλοσω και τοεπιπλο και θα μεινω με εναν καναπε

Πως τα πατε με τουςπαιδικους..Νατασουλα- Γωγω-Παναγιωτα;;;

επισης να ρωτισω με την πανα τι κανατε;;;

ο φοφος εκανε πισωγυρησμα..και γεννηκα κανει ολα οσα λενε στα βιβλια οτι κανουν τα παιδια οταν ερχετε δευτερο αδελφακι...

Αυτα τα ολιγα..τρεχω...

σας φιλαω ολες!!!!

Επισης..20 Ευρω για1,5 ωρα;;;..καιτο σνωμπαρε;;;; :o:o:o:o:o:o

Πλακα ΜΕ κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
Παναγιωτα και σιγα μη σου δωσουμε 20 ευρω για σιδερο...δεν θα εχουμε....!

ασε που θα τα φοραμε ασιδερωτα γιατι δεν θα εχουμε πληρωσει τη ΔΕΗ για να σιδερωνουμε!

Σσσιω...οσο για τα εφοδια...ολο στην ιδια μποιρα θα ειμαστε!

θα γυρισουμε στα πολυ πισω χρονια....θα ξεχωριζουν οι πλυ πλουσιοι με λιγο διαφορετικες σπουδες ...οι υπολοιποι θα προσφερουμε τα ιδια στα παιδια μας!

Ααααα Βίκυ όλα κι όλα! Εγώ με φούστα DKNY ασιδέρωτη δεν κυκλοφορώ!!

Θα πάρω το σίδερο με τα κάρβουνα της γιαγιάς μου! :lol::lol::lol::lol:

Όσο για τα εφόδια, πρώτα θα κόψω το φαγητό και μετά τα του παιδιού! Δε θα κάνω τη χάρη σε κανέναν! :twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

Κοριτσια ναι..20 ευρω και τα σνομπαρε ρε σεις...Μα ποσα λεφτα βγάζει;;; :-?:-?

Αναστασια δηλαδη και εσενα σου ειπαν τέλος..βαρεθηκαμε να σου καθαριζουμε το σπιτι και να μας πληρωνεις;;;; :o:o:o

Μμμμμμμμμμ...θα αλλαξω ειδικοτητα...

Χρυσα καλημερα..που χαθηκες βρε;;;Αχ ο Νικολας μου τα πηγαινε μια χαρα..αλλα τωρα στο τμημα που τον βαλανε ειναι μαζι και παιδακια 18 -19 μηνων που ειναι λογικο να κλαινε...

ε και εχει επηρρεαστει και αυτος ρε γμτ... :(:(:(

Αν δω απο βδομαδα τα ιδια θα παω να μιλησω με τη Δ/ντρια να τον βαλει με τα μεγαλα...

Με την πανα ακομη μια χαρα τα παμε...

Βεβαια τωρα που το λες προχθες μου πεταξε το κορυφαιο οτι στην ταξη του τα αλλα παιδακια φορανε πανα και θελει και αυτος...αλλα του εξηγησα οτι εμεις πια μεγαλωσαμε.

Βίκυ εγω δεν εχω προβλημα να μην καθομαι το καλοκαιρι...αλλα σκεψου οτι θα πρεπει να παιρνω και την αδεια μου..δηλαδη 25 μερες...παει ο ενας μηνας.

Ε για ενα μηνα ας με βαλουν αυτοι οπου νομιζουν!!!!!!

Αχ κοιμηθηκε ο μικρουλης και παω και εγω να κανω καμια δουλεια!!!!

Δημοσίευση

Χρύσα δώσε του λίγο χρόνο του καημενούλου του Φωφό, θ ατην βγάλει και την πάνα μην ανησυχείς!! :x

χθες πάει ο άντρας μου με τα παιδιά σε ένα μαγαζί σαν ΣΜ και εκεί έχει ένα αλογάκι και πάει να ανέβει ένα αγοράκι λίγο πιο μικρό από εκείνη και τον κάνει πέρα και του λέει "όχι εσύ, εγώ τώρα"....αφού τελειώνει, κατεβαίνει πάει πάλι το αγοράκι και πάει πάλι η Ρ. και τον ΄κάνει πέρα και λεέι "Λ. έλα εσύ τώρα" :lol::lol::lol::lol: ....κάνει ο Λ., τελειώνει, πάει πάλι το αγοράκι και πάει πάλι η Ρ. και του λέει "όχι εσύ, εγώ πάλι" :lol::lol::lol::lol: ....ε μετά πήγαν στο ταμείο οι δικοί μου και το αγοράκι επιτέλους ανέβηκε στην κούνια!!!! :lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll:

Παναγιώτα ναι ρε συ να τους πεις να τον αλλάξουν.....δεν έχουν ανάμικτο τμήμα?....κρίμα είναι...!

Δημοσίευση

αργυρο αυτες τις "ερευνες" δεν τις πιστευω καθολου ,πανω σε δυο παιδια δεν μπορει να βασιστει ερευνα και ακομα και σε μεγαλυτερο αριθμο παιδιων δεν μπορει να βασιστει .

παιζουν παρα μα παρα πολλα ρολο για την αναπτυξη των παιδιων και δεν ευθυνεται μονο ενα πραγμα για μαθησιακες δυσκολιες ...λες και ολλα τα αλλα τα κανανε τελεια οι γονεις και αυτο τους πειραξε το ενα ποτιρι ....οκ μπορει να ευθυνεται για ενα μικρο ελαχιστο ποσοστο αλλα οχι για ολοκληρο το προβλημα

η μαμα μου παντα επινε και πινει ενα ποτιρι κρασι στο φαγητο ...ακομα και εγκυος ,ο αδερφος μου δεν ειχε καμια μαθησιακη δυσκολια ισα ισα που ειναι πολυ ευφυης και σε αυτο που σπουδασε ο πρωτος ...εγω παλι ειχα μαθησιακες δυσκολιες αλλα οχι γιατι δεν "επερνα" τα γραμματα αλλα γιατι δεν ειχα απο την οικογενεια μου την απαιτουμενη προσοχη και προωθηση ....αγραμματοι ανθρωποι που σκεφτοταν "κοριτσι ειναι θα παντρευτει ".....ξερω πολυ καλα οτι αν ειχα οτι ειχε ο αδερφος μου δεν θα ημουν η ιδια ....

Δημοσίευση

Αργυρουλα σε διαβαζω ρε συ!!!!Μα κ εσυ σαν κ εμενα βρε κοπελια!Γραφεις 1002 κ μετα αντε να αρχισουν σχολιασμο!Καμια φορα λεω κ εγω "καλα τοσα εγραψα κ μονο 1 σχολιασαν"? :lol::lol::lol::lol:Εμ λογικο δεν ειναι?

Αποφασισα λοιπον να γραφω 1 μονο σημαντικο αξιο-σχολιασμου την ημερα! :lol::lol::lol::lol::lol: Βλακειες λεω!Μ@λ@κιζομαι γτ μου κανατε το μυαλο κιμα! :lol: Κ εχω κ δουλειες η δολια!Αντε να βγαλω μεροκαματο!Εννοειται πως θα του πω τπυ Α να με πληρωσει για τις δουλειες!κ θα κρυψω τα λεφτα αμεσα κατω απο το στρωμα μου! :lol::lol::P

Κουκλες σας αγαπω!!!(αρκει αυτο για να μην γραψω τιποτα αλλο τωρα? :oops::oops::oops: )

Επισης θελω να σας πω οτι μπορει με μερικες να ειχαμε τα θεματακια μας στο παρελθον αλλα δεν εχω "κρατησει" τιποτα και σας εκτιμω ολες γι'αυτο που ειστε! :x:-*

Θα επανελθω το μεσημερι μαλλον να σας πω κ αλλα γλυκολογα! :lol: Και απορω που βρισκω τη διαθεση! :P Δεν παω καλα,αληθεια!Σισσιω συμμαζεψου! :lol::lol::lol: Ετοιμη ησουν να την πεις την κακιουλα σου παλι! :P

Φιλια!

Δημοσίευση

Διαλειμμα!!!!

επιτελους

Αχ Παναγιωτα δεν προλαβαινω...

Ο φοφος εχει αναπτυξει μια ιδιοτροπη συμπεριφορα...και σε συνδιασμο με το οτι ΔΕΝ κοιμαται πλεων το μεσιμερι...κανει την γκρινια του ανυποφορη και κανει πραγματα επικυνδηνα..διλαδη..δεν μπορω να μαγειρεψω με τον φοφο γυρω μου και ΔΕΝ μπορω να κανω και αλλα πραγματα...τεσπα

Μια χαρα ρε συ ο Νικολας...ειναι στο μεταβρεφηκο τμημα;;;;

το προβλημα μας ειναιοτι απλα τα κανει και δεν το λεει..και αντε ...σπιτι τον καταφερνω...τον προλαβαινω..στοσχολειο ομως δεν μπορω ναεχω τετοια απαιτηση

Και το μικρο αρχησε να διεκδικει προσοχη...και.ο φοφος...ασε...χτες που γυρησαμε εκανα μπανιοτον μεγαλο και ουρλιαζε ο μικρος.

Ασε που δεν εχω χρονο να τον πηγαινω βολτα να ξεσκαει..οποτε λυσσαει περισσοτερο

Ρε παιδια ο εκπαιδευτηκος δεν εχει μονο αυτες τις 4-5 ωρες στην ταξη..πρεπει να κανει και προετοιμασια για το μαθημα στο σπιτι

Και μη ξεχνατε οτι η κοινωνια μας ειναισαν των μελισσων...υπαρχουν 'βασιλησσες" - βλεπε Μενεγακη που ζητησεκαι επιδομα τριτεκνου, "κηφηνες"...και φυσικα εργατριες....

Δημοσίευση

Κουκλες σας αγαπω!!!(αρκει αυτο για να μην γραψω τιποτα αλλο τωρα? :oops::oops::oops: )

Επισης θελω να σας πω οτι μπορει με μερικες να ειχαμε τα θεματακια μας στο παρελθον αλλα δεν εχω "κρατησει" τιποτα και σας εκτιμω ολες γι'αυτο που ειστε! :x:-*

Θα επανελθω το μεσημερι μαλλον να σας πω κ αλλα γλυκολογα! :lol: Και απορω που βρισκω τη διαθεση! :P Δεν παω καλα,αληθεια!Σισσιω συμμαζεψου! :lol::lol::lol: Ετοιμη ησουν να την πεις την κακιουλα σου παλι! :P

Φιλια!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω φταίω;;; [smilie=angel10.gif][smilie=angel10.gif][smilie=angel10.gif][smilie=angel10.gif] Αφού μου δίνεις λαβές για σχολιασμο! [smilie=angel12.gif][smilie=angel12.gif][smilie=angel12.gif]

Φιλάκια κοριτσάκι! :x

Αργυρούλα συμφωνώ με την Άφρο!

Και επίσης καλα να πάθεις που δε σχολιάζουμε! Για να μάθεις να μην αλλαζεις θέμα άλλη φορά και να μας αφήνεις στη μιζέρια μας! 8-}:YMHUG::D:mrgreen:

Αφρο και τελικά τί έπαθες που δε σπούδασες;; Όρίστε! Το καλύτερο παιδί πήρες! ;;):lol::lol:

Χρυσάκι υπομονή κούκλα μου! :x

Δημοσίευση

Καλα ..γελαω μονη μου... :lol::lol::lol::lol:

πρωτα με την Αργυρω που πραγματικα παντα σκιζεσαι για να μας απαντησει-βρει πληροφοριες και συνηθως σχολιαζουμε μονο κανα 2 πραγματακι απο αυτα που λεει.... :oops::oops:

μα και εσυ βρε Αργυρω..γραψτα σε θεματικες ενοτητες να απανταμε καταλληλα... :lol::lol::lol:

Οπως λεει και η Σισσιω ...πανω που κλαιγαμε τον μακαριτη ηρθες να μας πεις για το αλκοολ στην εγκυμοσυνη και για τον Μπομπ το Σφουγγαρακη!!!!! :P:P:lol::lol::lol::lol:

ασε μας μεσα στη μιζερια μας... :lol::lol::lol::lol::lol:

Μετα με την αναστασια και τα λεφτα κατω απο το στρωμα... :lol::lol::lol::lol:

Μετα προβληματιστηκα με την Αφροδιτη και τις ισες ευκαιριες στη μαθηση

και τελος οταν διαβασα τη Χρυσα νομισα οτι παιζουμε στο ιδιο εργο..Αααααααχ κοριτσακι μου ποσο σε καταλαβαινω.εγω ουτε να ντυθω δε μπορω οταν ειναι ο Νικολας εδω..

Με την πανα θα κανεις υπομονη και σιγα σιγα θα τη βγαλει μονος του.

Ο δε μικρος τωρα θα θελει χερακια..εχεις κανα γυμναστηριο ή κανα ριλαξ να τον βαλεις..Ο Πανουλης της Αφρο καθεται αρκετα και παιζει στο γυμναστηριο..Ο δικος μου παλι οχι!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα,

Επειδή σήμερα καίγομαι θα γράψω μόνο για τα σχολεία μας.

Η Έλενα μέχρι χθες καθόταν 2 ώρες, σήμερα το πρωϊ μου είπε η δασκάλα της να την αφήσω περισσότερο γιατί χθές τα πήγε πολύ καλά και έκλαψε μόνο 5 λεπτά στην αρχή. Επίσης μου είπε ότι χθες ήταν πολύ συνεργάσιμη, όταν τους ρωτούσει που είναι η μαμά μου της λέγανε ότι πήγε στην δουλειά και θα έρθει να σε πάρει το μεσημέρι και τους έλεγε καλά και δεν έκλαιγε ενώ τις πρώτες 2 μέρες κάθε φορά που το θυμόταν έκλαιγε. Να δούμε και σήμερα πως θα τα πάει.

Με την πάνα τα πάμε πολύ καλά, στο σχολείο μου είπαν ότι τους πηγαίνουν συγκεκριμένες ώρες αλλά η Έλενα ζητάει και μόνη της όταν θέλει.

Για τον Μιχάλη τώρα που ρώτησες Αργυρώ κυλικείο έχει στο σχολείο αλλά εγώ του βάζω από το σπίτι. Επειδή είναι πολλές οι ώρες του βάζω 1 φρούτο και ένα τοστ ή τυροπιτάκια ή τσουρεκάκι κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Το θέμα είναι ότι και τις 2 μέρες δεν έφαγε τίποτα και τα έφερε πίσω και μου είπε ότι ξέχασε να φάει και ότι δεν πεινούσε………….. αν είναι δυνατόν και το πρωϊ στο σπίτι πίνει μόνο γάλα δεν θέλει να φάει τίποτε άλλο. Είμαι σίγουρη ότι το μυαλό του είναι στο παιχνίδι γιαυτό και δεν τρώει. Δεν ξέρω τι θα κάνω με το συγκεκριμένο θέμα αν δώ ότι συνεχίζει θα πώ στην δασκάλα του αν μπορεί να του υπενθυμίζει να φάει στο διάλλειμα.

Ιουλία από τον παραμυθόκοσμο η γειτόνισσα ήταν πολύ ευχαριστημένη

Βικύ την Δευτέρα που μοιράζαν φυλλάδια από φροντηστήρια στο σχολείο για την α τζουνιορ έλεγε 35€/μηνα

Σας φιλώ προς το παρόν

Δημοσίευση

καλημερα...ε οχι κ να μας τη λες παναγιωτα [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δε σε ξανα μιλαω..τα ειπαμε απ το τηλ :P:P:P:P:P

πηγα σημερα το θοδωρη..απ το πρωι ελεγε δε θελω να παω κτλ

φτανουμε εκει κ ειχε πρωινο τυροπιτα..

δε ηθελε να παει στη ταξη...

με τα ζορια μπηκε..οχι με κλαμα αλλα με σκουντηγμα :cry::cry::cry::cry::cry:

κ οοοοοοοοοολα τα παιδια μεσα κλαιγαν..μιλαμε για χορωδια..κ κλεινει η πορτα κ ακουω τη κυρια τη ξινη(αυτηπου δε με εκανε το χατηρι)

να φωναζει ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

εγω ετσι εμεινα :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

η πορτα απ το σχολειο ειναι με κουρτινα οποτε φαινετε..δε ειναι ολο ξυλο..

αχ τρελη μαλακια που το ξεκινησα τωρα..το χιλιομετανιωσα..επρεπε το αλλο μηνα γμτ..να γινου οι πρσαρμογες κ μετα :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

με περναει απ τη σκεψη να το σταματησω αλλα οχι.....................

κ το ευχαριστω...

ΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

νοεμβριο θα παω με τα παιδια κρητη :D:D:D:D:D:ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

παω να διαβασω οσο προλαβω

Δημοσίευση

Θουληηηηηηηη

Ποτε θα ερθετε ρε;;;

Ψηλεγκω..εσυ;;;;;;;

Αντε ρε ελατε να σας δω γιατι εχω λαλησειιιιιι

Αφρο και τι εγινε πουδεν σπουδασες;;;...ουτε εγω σπουδασα...ενα ΙΕΚ φοτοτεχνικο τελειωσα...ε και...;;;..πιο πολα λεφτα βγαζω απο την κουνιαδα μου πουσπουδασε..και πιστεψε με πιο μορφωμενη απο μερικους μερικους ειμαι.

Εχω δει εγω κατι τσουτσεκια που εχουν τελειωσει Πανεπιστημια και Μαστερ και απο κοινη λογικη μηδεν...για δε φαιρικη μορφωση....και αμα τους τυχει καμια στραβη στη ζωη δεν ξερουν τιποτα αλλο να κανουν

Το Πανεπηστημιο δε σε κανει απαραιτητα μορφωμενο, ουτε σου προσδιδει παιδία

Αργυρω ολο κατι θελω να σε ρωτησω για τον Λουκα και οποτε γραφω το ξεχναω..θα σου στειλω πμ

Τελικα πως ειναι τα πραγματα στο σχολειο του, προσαρμοστηκε καλα;;;

Τη ΡΕΑ θα τη στειλεις;;;

Παναγιωτα εχω και γυμναστηρια και ριλαξ...ιδιο με τηςΑφρος...

Αλλα ο μικρος την γκρινια την αρχιζει αμα ειναι οφοφος γυρω

πχ το προι καθετε μεσα,ειναι μεσα στα χαμογελα βγαζει χαρουμενους υχους,θηλαζει κοιμαται....ειναι ισυχος..αμα ειναι ο αλλος εδω καιτον βαζω στο Ριλαξ για να ασχοληθω με τον μεγαλο...αρχιζει τοβ Πανηγηρηηηηηη...εκει ειναι που τα βλεπω ολα!!!!!!

και ο μεγαλος θελει προσοχη-δεν μπορει ναβλεπει και τηλεωραση-και ο μικρος...αστα..

το μονο καλο ειναι οτι εχασα αλλο ενα κιλο χωρις να κανω τιποτα και τρογωντας το καταπετασμα!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...