Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αφροδιτάκι μου τι έχεις κοριτσάκι μου?

Λοιπον αυτο ειναι το Ελληνικό

http://www.pi-schools.gr/content/index. ... 300&ep=369

Και δες και αυτά τα sites

http://www.toddlertoddler.com/

http://www.toddler-activities-at-home.c ... ities.html

http://www.askamum.co.uk/Toddler/Search ... e-and-dry/

http://www.clever-toddler-activities.com/

Πραγματικά στα αγγλόφωνα γίνεται της Πόπης στο δίκτυο θα βρείς πάρα πολλά

Δημοσίευση

εδώ ειδος υπό εξαφανιση καλει γη!!με λαμβανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: !!!

ενα σ./μ. θα το παω κ εγω αν ειναι..τρελές,ε τρελές!!να ξερετε,αν με βρει απροετοιμαστη η πτωχευσαη ,θα ερθω να με ταίσετε,τουλ.το παιδι μου!!μη τυχον κ δεν ανοιγετε!!μοναχοφαγουδες!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

βικυ τί μαθηματικο μυαλό!εχω μεινει σπιτσλεσ! :lol::shock::shock::o:o:lol::lol:

βρε δε θα ξεκινησει,υποθετω απο τωρα να αποταμιευει!θα εχει αρχισει καιρο πριν! ;)

Αργυρω λες γι αυτο να μην ηθελε να πατε διακοπες;να χαλουσε ο προγραμματισμος αποταμιευσης;; :shock::shock::shock::roll::roll::roll::?:

α!οταν η ΡεΑ παει παιδικο,να βρεις δουλεια εσυ,να ξοδευεις ο,τι θελεις!μη σου πω..να βαλεις στοχο να αποταμιευσεις περισσοτερα απο τον αντρα σου! :idea::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

βρε τονια,να παιζει οπου θελει ειπα,οχι οπως θελει! ;)

αντε,φιλια σε ολες!γεια σαααααααααας!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!!!!

Γωγουλα χρονια πολλα!!!!!!!!!!!! :ymparty: [smilie=occasion13.gif] Να σε χαιρεται η υπεροχη οικογενεια σου και οσοι σε αγαπανε!!

Συμπεθερα φανταστηκα το σκηνικο με το Αλεξ και την κιθαρα και πεθανα στο γελιο. Και η Ε. τα ιδια κανει! Καλα με την Ανδριαννουλα μου ελιωσα που αρχισε τα μαμαμα! Και εμεις λεμε τατατα και κανουμε συνεχεια μπρττστστσ και πεταγονται τα σαλια μεχρι απεναντι :lol: Ναι ρε τοσα ηθελε ανω κατω ο φωτογραφος. Εδω δεν εχουν ταριφα πχ. 100 φωτ και ενα αλμπουμ 1000€ αλλα κανουν το αλλο. Ερχονται σε τραβανε 2837837283 φωτο και πας εσυ μετα στο μαγαζι και διαλεγεις. Αλλα ειναι πανακριβες και την πατας. Ετσι σου βγαινει πανω κατω οσο σου ειπα. Σου κακοφαινεται που κοιμαται ενα 2ωρακι η μικρη τ πρωινα ε? Ελα να δεις τον Γ. που απο της 7 το πρωι μεχρι της 2:30 το μεσημερι κοιμαται 10 λεπτα! Με εχει ξετιναζει μιλαμε τις τελευταιες μερες!

Κατερινακι ευχαριστω για τις ευχες!! Αντε να κλεισετε να σε βλεπουμε πιο συχνα. Κανε πλυσεις με χαμομηλακι και δροσερο νερο.

Θου πεθανα με την φωτο σας και με τον αναποδο Παντελακο :lol: Την πιασαμε την κορη τελικα χθες? Δηλαδη κοιμαται σερι ο Π. ολο το βραδυ? Και εγω λεω να τον πηγαινεις εσυ τον Θ. Κριμα ειναι να τον ξυπνας τοσο νωρις.

Ιουλια σας πρηξανε πια με αυτες τις τοποθετησεις! Αντε να μαθεις που θα πας να ησυχασεις! Xαλια μου ακουγεται και εμενα οο παιδικος, μαλλον ο παιδοτοπος που ανεφερες. Μα ελεος αυτες εκει γιατι πληρωνονται δηλαδη?

Λενα για καλο το εκανε αυτο ο γιατρος στον Τ. Να προσεχει πολυ να μην του γυρισει σε χρονια γιατι ειναι μεγαλο μανικι. Εχω χρονια ιγμορριτιδα και με ταλαιπωρησε πολυ. Πριν φυγω απο Ελλαδα εκανα μια γερη θεραπεια με 2 αντιβιωσεις και απο τοτε δεν με ξαναπιασε. Δεν θελει υγρασια καθολου και να κανει πλυσεις με θαλασσινο νερο. Βοηθαει πολυ. Περαστικα του.

Αργυ ποσο χρονων ειναι ο Μ. βρε και θα βγει στην συνταξη σε 7 χρονια? Τι δουλεια κανει αληθεια? Ξεκινησατε παλι εκπαιδευση τουαλετας με την Ρ. ε? Καλη επιτυχια ευχομαι!

Αφρο γιατι εισαι στην μπριζα?

Ερακι ετσι και εμεις με την αποταμιευση. Μονο ο Π. δουλευει και παρολο τα εξοδα βαζουμε αρκετα στην ακρη. Καλα αν πιασω και εγω δουλεια ο δικος μου μισθος θα μπαινει χαλαρα στην ακρη. Τα βιβλια μπορεις να τα κατεβασεις απο καπου? Και εγω το ιδιο λεω να κανω στην Ε. με τα μαθηματα. Ελληνικο σχολειο δεν εχει εκει?

Σισσακι περαστικα σου! Παιζει πιθανοτητα να σε απολυσουν?

Πολλα ειπα...τα εγραψα βεβαια σε διαστημα 5 ωρων και συνεχεια συμπληρωνα.

Σκεφτομαι να παω τον Γ. στον γιατρο γιατι συνεχεια κλαιει και γκρινιαζει. Μα δεν αντεχεται αυτο που κανει...δεν ειμαι καθολου καλα ψυχολογικα..

Φιλια γιατι με φωναζουν παλι...

Παστιτσιο εκανα σημερα και φυσικα χωρις λαδι να μην ξεχνιομαστε :lol:

Δημοσίευση

Είδα πριν στο gsis ο φόρος που μας αναλογεί είναι 827,29 :evil:

θα το πάρει ο Γ και θα πάει εφορία και θα ζητήσει νέα εκκαθάριση γιατί του υπολόγισαν με 2% ενώ κανονικά είναι με 1% και θα τους το δώσουμε πίσω ζητώντας φυσικά να μας δώσουν ΑΥΤΟΙ αυτά που μας χρωστάνε.

Δημοσίευση

:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o

Μαζέυουμε τα μπογαλάκια μας και φύυυυυυγαμε!!!!

Καλέ εμείς δεν βγάζουμε μήνα και εσείς που είστε έξω μαζεύετε?? :shock::shock::shock:

Φεύγουμε χαλαρά!

Έρη ναι η Σίσσυ σκέφτεται να ακολουθήσει νέα καριέρα...Χρειάζεται έναν αέρα ανανέωσης στα εργασιακά της :ymdaydream: Η ζωή είναι ωραία στην Ελλάδα [smilie=hippy2.gif]

Αναστασία εγώ νόμιζα ότι ήσουν άεργη :roll: δεν είχα καταλάβει για αΝεργη :roll:

αν είναι να σου βρούμε δουλειά :D

Δημοσίευση

Αχ ρε συ Λενάκι δεν σου ευχηθηκα για τον Γιώργη κοπέλα μου, να σας ζήσει το γλυκό σας αγοράκι να χαιρεται το ονομά του! Το Σαββατο τον βαφτίσατε? Για τα βιβλία ναι το υπουργείο τα έχει όλα να τα κατεβάσεις για κάθε τάξη.

Μαράκι έχω 3 φίλους που ήταν μόνιμοι στο δημόσιο και επειδή δεν τους άρεσε η δουλειά τους εκεί και ξερνούσαν με το όλο σύστημα, καμία εκπάιδευση, καμία εξέλιξη, παραιτήθηκαν για να βρούν μια δουλειά που μπορεί να μην ειναι μονιμη αλλά τους ευχαριστεί. Δεν ξέρω πόσοι τέτοιοι υπάρχουν..

Δημοσίευση

Θέλω να πω οτι ακόμη και η κρίση για μας του Ελληνες ειναι ακόμη μια ευκαιρία να επαναπαυθούμε περιμένωντας. Έχουμε γαλουχιθεί να αναγνωρίζουμε ως το υπερτατο αγαθό το βόλεμα.

Δημοσίευση

Κοίτα κανείς από όσους ξέρω εγώ δεν θα έφευγε από την ασφάλεια του δημοσίου για να παέι να δουλέψει εκτός. Στην επαρχία τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα και οι ευκαιρίες λιγότερες όσον αφορά τη δουλειά.

Πχ εγώ αν δούλευα για το δημόσιο δεν θα πήγαινα για δουλειά στις 40 μέρες αφού γέννησα και χωρίς να δικαιούμαι άδειες, επιδόματα κλπ κλπ. Τούμπες θα έκανα να πάω. Πχ η αδερφή μου δουλεύει 4 χρόνια με 620 ευρώ το μήνα με σύμβαση ορισμένου χρόνου και απόλυση κάθε Ιούνιο. Δεν θα προτιμούσε να εργαστεί σε δημόσιο σχολείο? Εδώ κορίτσια οι μισθοί από ότι ξέρω από συγγενείς και φίλους κυμαίνονται μέχρι 800 ευρώ και για όποιον εργάζεται ακόμη και φυσικά δεν ισχύει 8ωρο, άδειες κλπ κλπ.

Δυστυχώς Έρη ενώ στη δική μας υπηρεσία οι αορίστου γνωρίζουν ότι για 1 χρόνο θα έχουν ακόμη δουλειά περιμένουν. Τι δεν ξέρω :roll: Βασικά σκέφτονται και 600 ας είναι καλύτερα από άνεργος.

Δημοσίευση

:shock: Στη Γερμανία οι φίλτατοι Γερμανοί βγαίνουν τόσο νέοι σε σύνταξη και εμάς εδώ θέλουν να βγαίνουμε στα 80?? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

στα 64 και 67 βγαίνουν ο άντρας μου είναι 46 στα 47!!! :!:

συμπεθέρα Βίκυ, τα βρήκες όλα μάνι μάνι!!! :lol::lol::lol::!::!::!:

τόσα πολλά είναι τον μήνα? :o ....ρε παιδιά σας είπα: ΔΕΝ βγαίνουμε, ΔΕΝ ταξιδεύουμε, ΔΕΝ ψωνίζουμε.....τα μόνα έξοδα είναι τα κανονικά μηνιαία: τρόφιμα, ασφάλειες (ύγείας, αυτοκ., σπιτιού) α και το σπίτι!!!! εντάξει ο ένας μισθός μας είναι σαν να δουλεύουν 2 της Ελλάδας προ κρίσης!!! :!: περίπου μάλλον!!! :?

Φρανίτα εγώ ταξίδεψα μια φορά με την ρωσική αεροπορική πως την λένε? ξέχασα...Αντόνωφ!!! .το αεροπλάνο ήταν χειρότερο από ένα παλιό λεωφορείο ενός χωριού της Ελλάδας και έπρεπε να βάλουμε τις βαλίτσες μόνοι μας μέσα, κάποια στιγμή έπιασε καταιγίδα και ήταν ο αυτόματος, τα είδαμε όλα.... :-s:-s:-s:-s:-s:-ss:-ss:-ss:-ss ε είπα αφού δεν έπαθα τίποτα τότε......!!!! :)

Δημοσίευση
Έρη το θέμα είναι να τρουπώσω :lol::lol::lol::lol::lol: Ας τρουπώσω εγώ και βλέπουμε :lol::lol::lol:8-)8-)8-)8-)8-)8-)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τρελοκομείο!

Το ξέρω οτι ειναι πολύ ασχημα τα πράγματα στην επαρχία. Ειμαι απο την Ξάνθη, εκεί μένουν οι γονείς μου και ο αδερφός μου. Η Ξάνθη έχει 30% ανεργία.

Εχω αρχίσει και καταλαβαίνω τους μετανάστες που ειναι κάπως πικρόχολοι με την Ελλάδα και τους νεοΈλληνες.. πιστευω οτι αυτό συμβαίνει γιατι αναγκάστηκαν να φυγουν απο την χώρα τους για να βρουν μια καλύτερη ζωή. Και την βρήκαν. Αλλά ποτέ δεν ξεπέρασαν το φευγιό τους.

Το άλλο δεν σας το είπα, ο Βαγγ μου δήλωσε ότι θέλει να μιλήσουμε για το τι θα κάνουμε :o για 1000000στη φορά... Δεν ειναι καλά εδώ, μπορει να ειναι άρρωστος και τέτοια.. [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif]

Δημοσίευση

καλέ ο άντρας μου έχει αρχίσει να αποταμιεύει από πολύ πριν με γνωρίσει!!!! τι τώρα άρχισε?!!! :roll::roll::roll:

Αφρο σκατά επάγγελμα, να μην ξέρεις πότε φεύγεις, πότε μένεις, να προγραμματίσεις την ζωή σου βρε αδελφέ!!! :? ....πότε τελειώνει με τα καράβια?....έχω ένα φίλο που τέλειωσε και είναι στο ΓΕΝ τώρα!!! :)

αλλά είναι υπξκός (οκ τώρα είναι αξκός) αλλά οι καπετάνιοι αργούν....!!!!

Μαρία άσε τα ψώφια οι Λαρισαίοι όλο και κάτι έχουν από ακίνητα, είτε χωραφάκι, είτε σπιτάκι....!!! :)

Συμπεθέρα Καναδή (Αναστ. εγώ πάντα διευκρινίζω τις συμπεθέρες μου για να μην μπερδευόμαστε - τώρα το θυμήθηκα αυτό, το είχες πει κάποια στιγμή!!! :roll::roll::roll: ) καλά τι ονειρεύεται πάλι ο συμπέθερος? :o:o:o:o

α Μαρία και εγώ μίλησα με τον μπαμπά μου στο τηλ. σήμερα και μου είπε και εκείνος για πόλεμο!!! :o:o:o:o:lol::lol::lol::lol: ........

αλλά δεν βλέπεις τι κάνουν οι γείτονές μας?!!!

καλέ καμμιά δεν σχολίασε την φωτό που έβαλα με τα παιδάκια που κοιμούνται στον παιδικό?!!! :(:roll::roll::roll::lol::lol::lol:

Ιουλία και μένα δεν μου άρεσε ο παιδικός-παιδότοπος, όπως τα είπες!!! :?

καμμιά φορά μέσα στην ημέρα μου έρχεται να βάλω τα κλάμματα, δεν παλεύεται και τα δύο στο σπίτι νωρίς....πρέπει να κάνω ένα πρόγραμμα σύντομα!!! :?

Δημοσίευση
καλέ ο άντρας μου έχει αρχίσει να αποταμιεύει από πολύ πριν με γνωρίσει!!!! τι τώρα άρχισε?!!! :roll::roll::roll:

ΚΑΙ συνεχισε και μετα?

ο δικος πριν με γνωρισει ...δεν μπορω να σας πω που τα ετρωγε...

μετα του ετρωγα εγω και τωρα μου τα τρωει εκεινος!

συμπεθερα και εμεις δεν κανουμε ταξιδακια κλπ αλλα τοσα ωγαζουμε το μηνα ..οχι να παταμιευσουμε κι ολας!

Μαρια και μεις οτι εχουμε στην ακρη....μη φανατστειτε πολλα ειναι της μικρης!

οσο για πολεμο....

η Ελλαδ δεν θα εμπλακει σε πολεμο....

οι γειτονικες χωρες ομως ναι!

η Ελλαδιτσα μας ειναι στο κεντρο και τη θελουν ολοι...

αλλλ μη ξεναλεω...δεν θελουν την Ελλαδα σα τοπο, σπιτια κλπ αλλα να αφανησουν του Ελληνες ...δεν θελουν να εχουμε σταθερη πατριδα ...να γινουμε μεταναστες....

ειναι πιο βαθυ το προβλημα...αλλα εθελοτυφλουν οι περισοτεροι!

εχω νευρα με τη μμαμα μου η οποια εχει μια απαθεια ανευ προηγουμενου

" εεεεεε τι να κανουμε...θα τα δωσουμε"

"ξεραμε οτι θα τα φανε"

ουτε να αγανακτησει...

Δημοσίευση

Μαρία άσε τα ψώφια οι Λαρισαίοι όλο και κάτι έχουν από ακίνητα, είτε χωραφάκι, είτε σπιτάκι....!!! :)

οι χωραφάδες που ξεσκίστηκαν στις επιδοτήσεις ναι

τα νέα ζευγάρια που ξεκινούν από το 0 σαν εμένα και το Γ χωρίς βοήθεια και καβάντζα είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες...

Δημοσίευση

και φυσικά ο κάμπος ανήκει σε λίγους και μετρημένους.

Το θέμα είναι εμείς οι υπόλοιποι τι κάνουμε που ψάχνουμε για μια απλή δουλειά και ζούμε με τους απλούς μισθούς :? Ότι έγραψα ισχύει για την πλειοψηφία και για τους περισσότερους που γνωρίζω στον κύκλο μας...

Δημοσίευση

Ολες προβληματισμενες σας βρισκω...Δεν υπαρχει μερα που να μην περασει χωρις να γινει συζητηση

για την κατασταση που επικρατει...Οχι μονο εδω μεσα, αλλα και γενικα..

Δεν εχω κουραγιο να σχολιασω γι αυτα....

Αργι, ωραια τα κρεββατακια κι ο χωρος γενικα!!Κοριτσια ,χωρις να θελω να σας προβληματισω και χωρις να σημαινει οτι ειναι και σωστο, τη μικρη δεν την εστειλα παιδικο..Δουλευα σε ιδιωτικους και δε μου αρεσε καθολου

αυτο που επικρατουσε εκει μεσα..Φευγω , θα συνεχισω μετα..................

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...